Exact Systems S.A.

Adres: ul. Focha 53/5, 42-200 Częstochowa

NIP: 9730780529 KRS: 0000191861

Exact Systems S.A.
2 220 6 1

Opinie o Exact Systems S.A.

Holz

Pracowałem przez Exacta przez 3 miesiące w pewnej firmie, pieniądze nie były złe, ale koordynator, pan P.K z Częstochowy, to porażka. Facet jest tak zamotany, że sam nie wie co ma powiedzieć pracownikowi. Mówi jedno, robi drugie a wychodzi trzecie. Podsumowując, praca i warunki finansowe nie były złe, ale wcześniej wspomniany pan to nieporozumienie.

Tgoadfadf

Ile zarabia operator w Łodzi

Gość
@Tgoadfadf 29.11.2018 19:24

Zależy od oferty, najlepiej przyjść do biura rekrutacyjnego i spytać

gość

Nie polecam pracy w tej firmie. Omijajcie jak możecie.

Szukasz pracy?

Rekin

opóźnienia w wypłacaniu 'wynagrodzeń' - bardzo często zdarza się dostać nie prawidłową kwotę

@bila

Orientuje się ktoś jak jest w Sosnowcu, jak faktycznie wygląda ta ich kontrola jakości? Czy firma płaci faktycznie wyrobione godziny. Proszę o informację gdyż zastanawiam się czy wogole zaczynać z nimi współpracę po tych wszystkich opiniach. Pozdrawiam.

Genowefa
@@bila 09.11.2018 14:28

Trzeba pilnować wypłat jak oka w głowie, bo matematyka w tej firmie działa według ich własnych zasad, ale jak pilnujesz to płacą.

XD
@@bila 09.11.2018 14:28

Lepiej w to nie wchodz, powiedzą ci że pracy od groma a jej nie ma. Będziesz na telefon i pracował może 2 dni w tygodniu.

Marek

Pseudo firma dla ludzi którzy mają problem ze znalezieniem normalnej pracy. Umowa zlecenie? To nie lata 2000-2010 żeby ludzi z podstawowych praw oskórowywać.

Buhaha

POWIEM TAK jak wyjdziecie na GoWork opinie CRS o jest to wszystko to samo tylko że zmienili nazwę teraz na ten exact Systems tam macie wszystko ładnie opisane co się dzieje we Wrześni.

Jack

Prawda jest taka ,że ci co pracują długo są rodzinami z tymi co są w biurze czyli układ zamknięty , jak jedziesz z kimś którego wcześniej nie znałeś na robotę to najlepiej nie opowiadaj co myślisz bo wszystko trafi do koordynatora lub biura. Z pracą jest różnie w zależności gdzie trafisz - raz dobrze raz kijowo, najlepiej jechać z dziewczyną ,żoną,kochanką w tedy nie odczuwa się samotności - mnie wywalili 800km od domu i mimo ,że prosiłem wiele razy o zlecenie blisko granicy ich słowa były nie ugięte " albo siedzę cicho albo spadam z roboty" a w tym czasie w Dreźnie dwóch młodych gówniarzy siedziało trzy lata a mieszkali w Zgorzelcu (100 km od domu - a zaznaczam ,że mam żonę i dwójkę dzieci i fajnie by było widzieć się co weekend a nie 800 km i co drugi miesiąc widzenie bo kasa duża na przejazdy) zrezygnowałem z ich usług bo stwierdziłem ,że nikogo nie zamordowałem ,żeby jakąś karę odbywać na uchodźstwie ;) i mieć widzenia raz na święta z rodziną. Co do ludzi którzy pracują z tobą to są różni - jedni (usunięte przez administratora) w żywe oczy , drudzy (usunięte przez administratora) za plecami, a jedni opierdalają ciebie za plecami - mi na początku mojej pracy udało się zapoznać z fajnymi ludźmi tak ,że co byś nie zrobił to koordynator nic nie wiedział co robisz (zresztą po pracy kogo to obchodzi co robisz ale w tej firmie chyba to jest ważne) ale rozwalili ten układ wysyłając ludzi w różne miejsca bo było za cicho. Potem było tylko gorzej. A co dziwne (usunięte przez administratora) ludzie młodzi którzy nie mieli za bardzo doświadczenia z życiem - szkoda. Myślę ,że praca czasami fajna a czasami (usunięte przez administratora) - problem jest dla mnie góra która uważa ciebie za (usunięte przez administratora) robola który nie powinien się skarżyć tylko (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) a wszystkie żale zostawić dla siebie bo po co ci dobre mieszkanie, jak można w (usunięte przez administratora) mieszkać. A właśnie - po za tym ciężko o zaliczki - mi się auto popsuło i góra nie chciała mi pomóc z wypłatą zaliczki a zaznaczam do Polski miałem 800km. Teraz pracuję na Bawarii w firmie Niemieckiej (typowo) nie mam problemu z zaliczką, z mieszkaniem i pomocą finansową od firmy. Exact System nie ma dobrej polityki kadrowej i nie chce zbudować dobrej ekipy do pracy woli co miesiąc zmieniać ludzi niż za inwestować te 2 euro w pracownika. I dziwie się tym z biura bo dzięki naszej ciężkiej pracy oni mają właśnie swoje wypłaty i mogą się objadać pączkami....

