brak logo

ESI Elwat

Wrocław

Opinie o ESI Elwat

Przemo 2015-12-02 23:27
1. Wypłata zawsze na czas.
2. Jak jesteś dobry to normę wyrobisz w 3 godziny, potem albo robisz ponad normę i dostajesz kasę albo cicho siedzisz do fajrantu.
3. Na szczęście zmienił sie kierownik na produkcji i jest dużo lepiej.
4. Jak nie wyrabiasz normy to i tak dostajesz swoją stawkę, no to chyba nie jest złe.
5. Oprócz tego wczasy pod grusza, na miejscu przychodnia i pełen social.
6. Jeśli mi by sie nie podobało to mogę iść gdzie indziej.
7. Robię swoje, nie politykuje, reszta to nie moja działka.
:D :D :" Jak jesteś dobry to normę wyrobisz w 3 godziny, potem albo robisz ponad normę i dostajesz kasę albo cicho siedzisz do fajrantu." zwłaszcza jak siedzisz cicho
:D
6
2015-12-02 23:50
Drodzy Państwo!
Opisując swoje miejsce zatrudnienia jako łatwe i wymagające nakładu przez trzy godziny dajecie negatywny obraz Swojej organizacji
(usunięte przez administratora)
6
Alik 2015-12-04 08:23
Masz racje. Napisz do mni na Berdyczów@buziaczek.pl , to cos wspólnie wymyslimy.
7
Roman 2015-12-04 10:10
Niestety większość pracowników tutaj jeśli chodzi o podejście do pracy żyje w poprzedniej epoce. Eldorado:).
Nie słyszałem żeby w jakiejś firmie produkcyjnej płacono za czas spędzony na paleniu w pracy. Takie zakazy są całkowicie normalne w innych firmach. Ogarnijcie się-komunizm się skończył.
Przestańcie ujadać,politykować,plotkować i wymieniać Zarząd co roku, bo to do niczego nie prowadzi.
Weźcie się po prostu za to co do was należy - pracę i róbcie to jak najlepiej. Będzie to z korzyścią dla firmy a także i dla was.
Resztę zostawcie Zarządowi i Radzie,którzy naprawdę ciężko pracują dla dobra firmy.
Powiem więcej wszyscy pracujecie na sukces tej firmy,a jeśli chcecie coś zmieniać to popatrzcie wokół i zacznijcie zmiany od siebie.
12
agu 2016-01-19 11:37
Cześć szukam pracy czy ktoś może mi napisać czy potrzebują ludzi na produkcji? Mam doświadczenie na produkcji,montażu.Proszę o odpowiedż z góry dziękuję
9
Mrowkojad 2016-01-20 22:14
Możesz złożyć papiery, ja sie załapałem z urzędu pracy i pracuje już na druga umowę. Ludzie generalnie fajni za wyjątkiem paru ( usunięte przez administratora) dazacych do powrotu poprzedniej prezes.
9
agu 2016-01-21 09:45
Dzięki za informację
8
Branson 2016-01-24 09:16
Do Myślący.
Dobrze to ująłeś. Tez tak uważam. Nic dodać, nic ująć.
9
Babel 2016-01-24 12:30
Alescie sie chłopcy i dziewczyny rozpisali. Generalnie sie z Wami zgadzam, ale po co tym pisać na ogólnodostępnym forum. Trzeba pracować i tyle.
9
Obiektywna 2016-01-25 20:17
Ja z pracy jestem zadowolona. Oczywiscie chciałabym zarabiać więcej ale jak zsumuje to co mogę stracić, to szanuję co mam. W każdym zwkladzie znajdą się ludzie, z którymi nie chce się pracować ale co zrobić. Stabilizację przedkładam nad partykularne interesy spoldzielczych chuliganów. Nie pije z nimi, jednym słowem olewam ludzi nieodpowiedzialnych. Każdy ma prawo pisać to co chce, pod warunkiem że nie obraża innych.
12
szukająca 2016-01-25 21:40
Ale napiszcie czy są przyjęcia i gdzie składać cv
9
Doświadczony manager 2016-01-27 21:12
No proszę, jeszcze nie zamknąłem strony, a już ktoś wylewa swoją frustracje. Masz prawo do swojego zdania, ale z Twoimi skrajnymi wypocinami, które wynikają z Twojej frustracji nie wszyscy musza sie zgodzić. Ja podpowiadam to co spółdzielcy powinni uczynić aby uratować swoje miejsca pracy i swoje zainwestowane pieniądze. Przekonałem do tego swoich rodziców. Ty, nie musisz myślec tak jak zdecydowana większość ludzi rozsądnie postępujących, Ty możesz robić co uważasz.
