brak logo

"SEVEN” Sp. Komandytowa Marcin Putowski

Kielce

Opinie o "SEVEN” Sp. Komandytowa Marcin Putowski

Jolka 2016-11-09 11:23
A w Azecie nie robią spraw w sądzie o lojalke?bo tak mi się obiło coś o uszy, że jak ktoś odchodzi sam to lubią go pogrążyć
Jeśli tak jest to przestroga dla innych
KTOŚ MADRY 2016-11-09 13:27
Dawno tego nie czytałem ale z tego co czytam to wesoło jest w firmie Seven bo jak sam własciciel niejaki pan Marcin Putowski ( dane są ogolnodostępne ) szuka autorów wpisów po " IP dostępu do internetu" na temat jego firmy to odnoszę wrażenie że wszyscy pracownicy podpisali dokument iż nie będą pisać na temat firmy na goworku a i tym samym zastanawiam się co chce ukryć Pan Marcin . Z drugiej strony czy zamykanie ust obecnym czy byłym pracownikom czy innym użytkownikom sieci -jest droga do sukcesu?? chyba nie . Sadze iż lepiej jest nie reagować Pozdrawiam Pana Marcina poniekąd inteligentnego człowieka .
Radek 2016-11-19 16:50
A tak szczerze to ile tak naprawdę można zarobić w tej firmie chodzi mi o podstawę i to co poza podstawą . Jak wygląda umowa w tej firmie czy są jakieś okresy próbne ? Dziekuję za rzeczową odpowiedź bo zastanawiam się czy do nich nie aplikować
Bolek 2016-11-19 16:54
Co to za firma Azec ?
handlowiec 2016-11-22 14:36
jeśli masz doświadczenie i umiesz sprzedawać towary to aplikuj na pewno zarobisz adekwatnie do tego co osiągniesz za darmo kasy nigdzie nie dają tu jest podobnie o tyle dobrze że towary bronią się same i nie ma problemy z jakością jak u konkurencji
Radek 2016-11-23 09:32
A jakieś konkrety bo nie napisałeś zadnych
aro 2016-11-23 14:58
Uwazac trzeba na umowy lojalnosciowe co daja do podpisu i pozniej pozywaja do sadu . produkty zlecaja do produkcji innym firma np piany robi im rytm el , silikony tez - wyczytasz to z dokumentacji produktu , impregnaty dekspol . cenowo nie poszalejesz . reklamacje sa takie same tam jak wszedzie . a co do zarobkow to roznie jest , z tego co wiem to na umowe daja 2 tys brutto .... a reszta oczywiscie jak sprzedasz masz -to idze pod............ firma dla swiezaka ale i oni z tamtad odchodzą .
1
sarna 2016-12-08 16:13
Prawda z wiedzy - to praca dla swieżaka- gdyby nie te umowy lojalnosciowe czy oplaty za szkolenia itp to by wszyscy zwiali szybko - a tak odchodza wolniej. duza rotacja ludzi jest .
1
Obecna 2016-12-13 05:31
Pani K....lokal na pracownica najpierw u nas maila i odnosiła teraz z tego co wiem odeszła do konkurencji i tam donosi na kolegów i koleżanki podla jakich mało
Co tym osiągnie
Myślę ze zapłaci za lokal je tu A potem za drugą u konkurencji bo tylko w tej branży ma szansę bytu
Alex 2016-12-13 10:56
Co Ty wypisujesz za bzdury i to w dodatku nie stylistycznie i z błedami.Jak sie bierzesz za pisanie to na trzeżwo! i nie nad ranem!Takie oceny świadczą jedynie o słabości Firmy i ich niektóych pracowników... Żenada....W swojej karierze zawodowej ( już 25 letniej) wiele widziałem i słyszałem szkoląc jak i pracowników pionu handlowego tak i działów pokrewnych i z taką "patologią" ze strony ludzi w firmach w takim spektrum jeszcze nie widziałem....
Całę szczęście,że nie dotyczy to wszystkich i są jeszcze ludzie którzy zasługują na szacunek bez względu na to czy w pewnej perspektywie zawodowej podejmą pracę w tej czy innej firmie pozostawiając za soba dobre wspomnienia...a jeśli nawet były negatywne ,to nie wywlekające je na szerokie fora zwłaszcza takie jak te.....
