brak logo

Jungheinrich Polska

Bronisze

Opinie o Jungheinrich Polska

Byly 2016-09-16 22:38
Glownie plany, kazda niewyrobka to dywanik a pracy na 1,5 etatu. Zwalniaja jak chca i kiedy chca. Lubisz prace po godzinach i czeste rozmowy o tabelkach to smialo.
2
Zółtek 2016-09-23 16:26
Ponoć ludzie masowo od nich odchodzą. Kiepska atmosfera w pracy. Produkt światowy i to nie podlega dyskusji jednak sposób funkcjonowania i traktowania pracownika pozostawia wiele do życzenia. Może czas na zmiany i wpuszczenie innowacyjnego świeżego spojrzenia na pewne sprawy. Nowy model zarządzania? Warto spróbować.
6
Jajczany rynek pracy 2016-09-27 01:48
Aplikowałem na stanowisko technika serwisu,ale po Waszych opiniach(byłych i obecnych pracownikach Jungheinrich) raczej dam sobie spokój z tą firmą.Nazywam to polskim piekiełkiem lub wyścigiem szczurów.Myślałem że sytuacja w Polsce ulega poprawie (rynek pracy) ale to utopia.Wracam do Holandii bo stawki wyższe i praca bez stresu.Powodzenia dla "polskiego" szefa JH.

Pozdrawiam
elektronik 001
2
Byly 2016-10-07 00:10
Atmosfer....wbrew pozorom wazny element pracy, zarobki to kolejny etap do zadowolenia pracownika, a i jeszcze mala acz wazna sprawa, pracownik nie moze byc przeciazony obowiazkami gdyz wtedy pierwsze dwa zalozenia sypia sie jak kamienica sprzed II wojny swiatowej.... ale w JH to teoria, tabelki i tylko tabelki. W takim korpo swiecie jestes malym trybem do wymiany, tych wymian coraz wiecej, zwlaszacza koordynatorow, ktore za male pieniadze w stosuku obowiazkow dziekuja i odchodza. Jak ich zatrzymac? Proste, dac 5000 netto podstawy..., ale po co, lepiej wymienic. Powodzenia.
1
dociekliwy 2016-10-09 23:35
ML można rozumieć dwojako...! :) Proszę o dokładność...!!!!! :)))))
3
sprzedawca 2016-10-16 23:29
Podwyżki ale chyba planu :) Ostatnia podwyżka podstawy to 2011 rok :)
1
Colin 2016-10-19 14:18
Czy mógłby ktoś napisać odnośnie ilość dziennych wizyt na stanowisku młodszego przedstawiciela, jak to wygląda w praktyce?
5
Potencjalny 2016-10-20 11:47
Witam. Czy może ktoś wypowiedzieć się na temat stanowiska przedstawiciela handlowego w Jungheinrich? Jakie są realia? Dużo widzę wypowiedzi od techników i to zrozumiałe bo jest ich najwięce, szukają kogoś na Śląsk stąd moje pytanie. Pozdrawiam
Jaś Fasola 2016-11-21 22:56
Jakich pytań możesz spodziewać się na rekrutacji w Jungheinrich?
Oto one:
- Wiek,
-Płeć
- Rodzina
-Kolor skóry,
-Nałogi,
-Ulubiona potrawa,
- Mocne słabe strony,
- Ulubiona pora roku,
Jeśli jesteś fanem kastingów i przedstawień teatralnych to świetne miejsce do sprawdzenia siebie.


