1.6/5

Gdańsk - Promag S.A

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Promag S.A

Opinie o Promag S.A Poznań

Nie przegap nowości o Promag S.A!

30.09.2026 11:01

Serdecznie witamy na profilu PROMAG S.A.!

Dziękujemy wszystkim osobom, które dzielą się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w PROMAG. Wartościowe są dla nas zarówno pozytywne opinie, jak i konstruktywne uwagi, ponieważ pozwalają nam rozwijać organizację oraz budować jeszcze lepsze miejsce pracy dla obecnych oraz przyszłych pracowników.

Zależy nam na tym, aby przestrzeń do wymiany opinii była miejscem kulturalnej oraz merytorycznej dyskusji. Szanujemy różne punkty widzenia, jesteśmy otwarci na wymianę doświadczeń, jednak prosimy o dzielenie się informacjami zgodnymi z faktami, opartych na wzajemnym szacunku. Treści zawierające nieprawdziwe informacje, naruszające czyjąś godność osobistą, mogą być zgłaszane administratorowi serwisu.

Jeśli masz pytania, wątpliwości lub chcesz podzielić się swoim doświadczeniem bezpośrednio z nami, zapraszamy do kontaktu. Chętnie rozmawiamy i słuchamy.

Zespół Promag.

Zapraszamy do poznania PROMAG bliżej!

02.10.2026 13:16

Pracuję tutaj kilka ładnych lat, ogólnie jestem zadowolony, firma jest bardzo stabilna, ludzie są w porządku, a atmosfera zależy pewnie od działu, ale u mnie jest dobrze. Wiadomo, jak wszędzie, są lepsze i gorsze dni, ale nie mam powodów do narzekania. Dużo benefitów.

Księgowa

01.08.2026 21:22

Kandydatka

Przebieg rekrutacji Rozmowa kwalifikacyjna do działu księgowego. Rekrutacja składała się z dwóch etapów. Na pierwszym spędziłam 2 godziny, a na drugim godzinę. Do wypełnienia dostałam żałosne testy psychologiczne. To wszystko na stanowisko bez jasno określonych widełek 😊 Pani z HR zadawała wiele doglebnych i szczegółowych pytań, na które ja sama nie znałam odpowiedzi. Informacja zwrotna, nawet negatywna, miała być do końca miesiąca. Niestety finalnie żadnego odzewu nie było. Uważam to za stratę czasu. Rekrutowałam się do innych, dużo większych firm, w których rekrutacje nie były tak skomplikowane jak tu i wszystkie warunki były jasno określone. Można? Można. Bynajmniej nie tutaj. Pytania Czy trzeba tak komplikować?

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna
#Ksiegowa

03.08.2026 08:48

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Proces rekrutacji na stanowiska w dziale księgowości składa się z dwóch etapów, ponieważ zależy nam na rzetelnej ocenie zarówno kompetencji merytorycznych, jak i wzajemnego dopasowania. Pierwsze spotkanie składa się z rozmowy oraz wypełnienia 2 testów sprawdzających wiedzę z zakresu księgowości oraz analityczny, na które przeznaczamy około 45 minut, a całość trwa średnio około 1,5 godziny. Drugi etap obejmuje rozmowę oraz krótki kwestionariusz osobowości, którego wypełnienie zajmuje około 10 minut. Wierzymy, że dokładne poznanie kompetencji i oczekiwań obu stron zmniejsza ryzyko nietrafionej decyzji rekrutacyjnej, która w dłuższej perspektywie byłaby niekorzystna zarówno dla kandydata/kandydatki, jak i dla pracodawcy. Dziękujemy za zwrócenie uwagi na ten aspekt. Każda opinia jest dla nas cenną wskazówką do doskonalenia procesu rekrutacji.
Kolo(x)

26.06.2026 12:59

Stanowczo odradzam... Szczególnie pracy w dziale (usunięte przez administratora). Częsta rekrutacja na stanowisko PH wiele mówi... Bardzo duża presja wyniku. Tragiczne kierownictwo(k). Niczym nieuzasadnione działania i niekompetentna kadra wyższego szczebla - na typowe przeczekanie...

