Olimp Laboratories Sp z o.o.

Dębica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 167 ocen.

Olimp Laboratories Sp z o.o.
3 167

Opinie o Olimp Laboratories Sp z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olimp Laboratories Sp z o.o.

Hanna

@Gutek, czy mógłbyś napisać nieco więcej o wymaganiach firmy, a tym samym o ograniczeniach w dostępie do niej? Jak to wygląda w praktyce? Jakie warunki trzeba spełniać, aby w ogóle sens miało aplikowanie do tej firmy?

anonymous

Firma to totalne nie porozumienie ciągła inwigilacja kamer. Brygadziści nic nie robią tylko przeglądają kamery. Nawet na jadalni zainstalowane są 2 kamery jak ludzie schodzą na przerwę,kierowniczka ogląda kto z czym ma kanapkę. Po za kasa to Olimp Laps nie prezentuje sobą NIC !!!!!!

Ja
@anonymous 28.02.2018 08:04

Brygadzisci nie maja dostepu do kamer

Andrzej

Podpowiedzcie czy prowadzą aktualnie rekrutacje i na jakie stanowisko?

Sylwester

Dlaczego firma szuka w całej Polsce PH??Pytam bo jestem zainteresowany

Gutek

Firma z opinią dobrego pracodawcy ma wymagania i pewnie nie każdy chętny może się tu dostać!

Domino

Jaka zmianowość obowiązuje w magazynie/magazynach w Nagawczynie a jaka w Pustyni? 3 zmiany, 2 zmiany czy system trzyzmianowy czterobrygadowy?

janusz
@Domino 23.02.2018 16:13

magazyny 3 zmiana od pn do pt, sobota w zależności od zapotrzebowania...

Hanna

@olo piszesz, że czasem nawet wykształcenie i doświadczenie może nie być wystarczające. Możesz powiedzieć jakie osoby mają największe szansę na dostanie się do firmy?

tito
@Hanna 28.09.2017 11:42

osoby po znajomościach niestety.

Hanna

@LuL, poziom wykształcenia nie jest miarą oceny pracownika. Każdy ma prawo mieć własne zdanie i swoje wymagania względem pracodawcy. Nasze forum służy do dzielenia się swoimi uwagami na temat warunków zatrudnienia i jeżeli zamieszczona opinia jest zgodna z regulaminem forum Gowork.pl ( https://www.gowork.pl/regulamin ), może tu pozostać. @halo, czy chciałbyś dodać coś na temat pracy w Olimp Laboratories? Czy uważasz ze pracownicy mogą tam liczyć na dobre warunki zatrudniania? @Xyz, jakie jest Twoje zdanie na temat pracy w tej firmie? Czy jest to twoim zdaniem konkurencyjny pracodawca?

Hanna

@LuL, czy jesteś pracownikiem Olimp Laboratories? Byłeś tam zatrudniony? Jeżeli tak to chętnie poznamy Twoją opinię na temat tego pracodawcy. @Kormoran, czy nadal pracujesz w tej firmie? Czy polecasz pracę w tej firmie?

Xyz
@LuL 17.04.2018 19:24

Szanowny panie magistrze inżynierze rehabilitowany. Filar gospodarek w każdym państwie na całym świecie tworzą prości pracownicy fizyczni. Efekt próby odwrócenia tego trendu jest widoczna właśnie w Polsce gdy to jakiś czas temu ktoś podjął decyzję o likwidacji szkół zawodowych, a otwieraniu coraz to nowych wydziałów w obecnych i nowo powstałych uczelniach. Efekt jest taki, że na kasach w Biedronce pracują ludzie z wyższym wykształceniem albo nie pracują wcale, bo nic nie umieją. Dopóki na zakładach nie będzie PEŁNEJ automatyzacji dopóty się to nie zmieni. Więc proszę więcej szacunku do "prostych" ludzi bo bez nich nie miałbyś co włożyć do garnka. Ludzie z wykształceniem to powinna być elita narodu tak jak na zachodzie Europy, a nie "sztuka" jak na produkcji

Tomasz

Jak komuś nie odpowiada praca w dobrej firmie to przecież może ją zmienić!! A może to konkurencja tak pisze??

LuL
@Tomasz 03.04.2018 18:24

Piszą tak nieroby po zawodówce którym nie chce się pracować fizycznie. Trzeba było iść na studia i do biura a nie teraz płakać na warunki pracy i marne pieniądze. Niech oni winią siebie za taki stan rzeczy a nie pracodawców.

Paulo

Witam. Polecam firmę Olimp. Jedyna taka firmę tutaj na Podkarpaciu gdzie traktują pracownika tak jak należy. Odpowiednia płaca, oraz warunki pracy. Nie wykorzystują ludzi tak jak w wiekszosci firm. Gdzie jadą najtańszym kosztem

mejbi bejbi
@Paulo 22.02.2017 22:12

to jak 3,5K co miesiac jest?

Administrator

Jak aktualnie kształtuje się sytuacja Olimp Laboratories Sp z o.o. na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, związane m.in. z wynagrodzeniem mogą okazać się bardzo istotną wskazówką dla osób pochodzących z Dębica i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania zatrudnienia.

krystian

Co sądzicie o atmosferze i pracy pod kamerami na produkcji?

Dżejkob

Witam. Był ktoś na rozmowach na stanowisko KAM?

Ona
@G. 08.11.2017 14:34

Mi nawet kasy nie zaproponowali, bo sami nie wiedzieli ile. Chyba się wstydzili podać.... Śmiech na sali.

adusia

Mam pytanie czy można dostać się do laboratorium z wykształceniem średnim czy tylko po studiach?

olo
@adusia 22.09.2017 13:09

Niejeden/niejedna się próbowali dostać po studiach nawet z doświadczeniem - niestety po wysłaniu dziesiątek CV telefon i mail milczy.

.

Witam, Jak poszla rozmowa dziś? Jakie wrażenia?

SeMeN 007
@. 21.09.2017 16:13

Witam, rozmowa fajna zero stresu szybko zwięzłe i na temat:)

SeMeN 007

Witam, czy moglibyście coś powiedzieć o drugiej rozmowie kwalifikacyjnej w Dębicy na Przedstawiciela Farmaceutycznego?Ktoś coś?jakieś rady?

SeMeN 007

Hej może ktoś napisać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na Przedstawiciela Farmaceutycznego o co pytają?

Brightsoul

Witam, Zerknąłem tu w poszukiwaniu informacji o zarobkach w farmacji, w szczególności w produkcji (manufakturing). Ile godzin tygodniowo, oraz ile można wyciągnąć na rękę miesiecznie. Obecie pracuję w farmacji w UK (peryferia kraju). Praca spokojna, 42h/tydzień, rocznie 22k funtów (bez nadgodzin) Nadgodziny nielimitowane czyli hulaj dusza ile chce. Duże doświadczenie w produkcji, dispensing, manufacturing, pressing(tabletki). Pełna znajomość GMP, SOP itd. Biegłość w dokumentacji produkcyjnej. Ile można zarobić w Dębicy? I to pytanie zupełnie serio bo słyszałem że w Polsce sie polepszyło.

Brightsoul
@zdystansowany 24.08.2017 06:37

Nie ma powodu być Ci przykro. W każdej firmie są widełki finansowe na dane stanowisko. I owszem, kompetencje i doświadczenie pozwalają osiągnąć górny zakres limitu, ale poza limit nie wyskoczysz. I ja właśnie pytam o ten zakres. I uwierz mi, mozna się dowiedzieć przybliżonych wartości na forach internetowych. Jeżeli ktoś coś wie, proszę podesłać na: brightsoul(małpa)interia.pl

Ewka

Witam, Mam pytanie co do warunków pracy w Olimp Labs jako przedstawiciel : jak wygląda sprawa umowy? Zlecenie czy umowa o pracę? Na jaką podstawę można liczyć? Czy samochód służbowy może być wykorzystywany także do celów prywatnych? Jak tak to czy jest jakiś limit kilometrów? Będę wdzięczna za odpowiedź.

Mariano Italjano

Witam chciałem się dowiedzieć odnośnie pracy na produkcji ? Jak to wszystko wygląda,jakie zarobki,atmosfera ?

