Hunters - Firma ochroniarska

Grodzisk Wielkopolski

Opinie o Hunters - Firma ochroniarska

on 2013-09-10 20:18
AntyHunters - 2013-09-06 16:10:59

Czemu pan dyrektor nie odpowiada na emeile wtopili kilka milionów w nowa siedzibę w Poznaniu i stracili płynność finansową, ale o tym już nie powiedzą czemu.Świstki do podpisu są ostatnią szansą na uratowanie firmy.Jeśli kochacie swoja firme i pana dyrektora to podpisujcie jeśli nie to się ewakułujcie. Prawda jest taka że w całej Polsce jeśli do 15nastego nie wpłynie kasa pracownicy ochrony w Kaufland schodzą z linii,nikt nie będzie robił za darmo
witam wszystkich oszukanych przez tą firmę dzisiaj na konto wpłynęło mi 7 zł z huntersa ciekaw jestem kiedy będzie kolejna czesc pieniedzy ? dodam że nie pracuję już od połowy tamtego miesiąca bo odeszłem , z tego wzgędu ze firma zaczeła naciskac u mnie na obiekcie typu róbta wszystko by były ujęcia inaczej pozwalniamy itp. dostaliscie jakąś kasiore ? piszcie ile bo jestem ciekaw
KaKa 2013-09-10 21:39
Tralalal...ja mam pomysł. Link do tego forum, z krótkim tytułem wstępu wysyłam do wszystkich kontrahentów "profesjonalnej" Grupy Hunters.

Zachęcam do podobnego działania. Efekt może będzie lepszy jak tylko płacz na forum i informowanie instytucji takich jak PiP o nieprawidłowościach.

Pozdrawiam,
KaKa
żona 2013-09-10 21:53
pracownik - 2013-09-10 20:10:11

żona - 2013-09-10 09:57:47

Witam i tak się zastanawiam co wam to da że sobie pobiadolicie na tego Huntersa?


Mój mąż pracuje w ochronie Kauflandu 2 lata. Przez ten czas zmieniło się 5 firm ochraniarskich i zawsze był taki sam SYFFFFF.


Kasa zawsze była cięta na wszystkie możliwe sposoby może wspomnę jedynie pana K...(jak zimowe obuwie) z zachodniopomorskiego. Już zapomnieliście ile osób oszukał - z moim mężem na czele.


Mam też sporo do powiedzenia na temat koordynatorów. Może i są niepełnosprawni intelektualnie ale nie mniej niż pracownicy z pierwszej linii dzwoniący o każdej możliwej porze z byle pierdołą typu: mam ujęcie na 50 groszy, albo co mam zrobić bo mi guzik od koszuli odpadł. Tak naprawdę to pretensje ale takie prawdziwe pretensje to chyba mozna mięc dopiero do ludzi na poziomie kierownika koordynatorów (nadzorca niewolników) bo to on tnie stawki, decyduje o tzw. premii i liczbie godzin na obiekt.


Mimo wszystko życzę miłej pracy
Piszesz kobieto że twój maż pracuje na ochronie od 2 lat a potem piszesz że oszukał innych ludzi z rzekomym jakimś panem K. może lepiej poczytaj to co piszesz nim palniesz jakąś głupotę co ? ? ? . chwalisz się tym czy żalisz ? na twoim miejscu bym takiego dziada pogonił gdzie pieprz rośnie , też mi wieści nim coś napiszesz mądrego lepiej pomyśl . Bo skoro oszukał wielu ludzi to i ty z tego czerpałaś korzyść będąc jego żoną !
Drogi panie pracowniku jak się kogoś cytuje to przynajmniej wypadało by dokładnie przeczytać co ten ktoś pisze.
cyt."Kasa zawsze była cięta na wszystkie możliwe sposoby może wspomnę jedynie pana K...(jak zimowe obuwie) z zachodniopomorskiego. Już zapomnieliście ile osób oszukał - z moim mężem na czele".
Z tej wypowiedzi jednoznacznie wynika że to mój mąż został oszukany a nie on oszukiwał. Jeżeli tego nie pojmujesz to nie powołuj sie na czyjeś słowa bo się ośmieszasz, a przy okazji urągasz swoją inteligencją innym porządnym pracownikom tej firmy.
z poważaniem żona
zły 2013-09-11 08:19
KaKa - 2013-09-10 21:39:27

Tralalal...ja mam pomysł. Link do tego forum, z krótkim tytułem wstępu wysyłam do wszystkich kontrahentów "profesjonalnej" Grupy Hunters.



Zachęcam do podobnego działania. Efekt może będzie lepszy jak tylko płacz na forum i informowanie instytucji takich jak PiP o nieprawidłowościach.



Pozdrawiam,

KaKa
zgadzam się z tym , ja bym proponował rozesłać tego linka do działu rewizji ale czy to coś da ? czy to naprawdę coś da ? zobaczymy czy nasze wypłaty w tym miesiącu będą do 15tego tak jak jest w drugiej umowie , bo za pierwszą umowę dostałem 7 zł ;) teraz czekam na wpływ z drugiej umowy ;) , nie rozumiem działania tej firmy mają dobrych ludzi na obiektach a wymieniają albo sami się oni zwalniają bo koordynatorzy nie potrafią dobrze poprowadzić tej elity bo zawsze coś nawymyślają i nic z tego nie wychodzi dobrego . Eh ta polityka gorzej niż w Polityce się tu dzieje zdecydowanie gorzej !!!! profesjonalność koordynatorów nie jest do końca kometentna dobrze nie są przeszkoleni ze swoich obowiązków , a jak już im przyjdzie przyjąć nowego pracownika na obiekt to oczywiście detekty musi go szkolić albo liniowy bo im się zdecydowanie nie chce tego robić a kasiorkę za coś to dobrze brać , też bym tak chciał oj też bym chciał.
pracownik 2013-09-11 08:22
żona - 2013-09-10 21:53:11

pracownik - 2013-09-10 20:10:11

żona - 2013-09-10 09:57:47

Witam i tak się zastanawiam co wam to da że sobie pobiadolicie na tego Huntersa?



