brak logo

ESI Elwat

Wrocław

Opinie o ESI Elwat

Monter 2015-10-11 19:18
1. Wypłata zawsze na czas.
2. Jak jesteś dobry to normę wyrobisz w 3 godziny, potem albo robisz ponad normę i dostajesz kasę albo cicho siedzisz do fajrantu.
3. Na szczęście zmienił sie kierownik na produkcji i jest dużo lepiej.
4. Jak nie wyrabiasz normy to i tak dostajesz swoją stawkę, no to chyba nie jest złe.
5. Oprócz tego wczasy pod grusza, na miejscu przychodnia i pełen social.
6. Jeśli mi by sie nie podobało to mogę iść gdzie indziej.
7. Robię swoje, nie politykuje, reszta to nie moja działka.


20
Brylant 2015-11-28 16:07
To zależy co potrafisz i co sobą reprezentujesz. Chcesz cos wiedzieć to pisz do mnie na priv.
13
agu 2016-01-19 11:37
Cześć szukam pracy czy ktoś może mi napisać czy potrzebują ludzi na produkcji? Mam doświadczenie na produkcji,montażu.Proszę o odpowiedż z góry dziękuję
11
Mrowkojad 2016-01-20 22:14
Możesz złożyć papiery, ja sie załapałem z urzędu pracy i pracuje już na druga umowę. Ludzie generalnie fajni za wyjątkiem paru ( usunięte przez administratora) dazacych do powrotu poprzedniej prezes.
11
agu 2016-01-21 09:45
Dzięki za informację
8
Branson 2016-01-24 09:16
Do Myślący.
Dobrze to ująłeś. Tez tak uważam. Nic dodać, nic ująć.
10
Babel 2016-01-24 12:30
Alescie sie chłopcy i dziewczyny rozpisali. Generalnie sie z Wami zgadzam, ale po co tym pisać na ogólnodostępnym forum. Trzeba pracować i tyle.
10
Obiektywna 2016-01-25 20:17
Ja z pracy jestem zadowolona. Oczywiscie chciałabym zarabiać więcej ale jak zsumuje to co mogę stracić, to szanuję co mam. W każdym zwkladzie znajdą się ludzie, z którymi nie chce się pracować ale co zrobić. Stabilizację przedkładam nad partykularne interesy spoldzielczych chuliganów. Nie pije z nimi, jednym słowem olewam ludzi nieodpowiedzialnych. Każdy ma prawo pisać to co chce, pod warunkiem że nie obraża innych.
16
szukająca 2016-01-25 21:40
Ale napiszcie czy są przyjęcia i gdzie składać cv
10
Jacek 2016-01-30 23:22
To jest portal, dla potencjalnych pracowników aby mogli zapoznać się z opiniami tych którzy pracowali lub pracują, aby ułatwić decyzję czy warto się starać o pracę. Wy tutaj piszecie co byście chcieli zmieniać, usprawniać - zupełnie niepotrzebnie A ja chcę zapytać jakie są zarobki, czy wypłata jest do dziesiątego każdego miesiąca, czy na koniec miesiąca na jakie dodatki pozapłacowe można liczyć, czy jest możliwość dorobienia w godzinach nadliczbowych co pójść i czy koniecznie trzeba mieć grupę inwalidzka żeby tutaj pracować. To napiszcie, bo z tego co słyszałem to ludzie to są fajni i sympatyczni.
11
Aparatowy 2016-03-04 19:21
Czołem wszystkim.
Wróciłem z zagranicy szukam roboty najlepiej przy obróbce plastiku.
Czy są przyjęcia, a jeżeli tak to gdzie składać papiery? Robiłem kiedyś w Pilmet i Chemipol, znam się na wtryskarkach i automatach tokarskich. Mam tez prawko C+E. Napisze ktoś jaka jest atmosfera i warunki pracy.

