brak logo

GIGANT II ALINA MAREK WOJEWÓDKA SPÓŁKA JAWNA

Piekary Śląskie

Opinie o GIGANT II ALINA MAREK WOJEWÓDKA SPÓŁKA JAWNA

Ania 2013-02-01 15:35:34
Przeczytalam te opnie zanim zlozylam tam papiery..rezygnuje, co sie bede meczyc...
7
Pascal 2013-02-02 16:18:50
Nie znam właścicieli ,pań z biura oraz wszystkich sklepów tej sieci.Moim sklepem na temat którego mogę się wypowiedzieć jest punkt na "Manhattanie" w którym codziennie robię zakupy. Po wejściu do środka wita mnie uśmiech pań tam pracujących,świeży towar,pełne półki ,atrakcyjne ceny.Zawsze czysto ,panie mają czas doradzić jak mam problem z zakupem . Lubię ten sklep ponieważ daje mi pewnego rodzaju poczucie stabilności - nikt nie przekłada mi towaru w inne miejsce (jak to robią w marketach) codziennie te same fajne ekspedientki i oby tak dalej!
zadowolona 2013-03-03 22:14:38
Zgadzam się z moją poprzedniczką też czasami robię zakupy na Manhatanie ale częściej na Kamieniu. Półki zawsze pełne, czysto i ekspedientki zawsze pomogą. Widzę, że dziewczyny ciężko pracują ale się uśmiechają. Ja jestem bardzo zadowolona ze sklepu na Kamieniu. Zmieniła się obsada i widać ogromne, pozytywne zmiany jakie tam zaszły oby tak dalej :)
Brak słów 2013-03-11 00:21:37
Na własnych oczach widziałam jak ekspedientki okradały sklep w którym pracowały. Brak poszanowania dla własnej osoby. Przykre jest to jak osoby zwolnione z pracy mszczą się wystawiając złą opinię, dziękuję.
? 2013-04-05 18:25:11
Widziałam i nie zareagowałam a teraz o tym pisze anonimowo. Gratuluję wrzucenia wszystkich do jednego worka. Może to ciebie złapano na kradzieży a teraz się mścisz na dziewczynach ze sklepu. Oceniać, pomawiać każdy potrafi zaraz widać ile jesteś warta.
Dancia 2013-04-10 00:56:04
Często robię zakupy na Osiedlu Wieczorka, na Kamieniu i jestem bardzo zadowolona. Obsługa miła i uśmiechnięta Towar świeży i w atrakcyjnych cenach Polecam Wszystkim :)
kamil84 2014-01-13 23:52:23
Wiekszość ekpedientek to wzorowe panie, (usunięte przez administratora)
SMOK 2014-12-19 11:44:52
to klamstwo i okropne oszczerstwa pod kierunkiem wlasciciela.Pracowalamw tej firmie parę lat i jak czytam te posty to wprost nie moge w to uwierzyc.Ludzie powaryjowali.WSRETNA POSKA SPOLECZNA PATOLOGIA
xxz 2015-01-09 23:11:43
@smok nie pracowałeś tam ............
1
smok 2015-01-12 10:14:27
Bo wyjechalam z kraju za mężem do Anglii.Gdyby nie to pracowalabym tam do dzis,ale moj mąz w swojej firmie budowlanej mial sto razy gorsze warunki pracy,niz ja w mojej i byl wyzyskiwany jak niewolnik,a oplacany jak uczen,bądz stażysta,firma Gigant przy jego poprzedniej w ktorej pracowal w Polsce to ELDORADO!!.I nic nie przesadzam!!
hmm... 2015-02-13 18:01:18
Hmmm,co Ci się tam podobało; )? Trzeba było zdjęcie pracodawcy w ramkę wstawić! I modlitwy zacząć! Jak do guru! Może to miłość!
