Oriflame Products Poland Sp. z o.o

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 178 ocen.

Opinie o Oriflame Products Poland Sp. z o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oriflame Products Poland Sp. z o.o

Konwalia

Praca w biurze na Mordorze - wypasione biuro, szpan totalny i przepych, ciągłe spotkania "jesteśmy cudowni hura! i oklaski dla samych siebie"..... Zakłamanie totalne, ludzie siedzą po godzinach bez płaconych nadgodzin. Stawiają na młode dziewczyny, które zaraz idą na macierzyńskie. Zarobki słabiutkie....

Natalia

@kik, jeżeli jesteś zainteresowany/a pracą w Oriflame, to teraz poszukują osoby na stanowisko Recepcjonistki, wymaganiom sprosasz jeżeli znasz język angielski, sprawnie obsługujesz komputer, jesteś zaangażowany/a. Myślę, że nie są to wygórowane wymagania tym bardziej,że firma oferuje stabilne zatrudnienie oraz benefity.

Gosia

Jestem konsultantką od jakiegoś roku z pierwszymi sukcesami na koncie. Jeśli chcesz dołączyć do klubu - Pierwszego w województwach zachodnich i drugiego w Polsce to zapraszamy. Daje na początek 20% zniżki i 14 dni na spłatę w ori. Więcej na fanpage'u Konsultant Oriflame Brojce Daję możliwość kupienia towaru dla siebie lub prowadzenia sklepu internetowego i zarabiania ładnej sumki ;) więcej na FB Oriflame to trzy opcje sprzedaży a nie tylko chodzenie po domach. Zbierasz punkty na Orlenie? Zbieraj i za kosmetyki i wymieniaj na nagrody. Kosmetyki Cię uczulają? W rossmanie nie oddasz kosmetyku opróżnionego do 30% 4 dni w tygodniu poświęć na szkolenie razem z nami. Napisz do mnie na Konsultant Oriflame Brojce na FB.

kaya

tak, no trzeba przyznać że ichofertach proponowane warunki wyglądają całkiem atrakcyjnie - jako Global HUB Logistics Specialist z tego co widzę opieką medyczną nawet rodzinę obejmują pracownikowi jeśli oferta nie kłamie

Lana
@kaya 24.06.2016 11:11
tak, no trzeba przyznać że ichofertach proponowane warunki wyglądają całkiem atrakcyjnie - jako Global HUB Logistics Specialist...

hej ile zarabia technik wyrobu gotowego?napiszcie coś?

kik
@Lana 28.12.2016 19:31
hej ile zarabia technik wyrobu gotowego?napiszcie coś?

Ile zarabiają w laboratorium

anonim

(usunięte przez administratora)

APOLLO

NETTO...HA HA,dobre.po 10 latach pracy tyle nie maja...NETTO...HA :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Ni mom

2,5-3,0 tys...brutto czy netto? Jeśli netto to zapomnij...około 13 zł brutto za godzinę...to sobie policz...

dmp

Praca w Oriflame na tzw. Śluzie... koszmar! Robisz w tempie nie do opisania. Do Twoich obowiązków jest ponad 5 czynności na raz

Czerwony śrubokręt mechanika

A ja tam do pracy jak na wczasy chodzę. Pakuje se swoim tempem i co mi kto zrobi!? I tak nie ma umowy. Niech se stare baby zapie...jak chcą kosmetyków uzywac! Ja jestem mezczyzną i nie musze diamentami facjaty smarowac!

Fiona ze Shreka

A te baby takie bezczelne! Karwasz barabasz! :'( :D :D :D

melka

W odpowiedzi na lu,,cos czuje ze nalezysz do grona rzadzacych,wiem co pisze poniewaz dozlama tego na wlasnej skorze,nie pamietam by bylo 10 pan przy pakowaniu 60 sloiczkow.a co do 120 sloiczkow,to sa chyba ze nie wiesz gdzie,to juz ci napisze w nowej czesci,gdzie pakowane byly kremy,nawet gdy piszesz 92 sloiczki a na koncu przy wkladaniu do kartownow jedna osoba,w karton wchodzilo 30 sloiczkow wiec na jedna minute byly trzy kartony,a te 92 sloiczki puste nakladaly dwie osoby,tzn 46 sloiczki na minute,a co do podkrecania maszynto napisalam tam prawde moze tylko pomylilam stanowiska bo podkrecal je zmianowy jak zwal tak zwal HAROWA-tempo tylko dla baaaaaaaardzo szybkich osob,pozostali odpadali

anonim

(usunięte przez administratora)

Oryginał

60szt/min i owszem ...i 10 osób owszem....Ale na całej linii.Przy pakowaniu na tej prędkości pakuje w kartoniki 5-6 osób.Precyzujcie trochę.

