Hunters - Firma ochroniarska

Grodzisk Wielkopolski

Opinie o Hunters - Firma ochroniarska

marek 2017-04-20 13:22
Nigdy nie miałem spięcia z żadnym ze współpracowników. Akurat tam, gdzie ja pracuję, panuje dość dobra atmosfera. Nie słyszałem też żeby ktoś kogoś podpierniczał.
1
jaro 2017-04-24 09:26
chwale sobie ta robote, naprawde nie jest zle, szczegolnie ze dostaje wyplaty na czas i nic mi z nich nie zabieraja
1
Feliks 2017-04-25 17:36
Hunters - Firma ochroniarska: monitoring, ochrona osób i mienia, przewozy wartości, GPS, instalowanie systemów alarmowych. Praca może mało wdzięczna ale jakże potrzebna. Poto żeby jedni mogli spać inni muszą pracować.
1
dron 2017-05-02 12:21
O czym te trolle Huntersowskie z zarządu i maślaki dyrektorów piszą, no nie mogę, jeden o bonach Sodexo, sorry ale jak one wyglądają, inni o premiach, jeszcze inny o tym, że ma za nadgodziny 12/h, to jakaś pseudo autoreklama. Mogę tylko powiedzieć jedno, brak pracy zmusza ludzi do podejmowania zatrudnienia w takich firmach jak Hunters. Praca jest za minimum, samochodami jeździ sobie kierownictwo na potęgę, socjal, nie widziałem jak pracuję a pracuję od wielu lat uczciwie, nigdy żadnej wpadki. Mobbing kierownictwa to norma codzienna a niezgodność wypłaty to norma comiesięczna i jeszcze te stroje, pękające, jak szmaty, które zupełnie nie chronią przed chłodem. Do Lesia... tu nie chodzi o wybitne zdolności, ale godne, uczciwe i równe traktowanie robotnika. Piszę równe bo zdarzają się znajomkowie, którym wszystko wolno. Twoja wypowiedź to wyjątkowa arogancja i buta "lepszego", tak nie podoba mi się, ale muszę zarobić na wegetację
9
dron 2017-05-02 12:21
O czym te trolle Huntersowskie z zarządu i maślaki dyrektorów piszą, no nie mogę, jeden o bonach Sodexo, sorry ale jak one wyglądają, inni o premiach, jeszcze inny o tym, że ma za nadgodziny 12/h, to jakaś pseudo autoreklama. Mogę tylko powiedzieć jedno, brak pracy zmusza ludzi do podejmowania zatrudnienia w takich firmach jak Hunters. Praca jest za minimum, samochodami jeździ sobie kierownictwo na potęgę, socjal, nie widziałem jak pracuję a pracuję od wielu lat uczciwie, nigdy żadnej wpadki. Mobbing kierownictwa to norma codzienna a niezgodność wypłaty to norma comiesięczna i jeszcze te stroje, pękające, jak szmaty, które zupełnie nie chronią przed chłodem. Do Lesia... tu nie chodzi o wybitne zdolności, ale godne, uczciwe i równe traktowanie robotnika. Piszę równe bo zdarzają się znajomkowie, którym wszystko wolno. Twoja wypowiedź to wyjątkowa arogancja i buta "lepszego", tak nie podoba mi się, ale muszę zarobić na wegetację
7
bbb 2017-05-04 12:04
wbrew pozorom lekka praca, napewno sie nie przemeczam, w poznaniu zawsze najlepiej
huntersik 2017-05-06 20:02
hm pamietaj ze pełne rozliczenie jest 25 za nadgodziny 10 dostajesz tylko podstawe + 4 godziny i teraz dodatek nocy co wychodzi ci przecietnie za podstawe 1620zł to mało plus do tego nadgodziny czyli jak masz 200 godzin dostajesz 336 zł razem wychodzi prawie 2000zł
huntersik 2017-05-06 20:13
chyba robisz cos nie tak ja zadnego mobingu nie miałem ze strony kierownika chyba sie obijasz sa skargi od kontrachentow to kierownictwo na ciebie jedzie pracuje prawie rok, moim kierownikiem nigdy sie nie pokłuciłem i nie ,zaznałem zadnego mobingu widac ze konkurencji jestes
Konrad 2017-05-07 21:31
Tak skrajnie różne opinie o firmie świadczą o tym, że ktoś nagina prawdę. Firma ochroniarska nie ma jakichś wybitnych projektów ale jest bardzo potrzebna. Jeśli ktoś nie lubi pracy o takim charakterze to może trzeba ja zmienić? Firma jest spoko i nie zasługuje na taki hejt
merol 2017-05-11 08:42
nie wiem skad sie biora ci co tak narzekaja... to chyba ten typ czlowieka ktory ma dwie lewe rece. jak ktos chce i umie pracowac, to nigdy nie bedzie miec problemow ani z kierownikami ani z wyplatami
nowy 2017-05-17 14:30
@merol dobrze gadasz tez uwazam tak jak ty
trzeba pracowac i zarabiac a nie wypisywac bzdury w internetach
Gość 2017-05-17 22:24
@merol Też zastanawiałam się dlaczego tak ludzie narzekają? Doszłam do wniosku, że ludzie mają postawę bardzo roszczeniową, najdrobniejsze niepowodzenie to jest dramat .
