Exact Systems Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
Exact Systems Sp. z o.o.
2 221 314 5 1

Opinie o Exact Systems Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Karolina
 Opinia

Administratora najwidoczniej bardzo boli jak wytyka się błędy przełożonych nazywając ich po imieniu. Może zamiast usuwania niewygodnych komentarzy wzięlibyście się za ludzi którzy u Was kierują innymi ludźmi. Wasza firma ma opinie jednej z najgorszych firm które zatrudniają we Wrześni. Podziękujcie koleżance (usunięte przez administratora), za czasów CRS jak kierownikiem był Pan (usunięte przez administratora)ludzi pracowało o wiele więcej i każdy prace sobie chwalił, teraz zadowolone są tylko psiapsiółki pani kierownik które nie muszą trzymać się żadnych zasad i mogą robić co im się tylko podoba

Pomocna?
Tak1Nie
Była pracownica
 Opinia

Okropna firma. Zero profesjonalizmu, podejście do pracownika jak do (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora) Fałszywość przełożonych nie do opisania. Pracowałam krótko, ale żałuję czasu spędzonego z tą firmą. Nie wiem jak jest w innych miastach i zakładach ale na szyberdachach we Wrzesni jest tragedia. Nie polecam

Pomocna?
Tak9Nie2
MONETA
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Była pracownica 16.05.2019 08:54

Niestety to jest prawda śmieszne jest to że jeszcze nikt nie zrobił z,, Panią(usunięte przez administratora), porządku????????????. No ale jak to się mówi kto mieczem wojuje od miecza ginie jeśli nie w pracy to w życiu prywatnym.! Jeśli ona umie mieszać się do kogo życia prywatnego to ktoś namieszać może u niej ????????Niby lubi zajętych chłopców..

Pomocna?
Tak6Nie
Er
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

To te (usunięte przez administratora) dalej istnieje? Ludzie szanujcie się....

Pomocna?
Tak2Nie2
Taki
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Er 24.05.2019 02:19

Ta firma narobiła mi tyle problemów że przez nich straciłam zbyt wiele. Nie podpisujcie umowy przed podjęciem pracy !!!!

Pomocna?
Tak1Nie
On
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Nie polecam!!!! Nie polecam pracy w Tychach !!!!!!!!!! Nie szanują ludzi. Brak szacunku, porozumienia. To prawda z ukraincami się nie dogadają więc ich omijaja - a Ciebie zniszczą jak robala!

Pomocna?
Tak1Nie
Nie_pozdrawiam#kasa
 Opinia

Ten kto ma domnie problem, niech mówi prosto w oczy, niech mówi to autentycznie jak powinien mówić, niech mówi to jak chce.... W razie czego problemy się rozwiązuje jak facet z facetem. Pozdro byki i byczki ze śmigłem na łebku z wiejskiego podwórka

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ferdek
 Opinia
@Nie_pozdrawiam#kasa 26.02.2019 00:36

Mowisz o bojce 1vs1? bo Jedynie puste bezmozgi w ten sposob rozwiazuja problem,piesciami sie nie gada.

Pomocna?
Tak1Nie
Karma
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

POWIEM TAK jak wyjdziecie na GoWork opinie CRS o jest to wszystko to samo tylko że zmienili nazwę teraz na ten exact Systems tam macie wszystko ładnie opisane co się dzieje we Wrześni.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aga
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Karma 03.03.2019 12:03

Żadne zmienili nazwe tylko Exact Systems to osobna firma która przejęła CRS i inne firmy

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karma
 Opinia
@aga 05.03.2019 03:00

Tylko zmienili nazwę! Warunki te same praca ta sama i ludzie ci sami!!

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Waldek kiepski
 Opinia

Totalne dno zero szacunku staralem się o prace w bielsku bialej ogloszenia obiecywaly cuda rozmowa telefoniczna z p (usunięte przez administratora) również bylo pięknie do czasu rozmowy kwaliwikacyjnej z i nna Panią pirania która poprostu ze mnie zakpila muwiac mi ze praca tylko dla kobiet ( i to mlodych) pewnie sobie pomyslicie ze chodzi o agecje towarzyska o tuż nie zwykly zaklad produkcyjny obiecała mi spotkanie z kierownikiem na koniec tygodnia czekam czekam tu nic dzwonie pani muwi mi ze ok wzystko jest pod kontrolą ze zadzwoni w poniedzialek dalej cisza wiec to ja dzwonie noi pomijajac ze pani odebrała za 10 razem pewnie wiedziala kto dzwoni to jesze mnie wysmiala ze pracy nie ma co ja sobie myslalem mimo iz ogloszenie dalej jest na to otrzymalem kilka ironicznych słów i sie rozloaczyla widocznie ta ich "mega atrakcyjna oferta miala tyle chetnych ze mogli sobie wyprzydzac "rece poprostu opadają przestrzegam wszystkich przed ta agencja nie zawracajcie sobie nią glowy ps pozdrawiam Cię (usunięte przez administratora) r z oddzialu w bielsku bialej zycze ci zeby ciebie ktos tak potraktował jak ty potraktowałas mnie nadajesz sie tylko zeby czyścić toi toie w biesczadach pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zoobowiązana
 Opinia