Mój mąż pracuje w ochronie Kauflandu 2 lata. Przez ten czas zmieniło się 5 firm ochraniarskich i zawsze był taki sam SYFFFFF.



Kasa zawsze była cięta na wszystkie możliwe sposoby może wspomnę jedynie pana K...(jak zimowe obuwie) z zachodniopomorskiego. Już zapomnieliście ile osób oszukał - z moim mężem na czele.



Mam też sporo do powiedzenia na temat koordynatorów. Może i są niepełnosprawni intelektualnie ale nie mniej niż pracownicy z pierwszej linii dzwoniący o każdej możliwej porze z byle pierdołą typu: mam ujęcie na 50 groszy, albo co mam zrobić bo mi guzik od koszuli odpadł. Tak naprawdę to pretensje ale takie prawdziwe pretensje to chyba mozna mięc dopiero do ludzi na poziomie kierownika koordynatorów (nadzorca niewolników) bo to on tnie stawki, decyduje o tzw. premii i liczbie godzin na obiekt.



Mimo wszystko życzę miłej pracy
Piszesz kobieto że twój maż pracuje na ochronie od 2 lat a potem piszesz że oszukał innych ludzi z rzekomym jakimś panem K. może lepiej poczytaj to co piszesz nim palniesz jakąś głupotę co ? ? ? . chwalisz się tym czy żalisz ? na twoim miejscu bym takiego dziada pogonił gdzie pieprz rośnie , też mi wieści nim coś napiszesz mądrego lepiej pomyśl . Bo skoro oszukał wielu ludzi to i ty z tego czerpałaś korzyść będąc jego żoną !
Drogi panie pracowniku jak się kogoś cytuje to przynajmniej wypadało by dokładnie przeczytać co ten ktoś pisze.

cyt."Kasa zawsze była cięta na wszystkie możliwe sposoby może wspomnę jedynie pana K...(jak zimowe obuwie) z zachodniopomorskiego. Już zapomnieliście ile osób oszukał - z moim mężem na czele".

Z tej wypowiedzi jednoznacznie wynika że to mój mąż został oszukany a nie on oszukiwał. Jeżeli tego nie pojmujesz to nie powołuj sie na czyjeś słowa bo się ośmieszasz, a przy okazji urągasz swoją inteligencją innym porządnym pracownikom tej firmy.

z poważaniem żona
to skoro został oszukany to czemu jeszcze pracuje ? pani chyba też pracuje w ochronie bo dużo wie .......................... , moja kobitka nie wtraca się do mojej pracy a ja do jej więc zbytnio nie wtykamy nosa w nie swoje sprawy , mąż ma coś do powiedzenia niech sam napisze a nie wysługuje się pania.
xxl 2013-09-11 12:12
- 2013-09-10 22:42:19

Firma rozpoczęła nowe działania na bunt pracowników. W tym miesiącu idą na rękę pracownikowi i wypłaty będą w terminie. Ale robią nowy przekręt. Rozpoczęli zatrudnianie nowych pracowników na skale masową, ma to na celu zastępowanie opornych nowymi bardziej uległymi którzy podpiszą nowe umowy a potem starych maja wywalić.Chodzi o to żeby kaufland miał ciągłość w ochronie. A propo pana K[usunięte przez moderatora] z Zachodniopomorskiego mają go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za rozgłos jaki za jego sprawą powstał na forum.chodzi o straszenie pracowników konsekwencjami za nie podpisanie aneksu.Liczył na awans a tu taki zomk. Firma chce zatuszować aferę na forum i na razie idzie pracownikom na ręnkę. Ale jak długo
Jak by go mieli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to by już go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Swoją drogą to wam się dziwie, piszecie na tego niezborale cuda, wianki, a nikt nie ma odwagi prosto w oczy.Ostatnio walnołem mu co myśle sam na sam że nie podpisze aneksu i nic.Zaczoł się śmiać i powiedział że chociaż jeden ma kogones(kohones).[usunięte przez moderatora]
Denis 2013-09-12 00:02
Koordynatorzy dostali nowe zadanie z centrali maja jeździć po Kaufland-ach i uspokajać pracowników ze wypłaty będą na czas,dlaczego? Bo Kaufland jest kluczowym kontrahentem Huntersa i zejście z linii kosztowało by firmę kilka tysięcy kary za brak ochrony w każdym obiekcie więc robią w gacie i jeżdżą jak szaleni po całej Polsce. U nas był dzisiaj
Alfa & Omega. 2013-09-12 10:19
Denis - 2013-09-12 00:02:01

Koordynatorzy dostali nowe zadanie z centrali maja jeździć po Kaufland-ach i uspokajać pracowników ze wypłaty będą na czas,dlaczego? Bo Kaufland jest kluczowym kontrahentem Huntersa i zejście z linii kosztowało by firmę kilka tysięcy kary za brak ochrony w każdym obiekcie więc robią w gacie i jeżdżą jak szaleni po całej Polsce. U nas był dzisiaj
Denis a niech robią w gacie tyle ich , w sumie to powinni narobić w te swoje galoty z tego względu , że rewizja powinna dobrać im się do[usunięte przez moderatora] ponieważ pozwolili sobie na zbyt wiele firma HUNTERS - łowcy babć i menelików z pod sklepu (hahaha) śmiech na sali , tak to jest jak nie ma już ujęć bo się wyplewiło stałych [usunięte przez moderatora] koordynatorzy każą robić wszystko by tylko było ujęcie inaczej zwolnią a to jeszcze mało na co tak naprawdę ich stać pseudo koordynatorów. U mnie na obiekcie już nie było kogo łapać to koordynator mówi no zróbcie coś no zróbcie bo market na czerwono nie może stać inaczej będzie rotacja na wasze miejsca i takie tam trele morele ... nie no lewych mamy [usunięte przez moderatora] i babcią starym nawtykać coś do toreb !!!!! i menelików biednych spod sklepu potyrać nie na tym rzecz polega tylko na uczciwym łapaniu złodziejaszków ! nie ma to nie ma proste i logiczne , za kraty nam nie śpieszno . Świat naprawdę już schodzi na psy , czemu w biedronkach nie ma takiego nacisku i innych marketach tylko na tych kauflandach ? bo tu chodzi o wykazanie się firmy która lepsza !!!!! ale jak nie ma kogo łapać i nie ma odpisów z pustych opakowań to najwidoczniej kradzieże spadły ;) pozdrawiam !!!!!!! firma może jak się zmieni nastaną lepsze czasy w co czasami wątpię .
3 2013-09-12 11:02
Denis - 2013-09-12 00:02:01

