brak logo

budokomplex - Kielce

Kielce

Opinie o budokomplex - Kielce

anonim 2010-12-12 15:55:42
Firma tragednia doradctwo lipa, szef nie wiem skąd się urwał, kiedyś mieli dobrego pracownika, gdzie pomógł cenę dobrą zrobił ale go zwolnili pewnie lub odszedł sam nie wiem, a teraz porażka nie polecam pracy i współpracy z tą firmą
Agent Tomek 2010-12-21 17:26:48
Potwierdzam firma i ludzie którzy tam pracuja porażka a właściciel[usunięte przez moderatora] nie porozumienie
JERZY 2011-02-09 16:17:04
Koleś "anonim" o czym ty wogóle piszesz. W tej firmie są ci sami ludzie od kilku lat. Pomogli mi rozwiązać wiele trudnych problemów na budowie. Znają się na tym bardzo dobrze. Nie zajmują się badziewiem - jeżeli chcesz go mieć to idź do marketu (tam Ci zrobią dobrą cenę). Jerzy.
Ludwik Adamczyk 2011-02-09 16:26:30
Agencie - nie oceniaj ludzi gdy ich nie znasz i nie masz zielonego pojęcia czym się zajmują. Ja polecam tą spółkę, personel i też jej szefa którego poznałem niedawno. To są bardzo kompetentni ludzie. Pomogli mi rozwiązać szereg spraw z izolacjami budynku. Gdy czytam te anonimowe brednie robi mi się słabo. Poprostu jest to zwykłe [usunięte przez moderatora].
Elżbieta 2011-02-16 11:15:17
Fajna firma, fajni i wykształceni ludzie, życzliwie podchodzący do klienta. Opinia twoja o firmie jest niedorzeczna i kłamliwa. Anna
2
anonim 2011-02-16 11:20:12
anonim - 2010-12-12 15:55:42

Firma tragednia doradctwo lipa, szef nie wiem skąd się urwał, kiedyś mieli dobrego pracownika, gdzie pomógł cenę dobrą zrobił ale go zwolnili pewnie lub odszedł sam nie wiem, a teraz porażka nie polecam pracy i współpracy z tą firmą

Bezsensowny wpis. Mam jak najlepszą opinię o tej firmie. W kontakcie z nią dowiedziałem się o wielu ciekawych a zarazem profesjonalnych rozwiązaniach przy wznoszeniu budynku mieszkalnego. J.Kocoń
Agentka 2011-03-16 21:28:46
Niestety, ale wszystko to jest prawda, właściciel[usunięte przez moderatora] porażka byłam tak kiedyś przedstawicielem ale jako dostawca do tej firmy, tragedia prezes wszystko chce wiedzieć podsłuchuje rozmowy pracowników śledzi ich jak gdzieś jadą do miasta można by było dużo pisać na temat tej firmy, tam już nikt nie chce robić zakupów, wiedzę może ma[usunięte przez moderatora] ale ciężki partner do rozmów, ludzi traktuje jak śmieci, a on uważa się za Bóg wie kogo, obecnie jest pośmiewiskiem, nie polecam pracy, te wpisy to pewnie jego, kierownicy i inni znają jego numery podpisywanie się za kogoś albo podszywać się pod kogoś, szkoda gadać jak ktoś chce coś więcej chętnie udziele informaci więcej.
adam 2016-05-18 10:52:11
hej, moze orientuje sie ktos czy nie poszukuja magazyniera z uprawnieniami?
Zostaw swoją opinię o budokomplex - Kielce - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie budokomplex - Kielce