29.06.2026 14:00

Dzień Dobry Dziękujemy za podzielenie się opinią, z przykrością je czytamy, jednak podane informacje nie znajdują potwierdzenia w rzeczywistości naszej organizacji. Stawiamy na partnerską współpracę, jasne zasady oraz wsparcie naszych pracowników i menedżerów. Realizacja celów biznesowych jest elementem pracy, jednak oczekujemy ich osiągania w atmosferze wzajemnego szacunku i profesjonalizmu. Jeżeli autor opinii rzeczywiście był związany z naszą firmą i doświadczył sytuacji, które wpłynęły na taką ocenę, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu. Jesteśmy otwarci na rozmowę i wyjaśnienie wszelkich wątpliwości, ponieważ zależy nam na rzetelnym dialogu i ciągłym doskonaleniu środowiska pracy.
Walet

09.06.2026 17:03

co oni tak często szukają przedstawicieli ? czy są takie kosmiczne oczekiwania i wymagania czy zatrudniają popierdółki !

10.06.2026 11:45

Dzień Dobry Dziękujemy za opinię i zainteresowanie naszą firmą. Rekrutacje na stanowisko przedstawicieli handlowych prowadzimy przede wszystkim w wyniku dynamicznego rozwoju firmy, rozbudowy struktur sprzedażowych oraz dużego potencjału rynkowego, który chcemy skutecznie wykorzystać. Można odnieść wrażenie, że procesy rekrutacyjne trwają długo, ale wynika to z faktu, że prowadzimy je w bardzo skrupulatny i dokładny sposób. Zależy nam na tym, aby do naszego zespołu trafiały osoby, które nie tylko posiadają odpowiednie kompetencje, ale również odnajdą się w specyfice branży technicznej i będą chciały budować swoją karierę w perspektywie długoterminowej. Zależy nam na długofalowej współpracy, ponieważ tylko takie podejście przynosi korzyści zarówno pracownikowi, jak i pracodawcy. W sprzedaży rozwiązań technicznych kluczowe znaczenie mają trwałe relacje z Klientami, znajomość produktów oraz konsekwentne budowanie zaufania na rynku. Życzymy powodzenia wszystkim kandydatom i zapraszamy do udziału w naszych procesach rekrutacyjnych.
Przedstawiciel handlowy

26.05.2026 10:20

Pbs

Przebieg rekrutacji Pierwszy etap to była rozmowa z panią z HR, bardzo miła i przyjazna. Pytała o moją dotychczasową karierę i czy wiem, czym zajmuje się firma. Ogólnie rozmowa na plus. Tego samego nie mogę powiedzieć o drugim etapie. Był Teams i uwaga – rozmowa 5 na 1. Atmosfera grobowa, przedstawiciele z minami, jakbym szedł na skazanie. Jeśli tak miałaby wyglądać praca, to ja dziękuję. To nie wyglądało jak rozmowa o pracę, a bardziej jak jakaś komisja egzaminacyjna. Po tym etapie zrezygnowałem z dalszego udziału. Z tego, co wiem, kolejny etap miał być podobny, ale na żywo. Miałem już sporo rozmów o pracę, ale tak słabej to chyba jeszcze nigdy. Pytania Brak pytań

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Dostałem pracę, ale nie przyjąłem

#RozmowaKwalifikacyjna
#PrzedstawicielHandlowy

27.05.2026 12:44

Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią oraz za udział w procesie rekrutacyjnym. Każda informacja zwrotna jest dla nas bardzo cenna, ponieważ pomaga nam rozwijać i udoskonalać standardy prowadzenia procesów rekrutacyjnych. Rozumiemy, że liczba osób uczestniczących w spotkaniu mogła zostać odebrana jako zbyt duża. W naszym przypadku jest to jednak świadome działanie, wynikające zarówno z chęci zapewnienia transparentności procesu, jak i umożliwienia kandydatom poznania osób oraz obszarów, z którymi potencjalnie będą współpracować na co dzień. Takie podejście wdrożyliśmy również w odpowiedzi na wcześniejsze sugestie kandydatów dotyczące długości procesów rekrutacyjnych. Naszym celem było ograniczenie liczby etapów i skondensowanie kilku spotkań do maksymalnie dwóch, tak aby proces był bardziej efektywny czasowo i wygodniejszy dla obu stron, przy jednoczesnym zachowaniu jakości oraz merytoryki rozmów. Przykro nam jednocześnie, że atmosfera spotkania została odebrana w taki sposób. Dokładamy starań, aby rozmowy przebiegały w otwartej i partnerskiej atmosferze. Mamy jednak świadomość, że odbiór spotkań rekrutacyjnych jest kwestią indywidualnych odczuć, dlatego tym bardziej doceniamy podzielenie się swoją perspektywą.
Student

