Exact Systems

Gliwice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 191 ocen.

Opinie o Exact Systems

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Exact Systems

Paula

Moja opinia została skasowana, ale moje dobre serce nakazuje mi napisanie nowej i ostrzeżenie każdej osoby która zechce rozpocząć pracę dla exs. Pracowałam i w Polsce i w Niemczech. I o ile w Polsce było wszystko w miarę okej. (Przyzwyczaiłam się do tego że co miesiąc musiałam się upominać o pieniądze bo nie dochodziło wszystko) To w Niemczech totalna porażka. Nie wiem na jakiej zasadzie zatrudniają tych pseudo koordynatorów, ale na pracę tam ponad rok mogę wymienić tylko Piotrka S. jako kogoś na kim można było polegać. Reszta. Na czele z Panią Anną W.d.s dno i kilo mułu. Pani Ani brakuje mężczyzny ewidentnie więc jak jedziesz tam ze swoją drugą połówką to po jakiś 2 tygodniach jak nie mniej wrócisz do domu bo kobieta z zazdrości zniszczy Cię psychicznie. Dorzuci nok'ów i jeszcze obgada z każdym po kolei. Ale robi exactowi kase bo biega za każdym szefuniem na zakładzie i liże mu tyłek. Więc jest NIETYKALNA. Jak cenisz sobie swoje zdrowie psychiczne, lubisz mieć wyprane ciuchy i mieć na czym ugotować sobie obiad to lepiej nie zaczynaj pracy w exacie

Oboz pracy exs

Pracowalam w exs niemcy na zleceniu w fabryce Metz w miescie Zirndorf gdzie bylam swiadkiem jak menadzer regionalny Zbyszek Czerwinski kazal pracowac chlopakowi z rozcietym palcem do miesa z bandazem ktory dopiero co wrocil ze szpitala. Na pytanie czy musi pracowac, manadzer zbyszek odpowiedzial ''a co reke mu urwalo?''

...
@Oboz pracy exs 17.11.2017 10:40
Pracowalam w exs niemcy na zleceniu w fabryce Metz w miescie Zirndorf gdzie bylam swiadkiem jak menadzer regionalny Zbyszek C...

Typowy Zbysiu...Widzę nic sie nie zmienia.

marcin

PRACA W NIEMCZECH - Cala ta firma to porazka. Lamanie prawa na kazdym kroku. Podejscie do pracownika masakra, aby tylko podpisal umowe to jest fajnie. p. K. G-W wydziera sie i grozi jak sie nie podoba to do widzenia. Zero wsparcia, a niby tak sie troszy o ludzi. Mieszkania straszne, ciagle przeprowadzi, praca po 12 godzin. Nie polecam!

Tola

Nie rozumiem dlaczego usuwane są opinie ludzi pracujących na terenie Niemiec?!

Tomek

Zastanawiam się jak wygląda teraz praca w Gliwicach na stanowisku kontrolera jakości. Czy to dobra praca dla studenta dziennego który chciałby nieco dorobić sobie w weekendy ? Proszę o opinie bo zastanawiam się czy w ogóle warto skoro ma być aż tak nieprzyjemnie.

Natalia

@mądralski czy pracowałeś w Exact Systems? Opowiesz coś o pracy w tej firmie? @była na tym forum należy pozostawiać opinie i informacje na temat pracy w Exact Systems w Gliwicach.

Milus1996

Witam jakieś opinie o oddziale Wronki?

