SHOP DENT

3.4/5

• Dlaczego warto u Nas pracować
  • Sprzedaż/Oferta
  • Galeria
  • Czym kierujemy się w naszej pracy

Dlaczego warto u Nas pracować

Sprzedaż/Oferta

Galeria

Czym kierujemy się w naszej pracy

• Skierniewice

5. Opinie o SHOP DENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o SHOP DENT Warszawa

Nie przegap nowości o SHOP DENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

27.07.2023 09:43

Miło nam poinformować że zostaliśmy partnerem Polskie Towarzystwo Stomatologiczne (Polish Dental Association) - jednego z najbardziej renomowanych stowarzyszeń stomatologicznych w Polsce.

PTS jest organizacją zrzeszająca ekspertów stomatologii z całego kraju, których głównym celem jest poprawa zdrowia jamy ustnej pacjentów poprzez propagowanie zdrowego stylu życia oraz gwarantowanie najwyższych standardów opieki stomatologicznej w naszym kraju.

Współpraca ta umożliwi nam również realizację wspólnych projektów profilaktycznych
    Pracujący

05.02.2024 18:20

To ja też chętnie napiszę swoją opinię bo Internet jest najłatwiejszy do hejtowania a mało kto pisze pozytywne opinie. Moja jest pozytywna, czuję, że firma jest pro pracownicza, daje od siebie całkiem sporo. Pochyla się nad każdym pracownikiem i akurat ja jestem zwykłym szarakiem na pewnie jednym z najniższych stanowisk w firmie, a czuję, że jestem traktowany tak samo jak inni. Mam te same benefity, nie ma lepszych i gorszych, jestem tak samo zapraszany na wszystkie "imprezy", mam te same budżety (mój dział), ankiety są wysyłane do wszystkich a nie wybranych, mam prawo głosu. Czemu o tym piszę? Bo to pierwsza firma w której pracuje gdzie nie ma podziału między stanowiskami. Tak samo ma magazynier, referent (nie wiem czy dobrze napisałem bo nie znam dokładnych nazw stanowisk) specjalista czy manager). Nie znam każdego osobiście, ale jak się spotykamy na podsumowaniach czy imprezach to nie odczuwam, że rozmawiam z kimś na wyższym stanowisku. To jest bardzo fajne. Tyle ode mnie
    Nadal pracujący;)

20.09.2023 12:17

Jakiś czas temu zdobyłem umiejętność powstrzymywania się przed oceną czegoś czego dokładnie nie znam, nie widzę lub nie rozumiem. Życzę Ci tego abyś też ją zdobył. Teza, która stawiasz może jest zasadna w pewnych przypadkach. Natomiast w zdecydowanej większości ten scenariusz nie dotyczy osób o których pisałem. Przykładem może być kolega z działu finansów, który przyszedł do firmy będąc studentem i zaczynał jako sprzedawca. W międzyczasie kilkukrotnie awansował i zmieniał stanowiska. Inwestował w swój rozwój i skorzystał z możliwości szkoleń  i studiów od firmy. Teraz jest szefem finansów w firmie.  Takich przypadkow w firmie jest bardzo dużo.
    Nadal pracujacy;)

19.09.2023 00:30

Widać, że byłeś w organizacji krótko i chyba się nie utrzymałeś. Może zaskoczyło Cie, że w firmie która dynamicznie sie rozwija trzeba pracować i są wymagania? Zaskoczę Cię ale plany naprawcze są i działają ale nie dotyczą pracowników na okresie próbnym. Dziś na spotkaniu miedzydzialowym została podana ciekawostka odnośnie zatrudnienia. Ponad 35 osob pracuje w organizacji ponad 5 lat a 12 z nich ponad 10 lat. Myślę, że jak na dzisiejsze czasy to wyjątkowy wynik. Ci ludzie rozwijają się z organizacją. Co do tąpnięcia i cięć... wiesz ile polskich firm jest w stanie przerwać na rynku wiecej niż 10 lat? Odpowiedz to 6%. Shop Dent jest na rynku od 16 lat. Co do braku twórczej atmosfery to dość często są organizowane warsztaty kreatywne na różne tematy. Pod takie warsztaty są zbierane zespoły składające się z przedstawicieli różnych działów. Z mojej perspektywy to co opisałeś wygląda zupełnie inaczej. Zgodzę się, że firma nie jest idealna ale w porównaniu z moim poprzednim pracami czuje się tu dobrze
    Wuwu

06.03.2019 09:44

Polecam wszystkim, super atmosfera, szkolenia, benefity. Trzeba się starać, ale zostaje to docenione.

Karolina

05.05.2026 13:53

Hej, pracowałam na wyspie we Wrocławiu. Bardzo super praca, PRACOWNICY wyżsi stanowiskiem, nie wywyższali się, uważam że bardzo dobrze i konkretnie wykonywali swoją pracę, jak była praca to praca jak śmiech to śmiech Damian. Czy Beata uważam że są to ludzi na dobrym stanowisku w dobrym miejscu ich wiedza, zaangażowanie i chęć rozwoju to petarda, ciężko w innej pracy będzie ich ,,pobić” bo tak wysoko postawili poprzeczkę . Działy: it. Hr. Reklamacje, bok problem rozwiązany w 5 sek! ❤️ problemu z płatnościami nie było, jedynym minusem jak i plusem było to że (można/trzeba) było zdawać egzaminy które z jednej strony były trochę stresujące ale za to awansowało się i była podwyżka więc jakby tego minusa nie było 😊. Integrację super, mimo że wszyscy byli daleko (w Warszawie) to tak jakby siedzieli obok. Mega polecam. Chętnie wróciłabym jeszcze raz do tej pracy
    #Sprzedawca