Koordynatorzy dostali nowe zadanie z centrali maja jeździć po Kaufland-ach i uspokajać pracowników ze wypłaty będą na czas,dlaczego? Bo Kaufland jest kluczowym kontrahentem Huntersa i zejście z linii kosztowało by firmę kilka tysięcy kary za brak ochrony w każdym obiekcie więc robią w gacie i jeżdżą jak szaleni po całej Polsce. U nas był dzisiaj
i co mówią ci koordynatorzy ciekawego ? pewnie znowu to samo że to wina dyrekcji która ustanowiła że wypłaty mają być nieco później i żeby nie mieć do nich żalu .................... zwalają winę na dyrekcję - rządzących w tej firmie a sami się czyszczą jak by chcieli to by załatwili tą sprawę w mgnieniu oka to że pracownicy dostaną kasę na dany dzień a nie z poślizgiem x czasu . Ciekaw jestem na kiedy oni mają swoje wypłaty pewnie na tydzień lub dwa tygodnie przed naszymi , ale sprawiedliwość że czasami brak słów najważniejsze by oni mieli za co żyć nie patrząc na innych sytuację materialną w jakiej się znajdują ich pracownicy . Teraz będziemy czekać na wypłaty do 25 tego każdego miesiąca to jest śmieszne dla mnie bo tyle trzeba robić by dostać a za co żyć powiedzcie no za co !!!!!!!
h2o 2013-09-12 13:59
3 - 2013-09-12 11:02:51

Denis - 2013-09-12 00:02:01

Koordynatorzy dostali nowe zadanie z centrali maja jeździć po Kaufland-ach i uspokajać pracowników ze wypłaty będą na czas,dlaczego? Bo Kaufland jest kluczowym kontrahentem Huntersa i zejście z linii kosztowało by firmę kilka tysięcy kary za brak ochrony w każdym obiekcie więc robią w gacie i jeżdżą jak szaleni po całej Polsce. U nas był dzisiaj
i co mówią ci koordynatorzy ciekawego ? pewnie znowu to samo że to wina dyrekcji która ustanowiła że wypłaty mają być nieco później i żeby nie mieć do nich żalu .................... zwalają winę na dyrekcję - rządzących w tej firmie a sami się czyszczą jak by chcieli to by załatwili tą sprawę w mgnieniu oka to że pracownicy dostaną kasę na dany dzień a nie z poślizgiem x czasu . Ciekaw jestem na kiedy oni mają swoje wypłaty pewnie na tydzień lub dwa tygodnie przed naszymi , ale sprawiedliwość że czasami brak słów najważniejsze by oni mieli za co żyć nie patrząc na innych sytuację materialną w jakiej się znajdują ich pracownicy . Teraz będziemy czekać na wypłaty do 25 tego każdego miesiąca to jest śmieszne dla mnie bo tyle trzeba robić by dostać a za co żyć powiedzcie no za co !!!!!!!
ja bym proponował się przyjrzeć dokładnie listą obecności Panu J[usunięte przez moderatora] z tego względu że pracownicy liniowi wpisują się na dwie listy czyli robią po 15h nieraz dzień w dzień bo oczywiście nie ma ludzi do pracy , koordynatorzy tak zarządzili by liniowy który tyra po 15h wpisywał się na 1szą listę z rana na 2gą listę po południu oczywiście każda lista ma inny numerek słuzbowy dość ciekawe rozwiązanie przybrali by nikt nie dobrał im się do tyłeczka koordynatorzy boją się że jak Jabłoński zobaczy wyrabianie godzinówek po 15h to zrobi wojnę ale nie patrzą na to że liniowi ledwo już zipią stojąc na nogach czasami i po pół miesiąca bo nie ma ludzi chetnych do pracy , a od czego są koordynatorzy i te smieszne grupy ? od wsparcia na obiekcie jak są problemy gdzie nie ma ludzi chętnych do pracy i oni powinni wspomóc pracę ochrony a nie zbijać śmietankę normalnie ,,muppets show"
xxx 2013-09-13 11:27
WIECIE CO, CZYTAM TE WASZE OPINIE I NIE UMIEM POŁOWY ZROZUMIEĆ, JEŻELI WAM AZ TAK TO NIE ODPOWIADA TO DLACZEGO NADAL PRACUJECIE? DOSKONALE WIECIE, ŻE PRACA W OCHRONIE STANOWI ŚREDNIO ZAROBKI O 7ZŁ DO 9ZŁ NA GODZINE. ZALEŻY KTO I GDZIE NA JAKIM STANOWISKU PRACUJE. TAKZE DOSKONALE WIECIE ZE Z PRACA W POLSCE NIE JEST LATWO, BO PRACODAWCY SZUKAJA OSOB CYT. "NAJLEPIEJ WIEC DO 35LAT, 30 LAT DOŚWIADCZENIA, UMOWA ZLECENIE" WIELE JEST TAKICH OGLOSZEN, SAM NAJCHETNIEJ BYM SOBIE POLEPSZYŁ I ODSZEDŁ Z TEGO BAJZLU ALE NIESTETY NIKT Z NAS NIE POZWOLI SOBIE NA SIEDZENIE W DOMU MAJĄC TYLKO JEDEN DOCHÓD...DOBRA RADA, LEPIEJ MIEĆ JAKIŚ GROSZ NIŻ WCALE GO NIE MIEĆ BO AZ TAK ZLE...A Z TYMI CO MAJA PROBLEM Z KOORDYNATORAMI, POLECAM SKONTAKTOWAĆ SIE Z KIEROWNIKAMI A JEZELI TO NIE ZADZIAŁA POLECAM Z DYREKTOREM...
do pana xxx 2013-09-13 12:44
xxx - 2013-09-13 11:27:03