Witam. Jeśli chodzi o prace na terenie tychow , z całego serca nie polecam. Ból kręgosłupa ,nerwica będzie Twoja codziennością . Koordynatorzy totalnie lekceważą zdanie pracownika . Jeśli spróbujesz wyrazić swoje zdanie zostaniesz zlinczowany . Możliwość rozwoju? Chyba choroby kręgosłupa . Prócz premi na która musisz sobie sam zarobić nie dostaniesz nic więcej . Wypłaty nie są za wysokie no chyba ze , poświecisz dwa weekendy w pracy do dostaniesz 2300 .(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ziuta
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Nie polecam firmy, jeśli chodzi o Tychy. Praca ciężka za marne pieniądzę, czasami trzeba przejść 12km w ciągu 8h.poza tym jeśli jest na miejscu koordynatorka(usunięte przez administratora) na strefie nie ma czasu na przerwę, człowiek umarłby z głodu, ale trzeba wyrabiać ponad normę,nie liczą się z ludźmi. Brak możliwości rozwoju, a piszą w ofercie takie głupoty.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Aktualność
Świętujemy 15-lecie działalności Exact Systems! 
Pomocna?
Tak7Nie5
Dajmmercsprint
 Opinia

I jednocześnie życzę powodzenia po tym co zrobiliście z ludźmi w związku z umowami śmieciowymi i całymi "udanymi "zmianami które zaistniały I JEDNOCZEŚNIE ZEBY TO BYL WASZ OSTATNI PROJEKT NA TERENIE NIEMIEC!!!!! PFUUUU

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Genowefa
 Opinia

15 lat naginania przepisów o umowach zlecenie i o dzieło, no jest się czym chwalić, naprawdę

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ginter
 Opinia
@Dajmmercsprint 08.02.2019 07:16

A co z tymi Niemcami nie tak, bo się wybieram?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dziecinny uszny bełkot
 Opinia

(usunięte przez administratora)mnie to obchodzi

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Czort
 Opinia
@Ginter 22.02.2019 10:26

Wejdź na forum Exact Niemcy, tam masz wszystko pięknie opisane

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dosia
 Opinia

Witam, jak najbardziej polecam firmę!!!!!!!!!! Wszystko gra i buczy! 10/10

Pomocna?
Tak3Nie4
Kurbojleros120
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Jeżeli chodzi o tą firmę może jest fajne ale niestety , jest mało pracy więc pójdziesz do pracy jednego dnia i 4 dni wolnego nie polecam tą firmę . I Niestety odczymasz marną wypłatę około 900 złoty

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ginter
 Opinia

Dlaczego nie można zapytać na tym forum o konkrety i nie pojawiają się moje komentarze?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
maxx
 Opinia
@Ginter 22.02.2019 14:01

Taka firma to nic innego tylko posrednik który żeruje na tobie i na twojej pensji siedzi jak wesz,jesteś dla nich białym (usunięte przez administratora)na zlecenie umowę ,bez praw do czegokolwiek ,a oni czerpią bezkarnie prowity z twojej ciężkiej pracy.takie firmy to zalegalizowana lichwa na rynku pracy

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ginter
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dlaczego nie ma moich pytań, co do stanu faktycznego w exact. Pytam więc jeszcze raz jakie są warunki pracy w Niemczech i ile idzie zarobić na czysto?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magdalena35
 Opinia

Witam czy pracowal ktos w Belgii przy kontroli jakosci? Dostalam taka ofertę tylko czemu jest umowa zlecenie????a nie normalna umowa o prace to mnie martwi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kaja
 Opinia
@Magdalena35 04.02.2019 11:10

Nie wyraża zgody na umowę zlecenie, typowa śmiwciowa umowa,nic Ci się nie należy. I pamiętaj o tym, że jeżeli coś Ci się stanie, nikt nie udzieli Ci pomocy w ramach ubezpieczenia EKUZ, za wszystko zapłacisz z własnej kieszeni. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magdalena35
 Opinia
@Kaja 05.02.2019 18:11