3
Młody Handlowiec 2016-12-08 19:31
Witam. Zostałem zaproszony na rozmowę o pracę na stanowisku Młodszego Przedstawiciela Handlowego. Osoba z którą rozmawiałem, jest z pewnością świetnym handlowcem. Wie o czym mówi. Czuje, że dużo mógłbym się nauczyć od takiej osoby. To co zaproponowano mi to hmmmm... na początek znośne. 2800 brutto podstawy + 700 premii, po 3 miesiącach podwyżka i umowa na czas określony 6m-cy a po niej umowa na czas nieokreślony i kolejna podwyżka. Brzmi całkiem ok. Telefon i komputer służbowy to nic nadzwyczajnego. Auto to też narzędzie pracy, więc nie ma co się ekscytować. Pewnie jakieś multisporty jak to w korporacji. Widzę za to dużo złych opinii ze strony techników, od handlowców za to cisza. Pytanie czy im tak dobrze? Czy po prostu nie maja czasu marudzić miedzy spotkaniami i raportami? Pytanie do pracowników działu handlu: Jak wygląda praca w firmie? Jak wyglądały wasze początki i jak rozwijała się wasza kariera? Jakiego typu szkoleń się spodziewać?
6
?? co i jak 2016-12-30 21:22
Witam, widzę, że bardzo dużo i szczegółowo piszesz, wielkie dzięki. Pytanie oczywiście do wszystkich. Interesuje mnie jak wygląda sytuacja w Katowicach, ponieważ nikt tutaj nie wspomniał tego oddziału. Jestem zdania, że gdziekolwiek by człowiek nie pracował, to jeżeli pracuje uczciwie to będzie ok, a jak chcesz mocno ściemniać to wszystko prędzej czy później wyjdzie i można mieć pretensje tylko do siebie.
Natomiast są też sytuacje, że pomimo normalnej uczciwej pracy, pracodawca daje w kość lub plany są wyssane z palca i pomimo ładnej sumy na papierze, na koncie jej nie zobaczysz. Jak jest w JH? Jakie życie mają koordynatorzy, handlowcy, technicy (widzę że praktycznie pojawiają się oferty na każde z tych stanowisk) ze szczególnym uwzględnieniem Katowic.
Niestety opinie w większości piszą osoby niezadowolone, po co szczęśliwy pracownik ma sobie zawracać głowę opiniami w necie...
nowy 2017-01-17 16:26
Witajcie, czy ktoś z Was pracował jako technik Żary i okolice? niedługo idę na rozmowę o takie stanowisko i czytając opinie, które są w większości negatywne, zastanawiam się czy to co mówiono mi przez tel o pracy i wynagrodzeniu jest prawdą, czy tylko zwykły blef, mianowicie proponują 4500zł podstawy + 1500zł premii, auto służbowe, które jak Pani przez tel mówiła, że spokojnie można wykorzystywać do celów prywatnych, różnego rodzaju socjale + jakieś karty do multisportu i coś tam jeszcze (nie pamietam), że przez pierwszy okres (około 7 miesięcy) trwa pełne szkolenie, dopiero po którym zaczyna sie samodzielna prace, ogolnie rzecz biorac, wyglada to dobrze, ale czy tak jest? czy ktos moze cos o tym powiedziec? czy praca technika jest mocno fizyczna? czy poprostu czasem trzeba cos dzwignac? pozdrawiam!
tech 2017-01-17 22:51
podstawowa pensja młodego technika to niecałe 2500zł netto... o podwyżkach podstawy zapomnij, są tak rzadko, że nawet nie zauważysz :( ..... jakie 1500zł premii...?? :) Masz do wypłaty od 2,5 do 5% od swojego obrotu i na 1500 netto premii musisz wyskrobać około 60tyś obrotu :))))))) Może po 5 latach pracy mając bardzo dobrych klientów zbliżysz się do takiego obrotu ale raczej na to nie licz bo starsi koledzy nie dopuszcza Cię do dobrych klientów... :) No jeszcze nadgodziny płatne +50% podstawowej stawki godzinowej ale tego raczej nie liczymy :) Samochód(VW T6) do dyspozycji w prywatnym czasie(jeszcze) oczywiście w granicach rozsądku... Poza żenująco niską podstawą na dzień dobry w stosunku do oczekiwań i wymagań reszta składników w środku rynku...
