axxon

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 38 ocen.

Opinie o axxon

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie axxon

mrozu

śmieszne jest to,że niektórzy ludzie rezygnują do składania cv sugerując się tymi wpisami. nie ukrywajmy,że opinie na forum wystawiają ludzie (99%), którym nikt nie zapłaci za to,że im się nie chce. Firma daje duzo możliwości, ale tylko tym ,którzy chcą pracować. (usunięte przez administratora) szkoła życia ! jesli masz w życiu mało aspiracji i ambicji ,nie chce Ci się pracować to rzeczywiście odpuść i szukaj szczęścia gdzie indziej. Firma, bardzo dobrze odbierana przez lekarzy. Jedna z najlepszych firm dermatologicznych.

Kive
@mrozu 20.11.2017 22:26
śmieszne jest to,że niektórzy ludzie rezygnują do składania cv sugerując się tymi wpisami. nie ukrywajmy,że opinie na forum wys...

Zgadzam się całkowicie z powyższą opinią

Kive

Pracowałam w firmie Axxon dłuuuuugie lata,czytam niektóre opinie i nie wiem czy się śmiać czy płakać..mam wrażenie,ze niektóre opinie piszą małolaty,które chcą dostać zajebistą kasę do tego super furę i najlepiej,żeby nic nie robić ,albo się nie narobić To jest firma ,która nauczyła mnie jak zostać dobrym repem ,o którego dziś biją się firmy ... Płaca była porównywalna do korporacyjnych zarobków. Kontrola jest jak najbardziej,ale jeśli robisz swoją robotę to co Ci przeszkadza?! Zresztą kontrola jest przez niektórych z Was,którzy myśleli,że wyjeżdżając o 10 i wracając o 13 będą mieli jak w raju

Asa
@Kive 18.10.2017 21:07
Pracowałam w firmie Axxon dłuuuuugie lata,czytam niektóre opinie i nie wiem czy się śmiać czy płakać..mam wrażenie,ze niektóre...

Kierownik sie chyba wypowiedzial

Kive
@Asa 27.10.2017 23:02
Kierownik sie chyba wypowiedzial

Mylisz sie.... rep z krwi i kości

Były

To jedno wielkie nieporozumienie. Szanujcie sie i nie zatrudniajcie cie tam

Lidia

@Mgła - a czy możesz napisać co konkretnie było powodem Twojej rezygnacji z rekrutacji do Axxon? Jakie stanowisko brałaś pod uwagę? Czy została z Tobą przeprowadzona rozmowa kwalifikacyjna? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.

Mgła

Wszystkim dziękuję za opinie. Dzięki takim stronom można sobie zaoszczędzić sporo czasu. Jest aplikacja na Śląsk. Po tym co przeczytałem daruję sobie

Lidia

@co a o jakim stanowisku konkretnie piszesz? Firma Axxon opublikowała ofertę pracy na stanowisko Analityka ds. sprzedaży - czy warto aplikować? Jak wygląda proces rekrutacji. Merytoryczne informacje na pewno pomogą osobom zastanawiającym się nad wysłaniem swojego CV

z nożem na gardle

...a jaka kasa? Wie ktoś? ...bo ja mam nóż na gardle, ale bez przesady, za grosze nie bede pracował.

rzeźnik

Ta firma to śmiech na sali. Zero zorganizowania, słaby przepływ informacji, ciągłe rotacje i cięcie kosztów.

end

wed przecież teraz jest całe mnóstwo ogłoszeń że są u nich oferty pracy do wzięcia, nie wiem o co ci chodzi, naturalnie najwięcej przedstawicieli teraz szukają jak zawsze

Kris

Piszą ..raczej Ci ,którzy sami zrezygnowali i szukali pracy już po dwóch miesiącach pracy tutaj ,jak się zorientowali co się tu dzieje.Flota masakra ,używki z dużymi przebiegami ,wiecznie sie psuja. Podpinam sie pod Ole,medyczny jest od wszystkiego ,masakra ,najlepiej jakby jeszcze pilnował stanów w hurtowni , tutaj medyczny jest od aptek ,a lekarze to przy okazji ,sprzedaż z ręki, IMS co dwa miesiace i to jak szef kupi a z tym jest różnie.Nie polecam ,dla zdesperowanych.

Beata

Generalnie firma masakra ,dla takich co maja nóż na gardle

anonim

(usunięte przez administratora)

Ggg

( usunięte przez administratora ). To ty tą firmę reklamujesz??? Ludzie z daleka omijać tą firmę wielkim łukiem!!!!! Mobbing na porządeku dziennym, ciśnienie na prace po godzinach pracy!!!!!