Lu

Co ty za bzdury piszesz !!! Przecież cie nikt do pracy nie zmuszał wiec skoro było tak źle było prace zmienić !!! Co do konkretów : nie ma linki słoiczków pracującej 120 na minutę ! Najszybsza pracuje 92 a słoiczków pakuje maszyna w kartoniki tzw. Kartoniarka !!! Na linii pracującej 60 szt słoików na min pracuje 10 osób ! I jeszcze jedno koordynator nie jest wladna osoba do podkręcania linii !!!!!! . Jedno jest pewne praca ciężka i nikt tam nie chce pracować ale już aż takich bzdur nie piszcie

Maria

Mam pytanie: czy w fabryce w Ursusie są produkowane jakieś perfumy Oriflame? Bo chciałabym pracować z zapachami :-)

melka

Witam, Pracowalam tam kilka m-cy,praca na akord,tempo tylko dla wytrwalych,60-80 sloiczkow na minute,byly tez linie 120 sloiczkow na minute,przy lini pakujacej 4-5 pan,wszystko to nalezalo zapakowac,zdarza ly sie tez zmiany gdzie pakowaly 4 osoby ktos kto nie pracowal tak nie umie sobie wyobrazic jakie to cholerne tempo,koordynatorzy tylko podkrecali maszyny,praca tam to wielka porazka no chyba ze by placili za to w euro,takie tempo jak tam jest na zachodzie ale tu zlotowki a tam eur,nikomu tej firmy nie polecam jak rowniez tych kosmetykow

szelki
@melka 25.08.2015 13:46
Witam, Pracowalam tam kilka m-cy,praca na akord,tempo tylko dla wytrwalych,60-80 sloiczkow na minute,byly tez linie 120 sloicz...

A kosmetyków dlaczego nie polecasz?Testowałaś je na linii przez te kilka miesięcy? Coś z nimi nie tak?Rozwiń myśl.

arbajt bo gumom

cyk cyk pyk pyk maszyny zaiwniają równo norden rationator kugler uniwersal czy mascara dalej ludu pracujący dalej motłochu pracujcie szybciej norme trza wyrobić co tam brak pójścia do toalety co tam przerwa 15 min co tam ręce obolałe zaiwaniać szybciej prędzej robić dalej dalej dalej prędzej szybciej za minimalną pensje w biegu bo przyjdzie PAN kierownik i na bruk wyrzuci jak niepotrzebną rzecz - a reszta nie skomleć i robić sza

endriu

a mi tam nie przeszkadza pracuje od 8-16 w biurze i zgarniam 6000 netto pozdrowienia dla pracowników hali i magazynu.

dyrektor

ciekawe czy zwiększył się tam zapierdziel jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy postawili wieżyczki wartownicze na około i ogrodzili zakład drutem kolczastym ps. robota dla wsioków co lubią być gnębieni i nie przeszkadza im moobing - praca tam to szkoła przetrwania wykańczająca psychicznie i fizycznie przeznaczona wyłącznie dla masochistów

pracownik

Pewnie następną premie zabiorą nam za nie przestrzegania pasów dla pieszych na terenie zakładu.

pracownik

czy ktoś widział ten pusty karton wypchany piankami?? w odpowiedzi na petycję że nie czujemy się złodziejami i czujemy się pokrzywdzeni zabraniem 100% nagrody za tak dobre normy pan DYREKTOR odpowiedział mailowo że norma to nie wszystko i nawet słowa przepraszam za nazwanie pracowników złodziejami a ja pracując tyle lat w tej firmie myślałam że nagroda kwartalna jest za ciężką pracę i zaangażowanie. zajmijmy się teraz złodziejstwem a nie wykonaniem 100% normy i skończmy z pracą w przerwy bo i tak nikt tego nie doceni.

