Olimp Laboratories Sp z o.o.

Adres: 109 lok. C, 39-200 Dębica

NIP: 8722076235 KRS: 0000065402

Olimp Laboratories Sp z o.o.
4 218 6 1

Opinie o Olimp Laboratories Sp z o.o.

lab

Orientuje się ktoś czy istnieje szansa dostać się na staż do laboratorium?

Helka

Zna ktoś pana Grzegorza Sz.?

szuflada
@Helka 05.01.2019 21:22

Znam a co ??

MirekHandlarz

Witam :) Pojawiło się kilka ogłoszeń dla PH może ma ktoś informacje jak wyglądają zarobki PH jakimi jeżdżą autami ? I generalnie jak się pracuję interesuje mnie odpowiedź kogoś kto pracował tam w podobnym pionie ;)

Paulo

Witam. Polecam firmę Olimp. Jedyna taka firmę tutaj na Podkarpaciu gdzie traktują pracownika tak jak należy. Odpowiednia płaca, oraz warunki pracy. Nie wykorzystują ludzi tak jak w wiekszosci firm. Gdzie jadą najtańszym kosztem

Grrr
@Paulo 22.02.2017 22:12

To nie wiem na jakim stanowisku pracujesz że masz takie dobre zdanie ale na dole na produkcji to pracownika traktują jak murzyna w latach kolonizacji. A wykorzystanie wychodzi im idealnie. Premie uzależnione od widzi mi się pewnej pani i pewnego pana. Jak jesteś dupowlazem to jest ok, gorzej jak masz swoje zdanie. Całe kierownictwo obrabiarek du.. na każdym kroku za plecami. Większość ludzi to trzymają tu jeszcze jakieś zarobki ale kto tylko znajdzie coś innego to nawet sie niezastanawia. No i oczywiście jjeszcze nieustanna inwigilacja z kmer która jest w kazdym rogumienia. Pozdrawiam

Kormoran
@Grrr 13.01.2018 19:02

jaka inwigilacja ?, człowieku to jest farmacja i pewne rygory tego wymagają chyba . Pracuję od 1,5 roku na oddziale w Pustyni , bardzo dobre warunki i przyjemna atmosfera wśród młodych ludzi ,jeśli wykonujesz pracę rzetelnie to żyć nie umierać

mejbi bejbi
@Paulo 22.02.2017 22:12

to jak 3,5K co miesiac jest?

HeadShot
@Kormoran 04.03.2018 15:57

To popracuj koleżko jeszcze parę lat to zmienisz zdanie... Rygor rygorem i każdy wie na co się pisze pod tym względem przychodząc tu do pracy. Więc uwierz mi że jeszcze mało widziałeś w tej "cudownej" firmie..

Doświadczona

Na pewno jeden z lepszych pracodawców w regionie, biorąc pod uwagę warunki, atmosferę i wynagrodzenie za pracę. Zarząd tworzą ludzie na poziomie, którzy potrafią docenić pracownika i nie żałują pieniędzy na wynagrodzenia. Szkoda tylko jednak, że na stanowiskach dyrektorskich/ kierowniczych brakuje ludzi z głową na karku, którzy potrafiliby w pełni wykorzystać potencjał firmy i dane im możliwości i narzędzia. Ale głęboko wierzę w to, że kiedyś to się zmieni, a na stanowiskach tych znajdą się właściwe osoby - przede wszystkim trzeźwo myślące i kreatywne, a nie ludzie piastujący swoje stanowiska z tytułu "zasiedzenia".

Kopeć

Czy to prawda ,że olimp produkował bądź nadal produkuje dopalacze? Właściciel ponoć zaszył się w bunkrze,bo ruskie siedzą mu na 4literach...

Bóg honor Ojczyzna
@Kopeć 28.11.2018 23:26

Przed Bogiem kolego nawet w bunkrze się nie schowasz! Przyjdzie czas,że każdy z nas stanie z Nim twarzą w twarz........ Bezdomny, prezes, Putin ,donald itd.