1
D 2015-02-25 14:32:38
Też byłam wieloletnim pracownikiem i wiem ze swojego doświadczenia że jak sie chce komus pracoweac i pracuje uczciwie to bedzie pracowal. W kazdej pracy sa plusy i minusy. W dzisiejszych czasach o co jest trudno jedno moge powiedziec wypłaty zawsze były na czas a jak dobrze ktos wykonywal swoja prace to nikt nikogo sie nie czepiał. Przychodziły osoby do pracy ktore juz na samym wejsciu trzeba bylo dziekowac ze przyszly do pracy. Ogól nie praca w handlu jest praca ciężką bo trzeba dbac o swoje stanowisko pracy i służyc klientom ale jezeli ktos wybrał taki zawod z tym powinien sie liczyc. CZYSTOŚĆ I KLIENT!! Nie da sie wszystkim dogodzic tym co nie pasowało lub szukali czegos innego to odeszli i poszukali sobie innej pracy oby lepszej ale po wypowiedziach chyba nie jezeli swoje zale wylewaja na tym forum.
D 2015-02-28 19:15:21
Jeżeli prowadzą rekrutacje to z reguły ogłoszenia były wywieszane na sklepach ale zawsze można przyjść do siedziby na ul. Bursztynowe i zasięgnąć tam informacji Czego można spodziewać sie na rozmowie kwalifikacyjnej? Jak na każdej ten pierwszy kontakt jest ważny bo tak na prawdę wtedy można siebie zaprezentować. Oprócz doświadczenia, ważna jest także prezencja i umiejętności chociaz doswiadczenie pokazało mi że w praktyce wychodziło jaka ta osoba jest i czy umie pracowac. Jeżeli ktoś w domu nigdy nie miał ścierki w ręce i a kontakt z ludżmi jest mu obcy lub chce klientom pokazac, że wie lepiej niż właśnie klient to nigdy taka osoba w handlu sobie nie poradzi Mała poprawka w handlu może sobie poradzi ale klientów bardzo szybko do swojej osoby zrazi co będzie skutkowało na opinii sklepu a no to sobie kierownicy którzy zarządzają placówkami nie pozwolą . Moja rada dla ciebie jeżeli jestes pozytywnie nastawiona osobą i masz tez w sobie pokore do pracy z klientami a porządek nie jest ci obcy to złóż ofertę. W dzisiejszych czasach to klient jest najważniejszy i jego zadowolenie, żeby wrócił z powrotem więc chce dostać towar którego szuka, chce byc szybko obsłużony i z uśmiechem na twarzy pożegnany. Pozdrawiam
D 2015-04-18 21:00:06
Hej Pola, umowa jest normalna pierwsza na okres 3 miesięcy to jest plus, nie bawią się w umowy śmieciowe. Wypłaty zawsze na czas. Co do moich warunków to zaczynałam juz bardzo dawno temu i zbiegiem lat moja pensja rosła. Prawdą jest, ze firma nie daje żadnych pakietów medycznych ani kart multisport. Grafik jest ustawiany z miesięcznym wyprzedzeniem wiec jeżeli ktoś ma coś ważnego po prostu to zgłasza i tyle. Tam też pracują ludzie owszem jak ktoś notorycznie wymyśla dziwne powody zmiany grafiku to nawet osoby, które będą z nią pracować w końcu się w kurzą bo bedzie to miało przełożenie na ich grafik a nikomu się nie uśmiecha ciągle miec jakieś zmiany. Podobny system grafiku stosuje wiele firm, zeby uniknąć nieporozumień i zbyt dużych ilości skoków z popołudniówek na rano, chodzi o to żeby osoba nie była za bardzo zmęczona Pracuje się w soboty a także w niedziele, przypomnę, że jest to pracy w branży spożywczej i jak ktoś się decyduje na taką pracę musi liczyć się z tym. Osoby studiujące raczej niech szukają innej pracy bo w weekendy trzeba przychodzić do pracy i jedną niedziele w miesiącu ale nie na wszystkich sklepach są sklepy gdzie niedziele mają zamknięte np. sklep na manhatanie, wyszyńsiego. Drogi inwalido co do Siwego jeżeli miałeś z nim do czynienia to widoczni pracowałeś na hurtowni a to jaki jest z charakteru to proszę cie, jedna podstawowa rzecz albo przychodzisz do pracy pracować albo zajmujesz sie pierdołami. Gdybyś solidnie wykonywał swoje obowiązki to nikt by się do ciebie nie czepiał. Handel, branża spożywcza jest to najgorsza gałęź biznesu. z jednej strony to walka o cenę zeby sie utrzymać na rynku a z drugiej walka o klienta bo w końcu tylko dzięki nim mamy WYPŁATY!