WIECIE CO, CZYTAM TE WASZE OPINIE I NIE UMIEM POŁOWY ZROZUMIEĆ, JEŻELI WAM AZ TAK TO NIE ODPOWIADA TO DLACZEGO NADAL PRACUJECIE? DOSKONALE WIECIE, ŻE PRACA W OCHRONIE STANOWI ŚREDNIO ZAROBKI O 7ZŁ DO 9ZŁ NA GODZINE. ZALEŻY KTO I GDZIE NA JAKIM STANOWISKU PRACUJE. TAKZE DOSKONALE WIECIE ZE Z PRACA W POLSCE NIE JEST LATWO, BO PRACODAWCY SZUKAJA OSOB CYT. "NAJLEPIEJ WIEC DO 35LAT, 30 LAT DOŚWIADCZENIA, UMOWA ZLECENIE" WIELE JEST TAKICH OGLOSZEN, SAM NAJCHETNIEJ BYM SOBIE POLEPSZYŁ I ODSZEDŁ Z TEGO BAJZLU ALE NIESTETY NIKT Z NAS NIE POZWOLI SOBIE NA SIEDZENIE W DOMU MAJĄC TYLKO JEDEN DOCHÓD...DOBRA RADA, LEPIEJ MIEĆ JAKIŚ GROSZ NIŻ WCALE GO NIE MIEĆ BO AZ TAK ZLE...A Z TYMI CO MAJA PROBLEM Z KOORDYNATORAMI, POLECAM SKONTAKTOWAĆ SIE Z KIEROWNIKAMI A JEZELI TO NIE ZADZIAŁA POLECAM Z DYREKTOREM...
PANIE XXX ja polecam rozmowę z działem rewizji , regionalnym bądz też i dyrekcją nie ma co rozmawiać z kierownikami bo im nic do tego każdy każdemu broni [usunięte przez moderatora]o taka prawda nie ma co owijać w bawełnę . Hunters stoi dobrze na kauflandach a dlaczego ? ? ? ha ha to wiedzą tylko nieliczni ;) też bym chciał dostawać od nich fajną pensyjkę za friko ale nie ma nic za darmochę , może w końcu się ktoś z rewizji ogarnięty obudzi i pogoni ich bo szkoda czasu na taką firmę .
bond 2013-09-13 15:48
do pana xxx - 2013-09-13 12:44:16

xxx - 2013-09-13 11:27:03

WIECIE CO, CZYTAM TE WASZE OPINIE I NIE UMIEM POŁOWY ZROZUMIEĆ, JEŻELI WAM AZ TAK TO NIE ODPOWIADA TO DLACZEGO NADAL PRACUJECIE? DOSKONALE WIECIE, ŻE PRACA W OCHRONIE STANOWI ŚREDNIO ZAROBKI O 7ZŁ DO 9ZŁ NA GODZINE. ZALEŻY KTO I GDZIE NA JAKIM STANOWISKU PRACUJE. TAKZE DOSKONALE WIECIE ZE Z PRACA W POLSCE NIE JEST LATWO, BO PRACODAWCY SZUKAJA OSOB CYT. "NAJLEPIEJ WIEC DO 35LAT, 30 LAT DOŚWIADCZENIA, UMOWA ZLECENIE" WIELE JEST TAKICH OGLOSZEN, SAM NAJCHETNIEJ BYM SOBIE POLEPSZYŁ I ODSZEDŁ Z TEGO BAJZLU ALE NIESTETY NIKT Z NAS NIE POZWOLI SOBIE NA SIEDZENIE W DOMU MAJĄC TYLKO JEDEN DOCHÓD...DOBRA RADA, LEPIEJ MIEĆ JAKIŚ GROSZ NIŻ WCALE GO NIE MIEĆ BO AZ TAK ZLE...A Z TYMI CO MAJA PROBLEM Z KOORDYNATORAMI, POLECAM SKONTAKTOWAĆ SIE Z KIEROWNIKAMI A JEZELI TO NIE ZADZIAŁA POLECAM Z DYREKTOREM...
PANIE XXX ja polecam rozmowę z działem rewizji , regionalnym bądz też i dyrekcją nie ma co rozmawiać z kierownikami bo im nic do tego każdy każdemu broni [usunięte przez moderatora] taka prawda nie ma co owijać w bawełnę . Hunters stoi dobrze na kauflandach a dlaczego ? ? ? ha ha to wiedzą tylko nieliczni ;) też bym chciał dostawać od nich fajną pensyjkę za friko ale nie ma nic za darmochę , może w końcu się ktoś z rewizji ogarnięty obudzi i pogoni ich bo szkoda czasu na taką firmę .
kasa wpłynęła ? dodam że w tym miesiącu mamy mieć przelewy do 15tego ;) u mnie świeci pustkami jak na razie null na koncie null .
JOINT 2013-09-13 16:28
bond - 2013-09-13 15:48:53

