brak logo

Asc Workers

Świebodzice

Opinie o Asc Workers

EWA 2014-08-01 15:42
praca ok.tylko godzin dużo-można zarobić
4
Robol 2014-09-04 14:07
Gorąco nie polecam! Co prawda praca nie jest dość ciężka, ale strasznie duża liczba godzin. Na dodatek jest się jak ( usunięte przez administratora )ak zadzwonią trzeba przyjść do pracy. Niech nie zmyli nas nazwa kontroler jakości bo oprócz tego dochodzą jeszcze inne zajęcia tj. zamiatanie hali produkcyjnej, mycie maszyn i każde inne zajęcie jakie zleci wam przełożony. Praca przy substancjach szkodliwych nie jest dodatkowo płacona choć powinna być. Bardzo dużym utrudnieniem jest biurokracja bo na każde zajęcie jest kilka papierów do wypełnienia, a potem trzeba z nimi chodzić do mistrzów, których trzeba szukać po całym zakładzie. Do tego dochodzi jeszcze ciągłe poganianie podczas pracy przez koordynatorów, którzy mówią, że nie wyrobi się normy i to w dodatku przy umowie zlecenie, a nie umowy o akord. Nikomu nie życzę pracy w ASC.
9
Szop 2014-09-06 23:01
A ja polecam. Pracuję na umowę zlecenie w Żarowie i mam bardzo dobre zarobki. Pracownicy w firmie gdzie pracuję mi zazdroszczą bo zarabiam 50% więcej jak oni.
Masz rację robol, że trzeba być dyspozycyjnym ale za taką kasę warto. Zarabiam dużo więcej od moich rodziców, którzy mają 30 lat pracy. Pasuje mi taka praca na telefon. Gorąco polecam ASC
3
gosc23 2014-09-22 12:26
ja również polecam, umowa zlecenie, ale zarobki są naprawdę wysokie. za godzinę pracy z premią mam około 12 zł na rękę.
2
pracownik ASC 2014-10-04 21:36
Ja gorąco polecam. Wiem, że jak sie przyłożę, to bardzo dobrze zarobię. Dzięki mojemu kierownikowi mam pracę, dobrze zarabiam i wyszedłem z długów. Dzięki(usunięte przez administratora)
gosc1234 2014-11-13 18:55
A ja mam pytanie czy pracuje się tam w weekendy?? i jak wygląda praca na magazynie?
2
doris 2014-11-23 21:19
a jaką pracę wykonujesz że masz 12 zł z premią bo ja mam 9 zł i też pracuję w ASC w faurecii wałbrzych na myjce
jaguarbbb 2016-05-13 12:19
a co z zakazem pracy w firmie konkurencyjnej po rozwiązaniu umowy?
nie można pracować ale innej agencji przez rok?czy dla innych podmiotów też?
pola 2016-06-19 21:34
Jako adminisrator na spokojnie można dobrze się napracować, a przecież i stawki są za to odpowiednie. Premie się pewnie zdarzają, bo o nawet takie dwuskładnikokwe wynagrodzenie jest teraz trudno. Przynajmniej wiadomo że mają na uwadze zadowolenie kadry.
Katharina 2016-11-24 15:15
jest dobrze. 14 zł na h
Jak ktos chce pracować to 3000 wyciągnie
2
many 2016-12-15 18:36
Owszem, ale brutto i za ponad 200 godzin w miesiącu.
2
Alicja 2017-03-08 10:11
@Jelcz-Laskowice to znaczy, że spotkałeś się z taką sytuacją, gdzie podczas rozmowy kwalifikacyjnej rozmawiałeś z rekruterem o kwocie netto, a następnie na umowie okazało się, że brutto?
1
Żarów/z 2017-03-08 10:57
Ogolnie stawka nie jest najwyższa, ale jest duzo nadgodzin i 2500 na rękę mozna dostać, jesli tylko komuś sie chce
2
Spokojna 2017-03-14 15:30