1
i 2015-04-28 21:49:10
Jak chcesz się zatrudnić na staż w Gigancie. To ja Cię bardzo proszę. Zastanów się porządnie (usunięte przez administratora)szczerze nie polecam
1
waza 2015-09-23 08:11:58
mamy coraz więcej takich ludzi w naszym spoleczenstiwe,ktorzy mysla,ze w pracy należy bywac,a nie pracowac i za wszysko obwiniają innych,ale nigdy siebie,paranoja brak slow
1
zxz 2015-09-23 11:10:39
W pracy bywać? W dzisiejszych czasach każdy dobrze wie że w pracy jedna osoba musi wykonać roboty za co najmniej dwóch, a osobiste zatargi z szefem w tej firmie każdy ma, tylko otwarcie mu tego nie powie. Wiadoma sprawa że pracownik musi czuć respekt do przełożonego, ale wyzywanie innych.... nie tędy droga.
W trakcie rozmowy telefonicznej z pracownikami z biura często gęsto się zdarza, iż rozmowa w połowie jest przerywana gdyż szef z własnego gabinetu wydziera się na całe gardło bo coś chce. Współczuje tym którzy mają bezpośredni codzienny kontakt z tym człowiekiem.
W firmach których jest dobrze, to w opiniach ludzie nic nie piszą i tam właśnie warto starać się o pracę, a tutaj sporo żalów ludziom się uzbierało.
best 2016-01-27 15:01:20
Co Wy chcecie od pani Ewy to dobry człowiek, prracowity. Osobiscie z nia pracowałam i bardzo dobrze nam sie razem robilo. Takze kto nie zna pani Ewy to nie ma prawa o niej nic mówić !!!!! Wara od niej !!!! A i klienci też są RÓŻNI !!!!
1
Best 2016-03-15 10:32:22
Łatwo jest obrażać innym ludzi nieprawdaż Pani Wesoła? Za tą obrazę można znaleźć się w sądzie... Jest Pani prymitywna i tyle!!!
Szkoda mi niewolników 2016-05-09 00:05:54
Zarobić można,ale trzeba zapomnieć o życiu rodzinnym w weekendy aż do emerytury.Praca na okrągło każdą sobotę i jedna dwie niedziele to minimum bez udzielanego dnia wolnego.Dodatkowo urlop w wakacje(lipiec sierpień) 2 tygodniowy co 3 lata oczywiście jeśli się ma szczęście że mu nie przerwą go w czwartek lub piątek.Elita się bawi na długich weekendach a Ty zapi...alasz na okrągło.Wybór należy do Ciebie.
1
Szkoda mi niewolników 2016-05-09 00:15:19
A mi przykro że takie osoby jak "Brak słów" widząc jak ekspedientki okradały sklep w którym pracowały - nie reagują.Można wystawić "dobrą" ocenę.
Ż 2016-05-09 10:20:24
jest dużo ofert pracy więc szukaj kobieto pracy o warunkach Ci odpowiadających i tyle ...
Ps. trzeba było się uczyć i zostać na przykład nauczycielem z 20 godzinnym tygodniowo wymiarem i całym wakacyjnym urlopem biedna istoto...
Syyy 2016-07-25 19:27:40
Masakra jakas kaza ludzia pracowac po dwa tyg na jedna zmiane czasem i po cztery w ciagu 30 dni i to jeszcze na zmiane od 14 do 22 . I co czlowiek ma miec z zycia przy takiej kadrowej ktora grafiku nie potrafi ulozyc? Zenada .