06.05.2026 14:01

Miły, cierpliwy, wyrozumiały HR Pracownicy wydają się przyjaźni Elegancka, schludna siedziba firmy
#Informatyk
Artur

06.10.2025 18:10

Praca w kominku całkiem spoko, szkoda że tak rotują ludźmi i codziennie się jest na innym stanowisku pracy, przez to jest ogólny bałagan na magazynie,(usunięte przez administratora) wypłata zawsze na czas.
Były Pracownik

21.03.2024 19:39

Nie wypłacili ostatniego wynagrodzenia na czas. Musiałem się dopominać. Zero przeprosin ani nic. Spóźnili się 10 dni.
@PROMAG

22.03.2024 13:05

Dziękujemy bardzo za Państwa komentarz, każda opinia jest dla nas cenna. Przepraszamy za zaistniałą sytuację, była ona wynikiem problemu technicznego systemu informatycznego, który wpłynął na kilkudniowe opóźnienie w wypłacie dla zleceniobiorcy. Przelewy dla pracowników zostały zrealizowane zgodnie z terminem.
Druid

09.09.2025 17:32

10 dni to niekiludniowee a 1/3 miesiąca. Faktury nie są elastyczne
demon

25.06.2025 14:08

Po raz pierwszy wyszedłem z rozmowy po 3 zdaniach. Wyrazy współczucia dla osób które muszą tam pracować i znosic humory kierownika . Odział Żerniki

11.07.2024 07:53

W ofercie dla młodszego specjalisty ds.techniczno-handlowych zauważyłam o premiach za polecenie kandydata. Ile wynosi na ten czas taka premia? Myślicie że można polecić kogoś bez doświadczenia?

11.07.2024 08:08

Dzień dobry, Dziękujemy za przesłanie zapytania. Program poleceń pracowniczych dedykowany jest tylko i wyłącznie dla pracowników firmy PROMAG S.A. Premię można uzyskać za polecenie kandydata do pracy, który przepracuje w firmie określony czas, a jej wysokość zależy od rodzaju stanowiska, na które aplikuje.
Jerzy

17.05.2024 08:37

Wiele osób związanych z PROMAG S.A. latami - co może oznaczać dwie rzeczy zadowolenie z pracy i otrzymywanych wynagrodzeń i/lub brak większych wymagań/oczekiwań. Uważam, że firma jest stabilna i taki stabilny wzrost zapewnia pracownikom.
Kornelia

23.03.2024 13:35

Błagam pomóżcie! Dziadek przeszedł na emeryturę i ma za dużo czasu wolnego, a znalazłam na pracuj.pl, że szukają pracownika gospodarczego. Dajcie znać czy emerytowany Pan miałby szansę. W jakich godzinach wtedy i za jakie pieniądze mógłby tu być, o ile go zatrudnicie? Jeśli wymagane jest prawko to auto służbowe jest dawane pracownikom gospodarczym?
@PROMAG

26.03.2024 08:41

Poszukujemy kandydata, który posiada doświadczenie na stanowisku konserwatora, technika obiektu. Pracownik odpowiedzialny jest za prace remontowo-konserwacyjne mające na celu utrzymanie obiektu logistycznego w należytej sprawności technicznej. Praca w godzinach 7.00-15.00 w Koninku koło Poznania. Prawo jazdy wymagane jest ze względu na dokonywanie sporadycznych zakupów, pracownik nie otrzymuje do swojej dyspozycji auta służbowego na stałe.