Brightsoul

Witam, Zerknąłem tu w poszukiwaniu informacji o zarobkach w farmacji, w szczególności w produkcji (manufakturing). Ile godzin tygodniowo, oraz ile można wyciągnąć na rękę miesiecznie. Obecie pracuję w farmacji w UK (peryferia kraju). Praca spokojna, 42h/tydzień, rocznie 22k funtów (bez nadgodzin) Nadgodziny nielimitowane czyli hulaj dusza ile chce. Duże doświadczenie w produkcji, dispensing, manufacturing, pressing(tabletki). Pełna znajomość GMP, SOP itd. Biegłość w dokumentacji produkcyjnej. Ile można zarobić w Dębicy? I to pytanie zupełnie serio bo słyszałem że w Polsce sie polepszyło.

zdystansowany
@Brightsoul 23.08.2017 22:45

kurcze ... przykro mi trochę. Albo nie czytacie, albo czytacie bez zrozumienia. Zarobki ustala się INDYWIDUALNIE i są uwarunkowane kompetencjami pracownika. Takich rzeczy człowiek dowiaduje się na rozmowie kwalifikacyjnej a nie na forum internetowym.

Ewka
@zdystansowany 24.08.2017 06:37

A jak wygląda sytuacja z sama umową? Umowa o pracę czy zlecenie? Możesz coś napisać o samochodzie? Czy to nowe auto i jakiej marki no i jak wygląda sytuacja z korzystanie z auta w celach prywatnych?

Brightsoul
@zdystansowany 24.08.2017 06:37

Nie ma powodu być Ci przykro. W każdej firmie są widełki finansowe na dane stanowisko. I owszem, kompetencje i doświadczenie pozwalają osiągnąć górny zakres limitu, ale poza limit nie wyskoczysz. I ja właśnie pytam o ten zakres. I uwierz mi, mozna się dowiedzieć przybliżonych wartości na forach internetowych. Jeżeli ktoś coś wie, proszę podesłać na: brightsoul(małpa)interia.pl

hr
@Brightsoul 07.09.2017 01:41

bardzo dobre, otwarte pytanie odnośnie widełek, przedziału, choćby 3-8tys netto itp co by pokazało pozycję Jr i Sr i wpływ doświadczenia. w UK, USA widełki w ofercie są standardem, w Polsce coraz częściej, więc czemu robić sekret i oburzenie o normalne pytanie. Kiedy znamy widełki zarówno nie tracimy czasu HR ani swojego lub odwrotnie ułatwiamy sprawę, nawet jeśli jest możliwość wynegocjowania powyżej widełek czy dodatków, to są one pomocne w rozeznaniu na rynku pozdr

Krzych3006

Firm Olimp Laboratories znam od 2001 r ponieważ od tego czasu zacząłem pracować w firmie Wikom Fitness handlującej sprzętem sportowym i suplementami diety i odżywkami , również Olimpu. Ich jakość rosła bardzo szybko i stała się porównywalna z najlepszymi w Europie i na świecie. Ich produkty mają bardzo bardzo dobrze dobrany skład i przyswajalność. Zawsze cieszyły się dużym wzięciem u klientów. Polecam je do zakupu bezinteresownie.

Pedro

Po jakim czasie od złożenia cv można liczyć na odpowiedź , telefon?

Pedro_
@Pedro 06.11.2018 20:54

Pewno po zakonczeniu rekrutacji jeśli Twoje CV ich zainteresuje.

Pedro
@Pedro_ 06.11.2018 21:19

Głównie chodzi mi właśnie od zakończonej rekrutacji. W niektórych firmach są to 2 tygodnie, w inny 2 dni. Masz jakieś informacje?