12
Jacek 2016-01-30 23:22
To jest portal, dla potencjalnych pracowników aby mogli zapoznać się z opiniami tych którzy pracowali lub pracują, aby ułatwić decyzję czy warto się starać o pracę. Wy tutaj piszecie co byście chcieli zmieniać, usprawniać - zupełnie niepotrzebnie A ja chcę zapytać jakie są zarobki, czy wypłata jest do dziesiątego każdego miesiąca, czy na koniec miesiąca na jakie dodatki pozapłacowe można liczyć, czy jest możliwość dorobienia w godzinach nadliczbowych co pójść i czy koniecznie trzeba mieć grupę inwalidzka żeby tutaj pracować. To napiszcie, bo z tego co słyszałem to ludzie to są fajni i sympatyczni.
7
Aparatowy 2016-03-04 19:21
Czołem wszystkim.
Wróciłem z zagranicy szukam roboty najlepiej przy obróbce plastiku.
Czy są przyjęcia, a jeżeli tak to gdzie składać papiery? Robiłem kiedyś w Pilmet i Chemipol, znam się na wtryskarkach i automatach tokarskich. Mam tez prawko C+E. Napisze ktoś jaka jest atmosfera i warunki pracy.

6
Jacobs 2016-03-06 14:03
Ustalili już skład nowej rady ??? a przwewodniczącym kto ? Prosze ja ciebie.
2
a fee 2016-03-06 14:22
Drogi Jacobsie nie potrafili poprawnie zredagować odwołania rady i jutro będą ponownie zbierać podpisy . A kto ? To w następnym poście .
1
Leliwa 2016-03-18 00:44
Cytat:"Przestańcie ujadać,politykować,plotkować i wymieniać Zarząd co roku, bo to do niczego nie prowadzi.
Weźcie się po prostu za to co do was należy - pracę i róbcie to jak najlepiej. Będzie to z korzyścią dla firmy a także i dla was.
Resztę zostawcie Zarządowi i Radzie,którzy naprawdę ciężko pracują dla dobra firmy."
W słowniku ludzi kulturalnych nie ma takiego słowa, którym można by dosadnie skomentować ten wpis.
Ponad to zwracam uwagę, że pisząc zarówno do pojedynczej osoby jak i do szerszego grona osób, kulturalny piszący powinien używać formy grzecznościowej i używać zaimków pisanych z dużej litery czyli : Twój, Państwa, Wasz itp. Wniosek - osoba pisząca nie szanuje osób do których kieruje swój "apel".
Dla czego to mnie nie dziwi?
4
Spejson 2016-03-20 16:23
We związkach są już właściwi ludzie. Teras pora na Rade. Potem przywrócimy poprzednią panią prezes, oraz reaktywujemy dział Logistyki i Rozwoju i weźmiemy się za porządki. Słoneczko zaczyna na świecić.
1
Spejson 2016-04-22 09:04
Takie zmiany są realne w firmie. Jusz je rospoczelismy.
1
Pierr 2016-04-22 19:10
A co konkretnie zamierzacie zrobić ?
Rozważny 2016-07-08 13:23
Przywrócić poprzednią Panią Prezes absurd!!
Kompletna ignorantka nie pamiętacie poprzedniego kierownika jakości, facet miał pomysł ale został wywalony na zbity pysk no i jeszcze kilku z jego otoczenia szczuło bo nie chciało lepiej.
Dlatego jak słyszę o byłej prezes to mi się robi niedobrze.Trzeba wyp........ ten były układzik i wpuścić myślących ludzi pokroju byłego kierownika jakości i wszystko będzie ok.
7
Zbyszek 2016-07-16 09:12
Wszystkie stanowiska są obsadzone a chętnych do pracy jest bardzo dużo.
6
pikus 2016-09-22 18:19
wiele lat juz nie pracuje w ,,elwacie''. mam jednak sentyment sprzed wielu wielu lat kiedy ETWAT byl zzakladem dla ludzi i z ludzmi.Mam kontakt z osobami tam pracujacymi i jestem w miare na biezaco. Moge tylko powiedziec ze w chwili obecnej rzadzi tam sitwa ktora za donosy na innych pracownikow nagradza podwyzkami. Kto umie sie podlizac panu prezesowi to pracujac na pol etatu zamiast 2000 zlo dostanie 4000 tys. zlotych. Inwalidzi ktorzy w najwiekszym stopniu wnosza do spoldzielni zostali oblozeni takimi normami ze nie maja szans aby wypracowac a jest to przeciez spoldzielnia inwalidow!! Pan prezes faworyzuje donosicieli i lizusow. Ma plany sprewatyzowania zakladu za psie pieniadze i obecna rada ktora siedz przy korytku raczki zaciera i cieszy sie na przyszlosciowe tantiemy. Do konca roku beda zwolnienia okolo15-20 osob. Naturalnie na pierwszy odstrzal ida ci ktorzy nie graja pod muzyczke prezesa. To zaklad pracy ktory powinien sie znalesc pod lupa CBA. Wiem ze prezesiunio ppdszywa sie pod rozne nicki i zaraz bedzie protestowac i zaklad chwalic a moze nawet usunie moj komentarz?? to nic! napisze ponownie ale wtedy jeszcze do CBA !! pozdrawiam.
8
YYY 2016-10-16 13:12
Nie rozumiem wypowiedzi większości byłych pracownikow i wszelkich tak zwanych działaczy spod ciemnej gwiazdy. Pracuję tutaj od dłuższego czasu i uważam, że to najlepsza firma jaka mogła mi się trafić. Przyjazna atmosfera pracy, pomocni koledzy, elastyczne godziny pracy, stabilne zarobki i wcale nie muszę siedzieć w pracy w weekendy, żeby pracować.
Pozdrawiam :)
5
hehe 2016-10-16 13:21
A atmosfera jaka aktualnie teraz panuje? Pozdrawiam
1
Tas 2016-12-22 20:16
Wybacz. Ale ja pale papierosy i tak wykonuje wiecej niz ci nie palący. A teraz. Osoby którym kończyly sie umowy. Staly nie bezrobotni. Zajebisty prezent na swieta. I wsrod tych osob sa takie ktore zaslugiwaly na umowy stale. Zal mi ich. I jestem zly na firme. Bi osoby ktore powinne stracic prace nie tylko za alkohol jak R. M. Ale tez takie ktore obnizaja poziom na produkcji. Wystarczy sprawdzic. Jak i kto pracuje
4
Rambo 2017-01-10 05:38
Już niedługo, już niedługo przyjmiemy z powrotem zwolnionych i zatrudnimy godnych z pośród tych którym skończyły się umowy i zrobimy porządki. . Tylko nas słuchajcie i róbcie co mówimy.
5
nowhere- now here 2017-02-27 01:22

Osoba, która zajmuje się sprawami majątkowymi przedsiębiorcy powinna podejmować takie działania, które nie narażą firmy na wielkie straty finansowe. Wyrządzenie szkody majątkowej (lub choćby sprowadzenie niebezpieczeństwa jej wyrządzenia) może spowodować, że taka osoba zostanie pociągnięta do odpowiedzialności. Co jej grozi?

za wyrządzenie znacznej szkody majątkowej – kara pozbawienia wolności od 3 miesięcy do 5 lat;
za sprowadzenie bezpośredniego niebezpieczeństwa wyrządzenia znacznej szkody majątkowej – kara pozbawienia wolności do 3 lat;
za wyrządzenie lub sprowadzenie niebezpieczeństwa znacznej szkody majątkowej w celu osiągnięcia korzyści majątkowej - kara pozbawienia wolności od 6 miesięcy do 8 lat;
za wyrządzenie szkody w wielkich rozmiarach - kara pozbawienia wolności od roku do 10 lat (działanie nieumyślne – do 3 lat).

Członek rady nadzorczej odpowiada wobec spółdzielni za każde swoje zachowanie tj. działanie lub zaniechanie, które wyrządziło spółdzielni szkodę, czy to majątkową, czy to niemajątkową.
12
Now here- nowhere 2017-04-24 21:13
Już za chwileczkę już za momencik zaczniemy nasze porządki.
6
Do Adamsów 2017-04-27 18:29
A co takiego chcecie porządkować. Kto wam w ogóle dał takie prawo? Ja się podpisałem pod waszą listą na spotkanie z radą ale po tym co dzisiaj zrobiliście będę się trzymać od nas z daleka .