23.01.2024 19:07

Szukają też Magazyniera na umowę o pracę i od poniedziałku do piątku robota. Tylko, za jakie pieniądze zatrudniają, kto to wyjaśni?
Alu

20.02.2024 11:17

Jak sięgniesz w czasie to szukają non stop od 10 lat chyba , obecnie od dwóch lat jest nowy szef ;) :) :) no z takim podejściem, to będą szukać na księżycu tego magazyniera :) Panuje dość sztywna atmosfera w koninku, mam wrażenie, że brak kompletnie dialogu . Takie standardowe zachowanie przełożonych , które mści się z czasem, natomiast zarząd tego nie dostrzegał latami i obecnie jest podobnie . Liczy się wynik nie człowiek …
Blending

25.01.2024 10:10

Magazyn Koninko : w telegraficznym skrócie , notorycznie zimno , ogrzewanie ustawione na min . Praca ciężka , ludzie niskiego szczebla spoko . (usunięte przez administratora) Brak pojęcia o zarządzaniu ludźmi … odradzam kasa nieadekwatna do sposobu wykonywanej pracy …
fama

23.01.2024 15:02

Jak sie pracuje w serwisie mobilnym? Na jakie wynagrodzenie mozna liczyc? Jakie benefity są na tym stanowisku?

20.10.2023 16:08

Szukają przedstawiciela handlowego w Warszawie. Na jaka podstawę oraz jaka premie netto można liczyć? Jakie auto do dyspozycji i czy można używać prywatnie? Jak atmosfera w oddziale Warszawa? Dziekuje za wszystkie informacje.

22.10.2023 17:55

Przegladalem, ale mało konkretów w opiniach. Ty pracujesz/pracowałeś w firmie?

20.10.2023 16:05

Na stronie wisi ogłoszenie na przedstawiciela handlowego w oddziale Warszawskim. Jak wyglada praca? Jaka realnie podstawa i jakie premie? Jakie auto oraz czy można go używać do celów prywatnych? Proszę tylko o rzetelne opinie.
Konrad

29.06.2023 13:23

Jak wygląda praca na magazynie w Kominku? Czy to ciężka praca?
PH

14.06.2023 13:52

Jakimi samochodami jeżdżą przedstawiciele handlowi i czy można używać do celów prywatnych ?
Magdalena

09.04.2023 03:19

Wyjaśni ktoś, na jakiej zasadzie działają te premie dla przedstawicieli handlowych? Kiedyś były takie oferty. Widziałam, że tu jeden człowiek o innym stanowisku pisał, że w firmie można dużo dorobić właśnie na tych dodatkach. A jako przedstawiciel?
Były PH

09.04.2023 09:07

Wynagrodzenie składa się z podstawy (jak sobie wynegocjujesz tak masz) oraz premii uznaniowej których zasad nigdy nie rozumiałem bo się nie zgadzała. Raz za mało, a innym razem za dużo! Jest to % od Twojej sprzedaży uzależniony od poziomu udzielonego rabatu. Jak sprzedasz za dużo to i tak ci obetną. Nie ma żadnego regulaminu premii. Dobra Szkola życia ????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Promag S.A?

Kontakt - Promag S.A

Romana Maya 11 61-371 Poznań

Branża główna: Maszyny i urządzenia
Zainteresowany

01.02.2022 17:22

Na jakie wynagrodzenie może liczyć młodszy specjalista ds. techniczno-handlowych posiadający 2 letnie doświadczenie w tym zakresie? Aktualnie wisi takie ogłoszenie.
Szeregowy

12.03.2023 16:01

Wynagrodzenie za pracę w tej firmie to jedno wielkie niedopowiedzenie.
Były PH

26.03.2023 09:20

Kilka latek przepracowałem na tym stanowisku w Promagu. Na kasę nie narzekałem, ale 8h nie pracowałem tylko więcej. Pamiętaj PH płaci sobie sam. Ile wyrobisz tyle zarobisz. Firma daje możliwość zarobienia, ale gdyby było tak super to pracowałbym tam do dziś.
Pozytywny