Kamyk

Zdecydowanie nie polegam.

TIKTAK

Września - nie polecam!!

Wiki

Niestety osoby, które nie przepadają za pracą to chyba muszą narzekać!!!

Zal.pl
@Wiki 18.03.2018 12:25

kolejny przydupas z biura broni ta pseudo firemke...

Adam
@Zal.pl 27.03.2018 19:11

Kolejny leser broni innych leserów i nierobów

Gość

Szczerze nie polecam tej pseudo firmy. Firma w której pracowałem z dnia na dzień zawiesiła działalność Exactu u siebie, w międzyczasie Exact zapewniał nas, że jest to tylko na okres miesiąca. Po tym okresie (dokładnie po prawie dwóch miesiącach) dalej nikt nie raczył nas poinformować o tym, czy dalej będziemy mogli pracować. O tym, że jednak tam nie wracamy powiedziała mi znajoma z którą pracowałem a nie Pani koordynator... Ogółem mówiąc tragedia i polecam unikać tą firmę.

Adam
@Gość 29.03.2018 21:20

Śmieszą mnie ludzie którzy dają się wykorzystywać a później płaczą, jesteś debilem i tyle, że sobie pozwalasz na takie postępowanie

Zenon

Witam pracowawłem 2 miesiącem temu nie polecam walenie w uja na pieniądze by jak najwięcej przytulić i tak co miesiąc zrezygnowałem bo nie ma to jak mowione 1,600 a dostajesz 800

Adam
@Zenon 02.08.2018 10:09

Jak (usunięte przez administratora) jesteś i dajesz się w (usunięte przez administratora) robić to Twój problem

Arbeiter

Jak wygląda test z niemieckiego na team leadera?

Pracownik

ODRADZAM prace w tej firmie!!!! Pracownicy i praca ok ale wynagrodzenie nie jest wypłacane w całości. Trzeba się upominać o własne pieniądze.

Rej

Jak wygląda praca w Rzeszowie?

Krzy
@Rej 20.02.2018 13:23

Polecam prace na terenie borg warner :) fajni ludzie i dobra praca

ARBEIT

Witam pracuje z dziewczyna w Hilchenbach. 3 zmiany, maxymalnie 8 godzin nie mniej nie wiecej. Kto chce pracuje 7 dni w tyg kto nie 5. Wyplata zawsze na czas. Mieszkanie jak za 100euro dobre. Lazienka nowa. W kuchni zmywarka itp.. praca nie jest ciezka fizycznie, chociaż na hali trzeba nosic stopery bo jest bardzo glosno od maszyn do tego nieprzyjemny zapach. Koordynatorzy wporzadku. Pozdrawiam.

Krzy
@ARBEIT 17.03.2018 10:26

Można wiedzieć jak wyglądają zarobki? Stawki godzinowe itd.?

Slaskie90

Nie polecam oddziału w Tychach. Ludzie zostaja bez pracy i bez mozliwosci zarobienia w innej placówce. Robią w konia wszystkich, polacy są tam gorzej traktowani niz ukraincy. Ukraincy maja mozliwosc sobie dorobic na samym zakladzie albo sa wyslani gdzies indziej a polakom dają niepłatne wolne przez nawet miesiąc w okresie letnim. Zarobki na bardzo niskim poziomie i bez exactu na danej firmie jest sie w stanie zarobic 2-3 razy wiecej na start. Liderki wiekszosci zakladow w Tychach maluja paznokietki przez 8 godzin zmiany a robota spada na pracownika ktory przez ich relaksik musi robic norme za siebie i za wszystkie piekne paniusie siedzace przy kawusi i lusterku. W efekcie tego tyrasz srednio za 3-4 osoby a zarabiasz marne grosze. Plan dnia wiekszosci liderek w Tychach wyglada nastepujaco: pierwsze 2 godziny kawusia, kilka papierosków i ploteczki, pozniej godzina przerwy sniadaniowej po meczacych rozmowach na temat wyboru najlepszej kosmetyczki, po sniadanku oczywiscie pol godzinki na papierosa zeby zregenerowac sily do dalszej pracy, pozniej 15 minut ciezkiego wypisywania raportow, nie mowiac o dodaniu sobie godzin liderowania (przy czym lider moze miec 8h zaplacone jak za 16h), pozniej siedzenie, ploteczki, papieroski, kawusia, oczekiwanie az robole zrobia za nie normy, az po sobie posprzataja i zmeczone po tak ciezko przepracowanym dniu czas na wyjscie do domku. Jezeli ktos chce sie zatrudnic przez ta firme to przynajmniej w tychach niech 5 razy sie zastanowi zanim podejmie najwiekszy blad swojego zycia ktory zmarnuje jego czas, nerwy i zostawi go z groszami w portfelu.