była

Kraków, Ergo W ogłoszeniu "kontrola jakości", szmery-bajery, warunki doskonałe itp. W praktyce- zwyczajny zapieprz na produkcji. Ludzie- liderzy trafili się dwaj i byli wporzo. Ale rotacja jest ogromna :D. Koordynatorki tez były dwie przez czas mojej kariery, pierwsza spoko, sympatyczna, pomocna itp, druga przyszła ok miesiąc przed moim odejściem i nie raczyła się nawet przedstawić całej załodze. Jak się wynosiłam z tej fabryki to mnie skrzyczała skąd ona teraz pracownika weźmie tak na zaraz ale miałam to gdzieś i trzymałem się terminu wypowiedzenia zawartego w umowie. Wypłata zawsze na czas i wszystko się zgadzało aczkolwiek trzeba dodać, że to słabe pieniądze. ale to jest wiadome od początku. Załoga Exactowa- duuuża rotacja i nie ma się czemu dziwić. Załoga "własna" Ergo- w miarę stała o ile wiem i widziałam. Przepiekna meiszanka- dwie brygady. Jedna z całkiem sensownym brygadzistą, druga z totalnym chamem i prostakiem. Pracownicy- no różnie. Jedni sympatyczni bardzo, inni mniej, inni zajmuja się głównie obrabianiem tyłka za plecami (każdemu wobec każdego...) a inni z ryjem i manierami jakiegoś recydywisty... Kierownik (chyba Krzysztof) jakiś dziwny i niezbyt sympatyczny. Obsługa z maszyn oraz z modelarni raczej bardzo w porzadku. Normy: na niektóre rzeczy normy do wyrobienia bez problemu, na inne rzeczy normy całkowicie nierealne. Jesli z wyrabianiem normy zblizysz się do ustalonego minimum- norma szybko podskoczy (a przynajmniej to ci powie brygadzista). Podsumowując: w Krakowie praca przez Exact w Ergo to raczej bardzo tymczasowo bo nie da się tam długo wytrzymać. Robota odmóżdża, towarzystwo częściowo bardzo prostackie i wulgarne, nierealne normy, atmosfera taka sobie. Raporty z pracy do wypełniania a brygadzista często nie jest w stanie podać numerów prac i numerów czynności co wg lidera miał nam podawać (potem jest za to ochrzan tj lider dostaje ochrzan od kierownika produkcji). Jesli tylko nie ma obawy, że zdechniesz z głodu- nie idź tam.

Natalia

@zdegustowany czy powiesz coś więcej na temat tego, czemu uważasz, że firma Exact Systems nie dla o pracownika? @Anonim na forum nie możesz nikogo obrażać. Polecam zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem komentarza.

zdegustowany

Wyzysk, brak współpracy, olewka, nie dbają o pracownika, o wszystko trzeba prosić N I E P O L E C A M

Ciekawa

Jak wygląda praca pod Exactem w firmie Plas.co.tech w Zabrzu? Bardzo mi zależy na jakichkolwiek info

Anonim

Moja była Pani Koordynator którą wykonuje zlecenie dla TRW jest osoba fałszywa tylko jak coś chce to udaje mija. Z resztą jej kolor włosów blond jest adekwatny do sposobu myślenia tej Pani. Niczego nie umie załatwić trzeba się o wszystko jej prosić nawet o głupi polar na zimę . Nie odbiera telefonów nie odpisuje na smsy A od pracowników wymaga bycia na każde jej zawołanie. O wolne żeby sobie wziąć też trzeba się jej prosić najlepiej z tygodniowym wyprzedzeniem mimo że psuje się tam na umowę zlecenie. Pewnie ta Pani nawet nie wie co to jest umowa na pracę i jakie są jej warunki. Ja poznałem swoją koordynator po trzech tygodniach pracy gdyż sama nie potrafi się przyjść przywitać nawet nie wie jak jej pracownicy wyglądają bo się tym nie interesuje. Traktuje ludzi nie równo. Wypłaty się nie zgadzają Ale tej Pani to nie przeszkadza. Jej sposób wypowiedzi również daje wiele do życzenia cytując,,idę szcza ć,co chcesz,, porostu dramat. I dzięki tej Pani dużo osób się zwalnia tylko że ona tego nie widzi.

mądralski
@Anonim 25.08.2017 18:27
Moja była Pani Koordynator którą wykonuje zlecenie dla TRW jest osoba fałszywa tylko jak coś chce to udaje mija. Z resztą jej k...

jak masz umowę zlecenie to w ogóle nie można wymagać pracy w godzinach od do bo wtedy ma to charakter pracy stałej i powinien pracownik dostać umowę o prace. na zleceniu nie ma żadnej możliwości egzekwowania obowiązków pracowniczych. można ich olać. aż się wam dziwie ze nie idziecie do pracy normalnie na strefe. wszyscy się prosza o pracowników. no chyba ze wam się robic nie chce a te gadki to tylko sciema