16.10.2019 17:44

Ciągle tylko narzekanie, to się nie podoba, tamto się nie podoba, rozumiem, ale bądźmy dorośli. Po pierwsze nie ma firm idealnych, po drugie wszystkim nie można dogodzić, zawsze będzie ktoś niezadowolony, a po trzecie w firmie jest wiele pozytywnych rzeczy, których może na co dzień już nikt nie zauważa, bo to norma np. specjaliści od których się można sporo nauczyć, fajne wyzwania i projekty, generalnie ludzie, wydarzenia dla klientów, rozpoznawalność marki na rynku, no i kilka rzeczy z socjalu (opieka medyczna, karta sportowa, ubezpieczania, też emerytalne, bony na święta, obiady, nagrody). Oczywiście można chcieć jeszcze więcej, ale czy to więcej spowoduje, że będzie się nam o tyle więcej chcieć ?? naprawdę ??
Rabid

07.07.2022 16:44

Za wszystko sam płacisz
Płertoriko

23.03.2023 17:05

Zgadzam się z przedmówca. Mój były przełozony nie skończył gimnasium. Nie mówię że gośc jest glupi czy coś, ale fakt faktem nie skończył gimnasium.
Janex

07.01.2023 11:39

Słyszeliście coś może o jakiś podwyżkach. Nie było żadne inflacyjnej, a teraz minimalna poszła dosyć mocno w górę więc powinni to wyrównać.
Zatrudniony

13.08.2022 10:39

Pracuję w tej firmie już jakiś czas i szczerze mówiąc jestem rozczarowany. Zbyt wiele rzeczy dzieje się na tak zwaną przysłowiową "pałę", przynajmniej w tym dziale gdzie pracuję. Brak dokładnie rozpisanego plan działanie stwarza bardzo wiele sytuacji stresujących, których można by było uniknąć. Inną sprawą jest to, że firma nie posiada odpowiednich narzędzi, wszystko rozpisywane jest w dziesiątka plików excela. Z zewnątrz firma może wydawać się całkiem atrakcyjnym miejscem pracy bo przecież jest nowoczesny biurowiec, centrum logistyczne są kolejne inwestycje tylko mam wrażenie, że to wszystko odbywa się kosztem pracowników. Wynagrodzenie na jakie może liczyć pracownik na stanowisku specjalisty w większości przypadków jest minimalnie większe niż Pani na kasie w Lidlu. Firma zatrzymała się z wynagrodzeniami dobrych kilka lat wstecz. Gdy idziesz po podwyżkę, bo przecież inflacja, ceny paliwa to wyższe kierownictwo zachowuje się jakby byli oderwani od rzeczywistości, ale jak się ma służbowy samochód i paliwo na które wszyscy pracownicy pracują to w sumie koszty dojazdu do pracy wcale nie rosną. Moje dni w tej firmie już są policzone. Poczucie że jestem wykorzystywany jest już zbyt duże. Wszystkim pracownikom życzę powodzenia. Pracujcie ku chwale PROMAGU.
Nute

04.01.2023 20:59

Jak ci tak niedobrze to czemu tam pracujesz?

19.10.2022 15:58

Proces rekrutacji mało profesjonalny. Pierwszy etap trwający półtorej godziny. Po kilku dniach zaproszenie na drugi etap z potencjalnymi przełożonymi. Podczas spotkania potencjalna przełożona rysowała kwiatki i drzewka na CV kandydata, nie uczestniczyła w rozmowie. Mimo zapewnień o informacji zwrotnej po drugim etapie rekrutacji, zarówno odpowiedzi pozytywniej jak i negatywnej, do dziś brak kontaktu.

20.10.2022 08:27

Dziękujemy bardzo za opinię, każda informacja jest dla nas cenna, aby ulepszać nasze procesy.
Krzysiu

12.10.2022 09:29

Ile zarabia magazybier - operator wozka widlowego?
DKA

11.06.2022 07:40

Dobra i rozwijająca się firma.

27.09.2021 10:50

Czy w Promag S.A jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
Sx

02.06.2022 12:25

Zależy od przełożonego, ale często coś z nim ustalone może zostać zablokowane decyzją zarządu.
PR

03.06.2022 09:39

Przez zarząd muszą być zaakceptowane decyzje strategiczne, decyzje, które generują koszty lub decyzje, które wpływają na pracę innych działów. Myślę, że w wielu firmach zarząd musi zaakceptować tego typu decyzje podwładnych menedżerów.

