Faktycznie tak jak ktoś napisał jest dawana umowa o pracę? szukam teraz zatrudnienia na wakacje do dorobienia więc to wspomniane pól etatu jak najbardziej mi pasuje. Nie wiem czy dałabym rade na cały robić. Atmosferę może przeżyje jeśli faktycznie jest coś z nią nie tak. a powiecie tylko co z napiwkami?
Masz umowę o pracę 1/2 etatu a pracujesz normalnie, po 6,7,8 dni bez dnia przerwy. A jak chcesz wolne to jest problem bo mało kelnerek a pracy dużo. Napiwki całość dla Ciebie nie dzielisz się
Na jakie wsparcie w Dariusz Mikulski Karczma Cichy Kącik mogą liczyć kobiety w ciąży? Czy przestrzegane są ich prawa wynikające z Kodeksu pracy?
Rozwiniecie kwestie tego stwierdzenia, które niedawno się pojawiło? „Nie wypłaca”? kto i czego? Kiedyś chciałam tu przyjść na kelnerkę jak po Krynicy za pracą patrzyłam ale ofert nie było. wiecie gdzie są dodawane? i na jakich warunkach zatrudniają się kelnerki?
Podobno na umowę o pracę ale co z tego jak 1/2 etatu, płacą średnio, atmosfera srednia,kelnerki fałszywe i przechwalanie się jakie to one nie są
@xxx a co mówią na rozmowie o prace ?
Witam , chcieliśmy podzielić się naszymi wieloletnimi spostrzeżeniami - jesteśmy w Krynicy co najmniej raz w roku i zawsze odwiedzamy Cichy Kącik. Niestety jakość potraw z roku na rok jest coraz gorsza - a mówimy to z pełną odpowiedzialnością ponieważ zawsze zamawiamy te same rzeczy . Lubimy to miejsce dlatego że wystrój jest bardzo ładny a obsługa miła i sympatyczna . Niestety nie można tego powiedzieć o samej kuchni i pseudo oszczędnościach realizowanych przez właściciela tego lokalu . Chyba już więcej tam nie pojedziemy chyba że podejście do klientów zmieni się . Na razie stanowczo odradzamy to miejsce i nie polecamy nikomu.
Właściciel nieslowny, nic nie jest tak jak było mówione na rozmowie o pracę.
podobno płaca marnie
proszę o infomację o pracy na stanowisku kelnerka w cichym kąciku. Czy warto tam wysłać CV.Będę wdzięczna za opinię.