Anonim

To co dzieje się ES w Gliwicach w firmie TRW przechodzi ludzkie pojęcie! Szanowna Pani Koordynator ma swoich pracowników za nic (oprócz 2 swoich ulubieńców którzy mogą z nią robić wszystko). Nie odbiera telefonów nie odpisuje na SMS, jak ma się jakiś problem albo chce się zapisać na nadgodziny i idzie się jej go zgłosić to albo łaskawie podniesie głowę znad komputera ale i tak się nic nie odezwie albo potraktuje jak powietrze i wgl nie zareaguje. Większości pracownikom nie zgadza się wypłata (zawsze brakuje pieniędzy i to nie małych bo kwoty dochodzą do 100zł) będąc na zakładzie nie ma wgl pojęcia jacy pracownicy są danego dnia w pracy nie daje znać wielu osobą czy w danym dniu mają przyjść do pracy czy nie Ci ludzie przyjeżdżają często z miejscowości oddalonych o 20, 30 km po czym dowiadują się że nie dla nich pracy i wracają do domu. Jest bardzo nie ogarniętą osobą ciężko się z nią dogadać w sumie to ciężko ją złapać żeby wgl pogadać bo na zakładzie przebywa bardzo krótko nie wie co sprawdzamy jakie są normy nie jest w stanie szkolić nowych pracowników bo nie ma zielonego pojęcia co jest w instrukcji i jak się dany komponent sprawdza muszą to robić liderzy a potrafi przysłać 5 6 osób nowych których trzeba przeszkolić i te osoby z automatu mają jakieś godziny niewyróby które nie są później wypłacane a lider nie jest w stanie przeszkolić wszystkich na raz na różne stanowiska. Jak zgłasza się że nie ma się jak pracować bo są zepsute metkownice które mają już parę lat i paleciaki które pamiętają jeszcze czasy PRL-U to zawsze jest ta sama odpowiedź "Jak dbacie tak macie". Nie polecam pracy w tym ES w tym zakładzie nawet najgorszemu wrogowi właśnie ze względu na Panią Koordynator.

Frajer

Jeszcze nie wiecie co się dzieje w Świebodzinie. Dwóch pajacow tu dyryguje, mają pełną samowolę a ludzi za nic uważają.

No name

Pracowałem w exaxt system przez rok, zakład nexteer w tychach, pomijając jedno stanowisko dotyczące pomiaru luzu, które jest poprostu nie przemyślane pomijajac fakt ze poprawiasz maszyny warte spore pieniądze,nie byłotak źle. Jeśli ktoś jest uczniem i chce sobie dorobić to jak najbardziej polecam. Nie zostaje w tej firme bo nie ma w niej jakichkolwiek perspektyw na rozwój, jeśli ktoś by został na dłużej brak jakichkolwiek podwyżek i robota za te same pieniądze cały czas... Firma dobra na chwile na weekendy wakacje

Jahoo

Jednym z punktów umów z Niemcami, którą szczyci się ta firma, jest możliwość zapewnienia pracownika w ciągu kilku godzin. Jest nagła potrzeba, klient zgłasza, Exact wysyła. Zadaniem Pani K. G.W. jest zapewnienie tychże pracowników. Nie jest to łatwe, ale taka jest jej praca i musi się z niej wywiazywac, bo wtedy zjebki. Pracownicy biura mają raczej stałą pensję, ale żeby ja zachować muszą robić co szef każe. To, ze cierpi na tym najniższy szczebel, czyli kontrolerzy, to juz wina głupiej polityki firmy.

Nigdy wiecej

Nie polecam pracy w tej firmie w Niemczech ! Pracowałam tam niecały rok . Najpierw szybka rekrutacja, potem telefon i nagły wyjazd na nowe zlecenie. Przez pierwszy tydzień mieszkanie na jakimś pensjonacie bez kuchni, lodówki i pralki i stołowanie się na mieście kebabami albo Mc Donald Pizza itd... po 2 tygodniach każdy miał brudne i śmierdzące ciuchy bo nie miał gdzie ich normalnie wyprać i wywiesić. Przez 3 tygodnie zmienialiśmy pensjonaty chyba z 5 razy aż wynajęli nam tkzw ferienwohnung(domek letniskowy) na kompletnym odludziu gdzie była kuchnia i lodówka ale okazało się że musiałam dzielić pokój z dziewczyną i chłopakiem czyli zero prywatności po pracy. Zlecenie potrwało chyba z miesiąc i potem przeprowadzka 400 km na inne i to samo pensjonaty, pzeprowadzki, beznadziejne warunki mieszkalne i śmieciowe żywienie przez brak kuchni i lodówki. Na rekrutacji i szkoleniu wstępnym powinni powiedzieć że na wyjazd należy ze sobą zabrać całą kuchnie, patelnie, garnki, łyżki, widelce, palniki gazowe albo elektryczne, przenośną lodówkę i może jeszcze mini pralkę turystyczna to wtedy nikt by nie podjął pracy w tej pseudo firmie. Pracując w EXS w DE nie czułam się jakbym pracowała w firmie w 21 wieku tylko w jakimś kompletnie niezorganizowanym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] srodowisku Gdyby nie nagła potrzeba zarobienia kasy to bym się zwolniła już po miesiącu. Jeżeli chodzi o sama prace to też nie było wesoło bo co chwile nie było pracy i trzeba było czekać nieodpłatnie na hotelu albo kazali zjeżdzać do PL na tydzień żeby nie płacić nam za noclegi. No i na koniec, 1000 euro na miesiąc przy takich warunkach gdzie człowiek nie może oszczędzać bo musi się stołować na mieście i niezdrowo odżywiać to bezsens i kpina z pracowników.