Właśnie przemyslalam i szukam pracy tylko na normalną umowę. Kaja masz racje umowy śmieciowe są do (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dajmmercsprint
 Opinia
@Magdalena35 04.02.2019 11:10

Ludzieeee nie dajcie się wykorzystywać tej firmie jeden wielki ByRdellll!!!śmieciowe umowy ,wypłaty źle naliczanie, a teraz na nowych warunkach zarobisz 870eurasow hehehe kpina!!! Wstydu exact i cały zarząd nie macie!!! NIE POZDRAWIAM

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ginter
 Opinia
@Dajmmercsprint 08.02.2019 07:02

Jak 870 euro? To chyba za trzy tygodnie pracy. Możesz, coś więcej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ginter
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ktoś z was był w Belgii albo Niemczech?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ginter
 Opinia

Jakie warunki pracy w Niemczech i ile miesięcznie można zarobić na rękę?

Pomocna?
TakNie
Rekin
 Opinia

opóźnienia w wypłacaniu 'wynagrodzeń' - bardzo często zdarza się dostać nie prawidłową kwotę

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Rekin 26.11.2018 17:48

@REKIN przykro nam, że Twoje doświadczenia nie były pozytywne. Bardzo prosimy o przesłanie do nas informacji na temat nieprawidłowości na adres: rekrutacja@exactsystems.pl Ustalimy szczegóły i znajdziemy rozwiązanie tej sytuacji.

Pomocna?
Tak2Nie1
Lukasz
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Exact Systems Sp. z o.o. 29.01.2019 15:18

Moja kobieta prosi się już trzy miesiące o zwrot pieniędzy pobranych za mieszkanie,ponieważ nie korzysta z mieszkania służbowego, i co.... Nic nawet nie odpisują a wysyła wiadomość do każdej możliwej osoby z firmy, koordynator na miejscu też ma wszystko w (usunięte przez administratora) Dla mnie... Szkoda ludzi którzy trafili do tej firmy, bo mają gdzieś swoich pracowników...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Holz
 Opinia

Pracowałem przez Exacta przez 3 miesiące w pewnej firmie, pieniądze nie były złe, ale koordynator, pan P.K z Częstochowy, to porażka. Facet jest tak zamotany, że sam nie wie co ma powiedzieć pracownikowi. Mówi jedno, robi drugie a wychodzi trzecie. Podsumowując, praca i warunki finansowe nie były złe, ale wcześniej wspomniany pan to nieporozumienie.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grzegorz
 Opinia
@Holz 21.12.2018 08:43

Mógłbyś napisać, jakiego rodzaju pracę wykonywałeś będąc zatrudnionym za pośrednictwem firmy Exact Systems? Jest to przedsiębiorstwo związane z branżą motoryzacyjną, dlatego chciałem dowiedzieć się, na jakie stanowisko aplikowałeś. Pomóż nam lepiej zrozumieć, którego stanowiska dotyczy Twoja opinia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tgoadfadf
 Opinia

Ile zarabia operator w Łodzi

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia
@Tgoadfadf 29.11.2018 19:24

Zależy od oferty, najlepiej przyjść do biura rekrutacyjnego i spytać

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia

Nie polecam pracy w tej firmie. Omijajcie jak możecie.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
@bila
 Opinia

Orientuje się ktoś jak jest w Sosnowcu, jak faktycznie wygląda ta ich kontrola jakości? Czy firma płaci faktycznie wyrobione godziny. Proszę o informację gdyż zastanawiam się czy wogole zaczynać z nimi współpracę po tych wszystkich opiniach. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Genowefa
 Opinia
@@bila 09.11.2018 14:28

Trzeba pilnować wypłat jak oka w głowie, bo matematyka w tej firmie działa według ich własnych zasad, ale jak pilnujesz to płacą.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
XD
 Opinia
@@bila 09.11.2018 14:28

Lepiej w to nie wchodz, powiedzą ci że pracy od groma a jej nie ma. Będziesz na telefon i pracował może 2 dni w tygodniu.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia

Pseudo firma dla ludzi którzy mają problem ze znalezieniem normalnej pracy. Umowa zlecenie? To nie lata 2000-2010 żeby ludzi z podstawowych praw oskórowywać.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Buhaha
 Opinia

POWIEM TAK jak wyjdziecie na GoWork opinie CRS o jest to wszystko to samo tylko że zmienili nazwę teraz na ten exact Systems tam macie wszystko ładnie opisane co się dzieje we Wrześni.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jack
 Opinia