do pana xxx - 2013-09-13 12:44:16

xxx - 2013-09-13 11:27:03

WIECIE CO, CZYTAM TE WASZE OPINIE I NIE UMIEM POŁOWY ZROZUMIEĆ, JEŻELI WAM AZ TAK TO NIE ODPOWIADA TO DLACZEGO NADAL PRACUJECIE? DOSKONALE WIECIE, ŻE PRACA W OCHRONIE STANOWI ŚREDNIO ZAROBKI O 7ZŁ DO 9ZŁ NA GODZINE. ZALEŻY KTO I GDZIE NA JAKIM STANOWISKU PRACUJE. TAKZE DOSKONALE WIECIE ZE Z PRACA W POLSCE NIE JEST LATWO, BO PRACODAWCY SZUKAJA OSOB CYT. "NAJLEPIEJ WIEC DO 35LAT, 30 LAT DOŚWIADCZENIA, UMOWA ZLECENIE" WIELE JEST TAKICH OGLOSZEN, SAM NAJCHETNIEJ BYM SOBIE POLEPSZYŁ I ODSZEDŁ Z TEGO BAJZLU ALE NIESTETY NIKT Z NAS NIE POZWOLI SOBIE NA SIEDZENIE W DOMU MAJĄC TYLKO JEDEN DOCHÓD...DOBRA RADA, LEPIEJ MIEĆ JAKIŚ GROSZ NIŻ WCALE GO NIE MIEĆ BO AZ TAK ZLE...A Z TYMI CO MAJA PROBLEM Z KOORDYNATORAMI, POLECAM SKONTAKTOWAĆ SIE Z KIEROWNIKAMI A JEZELI TO NIE ZADZIAŁA POLECAM Z DYREKTOREM...
PANIE XXX ja polecam rozmowę z działem rewizji , regionalnym bądz też i dyrekcją nie ma co rozmawiać z kierownikami bo im nic do tego każdy każdemu broni dupsko taka prawda nie ma co owijać w bawełnę . Hunters stoi dobrze na kauflandach a dlaczego ? ? ? ha ha to wiedzą tylko nieliczni ;) też bym chciał dostawać od nich fajną pensyjkę za friko ale nie ma nic za darmochę , może w końcu się ktoś z rewizji ogarnięty obudzi i pogoni ich bo szkoda czasu na taką firmę .
kasa wpłynęła ? dodam że w tym miesiącu mamy mieć przelewy do 15tego ;) u mnie świeci pustkami jak na razie null na koncie null .
PANIE K[usunięte przez moderatora] A CZY BĘDĄ PREMIE DO WYPŁAT ZA UJĘCIA ? BO JEDNAK U NAS NA OBIEKCIE BYŁO ICH SPORO (XXX) OBIECAŁ PAN ZA UJĘCIA BĘDĄ PREMIE WIĘC CZEKAMY ZOBACZYMY CZY SIĘ PAN WYWIĄŻE Z DANEGO SŁOWA.
huntersik 2013-09-15 14:35
huntersik - 2013-09-15 14:34:06

JOINT - 2013-09-13 16:28:12

bond - 2013-09-13 15:48:53

do pana xxx - 2013-09-13 12:44:16

xxx - 2013-09-13 11:27:03

WIECIE CO, CZYTAM TE WASZE OPINIE I NIE UMIEM POŁOWY ZROZUMIEĆ, JEŻELI WAM AZ TAK TO NIE ODPOWIADA TO DLACZEGO NADAL PRACUJECIE? DOSKONALE WIECIE, ŻE PRACA W OCHRONIE STANOWI ŚREDNIO ZAROBKI O 7ZŁ DO 9ZŁ NA GODZINE. ZALEŻY KTO I GDZIE NA JAKIM STANOWISKU PRACUJE. TAKZE DOSKONALE WIECIE ZE Z PRACA W POLSCE NIE JEST LATWO, BO PRACODAWCY SZUKAJA OSOB CYT. "NAJLEPIEJ WIEC DO 35LAT, 30 LAT DOŚWIADCZENIA, UMOWA ZLECENIE" WIELE JEST TAKICH OGLOSZEN, SAM NAJCHETNIEJ BYM SOBIE POLEPSZYŁ I ODSZEDŁ Z TEGO BAJZLU ALE NIESTETY NIKT Z NAS NIE POZWOLI SOBIE NA SIEDZENIE W DOMU MAJĄC TYLKO JEDEN DOCHÓD...DOBRA RADA, LEPIEJ MIEĆ JAKIŚ GROSZ NIŻ WCALE GO NIE MIEĆ BO AZ TAK ZLE...A Z TYMI CO MAJA PROBLEM Z KOORDYNATORAMI, POLECAM SKONTAKTOWAĆ SIE Z KIEROWNIKAMI A JEZELI TO NIE ZADZIAŁA POLECAM Z DYREKTOREM...
PANIE XXX ja polecam rozmowę z działem rewizji , regionalnym bądz też i dyrekcją nie ma co rozmawiać z kierownikami bo im nic do tego każdy każdemu broni [usunięte przez moderatora] taka prawda nie ma co owijać w bawełnę . Hunters stoi dobrze na kauflandach a dlaczego ? ? ? ha ha to wiedzą tylko nieliczni ;) też bym chciał dostawać od nich fajną pensyjkę za friko ale nie ma nic za darmochę , może w końcu się ktoś z rewizji ogarnięty obudzi i pogoni ich bo szkoda czasu na taką firmę .
kasa wpłynęła ? dodam że w tym miesiącu mamy mieć przelewy do 15tego ;) u mnie świeci pustkami jak na razie null na koncie null .
PANIE KRYSTIANIE NIEZBORAŁA A CZY BĘDĄ PREMIE DO WYPŁAT ZA UJĘCIA ? BO JEDNAK U NAS NA OBIEKCIE BYŁO ICH SPORO (XXX) OBIECAŁ PAN ZA UJĘCIA BĘDĄ PREMIE WIĘC CZEKAMY ZOBACZYMY CZY SIĘ PAN WYWIĄŻE Z DANEGO SŁOWA.
kasiorka mi się nie zgadza i co z tym zrobicie Panowie Koordynatorzy ???????
macie namiary na prezesów huntersa ? będę wdzięczny dodam że z koordynatorami nie można się dogadać więc trzeba dowalić z grubej rury. jak macie nr to piszcie śmiało ,
1234 2013-09-16 11:31
Ta firma to jeden wielki kanał (...) o koordynatorach już nie wspomnę , biorą do tej pracy kogo popadnie nie patrząc na to czy się nadaje czy też nie ważne by odbębnił godziny i sprawa załatwiona . Ocena dla firmy NIEDOSTATECZNA .
nie do końca taki miły 2013-09-16 14:14
Panowie koordynatorzy wypłata mi się nie zgadza znowu [usunięte przez moderatora]na 100 zł już nie wspomnę o tamtym miesiącu również na kwotę 100 zł .i proszę was nie wykręcajcie się biurem bo to zaczyna być żenujące to że na mundur odciągacie co miesiąc po 20 zł to idzie przeboleć ale to ze na wypłacie kroicie to już gruba przesada z waszej strony , pierdzielicie kocopoły a potem co do czego to wypłata się nie zgadza bo albo za mniej liczona albo już w ogóle dziwne sytuacje są w tej waszej firmie względem wypłat dajecie takie stawki a w rzeczywistości liczycie po innej stawce i gdzie tu sprawiedliwość ? albo nie podajecie tyle godzin do biura ile być powinno , powinni wam też poobcinać wypłaty może byście się obudzili ! a nie tylko żerowali na naszych wypłatach to ze wam się wszystko zgadza nie oznacza że możecie nas robić w bambuko . SĘPY JEDNE . ja za te 100 zł w plecy nie zdechnę ale i wy się nie przeżrecie.
1
2013-09-22 18:30
A jak w stolicy?
Fix 2013-09-23 06:19
Jak w innych regionach? Dolnośląski, Wielkopolski, Śląski...

