brak logo

GREENLAND TECHNOLOGIA EM SP.ZO.O.

Janowiec

Opinie o GREENLAND TECHNOLOGIA EM SP.ZO.O.

em 2015-09-21 14:57
obiecanki cacanki a głupiemu radość.
sodoma i gomora!
20
E 2016-02-21 21:28
Przede wszystkim brak poszanowania dla pracownika. Kodeks pracy i przepisy BHP mają gdzieś.
17
AniwlaM 2016-07-31 01:54
Popieram poprzedników,firma Greenland jest bez zasad,tylko liczą się sprzedaże,obroty a nie pracownik.Co w rodzaju "Sekty".
13
Klient 2016-08-15 08:21
Sekta to mało powiedziane ! Jak ci produkt nie działa to wmawiaja że dziala. Gorzej niż świadkowie jehowy bo tamtych się psem poszczuje i uciekają.
11
agro 2017-02-14 14:05
Heh, widzę, że konkurencja ciśnie po Greenland. Pozdrawiam, ja jestem zadowolony z produktu. U mnie działa :D
4
mm 2017-07-27 00:33
Wiadomo kto pisze ????, nie pisz że działa jak nie stosujesz. Masz racje Malwina z tą sekta, współczucie dla reszty przedstawicieli...
2
em 2017-09-05 12:46
Ja stosuję od lat. Działa. A przedstawiciele są bardzo pomocni, pozdrawiam.
1
Hehe 2017-09-27 10:08
Naprawdę? Narzekanie, że jest nacisk na wynik sprzedażowy? Taka jest specyfika pracy wynikowej i zadaniem pracownika jest przynieść pieniądze do firmy. Luzik można mieć na wakacjach, ewentualnie w pracy za najniższą krajową. Wszystko, co powyżej wiąże się z wymaganiami, i dotyczy to każdej firmy.
Kupujacy ale już konkurencję. 2017-09-27 16:33
Szanowny kolego z Greenlandu. To miejsce to nie forum na udowadnianie za ile powinno się pracować. Oczywiscie każda firma żyje z sprzedaży. Jednak jak można wypominać poziom wynagrodzenia jeśli na "święconej" wodzie zarabia się krocie. Jak można wypominać za ile powinno się pracować jeśli nie dba się o pracownika. Jego poziom przygotowania i zwiazanie z firmą. Za najniższą to teraz i sprzątaczka nie pracuje. Szacunek dla wszystkich sprzataczek. Jeśli firma stawia na swój marny wizerunek w postaci zdjęć z 2 panami z parasolami (poniekąd dziwnie to wygląda) lub "cizią" na balkonie zamiast na merytorykę to i opinię ma taką jaką ma. Produkt może i jest ok jednak otoczka wiedzy na jego temat, fachowe podejscie do tematu i elastyczność dostosowania się do sytuacji rynkowej - fatalna. Gdzie jakieś dane o skuteczności. Polskie dane z jednostek naukowych a nie pana Japończyka. Ciekawe czy w ogóle ma jakiś tytuł. Facebook to nie miejsce do promocji produktu. Marna reklama jeśli umieszczamy tylko fotki rodem z wakacji. Gdzie fotki i dane z doświadczeń. Pracownika traktuje się jak zło konieczne. Atmosfera - wyścigu szczurów. Zero własnego zdania. Zero wsparcia przełożonych. Zero decyzyjnosci. Jedyne słuszne posiada "wszechwiedzacy" Jabun i jego giermkowie. W oczy się uśmiechają poza życzą najgorszego. Samemu zarzadowi polecałbym bliżej przyjrzeć się poczynaniom. Opinia bardzo slaba w terenie. Sklepy wściekłe na brak decyzyjnosci i ciągle zmiany. Zarabia się owszem na prowizjach ale i na kombinacjach. Na prawdę są ciekawsze i bardziej pro pracownicze firmy z dużo większą wiedzą.
1
Hehe 2017-09-27 18:36
Haha, uderz w stół, a nożyce same przemówią. Kupujesz konkurencję, a tak kompleksowo wypowiadasz się na temat firmy? Mega podejrzane i ściemę czuć na kilometr.
Kupujacy ale już konkurencję. 2017-09-28 06:37
Lubię znać firmę z która współpracuje (współpracowałem). Znajomość zasad w niej obowiązujących nie wymaga wielkiego wysyłki. Wystarczy kontakt z kilkoma PH a sami chętnie się wysypują z plotkami na temat wlasnej firmy. To pokazuje jaka lojalność pracownika obowiązuje w tej firmie.
Hehe 2017-09-28 08:52
twoją postawę nazwę obsesyjną ciekawością - to już prawie stalking. naprawdę, nikt cię nie zmusza do kupowania produktów firmy - kupuj konkurencję, ciesz się, jeśli produkt działa, bądź szczęśliwy i nie pogrążaj się swoją zajadłością i desperacją. nie warto też stosować pomówień wobec pracowników firmy, bo na takie działanie jest stosowny paragraf. w internecie nikt nie jest anonimowy, dobrze o tym pamiętać.
Obserwująca 2017-09-28 18:25
Miałam aplikować do firmy. Szczerze po przeczytaniu powyższej dyskusji i jej poziomu zastanawiam się. Coś w tym musi być, że te powyższe opinie są takie. Jeśli w internecie straszy się jakimiś paragrafami itp to samo za siebie świadczyć może w takim razie, co spotyka pracowników w firmie.
Admin 2017-10-10 22:48
Słyszałem wiele, widziałem jeszcze więcej, ale nigdy nie słyszałem o takiej firemce. Pracowałem tam krótko,ale tego co się nasłuchałem i napatrzyłem wystarczy mi na całe życie, naprawdę uwierzcie. Dobrą komedie science fiction by z tego nakręcił z nominacjami do Oscara i to nie w jednej kategorii...
Pozdrawiam i wytrwałości życzę.
2
Zostaw swoją opinię o GREENLAND TECHNOLOGIA EM SP.ZO.O. - Janowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GREENLAND TECHNOLOGIA EM SP.ZO.O.