Zygrfyd

Olka czyli.omijać szerokim łukiem? :))))

ola

Medyczny w Axxonie jest od "wszystkiego" haha...powinni przyjmować farmaceutycznych ......pracujesz z różnymi specjalistami czyli np.z dwoma jeździsz do dermatologów z dwoma do pediatrów z jednym do neurologów albo ginekologów plus POZ i interniści,bałagan mega jest....ale masz sprzedawać preparaty ...a lekarze to poboczne zajecie:-)tu sie liczy tylko sprzedaż z reki nawet IMS nie maja regularnie,porażka.A do tego średnio co 2 miesiace nowe pomysły szefa ....zobaczcie jaka rotacja ludzi tu jest.

Tomasz

@zen a ile ściągaja za karte i opiekę?

zen

Porażka firma.... rewelacji nie ma żadnych opieka medyczna w enel med ,oczywiście ściągają za to z pensji,karta multi tez ściągaja i to nie mało....i za użytkowanie samochodu tez sciągają....nic poza tym.....o premiach lepiej nie mówić...ktos wczesniej zauważył ,że jest "bałagan" ..ja bym to inaczej nazwał..haha zgadzam sie z poprzednikami ....uważajcie na ta firme,szkoda czasu i nerwów

Tomasz

@once to Ty chyba jestes ciec malinowy jak nie potrafisz znalezc normalnej pracy na umowę... tak sie tym podniecasz. Rowy kopiesz.ze nie masz umowy czy jak gościu?

tede

Hmmm....dla zdesperowanych...bałagan .brak jasnej koncepcji działania w firmie odbija się czkawką każdemu...szefostwo zmienia decyzje średnio co miesiąc:-) ..nie polecam ...szczególnie tym ,którzy maja doświadczenie w branży ...tak samochody są ale w jakim stanie ...masakra..pensja jest ...ale jak ktoś wyżej zauważył ,tylko wybrani maja wcześniej..haha...a co najważniejsze duża rotacja pracowników mówi sama za siebie....przez lekarzy jest to bardzo żle postrzegane...

qwert

święta święta i po świętach a Axxon płaci wypłaty na raty :), Ci co "zasłużyli" dostali przed świętami a "plebs" czeka do teraz, czyli ludzie drugiego sortu :/...

baba

@vous - z tego co wiem to enelmed, ubezpieczenie i multisport jest dla wszystkich pracowników a nie tylko przedstawicieli.

baba

@once - dodatkowe ubezpieczenie życie i zdrowie, opieka zdrowotna w enelmed. Jest też multisport, ale nie wiem na jakich zasadach bo nie korzystam.

@jola

wypowiedź Repiszona parę linijek wyżej nie wystarczy???

Peter

Cześć. nie znam firmy i trafiłem tu jako pacjent używający jednego z leków, Jedna uwaga: wizerunek graficzny tej firmy to jakieś nieporozumienie wszystko włącznie z logo tej firmy wygląda jak nie z tej epoki. ojjjjjjjj polecam skorzystać z firmy od brandingu !!!

nikt

dżizas, co za śmietnik i żadnych konkretów. Pensja jest na czas i samochody (czyli jak rozumiem ok), ale to żadna łaska - i na ten temat pół strony postów! Ludzie co jest z wami! Nic się nie można z tego bełkotu dowiedzieć. Jest teraz nabór na Wawe , ale ponoć biorą z prowincji! Qwa, to jak to ma wyglądać? To jak jestem z ochoty, to rozumiem, że nie mam co składać bo wezmą kogoś kto mieszka w stodole 100km od wawy? Przez takie gówniane wpisy idiotów nic się nie można dowiedzieć na temat żadnej firmy na tej stronie. Czy jest ktoś kto pracuje obecnie w Axxon i może mi powiedzieć jak wygląda sprawa z wizytami - bardziej robota apteczna czy medyczna? Jak jest z rozliczaniem wyniku - są IMSy?

Man

@ironia a Ty chyba urwałes się z choinki.. Dobrze ze firma zapewnia samochody hahaha wez kup i swoim jezdzij hehe Faktycznie to fajnie ze firma daje auta sluzbowe i wypłata na czas haha jakby laske ktoś robił hahahaha

K
@qba 29.02.2016 18:08
używaj polskich znaków gamoniu!!! Bo laskę to możesz zrobić szefowi... a łaskę to niedługo będą robić pracownicy, chcąc dalej p...