Dawna pracownica
@Nigdy wiecej 03.08.2017 22:54
Nie polecam pracy w tej firmie w Niemczech ! Pracowałam tam niecały rok . Najpierw szybka rekrutacja, potem telefon i nagły wy...

W 100% zgadzam się z Pani opinią! Mialam podobne sytuacje pracując w tej beznadziejnej firmie. Kontakt z osobami które pracują w biurze w Gorlitz, zwłaszcza z Katarzyną G.W jest tragiczny. Nie patrzą na potrzeby pracowników tylko byle sobie napchać do koryta!! Ta firma to jest jedna wielka porażka. Nie polecam

Jahoo

To prawda, ze koordynator bądź team lider są zdani na siebie. Dla firmy liczy się tylko zysk i brak skarg od Niemców. Z wlasnych obserwacji widzę, ze na niektórych zleceniach na stanowiskach KO lub TL są naprawdę osoby, które stają na rzesach, zeby wszystko grało, bo z biura zero pomocy. W Gorlitz siedzi ich tam coraz więcej a tylko marnują czas na patrzenie w kamerki . Praca na zleceniach jest latwa, pieniądze na czas. Dwa największe minusy to brak stabilizacji i bardzo złe podejście do pracowników na zleceniach, dzięki którym mogą tak naprawdę pracować.

Tom*dbl

Dlaczego znikają opinie co niektórych? Czyżby menago i innych team leaderow prawda bolała? I dobrze, niech się wstydzą jak traktują swoich....

anonim

(usunięte przez administratora)

Dokładnie

Przecież każdy w tej firmie wie ze Team Leader to najwiekszy fraje..... (sługus) i najgorsze stanowisko. Robi prawie wszystko to co koordynator czy menago, jest kontrolerem, liderem, pol-koordynatorem i slugusem menago za darmo praktycznie. Dostanie jakies ochlapy na waciki i sie musi poswiecac za wszystkich a i tak nie awansuje tym bardziej jeżeli nie zna języka.......

Masakra

Exact Systems Niemcy: Jeżeli troche znasz jezyk niemiecki i szukasz normalnej pracy to trzymaj się od tej firmy z daleka ! Wysyłają ludzi na zlecenia gdzie sa beznadziejne warunki mieszkalne bez kuchni, lodówki, pralki. Podejmują się najgorszych zleceń ktore trwaja od 2 dni do kilku tygodni i tak w kółko i na które inne szanujące siebie i pracowników firmy nawet by nie spluneły. Bedziesz się przeprowadzał co drugi dzien lub tydzień gdzie musisz ze soba wziaść całą kuchnie z polski i prać ubrania w rękach na jakims pensionacie albo ferienwohnung. Dostaniesz telefon o godzinie 15:00 albo poźniej, że masz sie natychmiast spakować i jechac 500km i iść odrazu do pracy co jest chore i nie zgodne z przepisami pracy w DE !!! Szkolenia BHP i nie tylko to fikcja, podpiszesz papierek i juz jestes przeszkolony. Bedziesz chodzic w starych ubraniach roboczych zniszczonych i brudnych bo nie masz w czym je wyprac. Zapomnij o balansie praca/zycie bo bedziesz miaszkal/a w 5 osob na jednym mieszkaniu 3 osobowym i nikogo nie interesuje że jestescie para i chcecie miec odrobine prywatnosci na mieszkaniu. Im wyżej awansujesz w strukturach firmy tym bardziej nie bedziesz mieć zycia prywatnego. Team Lider/Koordynator/Menadzer regionalny itd pracuje w tej firmie od rana do nocy za marne grosze jakna warunki niemieckie i nie ma wogole życia. Każą ci pracowac po 12-16 godzin 5 dni w tygodniu co tez jest karalne w niemczech i zmieniac 3 razy w tygodniu zmiany pracy gdzie z nocki kaza ci isc na popoudniu albo z 2 zmiany na rano bo nie maja ludzi. Bedziesz pracowal z dala od siedziby firmy czyli w delegacji a nie dostaniesz niemieckiej diety ani nie zapłacą ci za godziny dojazdów 300 500 600km co tez jest nie zgodne z prawem niemieckim i europejskim. Zachorujesz albo sie skaleczysz to każa ci isc do pracy albo zjezdzac do polski na wlasny koszt bo jestes niepotrzebny i generujesz koszty. Ogolnie mówiac Obóz Pracy ktorym musi zajać się Niemiecka inspekcja pracy !!!