Olcia 1001

06.03.2026 20:42

Pracowałam w tej firmie 14 lat, była to większość mojego życia zawodowego. Na przestrzeni lat firma celebrowała wzrosty i szła coraz bardziej w kierunku korporacyjnych procesów. W mojej opinii to trochę przerost formy nad treścią gdyż sukcesywnie odbierano kompetencje i wpływ managerom. Wszelkie decyzje i pomysły zostały zoperacjonalizowane. W strukturze około 40 osób w centrali zgłaszanie iniciatyw miało opierać się o skrzynkę pomyslow czyli mail do ewentualnego rozpatrzenia przez rade akceptacji projektów. Jest to wyjątkowo śmieszne gdyż firma mieści się w domu jednorodzinnym gdzie siedzi czlowiek na człowieku ale do tego wrócę. Piszę opinię po przejściu wielu procesów rekrutacyjnych i zetknięciu się z rynkiem pracy i z tym co ten rynek oferuje. Warunki lokalowe biura: Na targach wszystko wygląda świetnie w centrali jest inaczej. Biuro mieści się w domu jednorodzinnym z przeciekającym dachem. Moje doświadczenie w okresie ostatnich 2lat to siedzenie w 10m2 pokoju w 4 osoby (z 4 biurkami). Jestem osobą z nadwagą i szczerze mialam problem przecisnąć się do swojego stanowiska pracy. Są też osoby które siedzą w przestrzeni kuchennej. Biurka obok lodówki. (usunięte przez administratora) Benefity: Tu na plus jest zarówno karta multisport jak i opieka medyczna. Firma zagwarantowała benefit. Ciekawe jest to, ze podwyżki kosztu tego benefitu przez usługodawców przerzucane są na pracownika. Także masz benefit ale w kwocie sprzed inflacji. Wynagrodzenia: Na przestrzeni lat wraz, Ze wzrostem organizacji wprowadzono procedury weryfikacyjne poziom wynagrodzenia. Opierają się o darmowe zestawienia stanowiskowe, ogólnopolskie. Kwoty są dalekie od rynku Warszawskiego i raportów wynagrodzen z agencji rekrutacyjnych. Wynagrodzenie zasadnicze to Twoje właściwie ostateczne wynagrodzenie. Są ustalone budżety na premie na poziomie 1-2% wynagrodzenia rocznego w skali roku. Także nie licz na premie bez wzgłedu na generowany wynik. Co ciekawe zamiast premii kwartalnej możesz doświadczyć celebracji sukcesu firmy w postaci wydarzenia z hot dogiem, sushi lub pizza. Niestety rodziny tym nie karmią ;) Generalnie na finiszu czułam się jak w Amwayu. Nie wiem dlaczego nie ewaakuwalam się stamtąd wcześniej. Dziękuję za to ze firma postanowiła się ze mną rozstać w 15min. Zdecydowanie byla to zmiana na lepsze
    #ProductManager

Nie obchodzi

16.11.2025 18:29

Pracowałem w firmie Shop-dent ponad rok i szczerze odradzam zatrudnienie w tym miejscu. Firma skrajnie oszczędza na pracownikach, traktując ich wynagrodzenia jako ostatni priorytet. Przez cały mój staż nie otrzymałem ani jednej podwyżki – wręcz przeciwnie: moja pensja zmalała z powodu wzrostu kosztów ubezpieczenia zdrowotnego. Absurd? Tak. Tym bardziej że firma regularnie wydaje duże sumy na wątpliwe integracyjne spotkania, podczas gdy podstawowe zarobki pozostają na żenująco niskim poziomie. Dla mnie to klasyczny przykład złego zarządzania – kiedy budżet przeznacza się na 'dobre wrażenie', zamiast inwestować w ludzi, którzy naprawdę tworzą wartość firmy. (usunięte przez administratora) Jedyny plus? Ubezpieczenie medyczne w Enel-Med, które częściowo pokrywa niektóre usługi stomatologiczne. To jednak kropla w morzu potrzeb, zwłaszcza gdy przez lata nie widzi się progresu finansowego. Radzę omijać tę firmę szerokim łukiem. Praca w Shop-dent ma sens tylko w jednym przypadku: gdy jesteś w absolutnie beznadziejnej sytuacji i potrzebujesz tymczasowego źródła dochodu. Jeśli jednak cenisz swój czas, zdrowie i godność – poszukaj czegoś lepszego.

z ogłoszenia

20.05.2025 21:45

Brałam udział w rekrutacji w ostatnim miesiącu i pozytywne zaskoczenie xd I etap był online, co mega doceniam, bo nie marnuje się czasu, a od razu można ogarnąć, z czym ta firma się je, zakres obowiązków, oczekiwanie, € itd. Pani rekrutująca zrobiła super wrażenie, konkretna, ale przy tym totalnie ludzka. Mimo stresu dało się poczuć, że to rozmowa z człowiekiem, a nie z jakimś korpoautomatem z listą pytań do odhaczenia. Mega pozytywne. Drugi etap był już w siedzibie (tu byla też druga osoba, też spoko, ale też albo zestresowana jak ja albo bez doświadczenia w rekrutkach) i choć spędziłam tam tylko chwilę, (wchodząc i wychodząc) to miałam wrażenie, że atmosfera jest ok, fajna i koleżeńska. Oczywiście nie mogę tego potwierdzić na 100%, bo to tylko krótkie wrażenie, ale pasuje do tego, co czułam podczas 2 rozmów. Niestety nie przeszłam do 3 etapu, ale i tak wrzucam ten komentarz, bo wcześniej czytałam inne opinie i... no, trochę się przestraszyłam. Po rozmowach wiem jedno internet swoje, życie swoje. I właśnie dlatego postanowiłam zostawić tu swoją opinię, może rozwieje wątpliwości innych XD
    kandydat

24.02.2025 12:33

Czy planują Państwo rekrutacje w najbliższym czasie? Chciałbym złożyć CV, ale nie macie nigdzie otwartej rekrutacji...

24.02.2025 20:02

Dzień dobry, Dziękujemy za kontakt. Zachęcamy do przesłania bardziej szczegółowych pytań lub CV na nasz adres mailowy: [email protected] Z przyjemnością udzielimy dokładnych odpowiedzi. Pozdrawiamy Zespół HR

19.07.2024 12:10

tak

06.08.2024 11:46

A najgorsze, że dość dobrze to wszystko ukrywają podczas wejścia i izolacji nowej osoby od faktycznego stanu rzeczy. Dopiero w pierwszych 3 miesiącach wybija na wierzch to wszystko. Ja zapamiętałem to podobnie.
    Beata

23.04.2024 16:26

Młodszy magazynier może liczyć na jakieś premie? teraz jak z chłopakiem czytamy ofertę to jest napisane, że liczą, że wraz z nabieranym doświadczeniem dokładność będzie tylko rosła. A co w drugą stronę? Są stałe szkolenia?
    Wielki mag

05.08.2024 20:35

Teraz to jest tam mega problem z magazynem bo Szyszkowa w remoncie i nie ma jak się dostać do niego w miarę sprawnie.

24.04.2024 14:50

W dniach 11-13 kwietnia odbyły się  30. Targi Stomatologiczne Krakdent!

Serdecznie dziękujemy każdej osobie, która zdecydowała się odwiedzić nasze stoisko. Wasze zainteresowanie i ciekawe rozmowy sprawiają, że nasze zaangażowanie w rozwój produktów jest jeszcze większe. W tym roku po raz pierwszy zaoferowaliśmy możliwość bezpośredniego przetestowania szczoteczek SEYSSO oraz wielu innych marek w specjalnie przygotowanej strefie testów. Wasze pozytywne opinie i sugestie są dla nas nieocenioną wartością.

Szczególne podziękowania dla naszego zespołu, którego niezmierzone zaangażowanie i pasja do stomatologii przyczyniły się do sukcesu naszego stoiska. Jesteśmy dumni, że możemy liczyć na tak profesjonalnych i energicznych ludzi.

Z niecierpliwością oczekujemy kolejnych okazji do spotkań w branży i prezentacji naszych produktów. Dziękujemy za inspirujący weekend i zapraszamy do śledzenia naszych kolejnych kroków w świecie nowoczesnej stomatologii!

