NordGlass Sp. z o.o.

Koszalin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 113 ocen.

NordGlass Sp. z o.o.
2 113

Opinie o NordGlass Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NordGlass Sp. z o.o.

Dominika

@Cezary @Prawda czy jesteście pracownikami NordGlass? Forum gowork służy wymianie opinii, które mają na celu ułatwienie innym użytkownikom wyrobienia sobie zdania o danym pracodawcy. Powinny zatem być merytoryczne. Zachęcam Was do podzielenia się swoimi, konkretnymi i pomocnymi doświadczeniami. Jak oceniacie atmosferę pracy i czy odpowiadają Wam warunki zatrudnienia? Co lubicie w firmie a co byście w firmie zmienili?

   
Animator
@Dominika 09.06.2018 10:28

Co byśmy zmienili? Najlepiej pracę :)... ale ogólnie, to podejście do pracownika przez mistrzów, kierasów (cenzura)...jak firma ma problem z ludźmi, to niech zrobią pracę na 3 zmiany (1 brygade zlikwidować i ludzi rozdzielić)...albo niech dadzą busy dla ludzi z dalszych miejscowości np Białogard, Karlino, Polanów, Tychowo...ludzie chcieliby pracować tam, ale nie mają czym dojeżdżać. Nie każdy ma prawo jazdy, bądź chce brać takie osoby na dojazd tylko swoim autem. Chcą mieć ludzi i 2 hale stawiać, to niech pomyślą nad podejściem do ludzi i nad tym co pisze...

   
JJJJTTTT

DO ROBOTY NIEROBY.

   
MojaPrawda
@JJJJTTTT 17.10.2015 17:03

Niewolnik pracy sie odezwal hipokrytokatolik na to wyglada :) zazdroscisz na to wyglada ze ktos nie musi sie wysilac a ktos musi za murzyna robic ;)

   
Cezary

Wszędzie trzeba pracować, za leżenie nikt nie płaci!

   
Prawda
@Cezary 23.05.2018 20:05

Ale tobie za kapowanie to już płacą

   

Szukasz pracy?

Dr

Fajna firma tylko tyrać i tyrać a Pani Dominika niech się weźmie za robotę ,g s..ka były prac mg ....

   
Dominika

@Maurycy, czy osoby, którym poświęcasz swój wpis na tym forum bezpośrednio wpływają na komfort Twojej pracy i postrzeganie NordGlass jako pracodawcy? Jak poza tym aspektem personalnym oceniasz swoją współpracę z tą firmą? Zachęcam Cię do przedstawienie swojej opinii o pozostałych warunkach zatrudnienia jakie zostały Ci zaproponowane na rozmowie kwalifikacyjnej.

   
Maurycy

Ludziska strzelaja tam z ucha na innych zwlaszcza w 1 brygadzie wredne malpy

   
Dominika

@Robi, zapoznając się z treścią Twojego wpisu na tym forum zauważyłam, że Twoim zdaniem sytuacja NordGlass nie jest trudna. Możesz w takiej sytuacji przedstawić własny punkt widzenia odnoszący się do aktualnej kondycji tej firmy? Chętnie zapoznają się z nim osoby interesujące się zatrudnieniem u tego pracodawcy.

   
MajsterBembenek

Co do podwyżek zapomnij...bylem i kierownika M.W i powiedzial, aby zapomnieć.. samemu sie dojezdza x dziesiat km, i nie podniesie aby do paliwa bylo cos wiecej nawet . Chcesz to odejdz inni czekaja za bramą... robie na laminacji juz x lat i mam o 100 wiecej od nowego...nie polecam tego zakladu! Szukać trzeba czegos nowego. Tym bardziej, ze coraz gorzej sie dzieje jak nawet UKRAIŃCY uciekają stąd!!!

   
Robi
@Majsterbembenek 23.01.2018 20:37

Jak ci tak ciezko a masz gdzie indziej lepiej to nie wiem czemu jeszcze nie odszedles.ciężka sytuacja.Śmiechu warte.

   
mimi

taaak praca jest troche uciazliwa zwlaszcza latem ale dla chcacego robic to nie problem gorzej z kapusiami i lizodupami hyhy a tych jest mnostwoooo........wesza szukaja wypytuja a potem baahhh jestes u kierownika na dywaniku hyhyhy pozdrawiam wszystkich donosicieli (czytaj frajerow)

   
Bbb

GEBELSISKO? Też ?