Lipa

( usunięte przez administratora ) krótko mówiąc. zlecenia na 2 dni tydzien miesiac róznie. Mieszkania bez kuchni lodówki i pralki. 4 roznie zmiany w tygodniu czyli z nocki na popoudniu z popoudniu na ranki, kaza robic po 16 godzin lamiac prawo pracy, brak podstawowych narzedzi do pracy, team liderzy koordynatorzy i cale biuro to jakies bezmózgi. Ogolnie firma dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez zycia prywatnego i perspektyw na rozwój i stabilizacje.

zdegustowany

Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie w Gliwicach. Koordynator z brzuchem jakby połknął 100 kg słonia, wiecznie czerwony, wyglądający jakby był pijany i prawdopodobnie pijany. Normy wyśrubowane również przez to, że udany koordynator nie potrafi walczyć o jakiekolwiek normalne warunki pracy. Dużo lepiej pójść do jakiekolwiek zakładu na strefie i pracować na linii bo w exactie (celowo z małej litery bo ta firma nie zasługuje na jakikolwiek szacunek) i tak pracujesz na linii za dużo mniejsze pieniądze. Koordynator w każdy piątek biega po pracownikach i prosi, błaga żeby ktokolwiek przyszedł do pracy w weekend, a jak się nie zgodzisz to zaczyna grozić. Wcześniej była koordynatorka i praca wyglądała całkiem inaczej, dało się bez problemu wyrobić normę, nie było problemu z urlopami, a jak potrzebne były osoby na nadgodziny to zawsze były extra płatne, niestety poszła na macierzyńskie i jako koordynatora wzięli osobę, która wcześniej była liderem do czego też się nie nadawała, najważniejsze dla tego człowieka to kolesiostwo i jak liżesz mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i chodzisz z nim na piwo to masz wszystko co chcesz, a jak przychodzisz do pracy pracować, a nie mówisz do niego "szefuniu" to będzie cię gnoił. Podsumowując kiedy się dało tam pracować, niestety przez tego tłustego alkoholika zmieniłem zdanie na temat tej firmy i gorąco odradzam jakąkolwiek współpracę

anonim

(usunięte przez administratora)

Żenada

Szczera prawda! Widzę, ze w firmie naprawde zaczynają dziać się zle rzeczy. Wyzysk, zero zrozumienia dla pracownika! Wlasnie tacy menago, czy team liderzy którzy plaszczą sie przed Niemcami - "szefami" są winni złej atmosferze w firmie.

Była pracownica
@Żenada 28.07.2017 15:55
Szczera prawda! Widzę, ze w firmie naprawde zaczynają dziać się zle rzeczy. Wyzysk, zero zrozumienia dla pracownika! Wlasnie ta...

EXS Niemcy : Złej atmosferze i i złych warunków pracy a zwłaszcza zakwaterowania jest winna cała firma jako ogół. Żadna szanująca się firma nie podejmuje się zleceń (powtarzam zleceń, bo jak słyszę słowo projekt w tej firmie to śmiać mi się chce) które nie wiadomo jak długo potrwają i przez to ludzie mieszkają na jakiś pensjonatach bez kuchni, lodówki, pralki, bo nikt im nie wynajmie mieszkania na tydzień z możliwoscią przedłużania na bieżąco co tydzień lub kilka dni. Team Leaderzy, menago, itd itp to tylko pionki szefa i muszą się słuchać i wykonywać chore polecenia i podejmować nieracjonalne kroki. Nikt im tak naprawdę nie zazdrości stanowiska bo każdy wie że za psie pieniądze muszą pracować od rana do nocy, nie mają życia i muszą udawać, kłamać i robić z siebie pośmiewisko przed pracownikami i Niemcami. W Gorlitz otwierajaą coraz wiecej fabryk, tak samo w Zittau i okolicach gdzie ludzie zarobią dużo wiecej niż w EXS i coraz o wiecej osob z EXS się zwalnia i szuka pracy w normalnych firmach.

praca?warta?

Propozycja była na Umowę zlecenie

Tom-dbl

Jaka umowe masz dostać? Umowe zlecenie czy niemiecka umowe o prace? Ogólnie nie polecam. Trafiłem na północ Niemiec(usunięte przez administratora). Ogólnie odradzam firmę Exs. Poszukaj innej oferty pracy bo tu bedziesz się tylko wkurzał.

praca?warta?