pracownik

Nie wiem czy Pan Dyrektor OPP robi dobrze zapraszają "złodziei" do ZOO.! a jak poginą zwierzęta

wkurzona_pracownica_linii

dzisiaj dowiedziałam się, ze pan Dyrektor, zabrał wszystkim nagrodę kwartaną, bo sam nie potrafi poradzić sobie z problemem kradzieży kosmetyków w zakładzie, więc zrobił złodzei ze WSZYSTKICH Najbardziej zyskały na tym firma (bo ma te pieniądze)i złodzieje (bo nadal będą kradli), uczciwi już nie, bo po co, przecież ORIFLAME TO TAKA MARKA(co chroni złodzieja i siebie, ale uczciwego już nie chroni). Dziękuje panie dyerektorze że "zadbał" pan o wszystkich, ale z moimi zarobkami, to te nie całe 400złoty to jest całkiem sporo pieniędzy, a złodziejowi i tak wszystko jedno, ukradnie wiecej - i tak się nie przyzna że kradnie.

żyję powietrzem
@wkurzona_pracownica_linii 24.04.2015 18:36
dzisiaj dowiedziałam się, ze pan Dyrektor, zabrał wszystkim nagrodę kwartaną, bo sam nie potrafi poradzić sobie z problemem kra...

tu chodziło o to ŻEBY NIE DAĆ TYCH PIENIĘDZY PRACOWNIKOM CHOCIAŻ TYDZIEŃ WCZEŚNIEJ SIĘ TO PUBLICZNIE OBIECAŁO...KAŻDY pretekst dobry...więc zrobiono ze wszystkich złodziei...to jest takie sondowanie na ile można sobie pozwolić PRACODAWCA ROKU W STOSUNKU DO PRACOWNIKÓW...a Pan Dyrektor powinien się głęboko zastanowić nad funkcją którą zajmuje.ciekawe kto mu podpowiedział taki pijar?już powinien nie pracować.

co za głupi nick
@wkurzona_pracownica_linii 24.04.2015 18:36
dzisiaj dowiedziałam się, ze pan Dyrektor, zabrał wszystkim nagrodę kwartaną, bo sam nie potrafi poradzić sobie z problemem kra...

Normalne, kiedyś ok 2002 r ktoś wygiął płozę w wózku widłowym i się oczywiście nie przyznał. Kierownik T zrobił zebranie na fillingu i powiedział ze jak się nie znajdzie winowajca to zabiera premie całej zmianie napełniania. Mentalność okupanta- jak partyzanci podczas okupacji zabili szwaba albo wykoleili pociąg to ci niemcy brali 100 polaków jako zakładników i mówili że ich rozstrzelają jak nie zgłoszą się winni

chętny

wypowie się ktoś o biurze na Mokotowie? jak atmosfera/zarobki? Z góry dziękuję.

anonim

(usunięte przez administratora)

Marysia852

Moja koleżanka jest w Oriflame i chwali sobie tę firmę. Mówi, że sie opłaca i ma dużo klientów, a ja sama od niej kupuję. Do poczytania o firmie( usunięte przez administratora )

anonim

(usunięte przez administratora)

Menedżer M.

andju, ja pracuję jako konsultantka już kilka lat, praca z ludźmi jak wiadomo jest albo bardzo przyjemna albo bardzo trudna ale takie wyzwania pozwalają się człowiekowi rozijac bez końca. Jeśli chodzi o zarobki to są 2 kanały dochodów: sprzedaż- i tu marża 25% jest Twoim zarobkiem i druga opcja to budowanie grupy, zapraszanie innych do współpracy, pomaganie im osiągać kolejne tutyły, i wtedy Twoje zarobki wynikają z obrotów całej grupy i tu zarobki są DOSŁOWNIE NIEOGRANICZONE. I najważniejsze że jedno nie wyklucza drugiego. Jeśli jesteś zainteresowany/a bardziej szczegółowymi informacjami to zapraszam do kontaktu mailowego: jamroz.mm@gmail.com

gość z 2014-11-03 12:13:39

od kiedy to sformułowanie (usunięte przez administratora)jest słowem niecenzuralnym adminie? jest to jedynie dosyć powszechne określenie miejsca, w którym pracowników się żyłuje ile wlezie płacąc im grosze, a tak właśnie wygląda praca w oriflame w katowicach

gość

oriflame w katowicach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla niewolników

suchy fakt

Pracowało się tam kiedyś i zgroza!!! dziewczyna która wtedy nie miała 30-tki była w miarę ładna po ponad 10ciu latach pracy na produkcji wygląda dziś jak 50cio paro letnia babcia szok po prostu niedowierzanie i podzięka że tam już nie pracuje

...

Dlaczego teraz nie można dodzwonić się w ogóle do biura?

anonim

(usunięte przez administratora)

abrakadabra

Przecież zlecają zatrudnienie przez pośrednika...gdzie wyczytałeś,że nie?Normalna umowa owszem jest...ale przez pośrednika.

Layla

To firma produkcyjna Oriflame. Jest ich jeszcze kilka na świecie. Dystrybutorem na Polske jest Oriflame Poland. Inna spolka. Zaden posrednik.

Małgorzata Hylla

A co to za firma Oriflame Products Poland Sp. z o.o ? Jakiego pośrednika? Jak najbardziej pracuje się bezpośrednio z Oriflame, a nie w żadnej innej firmie. Chodzi wam o konsulting czy ogólnie o pracę w siedzibie? www.strefaori.pl Małgorzata Hylla

TWARDZIOCH

tylko twardzi ludzie ze wsi są w stanie tam wytrzymać pozdrawiam

gosciu

Witam gdzie sie magazyn znajduje w jakiej miejscowosci i jaka agencja zatrudnia???

andzia72

Byłam zatrudniona w Oriflame przez agencję. Przepracowałam tyle ile mogłam czyli prawie 18 miesięcy(tyle można przez agencję) i wiecie co gdybym mogła na pewno bym tam wróciła! Nie gadajcie głupot na temat tej pracy, pracowników i kierownictwa. Według mnie każdy traktowany jest tak jak na to zasługuje! Nie będę tego komentowała bo szkoda słów. Jak ktoś chce pracować to pracować będzie bez problemów.Ja będę zawsze bardzo dobrze wspominać Oriflame:)

konrad kierownik
@andzia72 26.02.2014 21:32
Byłam zatrudniona w Oriflame przez agencję. Przepracowałam tyle ile mogłam czyli prawie 18 miesięcy(tyle można przez agencję) i...

szczególnie zapierdzielając na linii jak robot 8 h kiedy ręce odpadają od zakręcania zakrętek i nie można iść do toalety

zajefajnie
@andzia72 26.02.2014 21:32
Byłam zatrudniona w Oriflame przez agencję. Przepracowałam tyle ile mogłam czyli prawie 18 miesięcy(tyle można przez agencję) i...

Ta szczególnie można się pośmiać jak pękają purchle na rękach od zakręcania zakrętek zajebista praca polecam każdemu

jestem jaszczur 1337

ZAJEBISTA FIRMA, ZAJEBIŚCI LUDZIE :D uwielbiam tam przychodzić :) z każdym można pogadać (no chyba że ktoś ma gorszy dzień), z każdym można się pośmiać :) jak masz odpowiednie podejście do tej pracy to przychodzisz z wielką przyjemnością i cieszysz się jak spotykasz ludzi tam pracujących :) a dla wszystkich Pań tam pracujących wielki szacun, że chce im się użerać z niektórymi nierobami, którzy tam przychodzą :D szkoda tylko, że nie dają umów przez firmę, ale przez półtora roku można spędzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czas :D pozdrowienia dla całej zmiany C, jesteście zajebiści :D :D

perełka;)
@jestem jaszczur 1337 16.11.2013 02:22
ZAJEBISTA FIRMA, ZAJEBIŚCI LUDZIE :D uwielbiam tam przychodzić :) z każdym można pogadać (no chyba że ktoś ma gorszy dzień), z...

Zgadzam się z twoją opinią;)Ja też miło spędzam czas pracując -z dziewczynami można boki zrywać albo popłakać się ze śmiechu;)

Aga

Jak dostać prace w biurze?

Liderka
@Aga 12.11.2013 16:57
Jak dostać prace w biurze?

123 Dzięki za ten komentarz :D Usmiałam się do łez :D Jeśli możesz to rozwiń kwestię zabawiania koordynatora przez liderki :D Chętnie poczęstuję się delicją :D hahahahah

