Sempre Farby Sp. z o.o.
2 72 118 5 1

Opinie o Sempre Farby Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Koralgol
 Opinia

Mam inne zdanie a generalnie opinia byłego pracownika jest pozbawiona obiektywizmu

Pomocna?
TakNie
Były Pracownik
 Opinia

Pracowałem w tej firmie i z przykrością stwierdzam że jak na zewnątrz wygląda nieźle tak od środka to jedno wielkie (usunięte przez administratora) Nie dociera do nikogo ze trzeba zrobić zmiany i sami szefowie tez sie nie zmieniają pomimo tego że wiedza doskonale co sie o nich mówi. Krytykują, poniżają pracowników. Ich zachowanie nadaje sie do zgłoszenia o nagonkę na pracowników. Pieniadze moze i nawet ok ale atmosfera bardzo zła.

Pomocna?
Tak1Nie
Wspaniały H....
 Opinia

Powiem o tej firmie tyle marny pieniądz dają jakieś smieszne premie frekfencyjne kierownicy oczywiście nie wszyscy 2/1 traktują ludzi jak bydło brak słów mówił wasz były pracownik H..... ;D

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomasz
 Opinia
@Wspaniały H.... 03.10.2018 17:17

Widzę, że swoją opinię zamieściłeś z pozycji byłego już pracownika. Podejrzewam, że głównym powodem twojego odejścia były zarobki w firmie. Czy może napisać, jakie wynagrodzenie otrzymywałeś w tej firmie i ile wynosiła premia frekwencyjna?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomasz
 Opinia

@były pracownik, Twoja opinia jest mało konkretna, czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź i napisać coś więcej na temat swojej współpracy z firmą? Czy relacje pracownik-przełożony były dla Ciebie problemem? Możesz napisać, czym była spowodowana ta sytuacja i czy można by jej w przyszłości zapobiec?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomasz
 Opinia

@klient, co masz na myśli? Rozwiń proszę swoja wypowiedź. @czarny, czy Twoim zdaniem ta firma jest godna polecenia? Pracujesz na cały etat? @Igor, jak w tej chwili opisałbyś atmosferę w Sempre Farby. Przypominam o zamieszczaniu postów zgodnych z naszym regulaminem https://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
klient
 Opinia
@Tomasz 22.04.2018 16:54

co raz gorzej!! hurtowników olewają, ludzie na stanowiskach nie kompetentni jeden prezes dalej uważa swoją firmę za bóstwo i wymaga robienia dla niego prywatnych rzeczy straszny burak, a drugiego w ogóle nie ma na firmie i zlewa system dr KK chyba pali mu sie juz pod stołkiem bo nie chcemy go widzieć na rynku dziwne ze po tylu latach nic sie tam nie zmienia i ciągle jest źle a z zewnątrz wygląda tak dobrze

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
były pracownik
 Opinia
@Tomasz 22.04.2018 16:54

Nie polecam firmy Sempre płacą grosze niektórzy z kierowników traktują cie jak śmiecia ludzie są różni jak sie z nimi dogadasz tak masz poukładane na produkcji

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomasz
 Opinia

Pojawiły się nowe oferty pracy w firmie Sempre Farby w Bielsko-Białej na stanowisko pracownik działu produkcji. @hurtownik, wiesz coś może na temat atmosfery pracy w firmie? Mógłbyś się precyzyjniej wypowiedzieć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w Sempre Farby Sp. z o.o.? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
hurtownik
 Opinia
@Administrator 04.03.2018 18:13

podobno od zeszłego roku strasznie popsuła sie atmosfera ludzie sie pozwalniali, a PH siedzą tylko na przetrwaniu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
czarny
 Opinia

ja dostałem umowę po miesiącu, jest ok

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
klient
 Opinia

oferta pracy, umowy śmieciowej,uciekać

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Igor
 Opinia

Ale to jest zupełnie normalne. Jak ktoś płaci to wymaga a my możemy wykonywać zadania lub odejść.!!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Treść
 Opinia

W firmie dzieje się co się dzieje, raz gorzej raz lepiej. Ale po poniższych wpisach, a szczególnie jednym ,wydaje się, ze niektórzy piszący tutaj mają wymagania wygórowane. Robić kariere? A w ktorej firmie się to w w pelni uda? Największą satysfakcję ma się będąc na swoim , a nie u kogoś. Albo się stosujesz do warunkow, albo zmieniasz i wiecznie szukasz albo otwierasz wlasny biznes. Zwolnienia tez nie są zabawą, ale wymuszone sytuacją firmy. ?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
sony
 Opinia

ale jaj! pozwalniali ludzi, reszta sie im zwolniła a zatrudnili nowego dr handlowego! to sie nazywa inwestycja ludzie nie widzicie ze Sempre upada!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fizol
 Opinia
@sony 05.01.2018 20:11

Upadek jest coraz bliżej naprawdę jest tam coraz gorzej z wszystkich działów ludzie się zwalniają czekamy cierpliwie na podwyżki albo Pan Wacław pożegnać się z resztą pracowników

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
żal
 Opinia
@Fizol 09.01.2018 20:08

naprawdę szkoda, zatrudniaja fachowcow a robia z nich robotnikow na posylki i nie pozwalaja nic robić. ale oni sa w czepku urodzeni i zawsze znajdzie sie nowy naiwny co tam przyjdzie. podwyzek sie nie doczekamy ale to nie problem tylko oni z traktowaniem ludzi maja problem za (usunięte przez administratora) nas mają.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
przyjazny
 Opinia

będą mili az nie złapią was w swoje szpony ! bo sa zdesperowani szukaniem ludzi którzy sie sami pozwalniali! uważajcie na suche obietnice i mydlenie oczu!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jony
 Opinia