Witam Mam pytanie do osób które pracują bądź pracowały w Niemczech na umowie zlecenie z firmy ES. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda rozliczanie za mieszkanie i dojazdy do pracy tzn czy wszystko jest doliczane/odliczane razem z wypłata co miesiąc, czy tez trzeba zapłacić wcześniej i potem czekam na zwrot ? Ciekawi mnie również dlaczego firma wymaga zaświadczenia ubezpieczenia na terenie Polski ? pozdrawiam

pracująca

Witam, ogólnie zacznę od tego ze nie są wypłacalni na czas trzeba sie upominać o wypłate ktora miała byc zawsze do 20 tak jak mówili a wychodzi na to ze trzeba dzwonic i sie upominać, mało tego to jak dzwonimy to nie raczą odebrac żałosne ... szukają mieszkan na ostatnią chwile chociaz mialy byc zapewnione od zaraz... żałuje ze wybrałam tą firme ... tyle pozdrawiam i nie polecam

koleżanka

Witam, jak wyglądają niemieckie umowy? przedłużane co miesiąc czy jak? pozatym co teraz bedzie p po zmianach przepisów będą Was zwalniac po 9 miesiącach macie jakieś info?

zainteresowana
@do koleżanki 16.05.2017 19:17
Od czerwca osoby z niemieckimi umowami będą zatrudnione bezpośrednio przez Exact, więc nikt nie będzie zwolniony. :-)...

A skąd posiadasz taka informację? czy aby na pewno dojdą takie poczynania do skutku?

vc
@zainteresowana 23.05.2017 19:40
A skąd posiadasz taka informację? czy aby na pewno dojdą takie poczynania do skutku?

Skoro, ty jeszcze nie masz takiej informacji, to ciebie to nie dotyczy, badz twój koordynator szykuje ci niespodziankę. :-)

monalisa

Poznań dif: koordynator najgorszy na świecie, umowa zlecenie, napracujesz się a stawka 11 złoty, nie zwracają za dojazdy, nocki tak samo płacone, PORAŻKA do tego niemiła atmosfera, koordynator nie przejmuje się niczym ważne że zarabia dużo kasy... POWODZENIA dalej panie R.K nikt go nie lubi, każdy na niego jedzie

Lolek
@monalisa 11.05.2017 20:55
Poznań dif: koordynator najgorszy na świecie, umowa zlecenie, napracujesz się a stawka 11 złoty, nie zwracają za dojazdy, nock...

Koordynator duzo kasy ? Buhahahha w polsce ? Buhahahha dobra sciema.

Daria

Polecam pracę w tej firmie na terenie Niemiec. Pracowałam na kilku zleceniach w Niemczech, poziom trudności wykonywania prac jest różnorodny zależy od firmy do jakiej się trafi. Można zarobić dużo pieniędzy jeśli chce ktoś zarobić to jest możliwość w tej firmie. Jeśli ktoś z Was szuka pracy to polecam tą firmę oraz polecam pojechać na zlecenie do Zirndorfu, jest to stałe zlecenie, pracuje w tej firmie około 14 stu osób z Exactu, panuje tam miła i przyjazna atmosfera:) ludzie są bardzo życzliwi i chętnie pomagają w każdej sytuacji, każdy się liczy z Twoim zdaniem darzą współpracowników ogromnym szacunkiem :)Szkolenia wstępne są wykonywane przez Team liderów, którzy posiadają bardzo ogromną wiedzę dotyczącą procesu jaki znajduje się na produkcji z która chętnie dzielą się z nowymi współpracownikami :):)

Bzdury
@Daria 03.05.2017 15:00
Polecam pracę w tej firmie na terenie Niemiec. Pracowałam na kilku zleceniach w Niemczech, poziom trudności wykonywania prac je...

Haha widac ze opinia napisana przez kogos z biura na polecenie przelozonych. Klamstwo i obluda. Metz to montaz i kontrola na tasmie gdzie tempo jest takie ze nie ma czasu na wizualna kontrole a potem reklamacje na dane nazwisko podpisane na kartach OK. Ciagla rotacja ludzi. Warunki na mieszkaniach masakryczne. Grafik zmieniany 3 razy w tygodniu gdzie robiac np. Popoudniowki przez 2 dni nagle dostajesz telefon o 18.00 ze jutro na rano. Albo z nocki na popoudniu. Lamane podstawowe przepisy czasu pracy i nie tylko.

prawda
@Bzdury 22.06.2017 02:42
Haha widac ze opinia napisana przez kogos z biura na polecenie przelozonych. Klamstwo i obluda. Metz to montaz i kontrola na ta...

