brak logo

Laboratorium Kosmetyczne Canexpol Cosmetics

Stojadła

Opinie o Laboratorium Kosmetyczne Canexpol Cosmetics

anonim 2011-06-04 00:16:35
Linia produkcyjna -średniowiecze ręce całe popuchnięte pensja śmiesznie niska a na zatrudnienie czeka się miesiącami-w biurze nie maja czasu-przykład małej firemki co przyciąga naiwnych a po kilku miesiącach bierze następnych bez zatrudnienia!
anonim 2011-07-08 15:48:53
Nikt nikogo nie zmusza na siłę do pracy. A to, że maszyny nie są nowoczesne to nikt nikomu nie zapewnia, że będzie pracował przy zautomatyzowanej maszynie. Mi osobiście praca się podoba. Też stoję przy linii i nie narzekam.
anonim 2011-07-27 18:41:01
to fakt, warunki pracy są fatalne -a co najlepsze ze są to niby warunki nieszkodliwe ( praca przy zmywaczach itp)ha ha
człowiek polak 2011-07-30 20:46:03
Warunki fatalne sanitarne, nie ma nic.
(usunięte przez administratora) .
Przestrzegam wszystkie młode dziewczyny, które planują mieć dzieci.
Zarobki najniższe krajowe i jeszcze nie dopłacaja.
BRÓD, SMRÓD I UBÓSTWO I ŻADNEJ SZATNI.
Ubrania leżą w kącie.
Człowiek Polak 2011-07-30 21:04:57
Dziwię się dlaczego każda dziewczyna , ktora tu pracuje bądź pracowała nic nie pisze.. Mam nadzieje, że to się zmieni.
1
anonim 2011-08-18 18:56:16
zgadzam się w 100% z tym co piszecie! Zero szacunku dla pracownika!
1
anonim 2011-09-01 19:29:13
nie no całkowite przegięcie! brak szatni i stołówki jak wy tam możecie pracować! Podziwiam wszystkie dziewczyny, które wytrzymują w warunkach jakie tam panują za marne grosze i (usunięte przez administratora) fizyczny!
były pracownik 2012-02-23 13:18:19
Praca na produkcji nie nleży do łatwych, już po paru godzinach dziewczyny u ciekają do domu ponieważ ręce odmawiają posłuszeństwa. Gdy przez 8 godz. np. zakręcasz zmywacz na rękach robią się ociski.Wracasz do domu i nie możesz zasnąć ponieważ ręce mrowieją.Tak naprawdę nie doceniją starań proaconika. Gdy nie ma roboty to poprostu Cię zwalniają. A po miesiącu dzwonią czy nie chciałby pan/i wrócić! Jak dla mnie to brak szacunku dla pracników !
TaniaSiłaRobocza 2012-08-09 15:06:36
chcesz pracować po 7-8zł to idź do Canexpolu :) prezes spóźnia się na umówione spotkanie, brak profesjonalizmu... Nie dziwię się, że mało kto słyszał o tej marce.
były pracownik 2012-10-01 16:25:22
Zgadzam sie z opiniami na temat tej firmy. Praca ponad ludzkie siły i to wieczne niezadowolenie (usunięte przez administratora) . Potrafi obciąc pensje, bo tak jej sie podoba. Stroje jakie maja dziewczyny do pracy to katastrofa. W upalne dni pot leje sie w nich po plecach,nie przepuszczaja powietrza, okna nie mozna otworzyc,bo.... szyba sie zbije haha, a wiatraków tyle co na lekarstwo i wieczna walka o nie. Panuje tam donosicielstwo i lizusostwo.
1
la 2013-03-26 23:44:54
Tragedia!!!!!!!!!! jedna wielka TRAGEDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
czy 2013-07-04 12:24:53
Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat obecnej sytuacji w pracy na produkcji w tej firmie? Chcę zmienić pracę i zastanawiam się czy nie złożyć tam cv.
1
2013-08-23 18:03:15
dziewczyno, 2tys?????50zł dniówki max 1200zl msc
1
.... 2014-02-18 12:03:33
Jest to dosc rzenujaca i smieszna praca, wykorzystywana przez nowych osob w jaki kolwiek sposob(usunięte przez administratora). O zarobkkach to szkoda pisac. (usunięte przez administratora)
1
ktoś 2014-08-24 19:44:36
NIE NIE NIE. Jeżeli chcecie zarabiać marne grosze i być wykorzystywani droga wolna, ale ostrzegam. Pomiatają każdym, a w szczególności dziewczynami na produkcji (jeżeli chcecie mieć popalone paznokcie i ręce - to praca stworzona dla was) Zarabiają miliony, a skąpią na wyposażeniu i pensjach dla pracowników. Szefowa wykorzystuje jak tylko może, skąpi na wszystkim.