3
nowy 2017-01-18 17:24
czyli chcesz powiedziec, ze Pani przez tel nawciskala mi sciemy? oczywiscie pisalem tu o kwotach brutto, z ktorych i tak wynika wiecej niz napisales... poki co na rozmowie nie bylem, ale pojade z ciekawosci i jesli bedzie inaczej niz mowili przez tel, poprostu wyjde bez slowa;) z tego co sie dowiedzialem praca to Żary i okolice, a oddzial to Poznan.
Olala 2017-01-23 16:49
Czy szukają jeszcze do biura w Broniszach.
Ogłoszenie ciągle publikowane na monster.
Plotkarz 2017-01-28 19:28
Z ciekawostek dotyczacych koordynatora, w Poznaniu koordynatorow zwalniaja a we Wroclawiu sami odchodza, to juz chyba 3 lub 4 w ciagu 4 lat a w ostatnim roku napewno 2 odeszlo. W Katowicach trz ofszedl jeden na wlasne zyczenie, w centrali tez rewelacji nie ma zwalniaja, odchodza.
niki lauda 2017-02-25 22:46
Dostałem ofertę pracy jako serwisant mobilny .tylko muszę na początek przejść test z wiedzy technicznej czy ktoś może napisać jakie pytania na teście czy to pytania wiedzy mechanicznej czy bardziej elektrycznej
czapla 2017-02-26 11:45
Pracowałem w tej firmie jakiś czas .
W rozmowie kfalifikacyjnej musisz wykazać się umiejetnośćią czytania schematów ideowych z zakresu motoryzacji jak i schematy hydrauliczne.
Posiadać cechy ananlitycznego rozumowania i zasad działania poszczególnych układów łączących sie w całość
np jaki ma symbol altelnator z jakich elementów jest zbudowany i jak działa,
do czego służy zawór proporcjonalny a jaki ma symbol zawór dławiący itp i td
Jesli pracowałeś jako elektryk lub elektronik w warsztacie samochodowym lub gdzie indziej to spokojnie dasz sobie radę.Najlepiej jak jesteś elektronikiem to praktycznie wszystko i szybko ogarniesz
pozdrawiam i życzę powodzenia

młody 2017-02-28 14:18
Jak dostałeś ofertę pracy skoro musisz przejsc jeszcze test ? przeszedłeś pozytywnie rozmowę i teraz test wiedzy jest kolejnym etapem ? ? czy jak ?
niki lauda 2017-03-01 07:09
Tak krotki test jest kolejnym etapem
młody 2017-03-02 08:46
Jak już będziesz po tym teście to napisz co tam były za pytania itp
Zainteresowany 2017-03-14 12:26
Witam
Dlaczego, co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia odnośnie młodszych przedstawicieli, czy firma tak się rozwija, a młodsi szybko awansują po cele są do wykonania, czy wręcz przeciwnie cele jest ciężko wykonać, a może są zatrudniani tylko sezonowo z czego to wynika w rzeczywistości? wiadomo że każdemu zależy na stabilnym zatrudnieniu, a osoba która aplikuje jest świadoma jak wiele trzeba poświęcić, żeby dobrze wykonywać swoje obowiązki
1
Ciekawski :-) 2017-04-14 10:34
Dzień dobry
Czy ktoś może powiedzieć mi coś a`propos stanowiska pracownika warsztatowo - magazynowego? (wynagrodzenie podstawowe, godziny pracy, zakres obowiązków, etc) Będę zobowiązany.
Pozdrawiam,
wesołych Świąt
N1 2017-04-15 22:17
Witam

Jakich pytań można spodziewać się na rozmowie kwalifikacyjnej na Technika serwisu ?
Lin... 2017-05-07 11:06
Czesc, technicy z JH dajcie znac czy to mozliwe. Pracuje w konkurencji, obiecano w JH zarobki na poziomie 6800-7200 brutto od poczatku, w ciagu dwoch lat obiecano tech. systemowego. Koledzy technicy , jestem z konkurencji ale nie chce stracic statusu jaki mam aby potem sie zdziwic. Faktycznie tyle dostaje sie na "dzien dobry" ?