Pracująca

02.02.2024 19:48

A może tak ktoś by napisał ile jest rzeczy pozapłacowych, rozliczanych zgodnie z prawem? Gdzie w innych firmach dużo jest pod stołem, a tu wszystko legalnie. Nikt nie zarabia najnizszej krajowej, każdy ma legalne wynagrodzenie, do tego benefity i pakiet medyczny z pełna stomatologią (gdzie w innych firmach taki pakiet jest tylko dla zarzadu) a tu dla kazdej osoby zatrudnionej na umowe o pracę! Kurde, no tak, zaraz ktos może napisze, że musi płacic od tego podatek itd, o kurde, no straszne bo zgodne z prawem. Do tego mogę wymienić spotkania integracyjne działow, miedzydziałow, budzety integracyjne (a mozecie je wykorzystac nawet na wycieczke do Rzymu haha) kwartalne spotkania w czasie pracy z "ukłonem" do ludzi, integracyjnie z lunchem, a to food trucki i burgery, sushi i inne. Imprezy w okresie światecznym, wyjazdy integracyjne raz w roku na weekend. Analizy wynagrodzen dwa razy w roku. Tysiac rodzajow mleka do wyboru, herbaty, kawy itd? Nie? Nikt nie napisze? Lepiej narzekać :)))) Ja tam jestem wdzieczna, za takie miejsce pracy ktore wszyscy tworzymy. Za szefa który właśnie jest empatyczny i szanuje uczucia ludzi, nie zwalnia bo ma takie "widzimisię", tylko rozmawia i daje szabsy, za hr który z nami rozmawia, za "blondi" bo nasza marka zaczeła być w końcu rozpoznawalna, za co raz wiecej zadan bo się rozwiajam i tak mogłabym dużo jeszcze napisać :) Chetnie porozmawiałabym twarzą w twarz z Wami, ma ktos odwagę?

16.04.2024 15:42

hahah :) Widzę, że ktoś nie ma pojęcia o prowadzeniu biznesu, dobrze, że to zupełnie odwrotnie niż szef. Zawsze możesz z benefitów nie korzystać :) To nie jest przymusowe serio. A jak się wykażesz to i podwyżkę dostaniesz. Bo niestety pieniądze się zarabia za pracę. Jak wszędzie, tylko tu jeszcze dostaniesz coś do tego :) Nie dasz - źle, dasz - jeszcze gorzej.
    Ex

19.04.2024 17:39

Ja z siebie dawałam wszystko, pracowałam nawet po godzinach, były widoczne wyniki i efekty, a jakoś kasa miesiącami ta sama. To słyszałam, że na wyniki się nie patrzy, bo są działy, które wyników nie mają, albo nie mogą mieć i one będą poszkodowane. To powinni rozliczać mnie na podstawie moich wyników, a inne działy na podstawie innych czynników. Potem nagle się dostawało mikro podwyżkę ZA NIC, bo wszyscy dostawali, jakieś tam wyrównanie np. 200 zł. To się odechciewało wychodzić przed szereg, bo skoro dostaję kasę za minimum to po co mam robić maksimum? Słaba strategia rozwoju firmy.

28.03.2024 07:46

11.03.2024 21:52

były pracownik ;)

16.03.2024 19:01

Szkolenia są tylko tutaj po to, aby była informacja na rozmowach np. rekrutacyjnych, że firma dba o rozwój pracowników no bo przecież są szkolenia co nie? no ale czy wnoszą coś do podnoszenia kompetencji to już inna kwestia :D Rozmawiam w ludźmi i wiem czemu się tak dzieje w przypadku zasiedzenia się tutaj. Ludzie boją się zmian. Nie ukrywajmy zmiana (usunięte przez administratora) to stres, nauka, poznawanie nowych ludzi i obawa czy poradzimy sobie w innej firmie- wychodzenie ze swojej strefy komfortu. Łatwiej jest zostać tam gdzie się wszystko i wszystkich zna i wiemy czego możemy się spodziewać. Sama miałam takie obawy. Na swoim przykładzie tylko dodam, że pomimo ogromnego stresu to była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć, człowiek boi się nieznanego, ale warto było zaryzykować. Do tej decyzji dojrzewałam długi czas, cały czas miałam nadzieję, że coś się zmieni, po komentarzach tutaj widzę, że nic się nie zmieniło, a nawet jest gorzej bo już lecą grube komentarze o np. sekcie- coś w tym jest ;). W obecnej (usunięte przez administratora) nauczyłam się więcej pracując pierwsze pół roku niż tu przez bardzo długi czas. Mam bardzo fajną atmosferę, naprawdę dobre zarobki i REALNE możliwości rozwoju co odczułam szybko na własnej skórze :)
    Denciak

19.03.2019 12:01

Już prawie 4 lata w firmie i jakoś nie wyobrażam sobie by gdzie indziej było mi lepiej. Pracodawca bardzo interesuje się swoimi pracownikami i dąży aby każdy robił to co go naprawdę interesuje oraz to do czego ma predyspozycje. Ze względu, że jest to jeszcze dosyć młoda firma - 12 lat na rynku - to uczucie, że jest się częścią czegoś co się jeszcze tworzy i również ma się wpływ na to jak będzie wyglądać ona w przyszłości jest bardzo motywujące do pracy. Wynagrodzenie moim zdaniem przyznawanie bardzo słusznie co do wykonywanych obowiązków . Bardzo polecam wszystkim tym, którzy szukają pracy, w której chcą być szanowani oraz by ich praca była rzeczywiście doceniana i w której panuje bardzo przyjemna atmosfera :)
    DENCIAK

15.03.2024 19:22

Już tutaj nie pracuje. Z żalem stwierdzam, że bardzo się przejechałem na moim oddaniu ludziom i zaangażowaniu dla pracodawcy. Nie warto poświęcać siebie. W tym miejscu nie daje to żadnych korzyści.

11.02.2024 15:17

Ciekawski

12.02.2024 23:44

Jeśli można spytać to ile czasu tam pracowałeś?
    Expracuś

08.02.2024 20:50

Pracowałem w firmie pewien okres i uważam, że to jedna wielka utopia. Pompowana jest sztuczna atmosfera, wpaja się nowym pracownikom, że jest to najlepsze miejsce do rozwoju, fikcyjne szkolenia, testy umiejętności - niczym w szkole … Ja w tym miejscu się uwsteczniłem. Środowisko mocno hermetyczne. Nie polecam, to był trudny okres w moim życiu. Oczekiwania z rozmowy rekrutacyjne mają się nijak z rzeczywistością. Trochę zalatuje fanatyzmem.
    Natka

16.12.2023 07:51

Rok temu w ogłoszeniu Doradca klienta była informacja że zarówno umowa o pracę jak i zlecenie jest. Potrzebuje trochę to sobie rozjaśnić, jak to działa aktualnie. Najpierw zlecenie a potem się przechodzi na UOP jak w wielu firmach czy inaczej to działa?
    Doradca

