logo coreTeam

coreTeam

Warszawa

Opinie o coreTeam

Jacek 2009-01-09 15:33:40
Słowa kojarzące się z tą firmą to żenująca
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... mizerna.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... ludzie w biedzię łączą się i trzymają razem.
Od jakiej stawki można negocjować pensję? chyba do jakiej....
Najbardziej w tej firmie podobało mi się: ... to już tam nie pracuję .
Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w: ... patrz wyżej.
anonim 2009-02-07 23:08:50
Jakiś czas temu byłam na testach, które miały nas sprawdzić.Spośród wielu osób zostało wybranych kilka, z najlepszym wynikiem. Wśród nich byłam również ja.Na początku wydawało się,że wszystko jest w jak najlepszym porządku-dwóch przedstawicieli tej firmy dzwoniło do nas,pisało maile,obiecywało na początku staż, a później być może możliwość pracy dla nich,planowali szkolenia dla nas,raz zaszczycili nas nawet swoją obecnością.Jednakże na tym się skończyło...Tak szybko jak sie pojawili z możliwością pracy, tak samo szybko zniknęli,odpisując jedynie nam na maila, w którym stwierdzili,że na razie nie mają czasu i odezwą się później,Jednak to ,,późnej"nie nastąpiło.Nie wiem co to za firma,że pozwala na takie lekceważenie ludzi.Jest ona niekonsekwentna w swoich czynach(bowiem to oni przyszli do nas z propozycją pracy, a nie my do nich),dlatego nie wiem czy mogę również wierzyć w jej wiarygodność. ostrzegam zatem wszystkich, którzy chcą zdecydować sie na obecność na testach, które są przez nich organizowane-ludzie to tylko gadanie, nie dajcie się oszukać.
DŻEJK 2009-07-01 15:46:23
Oferuja bezpłane szkolenia, za które później potrącają z wypłaty. Jeśli nie masz co robić z pieniędzmi o wolnym czasem, zapraszam. Nie licz, że czegoś się tam nauczysz. Szkolenia prowadzą ludzie, którzy nie mają do tego uprawnień oraz wiedzy. Odradzam
Oszukany 2009-12-17 11:34:50
coreTeam, a obecnie "coreService Polska S.A." jest firmą opartą na kłamstwie i nigdy niezrealizowanych wizjach. zalegają mi z wynagrodzeniem za 3 miesiące. Wykorzystują ludzi i żerują na ich zaufaniu.
Nie polecam
ja 2010-03-04 11:33:46
Ja już nie pracuje w coreteam od pewnego czasu ale miło wspominam tę firmę. Jak ktoś uczciwie pracował i chcial zarobic to miał takie mozliwości.
Pamiętam że były tam również takie osoby które nic nie robiły tylko narzekały na to czy na tamto samemu nic nie dając w zamian co nie pomagalo nikomu...
Odpowiedz dla poje.busa wyżej.... 2011-01-19 01:02:27
Zuraw? Owczarek to ty? Stary Ci co narzekali przynosili wymierne zyski firmie a takie bezmózgie jełopy jak ty, dzięki temu miały co jeść. 90% ludzi w tej firmie klient po miesiącu wypier.dalał na zbity pysk. Szczegółów podawać nie mam zamiaru :)

Firma się prężnie rozwija :) polecam.... Jak spotkacie dyrektora Żurawia pozdrówcie od związku byłych pracowników!!!
anonim 2011-03-30 09:08:06
odradzam.

nie płacą wynagrodzenia na czas.
szukają oszczędności zatrudniając na umowę o dzieło/zlecenie. nieliczni mają umowę o pracę.
wynagrodzenia nieadekwatne do zajmowanego stanowiska.
brak organizacji.
brak przełożonych, gdy jest jakieś [usunięte przez administratora].
unikanie odpowiedzialności.
jeden wielki bałagan.
3n 2011-11-09 10:35:09
Jak się odejdzie to przesuwają wypłaty w nieskończoność kłamiąc i strasząc lojalką - zobaczę co zrobią w sądzie.
nik 2011-11-18 12:30:25
co zrobią w sądzie? przeczołgaja cie kilka lat a potem nawet jak ci sad przyzna racje to bedą mieli to gdzieś!!
powodzenia w sadzie choć osobiscie odradzam!!!
Dział prawny CS 2012-03-09 22:25:56
Każda osoba lub firma która naruszy & dotyczący złamania wizerunku lub dobrego imienia Spółki, jej pracowników lub osób współpracujących musi liczyć się ze skierowaniem sprawy do Sądu.
Pawel 2012-04-24 00:24:16
Jako były pracownik odradzam. Niekończące się problemy z płatnościami, bardzo mało rozwojowa firma.
anonim 2012-09-10 14:03:21
Dział prawny CS - 2012-03-09 22:25:56

Każda osoba lub firma która naruszy & dotyczący złamania wizerunku lub dobrego imienia Spółki, jej pracowników lub osób współpracujących musi liczyć się ze skierowaniem sprawy do Sądu.
Poproszono ludzi o opinie a teraz jeszcze dział prawny CS straszy, że za negatywne opinie ludzie będą trafiać do sądu. Prawda jest taka, że pracowałem tam prawie 2 lata, jako jeden z nielicznych przynosiłem zysk dla firmy, a na koniec nazwano mnie oszustem, który nic nie robił, że niby klient był niezadowolony.... tylko ja teraz pracuję u tego klienta, więc czegoś tu nie rozumiem.

I gdyby dział prawny CS chciał się ze mną skontaktować, to zapraszam. Niech specjaliści namierzą moje IP ;) a ja wtedy przedstawie im dowody na to co powiedziałem, jakieś tam maile, nawet dokumenty :)
tytan 2015-01-16 16:50:00
skoro tu tyle negatywnych komentarzy to chyba firma ma jakieś problemy...a chyba chodzi o problem z wypłatami dla pracowników tomku. Stronę internetową maja dość ciekawą i fajnie opisaną, nie wiem co się dzieje dokładnie. Chciałbym nawiązać temat dot.rekrutacji. Z jakimi trudnymi pytaniami Wy się spotkaliście? Opowiedzcie mi zebym mogł sie jakos nastawić
tym 2015-03-26 05:49:17
Dystansu proponuję trochę do tego co ludzie piszą w internecie, bo to tylko internet, a przecież jak ktoś jest anonimowy to łatwiej mówi się cokolwiek, bo ma się wrażenie że można sobie na wiele pozwolić,weźcie to trochę pod uwagę i przy opiniach ludzi o core Team ale i przy innych sprawach w necie też .
poler 2016-05-18 19:06:11
Witam Was. Myślę , że jak wszędzie tak i tu potrzebne są zmiany na lepsze. Nie chodzi mi o to , że coś jest wyjątkowo źle, po prostu – słyszałem , że można zrobić jeszcze sporo , aby ludziom pracowało się przyjemniej.
Zostaw swoją opinię o coreTeam - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie coreTeam