24xx 2017-05-23 10:18
Co prawda nie pracuję już jakiś czas ale zarobki na start to ok 3400 brutto + premia jeśli taką wypracujesz +obietnice bez pokrycia.
Pozdrawiam kolegów techników z oddziału Wrocław.
SzefJH 2017-05-25 10:19
Zapraszam na rozmowy rekrutacyjne :-). Tylko tam można ustalić warunki zatrudnienia. Wysokość wynagrodzenia i zasady wypłaty premii są uzgadniane indywidualnie z każdym kandydatem przed rozpoczęciem pracy i realizowane zgodnie z umową. Warunki zatrudnienia zależą od wielu czynników m.in. doświadczenia i umiejętności. Wszystkie składniki wynagrodzenia (podstawa, nagrody, premie, nadgodziny) wypłacane są oficjalnie, na konto.
kandydat 2017-06-27 10:36
@SzefJH...
Fajnie byłoby, gdybyście informowali o powodzeniu (bądź nie) w poszczególnych etapach rekrutacji.
Pomimo gorących zapewnień o profesjonalizmie i poszanowaniu wszystkich - bez wyjątku - kandydatów, brak jakiejkolwiek informacji zwrotnej na temat rezultatu rozmów.
O ile zaproszenia na kolejne etapy są jasnym sygnałem dla kandydata, to już jakakolwiek informacja zwrotna po ostatnim etapie (rozmowy z jednym ze smutnych panów, który zachowuje się podczas rozmowy tak, jakby zjadł wszystkie rozumy, ale o swoim już zapomniał oraz odbył wszystkie możliwe kursy i szkolenia na świecie, łącznie z tym "Jak udowodnić każdemu, ze jest g...no wart i do niczego się nie nadaje").
kandydat 2017-06-27 11:24
.... już nie nastąpiła.
1
SzefJH 2017-06-29 16:23
Bardzo mi przykro, że mógł Pan/Pani tak się poczuć. Generalnie stosujemy zasadę informowania wszystkich o wynikach rekrutacji. Często robimy to drogą mail'ową, czasami również telefonicznie. Proszę ewentualnie sprawdzić skrzynkę pocztową i telefoniczną. Dopilnuję, aby ta zasada była skutecznie przestrzegana i aby rozmowy odbywały się we właściwej atmosferze. Pozdrawiam.
Pytający 2017-06-30 14:50
Chciałbym się dowiedzieć ile średnio może zarobić koordynator serwisu, oraz czy na tym stanowisku też jest możliwość korzystania z służbowego auta?
Proszę o normalne odpowiedzi na pytania, bez doradzania lub odradzania :)
Z góry dzięki za pomoc.
bogd 2017-07-02 18:05
Od 2 lat czekam na odpowiedz po rozmowie w oddziale POZNAN i niech pan nie sciemnia zeby sprawdzic poczte bo tam nic nie znajdziecie
SzefJH 2017-07-03 17:33
Na tym stanowisku (koordynator serwisu) nie jest przewidziane auto służbowe.
Wysykość wynagrodzenia jest do ustalenia wyłącznie podczas bezpośredniej rozmowy rekrutacyjnej na ostatnim etapie rekrutacji.
Obserwator 2017-07-13 06:33
Zobaczcie do czego doszło! Kiedyś nieliczni się dostawali do tej firmy a teraz muszą kręcić filmiki -jest super u nas zarobisz na dom i takie tam- HAHAHAHAHAHAH :). Ale opinie nie są ,,za bardzo motywujące" do pracy w tej firmie. PH mówią, że jest kiepsko (kasa,GPS itd). Sprawdzam z ciekawości oferty pracy z tej firmy i widzę, że są duże rotacje (w szczególności Pomorskie). Czyżby pani blond kierownik wszystkich zjedzonych rozmów z serwisu??? od 2500 netto do 3000 netto to śmieszna kasa. Na pewno dla osoby, która ma 20-25 lat jest git bo i tak długo nie będzie tam siedziała.
