Hunters - Firma ochroniarska

Grodzisk Wielkopolski

Opinie o Hunters - Firma ochroniarska

marek 2016-09-20 10:19
Ochraniam galerie w Pzn i praca naprawdę spoko. Wiec ja nie bedę plakal jak to mi jest zle bo po porstu NIE JEST
Kolega 2016-09-20 10:20
Zawsze jest tak ze roznie to bywa w pracy. Sa dni fajne a sa takie ze nie chce się wstać do roboty. Jak wszędzie
mateusz 2016-09-27 10:38
Przeniosłem się z pewnej firmy z konkurencji i moge z czystym sumieniem powiedziec ze jest o niebo lepiej. Kasa natomiast jak wszędzie. Chodzi o atmosfere – jest spoko serio
byly huntersowiec 2016-10-07 23:50
stawki niewysokie, ale pensja w terminie choc czesto w ostatnim dniu tego terminu, menedzerowie regionalni yo po prostu masakra, niezorganizowani, gubia sie w pracy, myla godziny, nawet daty. moze sa zbyt obciazeni, ale mimo wszystko...
3
Jacek 2016-10-10 13:05
ja pracuję i narzekać nie mogę. w porównaniu do innych miejsc w których przyszło mi pracować jest naprawdę okej. i terminowa wypłata ;)
Jarek 2016-10-17 10:08
W Poznaniu jest naprawdę spoko. Według mnie ciężko szukać lepszego pracodawcy jeśli chcesz pracować w ochronie.
2
filip 2016-10-19 11:52
e tam zajefajna robota nie ma co narzekac, kasa sie zgadza i terminy tez
Marek 2016-10-27 09:19
Jestem zadowolony z pracy. Niedawno się przeniosłem z innej agencji i czuć różnicę. Tutaj nie traktują cię jak zero...
1
gonzo 2016-11-01 12:16
ja pracowalem w hunters we wroclawiu i na poczatku bylo ok potem kierownik zaczol faworyzowac innych pracownikow jak chcialem wolne to nie dostawalem go mimo ze moglem kierownik kiepski maligranda sie nazywa a jak na duoglas robilem w galeri dominikanskiej we wroclawiu to szkoda gadac porazka wyplaty na czas co z tego jak smiecuwke masz i nawet chorobowego nie ma.
gonzo 2016-11-01 12:22
firma nie taka dobra jak ja pisza zwlaszcza we wroclawiu mialem kierownika kturemu na niczym nie zalezalo faworyzowal pracownikow a mnie nie chcial dac nawet hjednego dnia wolnego jak potrzebowalem jak pracowalem na daglas we wroclawiu w galerii dominikanskiej to porazka
Tomek 2016-11-04 10:11
Ja nie mam zadnych problemow z keirownikami, moj jest naprawde spoko gosc. Do pracy idziesz po to by pracowac, a nie szukac kolegow
jacenty 2016-11-14 11:44
Mi pracuje sie naprawde ok. Nie mam z nikim problemow, pensja na czas, wszystko wporzadku
pracownik 2016-11-17 10:23
Mam pytanko?
Czy w firmie Hunters istnieje Fundusz Socjalny?
michal 2016-11-17 11:45
ja tam kurde narzekac nie moge przeciez dobrze mi sie pracuje wszystko ok koledzy tez fajni zawsze sie mozna troche posmiac luzna atmosfera w pracy ;)
Artek12350 2016-11-19 07:30
Wypłata na czas a kasa marna jak we wszystkich firmach ochraniarskich !!!!!
4
Franek 2016-11-24 22:24
dziadostwo,złodziejstwo a jak sąd wydał zezwolenie na prowadzenie takiej działalności. Tak działają jak prezes Pis
6
Mariusz 2016-11-28 09:57
Pracuję od niedawna i póki co złego słowa powiedzieć nie mogę. Z pewnością jest lepiej niż u innych pracodawców z tej branży. Tutaj dostałem już dwie pensje, obie na czas i też nie takie małe. Jak na tę chwilę - jest w porzadku!
jacek 2016-12-09 10:37
to już chyba mój siódmy rok z hunters i powiem tyle; jestem zadowolony. dlaczego? głównie dlatego że nie ma się do czego przyczepić, a kasa kiedy ma byc to jest.
