brak logo

De Care

Pieńków

Opinie o De Care

łysy 2011-03-09 11:46:54
Miałem doczynienia nie polecam,
1
meduza 2011-03-24 17:48:43
Dlaczego nie polecasz? napisz czy złe zarobki czy atmosfera pracy?
czesław 2011-07-13 05:40:08
No faktycznie jest tam taki pacjent. [usunięte przez moderatora] ale pracuje na magazynie.
2
WWW 2012-06-26 19:57:01
PRACUJE W TEJ FIRMIE OD 3 MIESIECY
1
ms 2014-09-03 11:45:23
De Care to firma z dużym potencjałem, cały czas się rozwija. Będziesz miał możliwość wykazać się w bardzo szerokim zakresie obowiązków, a tym samym zdobyć doświadczenie - a doświadczenie to awanse i wyższe wynagrodzenie. Ja osobiście nie zauważyłem, aby ktoś donosił... Jak w każdej firmie, coś jest do zmiany, ale ta firma cały czas się zmienia... Ja osobiście polecam, chociaż długo tam nie popracowałem - odszedłem na własne życzenie, z przyczyn nie związanych z wykonywanymi tam obowiązkami.
9
landrynka 2014-10-28 22:11:01
Zastanawia mnie fakt czemu ludzie pracujący w tej samej firmie donoszą na siebie do właścicieli? Tworzą nieprzyjemną atmosferę w pracy, nie wiem jak tak można.... byś wrogiem drugiego współpracownika. Przecież w tej firmie i tak ciężko się pracuje, dziwne zasady pracy itd to chociaż ludzie nie powinni być dla siebie wilkiem...
4
sylwuśka 2014-10-30 13:08:50
Landrynka mysle ze donosza na siebie bo cala firma jest rodzina i dookola sasiedzi znajomi itp a kazdy boi sie stracic prace choc pracuje na czarno jak murzyn bez rzadnych praw i wlasnego zdania
Sushi 2014-11-03 18:12:29
Ja zgadzam się z Twoją opinią ponieważ pracowałam kilka ładnych lat w De Care
i dopiero teraz pracując gdzie indziej cieszę się że to już za mną, a czas przepracowany w De Care uważam za stracony.
5
Obiektywnie 2014-11-04 19:03:33
Chyba każdy wie,że wpisy tego rodzaju są umieszczane przez osoby,które niekoniecznie odeszły z własnej woli...Choć i to nie powinno być powodem wylewania jedynie wiadra brudów. Ja cenię sobie pracę w DeCare za możliwość dużego rozwoju zawodowego jaki mi daje, tego,że czuję się tu bezpieczny. Pieniądze zawsze mam na czas, mam duże możliwości zarabianie również poza zwykłą pensją. Pensje są moim zdaniem na poziomie rynkowym, a pracownicy którzy wyróżniają się zaangażowaniem - tak zaangażowaniem ,a nie tak jak niektórzy piszą lizusostwem, donosicielstwem czy liczbą przesiedzianych godzin tacy są naprawdę doceniani. Być może kontrowersyjne były godziny pracy , nie lubiano kiedy ktos po prostu rzucając pracę w toku pędził na złamanie karku do domu i to przez osoby oddalone traktowane jest za wymuszanie,ale odpowiedzmy sobie szczerze w której robocie tak nie ma? Życzyłbym być może trochę więcej luzu pracującym tam, ale nigdy nie napiszę ,że to koszmar do którego bym nie wrócił. Fajna praca,fajni ludzie i możliwości. I naprawdę ja gorąco polecam.
5
Pracownicy 2014-11-05 13:38:12
Wszystko to święta prawda!
1
Pracownicy 2014-11-05 13:38:53
Wszystko to święta prawda!
