Opinie o AWG Sp. z o.o. w Wrocław

Poniżej zobaczysz opinie obecnych oraz byłych pracowników o firmie AWG Sp. z o.o.. Znajdziesz poniżej też opinie kandydatów do pracy w AWG Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi dla firm - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o AWG Sp. z o.o. w Wrocław

baner wywiady
Anna Nowy wpis

To biuro to obecnie jakoś czynnie działa? pytam bo tutaj opinie ze 2 lata temu się urwały, w googlach w sumie podobnie. konsultował się ktoś może ostatnio albo pracował? Każdemu chce dać szansę więc orientuję się bo pośrednika właśnie szukam. polecacie w razie czego?

Aleks Nowy wpis

Niestety agencja obieca bardzo duzo, a robi z tego bardzo malo. Cale agencja 2 pustych biurka, nawiec nie ma komputerow. BArdzo nie polecam.

Pan Nowy wpis
@Aleks

Puste biurka ? Hehe. Ostatnio przedłużałem umowę w Poznaniu. Czekałem ponad 30 minut bo Pani zawiesił się komputer. Taki miałem 12 lat temu. Wstyd ! ????????

Pytanie Nowy wpis

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w AWG Sp. z o.o.?

Beznadziejna firma. Umawia się na rozmowę kwalifikacyjną, dwie godziny przed rozmową odwołuje spotkanie i informuje , że w tym samym dniu jeszcze się odezwą. Niestety żadnego kontaktu z ich strony. Rozumiem że można nie odpowiedzieć na aplikację kandydata, ale skoro już była umówiona rozmowa, to wypada do niej doprowadzić, albo chociaż coś więcej napisać.

Jakie są Twoje wrażenia po rozmowie kwalifikacyjnej w firmie AWG Sp. z o.o.? Jakich wskazówek mógłbyś udzielić osobie wybierającej się na rozmowę w sprawie pracy na stanowisku OPERATOR MASZYN I URZĄDZEŃ ODLEWNICZYCH?
Obcokrajowiec

Ale chamska agencja w Poznaniu

Serhij
@Obcokrajowiec

Ja mam pozytywne zdanie. Mimo ze nie maja ofert dla obcokrajowców, mile panie pomogły i mam dzis dobra prace

Prośba

Mam wielką prośbę. Nie zaznaczajcie Państwo statusu "Rozpatrywane" na platformie Pracuj pl. jeśli nie wdrażacie takiego postępowania. W czasie ostatniego roku wysłałem Państwu 4 aplikacje. Wszystkie miały w/w status i na tym się skończyło. Zero kontaktu, rozmów i informacji zwrotnej. W tym zero podziękowania za udział w projekcie z zmianą statusu na "Odrzucony". Bądźcie poważną i profesjonalną Firmą. pozdrawiam

Bożena

W tej chwili AWG prowadzi wiele rekrutacji na różnego rodzaju stanowiska. Jak myślicie, czego jest to objaw? Jaka sytuacja występuje w tym miejscu pracy? Czy firma rozrasta się? Zachęcam pracowników AWG o przedstawienie własnego punktu widzenia dotyczącego pracy u tego pracodawcy.

AWG
@Bożena

Pani (usunięte przez administratora), jesteśmy firmą zajmującą się rekrutacją więc dla naszych Klientów prowadzimy wiele procesów rekrutacyjnych. Czasem zanim coś Pani napiszę to może warto wcześniej zgłębić temat ?? Pozdrawiam AWG Sp.z.o.o

Nickk
@AWG

Ale chamska odpowiedź ze strony firmy. Odechciewa się aplikować.

Odp.
@AWG

Od czego uzależniona jest premia w firmie AWG Sp. z o.o.? Jakie są progi prowizyjne? Widziałem, że dodali 17 marca na Lento.pl ogłoszenie na stanowisko Specjalista ds. Marketingu.

Kadry
Klient

W dziale kadr można powiedziec, panuje dość nerwowa atmosfera. Płaca ciagle taka sama. Zero podwyżek czy jakichkolwiek szans na nie. Benefity pozapłacowe- luxmed to jedyny benefit jaki tam występuje.

Anna
@Kadry

A kto konkretnie wprowadza taką nerwową atmosferę? Pytam ponieważ przeważnie takie problemy zgłasza się do pracodawcy i można liczyć na podjęcie jakichś kroków w celu polepszenia relacji między pracownikami. Czy próbowano coś z tym zrobić i istnieją szansę na to, że będzie lepiej?

Dorota

Witam, Rekrutacja nie jest na poziomie. Moja rozmowa odbyła się pod koniec lipca. Pani Maja, która tam pracuje, niestety mimo zapewnień firmy nie raczyła oddzwonić i była (w przeciwieństwie na pierwszej rozmowie) bardzo niemiła. Niestety firmę rekrutującą przedstawiła w bardzo ubogiej wersji. Nie polecam tej firmy do pośrednictwa. Polecam inne firmy, które mają o wiele lepsze podejście np. Randstad, Adecco. Pozdrawiam

Mimo zapewnień ze strony rekruterów, brak informacji na temat wyniku procesu rekrutacji.

Czy w AWG Sp. z o.o. panuje luźna atmosfera?

@Pytanie

firma nawet ok tylko załatwić coś to się trzeba prosić o wszystko o zaświadczenie się proś itp

Czy rozmowa kwalifikacyjna odbywa się w siedzibie firmy AWG Sp. z o.o.?

Jacek
@Pytanie

nie rozmowa jest u pracodawcy

Alicja

@Anka a ile trwa okres próbny i czy potem każdy ma umowę o pracę?

Jakie są zarobki brutto na produkcji

@Ja

Jakie są zarobki na produkcji

Wieslaw

Jakie są zarobki netto na tym stanowisku

Witek

Ale w internecie agencja ma dobre opinie, nie rozumiem o co chodzi?

Gość

Nie polecam tej agencji, strata czasu. Pani od rekrutacji ma problem z oddzwonieniem, ma problem z powiadomieniem o wyniku rekrutacji. Kompletny brak kompetencji. We Wrocławiu są lepsze pośrednictwa pracy, radzę poszukać i nie tracić czasu.

nick

AWG = Asistnet Work Group to jest tylko pośrednik.

Franciszek
@nick

Dziękujemy za tę informację. Widać wyraźnie, że trochę wiesz na temat firmy AWG, co bardzo cieszy, gdyż w Internecie niewiele można o niej znaleźć. Powiedz Nam w związku z tym, jak wygląda w tym przedsiębiorstwie cały proces rekrutacyjny. Jest się czego obawiać, czy należy podejść do tego spokojnie?

AWG
@Franciszek

Zapraszamy, nie ma się czego obawiać :)

Witek

Ale ten wątek dotyczy Wrocławia więc zupełnie nie na temat!

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o AWG Sp. z o.o. - Wrocław

• Jak się pracuje w AWG Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy AWG Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w AWG Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

AWG Sp. z o.o.
2.4/5 Na podstawie 14 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Grzybowska 80/82 lok. 460
    00-844 Wrocław
  • NIP: 5272810891 KRS: 0000681445
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)