Prawda jest taka ,że ci co pracują długo są rodzinami z tymi co są w biurze czyli układ zamknięty , jak jedziesz z kimś którego wcześniej nie znałeś na robotę to najlepiej nie opowiadaj co myślisz bo wszystko trafi do koordynatora lub biura. Z pracą jest różnie w zależności gdzie trafisz - raz dobrze raz kijowo, najlepiej jechać z dziewczyną ,żoną,kochanką w tedy nie odczuwa się samotności - mnie wywalili 800km od domu i mimo ,że prosiłem wiele razy o zlecenie blisko granicy ich słowa były nie ugięte " albo siedzę cicho albo spadam z roboty" a w tym czasie w Dreźnie dwóch młodych gówniarzy siedziało trzy lata a mieszkali w Zgorzelcu (100 km od domu - a zaznaczam ,że mam żonę i dwójkę dzieci i fajnie by było widzieć się co weekend a nie 800 km i co drugi miesiąc widzenie bo kasa duża na przejazdy) zrezygnowałem z ich usług bo stwierdziłem ,że nikogo nie zamordowałem ,żeby jakąś karę odbywać na uchodźstwie ;) i mieć widzenia raz na święta z rodziną. Co do ludzi którzy pracują z tobą to są różni - jedni (usunięte przez administratora) w żywe oczy , drudzy (usunięte przez administratora) za plecami, a jedni opierdalają ciebie za plecami - mi na początku mojej pracy udało się zapoznać z fajnymi ludźmi tak ,że co byś nie zrobił to koordynator nic nie wiedział co robisz (zresztą po pracy kogo to obchodzi co robisz ale w tej firmie chyba to jest ważne) ale rozwalili ten układ wysyłając ludzi w różne miejsca bo było za cicho. Potem było tylko gorzej. A co dziwne (usunięte przez administratora) ludzie młodzi którzy nie mieli za bardzo doświadczenia z życiem - szkoda. Myślę ,że praca czasami fajna a czasami (usunięte przez administratora) - problem jest dla mnie góra która uważa ciebie za (usunięte przez administratora) robola który nie powinien się skarżyć tylko (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) a wszystkie żale zostawić dla siebie bo po co ci dobre mieszkanie, jak można w (usunięte przez administratora) mieszkać. A właśnie - po za tym ciężko o zaliczki - mi się auto popsuło i góra nie chciała mi pomóc z wypłatą zaliczki a zaznaczam do Polski miałem 800km. Teraz pracuję na Bawarii w firmie Niemieckiej (typowo) nie mam problemu z zaliczką, z mieszkaniem i pomocą finansową od firmy. Exact System nie ma dobrej polityki kadrowej i nie chce zbudować dobrej ekipy do pracy woli co miesiąc zmieniać ludzi niż za inwestować te 2 euro w pracownika. I dziwie się tym z biura bo dzięki naszej ciężkiej pracy oni mają właśnie swoje wypłaty i mogą się objadać pączkami....

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamyk
 Opinia

Zdecydowanie nie polegam.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TIKTAK
 Opinia

Września - nie polecam!!

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiki
 Opinia

Niestety osoby, które nie przepadają za pracą to chyba muszą narzekać!!!

Pomocna?
Tak4Nie2
Zal.pl
 Opinia
@Wiki 18.03.2018 12:25

kolejny przydupas z biura broni ta pseudo firemke...

Pomocna?
Tak31Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia
@Zal.pl 27.03.2018 19:11

Kolejny leser broni innych leserów i nierobów

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia

Szczerze nie polecam tej pseudo firmy. Firma w której pracowałem z dnia na dzień zawiesiła działalność Exactu u siebie, w międzyczasie Exact zapewniał nas, że jest to tylko na okres miesiąca. Po tym okresie (dokładnie po prawie dwóch miesiącach) dalej nikt nie raczył nas poinformować o tym, czy dalej będziemy mogli pracować. O tym, że jednak tam nie wracamy powiedziała mi znajoma z którą pracowałem a nie Pani koordynator... Ogółem mówiąc tragedia i polecam unikać tą firmę.

Pomocna?
Tak51Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia
@Gość 29.03.2018 21:20

Śmieszą mnie ludzie którzy dają się wykorzystywać a później płaczą, jesteś debilem i tyle, że sobie pozwalasz na takie postępowanie

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zenon
 Opinia

Witam pracowawłem 2 miesiącem temu nie polecam walenie w uja na pieniądze by jak najwięcej przytulić i tak co miesiąc zrezygnowałem bo nie ma to jak mowione 1,600 a dostajesz 800

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia
@Zenon 02.08.2018 10:09

Jak (usunięte przez administratora) jesteś i dajesz się w (usunięte przez administratora) robić to Twój problem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Exact Systems Sp. z o.o. - Częstochowa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny