Opinie o Promag S.A

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promag S.A

lopr

Oj nieszczęśliwcy! Musicie w końcu zrozumieć, że robicie dla zysków firmy. Jak nie wy to inni. Kasa musi się zgadzać. Potrzebne są pieniądze na ciepłe posadki dla rodzinki i protegowanych, na auta zarządu, superb wozy i mondea, na zjazdy dyrektorów i ekstra premie. Nie ma co płakać. Trzeba pracować albo się zwolnić. To że robicie za niskie pensje to już wasza sprawa.

Llaudda

6800 brutto - średnia pensja wyłączając kadrę kierowniczą w VW Poznań (przyt. za Polskim Radiem) - i strajkują za podwyżkami! Ludzie opamietajcie się! Średnia pensja wyłączając kadrę kierowniczą w Promag? Jakim cudem to wszystko jeszcze funkcjonuje?

były
@Llaudda 13.11.2017 06:06
6800 brutto - średnia pensja wyłączając kadrę kierowniczą w VW Poznań (przyt. za Polskim Radiem) - i strajkują za podwyżkami! L...

No właśnie to jest śmieszne. Ludzi nie wiedzą, że są niewolnikami. Prawie za miskę ryżu robią na "zarząd" na super auta. Na integracyjnej dostaną wódy i już się cieszą, że są ważni. No komedia. zarobki od 2200 brutto do 3500 brutto dla specjalisty z duuuużym doświadczeniem.

promagowiec

Ta firma jest fatalna dla szeregowego pracownika. Absolutnie nie polecam.

Zenon

Kłaniajcie się nisko słudzy uniźeni.

Niki lauda

Ja jestem zadowolony z pracy w firmie i nie rozumiem niektórych osób. Wiecznie nieszczęśliwi i narzekający!!!

Lauda

W firmie każdy ma przydzielony zakres obowiązków. Może lepiej pilnować swojej pracy i wykonywać polecenia zwierzchników? Ludzie, którym nie chce się pracować zawsze będą narzekać na tych którzy pilnują pracowników, prawda? Chociaż nie twierdzę, że firma jest idealna.

Luidzi wielki

Jak będzie oferta pracy na stanowisko dyrektorskie to się dowiesz ile możesz zarobić tylko sprawdź czy masz odpowiednie kwalifikacje bo bez tego ani rusz!!

Ingi443

Ile zarabia dyrektor oddziału?

Nikita

Nie potwierdza waszych opinii aktualna lista ofert!

Tonik

Czy jesteście przekonani, że nie da się wprowadzić w firmie jakichś zmian, żeby poprawić sytuację?

Maniek

To po co narzekacie na forum? Zachowujecie się jak typowi plotkarze. Żeby w firmie było dobrze to czasami trzeba rozmawiać z szefostwem. Chyba, że nie do końca piszecie prawdę i dlatego nie ma odważnego , który mógłby rozmawiać z dyrekcją. Czas zawalczyć o firmę?

Małgośka

Czy z całą pewnością jesteście niezadowoleni z działań władz firmy Promag ? Nie rozumiem dlaczego nie rozmawiacie w firmie o takich tematach. To jest przecież fajna firma , szkoda szukać innej pracy może trzeba coś naprawiać? Mówię tak ponieważ nie lubię zmieniać firm.

Mauryc
@Małgośka 11.08.2017 20:38
Czy z całą pewnością jesteście niezadowoleni z działań władz firmy Promag ? Nie rozumiem dlaczego nie rozmawiacie w firmie o ta...

Tak fajnie jest, że ostatnio dość duża liczba pracowników odchodzi. A próbują szukać młodych. Co się dzieje? Kto ma choć trochę oleju w głowie, ten się połapie. A jak nie wiadomo o co chodzi...

Czarek

Mam pytanie czy przedstawiciel handlowy może zarobić godziwe pieniądze w firmie? Jakie warunki do pracy stwarza firma? Może ktoś napisać jaka jest atmosfera w firmie, czy warto aplikować. Ostatnie pytanie jakie wymagania może firma postawić przed PH?

Pracownik

Czy może ktoś wie jaki jest powód, że w nowej ofercie jest takie duże zapotrzebowanie na przedstawicieli handlowych? Coś nowego się dzieje? Wystarczy kilka dni i już człowiek jest do tyłu z bieżącą sytuacją.

praca
@Pracownik 05.07.2017 08:44
Czy może ktoś wie jaki jest powód, że w nowej ofercie jest takie duże zapotrzebowanie na przedstawicieli handlowych? Coś nowego...

Rotacja. W znakomitej większości przypadków na własne życzenie. Szkoda marnować czas.

Maja

@dociekajacy prawdy niestety nie mogę odpowiedzieć na Twoje pytanie, ponieważ nie mam dostępu do zarchiwizowanych komentarzy. Jeśli masz jakieś wątpliwości co do wpisów, które zostały ukryte to przypominam, że każdy ma prawo do złożenia reklamacji. Jej procedura znajduje się w treści regulaminu w §10.

Maja

@Były promagowiecjeśli zniknęły któreś z komentarzy oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora za naruszanie regulaminu. Wpisy muszą być zgodne z zasadami regulaminu portalu. Dlatego też przed zamieszczeniem komentarza należy zapoznać się z ich treścią.

dociekajacy prawdy
@Maja 23.06.2017 15:23
@Były promagowiecjeśli zniknęły któreś z komentarzy oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora za naruszani...

Czy prawdą jest, że usuwane są też wpisy o pracy w firmie córki pani prezes? Jeśli tak jest, to który paragraf o tym mówi? Przecież to jest fakt - córka pani prezes zarządu spółki pracuje w firmie.

Były promagowiec

Pięknie usuwacie wszystkie komentarze w których jest prawda o promag-u. Boli was prawda? Unikajcie tej firmy jak ognia!

Norbert

Czy mógłby ktoś napisać kilka słów o warunkach jakie firma stwarza dla przedstawiciela handlowego? Słyszałem sporo dobrego o firmie i złożyłem cv. a teraz czekam na rozmowę? Czy stawiają jakieś warunki przed kandydatem?

mandat

Hej Promag. Zamiast chwalić się ile dostaliscie nagród, pochwalcie się ile razy w ostatnich miesiącach odwiedzili Was kontrolerzy PIP? :-) Pozdrowienia dla wszystkich z Promag! :-D

Były promagowiec

2000-3000 brutto, jak masz doświadczenie,.

pp

Dzień dobry. Jak się wszyscy czują po dziesiątym? Wszystko pasuje! Premie okey! No to pięknie zapraszamy do dalszej pracy.

Niki

@wiem Nie zgadzam się z Twoimi zarzutami. Promag jest wielokrotnie nagradzaną firmą, tego nie dostaje się bez odpowiednich wyników. Dla mnie to ważniejsze od doszukiwania się złego tylko dlatego, że komuś nie podoba jakaś osoba. To jest zwykła zawiść.

Niki

@bob Idąc Twoim tokiem myślenia firma po otrzymaniu nagrody powinna rozdać kasę ludziom i za chwilę ogłosić bankructwo? Takie nagrody budują pozycję firmy a efekty finansowe pokazują sie po jakimś czasie. I pewnie wtedy będą pracownicy lepiej zarabiać.

xcv

Jakich zarobków mogę się spodziewać na stanowisku asystenta techniczno - handlowego?

Niki

Czy wiecie, że Promag w marcu otrzymał Trzeci DIAMENT FORBESA dla najdynamiczniej rozwijających się polskich. Może warto czasami zastanowić się w jakiej firmie pracujemy? Czy takie nagrody nic nie znaczą?

bob
@Niki 16.05.2017 22:00
Czy wiecie, że Promag w marcu otrzymał Trzeci DIAMENT FORBESA dla najdynamiczniej rozwijających się polskich. Może warto czas...

Jedno słowo: hipokryzja. Z jednej strony nagrody i diamenty, z drugiej strony ciężka i stresująca praca zwykłych pracowników, w dodatku za zarobki delikatnie mówiąc średnie. Zarząd spółki udaje że nie widzi co się dzieje?

Maja

@Berta jeśli postanowisz aplikować do firmy, to chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda w niej Promag S.A. Byłaś zainteresowana stanowiskiem przedstawiciela handlowego. Jakie pytania padają podczas rozmowy rekrutacyjnej? Na co powinni być przygotowani kandydaci?

Norma

Czy mógłby ktoś podzielić się wiedzą na temat pracy w firmie, atmosfery miedzy pracownikami? Mam zamiar aplikować .

opinia
@Norma 09.05.2017 15:24
Czy mógłby ktoś podzielić się wiedzą na temat pracy w firmie, atmosfery miedzy pracownikami? Mam zamiar aplikować ....

Na górze dobre zarobki = dobra atmosfera. Na dole kiepskie zarobki = kiepska atmosfera. Firma jakich wiele - mnóstwo obowiązków, im jesteś niżej tym więcej reszta ci "przekazuje" tematów, klasyka spychologia. Ocena bardzo średnia. No i jest również grupa lizusów którym prawie wszystko jest dozwolone.

Berta

Promag S.A ma ofertę pracy dla przedstawiciela handlowego a ja jestem tym zainteresowana. Czy mógłby ktoś dodać więcej informacji o pracy? Jaka jest w firmie atmosfera tylko tak na prawdę uczciwie bez złośliwości?

Były

Rozbieżność opinii może wynikać z różnych miejsc wykonywania pracy. Centrala i Koninko to dwa różne światy. W centrali znajdą się szefowie stojący murem za swoimi pracownikami i co ważne kompetentni. A stosunek kierownictwa do pracowników dobrze obrazuje stwierdzenie ludzkie Pany i bardzo z zachowania przypominają autora tego stwierdzenia. Zacznijcie konkretnie pisać jakich obszarów dotyczy wpis to będzie klarowniej.

Maja

@Norarozumiem, że uważasz iż niektórzy wypowiadający się w swoich komentarzach niesłusznie oskarżają firmę. A co Ty jako pracownik firmy możesz powiedzieć więcej na temat swojej pracy? Jakim pracodawcą jest Promag?

Nora

Jestem pracownikiem Promag-u i myślę, że firma nie zasłużyła na takie oskarżenia, to jest nieuczciwe.

Hurrra
@Nora 25.04.2017 17:28
Jestem pracownikiem Promag-u i myślę, że firma nie zasłużyła na takie oskarżenia, to jest nieuczciwe.

Łubudubu, łubudubu. Super firma! Hurrra!

BAKTO

Jak się teraz nazywa dyrektor lub kierownik produkcji w Promagu?

aklo
@BAKTO 25.04.2017 16:16
Jak się teraz nazywa dyrektor lub kierownik produkcji w Promagu?

nie twój interes.

Nora

Promag S.A to firma wielokrotnie nagradzana m.in. Gazele Biznesu, Rzetelna Firma oraz wiele innych wyróżnień. Po lekturze wpisów można odnieść wrażenie, że osoby piszące pracowały w firmie krzak. To jest okropne!

Maja

@Salarya jeśli chodzi o inne warunki zatrudnienia w firmie? Na jaką formę zatrudnienia można liczyć dołączając do Promag S.A?

Maja

@artu rozumiem, że informacja o obecnym przewodniczącym Rady Nadzorczej jest nieaktualna. A co możesz powiedzieć o reszcie artykułu?

artu
@Maja 30.03.2017 08:39
@artu rozumiem, że informacja o obecnym przewodniczącym Rady Nadzorczej jest nieaktualna. A co możesz powiedzieć o reszcie arty...

wywiad jest sprzed kilku lat. "W planach jest dalsza rozbudowa o centrum wystawienniczo-szkoleniowe."- CTM już funkcjonuje od prawie 2 lat...

Maja

Czy w firmie pracują studenci lub absolwenci? Na koniec pytanie o imprezy integracyjne? Na te i więcej pytań odpowiedzi udzielił nam dział marketingu firmy Promag S.A. Cały tekst dostępny pod linkiem: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,14306,wywiad-dzial-marketingu Jaka informacja była dla Ciebie najciekawsza?

Nikol

Promag zasługuje na miano dobrej firmy a wiem co piszę.

Zainteresowany_na_magazyniera

Cześć! Promag szuka chętnych na magazynierów do Koninka. Zastanawiam się nad wysłaniem CV. Czy mógłbym prosić o jakieś informacje o zarobkach (ile realnie na rękę można dostać, czy są premie?, nadgodziny?, inne dodatki?), o atmosferze w magazynie i ogólnie o pracy tam - plusy i minusy, na ile można obiektywnie... Czy ogólnie trudniejsza dla pracodawców sytuacja na rynku pracy przełożyła się w Promagu na lepsze zarobki, poprawę atmosfery w firmie itd.?

Nunus

Ludzie maja ewidentną satysfakcję jak komuś dokopią. Coś w życiu nie udało się to trzeba kogoś oczernić i robi eis fajnie. Jeśli nawet coś nie działa całkiem dobrze a to się zdarza najlepszym trzeba to poprawić.

ON

Promag to są w większości zwykli handlarze, naczytali się broszur i tyle są mądrzejsi od konkurencji. Prawdziwych inżynierów jest tam malutko, stąd w większości tragiczny poziom techniczny.

Pan Życia i Śmierci

Niki nie wiem ile pracujesz ale ja pracowałem naprawdę dużo i wiem co się tam wyrabia chyba że masz taki prykaz żeby bronic firmy to rozumiem bo i takie coś się tam działo

Pan Życia i Śmierci

Naprawde przykre jest to że jak ktoś napisze prawde o firmie Promag to zaraz to znika zajmijcie się lepszym traktowaniem pracownoków a nie kasowaniem postów. Pozdrawiam ostatnie piętro biurowca.

anonim

(usunięte przez administratora)

Niki

Pracuję w firmie i nie narzekam. Generalnie firma to szef, biuro i pracownicy fizyczni i nikt nikomu nie robi łaski że pracuje. Nie rozumiem Twoich uwag, może coś źle odebrałeś i stąd takie podejście .

Ex

Serdecznie dziękuję firmie Promag za pomoc w podjęciu najlepszej decyzji w moim życiu-odejściu i założeniu firmy. Po 10 latach mam swój dom, 2 fajne auta w garażu i dochody, które pozwalają nie myśleć o pieniądzach. Bez Was pewnie bym się nie odważył. Dziękuję z całego serca!

Miś

Zarządowi i Radzie Nadzorczej dalszych sukcesów w 2017 roku życzą pracownicy Promag.

Uchachany
@Miś 24.12.2016 11:21
Zarządowi i Radzie Nadzorczej dalszych sukcesów w 2017 roku życzą pracownicy Promag.

Misiu, jesteś zajefajny:)

saw

Dla firmy liczą się tylko zyski dla zarządu i kilku wybrańców, reszta ma na to tyrać za jak najniższa pensję i tyle w temacie.

saw

W tej firmie liczą się tylko zyski dla zarządu i kilku wybrańców, reszta ma na to tyrać za jak najniższe pensje. I tyle w temacie.

Edek_z_krainy_wózków

Jeśli posiadasz doświadczenie w zawodzie a na dodatek jesteś osobą kreatywną posiadającą entuzjazm do pracy to daruj sobie pracę w Centrali PROMAG S.A., bo bardzo szybko zostaniesz sprowadzony na ziemię i okaże się, że twoja kreatywność jest tutaj niemile widziana. Jeśli natomiast jest Tobie wszystko jedno bo brakują Tobie 6 lat do emerytury to z powodzeniem startuj, z pewnością odnajdziesz się w tej organizacji. Na koniec dodam tylko, że: na korytarzach słychać bezradność i niemoc bez nadziei na "Lepszą zmianę".

spostrzegawczy

Szybko cenzurujecie wpisy dobrze opisujące pracę w Promagu... płacą wam za to???

Pracownik były

Pracowałem na produkcji w Promagu S.A-Poznań zarobki na poziomie biedronki , załoga ok. jednak nie docenia się fachowców.

Zostaw opinię o Promag S.A - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promag S.A