logo Premium Consultants

Premium Consultants

Warszawa

Opinie o Premium Consultants

Consultant 2013-06-05 11:02:36
Nie polecam podejmowania pracy w tej firmie. Zarobki minimalne, ( usunięte przez administratora )
Podobno w przeciągu roku odeszło stamtąd ok 15 osób.
bylypracownik 2013-06-06 21:35:48
Consultant - 2013-06-05 11:02:36

Nie polecam podejmowania pracy w tej firmie. Zarobki minimalne, ( usunięte przez administratora ).

Podobno w przeciągu roku odeszło stamtąd ok 15 osób.
potwierdzam wszystko co napisala przedmowczyni/przedmowca.( usunięte przez administratora ) na skale swiatowa. rozmontowala te firme. nie polecam pracodawcy. orka w polu bez szans na satysfakcje z pracy.
expracownik 2013-06-11 10:31:20
Firma sprawia dobre pierwsze wrażenie, uwaga niestety to tylko pozory. Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Ogromny minus to całkowity brak swobody i ciągła kontrola, która nie tylko blokuje możliwości rozwoju pracowników, ale bardzo utrudnia codzienną pracę i życie. Rozwoju jako takiego zresztą nie ma, nie ma też co liczyć na awans lub podwyżkę. ( usunięte przez administratora ) Nie świadczy chyba najlepiej o firmie to, jeśli pracownicy cieszą się, dopiero gdy stamtąd odchodzą…
exxpracownik 2013-06-19 13:13:16
Niestety wszystko to prawda, szkoda tylko, że tak dużo naprawdę dobrych osób zmarnowało tam swój czas, zanim się o tym wszystkim przekonało. Życzę wszystkim pozytywnych doświadczeń na przyszłość.
odp_do_anonim 2013-06-26 12:57:53
2100netto? pewnie i mozna, ale pozostaje pytanie czy warto? Chyba, ze masz [usunięte przez moderatora] na prace i chcesz sie tylko odbic finansowo miesiac lub dwa - wtedy polecam. Jako miejsce pracy, to pomylka (bez wzgledu na pensje)
anonim 2013-08-30 10:48:48
hahaha,( usunięte przez administratora ) to prawdziwe imie?:) jak z telenoweli:) czy wraz z umową Premium Consultants daje zakres obowiązków?
zdegustowany 2013-08-30 15:53:10
( usunięte przez administratora ).
Nie, nie dołącza zakresu obowiązków
kici 2014-03-26 16:59:17
oj nie gadajcie. Niewiele jest takich miejsc gdzie jest jeszcze możliwość pracowania bez żadnej umowy
lukas 2014-05-07 21:14:48
@kici, no owszem niewiele jest takich miejsc, ale czy to jest jakaś zaletą, bo jak dla mnie to minus dla premium consultants.
zerg 2014-05-08 00:27:48
Przypominam, że nawet kiedy nie ma umowy na piśmie to w prawie istnieje coś takiego jak umowa ustna, ale ją trudniej udowodnić.
były pracownik 2014-07-04 11:47:35
Nie ma szans udowodnienia tzw. umowy ustnej. Na rozmowie rekrutacyjnej, w tej firmie, obiecywano mi prowizję o równowartości pensji, w praktyce płacili 100 zł. za zrealizowany projekt.
Mówić każdy może, niestety to tylko słowa rzucane na wiatr.
1
anonim 2014-10-20 16:52:43
pracownicy z wielu powodów nie chodzili uśmiechnięci
anonim 2014-11-05 13:49:49
Firma nie jest godna polecenia.
anonim 2014-11-06 11:37:56
serio to wygląda tak: przychodzisz na rozmowę, wszystko zapowiada się dobrze, dużo projektów, możliwość rozwoju, samodzielność w działaniu, obiecywane duże prowizje od projektów. Na początku tak jest bo się wdrażasz, starasz się pokazać z jak najlepszej strony, po jakimś czasie, widzisz wszystko czarno na białym. Nie masz możliwości rozwoju (brak jakichkolwiek szkoleń), nie jesteś samodzielny, wszystko trzeba uzgadniać każdą najmniejszą rzecz, do tego prowizja - jakiś żart, nie mówiąc już o podstawie.
Owszem, nie ma pracy idealnej, żeby każdy zawsze był zadowolony, ale chodzić do pracy wiedząc że nie masz żadnej perspektywy na doskonalenie swoich umiejętności nie jest optymistyczna
3
były pracownik 2014-11-21 11:08:24
Pamiętam sytuację kiedy koleżanka realizowała projekt, bardzo czasochłonny, druga koleżanka została przydzielona by jej trochę pomóc. Po zamkniętym projekcie Szefowa wezwała obie do siebie i zapytała: Jak mam podzielić prowizję? Po 50 zł? Dogadajcie się między sobą i dajcie mi znać co zadecydowałyście.
Chciałabym zaznaczyć, że projekt był warty ok. 10 tys. PLN.

Druga sytuacja: koleżanka była na finiszu projektu, klient zdecydował się na konkretną osobę. Niestety kandydat nie odbierał telefonu, więc przełożona zaproponowała, że spróbuje skontaktować się z nim. Udało się - dodzwoniła się do niego i poustalała wszystkie szczegóły. Kandydat został zatrudniony. Na koniec miesiąca okazało się, że koleżanka nie dostała za niego prowizji. Poszła do Szefowej, a ta grzecznie jej oznajmiła, że prowizję dostanie przełożona, z racji tego, że to ona finalnie kontaktowała się z kandydatem.

Takich sytuacji było tysiące i mogę nimi dzielić się godzinami.
2
były pracownik 2014-12-02 14:50:42
wisienką na torcie powinien być fakt, iż przełożona uwielbia się rozkoszować w swoim bogactwie, nie omieszka opowiadać swoim pracownikom czego to sobie nie kupiła za tysiące złotych, uważam, że takie zachowanie jest nie fair co do pracowników.

już długo nie pracuje w tej firmie ale jak widzę po wpisach nic się nie zmieniło - a podobno miało na lepsze. i popieram mojego przedmówce/przedmówczynię, że tych historii jest tysiące i można je przytaczać całymi dniami.
2
były pracownik 2014-12-05 10:12:12
najgorsze w tej historii jest to że podczas rozmów na przerwie wyszło, że tzw "przełożona" czyli konsultant nawet nie wiedział że ma dostać jakieś pieniądze… i oczywiście nigdy ich nie zobaczył. wiele razy taka akcja się zdarzała również za moich czasów. Czysty wyzysk i praca na nowe zakupy właścicielki.
stivie 2014-12-19 18:30:19
Hej, jeśli ktoś z was interesuje się firmą Premium Consultants to zajrzycie na forum ponieważ jest nowa propozycja pracy. Bardzo interesująca sprawa. Dla jednego z naszych klientów, lidera branży transportu chłodniczego, poszukujemy osoby na stanowisko:   ...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5743185?keywords=&region=
były pracownik 2014-12-20 13:48:43
Nie polecam. Wyzysk,brak szacunku,wiecej i wiecej. Domy i bogactwa Pani prezes to tylko kropla w morzu. Naprawde jezeli ktos ma wiecej oleju w glowie nie polecam i podpisuje sie pod tym bo bylam widzialam i wspolczuje tym ktorzy jeszcze"tam pracuja".
2
wow 2015-03-13 19:15:20
bylam na rozmowie tam...pani M z twarzy wydaje sie byc karierowiczką nie swojej pracy...Nie przyjelam propozycji...i widze ze cale szczescie.
Zostaw swoją opinię o Premium Consultants - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Premium Consultants