19.12.2023 14:44

Odpowiem ze swojego doświadczenia. Miałam wybór umowy, tyle, że nam wszystkim bardziej pasuje umowa zlecenie ze względu, że stawka z umowy jest do ręki dla studentów i elastyczność godzin, ustawiam pod szkołę.
    Doradca

05.02.2024 19:06

Przepraszam odpisuję dopiero teraz bo nie wchodzę tu często. Ludzie na wyspach to w większości u nas studenci (z tymi co rozmawiam) chociaż nie każdy oczywiście. Studentów jest więcej bo mamy elastyczne "grafiki" pracujemy wtedy jak mamy czas i wolne od szkoły a na etacie o to ciężko, bo urlopu jednak mało :) do tego nie oszukujmy się zlecenie póki nie masz 26 lat bardziej się opłaca studentom z prostej przyczyny, państwo nie zabiera ci nic z wypłaty więc osobiście dla mnie prosty rachunek
    Ewa

05.02.2024 14:31

Pracuję w Warszawie w galerii obok wyspy Shop-dent, co 2 miesiące nowe twarze, ale chyba wyjątek skoro w firmie jest tak super prawda?

27.01.2024 13:14

bp

29.01.2024 10:21

Plotki, czy nie-plotki - jeśli masz impuls, żeby dokonać zmiany, a do tego sensowne oferty, to nie ma co się zastanawiać. Rada potwierdzona doświadczeniem (mało przyjemnym, acz.. przydatnym).
    Obecnypracownik

21.01.2024 21:34

Jak czytam te wszystkie opinie żale wylewane w internecie to zastanawiam się nad jednym po co tu pracujecie? Żyjemy w wolnym kraju każdy może zmieniać pracę ile razy chce, po co siedzieć w jednym miejscu z którego nie jesteście ani zadowoleni ani usatysfakcjonowani a irytuje was wszystko do tego stopnia, że piszecie bzdury w sieci? Nie lepiej zmienić i sprawdzić czy faktycznie tu było tak strasznie źle? Takie opinie magą pisać tylko ci co od siebie nie dają nic a są roszczeniowi. Ja tu pracuję, i faktycznie może nie ma wynagrodzeń korporacyjnych ale to nie jest korporacja, chcesz być Xem w korpo, sprobuj, tam nawet 30% nie będzie znało twojego imienia, będziesz tylko numerkiem na liście, przynoszącym zyski albo do skreślenia. Tu jesteś kasia asią basią jurkiem czy wojtkiem a nie pozycją w analizach. Jak to się zmieni to faktycznie duzo osob odejdzie, bo rozmawiamy o tym codziennie, ale poki co widzimy starania firmy, hru, rapu i innych aby wszystkimbylo ok.Chcesz pracować w "marmurach", pisz cv i składaj wypowiedzenie, na co czekacie? Życie jest tylko jedno, szkoda czasu na te nieuzasadnione smenty...

22.01.2024 11:09

I pisze to osoba, która broni tej firmy w niedzielę o 21:34. Prawda jest taka, że wszędzie jest mówione, że nie ma na nic pieniędzy, a wspomniany rap bawi się na wyjeździe integracyjnym w Rzymie (oczywiście w godzinach pracy), kiedy reszta pracowników musi na nich zarabiać. Poza tym pracodawca woli zatrudnić "specjalistę" z rynku z wątpliwą wiedzą niż docenić pracownika, który stara się coś wnieść do organizacji od dłuższego czasu. A Ci wszyscy obrońcy, to widać mają ciepłą posadkę i układy z HR, bo nie ma chyba żadnego innego racjonalnego wytłumaczenia czemu tak tutaj wszystko chwalicie. A jak ktoś już napisze tutaj prawdę, to jest najgorszy, bo klapki na waszych oczach nie pozwalają na akceptację rzeczywistości

11.01.2024 13:27

muniek

30.11.2023 00:13

Firma nie wie czego oczekuje od rekrutowanego managera. Osoby prowadzące rekrutację nie są kompetentne w przedmiocie oczekiwań ani nawet szerszego planu odnośnie prezentowanego stanowiska. Ponadto firmę nękają głęboko zakorzenione konflikty personalne, które uniemożliwiają długofalową współpracę na rozwojowym poziomie. Z przyziemnych spraw to brak parkingu, parkowanie na ulicy, sąsiedzi często odgryzają się rysując samochody, robiąc pyskówki lub wzywając straż miejską za zastawianie ulicy. (usunięte przez administratora)nie ma biura. Biuro osoby decyzyjnej w kwestiach handlowych jest przechodnie, poczekalnia stara dentysty, który tam miał swój gabinet. Woda w kranie bywa mocno żółta, nawet filtry nie pomagają, nie piłbym tego (usunięte przez administratora) na miejscu osób postronnych. Czasem czuć gazem, zwykły dom. Wyższe piętra bez izolacji więc latem można zalać kompa potem aż do zwarcia. Zimą lodówa. Non stop bieganie po schodach bo na każdym piętrze inny dział, znowu, to dom więc windy nie ma, kuchnia jedna na dwa stołki na samym dole więc ludzie (usunięte przez administratora) u siebie i cuchnie żarciem. Toalet mało. Ludzi upchane maksymalnie jak na taką małą powierzchnie,(usunięte przez administratora) Starałem się merytorycznie. Odradzam, szkoda czasu i energii. Jest wiele poważnych przedsięwzięć w Warszawie. Całość jest dziecinna raczej, tematy nazywane projektami to czasem zwykłe taski ;-). Aha i okna nie otworzysz bo mnóstwo palaczy jara non stop na balkonach i przed wejściem więc cuchnie fajami. Dodatkowo uczulam na agresywne donosicielstwo, w którego odbiorze (usunięte przez administratora)nie uświadczy Ci możliwości przedstawienia swojego stanowiska, podejmie decyzje odnośnie Ciebie bez tego. Nie spodziewaj się także normalnego traktowania w czasie pierwszych 12 miesięcy, dopiero po długim stażu oni traktują kogoś jak swojego, (usunięte przez administratora) Szukasz po prostu pracy a nie ludzi, którzy oczekują wchodzenia z Tobą na tematy prywatne i na siłę zacierają granicę? To nie jest miejsce dla Ciebie.
    e.

05.12.2023 22:59

Gość (o ile to gość a nie babka) napisał z takiej pozycji tą treść żeby hr nie mógł posta wywalić jak setki innych najpewniej. O kamerach w pokojach zapomniano wspomnieć. W kwestii atmosfery i rodzinności firmy to ważny szczegół.
    Anty muniek

16.12.2023 15:07

Czytam tą opinie i nie mogę uwierzyć. Współczuję Ci bardzo tego jak postrzegasz świat. Musi Ci być naprawdę ciężko w codziennym życiu gdy wszystko widzisz w takich barwach i w ten sposób interpretujesz. Czy naprawdę w tym Twoim doświadczeniu nie było nawet odrobiny pozytywu? Jak to jest że postrzegasz zespół i jego relacje jako sektę, konstruktywny feedback jako agresywne donoscielstwo, szefa który jest blisko ludzi jako człowieka błąkającego się bez celu po biurze. Nie wspomnę już o tych kwestiach lokalowych, parkingowych itd. Mimo wszystko życzę Ci abyś znalazł miejsce w którym będziesz szczęśliwy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SHOP DENT?