9
Do Adamsów 2017-04-27 22:47
Dlaczego mnie lekceważysz i poniżasz ? Kim wy jesteście, że tak się zachowujecie i zmuszacie innych do przyjęcia waszego punktu widzenia?
10
TAS 2017-04-28 20:09
A czy ty wiesz, że to jest forum publiczne. Więc nie obrażaj ludzi.
6
Polefka czarna 2017-04-28 21:52
nie ma to jak odpowiadać samemu sobie:) nowhere, przynajmniej byś kogoś innego podesłał w celu ewentualnego poparcia/niepoparcia.chyba że to te porządki nowe?
1
Kolega z lutowania. 2017-05-01 05:11
Pisz śmiało. Łatwo się domyślić kim jesteś . A w internecie nie jesteś anonimowa.
12
Poszukujący pracy 2017-05-04 08:54
Napiszcie czy są przyjęcia i jak się pracuje . Czy wypłata jest w terminie, czy są godziny nadliczbowe a jeśli tak to jak są rozliczone. Czy jest fundusz socjalny i rehabilitacyjny. Czy można liczyć na wczasy pod Gruszą i zapomogi?
Pytam, bo miałem to wszystko w Chemipolu, potem nie miałem tego już w WABCO, a u prywaciarzy można zapomnieć. Teraz pracuje w Irlandii, ale gdybym załapał się do Elwatu gdzie pensje i godziny są uczciwie płacone jest pełen socjal i rehabilitacja to bym został.
8
Pracownik 2017-05-06 09:30
To wszystko tutaj masz. Wszystko legalne, uczciwie płacone, godziny, socjal, grusza i rehabilitacja. Stawki takie jak wszędzie, mogłyby być wyższe, Ale minimalną i tak muszą zapłacić, a reszta to już jest ekstra. Ja się z tego cieszę, nie chcę tego stracić i trzymam się z daleka od tych co mówią o konieczności zmian a tak naprawdę chcą się nachapac kosztem reszty. Nadzór i kierownictwo jest w porządku, normy są takie ze można wyrobić.
A w Chemipolu co robiłeś i kiedy? Bo słyszałem, ze to była fajna firma.
9
Spoldzielnik 2017-05-12 20:36
Jest dokładnie tak jak napisał kolega Pracownik.
Nikomu nie przeszkadza że mam rentę, że czasem pójdę na zwolnienie czy na przepustce z pracy do lekarza albo rehabilitanta . Zawsze wypłata jest na koncie do końca miesiąca, godziny nadliczbowe płatne w miesiącu w którym przepracowałaś, oprócz tego pełen socjal , dodatkowy urlop na turnus rehabilitacyjny , zwracają za leki i okulary, możesz sobie też kupić ciśnieniomierz i dział socjalny ci rozliczy. A oprócz tego wszystkiego możesz sobie dorobić na umowę zlecenie montując podroby w domu. Są tez związki zawodowe jakby co.
Więc chyba tylko debil może mówić, że w tej firmie jest mu źle.
Jak robiłeś Chemipolu, to składaj papiery bo na pewno sobie poradzisz.
4
Spoldzielnik 2017-05-12 20:37
Jest dokładnie tak jak napisał kolega Pracownik.
Nikomu nie przeszkadza że mam rentę, że czasem pójdę na zwolnienie czy na przepustce z pracy do lekarza albo rehabilitanta . Zawsze wypłata jest na koncie do końca miesiąca, godziny nadliczbowe płatne w miesiącu w którym przepracowałaś, oprócz tego pełen socjal , dodatkowy urlop na turnus rehabilitacyjny , zwracają za leki i okulary, możesz sobie też kupić ciśnieniomierz i dział socjalny ci rozliczy. A oprócz tego wszystkiego możesz sobie dorobić na umowę zlecenie montując podroby w domu. Są tez związki zawodowe jakby co.
Więc chyba tylko debil może mówić, że w tej firmie jest mu źle.
Jak robiłeś Chemipolu, to składaj papiery bo na pewno sobie poradzisz.
5
nowhere- now here 2017-05-13 08:45
Ty , pracownik, od razu widać, że jesteś zarządu albo z rady. Z tego co piszesz widać, ze twoje potrzeby są na najniższym poziomie piramidy Maslowa, skoro zadawalasz się tymi ochlapami, które dostajesz.