123

LIDERKI CIĄGLE PRZESIADUJĄ W KANCIAPIE ZABAWIAJĄ KOORDYNATORA PIJĄ KAWKE JEDZĄ DELICJE I WSZYSTKO MAJĄ W DUPIE A PANIE NA LINIACH NAWET DO KIBLA NIE MAJĄ CZASU WYJŚĆ A PANOWIE MECHANICY TO ŚWIĘTE KROWY PODPIERAJĄ KONTENERY A JAK SIĘ ICH O COŚ POPROSI TO NIE MAJĄ CZASU BO SĄ ZAPRACOWANI OGÓLNIE NIE POLECAM TAM PRACOWAĆ

były pracownik

Ja już ktoś pisał - praca jak każda. Pracownice zdarzają się różne - ze starszych jedne są miłymi ale zmęczonymi dorabianiem do emerytury paniami. Inne to rzeczywiście cholery ale nigdzie nie trafiszsamych aniołów w zespole...jak pracujesz źle - opieprzają bo praca jest ciągiem więc tempo narzuca "najsłabszy element w grupie" - jak jest za wolno - (usunięte przez administratora) jest dla całej grupy :P Ja odpadłam ok 10 mies. temu - po tygodniu na nocki. Zapalenie mięśni barku - praca dla osób o dobrym zdrowiu i kręgosłupie. Nawet nie chodzi o dźwiganie, ale jak to we wspomnianych robotach przy taśmie bywa - ten sam ruch powtórzony w ciągu zmiany tysiąc razy w końcu coś człowiekowi rozpieprzy - u mnie padło na uraz sprzed lat. Jedyne co mnie kw...ło to fakt iż część osób zatrudnionych z agencji z dnia na dzień losowo dano "w oddstawkę i czekać na wznowienie" - agencja zapewniała, że to stała praca przez miesiąc-dwa

były pracownik

Pracowałam w Oriflame ponad 3 lata i mam z tą firmą dobre wspomnienia. Fakt, trzeba się napracować, niektóre linie są ciężkie, ale jeśli jest zgrana obsada na linii to i praca nie jest straszna. "Stare pracownice"- nie można określić, że wszystkie są złe, że plotkary, nie pomagają itp. To NIEPRAWDA. Wśród i takich są też dziewczyny, które są "normalne" można się z nimi pośmiać, porozmawiać na poważne tematy, wykonać swoją pracę i z czystym sumieniem wyjść do domu. Jeżeli chodzi o kierownictwo to już inna bajka. Niestety, tutaj zasada, że kadra wyższego szczebla powinna być kompetentna, kulturalna nie sprawdza się- dobry szef traktuje ludzi tak, jak sam chce być traktowany- i to tyle w tym temacie...Minusy: niskie zarobki, niepewność zatrudnienia, praca zmianowa, praca fizyczna (niekiedy naprawdę ciężka, choć zdarzają się lajtowe dni) Plusy: deputat (4 szt), sympatyczne (nie wszystkie!) osoby. Wiadomo, więcej plusów ma pracownik zatrudniony przez zakład..

Niniuś

Jakoś nie zauważyłam by stali biegali na fajki w trakcie pracy...chyba to jest trochę przesadzone..a po drugie mi taka praca odpowiada Pozdrawiam:) ważne że jest już taki długi czas i płaca dobrze PS. JA NIE PALĘ NIE MAM TYCH PROBLEMÓW:)

bez kontroli

Stali pracownicy dokąd chodzą ? Bo z tego co mi się wydaje to na ploty czy na co ? Zamiast pomagać tylko pogarszacie sytuacje takim zostawianiem pracy ledwo przyjętym pracownikom. Nie mówiąc o tym że może dojść do wypadku przecież bo maszyny pracują i brakuje kontroli. Starzy mogą sobie palić a nowi muszą pracować tak ? Komuna się skończyła czy dociera to do ciebie czy dalej żyjesz układzikami ?

Niniuś

ehhh w głowie i w żołądku się przewraca jak to czytam... Jestem pracownikiem przez agencję pracuję już 7miesiąc i jakoś nie które te wasze opinie są wyolbrzymione i to BARDZO!!!Fakt ciężko jest na początku, można się zgubić tam ale błagam was zasady higieny chyba znacie robicie przy kosmetykach dlatego tak pilnują tych zasad higieny.. Jeśli jesteś damulką co przychodzi pierdzieć w stołek rozglądać się i uważać na rączki by ich nie pokaleczyć oraz pilnować stałych pracowników to chyba jednak idź pod tą latarnie ta praca jest ciężka ale odpowiedz sobie na podstawowe pytanię gdzie na dzisiejszym rynku pracy znajdziesz dobrze płatną pracę? ps.fakt nigdy nie wiadomo kiedy ci podziękują ale jeśli się starasz masz szans zostać tyle ile ja:)

praca

Zwykłych pracowników przez agencję zatrudniają na jakiś rok

mala

praca tam to jakaś masakra.. nigdy więcej tam pracować.