Oj chyba sie sam Czernik odezwał!!! Jest mega wyczulony na ortografię;)))

lato2016
@K 11.07.2016 14:04
Oj chyba sie sam Czernik odezwał!!! Jest mega wyczulony na ortografię;)))

Nie. Robert nie bywa na tej stronie. Ci, którzy pracują i mają sprawę do niego, to po prostu dzwonią. Ci, którzy odeszli za brak wyniku piszą tutaj. Miał być serwis o pracy, a jest forum takich co nie mogą się odnaleźć we wrogim im świecie

grypa

Firma chyba coraz gorzej sprzedaje... Coraz gorsze opinie wśród lekarzy ..Nawet strona internetowa jest martwa.Marketing chyba już nie kontroluje swoich działań.W środowisku coraz głośniej o jawnym mobbingu i zastraszeniu wśród pracowników.

Repiszon

Jak czytam te wypociny to mi ręce opadają :) Faktycznie ciśnienie w firmie jest bardzo duże i często za duże, inwigilacja kierowników faktycznie też zakrawa często o mobbing który pewnie kiedyś skończy się u któregoś w sądzie bo wiele osób nie wytrzymuje. Co do samochodów to jak ktoś napisał wyżej...albo zamęczone octavie albo nowe rapidy z możliwością użytkowania prywatnego ale jak wszędzie częściowo odpłatnie. CO do wynagrodzenia to równie ale stosunkowo kiepsko bo 3500 na rękę dla przedstawiciela medycznego który zajmuje się także sprzedażą to zdecydowanie za mało i takie badziewne firmy jak KRKA czy Oleofarm albo Tactica płaca już więcej. Psychiatryczne produkty są jeszcze ok ale reszta plus te wchodzące to jakaś masakra...wypromować to i zrobić plany to praktycznie niewykonalne bo jest cholernie mocna ugruntowana, reklamowana i w dodatku tańsza konkurencja z dużych mocnych firm a dyrekcja Axxon buja trochę w obłokach następnie ciśnie kierowników a ci zamęczają przedstawicieli wymagając cudów...zejdźcie na ziemię i nabierzcie realizmu ! Oczywiście nie jest to najgorsza firma farmaceutyczna ale jest to bez wątpienia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] syzyfowej pracy :) ...i mało kto tutaj wytrzymuje a już na pewno nie jest zadowolony :) Na początek do zdobycia doświadczenia i ciężkiej szkoły życia może być ale doświadczony dobry rep długo tu nie wytrzyma.

dixi

lagol - Nie jestem pewna czy jesteś trolem czy z konkurencji, bo na pewno nie z Axxona (bo byś wiedział jakie są zasady korzystania z samochodu i nie pisałbyś głupot). Ale na pewno jesteś analfabetą - horrendalny pisze się przez "rr" ciołku.

Asiki

Przeciez mozna jezdzic prywatnie autem w axxon o co ci chodzi? Zadnych oplat za to nie ma

grypa

Nie polecam, brak spójnych zasad, brak strategii promocji, ciągłe zmiany nie prowadzące do niczego ( choć zarząd jest przekonany ze jest super !). Wykorzystują ludzi, prawo pracy nie istnieje w tej firmie!Preferowani są ludzie z prowincji, łatwi do zarządzenia.Managerowie ciągle zastraszają pracowników, dyrektorzy sprzedaży pozbawieni elementarnej kultury osobistej ! Zachowania te od lat tolerowane są przez zarząd.Opowieści o dzieleniu się zyskiem ze sprzedaży w postaci premii to najlepsza bajka jaka tam usłyszałem !!!

swojak

czikita bzdura...

czikita

Okropna firma, wyzyskuje ludzi i do tego traktuje jak śmieci, a pieniądze przy tym są tak śmieszne, że zostawię to bez komentarza. Nie polecam.

derma

ciechcelatoon, Ty chyba się z d...y urwałeś, z tym porównaniem axxona z lidlem..Jak przychodzi sezon, to trzeba nawalać premię co 2 miechy a nie po sądach latać. W lato trochę gorzej, ale też coś się kręci. Z reguły Czarny daje jakieś produkty do prowizyjnego, trochę punkty przytnie i można parę plizów zarobić. Co Ty Królu Złoty, myślisz, że my tu na śmieciówkach za min. krajową robimy? @ "X" - na początku jak masz nie ogarnięty teren o jest lekki hardcor. Ale jak już sobie ułożysz to jest OK. Ale to chyba wszędzie tak jest. To że wózki są monitorowane, to przecież jest jawne od dnia 1 w robocie. Przeczytaj papiery które podpisałeś przy odbiorze samochodu. Jaki z tym problem? @ Kandytat - octavia, rapid a stara derma to co wynegocjuje z Czarnym

Kandydat

Jaką macie flotę?

co
@Kandydat 02.11.2015 19:40
Jaką macie flotę?