Pamiętaj jednak, ze wkrótce wszystko się zmieni, wrócą niesłusznie zwolnieni a wtedy się spotkamy i zobaczymy. Bo pamiętaj, ze oprócz minimalistow takich jak ty są tu ludzie, którzy nie są doceniani a przecież zasługują na więcej.
2
Spoldzielnik 2017-05-13 09:00
Nie strasz, nie strasz bo się (usunięte przez administratora słowo niecenzuralne). Akurat nie masz racji, bo pracuje na produkcji i wymiotuje jak musze słuchać waszych gadek. Kim wy jesteście do (usunięte przez administratora słowo niecenzuralne) nędzy, ze uważacie ze trzeba was doceniać. Za co się pytam macie być doceniani? Raz jeszcze podkreślam, że cieszę się z tego co mam bo gdzie indziej ani ja ani koledzy tego nie dostaniemy.
Parę razy was nagrałem i będę nagrywał dalej, nagrania na powrzucałem na YouTube i jak trzeba będzie to wszystkim prześlę link do tych nagrań. Wtedy zobaczymy.
4
SZOK 2017-05-13 11:54
Jakie PODROBY sa chalupniczo montowane? Wątróbka, nereczki, serduszka? To jakieś prosektorium?
Masz czas na nagrywanie, podsłuchiwanie, straszenie? Kto w tym czasie za Ciebie pracuje? Żeby coś publicznie wrzucić musisz mieć zgodę osób występujących w tych filmikach. "Nikt nie jest anonimowy w internecie" jak ktoś wcześniej zauważył.
"Kim wy jesteście do (usunięte przez administratora słowo niecenzuralne) nędzy, ze uważacie ze trzeba was doceniać". SĄ PRACOWNIKAMI. A Pan nie lubi być doceniony za dobrą, rzetelną pracę? Może jest Pan kimś kto z racji zajmowanego stanowiska powinien doceniać, a tego nie robi, bo uważa się za lepszego? Nieważne jest kto co robi, jeden nawija drucik, drugi sprząta, inny wywozi śmieci, kopie rowy melioracyjne, jeżeli wykonuje swoją pracę dobrze zasługuje na DOCENIENIE.
Panie POSZUKUJĄCY PRACY, nie czyta Pan tego forum? Tyle jadu, tyle nienawiści.
Jakim człowiekiem musi być zarządzający tą firmą, żeby jego załoga tak się nienawidziła?
Dla przypomnienia z podstaw zarządzania http://www.eduteka.pl/doc/cele-i-zasady-zarzadzania-zasobami-ludzkimi
1
Spoldzielnik 2017-05-13 12:49
Już się boisz . Wstydzisz się tego co mówiliście i mówicie? Mam taki sprzęt, że nie muszę przerwać pracy żeby nagrywać a jednocześnie wyrobić norme. Mi zależy na pracy i bezpieczeństwie udziałów bo to dla mnie jedyne co posiadam i nie wciągniesz mnie w twoje gierki .
Nie sądzę żeby zarządzający firmą chciał czytać co mu tu przysłaliście, tak więc dam wam ekipo dobrej zmiany dobrą radę. Wydrukujcie to i zanieście mu osobiście . Na pewno się ucieszy.
4
Obserwator 2017-05-13 14:26
Czego ty chcesz? A kto pracuje za tych co są nagrywani? Chyba, ze to Ciebie nagrano, wtedy masz problem. Kolega Spoldzielnik ma racje, w firmie jest całkiem przyzwoicie a to co napisał to 100% prawdy. Jakie docenianie jeszcze ma być, jak nikt nie chce np imprezy integracyjnej. Znasz zakład gdzie jest lepiej, to tam idź. Trzyma Cię tu ktoś na sile ?
Ja tez jestem zadowolony i potwierdzam co napisali koledzy wcześniej. Z jedna uwaga. Co prawda nagrywanie odbyło się bez zgody tych co nadają na prezesa i publicznie go poniżają, ale wstydzić i bać powinni się ci co tak mówią. Tym bardziej, ze od ponad dwóch lat wciąż powtarzają to samo i co się ani razu nie potwierdziło. Ja myśle, ze im chodzi o to, ze chcą nic nie robić i i dużo zarabiać dorabiając dontego ideologie, ze ich kupa to czekolada. Ja myśle, ze upublicznienie tych nagrań położy kres ich plotkom i szerzeniu przez nich nienawiści i skłócaniu kolegów.
