brak logo

NRW

Szczecin

Opinie o NRW

anonim 2009-06-02 18:17:30
pracowalem z tej firmy w niemczech shul 10 euro mialo byc netto na godzine wyszlo 6 niepewna firma nie dostalem wszystkich pieniedzy minelo 2 miesiace
1111 2009-10-26 10:37:14
jest to firma która nie płaci.
młody 2009-12-07 18:56:57
wieczne problemy z tą firmą spore opóznienia z płatnością, żadnych świadczeń, naprawdę nie polecam tej firmy...
ro 123 2010-02-03 15:01:21
tez mam z mimi problem ale mam zamiar ich zglosic do inspekcji pracy w szczecine a i tez gdzie sie da
anonim 2010-02-22 12:27:31
pracowalem dla nich kase jakos wyplacili ale niema zadnej umowy zadnych swiadczen typu zus czy kasa chorych teraz walcze o pit zobaczymy co bedzie dalej
anonim 2010-02-28 15:12:06
witam ja też pracowaÅ�em dla tej firmy wÅ�aÅ�nie wczoraj wróciÅ�em do Polski , pieniÄ�dze jakoÅ� wyciÄ�gnÄ�Å�em po dużych problemach . nie polecam [usunięte przez admina]
anonim 2010-03-09 10:19:40
anonim - 2010-02-28 15:12:06

witam ja też pracowaÅ�em dla tej firmy wÅ�aÅ�nie wczoraj wróciÅ�em do Polski , pieniÄ�dze jakoÅ� wyciÄ�gnÄ�Å�em po dużych problemach . nie polecam [usunięte przez admina]

Witam, też mi pitu nie chca wysłać, jakaś dziwna Firma trzeba im UKS wysłać(kontrolę skarbową)
anonim 2010-03-09 10:24:40
anonim - 2010-02-22 12:27:31

pracowalem dla nich kase jakos wyplacili ale niema zadnej umowy zadnych swiadczen typu zus czy kasa chorych teraz walcze o pit zobaczymy co bedzie dalej

Jestem z innego województwa to nie mam adresów jeszcze im kontrole z Urzędu kontroli wyślij.
ramb 2011-01-16 16:17:45
[usunięte przez admina]. Odradzam, chyba że chcecie prosić się o kase!!!!!!
tamo 2015-01-31 20:11:13
Tak jak mariusz, ja też uważam że zawsze jest trochę prawdy i trochę kłamstwa we wszystkim... dlatego jednak nie polegałbym w 100 na tym co tu ludzie piszą, bo przecież opinia ludzi jest bardzo subiektywna no nie? Ja chciałbym spróbować swoich sił w pracy w NRW ale chyba obecnie nie prowadzą żadnej rekrutacji co?
rybka 2016-05-12 13:42:38
maciek,idź, dowiedz się sam spróbuj - na pewno nie pożałujesz.
Zostaw swoją opinię o NRW - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NRW