1
ufff 2016-07-26 07:26:07
Ojjj biedna pokrzywdzona istota ...
Johnies 2016-08-14 22:16:31
Czesto robię zakupy na Kamieniu w Gigancie II. Niestety, ale obsługa zostawia wiele do zyczenia. Pania sa bardzo nie miłe. Ponadto, zauwazyłam, że ceny na polkach totalnie roznia sie od tych cen wbijanych na kasach. Uwaga na Pania E. w okularach i kieorwniczke J. Nabijaja na kse calkiem inne ceny przy wiekszych zakupach.
Kieorwniczka bardzo opryskliwa

NIE POLECAM, na pewno juz tam nie pojde
olek333 2016-09-14 20:25:49
Łatwo jest oceniać innych z drugiej strony lady.A może dziewczyny są przepracowane, nikt o tym nie pomyśli. Pani E jest ok. Ceny zmieniają się w komputerach w biurze,a rak jest w Kamieniu za mało, żeby wszystko ogarnąć na czas. Widac ze z handlem nie masz nic wspólnego .Jak ci się nie podoba to nie chodź tam wredny małpiszonie.
3
ehhhe111 2016-09-15 19:23:28
widac ze Pani sie zna na handlu jak na zeszlorocznym sniegu to nie wina kasjerki ze ceny sie zmieniaj kasjerka tylko wbija towar zenada a po drugie super sie robi zakupy a dziewczyny sa zajebiste
2
róza 2016-09-15 20:38:20
gigant jest ok
stokrotka 2016-09-15 20:41:17
w kamieniu pracuja niałyiajgorsze osoby niemiłe nieuprzejme a to dlatego że mają mała konkurencje i klientów emerytów bez tego już by leciały
77777 2016-09-18 13:11:37
Otwórzcie razem ze stokrotką jakiś biznes zobaczymy czy dacie rade być konkurencją dla Giganta.A może już jesteście?
Brak słów 2016-09-21 12:05:23
Każdy potrafi ocenić ludzi z góry , popatrzcie na to jak te dziewczyny biegają po tym sklepie żeby się ze wszystkim wyrobić , ceny ? nawet w dużych marketach są często inne niż te który widnieją na rachunku ,nikt nie jest w stanie na bieżąco sprawdzać ceny w całym asortymencie sklepu bo jest go za dużo... zanim wystawicie opinie na temat pracowników stańcie na ich miejscu i popracujcie za nie .... Ekspedientki są bardzo uprzejme , a jeżeli znajdzie się upierdliwy klient to co ? mają mu zdjęcie zrobić i wkleić do sieci ;/ ? proszę was ogarnijcie się. Bo obwiniacie niewinne osoby , które zapieprzają by utrzymać swoje rodziny jak i wy... LUDZIE IDEALNI SIĘ ZNALEŹLI , a jeżeli naprawdę tak was gryzie jakie są ekspedientki to mówcie prosto w twarz , ale obawiam się ,że tyle odwagi to nikt nie ma ! Pozdrawiam wszystkie ekspedientki z ANDY :)
4
Ten 2016-10-19 18:57:38
Z kierownika magazynu bym juz dawno zwolnil. Ham prostak.......
Ten 2016-10-19 18:58:35
Z kierownika magazynu bym juz dawno zwolnil. Ham prostak.......
Znamno 2016-10-19 21:11:11
W tej chwili GIGANT II ALINA MAREK WOJEWÓDKA SPÓŁKA JAWNA ma sporo dobrych ofert dla młodych ludzi.
1
D 2016-10-30 20:54:56
Jedna wielka banda ludzi ktorzy nie licza sie z niczym. Hamy .....itd.
Zaczynajac od magazynu po biura konczac na sklepach.
2
Zostaw swoją opinię o GIGANT II ALINA MAREK WOJEWÓDKA SPÓŁKA JAWNA - Piekary Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GIGANT II ALINA MAREK WOJEWÓDKA SPÓŁKA JAWNA