Bo tak naprawdę, to kim oni są? Co w życiu osiągneli, ze chca ryzykować nasze miejsca pracy i udziały w imię leczenia swoich kompleksów. Dla mnie dobrze jest tak jak jest i spokojnie chce dotrwać do emerytury a nie na starość zostać bez pracy, udziałów z jakimś znanym tylko wykształciuchom co to z robotnika chcą na kierownika docenieniem. Ja czuje się doceniony jak mam na koncie pieniądze. A teraz rada dla kolegi Spółdzielnika. Dobrze, ze ich nagrałeś, ale zamiast umieszczać nagrania w internecie wypal płytki CD, rozrzuc po zakładzie tak jak oni ulotki, albo najlepiej wyślij od razu do prezesa. Będzie wtedy się działo ale może wtedy uda się spokojnie pracować.
5
SZOK 2017-05-13 14:32
Z postu PRZEMO wynika, że masz pracy na 3 godzinki, to sprzętu rewelacyjnego nie potrzebujesz, pięć godzin z uchem przy dziurkach od kluczy starczy. Zarządzający nie musi czytać, on musi to mieć w małym palcu. Nie aplikuję do Elwat, za niskie kwalifikacje mam, ale skomentować niektóre wpisy chyba mogę? Klniesz, straszysz, a to wyzwala we mnie bestię :D
Miłej pracy, miłej atmosfery, uprzejmości i życzliwości życzę wszystkim forumowiczom.
Powodzenia
Przemo 2017-05-13 14:51
A mi się wydaje, ze Ty wcale nie szukasz pracy, bo dobrze Ci jest w Elwacie i nie ryzykując niczym chcesz mieć jeszcze lepiej koszem kolegów.
I teraz masz pełne gacie, ze to sie wyda..
Widzę tez, ze komentujesz wpisy swojego autorstwa. Rób tak dalej, dobrze na tym wyjdziesz, życzę Ci tylko aby prezes Cię nie namierzył.
A nagran chętnie wszyscy sobie posłuchają.
4
TAS 2017-05-13 16:29
Wstyd mi za was. Dobrze że już koniec, wole przejść do firmy gdzie jest lepsza oferta. I nie chodzi o płace. I pisze to ja Tomasz Sokołowski. Bo to co wyrabiacie na forum, to porażka.
7
Spoldzielnik 2017-05-13 17:09
Brawo Tomek, pełen szacun.
Ja akurat nie mam dokąd pójść ( nie ten pesel ) a poza tym długo tu pracuję i nie chce stracić tego co mam a przede wszystkim udziałów. Dlatego uważam, ze na kłamstwa najlepsza jest prawda, która sama się obroni. Dlatego jestem za konfrontacja i ujawnieniem wszystkich niecnych celów tych, narcystycznie zapatrzonych w siebie egoistow i egoistek, którzy dla własnych celów nie licząc się z innymi chcą zniszczyć nasze wspólne dobro poprzez plotki i intrygi. I nie poddawaj się tak łatwo, razem możemy dużo. A ich ilu jest? Kilku ? Kilkunastu ?
8
ABC 2017-05-13 19:43
Widzę, że kolega Spółdzielnik mocno zdesperowany w obronie swoich praw ( naszych praw).
Rzadko tu wchodzę ale tyle spółdzielni zostało zlikwidowanych jak np. wymienione to wcześniej Chxmipol wiec musimy się zmobilizować i zacząć działać aby nie stracić tego co mamy i z czego żyjemy.
Podpisuję się pod tym obiema rękami.
8
123 2017-05-16 16:06
To wynika z tego, że stosunki międzyludzkie w tej firmie są złe tylko ze względu na osobę aktualnie zarządzającego. Czyli z postu Szok wynika, że przy poprzednich zarządzających wszyscy się kochali.
4
Poszukujący pracy. 2017-05-21 14:45
No i w sumie nikt mi nie odpowiedział na moje pytanie. Jeśli prawdą jest to co pisze Spółdzielnik , to warto tu pracować. Ale jak się czyta te inne wpisy, to przypomina mi się Chemipol, gdzi też było jątrzenie, plotki i pomówienia, ale nie było wtedy serwisu gowork.
4
Zostaw swoją opinię o ESI Elwat - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ESI Elwat