Kontakt - SHOP DENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Dziupli 12 02-454 Warszawa

Branża główna: Moda, projektowanie

12.11.2023 11:50

Co jaki czas w Shop Dent Wojciech Madej można ubiegać się o podwyżkę?
    P

16.11.2023 08:45

Ubiegac się można, ale i tak nic to nie da. Audyt wynagrodzeń jest dwa razy w roku i to jedyna możliwość o ile wogóle otrzymania podwyżki
    Szeregowy

02.12.2023 03:21

Tak juz pare lat. To jest ok ale czegoś prawdziwego rzetelnego o wynagrodzeniach i sprawach ludzkich papierowych dowiesz sie tylko od managera kadr

27.11.2023 01:48

Nie szukają przypadkiem Doradcy klienta kolejnego? Żałuję, że wcześniej nie pomyślałem, żeby spytać. Ale natrafiłem tylko na ofertę sprzed roku jakąś. Potrzebuję właśnie czegoś elastycznego, chyba że ta zasada już nie obowiązuje? Tam podawali, że się nawet grafik wspólnie tworzy, a jak coś to aktualnie jest jakieś minimum godzin określone do wyrobienia?

29.11.2023 14:37

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie:) Niestety, obecnie nie prowadzimy rekrutacji na to stanowisko. Aby być na bieżąco z prowadzonymi rekrutacjami zapraszamy do obserwacji naszego profilu pracodawcy na portalu pracuj.pl W razie dodatkowych pytań zapraszamy również do kontaktu pod adresem mailowym [email protected]
    Poskramiacz Orek

15.11.2023 10:18

Witam, chciałbym ostrzec przed pracą na magazynie w firmie Shop Dent. Praca nie należy do jakiś specjalnie ciężkich, mało jest paczek w granicach 30kg. Jednak podejście firmy do pracownika jest wręcz śmieszne. Obiecują podwyżki, premie, stanowiska ale mało z tego wynika. Premia jest śmieszna, podwyżka odbywa się raz do roku ( jest ona bardziej śmieszna niż sama premia ). Pensja którą tam dostaniecie jest bardzo niska jak na obowiązki jakie czekają na was każdego dnia. Panuje duży chaos, często trzeba robić za kilka osób ale nikt tego nie dostrzega. Praca jedynie dla osób które chcą zdobyć doświadczenie, szukają pierwszej pracy. Jeśli jestem ambitny, chcesz się rozwijać, liczysz na fajną pensje omijaj to miejsce.
    Justyna

29.10.2023 12:03

Pracowałam w shop dencie przez prawie 6 lat. Firma na przestrzeni tego czasu bardzo się rozwinęła. Na początku był duży chaos, ale z czasem wszystko zaczęło się normować. Wiadomo do tej pory jest sporo do zrobienia, ale tragedii nie ma. Jeśli chodzi o atmosferę: ludzie tworzycie sobie ja sami, ja miałam świetne współpracownice z niektórymi cały czas mam kontakt i mam nadzieję, że się nie urwie. Kontakt z przełożonymi ze względu na odległość był głównie przez maile i telefon, dwa razy w roku przyjeżdżali na podsumowania, wydaje mi się, że współpraca odbywała się bez zastrzeżeń. Co do pracy i awansów to można awansować, ale na poważniejsze stanowiska większa szansa jest w Warszawie niż w innych miastach, bo niestety tam jest biuro. Co do płacy i podwyżek , jeśli uważasz, że na nią zasługujesz , nie dlatego, że "już powinno się ją dostać, bo pracujesz pół roku" tylko naprawę dajesz coś z siebie a nie tylko minimum to warto poprosić HR, czy swojego kierownika o rozmowę i przedstawić mu swoje zdanie na ten temat a nie psioczyc po kątach jak to się mało zarabia. W każdej sytuacji najlepszym rozwiązaniem jest szczera rozmowa a nie gadanie za plecami, bo nikt nie będzie zgadywał czy coś jest nie tak jak o tym nie mówicie. Z rzeczy do poprawy ; warto słuchać sprzedawców , bo to jednak oni mają codzienny kontakt z klientem i wiedzą czego klient oczekuje , tworzenie kolejnych tabeli z produktami które mogłyby być w sprzedaży , bo tego chcą klienci i odpisywanie, że tego nie będzie bo nie, bo jest niska marza , jest słabe i pokazuje, że nie ma sensu robienie takich rzeczy. Co do doceniania pracowników to kierownictwo działu sprzedaży docenia swoich pracowników, jednak sam szef nie wiele interesuje się pracownikami niższego szczebla , a w dobrym tonie było by chociaż podziękować na ostatnim spotkaniu za te kilka lat pracy swoim pracownikom , niestety nie miało to miejsca. Podsumowując, nie taki diabeł straszny jak go opisują ???? ja się cieszę, że miałam okazję tam pracować, bo poznałam bardzo fajnych ludzi z którymi przepracowanie nawet 12 h nie było straszne ????

29.10.2023 19:32

Zgadzam się w dużej mierze z treścią twojej wiadomości. Biorąc pod uwagę, że spędziłem tu też tyle czasu, nie może być tak źle, jak to niektórzy przedstawiają. Jednak chciałbym się odnieść do psioczenia po kątach o niskich zarobkach. Z tego co widzę, to ono jest głównie po rozmowie o podwyżkę i niestety skutkuje tym, że inni ludzie nie chcą nawet podejmować podobnej rozmowy. Ponieważ argumenty jakie się tam dostaje są absurdalne i wszystko w myśl jesteś kosztem. Słysząc wielokrotnie, że firma jest w trudnej sytuacji finansowej, można stracić motywację do chodzenia i starania się o podwyżki. Jednak pracownicy włożyli wiele wysiłku, aby firma mogła osiągnąć większy sukces, co notorycznie jest potwierdzane na podsumowaniach. Można zatem wyciągnąć wniosek, że firma niewłaściwie i niesprawiedliwie alokuje środki, które zarobiła. Nie doceniając tych, którzy się do tego przyczyniają na co dzień. Niestety wiele osób wprawia to w poczucie niesprawiedliwości, dlatego mam nadzieję, że podejście do ustalania wynagrodzeń ulegnie zmianie. Zamiast opierać się na przyznawaniu korzyści jedynie osobom, które najbardziej wyrażają swoją frustrację, powinno się wynagradzać za pozytywne zaangażowanie, konkretne wkłady w poprawę i doskonalenie działań firmy oraz stworzyć środowisko, w którym pracownicy nie będą odczuwać zrezygnowania idąc po podwyżkę. Sądzę, że firma powinna w końcu zacząć traktować wynagrodzenia, podwyżki i premie jako środek do poprawy efektywności pracy, a nie jak karę dla organizacji. Sprawiedliwe wynagrodzenie motywuje pracowników do większego zaangażowania i samodoskonalenia. Dzięki temu pracownik czuje się doceniony, jest bardziej skłonny do podejmowania wyzwań, uczenia się i wdrażania nowych rozwiązań. Mało tego, nawet może pozwolić sobie na dbanie o swoje zdrowie fizyczne i psychiczne, gdy tego potrzebuje. Słuchając, że niektórzy ludzie żyją od wypłaty do wypłaty i nie mogą sobie pozwolić na psychologa, rozwój pasji czy hipotekę, czuję po prostu smutek i żal. To nie jest moje osobiste doświadczenie, ale to co słyszę niemal codziennie w biurowej kuchni. Pomimo tego smutnego aspektu, który wpływa niestety na większość pracowników, uważam, że firma jest dobra, a ja mam wiele miłych wspomnień związanych z pracą tutaj i zdobyłem wiele cennych doświadczeń. Wierzę, że niedługo nadejdą jakieś zmiany, bo wydaje mi się, że coraz więcej osób o tym otwarcie mówi. Tobie @Justyna życzę powodzenia w nowym miejscu.

