HEMPEL PAINTS (POLAND)

• Rozalin
  • Otusz
  • Ceradz Dolny
  • Żegowo
Gdańsk - HEMPEL PAINTS (POLAND) Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Niepruszewo
  5. Opinie o HEMPEL PAINTS (POLAND) Sp. z o.o.

Opinie o HEMPEL PAINTS (POLAND) Niepruszewo

Nie przegap nowości o HEMPEL PAINTS (POLAND) Sp. z o.o.!

Nip1231222

25.05.2026 17:55

Spoko
    Wojtas

11.01.2022 13:13

DzIen dobry ni idzie znaleźć ogłoszenia o pracę .Na magazynie i na produkcji praca na 3 zmiany? Pozdrawiam serdecznie

29.01.2023 08:19

Praca spoko. Ciezej na smal batchu. 3 zmiany dla PH i magazynów. Jak wszędzie i tu jest (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) kierownika. Łazi udaje laboranta i(usunięte przez administratora)wszystkich.

Kaziu

24.07.2024 01:01

Na magazynie FG (wyroby gotowe) 3 zmiana wypada raz na 2,5 miesiąca. 2 pracowników zmiany popołudniowej ma nocki.

24.02.2023 08:55

Praca może wydawać się atrakcyjna dla nowych pracowników , którzy zmienili dotychczasowe warunki zatrudnienia na lepsze , ale każdy wieloletni pracownik zauważa pogarszanie się swojej sytuacji. Brak podwyżek adekwatnych do inflacji co oznacza realną obniżkę płac. Cięcia nawet na ubiorze.. ogólnie w pracy wszystko sprowadza się do pieniędzy, bo po to pracujemy, dlatego wiec spodziewam się w tym roku odejść pracowników do innych firm. Firma nie robi nic w kierunku dbania o pracownika.. stawki podane niżej też mogą wydawać się fajne na początek, ale pracownik z 5 letnim stażem ma moze 200zł więcej od świeżaka. Praca na produkcji to nie bajka. Produkcja farb to mieszanina rozpuszczalników, żywic i proszkowanych surowców co daje opary i zapylenie w powietrzu. na dzień dzisiejszy sam obserwuje rynek pracy w okolicy i Hempel na tle innych firm wygląda coraz gorzej. Obiecuje się nam podwyżki od kwietnia ale nie mówi się nam jakie. Mamy nadzieje że wysokie odpowiednio do inflacji, ale patrząc na ostatnie podejście do pracownika to zapewne się rozczarujemy Tak jak przy zatrudnianiu się, moja opinia była pozytywna , tak teraz jest niestety negatywna.

25.02.2023 14:54

teoretycznie podwyzki co rok zalezne ok chorobowego, stażu i opinii przełożonego ale przeciągane czasem i na dłuzszy czas. średnio 3/4/5% a w kwietniu nie wiemy co bedzie . Napisze jak sie dowiem:)

16.07.2021 10:54

Jak duże doświadczenie trzeba mieć, żeby pracować na Trainee w HEMPEL MANUFACTURING (POLAND) Sp. z o.o.?

09.08.2021 16:11

Zerowe, na trainee biorą każdego
    RS

07.04.2020 09:06

Zakład w czasie pandemii poinformował, że za wszelką cenę będą utrzymywać miejsca pracy kosztem inwestycji ???????????? - także jak najbardziej na plus, niestety jeden z brygadzistów jest niepocieszony bo już robił listę ludzi do zwolnienia . Polecam!
    Lasource

04.08.2021 09:54

Tak poinformował że w pl nie będzie podwyżek wstrzymane są inwestycje.. jeżeli w to wierzysz brawo dla Ciebie.. wszystkie hemple w 2020 roku dostały podwyżki tylko nie w pl
    Xxxx

23.11.2020 18:46

Ile można dostać na początku na produkcji?
    Karol

15.06.2021 17:20

Czy to jest stawka na stanowisku operatora ?

05.07.2021 16:16

Nowy na start ma 4300 (3600+700premia) Jeżeli nie masz dwóch lewych rąk do pracy to po roku dają stałą umowę i 3800+700 (4500brutto)
    Kum łet sióstry

03.06.2020 08:37

I jeszcze ten łyngol co greka udaje jak do laboratorium przychodzi
    Kindus

03.06.2020 06:57

Wylatuj z tego komputera i do roboty

06.05.2020 14:19

Jak wygląda podstawa w HEMPEL MANUFACTURING (POLAND) Sp. z o.o.?

11.05.2020 23:08

Nowi na start mają 4200 (z premią)
    Xxxx

17.02.2020 19:18

Czy aktualnie firma prowadzi nabór na produkcję?
    JG

30.07.2019 15:37

Ludzie pracujący w firmie Hempel mało przyjemni. Na stanowiskach niższych wręcz prymitywni. Stwarzają niepotrzebne problemy. Przyjazd do tej firmy nie należy do przyjemności.
    Zorientowana

11.10.2019 21:43

Nikt nikomu nie ufa, każdy każdego o coś podejrzewa, zamiast współpracy wzajemna niechęć i kwas a więcej atmosfera jest jak kwaśny deszcz i powietrze w tym biedackim budynku zresztą też... Wzajemnie wszystko współgra niestety pod bardzo negatywnym względem! Po prostu ludzie są prymitywnie zaszczuci i zamiast współpracy to co wyżej napisałem i prymitywnie Polak Polakowi wilkiem... Rozwijać dalej nie muszę bo każdy ma swój rozum i w szajsiku się nie będzie kisić
    Zorientowana

13.10.2019 22:48

Zarządzanie jest takie jakby w ich mniemaniu cały czas był kryzys na rynku a oni są jedną większą firmą w okolicy co na tle nowych budynków nieco dalej wygląda nawet nie komicznie a po prostu żałośnie i nie mogą się zarazem pogodzić z tym, że od dłuższego czasu czyli wielu lat jest rynek pracownika, może liczą że zaraz wróci ten moment kiedy ludzi się dobijali o pracę ale to "nie nada" i to nie hejt a fakt.
    Student1234

20.08.2019 07:45

Osobiście bardzo polecam firmę pod kątem nauki/stażu. Można się dużo nauczyć, bezstresowo w bardzo przyjemnej atmosferze. Będąc w porządku do nich, są w porządku do Ciebie.
    ksiegowka

24.09.2017 22:31

Przez dwa lata pracowałam w Gdańsku na stanowisku młodszy księgowy. Nie polecam!!! Nie doceniają pracownika, o podwyżce zapomnij! Chodzisz i prosisz o awans a i tak mają Cię gdzieś. Sami studenci, którzy nie mają od kogo się uczyć. Duża rotacja, nie placa za nadgodziny. Polaczki dorwaly się do stanowisk menagerskich i zaczęło się wielkie oszczędzanie... NIE POLECAM
    adik

07.09.2017 23:30

Ja tez mam pytanie co da zarobków w firmie, czy są przybliżone na poszczególnych działach ??? Produkcja magazyn końcowy czy RMS? Ponieważ z czystej podstawy osoby z RMS, bez żadnych nadgodzin nie było by stać pracownika fizycznego na sportowe auta (nie będę już pisał które to ) i nie wspomnę o quadach (wartości rocznych zarobków w firmie) zmienianych co roku.????????
    Samson

27.07.2017 21:21

panie kierowniku pawle s zatrudnienie sąsiadki własnej pani Bź...., to jak rozumiem : Również Sprawiedliwy przebieg rekrutacji ??? firmy h....
    Nataniel

27.07.2017 14:58

Termin rozprawy z powództwa Piotr A przeciwko hempel paints 07.09.2017r godz 9.00 Grodzisk wlkp zwolnionego po 7 latach pracy bez wypowiedzenia dyscyplinarnie, tylko za zgłoszenie nie etycznych zachowań,układów, i mobbingu stosowanego głównie przez kierownika pawła s na zwolnieniu napisali że jest 7 dni na odwołane do sądu pracy a od stycznia 2017r weszło 21 .Taka korporacja a nie umie nawet poprawnie wypełnić takiego pisma,żenada. Wszystkie usunięte komentarze są dostęp na http://najgorszapraca.co.pl/opinie/hempel_manufacturing_poland_sp_z_oo___niepruszewo/83679
    Maciej

19.06.2017 12:13

Cześć, w jakich godzinach pracujecie na produkcji? w jakim systemie?

13.04.2017 00:55

A dlaczego opinie są usuwane?cos komus nie pasuje?przeciez po to jest ta strona aby wypowiadac sie na temat firm...
    Z

09.04.2017 07:05

I poraz kolejny wszystko zostało zatuszowane a elastyczny czas pracy pozostał!!!!!

08.04.2017 14:20

Bez Nicka

08.04.2017 16:19

GEDEON masz racje faktem jest,ze ukraińcy powoli zapelniają tą firme jak i wszystkie dookola...a polscy pracownicy sa poprostu zwalniani lub odchodza sami bo pracuja 8h a nie 12-16h.I jak to nie pęknie to niedlugo nie bedzie miejsca nigdzie dla nas...

10.04.2017 15:52

Pomogłeś więcej niż myślisz ...;)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HEMPEL PAINTS (POLAND)?

Kontakt - HEMPEL PAINTS (POLAND) Sp. z o.o.

Modrzewiowa 2 64-320 Niepruszewo

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    Twoja Stara

07.04.2017 19:17

Gedeon, ale Ty głupi jesteś - wyleją Cię za to ;] PS interpunkcja, kolego. INTERPUNKCJA!
    mefisto

08.04.2017 12:31

I co? Zabierzesz teraz swoj lud i bedziecie mieszkac w jaskini? Bedziesz ich karmic krwia z baranka? Czasy prabiblijne sie zachcialy?

