brak logo

LabAnalityka Sp. z o.o.

Brzeg Dolny

Opinie o LabAnalityka Sp. z o.o.

ktos z brzegu 2011-04-18 21:43:03
Witam,

odradzam tą firmę - zarządzana jest przez młodą panią prezes, która chce zrobić dobre wrażenie na prezesach [usunięte przez moderatora] . Brak premi, brak nagród, brak ścieżki rozwoju to cechy charakterystyczne LabAnalityki. Odradzam...!!
2
ktosik 2012-06-18 16:06:42
Odradzam każdemu pracę w tej firmie. Atmosfera w pracy straszna kierownictwo buntuje załoge przeciwko sobie i tylko szuka kabli. Brak ściezki rozwoju, brak awansów, place marne a robi sie, jak za 3. Pani prezes nie wiem z kim jest spokrewniona, ale zdecydowanie jest osoba, ktora nie nadaje sie na swoje stanowisko.
2
meurora 2013-02-16 18:23:53
Jestem zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną do Labanalityki i zastanawiam się jak ona będzie wyglądać. Bardzo proszę o jakieś wskazówki. Z góry dziękuję.
2
anonim 2013-05-30 06:47:18
opieki medycznej brak, bywają premie kwartalne, nie noszę okularów, telefon służbowy mają specjalistki kierujące zespołem i brakarze,
Labkon 2014-03-09 22:09:43
Witam,

Było mi dane pracować w LabAnalityce. Uważam, że to dobre miejsce na start zawodowy, dla osób bez doświadczenie, chcących nauczyć się specyfiki pracy w laboratorium przemysłowym.
Tak też było w moim przypadku, jednak gdy tylko nadarzyła się okazja zmienić pracę, nie było zawahania z mojej strony.

Firma na dłuższą metę nie oferuje żadnej ścieżki rozwoju. Brak tutaj awansów, praca w morderczym systemie czterobrygadowym, brak jakichkolwiek dodatków socjalnych (premii, pakietów sportowych i medycznych), a do tego marna płaca, bardzo kiepski standard laboratoriów i aroganccy przełożeni.

Dlatego, jeśli dopiero zaczynacie, potrzebujecie coś umieścić w swoim CV to polecam spróbować, zawsze to jakieś doświadczenie.
Osobom doświadczonym szczerze odradzam.

Pozdrawiam
1
adelajda 2014-03-18 10:18:43
Na wstepie dostaniesz od 2000 do 2400 brutto po trzech miesiacach podpisza umowe na trzy lata jesli sie sprawdzisz mozesz dostac po okresie probnym jakas podwyzke ale to jest dobra wola pani prezes jesli liczycz na awanse to zapomnij o tym t akich osob jak ty pracuje wiele po studiach na zmiany system czterobrygadowy praca bardzo ciezka liczy sie ileilosc nie jakosc analiz wyscig szczurow wsrod kierowniczek duzo duzo analiz nie wazne jakim kosztem zreszta pracownik jest w tej firmie nikim nie masz zadnych praw a jesli cos znajdziesz ze jednak masz jakies prawo to kierowniczki i specjalistki udowodnia ci ze sie mylisz ale probuj moze tobie sie spodoba
Ja 2014-07-03 18:00:44
Jak zatrudniają u was polepszyła sie atmosfera zarobki??
chemik 2014-07-04 18:53:30
Nikt nie wspomniał o trzymiesięcznych delegacjach na które wysyłani są pracownicy.
ktosik 2014-07-14 21:36:13
W delegacje wysylaja pracownikow ktorzy sa niewygodni i nie sa to delegacje zagraniczne ,zgadzajac sie na delegacje nie musisz miec zadnych kwalifikacji bo tam nic nie robisz , siedzisz w czterech scianach z zaufanym czlowiekiem pani prezes?(nie wiadomo kim jest i kto oplaca tego pana), ktory przesle raport z twojej niby pracy , tak wiec rozwoju zawodowego tam nie zdobedziesz a mozesz skonczyc w psychiatryku w koncu o to chodzi w tej firmie
nikt 2014-07-17 17:49:23
Dodam jeszcze ze jak odmówisz to jest to jednoznaczne ze zwolnieniem z pracy.
nikt 2014-07-23 21:05:43
Cinek masz cos z glowa , nie potrafisz czytac ze zrozumieniem .
chemiczek 2014-07-30 19:20:11
Pracujesz sobie spokojnie a tu nagle np. po noce powiadamiają Cie ze jedziesz w delegację. Zostawiasz rodzinę i całe swoje życie i jedziesz na trzy miesiace. I to nie raz a czasem kilka razy.
chemiczka 2014-08-16 22:27:47
delegacje dla najlepszych pracowniów haha
szydera 2014-08-18 20:59:55
Delegacja... Do Mysłowic (a śpisz w Katowicach), dają Ci wydruk "sugestii" dojazdu (z błędnym adresem) i dietę głodową. Do pracy na delegacji tarabanisz się autobusem 1,5h, za paliwo w aucie Ci nikt nie zwróci. Pracujesz pod okiem ciecia Pani prezes i jak masz jedną analize na dzień to jesteś szczęśliwy! Dramat, ale nie martw się wysyłają tylko niewygodnych i zazwyczaj po 40 bez studiów (bo dla Pani prezes nie liczy się dwudziestoletnie doświadczenie w branży, dla niej i tak jesteś "sklepową").
Dramat!!!!
Praca jak robotnik, liczy się czas nie jakość. Po 60 analiz na 2 osoby na 8 godzin, dodam, że jedna analiza nie trwa 5 minut. Totalny brak poszanowania dla człowieka. Specjalistki oraz kierowniczka kompletnie nie ma podejścia do pracownika, grunt to kogoś zjebać. Jak pyskujesz to robią Ci pod górkę albo zwalniają.
Jedyny plus tej firmy, że bierze po studiach i można sobie doświadczenie zrobić. Aczkolwiek jak się tylko nadarzy okazja to wszyscy uciekają. Bo w takiej atmosferze nikt długo nie wytrzymuje. Pani prezes chcę mieć samych wykształconych i pozbywa się Pań z doświadczeniem, ale nie widzi tego, że młodzi ludzie odbębnią swoje i ida dalej... za tą płace, za brak szacunku, za traktowanie czterobrygadówki jak niższy sort, za BRAK ROZWOJU!....