U was takie same manewry?
gruby 2013-09-23 15:53
Fix - 2013-09-23 06:19:53

Jak w innych regionach? Dolnośląski, Wielkopolski, Śląski...



U was takie same manewry?
pewnie to samo co i u nas , kanał nic więcej ! tarzamy się w tym [usunięte przez moderatora]po same pachy tamci pewnie też
2013-09-23 20:32
W KĘPNIE TEŻ LECĄ WBAMBUKO
wściekli 2013-09-24 10:32
- 2013-09-23 20:32:26

W KĘPNIE TEŻ LECĄ WBAMBUKO
ta firma to wielka pomyłka którą najął Kaufland PORAŻKA W 100% . PANIE [usunięte przez moderatora] W KOŃCU WEŹ PAN SIĘ OBUDŹ.
szary 2013-09-24 16:59
nie wiem w jaki sposób wyrabiacie sobie opinie o nich, ja wiem, że ważna jest kasa na koncie , a ta jest, fakt teraz 13, ale jak dotąd zawsze była i jest. Robiłem w różnym firmach i z tym też bywało różnie. czasem zamiast kasy usłyszałem, że mi się nie należy bo [usunięte przez moderatora] robote robiłem, a czasem cos pod stołem i takie tam, a skarge to moge złożyć do pana boga. Tutaj jeszcze mnie to nie spotkało i wiem od innych ze też nie slyszeli o przypadku nie wypłacenia. Przecież to nie czasy niewolnictwa, mnie nikt nie zmusza do tej roboty, czytałem umowe - wiem ze tez moge zrezygnować, a wy piszecie takie rzeczy a dalej tu zasuwacie? ja chetnie pojde gdzie indziej tylko raczej nikt w ochronie nie zaplaci mi 15 zyla. chyba poprostu latwiej narzekać i wszystkich w okolo nazywać [usunięte przez moderatora] bo nie umiemy zostac Kulczykami.
2013-09-25 09:47
CZŁOWIEKU A W JAKIM MIEŚCIA HUNTERS CI PŁACI 15ZETA NA GODZINE I MAM PYTANIE CZY JEST W TEJ TWOJEJ BAJCE SMOK
szary 2013-09-25 17:52
czlowieku nie mowie ze mam 15 tylko ze chetnie pojde gdzies gdzie daja 15, jak narazie ja takiej firmy nie znalazle dlatego jestem tutaj choc mniej ale jest a nie wiem jak Ty ale ja juz pracowałem w firmie w ktorej nie dosrtałem kasy i nie tylko ja. wiec poki co robie za mniej ale robie bo nikt mi jakos do kieszeni nie wklada kasy a w totka nie gram wiec tyrac trzeba
xxx 2013-09-27 10:09
szary - 2013-09-25 17:52:46

czlowieku nie mowie ze mam 15 tylko ze chetnie pojde gdzies gdzie daja 15, jak narazie ja takiej firmy nie znalazle dlatego jestem tutaj choc mniej ale jest a nie wiem jak Ty ale ja juz pracowałem w firmie w ktorej nie dosrtałem kasy i nie tylko ja. wiec poki co robie za mniej ale robie bo nikt mi jakos do kieszeni nie wklada kasy a w totka nie gram wiec tyrac trzeba
jak ci zle to idz do innej firmy za mniej i po problemie [usunięte przez moderatora] ale rozczulasz się chłopie , mnie nie oznacza że firma gorsza a może i solidniejsza . Tutaj to tylko garba można podłapać i nic wiecej albo żylaków od stania na nili kas po 15h i to jeszcze zle bo przyjedzie koordynator i z [usunięte przez moderatora] że to zle ze tamto zle a jak on taki madry to niech sam stoi tyle godzin [usunięte przez moderatora] .
Wielkopolski Huntersik 2013-09-27 22:50
Ludzie pracują po 4 dni z rzędu po 15 godzin , bo ludzie sie pozwalniali za wały na wypłatach i nie ma ich kim zastąpić, podpisywanie list dwa razy jest normą w firmie i nie jest to tylko wymysł innych regionów, ja też się zwalniam bo nie dam rady tyrać dzień w dzień po 15 godzin. Mi wiszą 200 pln za wypracowane godziny
pracownik regiozu zachodniego 2013-09-28 13:45
Wielkopolski Huntersik - 2013-09-27 22:50:26

