Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hunters - Firma ochroniarska

zdjecie uzytkownika
olek - 2013-08-07 13:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też poproszę o szczegóły jakie to szkolenia???Gdzie profesjonalizm firmy?O czym piszemy,jeżeli nawet nie wie się jaką jutro można mieć zmianę???Grafiki zmieniane po dziesięć razy w miesiącu.Ustawiczny brak ludzi do pracy nie wynika chyba z super stawek firmy hunters.A z firmą nie mam do czynienia od dzisiaj a od siedmiu lat,więc jakiś zasób wiedzy już mam.
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2013-08-11 18:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłaty w tym miesiącu nie ma na czas, w poprzednim brakowało kasy za godziny, a w tym miesiącu maja ci dać aneks do umowy że wypłatę dostaniesz 25tego każdego miesiąca, co to ma być kolejny przekręt w firmie
zdjecie uzytkownika
Damian Poznań - 2013-08-12 11:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powaliło ich za 240 h przysłali mi 7 zł z tytułu wynagrodzenia, to za ile ja w końcu robię za 3 gr za h
zdjecie uzytkownika
wkurzona - 2013-08-12 15:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kompletnie nie polecam zgłaszania sie na proces rekrutacyjny tej firmy i przestrzegam..!!!!!
Wymagają dyspozycyjności i zaangażowania a Twojego czasu nie szanują kompletnie...możesz czekać ponad godzine a wszyscy beda Cie mieli i tak w głębokim poszanowaniu...i na koniec nawet nie odbiora od Ciebie telefonu, zeby moze chociaz przeprosic za zmarnowanie czasu, jak juz sie przyjechalo tyle kilometrow pod Poznan...ale rozumiem ze pojecia KULTURA i SZACUNEK są co niektorym osobą kompletnie obce w tej firmie... Jestem totalnie zdegustowana...i żałuję, że mimo przeczytania wcześniej opinii na tej stronie o firmie hunters zdecydowałam sie pojechac na pseudo-rozmowe kwalifikacyjną. ŻENADA...
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2013-08-12 23:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie moja kasa? Miała być w poniedziałek i co(usunięte przez moderatora) Dla tych co nie wiedzą jednym z prezesów jest pan (usunięte przez moderatora)współwłąściciel firmy MAK POL która (usunięte przez moderatora)na kasę pracowników i upadła. Dogadał się z firma Hunters i dalej robi wały i jest jednym z kierowników ma zamiar wypłacić pieniądze 25tego. Dlaczego? Bo firma Hunters postawiła sobie siedzibę za kilka milionów w Poznaniu i nie ma kasy na wypłaty dla pracowników. Dlatego pracownicy Kauflandów będą długo czekać na kasę
zdjecie uzytkownika
Damian - 2013-08-13 15:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasy u mnie też nie ma
zdjecie uzytkownika
bogaty@ - 2013-08-16 16:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku jakie stałe zatrudnienie tobie sie chyba firmy pomyliły sprawdż gdzie pracujesz !!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-20 00:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma jest nienormalna. Złapałem złodzieja który się rzucał, powaliłem go na ziemię i czekałem na przyjazd policji. W czasie incydentu doznałem urazu ręki. Chciałem jechać do szpitala i dzwonie do koordynatora do pracy że nie będzie mnie jutro z tego powodu, bo jadę z ręką do szpitala. A on stwierdza że jak nie ma mnie jutro to mogę sobie szukać nowej pracy, bo mam być i koniec dyskusji
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-08-21 14:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja koleżanka pracuje w tym burdelu i już pomału zaczyna wątpić w tą firmę , daję jej jeszcze troszkę czasu i zakładam się o milion dolarów że ucieknie od niej lada momet , z każdej strony są naciski ze strony dyrekcji itd. ja ją normalnie podziwiam za tę jej charyzmę ale to do czasu . kobieto ty się ogarnij i lepiej nie wchodz w układy z tą firmą moja koleżanka zapierdziela na obiekcie zbiera joby od dyrekcji i nie tylko i co za to ma ? wielkie nic a nerwy uszargane , na kasie rypią . ludzie ogarnijcie się i znajdźcie sobie lepszą robotę ! kobiety powinny wcale nie pracować to robota dla facetów baby do garów i pilnowania dzieci.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-08-22 13:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sie pytam gdzie moja kasa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Miro_33 - 2013-08-22 14:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiadam na pytanie. Kasa jest tutaj:

Nasza nowa siedziba mieści się w Eureka Technology Park, przy ulicy Innowatorów 8 w Dąbrowie (52°24'10"N 16°43'44"E), przy węźle Zakrzewo znajdującym się na trasie Poznań – Buk. Dojazd do naszej siedziby jest możliwy zarówno od strony centrum jak również jadąc nową obwodnicą S11.

zdjecie uzytkownika
- 2013-08-22 22:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx - 2013-08-22 13:19:20

ja sie pytam gdzie moja kasa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] div>balony zawsze kroiły i kroic beda tylko legalnie to robia,na cel charytatywny pelne wozki z kaufa zabieraja...................wiecie o czym mowa????????????
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-26 21:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie dzieje gdzie(usunięte przez moderatora)moja kase. Co jest? Jedni kasę dostali drudzy mieli dostać 15nastego potem 25-go a kasy jak nie ma tak nie ma. Ja sie nie będę sie pierdzielił zgłoszę sprawe gdzie trzeba
zdjecie uzytkownika
007 - 2013-09-01 09:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba czas się ewakuować z tej pseudo firemki. Ich zarządzanie finansami jest równe kreatywnej księgowości min. finansów. Innymi słowy jesteście do niczego i mam nadzieję, że zajmą się wami odpowiednie instytucje i będziecie się gęsto tłumaczyć z przekrętów jakie robicie. Wasz koniec jest już bliski.
zdjecie uzytkownika
zły - 2013-09-02 16:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w tej firmie to parodia !!! źle wybrałem !!! (usunięte przez moderatora)to i odchodze !!!!!!!!! kasy do tej pory nie mam !!!(usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
zły - 2013-09-02 16:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapomniales dodac ze firma kaze robic lewe ujecia jak nie ma juz kogo lapac , mam nadzieje ze dzial nadzoru tu zaglada i w konc dobierze im sie do tyłka.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-04 08:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u mnie stawka na obiekcie kaufland ... wynosi na detektywie 8,60 netto już na rękę a stawka liniowego 7,50 netto , 720 netto i 7,80 netto :) tak dla wiadomości innych starajcie się o większe pensje bo kierownictwo ucina stawki i bierze je sobie do wypłaty przypisuje jednym słowem tacy to maja dobrze . Pan kierownik śmieszny kierownik co mógłby ulice zamiatać bo ma takie pojęcie o ochronie że głowa mała hahahha jest strasznie nie miły i agresywny odradzam pracy w tej firmie , mam nadzieję że Pan (usunięte przez moderatora) tu zagląda i w koncu dobierze im się do tyłka z działem centrali jak wspomniał poprzednik . Będę miał kontrolę Pana (usunięte przez moderatora)to powiem mu sam osobiście co to za firma krzak !!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-04 08:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zły - 2013-09-02 16:05:57

zapomniales dodac ze firma kaze robic lewe ujecia jak nie ma juz kogo lapac , mam nadzieje ze dzial nadzoru tu zaglada i w konc dobierze im sie do tyłka.
PANIE (usunięte przez moderatora) JAK TO CZYTASZ TO WEŹ PAN TO DO SERCA I POZBĘDZCIE SIĘ TEJ FIRMY Z KAUFLAND POLSKA BO TO NA PRAWDĘ ZACZYNA SIĘ ROBIĆ SZOPKA , A Z PANA TO SIĘ KAŻDY PSEUDO KOORDYNATOR NAŚMIEWA ŻE PAN TAKI I TAKI I SIAKI (...) SZKODA MI PANA BO WIEM ZE WYKONUJE PAN SWOJĄ PRACĘ A TAKICH JAK (usunięte przez moderatora) SIĘ NIE INACZEJ A WYKAŃCZA , ŻAŁOSNE BARDZO ŻAŁOSNE .
zdjecie uzytkownika
ŁY PRACOWNIK - 2013-09-04 10:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u mnie na obiekcie stawka następująca 8zł netto detektyw , liniowi mają różne stawki czyli 6,80 netto 7zł netto , 7,20 zł netto no i 7,50 netto . Co to za szastanie stawkami ? . aha dodam że Nie masz ujęć w tygodniu to z tych stawek netto nagle robię stawki brutto by się wykręcić że stawki są ruchome i takie tam . śmieszne to jest . dodam też że każą dokładać ludziom towary jak już nie ma ujęć sami niech to robią jak są tacy mądrzy i mogą wszystko hahahah .(usunięte przez moderatora)nic więcej .już mieli przypał na jednym z marketów że za lewizny dostali karę i racja trzeba karać takich nieudaczników.
zdjecie uzytkownika
she mabey he . - 2013-09-04 13:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam od siebie na własnym przykładzie , że ta firma to wielkie dno i jeszcze raz dno a raczej mogę to porównać ze śmierdzącym szambem w które się wpakowałem/am zaczynając współpracę z tą śmieszną firemką zwaną Hunters oraz Zone Hunters sama nazwa mówi już co to za firma co za przydomek śmieszny haha . Kierownictwo a raczej Koordynatorzy którzy mają jaką taką wiedzę na temat pracy w ochronie straszą tym że jak się odejdzie od firmy to wystawią negatywną opinię ;) naprawdę bardzo straszne to jest ubaw do łez - inteligencją tam w tej firmie co niektórzy nie grzeszą a wręcz przeciwnie .Koordynatorzy boją się własnego cienia mają na pieńku z piątkarzami i nie tylko jeszcze troszkę a w ciemnym zaułku dostaną po .... za te im chamskie odzywki względem innych. Jak można pokazać piątkarzowi środkowego paluszka za to że przyniósł parę piątek do informacji i to przy klientach którzy stoją nieopodal informacji tak tak Panie koordynatorze z regiony zachodniopomorskiego :) i by pisać dalej i więcej i więcej lecz nie starcza na to czasu . Panowie bądźcie troszkę bardziej inteligentni a świat będzie piękniejszy .
zdjecie uzytkownika
. - 2013-09-04 16:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
she mabey he . - 2013-09-04 13:16:48

Dodam od siebie na własnym przykładzie , że ta firma to wielkie dno i jeszcze raz dno a raczej mogę to porównać ze śmierdzącym szambem w które się wpakowałem/am zaczynając współpracę z tą śmieszną firemką zwaną Hunters oraz Zone Hunters sama nazwa mówi już co to za firma co za przydomek śmieszny haha . Kierownictwo a raczej Koordynatorzy którzy mają jaką taką wiedzę na temat pracy w ochronie straszą tym że jak się odejdzie od firmy to wystawią negatywną opinię ;) naprawdę bardzo straszne to jest ubaw do łez - inteligencją tam w tej firmie co niektórzy nie grzeszą a wręcz przeciwnie .Koordynatorzy boją się własnego cienia mają na pieńku z piątkarzami i nie tylko jeszcze troszkę a w ciemnym zaułku dostaną po .... za te im chamskie odzywki względem innych. Jak można pokazać piątkarzowi środkowego paluszka za to że przyniósł parę piątek do informacji i to przy klientach którzy stoją nieopodal informacji tak tak Panie koordynatorze z regiony zachodniopomorskiego :) i by pisać dalej i więcej i więcej lecz nie starcza na to czasu . Panowie bądźcie troszkę bardziej inteligentni a świat będzie piękniejszy .
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-04 21:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jakich rejonach kasy nie dostajecie, u nas kasę dostaliśmy, ale z opużnieniem. Dziś dali nam jakieś aneksy do podpisu że wypłata będzie wypłacana 25. Czytając to forum doszliśmy do wniosku że nie podpiszemy tego świstka papieru jak sa problemy z kasą w innych rejonach polski
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-05 09:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-04 21:30:35

W jakich rejonach kasy nie dostajecie, u nas kasę dostaliśmy, ale z opużnieniem. Dziś dali nam jakieś aneksy do podpisu że wypłata będzie wypłacana 25. Czytając to forum doszliśmy do wniosku że nie podpiszemy tego świstka papieru jak sa problemy z kasą w innych rejonach polski
Nie 25 a DO 25 każdego miesiąca. Czyli może być 12, 20 lub każdy inny dzień. Ciekawe tylko za co mamy przeżyć przez 15 dni i opłacić rachunki. Ale dyrekcji to nie obchodzi.

Parafrazując klasyka: JAK ŻYĆ PANIE PREZESIE, JAK ŻYĆ!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-05 17:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-04 21:30:35

W jakich rejonach kasy nie dostajecie, u nas kasę dostaliśmy, ale z opużnieniem. Dziś dali nam jakieś aneksy do podpisu że wypłata będzie wypłacana 25. Czytając to forum doszliśmy do wniosku że nie podpiszemy tego świstka papieru jak sa problemy z kasą w innych rejonach polski
w zachodniopomorskim pan krystian niezborała pseudo koordynator powiedział ze jak sie nie podpisze tego aneksu to firma dowali karę też nie podpisaliśmy sami niech podpisują się pod tym .
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-05 17:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-05 17:39:52

- 2013-09-04 21:30:35

W jakich rejonach kasy nie dostajecie, u nas kasę dostaliśmy, ale z opużnieniem. Dziś dali nam jakieś aneksy do podpisu że wypłata będzie wypłacana 25. Czytając to forum doszliśmy do wniosku że nie podpiszemy tego świstka papieru jak sa problemy z kasą w innych rejonach polski
w zachodniopomorskim pan krystian niezborała pseudo koordynator powiedział ze jak sie nie podpisze tego aneksu to firma dowali karę też nie podpisaliśmy sami niech podpisują się pod tym .
piszcie lepiej stawki , jestem ciekaw co tam u was ... jak was kroja na stawce/h .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hunters - Firma ochroniarska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski