Opinie o Olimp Labs
Dziękujemy za zainteresowanie naszą Firmą oraz liczne dyskusje. Jesteśmy otwarci na dialog, dlatego postanowiliśmy pojawić się w serwisie GoWork.pl.
Olimp Labs jest dynamicznie rozwijającą się polską firmą farmaceutyczną, założoną w 1990 roku. Obecnie zatrudniamy niemal 800 Pracowników. Pracują z nami ludzie pełni pasji, prawdziwi eksperci w swoich dziedzinach. Wierzymy, że tworzymy zgrany zespół. Jesteśmy otwarci na nowe inicjatywy.
Cenimy wszystkie merytoryczne komentarze pojawiające się na tym forum oraz przyjmujemy konstruktywną krytykę. Uważamy, że wszystkie problemy da się rozwiązać nawiązując indywidualny dialog - dlatego zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami: [email protected]
Sprawy wrażliwe warto omawiać indywidualnie – z pewnością efekt będzie lepszy od anonimowych wpisów na forum.
Jednocześnie prosimy o przestrzeganie kultury wypowiedzi. Wszelkim formom agresji mówimy stanowcze nie. Komentarze obraźliwe i naruszające regulamin będą usuwane.
Maja i trzeba pracować 8 godzin dziennie od pierwszego do ostatniego klienta. Nie liczy się czas dojazdu i powrotu.
Hmm to chyba coś nie tak, jak jedzie ph od klienta do klienta to nie liczy mu się to jako czas pracy? Tylko co?
Witam! Czy obecnie w firmie sa przyjęcia dla kobiet ?
Dzień dobry. Olimp Labs prowadzi w tym momencie rekrutacje. Płeć potencjalnych Pracowników nie ma znaczenia, dla nas liczą się kompetencje, zaangażowanie i doświadczenie. Zapraszamy do przyjrzenia się ogłoszeniom, może znajdzie Pani ofertę, jaka Panią zainteresuje? Oto aktualna lista ogłoszeń o pracę: https://pracodawcy.pracuj.pl/olimp-labs-sp-z-o-o,1698/oferty-pracy Pozdrawiamy serdecznie!
W Olimp pracuje chyba więcej kobiet niż facetów. Zobacz na pracuj.PL @Pracodawca jakie są ogłoszenia
Witam, Czy możliwe jest odbycie obowiązkowych letnich praktyk studenckich studentów chemii?
Dzień dobry. Praktyki w firmie na czas pandemii pozostają zawieszone. W związku z pandemią na terenie zakładu wprowadzono specjalne procedury bezpieczeństwa. Pozdrawiamy serdecznie!
Witam .Mam następujące pytania .Czy firma na początku zatrudnia na czas dłuższy niż 3 miesiące jako pierwsza umowa , jakie panują warunki pracy na produkcji -trzeba cały czas nosić okulary? W porze letniej zakład jest klimatyzowany ?
Dzień dobry. Cieszy nas zainteresowanie pracą w naszej firmie. Oferujemy umowę o pracę, pierwszą zawieramy na okres próbny. Po pozytywnym zakończeniu tego okresu podpisujemy kolejną umowę na czas określony max. 33 miesiące. Praca na produkcji obywa się w standardzie farmaceutycznym, zatem mamy szereg zasad formalnych, które muszą zostać spełnione. W zależności od stanowiska warunki pracy są zróżnicowane , dlatego najlepszym rozwiązaniem jest kontakt z Działem Organizacyjno-Pracowniczym. Odpowiemy na wszelkie pytania. Mail: [email protected] Dodamy jeszcze, że zakład jest klimatyzowany. Pozdrawiamy serdecznie!
Podpowiedzcie czy firma rekrutuje aktualnie? Jakie są szanse na pracę i jaką umowę proponuje firma na starcie?
Dzień dobry. Tak, aktualnie trwają rekrutacje. Wszystkie oferty pracy są opisane pod tym linkiem: https://pracodawcy.pracuj.pl/olimp-labs-sp-z-o-o,1698/oferty-pracy - zachęcamy do zapoznania się.