Szymon 2017-05-26 08:31
Mi osobiście praca jak najbardziej przypadła do gustu. Nie narobię się, a jednak swoje zarobię. Wiadomo, że się nie leży na brzuchu i nie zbija bąków, ale na pewno nie jest to ciężka praca fizyczna. Bardzo na plus.
ddd 2017-05-29 19:19
Hejt ??? to Ty nie wiesz co to hejt. To są konkretne sprawy i zarzuty a hejt to Ty sam uprawiasz pseudosocjologu, napisałbym więcej od drona, zdecydowanie więcej, ale w najbliższym czasie musiałbym szukać nowej pracy bo pewne wiadomości można łatwo ukierunkować. Gratuluję dronowi odwagi a hejterom podlizującym się polecam lustro
3
Gość 2017-06-08 21:42
@ddd Nie rozumiem [po co pracujesz w tej firmie skoro jest taka zła?
marcin 2017-06-09 12:00
Jak hejter może się podlizywać?
Jak dla mnie firma jedna z lepszych na rynku ochrony w Polsce. Wypłaty na czas, stawka odpowiednia – a to jest najważniejsze w dzisiejszych czasach. Pracuję już w Hunters dwa lata i nie mogę narzekać – nawet na kolegów i kierowników.
Gość 2017-06-11 23:09
@ddd Jeśli nie odpowiada Ci praca w tej firmie możesz zawsze odejść i pracę znajdziesz. Po co tak naskakujesz na firmę? Jest wiele osób na tym forum , którzy bardzo chwalą sobie prace w firmie Hunters
Nokos 2017-06-14 17:58
Firma ok tylko H.. mnie strzela jak gościu na budzie śpi przez 24h a ty w patrolu z bronią wozac kasę masz taką samom stawkę Czas nad tym pomyśleć!!!!!
Igor 2017-06-15 09:04
eee tam nie ma co narzekac
chyba kazda inna firma w tej branzy bylaby gorsza a akurat hunters jest bardzo spoko, bo nie ma presji i kasa jest na czas no a stawka tez niemala
Gość 2017-06-18 19:43
Firma jak każda musi zarobić na swoje koszty. Pewnie nie można zbytnio podnosić zarobków bo nie zarobią na siebie. Jak ktoś lubi taki rodzaj pracy to i już jest ok.
afrykaner 2017-06-21 04:07
na obiekcie Galeria Młociny nie możesz miec dużo godzin bo będziesz za bogaty,do tej pory było nas 2 i było super,teraz dołożyli trzeciego a mnie zabrali 3 służby,zaoferowali doróbki na innym obiekcie, do pracy miałem 5 minut rowerem,biorę inny obiekt ale szukam innej pracy, nie polecam,Hunter jest przereklamowany.
1
Gość 2017-06-22 11:29
Hunters ma bardzo skrajnie rożne opinie. Zastanawiam się dlaczego tak jest? Pracuję w innej firmie i słyszałem jak chwalili waszą. Może niektórzy nie lubią takiej roboty? Czy stok mógłby zorientować mnie czy pracownik ochrony może godziwie zarobić.?
Stefan 2017-06-28 14:08
Firma z bardzo dobrą renomą zarówno wśród klientów jak i pracowników. Pracownicy są doceniani także finansowo, z tego względu, że ze swoich obowiązków w większości wywiązują się bez zarzutów.
ecek 2017-06-28 14:14
robota jak kazda inna tyle ze tutaj lepiej placa niz u poprzednich moich pracodawcow., solid i Juwentus to strasza lipa, Hunter najlepszy polecam
1
Gość 2017-06-30 11:53
Witam, może ktoś orientuje się czy jest jeszcze aktualna oferta pracy dla kierownika ochrony w Koszalinie? Podpowiedzcie jak tam sie pracuje? Z góry dzięki
Marekgrodzisk 2017-07-04 18:32
Witam. Napewno idzie się dogadać. W grodzisku kierownik bardzo miły, wysłucha cię, wytłumaczy co i jak więc nie ma po co narzekać. Jak ci stawka nie odpowiada to idź do rządu zarządaj podwyżki
JANEK 2017-07-07 10:49
NAJLEPSZA FIRMA OCHRONIARSKA W POLSCE POLECAM BARDZO
zbych 2017-07-13 09:54
a ja lubie swoja prace i nie moge narzekac bo na moim obiekcie jest wporzadku
jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :)
Gostek 2017-07-13 12:49
Hunters to normalna firma ochroniarska, po co tak oczerniać?
zbych 2017-07-24 09:46
Dokładnie Gostek, Hunters to normalna firma ochroniarska, ale widać, że konkurencja robi swoje i wysyła tutaj swoich trolli.