1
Jak zwykle 2014-11-05 14:57:46
Widzę, że jak zwykle bywa na tego typu forach, nie brak tu osób plujących jadem. A chciałam poznać opinię. Pewnie Ci , co są zadowoleni nie mają czasu na wpis. Zastanawia mnie jedno – skoro aż tak źle się Wam tam pracuje to po co się męczyć? Rzucić to w cholerę i zacząć robić to co się lubi, bądź gdzie się lubi. Personalne obelgi są słabe, niczego nie wnoszą dla potencjalnych pracowników bo nie wiedzą kim jest Pan „X” czy Pani „Y”. Może zamiast krytykanctwa jakieś konstruktywne rady? Pracowałam w wielu firmach, dużych, małych, kwadratowych i podłużnych. Wiadomo, jak wszędzie, kogoś wkurza szef, ktoś zrobiłby coś inaczej, ktoś jest zbyt powolny, a ktoś inny zbyt hop do przodu. My Polacy chyba już tak mamy, że i tak źle i tak niedobrze. Więcej optymizmu życzę lub własnego biznesu życzę
1
Jak zwykle prawda 2014-11-05 17:51:32
Pracowałam kiedyś w De Care i niestety chciałabyś, żeby to był jad, który nie wiem dlaczego tak szybko łykasz? Po prostu to czysta prawda, która w oczy kole.Po kilku latach pracy w De Care pracuję w korpo i widzę jaka wielka jest różnica między tymi dwoma miejscami pracy.To o czym marzycie : bezpieczeństwo,rozwój zawodowy,zaufanie pozostanie tylko w twoich i waszych snach . Ludzie w mojej korpo są mili, a rodziny i ich dzieci to wielka dla właścicieli wartość dodana. Szanuje się też bardzo znajomych, nie obawiam się rozmów przez telefon , wysyłania SMS ,dyskusji merytorycznych z przełożonym, a ilość godzin przepracowanych dziennie to osiem. Dziękuję Ci za większy optymizm - dostałam go tu już kilka lat temu i zrobiłam dużą karierę.
8
jaś i małgosia 2014-11-05 18:17:56
Czyli w korpo masz lepiej? Ale jak to mówi nasz kolega De Care to nie korporacja...(usunięte przez administratora)
4
Miła 2014-11-05 20:46:39
Czytaj uważnie od samego początku.A sama wyciągniesz wnioski.Wszystkie argumenty przewijają się systematycznie przez kilka lat. Tu wszystko jest jasne.Lepszych porad nie znajdziesz nigdzie.
3
Performance 2014-11-05 21:06:08
Marianno a do jakiego działu aplikowałaś?
1
Wezyr 2014-11-05 21:06:16
Jeśli ktoś wierzy,że wpisy negatywy to rzeczywiste wpisy pracujących tam osób to życzę powodzenia. Sumo - skoro jest aż taka inwigilacja w odwiedzane witryny,to wytłumacz jak to się stało,że mimo wszystko,kredyty,dzieci znajdujesz odwagę oraz czas na napisanie aż tak długiego obszernego posta??? A jak szefowa/szef zobaczy? Nie do końca rozumiem jak ktoś myślący może zastanawiać się czy negatywy są rzeczywiście prawdziwe i czy podjaź tam prace czy nie bo przeczytałem negatyw. Polecam wpisać opinie o Winiary,Nestle, czy Microsoft - co kolwiek i tak piszą frustraci.Może przy dużych firmach znajdzie się nudziarz bez prywatnego życia,który od czasu do czasu wpisze pozytyw bo nie maco robić. Pewnie tak jak ja. Zawsze negatywne wpisy są chęcią zemsty za zwolnienie lub leczeniem kompleksów. W żadnej firmie władze wyższe nie znoszą krytyki i jak się komuś nie podoba to szuka pracy.
1
smartfon 2014-11-05 21:12:01
a wiesz co to jest smartfon?
1
Wezyr 2014-11-05 21:32:57
Wiem a czytasz forum? Ponoć nie wolno im korzystać z komórek i pisać sms. Śmiech ogólny, jest ogłoszenie na księgową stąd się tu wziąłem. Szukam pracy od ponad pół roku, kandyduje na wiele ogłoszeń i jak czytam to mnie śmiech ogarnia.Wszędzie to samo.
reksio 2014-11-05 21:50:55
piszesz "wziąłem" czyli jesteś mężczyzna jak się domyślam. Ale oni szukają kobiety na to stanowisko. W pokoju siedzą dwie księgowe. One nie paczą sobie w komputery tak więc jedna drugą nie kontroluje. One są jakby trochę na uboczu bo nie siedzą z całym biurem na piętrze. Ogólnie koleżanki miłe. Jedna ma klucz do tajemniczego magazynku który skrywa wiele skarbów :-) właśnie muszę swoje pojemniczki zabrać :-) Ale sam sie zastanów czy aplikować. Faktycznie jest tak jak piszą. Z telefonu możesz korzystać na obiedzie, ale i tak paczą na Ciebie...
3
Wezyr 2014-11-05 21:53:02
Chyba patrzą! Pozdrawiam jednak inteligentnych.
funny 2014-11-05 22:03:41
daj spokój to był żart. To się wzięło od tego kota na kwejku na co paczy...teraz się tego używa.
1
jola 2014-11-05 22:58:33
A jakie tam pieniądze można zarobić?