Odradzam! Zawsze można przyjść i zobaczyć jak jest i wydać swoja opinie. Aczkolwiek nie znam osoby, która tam pracuje, pracowała i wypowiada się pochlebnie na temat tej spółki.
2
ja 2014-11-25 19:14:39
Jak wyglada sytuacja z szkoleniami czy wogóle inwestuja w pracownika???
Socjal jakis jest karty multisport opieka medyczna prywatna paczki dla dzieci premie???
miejscowy 2014-11-25 19:32:05
takie cuda w Rokicie??? tyś człowieku chyba oszalał!!!
ja 2014-11-27 20:57:32
To duża firma a w takich jest socjal posilki dofinansowane przez pracodawce za 2zl chociaż? Czy zupełnie nic?
miejscowy 2014-11-27 21:09:37
w rokicie nie ma bo to firma w brzegu dolnym a nie nowym jorku
chemik 2015-06-27 00:47:04
na kawę i herbatę masz 15 min w 8 h pracy jeśli sobie kupisz
takasobieoo 2016-04-20 19:00:08
Labanlityka- firma która świetnie potrafi wykorzystac pracownika nie dając nic w zamian, no chyba że wiele stresu i nerwów. Na wycieczce zapewnianio o mozliwości poszerzania horyznotów, podnoszenia kwalifikacji, o awansach, o kursach i szkoleniach. Brzmiało zachecająco. W praktyce wyszło całkowicie inaczej. Pomimo zaangażowania, dyspozycyjności w momencie gdy porzebujesz dnia wolnego to są wielkie problemy by go dostać, nie wspomne o wolnym na świeta czy np. weekend majowy. Czterobrygadówka traktowana jest jak gorszy sort. Zwolnienie lekarskie wiążą sie z panika przełożonej co teraz będzie. Jeżeli przez L4 okazuje sie ze zostają ci odebrane twoje wolne to bez mrugniecia okiem sa odbierane, natomiast gdy wychodzi że nalezy sie dodatkowy dzień to wówczas " ale takie wolne nigdy nie są oddawane" mimo że nalezy sie bez gadania. Po przepracowaniu pewnego dośc długiego okresu czasu, była jednak opcja szkolenia. Młodzi ludzie stawiają na rozwój a w tej firmie jest on niemożliwy. Jest ogromna rotacja i ponoć chętnych na Twoje miejsce jest 200 osób - usłyszała osoba która próbowała walczyć o swoje. Podsumowywując - jak dla młodej osoby zaraz po studiach, raczej bez problemu predzej czy poźniej dostaniesz te prace. Potem tylko bedzie duzy stres, ciagłe popedzanie, wielkie wymagania, ale nic w zamian. Do dojazdów nie ma mowy nawet najmniejsza dopłata, premii dawno nikt nie widział, a na świta 100 złotych premii i wyprawiać wigilie można. O szkoleniach nikt nie mowi a jak spróbujesz ty wyjsc z inicjatywą to zostajesz wysmiany, bo przecież oni teraz kupili nowy sprzęt i nie ma pieniedzy na takie dyrdymały. Niezachecam ! dla własnego zdrowia, fizycznego i psychicznego !
3
kamko 2016-05-09 18:56:48
takasobieo,a powiedz czy jest jakiś zakres szkoleń, które można wybrać ? Jeżeli pracodawca inwestuje w swoich pracowników to wydaje siębyć to dobrym miejscem
Zostaw swoją opinię o LabAnalityka Sp. z o.o. - Brzeg Dolny
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LabAnalityka Sp. z o.o.