Pozdrawiam i wiele sukcesów .....
8
sarna 2016-12-13 15:20
Jaka firma taki poziom pracowników - tylko to można stwierdzić czytając te wpisy
2
? 2016-12-14 15:51
czy można składać fałszywe zeznania w sądzie pracy ??
DOBRE PYTANIE TO JEST !
2
Zainteresowana 2016-12-14 18:33
No ja słyszałam ze ktoś z konkurencji ma zeznawać kto tam pracował razem z Karolina i wie wszystko
1
llll 2016-12-15 07:16
wczesniej zeznawał PH seven waw....... , a wczoraj Tomek i ktos od Karolina
ona 2016-12-15 11:03
I w sadzie był tez sam Marcin i słuchał co zeznaje tomek . a tomek wachał sie z odpowiedzia na pytanie czy seven jest producentem i gdzie produkuje . ......
Lola 2016-12-15 17:03
Uważaj żebyś Ty do sądu nie trafiła, a raczej trafił - za twoje machloje, jak się niektòrzy zdecydują na to, a wtedy byś popłynął i to porządnie R
1
x 2016-12-16 13:10
Komu grozi Seven sądem ? Bo czytajac wpisy mozna odnieść takie wrazenie .
MAREK 2016-12-19 21:40
Chciałbym aplikować do firmy bo szukam pracy . Czy może mi ktoś powiedzieć jak wyglądają wypłaty chodzi mi o podstawę oraz premię , jak jest z używaniem samochodu etc czy się za niego płaci np.Na co zwrócić uwagę na rozmowach itp
Belmondo 2016-12-20 13:18
Nie wiem jak jest teraz ale za moich czasów była najniższa krajowa podstawy na papierze do tego premia poza papierem i to co z "łapek" zostało to też było twoje. Samochód jak samochód, ja korzystałem... jest oczywiście w nim GPS. Firma dawała chyba 20 km dziennie w celach prywatnych ale pewny nie jestem - nie pamiętam. Czy warto aplikować też nie wiem. Z perspektywy czasu uważam ze na pierwszą w życiu prace OK. Dla wyjadaczy w handlu - średnio. Plany mało realne do wykonania a był na nie nacisk.
kj 2016-12-20 23:21
Marek. z opini i perspektywy naszego czasu Nie !
lucky 2016-12-21 11:23
jak cos w w mazowieckim naucz sie pisowni polskiej
1
Radek 2017-01-19 06:41
Nowe ogłoszenia w serwisie pracuj zmiana kadry ? Hahhaha
Becia 2017-01-20 18:19
Nowe zatrudnienia nie zawsze oznaczają zmiane kadry, mogą oznaczać dotrudnienie ze względu na lepszą penetracje rynku w celu jeszcze większej sprzedaży i wykoszenie konkurencji :) Tak działają rozwijające się firmy
Szaszłyk 2017-01-22 22:17
Nawet Wikipedia nie zna słowa "dotrudnienie" - masz na załączonym obrazku jaki tam panuje poziom inteligencji.
beciowy 2017-01-23 10:06
Becia - piszesz takie bzdury ..... ! zostało nas paru stałych PH a reszta to rotacja i brak chętnych do pracy
A gdyby nie tej lojalki to tez byś pewnie Becia odeszła
pozdrawiam
Becia 2017-01-23 12:58
Czytanie książek wiele uczy... Ale nie każdy trzymał coś takiego w ręku
Szaszłyk 2017-01-23 19:44
Nie zaniżaj swojego i tak już bardzo niskiego poziomu inteligencji. Lorek nadal robi w firmie dobre wrażenie? czy Pan P już przejrzał na oczy???
obiektywny 2017-01-27 06:51
Becia tak szczerze napisze .......moze ty czytasz nieodpowiednie ksiazki .....
