Powinno was to zainteresować, bo firma Pizza Hut porowadzi nowe rekrutacje i właśnie ukazało się ogłoszenie o pracę świeże. Zachęcam do zerknięcia, warto. Jeśli łatwo nawiązujesz kontakty i posiadasz pozytywną energię, lubisz pracę z ludźmi, masz silną motywację do ... http://www.gowork.pl/praca_podglad,5649434?keywords=®ion=
Słaba płaca .U niektórych spiny .Mordęga.Oczekiwanie,że będzie super perfekt,a w rewanżu klops.Ale da się złapać też wspólny z niektórymi,luźny język.Ogólnie jak na taką firmę moim zdaniem pracownicy powinni być traktowani zdecydowanie lepiej.
8zł brutto, kelner mniej, ale zarobi wiecej z napiwków, nawet 50-100zł ekstra dziennie.
Witam, mam pytanie odnośnie stawki na kuchni w pizza hut ? ktoś się orientuje obecnie jak to wygląda ?
Bardzo nie polecam. PH w Rzeszowie w millenium hall. Rozmowa z Panią kierownik to strata czasu. Nie liczy się dla niej doświadczenie tylko to czy odpowoada się na pytania według klucza. Pytania zupelnie nie związane ze stanowiskiem. Mimo iż mam doświadczenie jako kelner Pani kierownik stwierdziła że ona widzi mnie jednak na kuchni. Zastanawiam się czym może ma jakieś trzecie oko. Oczywiście jej historia jak to ją zatrudnili w wieku 19 lat bez zadnego doświadczenia i piela się w górę ble ble ble na końcu bardzo zabawne według niej stwierdzenie że przecież ludzie pracujący na umowę zlecenie to mogą robić i 2rh na dobę. Dostanie tam umowy o pracę graniczy z cudem
Jak ustosunkowuje się do konfliktów w teamie? Jak często komuś pomagam i kiedy ostatnio pomogłem? Scenka z niezdecydowana klientką żeby jej coś polecić. Czym są dla mnie standardy? Reszty nie pamiętam
-
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę, ale nie przyjąłem
PRACOWAŁAM NA BEMOWIE PRAWIE 6 LAT,I BYŁAM NAPRAWDĘ ZADOWOLONA Z ZAROBKÓW,ALE KIEDY ZMIENIŁ SIĘ KIEROWNIK MOJA PENSJA ZMIENIŁA SIĘ DIAMETRALNIE!
Nie polecam,pracowalam i czlowieka traktuja jak maszynke do robienia pieniedzy. Nie licza sie z nikim. jest za malo luszi na zmianach a wymagania coraz wieksze. Robisz za trzy odoby,bo jestes starym pracownikiem,nie masz przerw,bo nie ma czasu a przychodzi nowy i ma czas na wszystko,robi minimum,ma przerwe i te same pieniasze co stary pracownik. kierownicy tylko plotkuja.obmawiaja jeden drugiego do pracownikow. boja sie powiedziec w oczy. no i co jest standardem chyba wyuczonym na tych ich szkoleniach...zwalnia sie pracownika na koniec zmiany nie podajac konkretnych powodow... poprodtu od jutra cie nie ma w tym zwspole nie widze. nie przestrzegaja przepidow bhp9 grafik czyszczen ma byc zrobiony a pracownik mudi dkdkac po sprzecie,zeby doczyscic,standardem jest tez nie dawanie urlopu,pracownicy maja zalegle z przed kilku lat. czesto zatrudniaja na lewe umowy tak zwane kurdy kierowcow... atosfera tez jest srednia,bo jak kierownicy okrajaja grafik i jest za malo ludzi na zmianie to i dochodzi do sporow. NIE POLECAM!!!!! A NAWET ODRADZAM!!!
Pracuję tu nadal. Zarobki do dupy. Atmosfera z każdym dniem coraz gorsza. Większość ludzi których znam i tutaj pracuje, szuka innej pracy ewentualnie obecną traktować jako dorobkową. Ogólnie jest do dupy. Prawie jak w obozie pracy. Wypowiedz dotyczy tylko jednej restauracji nie będę podawał której. :)
Z grafikiem mozna siÄ? dogadaÄ? a i teraz na kuchni kasa jest lepsza, zw??aszcza ze nic nie umia??em i wszystkiego mnie nauczyli
siema, pracowalem 3 lata temu na bemowie w wawie na kuchni, i klimat jest naprawdę ok, sporo fajnych mord poznałem ale zwolniłem sie po pół roku bo zarobki do kitu, ale odchodząc brakowało mi tych ludzi własnie:) ale nie chodzisz do pracy zeby byloi miło tylko żeby mieć hajs.
wali ci na dekiel
no to przygotowac 3 nakrycia na stoliczek 11 pepsi dolewka i sos czosnkowy
Jest to bardzo rozwijająca praca.Połączyłem tu dwa zawody i nabrałem nowych doświadczeń. Luźny grafik pozwolił mi połączyc pracę ze szkołą na czym bardzo mi zależało.
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako mało wyczerpujące. Atmosfera pracy ogólnie miła, jednak praca stresująca i momentami bardzo ciężka.
Pracowalam tam pol roku, nie bylo jakos zle ale nie to zebym miala jakos szczegolnie zachwalac, najwiekszym minusem sa zarobki, 2 lata temu zarabialam na reke cos ok 5 zl na godzine,nie zaciekawy jest rowniez fakt, ze aby zaczac obslugiwac gosci trzeba bylo sie szkolic miesiac- wtedy nie otrzymuje sie napiwkow i trzeba sie zadowolic tylko ta niska placa.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Pizza Hut?
Zobacz opinie na temat firmy Pizza Hut tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Pizza Hut?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
-
Jak wygląda rekrutacja do firmy Pizza Hut?
Kandydaci do pracy w Pizza Hut napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.