1
karola 2014-11-05 23:00:19
W tej księgowości to raczej jest rotacja, czy ludzie pracują po kilka lat? Jest jakaś główna księgowa i pracownicy czy jak to wygląda?
rotacja 2014-11-06 08:32:41
Rotacja jest w całej firmie. Atmosfera sztywna oziębła i sztuczna.(usunięte przez administratora). Tez nie polecam. Sporo nerwów straciłem i zdrowia. (usunięte przez administratora)
6
ro 2014-11-06 23:19:12
skoro tak dobrze jestes zorietowana w firmie to mam prosbe bys podala mi ile lat czy raczej miesiecy pracuja obecni pracownicy ksiegowosci?
i dlaczego firma poszukuje nowego pracownika?
czy znow przez lizusostwo?
Agata 2014-11-11 11:28:33
A jak atmosfera i płace (a także rotacja) w dziale księgowości???
bezradna 2014-11-12 21:15:12
Księgowość najwspanialszy dział, one się nie wyjadają, nie wygryzają. Oczywiście są lekiem na " całe zło ". Służą pomocą, ratunkiem na wszystko co dzieje się w koło. Lubie siedzieć( ale za często nie mogę ) na tym taboreczku, wtedy nie biegam :)
5
aj 2014-11-13 21:59:42
Ehh widzę nadal ktoś kto pracował podszywa się za pracujących. Ludzie to da się wyczuć na odległość. Śmieszne, że aż straszne bo naprawdę możecie odstraszyć potencjalnych. Choc moze i dobrze. Inteligentni zrozumia podmuch.
vectra 2014-11-18 20:07:18
(usunięte przez administratora) Ta firma daje tylko to że ma fajne produkty w portfolio i tańsze zakupy pracownicze. Nic więcej. (usunięte przez administratora) Zawsze to jakieś doświadczenie ale na szczeście to przeszłość.
7
szukajaca 2015-01-16 20:14:43
A moze wie ktos czy sa przyjecia do pracy na produkcje?
1
sylwuśka 2015-01-22 18:26:13
tam zawsze sa przyjecia ale goraco odradzam (usunięte przez administratora)
3
miro 2015-03-05 16:51:30
A jak wyglądają warunki pracy PH ?
fakt 2015-08-20 14:39:24
Przecież sama to zrobiłaś!Nie podszywaj się ponownie pod niby ludzi poszukujących u was pracy.Fakty mówią same za siebie.
4
prawda 2016-03-27 11:25:03
Pracowałem kilka lat w tej firmie i nie polecam.Atmosfera w pracy nie do zniesienia, brak możliwości rozwoju pomimo bardzo dobrych wyników w pracy.
4
Przemek 2016-05-14 22:45:27
Wszyscy odważni piszą opinie ale nikt imienia nie ujawni:) Odważni jesteście :)
Przemek 2016-05-16 19:37:53
Major to zadzwoń to będziesz wiedział ty za to jesteś odważny
miśko 2016-06-22 12:31:37
Witam, jak tam jest tak na prawdę? Jest sztywno przez szefów, czy pracowników? Jak godziny pracy? Jaka atmosfera- rywalizacji, czy wzajemnej pomocy i wsparcia?
Prawda 2016-09-08 13:52:15
Uważaj na rozmowie kwalifikacyjnej zachęcili mojego znajomego samochodem służbowym , a jak przyszedł do pracy to powiedzieli , ze juz nie otrzyma go i ma dojeżdżać samochodem , który zbiera z Warszawy kilka osób .W związku z tym natychmiast zrezygnował z pracy w tej firmie.
3
PRAWDA 2016-09-08 16:45:24
Ach tak tobie trzeba ufac bo ty najprawdopodobnie przeprowadzasz te rozmowy.
Z tego wynika że chyba ludziom - pracodawcom też nie należy ufać perfekcyjnie.
A poza tym tekst czytaj ze zrozumieniem.
3
PRAWDA 2016-09-09 14:51:21
Na szczęście forum to nie twoja własność i nie zabronisz mi tak jak u siebie w pracy czegokolwiek mówić , tym bardziej PRAWDY .
2
know 2016-09-09 22:36:52
Wszystko zależy od podejścia @Miejsce, ale skoro dbają o prawidłowe stosunki to już jest dobrze, bo atmosfera jest ważna
PaTRYK 2016-11-23 14:58:01
chyba się zwinęli bo w ogóle nie odbierają tel i nie odpisują na e-maile...maja gdzieś nowych kontrahentów
dziwna firma
Zostaw swoją opinię o De Care - Pieńków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie De Care