Zatrudnienie jest na umowę o prace oczywiście najnizsza krajów , jest umowa lojalnosciowa gdzie możecie przez kilka miesięcy dostać 500 brutto – ¼ najniższej krajowej – ale nie zawsze bo jest tak sprytnie skonstruowana ze to wy musicie udawadniać ze w zadnej konkurencji nie pracujecie . kilka spraw już wytoczyli tym co odeszli ale z roznym skutkiem, wytaczja bo boją się ze wszyscy odejda . dają do podpisu tez dokument który w przypadku waszej rezygnacji nakłada na was obowiązek zapłaty im za jakieś szkolenie. Prowizja od sprzedaży ....dobry temat . jest coś takiego ale wypłacane pod ... . ale spoko bo masz bodget na łapówki od każdego 1 tys -100 pln możesz dac w łapę . wieć możesz i nie musisz . wszyscy już wiedzą o tych łapówkach . szczerze bez nich marka Boramax jest niesprzedawalna . a klienci już z nas się smieja ! Nasze produkty zlecamy do produkcji roznym firmą np. pianki i silikony robi nam RYTM EL , impregnaty DEKSPOL czy inni lokalni producenci . oczywiście na stroniw www wyczytasz iż jesteśmy producentami dóbr wszelakich ... SMIECHU WARTE . generalnie ta strona mowi ze jesteśmy gigantami i sprzedajemy w całej Europie – zwykla sciema to jest . działamy na terenie polski południowo wschodniej i to wszystko ! mala lokalna firma choć wlasciciel ma ambicje duże . jest na ten moment chyba 12 ph i bardzo duza rotacja wśród nas . oczywiście jest kilku starych od lat – pozdrawiam nasza rozową damę i proszę ją aby zaraz nie pisała laurki na temat seven . OT cała prawda .jak ktoś chce coś więcej wiedzieć to piscie . nie boje sie straszenia z ich strony i bajek naszego dyrektora czy tego iz beda szukac tego co to napisał po IP komputera
pozdrawiam
3
Znamy się dobrze ;) 2017-01-27 11:29
Niezła wiedza, Ale teraz niestety nie wiesz jak jest, nie przypominam sobie zeby tu straszył ktoś kogoś jakimiś ip komputera, pomyliłeś fora :)- wejdź na swoje, to tam prawde przeczytasz ha ha
a ,, WSZELAKĄ"
też obiektywny 2017-01-27 15:48
Tomek.... daj spokój z wybielaniem weekend idzie ! niech ludzie odpocznij od indoktrynaccji !
werkend 2017-01-28 08:29
tak racja . tomeczku odpuść sobie jest weekend. od poniedziałku zacznij wybielac i szukać autora wpisów
WOLNA 2017-01-30 09:33
Współczuję tylko ludziom pracującym w tej firmie, jeśli tu są zastraszani, to co musi się dziać teraz wewnątrz?, powyższy post jest formą zastraszenia aby nie opisywać prawdy, ja na szczęście zwolniłam sie i nie musze sie już bać :) , na pewno nie polecam pracy u tego pracodawcy, większość powyższych negatywnych opini jest prawdziwa, a forum jest po to by polecać lub nie , i nikt nikomu nie może nic za to zrobić, żyjemy w wolnym kraju
dobra rada 2017-02-01 06:56
. dodam iz wymuszanie w sposób przebiegły podpisania lojalki jest niedozwolona praktyka , a nie jest dozwolonym aby zmuszac pracownika jak wczesniej odejdzie aby płacił za szkolenie oraz podsuwanie do podpisu oswiadczen iz nie bedzie na forach internetowych pisał o firmie . wieć jezeli tak postepuje pracodawca to łamie przepisy . ale teraz runek jest pracownika wiec wybierać nalezy mądrze
ja tu nadal pracuje 2017-02-01 12:54
czytam te bzdury i nóż się w kieszeni otwiera wiedzą to wszyscy Ci którzy pracują w Seven, nikt stąd sam nie odszedł od 3 lat albo od 4 . Jest nabór nowych PH na nowe rynki lub zwiększenie PH na już obsługiwanym terenie. Nikt też nie pracuje na najniższej krajowej to logiczne że gdyby tak było nikt by tu nie pracował po 8, 10 i 15 lat. Czy jeśli handlowcy mają takie starze w firmie to jest im tam źle ? Nie sądzę. Cała sprawa oczerniania na tym portalu została już wyjaśniona okazało się że to firma ,,od a do z,, czyli bosman robi złą opinię Sevenowi . Robert Kazimierczak który ma obsesje na punkcie Seven właściciel bosmana był w tej sprawie przesłuchiwany przez policje bo okazało się że negatywne wpisy pochodzą z adresu i komputerów z ich biura w Łodzi, no cóż jaka firma takie sposoby konkurowania po nich wszystkiego można się spodziewać jak nie podrabiają to robią czarny pr. a jak ktoś chce zweryfikować jakość produktów to wystarczy kupić sztukę czegoś i porównać lub popatrzeć na wyniki testów jak reszta zostaje w tyle za Boramaxem. A tu cały czas na polecenie szefostwa z bosmana podszywa ktoś z bosmana i udaje pracowników firmy Seven
myslacy ph 2017-02-01 16:54
Nie wiem kto napisał ten ostatni wpis . ale to są pomówienia z firmy Seven i na miejscu firmy OD A DO Z i jej zarządu - szybko bym skierował sprawe do sądu w zwiazku z pomówieniem . Ktoś ma obsesję w firmie Seven na punkcie Bosmana . Taka forma oczerniania ludzi budzi wstręt do firmy SEVEN i ludzi to piszacych a nie wspomnę o pracujacych tu
1
hurt 2017-02-03 15:05
ja to nie wiesz? .pewnie sam wlasciciel seven marcin putowski lub jego dyro tomek. Marcin znam was i bosman kupuje od jednego i drugiego z tym ze ciebie znam i tomka tez . jego z bosmana nie znam osobiscie . . Marcin uwazam ze przegioles piszac o wlascicielach firm i ich oskarzajac . a jak mozna wasze produkty porownac ?obie marki sa ok z tym ze boramax to to samo co rytm el - bo on ci robi te piany - wystarczy poczytac dokumentacje - zreszta piany rytm el kupuje taniej od posrednika niz twoje . wiec cenowo zadne porownanie . a jakosc jest taka sama bosmana i boramaxa . klienci kupuja jedne i drugie . Tyle w temacie
walet 2017-02-13 14:09
krotko pracuje ale nie polecam, wiekszosc zlych opini to duza prawda . pozdrowionka
1
emil 2017-02-17 15:04
haj . czyli nic sie nie zmienilo w sevenia . czytajac widze ze wzystko jest tak samo jak za mojej kadencji tam , dziwie sie marcinowi iz ma chlop odwage dalej te cyrki z pracownikami robic i ich pozywac po sadach . kazdy ma prawo chyba zmienic pracodawce . nie kazdy chce lojalek i kar czy innych rarytasow wyplacanych pod stolem na zeszyt czy sluchania o super jakosci pianek
2016 lub 2017 2017-02-28 17:02
krotko tu pracuje ale ta firma to masakra , wszyscy sie boją sa zastraszeni ,nikt nic nie wie , ukrywane jest kto nam produkuje . panuje atmosfera strach a i kasa przy tym smieszna . NIE polecam . rotacja bardzo duza .
1
WIEDZĄCY 2017-02-28 18:53
KŁAMSTWO GONI KŁAMSTWO NIE WIEM KTO POZA KONKURENCJĄ MA W TYM INTERES ABY TU TE BZDURY WYPISYWAĆ, NIE MA ŻADNEJ ROTACJI KTO ODSZEDŁ JEŚLI MASZ WIEDZĘ NAPISZ NAZWISKO BO JA TU PRACUJE I WIEM ŻE NIKT SAM NIE ODSZEDŁ Z PRZEDSTAWICIELI
dobra rada 2017-03-01 07:14
Dobra rada . odpiepsz się człowieku od tej konkurencji ! Przestań nią sobie tyłek wycierać Jak ktoś daje zyć tobie to daj też innym !! Miłego dnia Marcin
1234 2017-03-01 08:26
@ Wiedzacy jak juz piszesz to radzę zajrzyj do słownika ortograficznego. I przestań hejtowac firmę Seven a w szczególności hej właściciela. Ciężko jest pogodzić się z porażka.Prawda? Miłego dnia Karolina.
iryda 2017-03-01 16:46
ach ta konkurencja niedobra i placi pod stolem . a u nas to same tylko luxury .nam sie pod stolem nie placi tylko kaze brac lapowy po cichu bo jesli do tysia nie damy to sobie bierzemy i druga podstawa 1500 bedzie !same rarytasy i jeszcze wszyscy pracuja i nikt pracy nie zmienia czy nie szuka , dobre hi a pewnie tez szanujecie pracownikow , tak bardzi pewnie ich szanujecie ciagajac po sadach prcy o lojalki czy kazeczie niektorym klamac a o nagrywaniu pracownikow nie wspomne . my nie idioci i info mamy co sie ostatnio w sadzie dzialo . .co komu djecie to wam zycie odda .
1
Dżentelmen 2017-03-02 21:27
Powiem jedno nazwa firmy jest mi kompletnie nieznana tak jak i produkty sprzedawane w tej hurtowni widzę , że jest tu jakiś problem z płaceniem i domaganiem się od pracowników jakiś niestworzonych rzeczy
zanim wyślę swoje cv chciałbym wiedzieć coś bliższego na temat pracy dla tej firmy bo słyszałem , że w tej materii to wolna amerykanka znałem jednego przedstawiciela , który mówił mi na jakich warunkach pracuje to mi się włos na klacie zjeżył. Ale potem z uśmiechem stwierdził , że swoje wyrywa bo firma daje dużo na łapówki i on ich już dalej nie daje tylko sobie chowa , Napiszcie jak jest na prawdę bo już sam nie wiem czy warto z góry dziękuję.
4
Joanna 2017-04-03 12:26
Pracujesz w SEVEN? Chętnie dowiemy się jak obecnie wygląda praca w firmie. Na jakie warunki mogą liczyć pracownicy?
zaciekawiony 2017-04-19 10:55
Witam, ktoś może udzielić info jak wygląda praca w tej firmie na stanowisku magazynier/kierowca? i jak jest z wynagrodzeniem i godzinami pracy?
do pseudo znawcy czytaj ,, osoby,, 2017-05-08 13:40
osoba czytaj ,,AZ,, nie mogli byście się zająć sobą myślę że w bosmanie macie jeszcze nad czym popracować aby dorównać do Seven poświęćcie na to czas zamiast tu robić kłamliwe wpisy. cały czas wpisujecie to samo to już nudne wymyślcie coś nowego ale na to brakuje chyba elokwencji. Jakoś nikt sam nie odchodzi od nas a gdyby było tak źle to handlowcy nie robili by obrotów po 300tysięcy miesięcznie. Trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby non stop tak hejtować firmę kiedy dużo się ma u siebie w Łodzi jeszcze do zrobienia
3
Joanna 2017-07-12 15:06
@do pseudo znawcy czytaj ,, osoby,,
rozumiem, że nie zgadzasz się z negatywnymi opiniami na temat SEVEN. Może w takim razie mógłbyś przybliżyć mocne strony firmy jako pracodawcy? Co sprawia, że warto w niej pracować?
tak realnie 2017-07-13 10:35
Firma normalna z fajną atmosferą pracy, wiadomo że nikt za darmo kasy nie daje trzeba robić swoje na każdym stanowisku. Nigdy nikt bez powodu stąd nie wyleciał a chętnych którzy sami odchodzą od paru lat jakoś nie ma. Ktoś tu na forum wypisuje bzdury nie mając pojęcia o firmie i widać że w niej nigdy nie pracował. Firma ma bardzo dobrze rozwinięty marketing i narzędzia sprzedaży, do tego uczestniczy w wielu akcjach promocyjnych takich jak targi. Produkty bronią się same dobrą jakością nie ma praktycznie na nie reklamacji. Wszystko odbywa się na bardzo normalnych ludzkich zasadach, jesteś w porządku to firma wobec Ciebie też jest, a jeśli ktoś jest niezadowolony to znaczy że firma z niego też nie była i już go tam nie ma
2
Joanna 2017-09-07 15:44
@tak realnie to dobrze, że jesteś zadowolona z pracy w firmie "SEVEN” Sp. Komandytowa Marcin Putowski. Powiesz co najbardziej podoba Ci się w pracy? Czy jest możliwość awansu w firmie? Każda opinia jest ważna dla osób nowo zatrudniających się.
Zostaw swoją opinię o "SEVEN” Sp. Komandytowa Marcin Putowski - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "SEVEN” Sp. Komandytowa Marcin Putowski