Hanna

@zdystansowany rozumiem, że nie zgadzasz się z opinią @Bula. Czy może w takim razie mógłbyś powiedzieć coś więcej o mocnych stronach Olimp Laboratories jako pracodawcy? Takie dodatkowe informacje będą szczególnie cenne dla osób, które właśnie zastanawiają nad aplikacją.

zdystansowany
@Hanna 08.08.2017 09:43

Oczywiście że się nie zgadzam. Argumenty podałem w poście wyżej. Co do mocnych stron OL jako pracodawcy : - Ugruntowana pozycja firmy zarówno w rynku sportowym jak i aptecznym, - Stabilność zatrudnienia ( chociaż miałem chwilę stresu, ale jeżeli sumiennie człowiek przykłada się do swoich obowiązków, w moim odczuciu jest bezpieczny ) - możliwość rozwoju zawodowego ( bez protekcji udało mi się osiągnąć awans ) - dobre zarobki ( oczywiście piszę tu w swoim imieniu, nie wiem jak wygląda to na innych stanowiskach. Prawda też jest taka że wynagrodzenie ustalane jest indywidualnie i w pewnym sensie samemu się je negocjuje , także dużo zależy od samych pracowników ) - ciekawa i rozwijająca się branża. Oczywiście są też minusy, ale gdzie ich nie ma ?! Tam gdzie nas chyba tylko :-)

Bula

Całe szczęście że już tam nie pracuje . Same kable i przekaźniki w oczy ładnie a po za to by w łyżce wody utopili. Atmosfera straszna . Zarobki mizerne - praca ciężka . Duża rotacja pracowników o czymś świadczy

zdystansowany
@Bula 11.07.2017 05:36

Pewnie byłeś/aś największym kablem. Zarobki mizerne ? Widocznie nie miałeś kompetencji na wyższe. Praca ciężka ? Zapraszam do kopalni albo do hospicjum. Atmosfera ? Mogła by być lepsza, ale jak to się mówi wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Rotacja pracowników ?? Pierwsze słyszę. Do pracy się weź człowieku.

Gość

A czy ktoś już został zaproszony na rozmowę na stanowisko konsultanta medycznego? Ktoś z Podlasia lub Lubelskiego?

Hanna

@bjo, @Pytająca zastanawiacie się nad aplikowaniem do Olimp Laboratories Sp z o.o.? Jakie informacje konkretnie Was interesują? Czego chcielibyście się dowiedzieć? Kto może napisać więcej o pracy na tych stanowiskach i pomóc osobom zainteresowanych pracą w tym miejscu?

maciek
@Hanna 19.05.2017 10:05

Warunki pracy? Atmosfera? Czy praca jest ciężka? Premia? Jest jakiś socjal? Na kogo uważać?

Pytająca

A co możecie powiedzieć o pracy przedstawicieli medycznych w działce onkologii?

bjo

Ktoś coś napisze o warunkach na produkcji i ile można zarobić ?

Hanna

Można zauważyć bardzo zróżnicowane opinie na temat Olimp Laboratories Sp z o.o. @Woj40 Ty wspominasz, że powyższa firma każdemu pracownikowi daje możliwość rozwoju. To się bardzo ceni przy wyborze pracy. Może powiesz więcej w tej kwestii?

Woj40

Co za zwolniony lumpex tu pisze ? :) jakie protekcje w prywatnej firmie oszołomki ? Kazdy zainteresowany pracą powinien sprawdzac u źródła a nie w tym ulu zwolnionych nierobów i nieudacznikow życiowych z prawdopodobną domieszką złodziejstwa bo za takie odpały się wylatuje i później z bólu du..y i nadmiaru wolnego czasu opluwa innych Jedna z niewielu firm , która w tym rewirze daje każdemu pracownikowi możliwość rozwoju i przyzwoitych zarobków z fajną premią,fakt dla leni lumpexu i analfabetów pracy brak czyli tak jak wszędzie gdzie biznes się rozwija. Pracuję w OLimp 7 lat i nie widzę na tą chwilę gdzie indziej swojej pracy ;)

Boomberman
@Woj40 18.04.2017 17:36

Skoro tak tu wszystko chwalisz i nie widzisz świata poza olimpem, sądzę że jesteś niezlym dupowlazem... Pozdro kmiotku.

Prawda

Co tu ludzie piszą ! Jak znajdę chwilkę to wszystko wam ładnie opiszę w przyszłym tygodniu.

Zostaw opinię o Olimp Laboratories Sp z o.o. - Dębica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olimp Laboratories Sp z o.o.