1
Krupeczka 2014-10-04 19:39:12
Czemu tych wszystkich zastrzeżeń nie zgłosicie do Inspekcji Pracy. Jak się boicie to można zgłosić anonimowo. Tak samo można do Sądu Pracy. To nic nie kosztuje.
3
??? 2014-12-10 13:55:45
Mam pytanie. Jak jest na magazynie, czy magazanierzy też mają tak kiepsko? Pozdr.
człowiek krewetka 2015-01-31 15:27:10
popieraam pytanie użytkownika o nicku czolgita jak najbardziej, też chętnie bym się zatrudniła w Laboratorium Kosmetyczne Canexpol Cosmetics ale muszę wiedzieć czy należycie dbają o przepisy i bezpieczeństwo na zakładzie. zdrowie i życie najważniejsze. czy ktoś może mi proszęm opisać jak to wygląda w tej firmie?
1
myszka 2015-08-26 20:28:39
brak słów
1
.,.,.,., 2015-08-27 10:52:43
myszka możesz coś więcej napisać? w sensie wyzysk i chamstwo czy warunki pracy tragiczne i można się nabawić uczulenia itp? podasz jakieś szczegóły?
anonim 2015-10-25 21:01:54
Czy ktoś może coś napisać jak wygląda sytuacja w dziale kontroli jakości?Jaka płaca,jakie obowiązki,chciałabym się starać o pracę w lab.ale nie wiem czy warto zawracać sobie głowę... z góry dziękuję za odp.:)
w Czarna 2016-05-23 05:37:58
Wiecie co wam powiem....? zarobki jakie tam są może nie są złe, ale jak na taki zapiernicz co tam jest to zdecydowanie za mało płacą. A z umowa to jest tak, jeśli sam o nia zabiegać nie będziesz to jej napewno prędko nie dostaniesz... a wiem to bo miałam taką sytuacje...więc jeśli nie masz umowy o prace to musisz sie upominac o nią. co do krecenia zmywaczy to faktycznie odciski sa strasznie bolesne. nawet zadnego plastra opatrunkowego nie maja gdy sie skaleczysz czy tez badz gdy zrobi ci sie odcisk na palcu. chyba firma powinna byc wyposazona w takie rzeczy jak: plastry, rekawiczki czy chociaz by maski na twarz pracujac na spirytusie m.in substancje takie po ktorym sie prowadzic autem nie da gdyz w wtydychanym powietrzu znajduja sie promile!!! ..? a tego nie ma. plastry sobie samemu trzeba kupic a rekawiczki to rzuca raz na jakis czas i zadowoleni! pracujac przez te 8 h robisz caly czas jedno i to samo... osoba nowa jest od tej brudnej roboty typu lec polec pozamiataj moim najlepszym rozwiazaniem by bylo np ty do przerwy krecisz zmywacze a po przerwie robimy zamiane chyba bylo by po rowno tak? NIE MA TAM ZADNEJ ORGANIZACJI!!! a co do dziewczyn..? sa nie mile w stosunku do ciebie,starasz sie jak tylko mozesz by ta prace nadgonisz wracasz do domu i padasz na twarz a te tylko cie poganiaja szybciej i szybciej bo akord, a same siedza gadaja i sie opierniczaja! co do szefostwa magazynierow i tej reszty z gornej polki to naprawde nic zlego powiedziec nie moge...chyba? tam nie da sie stworzyc zgranego zespolu by wszystko bylo jak nalezy. pracowalam tak dosyc krotko bo tylko 2 tyg ale juz po 3 dniach obserwacji zauwazylam ze to nie jest praca dla mnie po raz pierwszy mi sie przydarzylo w takim haosie pracowac jest tam chamstwo donosicielstwo jedna drugiej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lize by czuc sie wyzszym w zespole. ZENADA!!!!!!!!!!! okradaja firme na potege co z tego ze firma jest wyposazona w kamery skoro chyba nikt nie ma podgladu na nie. NAPRAWDE SZKODA GADAC NIE POLECAM TEJ FIRMY BO TO TRZEBA MIC LEB I DOBRA PSYCHE
5
karolcia 2016-05-23 18:24:52
Niewiem jak tam jest i co tam sie dzieje ale opinii dobrej to ta firma nie ma... Popytalam kilku znajomych czy warto tam złożyć CV odrazu mi odradzali...