Ludzie pracują po 4 dni z rzędu po 15 godzin , bo ludzie sie pozwalniali za wały na wypłatach i nie ma ich kim zastąpić, podpisywanie list dwa razy jest normą w firmie i nie jest to tylko wymysł innych regionów, ja też się zwalniam bo nie dam rady tyrać dzień w dzień po 15 godzin. Mi wiszą 200 pln za wypracowane godziny
No i tu masz rację ale powiem ci ze 4 dni to jeszcze pikuś w porównaniu co u nas sie dzieje za sieczka , ci co tak koloryzują pracę w tej firmie na tym forum to pewnie sami koordynatorzy hahah prawda najwidoczniej ich kole w oczy
Piotr 2013-09-29 15:47
Potwierdzam u nas jest to samo, wcześniej było w miarę bo godziny dzieliło się na czterech teraz nas jest dwoje i tyramy w dzień w dzień też sie zwalniam bo w czasie wolnym mam tylko czas na spanie,nie mam życia prywatnego a myśl o kolejnej pietnasce mnie przeraża
2013-09-29 20:14
6x12=72 zł za leżenie na obiekcie. Na grupie interwencyjnej mają 12 zł więcej na służbę . Niech tyrają robaszki, ja wolę leżeć na obiekcie.
sss 2013-09-29 20:16
Piotr - 2013-09-29 15:47:23

Potwierdzam u nas jest to samo, wcześniej było w miarę bo godziny dzieliło się na czterech teraz nas jest dwoje i tyramy w dzień w dzień też sie zwalniam bo w czasie wolnym mam tylko czas na spanie,nie mam życia prywatnego a myśl o kolejnej pietnasce mnie przeraża
a jaki region ?
sss 2013-09-29 20:19
- 2013-09-29 20:14:08

6x12=72 zł za leżenie na obiekcie. Na grupie interwencyjnej mają 12 zł więcej na służbę . Niech tyrają robaszki, ja wolę leżeć na obiekcie.
jaki region tyle daje ?
sss 2013-09-29 20:22
szary - 2013-09-24 16:59:27

nie wiem w jaki sposób wyrabiacie sobie opinie o nich, ja wiem, że ważna jest kasa na koncie , a ta jest, fakt teraz 13, ale jak dotąd zawsze była i jest. Robiłem w różnym firmach i z tym też bywało różnie. czasem zamiast kasy usłyszałem, że mi się nie należy bo [usunięte przez moderatora] robote robiłem, a czasem cos pod stołem i takie tam, a skarge to moge złożyć do pana boga. Tutaj jeszcze mnie to nie spotkało i wiem od innych ze też nie slyszeli o przypadku nie wypłacenia. Przecież to nie czasy niewolnictwa, mnie nikt nie zmusza do tej roboty, czytałem umowe - wiem ze tez moge zrezygnować, a wy piszecie takie rzeczy a dalej tu zasuwacie? ja chetnie pojde gdzie indziej tylko raczej nikt w ochronie nie zaplaci mi 15 zyla. chyba poprostu latwiej narzekać i wszystkich w okolo nazywać [usunięte przez moderatora] bo nie umiemy zostac Kulczykami.
żałosne
Zły Hunters 2013-09-30 00:16
Kaufland płaci Huntersowi 23,50 PLN za godzinę pracy pracownika ochrony ty dostajesz z tego na reke 6,5 PLN. Dlatego liczą się wypracowane godziny a nie człowiek. I tak naprawdę mają gdzieś ile robisz liczy się kasa dla firmy
. 2013-10-02 16:26
Zły Hunters - 2013-09-30 00:16:41

Kaufland płaci Huntersowi 23,50 PLN za godzinę pracy pracownika ochrony ty dostajesz z tego na reke 6,5 PLN. Dlatego liczą się wypracowane godziny a nie człowiek. I tak naprawdę mają gdzieś ile robisz liczy się kasa dla firmy
ha ha ha czy Ty czytasz co piszesz a może nie myślisz ? jak już to kaufland płaci za godzinę ochrony 14 zł czy nawet 14,50 zł kiedyś max 16 zł było a teraz to mniej bo wiadomo czasy się zmieniają . Teraz to palnąłeś hahah normalnie wyskoczę zaraz z kapci hahahhaha
2013-10-08 01:04
Znowu widzę że koordynatorzy się wypowiadają. Może lepiej powiedzcie ile firma bierze za ujęcia. Mnie doszły słuchy że 150 PLN , miały być wypłacane pracownikowi a firma zgarnia wszystko czemu? Panie [usunięte przez moderatora] został pan [usunięte przez moderatora] za wały i dalej się droczy na forum, zmienił pana jakiś [usunięte przez moderatora], który z opowieści zatrudnia nowych pracowników w zachodniopomorskim a nie ma nawet dla nich mundurów
1
Władek 2013-10-09 18:18
W centralnej Polsce to samo koleżanki i koledzy. Przesuwanie terminu wypłaty, a jak ktoś zgłasza sprzeciw to groźba zwolnienia. Masowe zatrudnianie ludzi z grupami inwalidzkimi, ciągłe problemy z niezgadzającymi się wypłatami... Za to dyrektorzy złotouści opowiadający jak to Hunters to firma mlekiem i miodem płynąca. Pozdrawiam.
2
. 2013-10-10 21:36
porażka syf kiła i mogiła
1
obecny pracownik 2013-10-10 22:10
dajecie na umowę zlecenie umowy i zmieniacie płatności z 10 na 25 a nawet ci którzy nie podpisali się pod taką umową nie otrzymali wynagrodzenia na 10 łamiecie w sposób jawny treści zawieranych umow
1
marek 2013-10-11 12:50
witam. czy ktos mi powie co sie tu dzieje czy firma hunters funkcjonuje . jak z wypłatami ? robię w gdyni po 15 h. zamieszanie potworne ludzie sie zwalnjają . czy to juz tonący titanik , czy tylko chwilowe zawirowanie , a moze forma juz zbankrutowana ? kto tym rządzi
1
marek 2013-10-11 12:53
czy firma jest wypłacalna. skoro tak dlaczego ludzie się zwalniają. przy bezrobociu nikt nie chce sie nowy zatrudnić , co jest grane ?
Zdzich 2013-10-11 14:11
To "chwilowe" zawirowanie trwa u nich od zawsze. W 2009 i 2010 było to samo. Zwolniłem się i widzę historia lubi się powtarzać. Najgorsze w tym wszystkim - ludzie znowu zrobieni w [usunięte przez moderatora] kto miał zarobić to zarobił i będą robić tak dalej...

Współczuję.
1
sid 2013-10-12 09:54
tą firmą żądzą nie odpowiednie osoby przez które wszystko się sypie jak tynk ze ścian .
1
sid 2013-10-12 09:55
a ten koordynatorek chyba już były [usunięte przez moderatora] to takie chodzące nieszczęście że szkoda gadać
1
2013-10-12 10:04
Powinniście tak firmo najdroższa dostać jeszcze po uszach za te opóźnienia z płacą niezgodne z prawem wobec pracowników i zawartych umów ze w końcu nauczycie się szanować człowieka , może w końucu jakaś kontrola znajdzie się taka ze nie odpuści i was te ISO zabierze , bo właściwie nie zasługujecie na taki certyfikattZ
1
Wielkopolska Piotr 2013-10-13 00:04
Witam przez przypadek trafiłem na to forum, zmusiła mnie do tego sytuacja. Otóż prace zacząłem w tej firmie 14 sierpnia 2013 roku. Mianowicie miałem ochraniać maszyny budowlane. Podpisałem z firma Hunters umowę na 6 PLN z płatnością do 25-tego. Czyli pensję miałem dostać dopiero 25 września, czyli po półtora miesiąca pracy. Byłem szczęśliwy bo wreśćie znalazłem pracę może mało płatna ale zawsze coś, tym bardziej że mam żonę i dwójkę dzieci na utrzymaniu. Gdy wreśćie nastał 25 września pensja nie wpłyneła. Dzwoniłem do koordynatora w tej sprawie i stwierdził: Że firma która zleciła ochronę maszyn nie zapłaciła huntersowi za ochronę, ale mam się nie martwić bo pieniądze zostaną mi mimo wszystko wypłacone ale w późniejszym terminie bo 10 października. Zmartwiłem się nieco bo zona nie pracuje mamy do opłacenia czynsz, gaz wodę mieszkanie nie mówiąc o jedzeniu.W sierpniu wypracowałem 162 h średnio po 10 h dziennie we wrześniu 285 h czyli razem 447 h.Powinienem wiec dostać około 2600 PLN za sierpień i wrzesień. Nadszedł więc 10 października a zaległych pieniędzy dalej nie mam. Dzwoniłem znowu do koordynatora i sekretarka telefoniczna mówi nie ma takiego numeru. Dzwonie wiec do Grodziska Wielkopolskiego i pytam o mojego koordynatora i okazuje ze się zwolnił, pytam wiec o moja pensję i podają mi numer do Warszawy i osobę do kontaktu. Dzwonie i dostaje kolejny numer a mianowicie do Szczecina, tam z kolej-ii osoba z którą mam się kontaktować jest ciągle niedostępna. Powiedźcie mi co mam zrobić?
4
Sławek 2013-10-13 14:13
Wiecie co jam mam umowę z płatnością do 10tego kasy dalej nie mam, czytając ostatnie wpisy wnioskuje że inni też nie. Dziś mam do pracy na 16nastą dzwoniłem do koordynatora i powiedziałem że mnie dziś nie ma, bo mi nie zapłacili w odpowiedzi otrzymałem grożby że jak mnie nie będzie to pożałuje. I wiecie co [usunięte przez moderatora] tą robotę i od razu poczułem się lepiej. To już chyba wegetacja Huntersa
1
Zaniepookojony Mazowieckie 2013-10-13 16:34
Możecie mi powiedzieć o co chodzi w tym wszystkim,ciągle tu pracuje i zastanawiam się z miesiąca na miesiąc czy nie tylko wypłata będzie ale czy wszystkie godziny będą dobrze rozliczone. Słysze o zwalniających się pracownikach i koordynatorach w ostatnim czasie nawet grupy mobilne zwalniają się na skale masowa. Z forum wyczytuje że niektórzy czekają na zaległe pieniądze i że firma nie ma nawet pieniędzy na mundury dla nowych pracowników. Jak macie jakieś problemy finansowe to proszę o informowanie nas o tym. Będę przynajmniej szukał czegoś nowego a nie tracił czasu na niewypłacalność firmy.
1
Piotrek 2013-10-25 14:13
W tym momencie poszukują pracowników na zakład produkcyjny w Radomiu.
Szczerze nie polecam, absolutny brak szacunku do pracownika. Despotyczne zachowanie przełożonego, zwalnianie osób z dnia na dzień, brak komunikacji i rządy na zasadzie "rozkazów".
ODP 2013-10-27 12:37
Radze skontaktować się z mediami w tej sprawie
Zostaw swoją opinię o Hunters - Firma ochroniarska - Grodzisk Wielkopolski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hunters - Firma ochroniarska