płacą tyle co wszędzie... a praca przynajmniej na miejscu z mozliwością nadgodzin. Dla mnie ok
1
Alicja 2017-03-17 16:19
@Spokojna, a co przede wszystkim podoba Ci się w pracy?
Spokojna 2017-04-28 14:36
Przelew na konto 10-tego
Alicja 2017-08-06 16:22
@nznana czy wynagrodzenie często było wypłacane z opóźnieniem, czy opisujesz jednostkową sytuację? Terminowość wypłat to bardzo ważny aspekt pracy na co dzień - wielu pracowników uważa, że brak terminowości może świadczyć o problemach w firmie. Jak to wygląda w Asc Workers?
nznana 2017-08-10 19:52
dzis byłam o 8 podpisac to o wypłate. a nadal jej nie dostałam, a przelew ma byc 10 ;) zawsze tak jest,a rachunki do oplacenia.a jak dzwonie to pracownicy biurowi pokazuja swoje chamstwo i prostactwo
Halinka z Jelcz'ynka 2017-08-11 15:01
U nas w Jelczu raczej wszyscy dostają kasę miedzy 9-11, Fakt w umowie jest napisane 10-go , 1 dzien spoznienia im daruje, bo kasa zawsze jest. Praca jak każda inna produkcja.. nic nadzwyczajnego, ale przynajmniej jest mozliwosć nadgodzin i zawsze pare zł sobie dorobie.
1
Alicja 2017-08-18 09:39
@HalinkazJelczynka możesz napisać konkretnie o jakiej lokalizacji piszesz? Tutaj jest forum Asc Workers z Świebodzic, więc żeby być konkretnym należy precyzować miejsce, o którym się pisze. Ze względu na to, że w różnych lokalizacjach pensja może być wypłaca w różnym terminie.
Halinka z Jelcz'ynka 2017-08-29 12:22
Pisze o Jelczu Laskowicach. Tez tam pracuje poprzez asc workers. Umowa zlecenie i 8godzin dziennie. wyplata to niecale 1900 na reke
Alicja 2017-08-29 12:40
@nznana, z wypowiedzi @halinkazJelcz'nka, wynika, że to opóźnienia rzędu 1-2 dni. Wiadomo, że nie jest to przyjemne dla pracownika bo zawsze chce się mieć pieniądze na czas, ale nie jest to też na tak wielką skalę. @halinkazjelczy'nka, a jak z benefitami, jest jakiś socjal?
nznana 2017-09-04 21:04
Szkoda,że administracja kasuje moje komentarze dotyczące pracy w faurecia Wałbrzych. Bo co? Bo napisałam całą prawdę? Przykro się patrzy na takie cos. Zamiast pomóc człowiekowi, i jakoś zapobiegać wymienionym wczesniej przeze mnie sytuacjom, to zamiata się wszystko pod dywan.
Alicja 2017-09-05 20:09
@nznana na forum kasowane mogę być jedynie te komentarze, które naruszają regulamin forum. Jest on dostępny na dole strony - warto się z nim zapoznać. Na pewno opinia o tej samej treści, ale zapisane w zgodzie z regulaminem forum, nie zostanie skasowana.
Arti 2017-09-20 10:01
Ogolnie polecam. Jestem wózkowym w Jelczu. O dziwo zarabiam wiecej przez agencje, niż chlopaki na zmianie w firmie. Pracuje 2 miesiące ale póki co polecam.
Alicja 2017-09-21 14:07
@Arti, a jak u Ciebie z wypłatą wynagrodzenia, jest terminowa? Powyżej niektórzy kwestionowali tę kwestię, więc skoro Ty ogólnie polecasz Asc Workers, to czy można zakładać, że u Ciebie nie ma z tym większego problemu?
Zostaw swoją opinię o Asc Workers - Świebodzice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asc Workers