Radosław 2016-12-20 12:12
wywiązują się ze swoich obowiązków wzorowo, nigdy nie miałem problemów z pracownikami tej firmy. ochrona na najwyższym poziomie ;)
jopek333 2016-12-29 11:45
szczerze polecam pracuje tam od czterech miesiecy i wszystko ok, jestem zadowolony z warunkow i kasy, nie mozna narzekac
mareczek 2017-01-02 10:07
co by nie mowic to tutaj lepiej niz wszedzie indziej, wiem co mowie bo pracowalem juz w kilku agencjach jako ochroniarz
miko 2017-01-10 10:53
JEST DOBRZE POLECAM WSZYSTKIM
STAWKI SUPER JAK NA BRANŻĘ
PRACA TEŻ OK
3
maxs 2017-01-10 12:18
obecnie pracuje w tej firmie i jestem zadowolony bo kasa na czas . poza tym na rynku dla ludzi po 40 nie jest wesoło z pracą .
1
Gość 2017-01-10 12:42
Mam zamiar zgłosić się do pracy w Gdańsku i potrzebuję trochę info na temat firmy bo słyszałem, że jest dobra ale chcę potwierdzenia. Jak wygląda u nich płacenie czy w terminie no i oczywiście jakie są stawki godzinowe. Czy jest jakiś socjal dla ochroniarzy?
blanka 2017-01-13 11:23
ja zdałam sobie sprawę z jednego faktu.socjal dzisiaj wynik a tak naprawdę z teorii - oni mają obiekty z socjalem - najlepiej ze wszystkich oprocz kilku agencji robia wrazenie - teraz jest zamieszanie - pozwolenie na strzelanie sobie e kolano samo się broni , chodzi o nową ustaw e , pierwsze dwa - trzy wynagrodzenia powiedzą nam cokolwiek o sytuacji na rynku pracy - na wiosnę się rozjaśni, a dalej niech sobie dzwonią i się nie interesują .
mareczek 2017-01-13 14:37
ja nie mam problemu z terminami, stawki są ok, a socjal jest ;)
ja 2017-01-17 19:43
Płacą zgodnie z nowymi przepisami 13 zł brutto na godzinę na zlecenie? Dostaje się na konto tyle co wychodzi z tego netto? Chodzi o obiekty typu budowa, jakieś nieruchomości.
3
Jarek 2017-01-24 10:32
najchętniej wszyscy by tylko narzekali, a pracować nie ma komu.
ja w Huntersie pracuję już 3 lata i wszystko w porządku. dlaczego tutaj tyle negatywnych opinii?
Pracownik 2017-01-24 21:06
Ja też tu pracuję już kilka lat i nie narzekam. Firma spoko ale myślę, że to konkurencja płaci za te wpisy?
denis 2017-01-25 09:18
bardzo dobra firma kasa na czas jak coś potrzeba zawsze na czas bardzo profesjonalni kierownicy nie oszukują jak inne firmy ochroniarskie ci co piszą te pierdoły to zapewne zostali wywaleni za akochol polecam firme
biorr 2017-01-25 13:58
juz od pol roku pracuje w hunters i polecam wszystkim ktorzy szukaja pracy w ochronie. warunki lepsze niz u innych, praca tez ciekawa. polecam wszystkim
hm 2017-02-01 14:38
Witam a z dr,niepełnosprawności zatrudniają na umowę o pracę czy zlecenie ?
Leszczyniak 2017-02-11 00:18
ja tam nie narzekam kasa jest na czas nie mala. kierownika mam spoko. i kordynatora tez mam spoko. nadgodziny tez mam dobrze płacone. mozna tylko doczepic sie do kontrahenta. On jest zdrowo robniety. Dowala sie o wszystko nawet wet ze szafce sa kudki hehe pozdrawiam. Hunters
Gość 2017-02-14 09:13
Hunters to świetna firma i do tego dobrze traktują pracowników.
mefek 2017-02-28 10:56
firma bardzo dobra nie ma co narzekac polecam wszystkim ktorzy szukaja dobrej roboty
klient 2017-02-28 10:59
Na nich zawsze można liczyć. Pracownicy wykwalifikowani i porządni w każdym aspekcie. Bardzo dobra firma. Polecam.
Robert 2017-02-28 19:34
Na pewno nie pomiatają ludźmi tak jak zdarza się w innych tego typu firmach. Lubię swoją pracę i póki co nie zamieniłbym jej na żadną inną. Kasa też na czas.
Madi 2017-03-01 09:49
konkretna robota nie ma tak że się nudzi człowiek
zawsze jest cos do zrobienia ale to wielki plus bo czas szybciej leci
stawka godzinowa jak najbardziej wporzadeczku
Pracownik 2017-03-06 13:07
Witam !
Nie zgadzam sie z duza iloscia pozytywnych opinni o firmie Hunters, poniewaz pracowalem 8 miesiecy poczatkowo brakowalo jakis malych sum ale dobrze wyrownaja w koncu za wyplate styczniowa brakowalo duzo mianowicie 1000zl.
Opisze zdarzenie
Okreg Warszawa Dyrektorem jest T.Sadurski
Umowilem sie z dyrektorem na stawke 13zl + dodatek na dojazdy poczatkowo wszystko sie zgadzalo milo fajnie ale umowa byla niestyty ustna nie pisemna i z wyrownianiem mialem dostac 2950 okolo a dostalem niecale 1950 i niestety gotowki nie odzyskam a dodam firma nie odprowadzala podatku do zus i teraz jest ladna doplata wiec Osobiscie Odradzam !
Z powazaniem
Były pracownik Oregu Warszawskiego
5
jacek 2017-03-09 09:45
wszysciutko w jak najlepszym porzadku
nie ma do czego sie doczepic poki co
pracuje od pol roku :)
Romek 2017-03-09 17:53
Dlaczeg drukujecie tylko pozytywne opinie to nie jest cała prawda .po wprowadzeniu nowych stawek oszukują na godzinach nocnych .kiedyś nie było tylu kierowników ,i wszystko działało poprawnie oczywiście każdy ma na stanie samochód dziwne że nikt nie sprawdza jak jest wykożystany ,bardzo często do celów prywatnych np.dojazd do pracy. I aby oni mogli kożystać to trzeba orżnąć prostego robola zwłaszcza tego z grupą niepełnosprawności Firma jest naprawdę dobra tylko nie do końca uczciwa w stosunku do pracowników
5
Julita 2017-03-14 11:15
@Pracownik Myślę, że lepiej napisać e-mail do odpowiedniej komórki w firmie i wyjaśnić wszelkie wątpliwości. Adres e-mail: biuro@hunters.pl
Marian 2017-03-16 09:32
Przyjąłem się do pracy mniej więcej rok temu. Przez ten czas byłem na dwóch obiektach. Nigdy nie miałem żadnej sytuacji spornej albo kryzysowej. Przełożeni w porządku, praca też. Nie rozumiem narzekania innych, ale może po prostu trafili gorzej niż ja.
1
Dorabiacz 2017-03-20 22:26
Pracuję (dodatkowo jako praca dorywcza) w Hunters ok. 4-5 lat, w okręgu Warszawskim, gdzie dyr. jest wspomniany T. Sadurski. Do samego dyr. nie mam najmniejszych zastrzeżeń, facet jest w każdym bądź razie słowny. Jeśli chodzi o podejście do pracownika, jest ok- nie ma jakiegoś bezsensownego sytemu karania za pierdoły jak to jest u niektórych pracodawców w tej branży. Stawka naprawdę ok, przez cały okres mojej pracy, miałem 2-3 podwyżki, a od nowego roku sami podnieśli mi stawkę o 1 zł, więc pozytywne zaskoczenie. Wypłata jest na czas, tu nie można powiedzieć złego słowa. Przez pewien okres były jakieś nieścisłości w postaci 20-30 złotych miesięcznie, lecz zawsze było wyrównanie w następnym miesiącu, wkońcu sytuacja zostało wyjaśniona i już od około 6-7 miesięcy wszystko się zgadza. Moim koordynatorem jest pan D. STEFAŃSKI, z którym bardzo dobrze się współpracuje, mogę go śmiało pochwalić za rzeczowe podejście do obowiązków. Człowiek słowny i ogarnięty, nie robi problemów.
robolhuntersa 2017-03-22 14:14
Nie polecam nikomu pracować w firmie Hunters to oszuści
2
jd999 2017-03-23 09:39
Poznań pozdrawia, jest naprawdę dobrze! :)
wer 2017-03-24 17:03
Zgadzam sie z kolegą Sadurski to kupa huuuuuu
1
Artek12350 2017-03-25 07:35
Pracowałem w wielu firmach ale firma jest OK,wypłata na czas podwyżki od nowego roku
Pozdrowienia
1
dron 2017-03-25 13:19
Dokładnie, masz rację, nie tylko u Ciebie nie zgadza się wypłata, radzę każdemu co miesiąc sprawdzać wypłatę bo kroją na kilkanaście, kilkadziesiąt a czasami kilkaset złotych, nie przeliczysz nie wiesz. Stawki minimalne, przymykanie oka na pijących kolesi to norma, może być lewus mierny i bierny ważne z grupą inwalidzką. Zastanawiają mnie te pozytywne opinie, chyba płatnych trolli. Przeczytałem, że jest socjal, no dobry żart, sorry to proszę wymienić ten socjal, noo chyba, że dla zarządu lub kierownictwa o którym nikt nic nie wie.
1
Iza 2017-03-25 17:24
Hunters - Firma ochroniarska jak wiele innych firm ma sporo "życzliwych"
Zostaw swoją opinię o Hunters - Firma ochroniarska - Grodzisk Wielkopolski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hunters - Firma ochroniarska