logo Dom Mody Fulara & Żywczyk

Dom Mody Fulara & Żywczyk

Kraków

Opinie o Dom Mody Fulara & Żywczyk

sd4 2014-03-08 17:40
częstotliwość zamieszczania ogłoszeń, że kogoś szukają do pracy, mówi sama za siebie...jeden wielki żal. unikać jak ognia.
3
momo 2014-05-19 19:47
Skoro tak często zamieszczają ogłoszenia to widać,że szukają najlepszych osób na stanowisko a tych nie ma tak wiele,prawda?
2
GOLCZAN855 2014-12-11 21:44
Unikac takich pracodawców.Po takich pseudo panach można się wszystkiego spodziewac,uczyli się u najlepszych a dalej są cieniasami.wielcy celebryci!!!!
5
cc 2015-02-04 08:12
Od razu można się zorientować kto pisze takie beznadziejne opinie. Widać frustracje osób jak na dłoni. Unikać to raczej takich osób jak wy, a nie ich!!!
2
iza 2016-04-21 22:04
Ja widziałąm ich salon i byłam w nim. Suknie ślubne są przepiekne. Ceny może nie są najniższe ale uważam że chyba bardziej przystępne, chyba na kazda kieszen ponieważ wiekszosc po tyle kosztuje. Mozna umowic sie na przymiarki bez problemu.
1
Zoe 2017-01-02 16:48
Super, że taki salon się tak rozwija i mimo iż widać ciągle nowe ogłoszenia to tylko dlatego, że tworzą nowe miejsca pracy a nie, że ktoś odchodzi.
1
Pracownica 2017-01-11 09:04
Pracuję w tej firmie już klika lat i z ochotą rano wstaję do pracy :) Mam super szefów i współpracowników ...
1
Hatun 2017-03-07 23:36
Normalni szefowie i praca w której można wiele się nauczyć. Poza tym wciąż dzieje się coś nowego. Każdemu życzę takiej pracy!
Zostaw swoją opinię o Dom Mody Fulara & Żywczyk - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dom Mody Fulara & Żywczyk