   
Dominika

@Tomixx, nie było jeszcze odpowiedzi na Twój wpis. Jeżeli nikt w najbliższym czasie tego nie zdecyduje się na niego zareagować, to warto w takiej sytuacji skontaktować się z NordGlass Sp. z o.o.. Kiedy zdobędziesz informacje, na których Ci zależy, to proszę Cię o kilka słów o nich na tym forum. Będą ważne zarówno dla Ciebie jak i innych użytkowników, którzy zastanawiają się jak wyglądają aktualne warunki zatrudnienia w tej firmie.

   
Kostek

Szukają pracownika od bhp. Czy ktoś może powiedzieć, dlaczego zrezygnował?

   
Tomixx
@Kostek 01.03.2018 07:42

Takze jestem zainteresowany tym ogloszeniem. Czy mize ktos napisac jakies konkrety? Zarobki? Jakie podejscie pracodawcy? Czy duzo pracy? Ile osob od bhp aktualnie pracuje?

   
Stefan

Tragedia,wiecej ukraincow niz polakow jeszcze troche i tak bedzie,jesli po 1 dniu nie jestes obcykany to starzy pracownicy maja Cie za nic ,obluda ,kazdy by sprzedal za lyzke soli,ludzie nie idzcie tam do roboty.

   
jawol
@Stefan 14.01.2018 12:00

A co na to zwiazki? Ucza sie juz ukrainskiego?

   
Dominika

@Majsterbembenek, nie jestem pracownikiem NordGlass Sp. z o.o. Na tym forum zamieszczam takie informacje o tej firmie, które mogą być ważne, dla osób które zastanawiają się nad współpracą z tym pracodawcą. Dlatego proszę zarówno Ciebie jak i innych pracowników NordGlass Sp. z o.o. o pozostawienie, aktualnych informacji i merytorycznych opinii o NordGlass Sp. z o.o. jako pracodawcy.

   
Tobiasz
@MajsterBembenek 01.03.2018 01:13

Na fabrycd wiosna i latem srednio 32-38 st na hali. Pracowac musisz w dlugim rekawie i nie ma ze goraco..

   
Pawel8444

Ile się zarabia na produkcji a ile na magazynie? Podajcie kwoty dla poczatkujacego i czego mozna sie spodziewac po 2-3 latach pracy??

   
Piecusiowy czarodziej
@Majsterbembenek 05.02.2018 10:12

Dokladnie! Sam czasami zdejmuje okulary albo nie chodzi po drogach a nas karze za to. Zobaczymy latem jak sie zrobi upal na hali co bedzie mowil?

   
MajsterBembenek

Planowanie niby dla dobra pracowników zmian pracy po 12h...2-3 dni pracy , 2 wolne... ludzie jak to wprowadzą, to sie zaczną zwalniać...a oni jeszcze grafik na 4 br ustalają, jak juz TERAZ ludzi do pracy brakuje im!!

   
JakMacieCiepło
@MajsterBembenek 14.10.2017 00:38

12 godzin latem na hali.... powodzenia! Ludzie beda padali jak muchy przy takich temp. Ciekawe co na to zwiazki i bhp?!?!

   
Dzony

Na bohaterow sa najfajniejsze laski !

   
Ksiadz

Dlaczego pracownik krzyczy na 2 pracownika i kazdy ma na to nic do powiedzenia?dlaczego tak sie dzieje? Powie mi ktos?

   
Ula
@Ksiadz 13.02.2018 16:04

Bo jest tak glosno na hali ze wszyscy mysla ze krzyczenie jest normalne?

   
JEBZDZIDY

PRACA W NORDGLASS TO NAJWIEKSZY BŁĄD JAKI MOŻECIE ZROBIĆ ODRADZAM KAŻDEMU, FIRMA NIE DAJE ZADNYCH PERSPEKTYW, PENSJE? SMIECH NA SALI, PSIE PIENIADZE. FIRMY ULICE DALEJ PLACA O NIEBO LEPIEJ. JUZ SIE ZWOLNILEM Z TEGO OBOZU WAM TEZ TO RADZE.

   
Dominika

Na stronie gowork.pl zauważyłam ofertę pracy na stanowisko pracownika produkcji w NordGlass Sp. z o.o. W wymaganiach jakie kandydat powinien spełnić aplikując na to stanowisko nie ma mowy na temat doświadczenia.Czy to oznacza, że firma ta może być zainteresowana osobą, która jest dopiero na początku swojej kariery zawodowej i nie posiada stażu pracy? Ponadto pracodawca oferuje umowę o pracę i pakiet socjalny, do którego zalicza się opieka medyczna. Co sądzicie o takiej ofercie? Warto się nią zainteresować?