!!! 2016-07-02 18:03:20
Ja też kiedys pracowalam w tej firmie,ale musialam zmienić,bo przeprowadzilam sie dosc daleko. Chamstwo i donosicielstwo? W kazdym miejscu pracy znajdzie sie ktos,komu cos/ktos nie bedzie pasowal i bedzie robic problemy,ale uwazam i produkcje i gore za zgrany zespol. Szefostwo jak najbardziej w porzadku. I to nie prawda,ze trzeba upominac sie o umowę. Wiadomo 2 dnia pracy od razu nie dostaniesz,bo trzeba sprawdzic czy sie nadajesz. To jest jedno z nielicznych miejsc pracy gdzie sytuacja z umowami jest na wysokim poziomie-jak sie sprawdzisz to szybko dostaniesz na czas nieokreslony. Do zapachow szybko mozna sie przyzwyczaić. Zarobki na poziomie pracy w Minsku. Oczywiście kamery sa i uwierzcie,ze nagrania sa kontrolowane,wiec jesli ktos cos ukradnie to szefostwo doskonale o tym wie. Jedyne do czego moglabym sie przyczepic to to,ze na taka firme 1 osoba do kontroli jakosci i w dodatku pracujaca w godz 8-16,a nie w godzinach zmian to stanowczo za malo. Pracujac na akord pracowalo sie szybko,wiec powinna byc dobra kontrola jakosci,zeby na biezaco zobaczyc nasze błędy.
2
!!! 2016-07-02 18:03:52
Ja też kiedys pracowalam w tej firmie,ale musialam zmienić,bo przeprowadzilam sie dosc daleko. Chamstwo i donosicielstwo? W kazdym miejscu pracy znajdzie sie ktos,komu cos/ktos nie bedzie pasowal i bedzie robic problemy,ale uwazam i produkcje i gore za zgrany zespol. Szefostwo jak najbardziej w porzadku. I to nie prawda,ze trzeba upominac sie o umowę. Wiadomo 2 dnia pracy od razu nie dostaniesz,bo trzeba sprawdzic czy sie nadajesz. To jest jedno z nielicznych miejsc pracy gdzie sytuacja z umowami jest na wysokim poziomie-jak sie sprawdzisz to szybko dostaniesz na czas nieokreslony. Do zapachow szybko mozna sie przyzwyczaić. Zarobki na poziomie pracy w Minsku. Oczywiście kamery sa i uwierzcie,ze nagrania sa kontrolowane,wiec jesli ktos cos ukradnie to szefostwo doskonale o tym wie. Jedyne do czego moglabym sie przyczepic to to,ze na taka firme 1 osoba do kontroli jakosci i w dodatku pracujaca w godz 8-16,a nie w godzinach zmian to stanowczo za malo. Pracujac na akord pracowalo sie szybko,wiec powinna byc dobra kontrola jakosci,zeby na biezaco zobaczyc nasze błędy.
1
wCzarna 2016-07-19 01:22:41
Wiadomo każda praca jest ciężka w jakiś sposób zależy co się wykonuje. Ale tam...? to już naprawdę... po 3-4 godz wysiadają ci dłonie, puchną, robią się bąble szczypie cie jak diabli a ty dalej musisz wykonywać to co robiłeś do tej pory. I nikogo to nie interesuje ze zrywasz boki z bólu. A co do umowy z ta firma to sami pierwsi Ci jej nie dadzą, po raz pierwszy się spotkałam z taka sytuacją, że to ja muszę się dniami a nawet tyg o nią upominać. Pracujesz już kilka tyg umowy nie ma... nikt nic nie wie, przypominam się o umowie tak? ale co mijają kolejne dni cisza i cisza a umowy dalej brak, więc pytam po raz drugi co z umowa to ci mówi że jeszcze nie wiadomo pracując już miesiąc no to za tydz znowu idę się przypomnieć i mijają kolejne dni a ty nadal bez umowy. Żadnego rezultatu tylko tyle że się nagadać można
1
gandzia 2016-08-23 21:06:19
Praca daleka do standardów Europejskich !!
gdyby było inaczej to nie zapaliło by sie i nie paliło bo był POŻAR - niech dziękują ludziom co w czas zareagowali i Bogu że sie nie spaliło całkiem ALE I TAK PEWNIE ODBIJĄ SOBIE NA ODSZKODOWANIU !nie wspomne o zarobkach! z umowami też nie grzeszą nie dają od razu albo tzn, testują na wytrzymałośc do tego jakaś niby kierowniczka pożal sie Boże niby milutka a dwulicowa
jak masz człowieku z czego żyć to żyj w ostateczności na chleb i coś do niego tam zarobisz
4
bunia873 2016-08-29 15:16:43
czy w takim razie będą jeszcze jakieś rekrutacje prowadzone?
lolek 2016-11-16 17:20:43
Porażka, dzięki trzem oszołomom obrzydzającym pracę : Jarosław, Beata i Ewa
1
tajna 2016-11-22 21:55:54
Nikt nikogo nie zmusza do pracy w firmie Canexpol. Skoro jest problem z tymi trzema osobami to może trzeba ich zastąpić kimś innym albo wnioskować o zwolnienie. Można też samemu (lolek) spróbować... albo po prostu zmienić pracę przecież nie brakuje ciekawych ofert na rynku pracy
Zostaw swoją opinię o Laboratorium Kosmetyczne Canexpol Cosmetics - Stojadła
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Laboratorium Kosmetyczne Canexpol Cosmetics