07.09.2023 10:33

Cześć, kilka dni temu widziałem ofertę dla młodszego magazyniera. Jak to jest potem z awansem? Bo rozumiem, że jest szansa na wyższe stanowisko z czasem? Na portalu nie podali widełek, więc liczę na pomoc tutaj. Chociaż te 4000 można liczyć, że się dostanie? Przy obecnych cenach myślę, że to rozsądna kwota. Jakiś czas temu chwalono tu właśnie pracę na magazynie, czyli atmosfera chyba jest spoko?

21.09.2023 08:16

Hej, widzę, że już pojawiła się fala niedomówień więc śpieszę z odp:) Każdą osobę, której chce się więcej niż poniżej opisane podstawowe czynności i jest zaangażowana, czekają inne zadania, projekty- jak w każdym miejscu pracy :) Menedżer rotuje zadaniami tak aby każdy mógł się wykazać i znaleźć odpowiednie dla siebie miejsce. Wynagrodzenie jest omawiane na pierwszym etapie rozmowy, ale zapraszamy też do kontaktu na adres mailowy: [email protected]
    wiedzący

26.10.2023 12:48

Witajcie, mogę szczerze powiedzieć że absolutnie tak nie jest, przynajmniej nie we wszystkich działach. Są takie w którym menadżer rozdaje ciekawe zadania tylko osobom które lubi, a inne nawet zaangażowane sa pomijane. To chyba kwestia prywatnych sympatii :/

02.08.2023 13:32

Co wchodzi w socjal Shop Dent Wojciech Madej?

09.08.2023 08:22

Ilość dni w tygodniu, w których pracujemy hybrydowo/zdalnie, jest każdorazowo ustalana i może się różnić w zależności od stanowiska :)
    Marta

22.08.2023 13:45

W firmie funkcjonują regulaminy: pracy zdalnej oraz wynagradzania - tam zawarte są wszystkie informacje
    Marika

03.07.2023 08:56

Fajnie, jak ktoś opowie o wyjazdach integracyjnych wspomnianych w ogłoszeniu na posadę Asystent ds. Wysyłki?? Skoro o tym napisali, to są to regularne spotkania, tak? Ile razy w roku i na jaki czas sa takie wyjazdy?

06.07.2023 15:58

Mamy integracje ogólnofirmowe oraz działowe. Te pierwsze staramy się organizować 2-3 razy w roku, w tym wyjazd weekendowy w okresie letnim. Natomiast integracje działowe organizuje menadżer danego działu - tu forma spędzania czasu jest indywidualnie odbierana przez zespół i tyle razy na ile starczy budżet :)
    Kamil

18.05.2021 20:57

Pracodawca nie szanuje swoich pracowników. Nie potrafi w normalny sposób zakończyć współpracy z pracownikiem tylko musi najpierw zmieszać go z błotem i pozbyć się nie zostawiając żadnej furtki oraz możliwości planu naprawczego. W tej firmie nie ma mobbingu? W księgowości to zjawisko występuje notorycznie. Pracownicy skarżą się między sobą. Wasz system antymobingowy nie działa, ponieważ nikt nie przyjdzie do Was ze swoimi problemami, ponieważ ludzie już Wam nie ufają. Powinniście sami reagować na to co się dzieje, a widzicie wszystko i jeszcze bierzecie w tym udział.
    Marta

15.06.2021 08:00

Jakbyś naprawdę chciał aby coś się zmieniło (i nie chciałbyś zaszkodzić firmie i ludziom tu pracującym, w tym sobie) nie pisałabyś na Go Worku tylko chociażby anonimowo napisałbyś do odpowiednich osób w firmie. Jeżeli chce się budować relacje w pracy nie pisze się anonimowo w internecie... Pozdrawiam
    P.

01.07.2023 10:36

Nie ma żadnych planów naprawczych. Nie ma uzasadnień rozwiązania umowy. Jest po prostu odczucie i jego oznajmienie.
    Marcin