Praca konkretna.skody.3500-4000 na reke. Praca-apteki/lekarze. Wszystko mega monitorowane i analizowane....biuro wzdęte i nadęte....przerost formy nad treśćią! Preferowane robienie wałków!

ciechcelatoon

Nie rozumiem skąd pomysły, że jest niewolnictwo. Jeśli ww. firma zmusza do nadgodzin to wystarczy po zakończeniu pracy iść do sądu pracy, a po kilku latach masz zapłacone plus nadgodziny. Jak im 20 osób tak zrobi to sami będą błagać, żeby pracować 8h. Jak teraz w Lidlu czy Rossmanie. Pare lat temu pracownica Biedrony wydoiła ich na 50 tyś. z nadgodzin. Aha! Porady w Pip sa darmowe. Weźcie sie i ogarnijcie. Można wnosić skargi i pozwy zbiorowe. Pozdrawiam i 3 mam kciuki.

X

w tej firmie na początek rep ma 3,5 na rękę-i pracuje jak niewolnik, samochody są monitorowane, są prywatne kilometry...ale w robocie się tyle najeździsz .... że na prywatne nie masz czasu i sił....

Rep

Boże ! 3 tysie jako regionalny ? Człowieku, o czym ty piszesz ? W normalnej firmie farmaceutycznej 5 tysięcy to zarabia netto przedstawiciel medyczny, a regionalny to już sobie sam odpowiedz...

bbb
@Rep 24.07.2015 20:57
Boże ! 3 tysie jako regionalny ? Człowieku, o czym ty piszesz ? W normalnej firmie farmaceutycznej 5 tysięcy to zarabia netto p...

@rep chyba 5 lat temu 5 netto sie zarabialo, teraz norma jest 3 netto, chyba ze ktos siedzi w jednej firmie pare lat i sie uchowal, malo ktora firma daje 4-5 na reke wiec nie wprowadzaj ludzi w blad, farmaceutyki to nie kraina mlekiem i miodem plynaca juz od ladnych paru lat

anonim

(usunięte przez administratora)

rozbawiony

A co w tym dziwnego że można jeździć samochodem służbowym prywatnie? Jest to standard.

nowy

dajcie spokój nie jest tak źle.. :)

smok
@nowy 10.03.2015 10:48
dajcie spokój nie jest tak źle.. :)

dajcie znać ile płącą jaki samochód i czy mozna jeździć prywatnie

jawor

....firma kogucik, dno....ludzie się traktowani jak niewolnicy, na usługach pana i władcy-najlepiej non-stop,porażka, nie polecam!!!!! Kiepska kasa nie adekwatna do wykonywanej pracy!!!

długoletni

a mnie się podoba :) tak wygląda praca i dorosłe życie..

kolo
@długoletni 04.12.2014 09:52
a mnie się podoba :) tak wygląda praca i dorosłe życie..

to praca dla samotnych-oddanie firmie 24h

?

...nie mam pojęcia co tu napisać...ale zgadzam się z opiniami, na początku wow-ale z czasem bańka mydlana pęka... nie polecam firmy, brak szacunku dla ludzi, wyzysk!!! jeszcze raz wyzysk!!!! kasa nie adekwatna do włożonej pracy. Pan Czernik nie do końca chyba wie co chce osiągnąć-a wydawało by się że taki dobry strateg...

x

firma o bardzo wielkim potencjale, ale niestety z fatalnie zarządzana

Aldona

Generalnie jest tak: sales manager super bajkę sprzedaje na początek o rodzinnej atmosferze i wszystko w różowych kolorach,a potem okazuje sie hard core... atmosfera robi się nerwowa,bo plany są tak ustalone,że nie ma fizycznie mozliwości żeby się do premii zbliżyć...sales manager nie ma co robić więc z uporem maniaka co dwa tygodnie na wizyty przyjeżdża na których tak naprawdę uczy się rozmowy sprzedażowe prowadzić...telefony mają nawigowane o czym oficjalnie nikt pracownika nie informuje,a pracownik jest namierzany również w czasie prywatnym...nad każdą wydaną złotówką z własnego budrzetu trzeba się kilka razy dobrze zastanowić,bo nie wiadomo czy zostanie rozliczona... - w tej firmie jest bardzo dużo takich niewiadomych...ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!!

Ccccfcccddfd
@Aldona 04.09.2009 20:55
Generalnie jest tak: sales manager super bajkę sprzedaje na początek o rodzinnej atmosferze i wszystko w różowych kolorach,a po...

Dramat, brak podstawowych zasad kultury!!!!

Zostaw opinię o axxon - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie axxon