Sempre sie sypie i upada a prezesi nic nie robia w kierunku zatrzymania dobrych pracownikow. W ciągu kilku miesięcy ludzie zwolnili sie z logistyki, z 3 pań z handlowego została jedna, marketingu nie ma, Ph tez uciekaja i zwalniają i tylko Pan dr udaje ze wszystko nadal gra. Jesli chcesz tam pracować to nie licz na ambicje ani kariere, robisz to co każą. Kiedyś firma broniła sie dobra atmosferą i ludźmi a ich juz brak a atmosfera jest straszna.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Liza
 Opinia

Oczywiście jednym słowem ideał ..."pracodawcy". No czyli w standardzie RK miedzy soba sie zastanawiają czy pracują w tej samej firmie, ale kolega musi być bardzo blisko prezesów skoro taki zadowolony.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fizol
 Opinia
@Liza 06.06.2017 21:47

Indiana55 chyba nie pracujesz w tej firmie bo głupoty piszesz regularnie to jedynie nas w chu...a robią

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
marko
 Opinia

Witam wszystkich czy ktoś może powiedzieć podać jakie warunki ma przedstawiciel handlowy. Za pomoc dziękuję.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kadi565
 Opinia

Zastanawiam się nad pracą w tej firmie, bo słyszałem dużo dobrego. Proszę jeszcze raz o obiektywną doradę byłych i obecnych pracowników jak to w końcu jest? Widzę tu pozytywne i negatywne opinie, jak to zawsze w życiu. Z góry dziękuję

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
SANDY90
 Opinia

Ja nie widzę w firmie żadnych problemów i popieram Indiana55. Mam podobne odczucia co do atmosfery w firmie co on. Pozdrawiam wszystkich malkontentów :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Indiana55
 Opinia

Ludzie bądźcie obiektywni, a nie wylewajcie tutaj swoich żali i nie wypisujcie złośliwości i zmyślonych historii. Nigdy nie sądziłem, że w tego typu firmie może panować tak przyjazna atmosfera. Nie zdarzyło się również, żebym kiedykolwiek był świadkiem jakiegoś rodzaju przejawu złego traktowania pracownika. Pensja jest regularnie, premia również wpada. O co Wam chodzi?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tor
 Opinia

Oj.Co się stało na Lubelszczyźnie? Został tam jakiś klient,?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kumpel
 Opinia

Zaczynamy. Już szukają na Lubelszczyźnie za plecami obecnego regionalnego nowego"samobójcy", a także na innych regionach. Powodzenia. Firmę tworzą ludzie a nie tylko zarzadzanie przez cyferki i brak wsparcia ze strony tzw."dyrektorów".

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kusy
 Opinia

Jak się widzi koniec nosa to się nic nie widzi :)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Speedi
 Opinia

Chyba się coś ciśnie przed sezonem bo ph z podkarpackiego ponoć szuka roboty bo dzwonili na hurtownię o opinię a odnosnie ofert co pisal wykon to się zgodzę chlop musi zarabiac.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Eli_02
 Opinia

Firma się rozwija, w związku z czym zatrudnia dodatkowych przedstawicieli handlowych. Proponuję wysłać CV.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zebra
 Opinia
@Eli_02 22.08.2016 10:06

Ha ha Dobre:)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mieszalnia
 Opinia
@Eli_02 22.08.2016 10:06

Haha, firma się tak szybko rozwija że przerabia już czwartego dyrektora w tym roku. "Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą....." :)

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
szukający
 Opinia

A co w temacie etatu na Śląsk? Możecie napisać jakieś detale.czemu wolny?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Johny88
 Opinia

Pracowałem w tej firmie przez kilka lat i nigdy nie byłem świadkiem poniżania czy złego traktowania kogokolwiek ze strony kierownictwa. Nie wiem skąd się biorą takie opinie. Ludzie, przestańcie wyolbrzymiać.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ojciec mateusz
 Opinia
@Johny88 19.08.2016 08:26

Weź przestań ( usunięte przez administratora ) To chyba pracowałeś na Belosie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Johny88
 Opinia

Pracowałem w tej firmie przez lata i nigdy nie zdarzyły mi się niemiłe traktowanie ze strony współpracowników czy kierownictwa. Nie mogę powiedzieć żeby cokolwiek było nie tak. Nie wiem skąd tak negatywne opinie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lili123
 Opinia

Ludzie, przestańcie wypisywać bzdury,wszystko w tej Firmie funkcjonuje bez zarzutu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wykonawca
 Opinia
@Lili123 17.08.2016 08:02

Dużo zależy od przyjętych standardów, dla niektórych może być jak w szwajcarskim zegarku dla innych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
szukający
 Opinia

WITAM, Jest ogłoszenie na Śląskie.czy ktoś może mi podać ocenę i informacje czy warto składać? "co w trawie piszczy"? dziękuje za uczciwe odpowiedzi. szukający

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
przyjaciel
 Opinia

Maciuś słyszałem że koledzy się z ciebie śmieją hahaha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Sempre Farby Sp. z o.o. - Bielsko-Biała

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej