Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hunters - Firma ochroniarska

zdjecie uzytkownika
chytra baba z Radomia - 2013-01-09 22:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P.S.S heh dobre :) gdybyś nie podkreślał tak tego, że jesteś "szeregowym" pracownikiem i nie zachęcał do składania CV to potraktował bym ten wpis wiarygodnie a tak lipa. "Regionalny" sam sobie wpisy robi pod przykrywką "szeregowego" pracownika, prima aprilis jest 1 kwietnia.

Jak jest w branży każdy wie i "Hameryki" nie odkryłeś :) ale są firmy i "firemki" a H..jters zalicza się do tej drugiej kategorii.
zdjecie uzytkownika
Szczesliwy ze juz tam nie pracuje!!! - 2013-01-10 04:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich ktorzy dodaja swoje opinie o tej nedzej firmie, no moze nedznej dla podrzednych pracownikow. Wiele lat przepracowałem w roznych firmach ochroniarskich ale takiego traktowania i okradani ludzi z ich godnosci to nigdzie nie widzialem, o kwestiach finansowych juz nie wspomne. Pracownikow traktuje sie jak smieci, daje sie im stare odbarwione, porozciagane, odarte rzeczy i jeszcze sie od niech wymaga by wygladali ladnie i schludnie..... smiech mnie ogarnia jak sobie to przypomniam. Co do przełozonych to lepiej sie nie wypowiadac jak oni traktuja podwładnych tylko sami zapomnieli jak oni pracowali na takich stanowiskach zanim awansowali przez kapusiostwo i dupowłaztwo.. oto jeden z wielu przykladow... Pan Menadzer [usunięte przez moderatora]. sam jezdzac w patrolu spiac w nocy w aucie nawet nie slyszal jak ktos przebija jemu kola w aucie, a moze poprostu slyszal tylko bal sie wyjsc i zobaczyc co sie dzieje?? A teraz traktuje ludzi jak smieci, nie ma szacunku do osob starszych w wieku jego rodzicow lub dziadkow wyzywajac ich od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i idiotow, a moze tak go w domu wychowano?? Kwestie ta pozostawiam ocenie czytajacych i dodaajacych wpisy. Co do kwesti finansowych to Pan Prezes dobrze wie ile zarabiaja podrzedni pracownicy, jakie grosze z tego co firma dostaje z PEFRONU, ale zycie jest drogie, auta i apartamenty kosztuja, wyjazdy integracyjne kierownictwa rowniez, z czegos trzeba oplacic szkoleniowe imprezki w Bystrzycy Klodzkiej, wodczke, lepsze jedzenie i co tam jeszcze Bog jeden wie. Mam nadzieje ze moze wreszcie Panstwo Polski zmadrzeje i zrobi porzadek z takimi firmami jak Hunters - Łowca. Pozdrawiam tych niewielu normalnych pracownikow ktorych mialem okazje poznac a reszte sami sobie dopiszcie. LUDZIE OMIJAJACIE TA FIRME SZEROKIM LUKIEM
zdjecie uzytkownika
x - 2013-01-10 08:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W 100 procentach się z Tobą zgadzam. Traktowanie przez tzw. przełożnych poniżej wszelkiej krytyki ( no chyba że jesteś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owłazem i kapusiem) Ocena firmy w skali od 1 do 10 marne 2 jedyne co można powiedzieć dobrego to to że kasa jest na czas ale zawsze jakimś dziwnym trafem mniej 30 , czasem 80 zł mniej dziwne że zawsze mniej a nigdy nawet dychy więcej... JAKA FIRMA-TACY ŹĄDZĄCY- TAKA OPINIA...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-03-26 08:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
x - 2013-01-10 08:07:46

W 100 procentach się z Tobą zgadzam. Traktowanie przez tzw. przełożnych poniżej wszelkiej krytyki ( no chyba że jesteś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owłazem i kapusiem) Ocena firmy w skali od 1 do 10 marne 2 jedyne co można powiedzieć dobrego to to że kasa jest na czas ale zawsze jakimś dziwnym trafem mniej 30 , czasem 80 zł mniej dziwne że zawsze mniej a nigdy nawet dychy więcej... JAKA FIRMA-TACY ŹĄDZĄCY- TAKA OPINIA...
gdy ja będę koordynatorką pozwalniam tam każdego obiboka !!!! do pracy nygusy !!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
huntersiak - 2013-03-29 23:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koleżanko nie od razu moja miła, nie od razu! najpierw godna zapłata a potem wymagania!!
zdjecie uzytkownika
Ms - 2013-04-09 09:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
TO jest firma Krzak
oddział w katowicach siedzi sobie tam taki szczyl i rekrutje do pracy
Takie brednie tam powiada i kłamie że jest praca a okazuje się że jej nie ma
Umowę kazali mi podpisać ale bez dat-Pani sama uzupełni
[usunięte przez moderatora]
a ten szczyl to szkoda słów
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2013-04-15 20:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy pracujacy na umowe o prace w grupie Hunters zwróccie uwage ze aby osiagnac najnizsza krajowa 1600 zl wciagaja do normy pierwsze 24 nadgodziny i tym uzupełniaja podstawe.Pytałem prawnika w zadnym wypadku nadgodzin nie mozna wciagac do podstawy.Firma ma obowiazek uzupełnic roznice do najnizszej krajowej a nadgodziny musza byc wypłacane dodatkowa. [usunięte przez moderatora] W TEJ FIRMIE
zdjecie uzytkownika
Maciek Poznań - 2013-04-25 11:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już chodzą pogłoski ze firma przygotowuje się do obniżenia stawek godzinowych.Firma spoko ale jeśli to zrobią niech szukają sobie nowych pracowników, bo za 5 czy 6 zł nikt nie będzie nadstawiał karku i ryzykował zdrowia i czasu za takie stawki
zdjecie uzytkownika
x - 2013-05-04 20:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krzak to mało powiedziane to jest firma "Busz" heh aż dziw że dalej działają.
zdjecie uzytkownika
huntersiak - 2013-05-10 14:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
największy paradoks i głupota kadry zarządzającej: wprowadzenie w trybie natychmiastowym na grupach interwencyjnych w weekendy i święta zmian jednoosobowych!!! powodzenia podczas alarmów napadowych.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-13 12:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma do bani zatrudnia pracownika z kryminalan przeszloscia , bylego policjanta ktory złamal chlopakowi bez powodu kregoslup i na to wszystko dostal rente policyjna jak dla mnie debil powiniwn siedziec w wiezieniu, teraz pracuje w firmie ochroniajskiej gdzie powinien chronic ludzi a on wpada na miejsce pracy i bez powodu rzuca chlopaka na ziemie i go skupa, psycholllllllll
zdjecie uzytkownika
zdegustowany - 2013-05-14 00:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to dobre! jednoosobowa grupa interwencyjna nie dosc ze wiekszosc to inwalidzi to jeszcze w pojedynke. Ale co tam nie wazne jest bezpieczenstwo ludzi, opinie o firmie i ogolny wizerunek, najwazniejsze jest nabijanie kasy panom prezesom w Grodzisku ... smutne to i zenujace...
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2013-05-26 13:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki szef ochrony?
zdjecie uzytkownika
mragowo - 2013-05-27 22:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na rozmowie rekrutacyjnej w Mrągowie.Co za stawka w Agencj Ochrony Hunters Zone i jej spółki HUNTES Sp. z o.o. niech oni sami pracują za te grosze na 6 zł. To chyba żartyyyyyyyyyyyy. W Hotelu Desilva Jora Wielka kobiety które sadzą drzewka i grabią teren mają stawką 10 zł. Mój brat pracuje to wiem.
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-06-05 18:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA!!! i znów dyrekcja z safe hunters nie popisała się. w umowach zlecenie brak jest stawki godzinowej, co jest sprzeczne z kodeksem cywilnym, lub jak ktoś woli kodeksem pracy (praca wykonywana pod nadzorem, w określonych godzinach i miejscu). bardzo nieładnie panie dyrektorze(usunięte przez moderatora). z regionu wielkopolskiego.
zdjecie uzytkownika
ZZtop - 2013-06-13 13:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praktyka zastępowania umowy o pracę umową cywilnoprawną co do zasady jest niedopuszczalna i może mieć miejsce wyłącznie w przypadkach wynikających z przepisów prawa.

W pierwszym rzędzie należy pamiętać, iż świadczenie usług na podstawie umowy zlecenia nie może prowadzić do wykonywania pracy w warunkach podporządkowania, przy obowiązku stosowania się do wiążących poleceń (tak SN w wyroku z 15 października 1999 r., I PKN 307/99 oraz a contrario w wyroku z 4 kwietnia 2002 r., I PKN 776/00).

Cechą umowy zlecenia jest to, iż zleceniobiorca sam organizuje sobie sposób pracy, określa czas pracy, nie musi być także bezwarunkowo wykonywana osobiście, albowiem zleceniobiorca może też zastąpić się osobą trzecią na warunkach określonych w art. 738 par. 1 kc.

reasumując - jeżeli wykonujecie pracę w warunkach podporządkowania (określone godziny pracy, grafik, nadzór kierownika, otrzymujecie narzędzia od pracodawcy np. umundurowanie) i pracujecie na podstawie umowy zlecenia najlepiej zgłosić ten fakt do http://www.pip.gov.pl/

Płacz na forum nic nie zmieni, należy działać i powiadamiać odpowiednie instytucje o nieprawidłowościach.
zdjecie uzytkownika
torez60 - 2013-07-03 20:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Hunters śmiech na sali ,pracowalem kilka dni do tej pory nie otrzymalem wynagrodzenia jakieś16zł przeslano na konto ,kordynatog kobieta beznadzieja nie wprowadzila wszystkich godzin mialem a koniec dojeżdzać do pracy przeszło 100kl w jedną stronę pomylone i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikomu nie proponuje tej pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
kacha - 2013-07-10 16:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy ktoś się może orientuje, czy Hunters zatrudnia kobiety? szukam pracy w branży ochroniarskiej a mało chętnych na płeć piękną :)
zdjecie uzytkownika
666 - 2013-07-17 19:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolezanko, jesli juz naprawde chcesz pracowac w tej branzy - rozejrzyj sie za powazniejsza firma bo hunters ma niezbyt ciekawe obiekty np.. Vw - 20 igodzin na nogach ( sluzba 24h ) jeszcze gorzej na H&M z tym ze tam jest jeszcze wiecej kapusiow , ale przegieciem jest na kremach - dziwaczne procedury , (usunięte przez moderatora). oraz " wspaniale i inteligentne " kobiety udajace ochroniarzy. A tzw. kierownicy z bylym kanarem (usunięte przez moderatora)a czele -zenada !!!! Jesli jestes mloda i ambitna to lepiej znajdz cos normalnego - naprawde radze Ci z calego serca .Powodzonka kolezanko.
zdjecie uzytkownika
kaufelgdynka - 2013-07-31 23:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma - solidna, profesjonalna, rozwojowa oraz daje
możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako wystarczajacy
Atmosfera w pracy oraz ludzie szczególnie KORDYNATORZY SA NIEPROFRSJONALNI!!
HUNTERS stale podnosi jakość swoich usług!!
Kierownoctwo wyższego szczebla jest uczciwe.
zdjecie uzytkownika
miodzioWLPK - 2013-08-01 13:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kaufelgdynka - 2013-07-31 23:15:55

Firma - solidna, profesjonalna, rozwojowa oraz daje

możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako wystarczajacy

Atmosfera w pracy oraz ludzie szczególnie KORDYNATORZY SA NIEPROFRSJONALNI!!

HUNTERS stale podnosi jakość swoich usług!!

Kierownoctwo wyższego szczebla jest uczciwe.
mowa trawa :)

Jaki rozwój? Jakie szkolenia? W jaki sposób podnosi jakość swoich usług? Konkrety poproszę.

Byliśmy nad przepaścią i zrobiliśmy krok naprzód... pasuje najbardziej do kiepskiej próby poprawienia wizerunku tej firmy.
zdjecie uzytkownika
Santo - 2013-08-01 14:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rzeczownik mowa trawa
synonimy: gadka szmatka, głodne kawałki, kit, pustosłowie.

Zamieszczam tak na wszelki wypadek gdyby ktoś z "uczciwego kierownictwa wyższego szczebla" nie zrozumiał przedmówcy.
zdjecie uzytkownika
olek - 2013-08-07 13:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też poproszę o szczegóły jakie to szkolenia???Gdzie profesjonalizm firmy?O czym piszemy,jeżeli nawet nie wie się jaką jutro można mieć zmianę???Grafiki zmieniane po dziesięć razy w miesiącu.Ustawiczny brak ludzi do pracy nie wynika chyba z super stawek firmy hunters.A z firmą nie mam do czynienia od dzisiaj a od siedmiu lat,więc jakiś zasób wiedzy już mam.
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2013-08-11 18:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłaty w tym miesiącu nie ma na czas, w poprzednim brakowało kasy za godziny, a w tym miesiącu maja ci dać aneks do umowy że wypłatę dostaniesz 25tego każdego miesiąca, co to ma być kolejny przekręt w firmie
zdjecie uzytkownika
Damian Poznań - 2013-08-12 11:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powaliło ich za 240 h przysłali mi 7 zł z tytułu wynagrodzenia, to za ile ja w końcu robię za 3 gr za h
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hunters - Firma ochroniarska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Hunters - Firma ochroniarska?
Zadaj pytanie
x