Still 2017-07-13 21:25
Gówno Prawda nie informujecie.
Michał 2017-07-17 18:18
Jak wygląda kwestia premii dla koordynatora serwisu? Na ile mniej więcej można liczyć i czy jest to jakiś procent od miesięcznego obrotu czy jest ona inaczej ustalana?
SzefJH 2017-07-19 10:05
Zasady premii wyjaśniane są na rozmowach rekrutacyjnych na ostatnim etapie rekrutacji. Zapraszam.
Kilkuletni pracownik 2017-07-20 17:56
Witam. Firma pelna ukladow i ukladzikow. Mamienie ludzi premiami i "mozliwoscia picia darmowej kawy" bo firma stawia ;). Zamiast tej kawy, herbaty i owocow dajcie ludziom zarobic. Spychologia i umywanie rak to nagminna praktyka. Rekrutacja jak do NASA. Potem mozna sie dowiedziec jak firma wyglada naprawde. Niemiecki wlasciciel ale rzadzace "polaczki" zrobily swoje. Wymyslona struktura tak zeby tylko im na gorze bylo dobrze.Jesli ktos lubi przydupasowac to perfekcyjna robota dla niego. Normalnym ludziom NIE POLECAM.
3
Byla....byly... 2017-08-11 23:29
Pewnie zalezy od oddzialu ale kolo 3 kPLN na reke podstawy, premia liczona jest od obrotu ale musisz kilka setek zarobic i dopiero np to co powyzej 250kPLN netto masz chyba z 5% brutto...kilka absencji serwisantow lub kilka wypowiedzianych umow konserwacyjnych i pracujesz za podstawe gdyz kasa jest gdy zrobisz przeglady i obrot, oba warunki konieczne i niezbedne.... a presja gory jest abys walczyl o kazdy grosz choc z tego nic nie zobaczysz. Ogolnie jesli lubi sie wazelinowac to mozna przetrwac, zawodnicy nie bedacy choragiewka na wietrze maja ciezko.
1
poinformowany 2017-08-17 11:41
zarobki koordynatora zależą od tego, jaki wypracujesz obrót w swoim teamie. Podstawa + premia bez górnych ograniczeń. Im więcej sprzedajesz, tym więcej dostajesz na swoje konto- nawet 6-8 tys.
Robert Pyć 2017-08-21 23:09
Szefie JH co stoi na przeszkodzie abyś przedstawił się z imienia i nazwiska...?? Masz cos do ukrycia...?? Masz jakieś obawy...??
HuSkEy 2017-09-02 22:35
Witam,
po krótkiej przerwie zajrzałem z ciekawości na forum i nie do końca rozumiem czemu znowu przeważają negatywne opinie. W kwestiach rekrutacji - negatywnie odbierany jest fakt, że pojawiają się nowe ogłoszenia, tylko czemu? Fakt, że firma się rozwija powinien być traktowany jako plus, a nie powód do narzekań.
Nie mniej, jeśli ktoś z Was zastanawia się nad pracą w JH i ma pytania, na które dotychczas nie znalazł odpowiedzi to chętnie w drugim podejściu spróbuję pomóc i coś podpowiedzieć.
Rzetelna ocena 2017-09-03 10:17
Plusem Jungheinricha jest 8 godzin pracy no i na tym niestety plusy się kończą. Niestety zarobki są na śmiesznym poziomie. Być może poza Warszawą to jakaś fucha, ale w Warszawie to są śmieszne pieniądze.
Występuje tu również zasada obniżania stanowisk - np. pracujesz jako menadżer a masz stanowisko koordynatora.
Praca mało rozwojowa - zasada jest taka, że ciekawe rzeczy robią Niemcy w centrali. Lokalnie masz robić to co oni wymyślą.
PH71 2017-09-04 08:40
Witam serdecznie,
Dostałem zaproszenie na rozmowę dot. stanowiska "Doradca Handlowy ds. Serwisu" - oddział Wrocław.
Pytanie do osób, które miały styczność na tym stanowisku, bądź innym przedstawicielskim - warto?
Nie ukrywam, że mam niezłą i stabilną sytuację w obecnej pracy pod kątem finansów, ale z kolei dalsze etapy rozwoju są niestety nieosiągalne.
Przez telefon mówiono głównie właśnie o rozwoju i dobrej kasie. Jak jest w realiach?
Będę wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam!
czapla 2017-09-04 14:38
Nie wierz tym mrzonkom obietnicom i braterskiej uczciwości rodzinnej atmosfery.Jak chcesz się rozwijać to znajdz sobie inną firmę. Kieruj się rozsądkiem i wybieraj mądrze.pozdrawiam
antoni 2017-09-16 12:28
Jest tak pięknie w JH że ludzie przechodzą do Toyoty. Szkoda tylko, że trafiają z deszczu pod rynnę.
Rekrutowany do Katowic 2017-09-16 12:39
Brak szacunku oraz brak kompetencji tak mogę podsumować tą firmę. Startowałem na stanowisko koordynatora serwisu do Katowic. Najpierw odbyłem rozmowę 40 minut przez telefon z Panią Anną, gdzie następnie zostałem zaproszony na rozmowę do siedziby firmy. Drugi, a zarazem trzeci etap był przeprowadzony z Panią Anną i Panem Michałem trwał, uwaga 3,5h. Na rozmowie były przeprowadzana tzw. testy kompetencji, które jak dla mnie były poniżające. Po tych moich ponad 4 h poświęconych dla tej firmy nie dostałem żadnej odpowiedzi mimo wyznaczonego przez nich terminu. A tak poza tym sami rekruterzy powinni sobie przeprowadzić sobie testy kompetencji ponieważ coś takiego jak wyznaczony przez nich terminy w moim przypadku nie został dotrzymany aż trzy razy plus brak jakiejkolwiek odpowiedzi zwrotnej co do wyników testów czy czemu one miały służyć nie dotrzymałem do dnia dzisiejszego. Mało tego po tych 3 etapach miał być jeszcze czwarty. Zarobki na poziomie ok 3300 na rękę, a proces rekrutacji jak na prezesa wielkiego koncernu. Byłem na kilku rozmowach, po godzinie dostawałem konkretna ofertę, a tutaj takie cyrki.
Technik serwisu 24xx 2017-09-17 20:11
Kolego to nie rekrutacja, to pokaz co czeka Cie w JH. Tak traktuja wszystkich pracownikó. Ładnych kilka lat temu jak aplikowalem do tego obozu to jeździlem dwa razy na Psary k. Wroclawia i do Warszawy na 5min rozmowe i kawę z J.W.P. Dykrzakiem. Zadne pieniadze za zarobki, nawet jak masz mega obrót i wygrane konkursy.
Technik serwisu 2017-09-17 20:16
Kolego odpuść sobie. Milosz Laska boss serwisu zrobi z Ciebie nałożnice i bedzie je... bać do upadłego. Bylo kilku super ludzi na tym stanowisku, wiekszosc sama odeszla. Jeden wazeliniaż wrócił w łaski Laski. Mowa oczywiscie o szanującym sie koordynatorze Rafałku M.
Michał JH Katowice 2017-09-20 16:27
Rzeczywiście czas odpowiedzi był w Pana przypadku za długi. Dziękuję za ten wpis bo dzięki temu możemy cały czas pracować nad poprawieniem naszego procesu rekrutacji. Dla nas każdy kandydat jest partnerem i zależy nam na tym, aby niezależnie od wyniku, każdy z kandydatów czuł się dobrze. Rekrutacja na koordynatora jest jeszcze otwarta.
Zostaw swoją opinię o Jungheinrich Polska - Bronisze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jungheinrich Polska