pustynia

Mają normy których nikt nie jest w stanie wyrobić poza doświadczonymi pracownicami. Szukają dziury w całym. Szybka praca powodują że ma się suchość w ustach więc przed pracą napijcie się wody. Przerwy 10 na picie , 20 na jedzenie. Kręgosłup i ręce bolą od pracy więc wcale nie jest taka lekka jakby się wydawało. Robią się odciski na dłoniach i skaleczenia na rękach. Praca niepewna wiele osób już po pierwszym dniu rezygnuje a niektóre zatrudniane są na krótki okres bo nigdy nie wiadomo kiedy się skończy. Czesto ślą durne teksty bo przy monotonnej pracy nudzą się. Pierwszy dzień to jest dla wielu osób masakra.

nowy

jak daleko mieści się ta firma od dworca PKP ?

Niniuś

A ja pracuje już tam 6 miesiąc przez agencje i jak dio tej pory nie mam na co narzekać wiadomo osoby delikatne i nie odporne na stres się nie nadają do tej pracy

marti

Pracowałam tam w zeszłym roku przez 4 miesiące, niestety, przez agencję, ale dobrze mi się tam pracowało. Wiadomo, produkcja, więc nie ma lekko, osoby bez uzdolnień manualnych mają słabe szanse na przetrwanie tam, nie każdy się nadaje do tej pracy. A ludzie? Wiadomo, że nie wszystkich się polubi i Ty też nie wszystkim przypadniesz do gustu, najważniejsze, to rzetelnie robić swoje, ja jakoś nie odczułam tam obcości, fakt, że kobiety zatrudnione bezpośrednio przez firmę mają przywileje i stanowią komitywę, ale agencyjni też nie mogą aż tak narzekać. Jedyne, na co by można się wkurzyć to niejasna podstawa, na jakiej AGENCJE, a nie FIRMA, wypłacają wynagrodzenia, no i niejasne zasady przy rozdzielaniu deputatów dla agencyjnych. No i jeszcze tygodniowe umowy o pracę, to jest masakra i plaga wszelkich agencji wwspółpracujących z Oriflame Products. Osoby, które wytrzymały tam dzień albo dwa niech się lepiej nie wypowiadają, bo to przede wszystkim nie świadczy dobrze o nich, jest nierzetelne i nieprofesjonalne, przez głupie komentarze o mały włos nie poszłam w ogóle do tej pracy nabawiłam się kilkudniowego stresowego rozstroju żołądka. Poważnie.

ana

akurat z ta premią roczną to bym nie przesadzała, w biurze dostajesz część miesięcznego wynagrodzenia jako premię roczną a i to tylko wtedy kiedy został zrobiony określony wynik sprzedaży... wszystko jest ściśle regulowane procedurą i nie ma tu żadnej dowolności. wiem bo pracowałam w biurze :) a fabryka jak to fabryka- to nie plaża. i w magazynie Oriflame i w Oriflame Products (to są dwie różne spółki) trzeba się napracować- nic za darmo. Praca stojąca i fizyczna- to żadna tajemnica. A linie produkcyjne maja to do siebie, że nie czekają, bo ktoś akurat chce iść zapalić czy na ploteczki wyskoczyć... Ludzie... wszędzie są różni- pamiętajcie, że Ci co tam dłużej pracują przeszli już swoją szkołę, a jak trafią na młodzika który ma tylko oczekiwania a po dwóch dniach ucieka to oni potem zostają z podwójną robotą do wykonania...

Klementynka-Nektarynka

obecny pracownik przez agencje - 2012-07-05 09:14:32 abc - 2012-06-29 21:12:25 OOOO takich twardych pracowników nam potrzeba ! Myślę,że jako baterfrajer zrobisz karierę! Powodzenia! Kazdy jakos zaczynał.Zobaczymy czy dam narazie to jakoś opadam z sił gdyż dostałam znowu umowę na 5 dni przez agencje a dziewczyna która przyszła tego samego dnia dostała na miesiąc :( Może za mało się staram..? a jestem na jednej z szybszych lini..;/ale nie najszybszej..Ktoś tu chyba ironii nie wyczuł ;)

Zostaw opinię o Oriflame Products Poland Sp. z o.o - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oriflame Products Poland Sp. z o.o