9
Jacobs 2016-03-06 14:03
Ustalili już skład nowej rady ??? a przwewodniczącym kto ? Prosze ja ciebie.
5
Spejson 2016-04-22 09:04
Takie zmiany są realne w firmie. Jusz je rospoczelismy.
1
Pierr 2016-04-22 19:10
A co konkretnie zamierzacie zrobić ?
Zbyszek 2016-07-16 09:12
Wszystkie stanowiska są obsadzone a chętnych do pracy jest bardzo dużo.
6
YYY 2016-10-16 13:12
Nie rozumiem wypowiedzi większości byłych pracownikow i wszelkich tak zwanych działaczy spod ciemnej gwiazdy. Pracuję tutaj od dłuższego czasu i uważam, że to najlepsza firma jaka mogła mi się trafić. Przyjazna atmosfera pracy, pomocni koledzy, elastyczne godziny pracy, stabilne zarobki i wcale nie muszę siedzieć w pracy w weekendy, żeby pracować.
Pozdrawiam :)
11
hehe 2016-10-16 13:21
A atmosfera jaka aktualnie teraz panuje? Pozdrawiam
2
Now here- nowhere 2017-04-24 21:13
Już za chwileczkę już za momencik zaczniemy nasze porządki.
8
TAS 2017-04-28 20:09
A czy ty wiesz, że to jest forum publiczne. Więc nie obrażaj ludzi.
10
Poszukujący pracy 2017-05-04 08:54
Napiszcie czy są przyjęcia i jak się pracuje . Czy wypłata jest w terminie, czy są godziny nadliczbowe a jeśli tak to jak są rozliczone. Czy jest fundusz socjalny i rehabilitacyjny. Czy można liczyć na wczasy pod Gruszą i zapomogi?
Pytam, bo miałem to wszystko w Chemipolu, potem nie miałem tego już w WABCO, a u prywaciarzy można zapomnieć. Teraz pracuje w Irlandii, ale gdybym załapał się do Elwatu gdzie pensje i godziny są uczciwie płacone jest pełen socjal i rehabilitacja to bym został.
9
Pracownik 2017-05-06 09:30
To wszystko tutaj masz. Wszystko legalne, uczciwie płacone, godziny, socjal, grusza i rehabilitacja. Stawki takie jak wszędzie, mogłyby być wyższe, Ale minimalną i tak muszą zapłacić, a reszta to już jest ekstra. Ja się z tego cieszę, nie chcę tego stracić i trzymam się z daleka od tych co mówią o konieczności zmian a tak naprawdę chcą się nachapac kosztem reszty. Nadzór i kierownictwo jest w porządku, normy są takie ze można wyrobić.
A w Chemipolu co robiłeś i kiedy? Bo słyszałem, ze to była fajna firma.
14
Spoldzielnik 2017-05-12 20:36
Jest dokładnie tak jak napisał kolega Pracownik.
Nikomu nie przeszkadza że mam rentę, że czasem pójdę na zwolnienie czy na przepustce z pracy do lekarza albo rehabilitanta . Zawsze wypłata jest na koncie do końca miesiąca, godziny nadliczbowe płatne w miesiącu w którym przepracowałaś, oprócz tego pełen socjal , dodatkowy urlop na turnus rehabilitacyjny , zwracają za leki i okulary, możesz sobie też kupić ciśnieniomierz i dział socjalny ci rozliczy. A oprócz tego wszystkiego możesz sobie dorobić na umowę zlecenie montując podroby w domu. Są tez związki zawodowe jakby co.
Więc chyba tylko debil może mówić, że w tej firmie jest mu źle.
Jak robiłeś Chemipolu, to składaj papiery bo na pewno sobie poradzisz.
10
Spoldzielnik 2017-05-12 20:37
Jest dokładnie tak jak napisał kolega Pracownik.
Nikomu nie przeszkadza że mam rentę, że czasem pójdę na zwolnienie czy na przepustce z pracy do lekarza albo rehabilitanta . Zawsze wypłata jest na koncie do końca miesiąca, godziny nadliczbowe płatne w miesiącu w którym przepracowałaś, oprócz tego pełen socjal , dodatkowy urlop na turnus rehabilitacyjny , zwracają za leki i okulary, możesz sobie też kupić ciśnieniomierz i dział socjalny ci rozliczy. A oprócz tego wszystkiego możesz sobie dorobić na umowę zlecenie montując podroby w domu. Są tez związki zawodowe jakby co.
Więc chyba tylko debil może mówić, że w tej firmie jest mu źle.
Jak robiłeś Chemipolu, to składaj papiery bo na pewno sobie poradzisz.
10
Poszukujący pracy. 2017-05-21 14:45
No i w sumie nikt mi nie odpowiedział na moje pytanie. Jeśli prawdą jest to co pisze Spółdzielnik , to warto tu pracować. Ale jak się czyta te inne wpisy, to przypomina mi się Chemipol, gdzi też było jątrzenie, plotki i pomówienia, ale nie było wtedy serwisu gowork.
9
Ten co chce spokojnie pracować. 2017-06-08 17:29
Mnie się tutaj fajnie pracuje. Większość kolegów i koleżanek jest życzliwa i sympatyczna. Potwierdzam wszystkie informacje zawarte w poprzednich wpisach. Co prawda rodzina Adamsów wróciła z wczasów i zygzakowata znowu pluje jadem, ale robi to mniej oscentacyjnie, bo chyba Spółdzielnik wysłał do dyrekcji płytę z nagraniem jej wystąpień. W sumie to nie wiem o co Adamsom chodzi i co nimi kieruje. Panoszą się, wymądrzają, obstawiają radę, związki i wszystkie możliwe komisje, a kto się z nimi nie zgadza to wróg śmiertelny.
19
Hans Kloss 2017-07-01 22:24
Tak się cieszę że wczoraj zwyciężyło dobro Spółdzielni . Bardzo gratuluję wszystkim nowym członkom rady objęcia funkcji.
Dziękujemy wszystkim za wczorajsze mondre decyzje.
Tak trzymać.
Zapraszamy wszystkie osoby chconce u nas pracować z grupami inwalidzkimi do składania dokumentów w kadrach .
7
Brawo, brawo 2017-07-02 09:41
Gratuluje wyboru wszystkim członkom nowej rady nadzorczej i życzę wszystkiego najlepszego.
8
Czekający na dobrom zmianę. 2017-07-02 17:46
Właściwe ludzie na właściwym miejscu.
6
123 2017-07-14 22:55
A ja się cieszę że na nich nie głosowałem.
Bo dzisiaj mieliśmy się okazję przekonać jak jest przez nich rozumiane dobro spółdzielni, które myli im się z własnym interesem.
12
Lidia 2017-07-20 10:53
@Hans Kloss rozumiem, że firma jest otwarta na zatrudnianie osób z niepełnosprawnościami. To ważna wiadomość dla osób, które aktualnie poszukują pracy. Mógłbyś powiedzieć, co powinny wiedzieć osoby, które są zainteresowane dołączeniem do ESI Elwat?
8
Zostaw swoją opinię o ESI Elwat - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ESI Elwat