Dzień dobry. Dodamy, że aktualne oferty można zawsze znaleźć klikając w zakładkę "Kariera" na naszej stronie internetowej. Zachęcamy do zapoznania się! https://www.olimp-labs.com/dlaczego-olimp-labs
Byłem już nas zapisać Kasia . Spokojnie miesiąc długi nie pierwsza to nasza sobota będzie w tym miesiącu.
Wiecie może czy będzie sobota w tym tygodniu? Jest już po 10 a nadal cisza. Zaczynam się martwić.
Ja się wypowiem tylko o rozmowie o pracę. Szukaja przedstawiciela farmaceutycznego - pytania na rozmowie zupełnie nie związane ze stanowiskiem pracy. Przypomniało mi się odgrywanie scenek tak jak było to 10 lat temu. Jak dla mnie bieda a nie rozmów.
jestem p[o ro\zmowie rekrutacyjnej czy zadzwonia domnie z
Witam czy jest mozliwosc dostac sie na kierowce ciezarowki do Olimp Labs RACING posiadam prawo jazdy Polskie C+E oraz mam doswiadczenie z USA tam tez wozilem auta na wyscigi NITROCROSS ORAZ REALLY AMERICA posiadam tez Amerykanskie prawo jazdy na ciezarowki oraz obywatelstwo mieszkam blisko firmy POZDRAWIAM
Cześć, średnio co 2/3 miesiące są dodawane ogłoszenia na PH na podkarpacie, stąd moje pytanie-taka rotacja ludzi na tym obszarze/stanowisku czy jest to kwestia może rekrutacji wewnętrznych, ale ogłoszenie musi zostać wystawione "dla zasady"? Orientuje się ktoś?
A z czego to wynika? Beznadziejne warunki czy to kwestia zarządzania?
Czy Państwa firma oferuje pakiet relokacyjny?
Cześć, pojawiło się znowu ogłoszenie na Podkarpacie. Ostatnio chyba w maju kogoś zatrudnili. Możecie napisać co tam się dzieje ?
Na jakie zarobki można liczyć na start dla nowego pracownika? Netto. Praca na magazynie w pustyni na 3zmiany od poniedziałku do piątku.
Skąd zapotrzebowanie na Kierownika Utrzymania Ruchu? Dotychczasowy odchodzi na emeryturę, czy idzie nową ścieżką kariery poza Olimp Labs? Czy warto ryzykować zmianę pracy dla Olimpu?
Witam. Czy u Was pracuje jeszcze Śliczny? Czy jego procedury są przestrzegane? Czy teraz SZYBKO idzie produkcja?
Czy to prawda, ze w pracy handlowca czas dojazdu i powrotu do klienta nie liczy się do czasu pracy?
Cześć, na Podkarpacie szukają przedstawiciela farmaceutycznego. Czy możecie napisać jak się tam pracuje, ile wizyt, GPS itp.
Na jaki adres e-mail można wysłać CV ?
A jakim samochodem jeżdżą przedstawiciele w ogóle? Premii ile można zarobić?
Ktoś mi to raz powiedział że pracownik nie powinien chodzić w soboty do pracy i nadliczbowe. Powinno mu wystarczać wynagrodzenie za 5 dni pracy do godnego życia.
Hej. Mam pytanko. Czy są przyjęcia na produkcję ,bo słyszałam że są ,ale nie ma żadnych na stronach z ogloszeniami o pracę?
Witam. Nie wiecie może czy są przyjęcia na produkcję?
Chłopie daj sb spokój.(usunięte przez administratora) Motywacji do pracy tutaj nie znajdziesz chyba że szukasz chwilowego przystanku w swojej karierze zawodowej. Polityka firmy względem pracowników jest cholernie zła.
Czy ktoś może napisać coś na temat pracy Przedstawiciela Farmaceutycznego? Podstawowe informacje

Jak się pracuje w Olimp Labs?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Olimp Labs?