Justyna

Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Jakieś wskazówki o zarobkach czy dodatkach do pensji?

Amba

W skrócie: jeśli fundamenty tej firmy tworzą tacy sami ludzie jak ci, których miałam watpliwą przyjemność poznać to niestety ale porażka. Mantra powtarzana do znudzenia to : myślę jak exact i robię wszystko by dbać o dobro tej firmy, po czym okazuje się, że dobro polega na tworzeniu zespołu z osób które w poprzednim oddziale "nauczyły się ściemniać" a wdrażanie swoich standardów polecają Nowym, którzy ostatecznie są obarczani obowiązkami LIDERA który oprócz tego że sobie nie radzi z formalnościami w postaci raportów, to jeszcze jest bezczelny, niezorganizowany, rozkojarzony i chamski. Osoby które zostały uznane za godne pracy u boku takiego lesera to te bojace się własnego cienia i mające problemy z wykonywaniem prostych działań matematycznych. Teoretycznie rzetelne wyniki ostatecznie są wyssane z palca....

Dzik

Czy pracował ktoś w Hillenbach ? Na kontroli ? Opłaca się jechać ? Jak warunki itp ?

Pracownica
@Dzik 17.07.2018 19:30

Polecam ;)

Anonim

Jakies opinie o pracy w Exact w Gliwicach?

Sprawiedliwy

Warto pilnować wypłaty jeśli chodzi o oddział w Łodzi, gdy razem z koleżanką zakończyliśmy z nimi współpracę (usunięte przez administratora) mi 74 a koleżance 50zł, jeśli chodzi o przygotowanie lub przyłączenie na stanowisku pracy to mija się z celem gdyż zatrudniająca osoba nie ma wogole pojęcia na temat pracy na danym zakładzie, byle podpisać papiery i później ciężko o jaki kolwiek kontakt, generalnie nie warto podejmować jakiej kolwiek współpracy z oddziałem w Łodzi.

Barti

Witam ma ktoś jakieś doświadczenie i może wyrazić swoje opinie odnośnie pracy przez Exact Systems w miejscowości Breidenbach na kontroli jakości klocków hamulcowych ? Z góry dzięki.

Konrad

Może ktoś znajdzie chwilkę żeby podzielić się informacjami o pracy w Niemczech?

Franek

Szkoda, że tak trudno dowiedzieć się coś o pracy w firmie

Henry

Taka cisza na forum, czy jest powód tego?

zainteresowany
@Henry 16.05.2018 22:08

Witam,no właśnie CISZA jest jakaś oferta pracy na Lento przez E.S w Niemczech i w ogóle dodzwonić się nie można są podane dwa nr. widać że są NIERZETELNI .

Diego

Do jakich zakładów w Gliwicach rekrutuje Exact Systems na kontrolę jakości? I jak ogólnie wygląda w tych zakładach praca, czy to prawda, że jak się nie wyrobi jakiejś tam normy, to płacą nie za osiem godzin, tylko na przykład jak za sześć?

Piotr

O co chodzi z tym zawieszeniem? Czy firma działa?

Pytanie

Gdzie w Gliwicach znajduje się firma Exact Systems? Chciałem się zatrudnić, ale muszę sprawdzić dojazd, a za nic nie potrafię znaleźć lokalizacji :D

ola
@Pytanie 11.01.2018 13:59

na zwyciestwa maja siedzibe

Pytanie
@ola 11.01.2018 16:35

To wiem... ale co mi po tym? Pytam gdzie w Gliwicach się pracuje, Chryste.

Nana
@Pytanie 11.01.2018 23:35

Na strefie, chryste. Jak wiesz to tam idz i spytaj. Chryste...

Zostaw opinię o Exact Systems S.A. - Częstochowa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Exact Systems S.A.