   
Majsterbembenek
@Dominika 23.12.2017 00:34

Dominika...czy Ty jesteś z biura, ze tak ładnie piszesz o firmie? Badzmy obiektywni...

   
laminarka

Praca momentami bardzo ciezka zwlaszcza jak się dzwiga ciezkie szyby latem. Pracuje tu kilka lat i jestem w miare mloda tylko zastanawiam sie jak ciezko musi byc starszym pracownikom. Najgorzej jest latem bo upally sa tragiczne na hali a pracowac trzeba i powinni wreszcie cos z tym zrobic. Zima jest w miare. Mistrzowie sa tacy sobie i zalezy do kogo sie trafi. Ludzie co jakis czas nowi wiec chyba sporo sie zwalnia. Szkoda ze jakis czas temu odszedl fajny pan od bhp bo prowadzil fajne szkolenia i milo bylo na niego popatrzec na hali. Mam nadzieje ze w tym roku beda jakies podwyzki wyplat.

   
Majsterbembenek
@laminarka 08.01.2018 18:12

Zapomnij...

   
Mimi

Do siego roku norglasisci.....spinamy posladki na ten nadchodzacy nowy rok niech nam sie wiedzie i spelniaja wszystkie postanowienia noworoczne .Zdrowia szczęścia ......do zobaczenia

   
Zadowolony

W Nord glasie są dobrzy monterzy, polecam Adama z Koszalina, wstawia szyby prywatnie za dobra cenę i naprawia pekniecia szyb. Trzeba tylko pofatygować sie do Nosówka, bo tam mieszka. Polecam, bo pracuje w Koszalinie i ma dojscie do porządnych materiałów. Tel 693766280. wielu moim znajomym wstawiał szyby i są zadowoleni.

   
Dźek
@Zadowolony 21.07.2017 18:44

Adam pewnie podpisywał papier o zakazie konkurencji ;)?!?!

   
Dominika

@MajsterBembenek, jeżeli doszło do skasowania jakiegoś wpisu, to dlatego, że nie spełniał wymogów regulaminu, z którym możesz zapoznać się pod tym linkiem https://www.gowork.pl/regulamin. Posty pozostawiane przez użytkowników muszą w jak największym stopniu rzetelnie opisywać, w tym przypadku, NordGlass Sp. z o.o. jako pracodawcę. Nie mogą być obraźliwe, zawierać wulgaryzmów itd.

   
MajsterBembenek

DLACZEGO SĄ KASOWANE NASZE OPINIE?! Czyżby zakład bał się, że prawda wyjdzie na jaw jak jest w tym ...

   
Jt22

Straciłem trzy lata pracując w glasie totalny wyzysk . Pozdrowienia dla a.m pozdrawiam wszystkich nierobów i robotów do roboty lenie.,.......jestem wolnym człowiekiem ????

   
Dominika

@Pawel Twoja opinia o NordGlass Sp. z o.o. jest niepochlebna. Pracowałeś dosyć krótko w tym miejscu. Co spowodowało, że zdecydowałeś się przerwać współpracę z tą firmą? Mógłbyś opisać szerzej swoje doświadczenia z NordGlass Sp. z o.o.?

   
Pawel

Pracowałem tam 4 miesiące, gorszego gówna nie widziałem. Pozdrowienia dla p. Ani ze specialnej.

   
Dawid

Przepracowalem tam 8lat najgorsze 8lat

   
gosc

Widzę że firma usuwa opinie które przedstawiają prawdziwą sytuację pracowników. Widocznie prawda jest niewygodna dla wciskania kitu przyszłym pracownikom. Także serwis usuwając niepochlebne komentarze działa na korzyść firmy.

   
gosc
@gosc 12.09.2017 00:28

Pytam się dlaczego opinii jest 69 a widocznych 40 parę?

   
Ludwik

Bardzo podzielone są opinie na forum. Mam już doświadczenie zawodowe dość duże i sądzę, że jak wszędzie trzeba dobrze pracować a i na zarobki nie będzie się narzekać.

   
nikt
@nadszyszkownik Cicho 31.08.2017 16:32

Chyba śmieszny jesteś, nikt kto odszedł z nordglasa juz tam nie wróci... a odchodzi bardzo dużo, bo ciągle szukają ludzi do pracy

   

Zostaw opinię o NordGlass Sp. z o.o. - Koszalin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NordGlass Sp. z o.o.