21.04.2022 10:42

Czy pracownicy Promag S.A mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?
Zbig

02.06.2022 17:00

Raczej dlatego że ja już tyle nie pracuję w firmie ????
Dział

03.06.2022 08:05

Zjazdu integracyjnego nie było dokładnie 3 lata, w tym roku będzie. Na brak integracji wpływ miała tylko pandemia. Wyniki sprzedaży nie mają nic wspólnego z tym czy jest integracja czy nie. Poza tym sprzedaż wzrosła i to bardzo mocno, po trudnym, pandemicznym roku 2020.
Nowy

22.05.2022 19:16

Widziałem ogłoszenie do pracy w księgowości. Jak w tej chwili wygląda tam atmosfera? Czy warto aplikować?
Nieznajomy

02.05.2022 09:44

Cześć jak wygląda kultura pracy oraz zarobki na stanowisku inżynier procesu / konstruktor z góry dziękuję za odpowiedź.

06.01.2022 10:13

Czy nowo zatrudnione osoby w Promag S.A otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
Zbigniew

06.01.2022 10:57

Tak. Nie inaczej
kandydat

14.07.2021 10:41

Dzień dobry, jak wygląda praca na stanowisku PH? Ktoś może się wypowiedzieć? Dni biurowe? Samodzielność w działaniu? Jakie samochody? Do użytku prywatnego ? Pytam czy można zarobić 5 cyfrowe kwoty pracując bardzo dobrze? Z góry dziękuje za odpowiedź.
kandydat.

27.07.2021 12:23

Dzięki za info. No jasne, nie chodzi o lans, ale o komfort w pracy. A dla niektórych to ważne.
Poker

04.01.2022 06:14

Jest to bardzo merytoryczna opinia. Prawidłowe podejście do tematu. Przyznam, że opinia ta zachęciła mnie do aplikowania na stanowisko PH.
Danny

22.07.2021 21:15

Dla mnie firma ok i polecę każdemu, nie rozumiem tych niekorzystnych wpisów- chyba konkurencja.
Nieznajomy

13.08.2021 11:13

Jak wyglądają zarobki po okresie próbnym?
NItek

15.12.2021 11:01

Ja także polecam, jest ok.

18.06.2021 10:25

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w Promag S.A?

11.08.2021 17:02

TAK
erda

18.06.2021 13:42

nie jest źle!
Picker

17.05.2021 11:13

Chciałbym zapytać jak wygladają zarobki dla kierowcy wózka widłowego/ magazyniera na ten moment ? Chciałbym zmienic pracę i nie wiem czy warto złożyć CV?
Mati

11.02.2021 11:29

Pracowałem w firmie kilka ładnych lat, czasami nie było łatwo, bo dużo wyzwań, ale firma na pewno dała mi możliwość rozwoju, poznanie dużej gamy asortymentu technicznego, bardzo urozmaiconego, udział w ciekawych projektach, możliwości doradzania klientom czasami w błahych sprawach, ale także w bardzo skomplikowanych, innowacyjnych, i to jest coś czego nie da się wycenić. Ludzie też fajni, czasami mieliśmy różne zdania, ale zawsze ostatecznie się dogadywaliśmy, bo graliśmy do jednej bramki, także wsparcie było. Ja nie narzekałem, sami się przekonajcie.
J

05.05.2021 04:16

To skoro było tak fajnie czemu odszedłeś?
Margo

07.05.2021 09:17

Ja również pracowałam kilka lat w tej firmie i zgadzam się z tą opinią. Fajna atmosfera, mili ludzie. Praca w tej firmie wiele mnie nauczyła. Nie da się tego wycenić. Na zarobki też nie narzekałam. Odeszłam bo zmieniła się ekipa i nic już nie było takie same. Kiedyś tworzyliśmy zgrany i wykwalifikowany zespół. Każdy wiedział co ma robić i wykonywał swoje obowiązki z pasją i zaangażowaniem. Po zmianach nie było już z kim pracować. Piszę o jednym z oddziałów. Polecam szczególnie młodym ludziom którzy chcą się czegoś nauczyć i zdobyć warsztat.
kandydat

22.04.2021 10:12

Hej, jakie są warunki pracy handlowca? Jakieś widełki? Premia od obrotu czy marzy? Jakie auta? Można użytkować prywatnie?
hej

05.02.2021 14:51

ilu jest osób zatrudnionych?
Promag S.A.

11.02.2021 11:16