06.04.2017 18:55

08.04.2017 10:40

A poinformowałeś inne fabryki o poświadczeniu nieprawdy i publicznym zniesławieniu niby córki kierownika?
    Klaudiaaa0

06.04.2017 13:44

Szkoda slow ,nie rozumiem jak mozna tak traktowac ludzi. Wprowadzenie elastycznego czasu pracy jest najglupsza mozliwa opcja niektorzy zapominaja ze pracownicy maja rowniez zycie prywatne.

05.04.2017 14:24

walju

05.04.2017 18:07

Ktora to jest ta corka kierownika?
    Ja pracownik

06.04.2017 11:10

Gedeon o jaki mobbing wsrod pracownikow Ci chodzi?co do groźb ze strony brygadzistow to sa stosowane tylko od jednego...Pana M.W z produkcjii.Jesli juz brudy wywalamy na wierzch to na moje brygadzista powinien byc pomocny,znać sie na kazdym gó... w danej pracy...to juz dziewczyny potrafiły załozyć rolke z etykietami na maszyne do oklejania...a czesto szly teksty "radz sobie..."
    DARO

04.04.2017 21:57

GEJDEMON, jutro u mnie w biurze.

02.04.2017 23:36

GEDEON jestes wielki! Tylko pytanie czy to cos da...

04.04.2017 19:24

Widziałem wiele firm. Hempel jest przykładem dobrego traktowania ludzi, z szacunkiem. Wstyd mi ze jakiś psychol niszczy reputacje mojej firmy.
    Inny

04.04.2017 19:29

Dobrze mówisz pracownik. Gedeon ludzie wiedza kto ty.

04.04.2017 18:07

micha

04.04.2017 22:54

i co widac w tych kolkach?

02.04.2017 15:41

Jan

03.04.2017 13:07

Wyślij ten list na prawidłowy adres email: [email protected] Wtedy dojdzie
    Żona

01.04.2017 00:32

A cos na temat romansow ktoś się wypowie?:D
    ja

31.03.2017 21:45

dobrze prawisz kolego!

31.03.2017 11:45

Dulcynea

05.04.2017 13:57

Ehhh w wiekszosci prac tak jest i trzeba z tym walczyc i wyjawiac to na swiatlo dzienne zeby tych ludzi dotknela sprawiedliwosc .
    Solo

05.04.2017 22:44

Przyjdzie kryska na Matyska zbliża się dużymi krokami..!!!!
    omega

12.12.2016 09:51

Witam pracujących w HEMPEL. Obecnie firma prowadzi nabór na Kierownika magazynu. Chciałbym aplikować . Proszę o informację: - czy warto, czy umowa bezpośrednio z pracodawcą czy z pośrednikiem, jak sie pracuje w aministracji, kto jest przełożonym dla tego stanowiska? Na jakich ludzi stawia firma czy młodych i do wykorzystania ? Pozdrawiam i proszę o pomoc.
    arkadia 554

23.09.2016 22:26

imo wszystko warto pytać w firmie o prace. Dostawca farb dla przemysłu morskiego oraz zabezpieczeń przeciwkorozyjnych dla segmentów przemysłu ciężkiego to branża pełna możliwości i doświadczenie do zdobycia
    cyrk

22.08.2016 13:44

co tu dużo pisać no cyrk i ukr
    Annkan1989

13.05.2016 17:36

A co z siedzibą Hempel w Gdańsku? Dobrze tam się pracuje?
    zzz

28.04.2015 17:58

Nabory są caly czas, niestety tylko przez posrednika, ale zawsze jest szansa na umowe przez firme.
    incognito

04.03.2015 21:21

Z racji tego, że zbliżają się dwie duże rodzinne imprezy, chciałbym w imieniu proletariatu złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji setnych urodzin dla Pana jak i dla najmłodszej córki Paints z okazji piątych urodzin. Liczymy więc na to, że wyślesz nam w tym roku większą pocztówkę z wakacji, a dzikie szalone tańce będą realne również w Polsce. Dziękujemy Ci Panie Onepel za Twe dobre dary.
    kwiat

26.02.2015 01:11

Zrozumieją swoją politykę,kiedy lada chwila część osób lub połowa się zwolni(mowa o starej załodze ) którzy pracują w hemplu od początku firmy ok 5 lat.(usunięte przez administratora)
    tomek

13.02.2015 11:52

no ja też własnie się dziwię teraz jak to wszystko ma wyglądać, bo nie wiem dokładnie czy iść do nich czy nie opłaca mi się to? dajcie znać jak sprawa ma dokładnie wyglądać, bo jak marnie płacą to ja nie będę się tam pchał w ogóle. Czekam jeszcze na komentarze odnośnie pracy u nich, czy dobrze płacą?

29.01.2015 20:48

ss

23.09.2016 22:22

Dziewczyno, co za bzdury piszesz? Życie może nauczy innego podejścia/

Zostaw merytoryczną opinię o HEMPEL PAINTS (POLAND) Sp. z o.o.