b555 2017-07-25 09:46
najhlepsza firma ochroniarska w jakiej pracowałem
kierownictwo okej bo podchodza normalnie do czlowieka
dzioeki temu nie czuje sie jak tania sila robocza
Pracownik 2017-07-25 10:16
Witam.Mam pytanko.Kiedy są przelewy,wypłaty na konto w firmie??Ponieważ 10 miałem przelaną cześć A do dnia dzisiejszego nie mam reszty.Z góry dziękuję za odpowiedz
Pracownik 2017-07-25 10:19
Witam.Mam pytanie.Kiedy w firmie robią przelewy,wypłaty.Dostałem jakąś cześć 10 A reszty nie mam do tej pory.Z góry dziękuję za odpowiedź
Pracownik 2017-07-25 10:29
Witam.Mam pytanie A mianowicie Kiedy firma wypłaca pensję,przelewy,jakie dni miesiąca..Cześć dostałem 10 ale cały czas brakuje jeszcze ok 1200 zł do pełnej mówionej stawki.Z góry dziękuję za odpowiedź.mobilny123@onet.pl
Jurand 2017-07-25 11:15
Widziałem ofertę pracy dla kierownika ds. ochrony w Szczecinie. Może ktoś wie czy jest jeszcze aktualna? Mam jednak pytanie jakie wymagania może stawiać firma nowemu kandydatowi? Czy można tu godziwie zarobić? Może coś jeszcze uda sie napisać. Z góry dzięki
michal 2017-08-04 12:42
u mnie na obiekcie wszystko wporzadku roboty co nie miara ale idzie sie wyrobic
kasa ok nie ma co narzekac
Gościu 2017-08-09 23:11
Czy stanowisko kierownika ochrony jest jeszcze aktualne?
Pol87 2017-08-11 09:49
WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZADKU
DOBRA, STALA PRACA
POLECAM
Karol 2017-08-13 21:05
Ostatnio dość rzadko piszecie na forum, jaka jest tego przyczyna? Czyżby wakacje wyciągnęły was od komputera? Może ktoś napisze co słychać nowego? Czy nastroje sie poprawiły, ostatnio były dość kiepskie.
staszek 2017-08-18 10:57
w wakacje ludzie też pracują :)
a co u nas? praca jest, kasa jest (co najważniejsze: na czas), nie możemy narzekać :)
mam wrażenie, że nastroje są dobre :)
1
Huntersik 2017-08-18 19:01
Ja nie nie miałem pokrojonej wypłaty zawsze miałem więcej hunters jako jedyny placi 12 zł netto za nad godziny inne firmy ochroniarskie 10zl wypłata zawsze na czas
1
Gościu 2017-08-20 13:27
Czy ktoś się orientuje czy Hunters ma jakieś nowe oferty pracy? Bardzo pasowałaby mi praca w firmie.
Jacek 2017-08-24 10:02
Pracowałem w innych firmach ochroniarskich i miałem mniejszą pensję niż tutaj. Póki co uważam zmianę pracy na plus, jestem zadowolony :)
1
Gość 2017-08-24 23:16
Nie znalazłem żadnych ofert pracy w firmie Hunters . Czyżby nie mieli żadnych potrzeb kadrowych? Może ktoś słyszał i mógłby podzielić się wiedzą na forum?
Julita 2017-08-29 12:18
@Gość niestety aktualnie nie ma żadnych nowych ofert pracy. Zachęcam do śledzenia, może coś się pojawi niedługo. @Jacek widzę, że jesteś zadowolony z pracy w Hunters - Firma ochroniarska. Powiedz w jakich godzinach pracujesz jakie są zmiany? Czy za nadgodziny firma wypłaca pieniądze?
Roman 2017-08-31 11:17
Proszę o odpowiedz kto dostał zwrot za leki okulary wczasy i.t.p. sam wiele razy składałem wniosek zero odpowiedzi myślę że albo nie dotarł we właściwe miejsce lub ktoś inny cieszy się z mojej kasy Kto bierze kasę za moją niepełnosprawność , pewnie biedni emeryci bez grupy - na zdrowie bidule
4
Gościu 2017-09-03 21:11
Jak zawsze tak i tu są ludzie zadowoleni i niezadowoleni. Ale inaczej świat byłby smutny. Fajna firma.
Norbert 2017-09-14 14:13
Dokładnie tak, zawsze znajdzie się ktoś, komu coś się nie spodoba. A Hunters generalnie jest, tak jak napisałeś, fajną firmą. ;)
Julita 2017-09-20 16:18
@Frodo w jaki sposób traktowani są pracownicy firmy Hunters - Firma ochroniarska? Jakie są wymogi? Czy długo pracowałeś w firmie? @Norbert co najbardziej podoba Ci się pracując w tej firmie?
Norbert 2017-09-22 11:21
Julita, a jak mają być traktowani? Traktowani są po prostu jak pracownicy, bez przymilania, ale też bez opieprzania. Ja pracuję już szósty rok, podwyżki są, więc nie można narzekać. Najbardziej podoba mi się to, że nie spóźniają się z wypłatami i jak masz jakiś problem, to możesz pogadać z kierownikiem, który ten problem później rozwiąże :)
Zostaw swoją opinię o Hunters - Firma ochroniarska - Grodzisk Wielkopolski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hunters - Firma ochroniarska