14.04.2021 17:29

Trafiłem tu szukając informacji i opinii o firmie w związku z prowadzoną przez Was rekrutacją na stanowisko PPC Specialist. To czego dowiedziałem się o firmie z treści ogłoszenia to to, że działacie w internecie od kilkunastu lat, dbacie o klientów i stosujecie niezmiennie konkurencyjną politykę cenową. Dla specjalisty PPC informacja o konkurencyjnej polityce cenowej, jest istotna przy projektowaniu strategii działań czy prognozowaniu ich efektywności. Sprawdzam tą informację i w świetle mojego rozeznania, nie konkurujecie ceną. Ceny popularnych produktów w zestawieniu z rynkiem są wysokie. Jestem zaskoczony. Nie wierzę w to, że nie wiecie jak względem rynku wygląda Wasza polityka cenowa. Na tym etapie o firmie nie dowiaduje się nic więcej. Dalej jest już znacznie lepiej. W treści ogłoszenia znajduje listę Waszych wymagań stawianych kandydatowi. Bardzo pozytywnie oceniam to, że dowiaduję się na jakich narzędziach pracujecie, czego oczekujecie. Profil kandydata opisany jest jasno i precyzyjnie. Tu duży plus. Wygląda na to, że wiecie czego chcecie, a ja mogę Wam to dać. Szukacie profesjonalisty, z wiedzą i umiejętnościami. Idziemy dalej. Dochodzimy do momentu w którym dowiem się na co będę mógł liczyć z Waszej strony. Zwracam uwagę na to, że nie ma żadnych konkretów. Rozbawiło mnie sformułowanie dotyczące młodego zespołu przedstawianego jako zaletę. Co w slangu rekruterów ukrywa się pod hasłem "praca w młodym dynamicznym zespole"? Powstały na ten temat setki memów. Zaczynam domyślać się dlaczego w tej pracy tak bardzo potrzebne jest poczucie humoru. Jest jeszcze stabilne zatrudnienie. Uważam, że stabilne zatrudnienie gwarantują posiadane kompetencje. Żadna pandemia, kryzysy wewnętrzne w firmie dla kogoś kto je ma, nie są groźne. Nabyłem je w wyniku pracy własnej, licznych szkoleń i czerpaniu garściami z wiedzy moich starszych, bardziej doświadczonych kolegów i przełożonych. Tym bardziej ciężko mi zrozumieć zalety młodego zespołu. Umowa o pracę dla doświadczonego specjalisty? Nie wiem czy była czymś wyjątkowym dekadę temu. W ogłoszeniu brakuje natomiast informacji na temat stawki, modelu wynagrodzenia, budżecie szkoleniowym, benefitach pozapłacowych, udostępnianych narzędziach pracy, istnieniu zaplanowanej ścieżki kariery, przebiegu procesu rekrutacji. Pewnie coś skrywa się pod lakonicznym hasłem o możliwościach rozwoju. Jeszcze nie skreślam oferty choć wydaje mi się ona niekonkretna i jednostronna. Trafiam na goworka. Opinie są mieszane i mają to do siebie, że z natury są subiektywne. Należy je filtrować. Jednak gdy pracodawca odpowiada na zadawane pytania, odnosi się do nich, to z tej rozmowy, można wyciągnąć wnioski dotyczące chociażby atmosfery, czy kultury organizacyjnej. Niestety, komunikaty napisane w imieniu pracodawcy ograniczają się do wklejenia formułki o możliwości wysłania e-maila czy zaproszeń na webinary związane z tematyką krwawiących dziąseł. Brak komunikatu to też komunikat. Ostatecznie zrezygnowałem z wysyłania CV. Czy słusznie czy nie, tego nie wiem. Dla mnie to zbyt duża niespodzianka. Możliwe, że jesteście super firmą, zgranym zespołem. Jednak zarówno ogłoszenie na podstawie, którego konstruowałem swoje wnioski jak i komunikacja na goworku wyglądają na nieprzemyślane i pisane na kolanie.
    Bartek

16.04.2021 17:10

Tym wpisem jeszcze bardziej zniechęciliscie kandydata do współpracy. Czy Wy w ogóle czytacie co ludzie piszą zanim odpowiecie? Na Pana miejscu omijałbym szerokim łukiem. Pracowałem tutaj parę lat i tylko na pierwszy rzut oka wszystko jest fajnie.
    taki jeden

01.07.2023 10:27

Zdecydowanie odradzam wchodzenie do środka na stanowiska związane z technologią a już najbardziej z kampaniami CPC, temat nie jest prowadzony poważnie przez decydentów i można się bardzo mocno naciąć.

12.01.2023 15:03

Co sądzisz o atmosferze w firmie Shop Dent Wojciech Madej? Ile można tam zarobić?

08.02.2023 08:49

Dzień dobry, Doradca Klienta od pierwszego dnia współpracy ma zaplanowane szkolenie, które trwa ok. 2-3 tygodnie, w zależności od dyspozycyjności jaką przedstawia Kandydat. Wynagrodzenie ma dwie składowe: stawkę podstawową (jest ona przedstawiana na rekrutacji) oraz dodatkową prowizję od sprzedaży. Stawka podstawowa zmienia się wraz z rozwojem Pracownika - raz na kilka miesięcy.

06.03.2023 08:31

Dzień dobry:) Pierwszego dnia szkolenia jest podpisana umowa. Wszystkie godziny szkolenia są liczone od pierwszego dnia oraz pełnopłatne:) Szkolenie kończy się spotkaniem z trenerem sprzedaży, który sprawdza wiedzę- dzięki tej wiedzy można swobodnie pracować. Jeśli to spotkanie przebiegnie pomyślnie jest ustalany grafik na kolejne dni, jeśli na spotkaniu zabraknie wiedzy umawiamy kolejny termin na takie spotkanie (aby dać czas na przyswojenie wiedzy) :) Szkolenie jest rozpisane tak aby każda osoba mogła nauczyć się niezbędnych rzeczy oraz mogła samodzielnie wykonywać obowiązki. Zapraszamy do aplikowania na maila [email protected]

08.01.2023 12:58

Jak wygląda rozmowa w Shop Dent Wojciech Madej na stanowisko Doradca Klienta? Z iloma osobami się rozmawia? 21 listopada pojawiło się ogłoszenie.

10.01.2023 07:32

Witam, Spotkanie rekrutacyjne może być w formie online lub offline. Na spotkaniu chcemy poznać potrzeby Kandydata oraz przekazać jak najwięcej informacji związanych z wykonywanymi zadaniami, tak aby później nie czuł się zaskoczony:) Ze strony firmy najczęściej jest jedna osoba prowadząca spotkanie, czasem mogą to być dwie osoby. Obecnie prowadzimy rekrutację do dwóch punktów w Warszawie C.H. Wola Park oraz C.H. Arkadia- zapraszamy do aplikowania poprzez portal pracuj.pl lub na adres mailowy [email protected]

29.09.2022 18:13

Wiecie może, czy w Shop Dent Wojciech Madej szukają chętnych na staż?

30.09.2022 07:24

Witam, Nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko stażysty. Zapraszamy do kontaktu na e-mail [email protected], przekażemy informacje o aktualnie prowadzonych procesach rekrutacyjnych :)

28.12.2022 08:24

Witam serdecznie, Obecnie nie prowadzimy analogicznego procesu rekrutacyjnego. Zapraszam do kontaktu (e-mail: [email protected]) w celu uzyskania szczegółowych informacji dotyczących prowadzonych przez organizację rekrutacji.
    Sebastian

25.05.2022 13:07

Miałem okazję pracować na magazynie w Shop-dent. Bardzo fajnie wspominam tą przygodę. Każdemu kto chciałby zacząć pracować na magazynie szczerze polecam. Zespół fajny i zgrany, każdy pomocny. Kadra też bardzo zgrana i fajna. Pozdrawiam :D
    erni

23.06.2022 10:33

Spoko, nie musisz.

19.07.2022 07:51

Wspieramy pracowników, którzy chcą zdobyć uprawnienia na wózki widłowe. Każda forma rozwoju pracowników jest dla nas istotna dlatego przygotowujemy szkolenia, z różnych obszarów, zarówno zewnętrzne oraz wewnętrzne:)

19.06.2022 12:49

Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w Shop Dent Wojciech Madej? Chętnie zatrudniają?
    Em

22.06.2022 10:34

Tak, jak najbardziej, w punktach sprzedaży pracują głównie studenci, grafik jest elastyczny.

22.06.2022 11:23

Dziękujemy za zainteresowanie się naszą organizacją:) Jak najbardziej mamy wśród pracowników studentów zarówno studiów stacjonarnych oraz niestacjonarnych. Zapraszamy do obserwowania naszych aktualnych ofert pracy https://pracodawcy.pracuj.pl/profile/shop-dent,y9wcgck,pl
    Iwona

16.05.2022 13:23

byłam dzisiaj na spotkaniu i firma sprawiła wspaniałe wrażenie, szczególnie Pani Ola, z którą miałam przyjemność rozmawiać. Jedna z przyjemniejszych rozmów kwalifikacyjnych w moim życiu.

