PPG Deco Polska

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 83 ocen.

PPG Deco Polska
3 83 6 1

Opinie o PPG Deco Polska

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Patrycja

@bob, co dokładnie chciałbyś przekazać poprzez swój komentarz? Na pewno w firmie jest coś, co mógłbyś ocenić pozytywnie. Jak długo jesteś zatrudniony w PPG Deco? @Zainteresowany, jakie dokładnie kwestie są dla Ciebie ważne? Jasno postawione pytania mogą zwiększyć Twoje szanse na uzyskanie zadowalających odpowiedzi. Czy już aplikowałeś? Jeśli tak, możesz zdradzić, na jakie stanowisko?

Pająk Leon

Witam, poszukuje opinii na temat stanowiska technologa w r&d, zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną i nie wiem czego się spodziewać.

amen
@Pająk Leon 01.08.2018 11:41

Spodziewaj się zrobienia z siebie idiotę ;-) To ogłoszenie z pracuj.pl jest tylko dla picu. W rzeczywistości albo nie potrzebują nikogo na to stanowisko albo jest ono już obsadzone przez kolegę kolegi prezesa.

Pająk Leon

Oddział Wrocław

Pająk Leon

Mam na myśli zarobki, czy dużo nadgodzin, pensja na jakim poziomie

Zainteresowany

Chciałbym aplikować do firmy ale tak rzadko tu zaglądacie i nic nie mogę się dowiedzieć. Może ktoś napisze parę zdań?

Patrycja

@Praktykant, rozumiem, w takim razie czekam na dalsze informacje od Ciebie, napisz, gdy zdecydujesz się zatrudnić, oraz opisz swoje pierwsze wrażenie. Twoje komentarze także mogą przysłużyć się innym. Czy masz jakieś konkretne wymagania co do pracodawcy? Co jest dla Ciebie najbardziej istotne?

bob
@Patrycja 11.07.2018 13:09

Oddział Ostrów Wlkp. - Lewkowiec - porażka

Patrycja

@Praktykant, czy masz już jakieś wcześniejsze doświadczenia zawodowe? Zdecydowałeś się już przesłać swoją aplikację? Zachęcam innych pracowników firmy do aktywnego udziału w dyskusji, Wasze wpisy pomogą osobom poszukującym zatrudnienia.

Praktykant
@Patrycja 02.07.2018 15:42

@Patrycja moje jedyne doświadczenie zawodowe to półroczne praktyki zawodowe odbyte w trakcie studiów. Aplikacji jeszcze nie przesłałem, ponieważ jestem ciekaw opinii innych.

Praktykant

na jednym z portali znalazłem ogłoszenie dotyczące stanowiska SAP Projects Trainee. Proszę kogoś o wypowiedzenie się na temat zespołu, obowiązków, ogólnej atmosfery i szans na dalszą współpracę w tej części firmy.

Patrycja

@Tymon, jesteś zainteresowany pracą w tym miejscu? @top, możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? @Jacek, złożyłeś już swoją aplikacje do firmy? A może dopiero stoisz przed wyborem przyszłego pracodawcy? @Mola, powiesz nam coś więcej na temat pracy w tym miejscu? Twoja opinia jako pracownika z długim stażem będzie bardzo istotna.

Tymon

Jaką macie atmosferę w pracy? Warto aplikować?

Jacek

Słyszałem, że to dobry pracodawca , warto aplikować?

top
@Jacek 25.05.2018 18:15

nie ma po co - źle słyszałeś

Zainteresowana

Czy ktos z obecnych tu moze podac mi telefon do firmy domalux we wroclawiu. Nie mam mozliwosci telefonowania na 0800.

Administrator

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w PPG Deco Polska? Podziel się swoją opinią. Ta informacja może okazać się bardzo istotna!

Zuza

Czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Mola

Pracuję w firmie PPG Deco Polska od 33 lat ! Powiem jedno - firma jest super, dba o pracownika i jego rodzinę.. Serdecznie Pozdrawiam Wszystkich

Tadek

Radek z Korytnicy jeszcze u was pracuje? bardzo dobry pracownik mowie o zakładzie w ostrowie wlkp

Ewelina

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać? Wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma!!!