Metz to najgorszy syf na jakim byłam, zatrudnisz się w exs usłyszysz metz albo buderus, odpuść! Jest to w 100% prawdą 10 razy w tyg. znieniany grafik, z nocki na 2 zmianę, najlepiej tyrać po 16 godzin. Zero szacunku dla pracownika. Postawisz się - jesteś niewygodnym pracownikiem. Prawo pracy tam nie istnieje!! Na taśmie jest montaż za który powinno być płacone wiecej, kordynator nie potrafi nic załatwić, boi się wyjść na zakład bo ludzie chcą go powiesić! Naobiecywał i niczego nie umie dotrzymać. DRAMAT!!! Mila atomsfera, hahahaha będąc nowym pracownikiem wchodzisz na zakład i czujesz się jak wróg? A ten śmieszny, niedoszły kordynator A. niech zakupi tabletki na pamięć, bo jednego dnia powie jedno wykonasz zadanie, na drugi dzien zjebka, bo mówił inaczej hahahaha pozdro

asia444

Czy ktoś wie jak wygląda praca Rzeszów/Jasionka ? Jakie warunki i atmosfera ?

Ja

Powiem krotko tragedia. Kasa do dupy. Komunikacja z biurem na poziomie zenujacym badz brak skali. Jedynie koordynator na plus bardzo ogarniety typ, ale to tylko jeden bo kolejny na nowym projekcie przez 8 h zalatwial mi juz jal zapewnial 2 dni predzej pewnie mieszkanie takze posiedzialem sobie 8 h w aucie poczym wkur.. Zawrocilem i pojechalem do polski. Bardzo ale to bardzo nie polecam.

Roemk22

Jak wygląda praca koordynatora i jakie są mniej wiecej zarobki?

Weraaa

Witam Chciałam sie dowiedziec jak wyglada praca Kontrolera Jakosci w Gliwicach ? Jaka panuje tam atmosfera itd Pozdrawiam

gbr

Ja podobnie jak przedmówcy-po wypełnieniu testów,podaniu danych też wrażliwych!!! i ich zapewnieniu że po 5 dniach ktoś się skontaktuje po co mówić o pięciu dniach skoro nie jest to przestrzegane!!!cisza-3 tygodnie mineły-próba kontaktu z firmą-przekierowanie do innych osób i w końcu dzwonienie do koordynatora projektu oczywiście nie odebrał i nie oddzwonił...porażka

Carol

Jeżeli chodzi o sam proces rekrutacji to firma pozostawia wiele do życzenia.. Po wykonaniu testu, przejściu przez wszystkie filmy instruktażowe i zostawieniu swoich danych cisza!! Wysłałam zapytanie przez chat na ich stronie i otrzymałam informację, że proszę uzbroić się w cierpliwość, a minął już miesiąc! Dodam że co drugi dzień pojawiają się nowe oferty na rejon Tarnowo Podgórne.. Nie polecam!

ppp

Sposób kontaktu w sprawie pracy ze strony firmy żenujący . Po całym procesie rekrutacji przez internet i dobrym wyniku testu miałem czekać na kontakt. Po miesiącu dostałem sms " ....jezeli jest pan zainteresowany pracą proszę o kontakt...." . Podejście uważam za mało profesjonalne i olewające, na tym zakończyłem przygodę z tą firmą.

ja20

Jaki jest adres tej firmy w Krakowie, bo mam sprzeczne informacje ?

CZŁOWIEK

Witajcie, chciałabym się dowiedzieć co sądzicie o stanowisku inżyniera jakości w Koluszkach? jakiego można się spodziewać wynagrodzenia? jaka jest różnica między koordynatorem jakości, a inżynierem jakości?

Jahoo*wr

Exs - Niemcy Jestem zatrudniony na niemieckiej umowie i nie wiem jak ludzie mogą się godzić na tzw. śmieciówki, czyli umowę zlecenie. Ogólnie praca łatwa, a wręcz nudna. 8 godzin siedzenia na tyłku i kontrola części samochodowych. Nie ogarnięci team leaderzy i koordynatorzy. Pozjadali wszystkie rozumy, jeden mądrzejszy od drugiego.

Klauduchaaa

Witam. Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda praca kontrolera jakości w Dzierżoniowie...

Darosław

Witam. Ext NIEMCY. Jeśli chodzi o pracę to moje zdania są podzielone ze względu na to do jakiego zakładu się trafi. W większości normy są bardzo wysokie i koordynatorzy wymagają ilości im więcej tym lepiej a człowiek to nie robot. SZCZERZE? ??? Praca ok lecz ludzie na st. Teamlider i koordynator nie nadają się na te st. ( nie wszyscy ale większość )W mieszkaniach powinny być jakieś zasady a nie każdy sobie a potem ciche pretensje. Nie potrafią wyznaczać granic bo boją się być mniej lubiani przez BYCIE timliderem czy koordynatorem. Chcą być super szefami ale Itak wszyscy maja to gdzieś. Nie potrafią przekazać teorii w pracy . Większość wysluguje się innymi pracownikami a potem się ich pozbywa bo np nie polubili się . Wiedzę mają taką jak wszyscy pracownicy. Mialem kilka takich sytuacji. Taniej dla ext byłoby mieć tłumacza

Tomasz

Praca dla Uczniów i Studentów wiadomo umowa zlecenie.Daje czasem możliwosci jak chce się przejsc na dany Zakład.Kordynatorka Jak Najbardziej wporządku i ludzie tez Wielki Plus.Oddział Nowa Sól :-)

Paula

Jestem zainteresowana pracą w tej firmie w Polkowicach . Pomógł by mi ktoś i powiedział jak tam jest , jaka ekipa i czy jakaś ciężka/ skomplikowana jest tam praca jako kontroler jakości czy zależy ? Proszę jakieś info na e-mail: paulina1432@wp.pl

maserakkii

coż nie chce mi sie pisac na ten temat bo pije lufke teraz i jest zajebi..cie ale nie a h.j z tym brak słow

Mark

Kto coś o Polkowicach?

Adrs
@Mark 30.12.2016 11:31
Kto coś o Polkowicach?

rozpiernicz na maxa... stali pracownicy siedza w domu i czekaja na telefon a ci "weekendowi" przychodzą. brak organizacji.. ekipa zalezy, jaka zmiana bo ludzie przychodza jak chca

UGA BUGA

UGA BUGA... JEZELI CHCESZ PRACOWAC W DE, I ZGODZISZ SIE ROBIC W ES POPRZEZ SMIECIOWE ZLECENIE TO JESTES FRAJER #1, BO JEST WIELE INNYCH PRACODAWCOW CO DAJA UOP I DOBRE WARUNKI, ALE MUSISZ ZNAC NIEMIECKI I COS UMIEC. JAK NIE TO BADZ FRAJEREM FIRMY ES KTORY PRACUJE NA SMIECIOWCE! :))) POWODZENIA!

arbeiter
@UGA BUGA 23.12.2016 14:43
UGA BUGA... JEZELI CHCESZ PRACOWAC W DE, I ZGODZISZ SIE ROBIC W ES POPRZEZ SMIECIOWE ZLECENIE TO JESTES FRAJER #1, BO JEST WIE...

Racja, jezeli pracujesz w ES w Niemczech na smieciowej umowie to jestes albo imbecylem albo nie znasz jezyka, ja mam 1300 netto u niemca, umowe o prace i nore! Kumpel tam robil 2 tygodnie i odzedl. POWODZENIA WSZYSTKIM FR JEROM W ES W DE! !ARBEITEN SKLAVEN!

xxx

A jak się pracuje w Lublinie?

Olga28

Na temat Gliwic nie bardzo mogę się wypowiedzieć. Jednak szczerze polecam pracę w Tychach. Zarobki na dobrym poziomie. Aktualnie 10/11 zł na rękę + premie za frekwencję. Przede wszystkim wyróżniają się z pośród innych firm tym, że praca jest stała. Nie każą siedzieć w domu bo nie ma zleceń i czekać na telefon czasami nawet 2 tyg. Jak ktoś chce zarobić to zarobi... i to całkiem nieźle (dla chętnych możliwość pracy na nadgodziny i na weekendy)

jck
@Olga28 25.11.2016 14:07
Na temat Gliwic nie bardzo mogę się wypowiedzieć. Jednak szczerze polecam pracę w Tychach. Zarobki na dobrym poziomie. Aktualn...

Jeżeli chodzi o Tychy to czy są przyjęcia do Lear ?

?
@Olga28 25.11.2016 14:07
Na temat Gliwic nie bardzo mogę się wypowiedzieć. Jednak szczerze polecam pracę w Tychach. Zarobki na dobrym poziomie. Aktualn...

jak można zarobić nieźle gdzie za godzinę oferują 11 zł , chyba żę zarobek 2 tys zł jest dla ciebie szczytem marzeń ,,, w dzisiejszych czasach takie zarobki to bieda i ubóstwo .U nas Ukraincy wołają 15 zł netto twierdzą że się inaczej nie opłaca

Zostaw opinię o Exact Systems - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Exact Systems