28.11.2021 09:14

Jakie są warunki zatrudnienia w Shop Dent Wojciech Madej?
    Zosia

17.01.2022 21:34

HR chyba mają lepsze zajęcia niż praca, bo nowych osób brak. Rzeczywiście, żadnych ogłoszeń nie widać nigdzie, nawet na stronie shop- dentu nic nie ma. Co miesiąc nadgodziny, tłumaczą się tym, że brakuje osób co jest po prostu absurdalne. Jak to się dzieje, że nie umiecie nikogo zatrudnić... Najlepiej to żeby pracownicy wam szukali nowych osób, co chwile proszą by się popytać wśród znajomych. Jak mi odpalicie coś z pensji rekruterów to mogę szukać, bo nie wiem czy im się należy. Może to kwestia chorych oczekiwań, że brakuje pracowników. Prawie minimalna, ale musisz znać każdy produkt szczegółowo, który masz na wyspie i jeszcze starać się, żeby go sprzedać. ( pełno past, płynów, produktów specjalistycznych, sprzętów), bo pracuje się samemu. Godzinę rozmawiasz z klientem o szczoteczkach by dostać 1 % i zarobić za szczoteczkę za 229 aż 2 zł. Musisz przecież też dobrze wyglądać, mieć określony wygląd i być profesjonalnym za 20 zł brutto. Jeszcze egzamin, który odstrasza nowe osoby.. Zamiast zrobić dobre szkolenie raz i bez egzaminu, tak czy siak będzie trzeba się tego nauczyć, ale połowa tej wiedzy i tak jest niepotrzebna w codziennej pracy. Zresztą pracownicy też mają już dość, ostatnio straszny przemiał ludzi, dużo osób rezygnuje. Niby miła atmosfera, ale gdy przychodzi co do czego następuje brak szacunku do ludzkiego czasu. Dawanie każdemu pracownikowi nadgodzin to nie są dobre warunki pracy tak samo pytanie czy nie chciałyby zrezygnować ze swoich ważniejszych obowiązków od pracy, bo nie ma kto przyjść do roboty. To, że brakuje wam ludzi to nie jest mój problem, tylko wasz. Mam nadzieję, że coś się zmieni i jednak nie zacznie są masowe odchodzenie pracowników, bo na to się zapowiada. Też nie chcę odchodzić, ale wszystko do tego zmierza. Nie wiem co się stało, wcześniej było naprawdę w porządku w tej firmie. Pozdrawiam
    Garfield

23.01.2022 02:25

... to nie ma to żadnego znaczenia. Nie o Twoją fizjonomię chodzi, tylko o schludne ubranie i profesjonalne podejście do Klientów.
    Wena

04.01.2022 18:55

Nie polecam ani rekruterow ani ogólnie firmy jako pracodawcy. Aspiracje wysokie a zero merytoryki nawet nie potrafią umotywować wyników rekrutacji.
    Karolina

03.09.2021 15:54

Czy firma poszukuje aktualnie pracowników na stanowiska sprzedawców w Warszawie?

07.09.2021 11:14

Witamy, Obecnie prowadzimy dwa procesy rekrutacyjne w Warszawie na stanowiska: Doradcy Klienta oraz Pracownika Magazynu. Osoby zainteresowane udziałem w rekrutacji zapraszamy do wysłania CV na adres e-mailowy: [email protected]. Na spotkaniu rekrutacyjnym poznajemy Kandydatów oraz przedstawiamy szczegóły oferty współpracy.
    Piotr

02.07.2021 12:49

Nie polecam pracy w tej firmie. Spięcia miedzy pracownikami, ciężka atmosfera, brak benefitów pracowniczych (to że mam taniej multisport, albo pakiet medyczny to nie jest żaden benefit). Ostatnio był regres pensji bo niektórzy za dużo zarabiają i to był błąd. Proponuję zmienić osoby zarządzające finansami skoro nie potrafią określić ile kto powinien zarabiać na jakim stanowisku. Fajnie też by było zadbać o przestrzeganie zasad BHP w biurze, niedopuszczalne jest by tyle osób siedziało w jednym pokoju.
    Patryk

27.07.2021 00:05

Najwięcej satysfakcji to daje zakończenie współpracy z Wami :) każdy to przyzna, że po tej firmie można trafić tylko lepiej, gorzej się nie da :) zakładam, że rzeczone benefity i "benefity" dotyczą tylko pracowników etatowych (wyjaśniam bo może to być niezrozumiałe - pracownicy na umowie o pracę) czy może w końcu docenieni zostali też pracownicy na umowie zlecenie?
    Marcin

05.08.2021 16:23

W punkt. Mam bardzo złe doświadczenia z tą firmą. Specjalnie zmniejszano moja liczbę godzin do min bym sam zrezygnował z pracy. Pracodawca nie potrafi bez kombinowania rozstać się z pracownikiem. Ciągle są jakieś niedomówienia i tajemnice.

08.07.2021 10:23

Czy w firmie Shop Dent Wojciech Madej są regularne szkolenia pracownicze?
    Odpowiedź

09.07.2021 12:08

W dziale sprzedaży tak, w reszcie działów nie
    Krzysztof

13.07.2021 15:12

Myślę, że mogę wtrącić trzy grosze w tej sprawie :) Szkolenia dla Pracowników realizowane są zarówno wewnętrznie, jak i zewnętrznie (to bardzo ważna zmienna, gdyż nie zawsze widzimy szkolenia jeśli odbywają się one poza miejscem pracy). Faktem jest, że dział szkoleń dysponuje dedykowanym Trenerem do pracy z działem retailu, wynika to głównie ze specyfiki pracy Doradców Klienta. Może to prowadzić do wrażenia, w którym odbieramy, że dział handlowy jest szkolony mocniej, niż inne. Nie jest natomiast prawdą, jakoby inne działy nie posiadały szkoleń. Na przestrzeni ostatnich dwóch lat zorganizowaliśmy ponad setkę szkoleń zewnętrznych, opłacamy lub partycypujemy w kosztach studiów dla Pracowników, a także realizujemy szkolenia i warsztaty z wykorzystaniem wewnętrznych zasobów szkoleniowych. Oczywiście, zawsze możemy znaleźć pole do poprawy, co nie zmienia faktu, iż staramy się, jak tylko możemy zważywszy na wielkość organizacji. Pamiętajmy też, że wiele decyzji szkoleniowych jest podejmowanych indywidualnie po konsultacji z przełożonym. Ze swojej strony zawsze zapraszam na konsultacje, pytania, czy po prostu luźną rozmowę dot. kwestii szkoleniowych. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się odesłać kogoś z kwitkiem i mam nadzieję kontynuować ten trend.

Zostaw merytoryczną opinię o SHOP DENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