Gelo

Witam mam pytanie jak wyglada praca PH jakie zarobki samochód itd?

Adam

A wiecie jak atmosfera pracy w labie? Na stanowiskach technologa/młodszego technologa?

mistrz2
@Adam 16.09.2017 14:29

nie polecam! jesli jestes masochista i chcesz robic za meganiska stawke i bez mozliwosci rozwoju to smialo :/ no i byc gnebionym przez kierowniczke z zadna wiedza... i nie licz na zadna podwyzke przy przedluzaniu umow

monika bak

firma jedna z gorszych na terenie ostrowa wlkp balagan i nic wiecej aby jeden drugiego patrzy podp bez nazwisk tutaj pojedziemy zarobki male wiekszosc firm oferuje to samo ale idioci siedza i wierza ze bedzie lepiej mniejsza z tym porobilem 6 miecy i sam nie wierze ze taka firma moze istniec liderzy idioci i nic wiecej brak slow na ten zaklad ze to jeszcze tam istnieje

Franc Dużoleja

Obiecują złote góry jak zostajesz nadgodziny jestes ok a jak zachorujesz w tedy jesteś na odstrzał tak już wylećiało paru dobrych ziomków. Przyjmują nowych a dobre Ziomki się zwalniają .

Były nowy
@Franc Dużoleja 31.01.2018 16:06

A nowy porobi miesiąc i ucieka, wiem po sobie hehehe.

osa

NASTEPNY placzek z ow masz l4 na dluzej wiec wyj tzw na temat farby sprzedawanej to jest temat rzeka niejkai lp slynjie wostrowie ze sprzedawania gowna firma jak najbradzie polecamy i daniela kochamy farjera j

Dziwne

A jest gość na magazynie co oferował mi stare lampy na sprzedaż, jak mówił z demontażu. Niestety cena jaką sobie zażyczył jest z kosmosu.

kolega
@Jeruzalem 13.11.2017 11:27

Lampy to jest nic, w Ostrowie pan Krystian P sprzedawał farbę niby do drewna która nie chciała wyschnąć

Unika

Co nowego słychać w firmie? Warto aplikować? Słyszałem , że PPG Deco Polska to dobra firma.

abba

jest moze pani patrycja

marysia l gdynia

substancje rakowe jak najbardziej ale nikt sie nie liczy z tym fajnie hehhee na zebraniach bhp bedzie mowilo ze wszystko jest ok itp i pogon za pieniadzem w wieku 50 lat pod ziemia polecam jak najbradziej

legiony wroclawia

bez salu pani PATRYCJO ciekae zapewne w biurze sie siedzi itp

legiony wroclawia

kpiny robicie ppg 3000 z groszami hehhe kazda firma ostrowska oferuje to za chwile nie bedzie mial kto pracowac u was

Patrycja

@Dertt, wiadomo, że pracując z takimi produktami jest ryzyko ale chyba PPG Deco Polska musi spełniać w tej kwestii jakieś standardy, nie ma kontroli? @mistrz, wcześniej prosiłam innych użytkowników o wyjaśnienie ich zdania, samo lakoniczne "nie polecam" nic nie wnosi do wątku, tak jak poprzednie komentarze.

dertt
@Patrycja 27.09.2017 15:09

zabezpieczenia, maski, fartuszki, fartuchy, wentylacja i inne - wszystko jest a i tak wdychasz i masz kontakt - to kwestia tylko wydłużenia karencji do raka

Patrycja

@dertt a co dokładniej masz na myśli? Na jakim stanowisku w firmie pracujesz? To naprawdę ważne z punktu widzenia forumowiczów, które szukają ofert pacy w tej lokalizacji, bądź też po prostu w PPG Deco Polska.

dertt
@Patrycja 10.09.2017 12:47

wszystkie mające kontakt z surowcami lub produktami otwartymi, lub też samymi ich oparami - magazyny, produkcja, kontrola jakości, technologia

Zostaw opinię o PPG Deco Polska - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPG Deco Polska