Promag S.A

Gdańsk - Promag S.A

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Promag S.A

Opinie o Promag S.A Poznań

Nie przegap nowości o Promag S.A!

mąż

11.11.2011 16:39

ile zarabia przedstawicilel w tej firmie w grodzisku mazowieckim?
????

10.09.2011 00:52

czy wy piszecie o firmie promag? popracowalem tam 2 lata i jakos niezauwazylem atmosfery i premi pomimo wynikow ale skoro tak teraz tu dobrze to niech moc bedzie z wami!

13.08.2011 14:38

Pracowałam we Wrocławiu. Moja opinia będzie szczera. To bardzo dobry pracodawca, atmosfera zależy od ludzi, bo to oni ją tworzą-kiedy była stara ekipa było super,później już gorzej. To solidny pracodawca, pensje zawsze na czas, szkolenia, pakiet socjalny średni-nie wiem jak jest teraz. Wiele dała mi praca w tej firmie, na tle innych pracodawców wypadają całkiem nieźle. Przesympatyczna,kompetentna Pani (usunięte przez administratora)-wspaniali ludzie. Łezka w oku się kręci. Pozdrawiam wszystkich.
e2

15.07.2011 22:02

co sądzicie o oddziale w łodzi? da sie tam pracować?

15.07.2011 22:01

niektórzy mają lepiej inni gorzej- grunt to się ustawić hehe
hernuj

15.07.2011 21:59

Ile płacą w logistyce?
ktoś

28.12.2010 16:13

Kolego musisz trochę popracować nad składnią zdania. W przeciwnym wypadku już niedługo na Twoją marżę również będzie pracował cały oddział.
Zainteresowany

30.10.2010 23:14

Piszecie tylko o pensjach przedstawicieli, a co z pensjami specjalistów? Czy ktoś się może orientuje? Jakie podstawy? I jakie premie?
bob

26.10.2010 20:30

a jakie są to rzeczy do których trzeba sie przyzwyczaic,jaka kase płacą czy są premie

26.10.2010 18:23

Bob - 2010-10-26 16:35:03 Dostałem oferte pracy w magazynie w Poznaniu,napiszczie czy warto tam pracowac ,jakie jest wynagrodzenie jaka atmosfera w pracy ,jakie godziny pracy,jak jest z sobotami.Niechciałbym sie pakowac w jakis syf. Soboty są wolne! Praca od 8:00-16:00 lub 10:00-18:00. Jak przyzwyczaisz się do pewnych rzeczy to nie jest tak źle jak piszą...
Bob

26.10.2010 16:35

BOB

26.10.2010 16:31

Dostałem oferte pracy w magazynie w Promag-Poznań.Napiszcie czy warto tam pracowac ,jakie są zarobki w magazynie.Napisaliscie same niepochlebne opinie.Niechciałbym sie pakowac w jakiś syf .

20.10.2010 09:36

anonim - 2010-10-18 22:25:15 Mam pytanko czy po okresie próbnym przedstawiciela jest umowa na czas określony czy na stałe. I czy po okresie próbnym jest podwyżka? umowa na okreslony. Jesli bedziesz dobry dostaniesz podwyzke...

Kontakt - Promag S.A

Romana Maya 11 61-371 Poznań

Branża główna: Maszyny i urządzenia

18.10.2010 22:25

14.10.2010 17:51

Przykro mi, ale nie ja zaczynalem. Szukalem tylko informacji. Zakonczmy starcie i wrocmy do sensownych opinii.

13.10.2010 13:57

Nie mowmy o premii, bo bylo o tym wczesniej juz kilka razy i chwalebne opinie to niestety nie byly. Kwote wynagrodzenia PH tez juz mniej wiecej znam. Bylo tez o wynagrodzeniu dyrektora. Co natomiast ze stawkami menedzerskimi w oddzialach? Moze ktos z Was podpisywal taka umowe? Tylko zaznaczcie czy mowa o brutto, czy netto bo to spora roznica:)

12.10.2010 21:13

Hehehe.. konczyc prace o 16? Odkad pracuje w handlu nie pamietam bym skonczyl tak wczesnie:) Ot, taki juz los handlowca. Tyle ze to prawie zawsze zwiazane z wyjazdami i dlugimi powrotami do domu, przyzwyczailem sie juz. Nie odpowiedziales jednak kolego na moje pytania. Moglbym prosic zebys sie jakos do nich odniosl? Pracowac moge dluzej, nie przeraza mnie to, byle bylo na godziwe zycie i weekendowe piwko eeeeeeeee...tzn "chlebek" ;)

11.10.2010 18:58

Dzieki za szybkie odpowiedzi:) Powiedzcie jeszcze jak wyglada sprawa menedzera ds sprzedazy. Jaki zakres obowiazkow, jak wyglada dzien pracy (wiecej trasa, czy biuro?) i ile na takim stanowisku mozna wolac?

07.10.2010 20:42

Dolacze sie do prosby kolegi, ile zarabia kierownik np, w oddziale?

20.01.2010 20:06

a jak długo tam pracowałeś?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Promag S.A?

zumi

04.12.2009 10:59

Chcialbym sie dowiedziec czegos na temat pracy na magazynie w Poznaniu na R.Maya.. nie o bydgoszczy gdasku itd.... bylem na rozmowie u pana K... maja sie do mnie odezwac.. Doradcie ???
kandydat

14.11.2009 11:36

Jestem zainteresowany pracą w oddziale gdańskim. Rzeczywiście większość komentarzy dotyczy tego właśnie oddziału??troche mnie to przeraża
yy

10.11.2009 21:34

a jak ma się oddział w warszawie
tt

10.11.2009 21:26

a jak ma się oddział w stolicy były ponoć dwa a został jeden...

09.10.2009 07:45

Mam pytanie. Wam też stany magazynowe wrzucają w koszta?Regały, kolumny które nie poszły itp.
lili

15.09.2009 20:31

a ja pozdrawiam wszystkich, z ktorymi moglam do tej pory pracowac, bo nie zaluje ani chwili spedzonej w Promagu.Poznalam tam wielu wartosciowych ludzi.
Jacky

06.07.2009 13:27

Super jest w centrali w Poz. zarobki specjalistów to (usunięte przez administratora) netto. W firmie panuje miła atmosfera!

Zostaw merytoryczną opinię o Promag S.A