Pedro_
@Pedro 08.11.2018 22:55

Najlepiej zadzwon i zapytaj - szkoda czekac, a moze wlasnie w ten sposob sie przypomnisz i bedziesz mial okazje porozmawiac

Jan
@Pedro 06.11.2018 20:54

Czy udało Ci się już uzyskać odpowiedź z firmy Olimp Laboratories? Może chciałbyś podzielić się na forum swoimi wrażeniami z procesu rekrutacji? Każdego dnia osoby poszukujące pracy odwiedzają ten wątek na forum GoWork.pl, by zdobyć informacje o tej firmie. Warto sobie wzajemnie pomagać.

:)

Czy firma przyjmuje absolwentów studiów chemicznych na staże do laboratorium?

Aartes

Czy ktoś orientuje się jakie są zarobki na start na stanowisku specjalisty ds sprzedaży? Jak wygląda atmosfera w firmie ? Ile trzeba czekać na feedback po zakończonej rekrutacji na stronach internetowych? Dzięki za odpowiedź.

Kozak

Jak sie ma dział rejestracji leków i export control w olimpie? Ma ktos wiedze, doswiadczenie w tych tematach? Pozdr

lab

Witam, orientuje się ktoś czy firma będzie poszukiwać pracowników do laboratorium?

Jan
@lab 18.10.2018 21:16

Obecnie firma Olimp Laboratories rekrutuje na stanowisko Konsultanta Medycznego, Specjalisty do spraw Eksportu, a także Specjalisty Europejskiego Prawa Pracy. Może warto zaglądać od czasu do czasu na stronę https://olimp-labs.com/oferty-pracy ?

Giga

W Labsie jakiś czas temu było naprawdę ok. Wiem bo pracowałam tam wiele lat. Teraz nadeszła ERA MARKETINGOWYCH FACHOWCÓW przez duże H. Ludzie bez pojęcia. Zero kreatywności. Wodomejstwni na najwyższym poziomie. Chłopaki z dziki graficznego zasypywani są badziewiem które mają robić - BO TAK! Zero analizy krytycznej, researchu z głową, zero szacunku personalnego. Nie sądziłam, że ta firma może tak nisko upaść w tym względzie. Uważam, że oracuje tam kilku wybitnych grafików ze świetnym warsztatem, między innymi (usunięte przez administratora) którego prace bardzo doceniałam. (usunięte przez administratora) Chłopaki się wybijali. I co? I nic. (usunięte przez administratora) Tak to wygląda. (usunięte przez administratora) Najcenniejsi pracownicy z WIZJĄ albo już odeszli albo mają taki zamiar. Wielka szkoda bo firma z mega potencjałem. Zarząd jest naprawdę ok. To ludzie z klasą i chcący płacić. Są manipulowani jednak przez głupoli których gadka marketingowa przysłania brak kompetencji. Pozdrawiam, G.

Hanna

@Damian, opinie klientów na forum GoWork.pl są również cenne, ale przypominam, że rozmawiamy w tym miejscu o warunkach pracy w firmie Olimp Laboratories. Czy jesteś pewien, że twoją nietolerancję spowodowały te składniki, może zależne to było od przyjętych ilości?

Damian

Od odżywek i suplementów, już wiele lat temu nabawiłem się nietolerancji pokarmowych na mleko i jajka, ponieważ zażywałem kiedyś odżywki białkowe, a potem z albuminy jaj. Szkoda zdrowia, już lepiej jeść twaróg, albo mięso. Poza tym, naturalni sportowcy, nie potrzebują dużo białka. Nadmiar białka wręcz jest bardzo szkodliwy dla wątroby i prowadzi do obtłuszczenia.

Hanna

@z, czy udało Ci się dowiedzieć czegoś nowego na temat podwyżek w firmie Olimp Laboratories? Czy wszyscy pracownicy je otrzymali czy wyłącznie poszczególne działy? Może to tylko początek pozytywnych zmian w firmie. Warto o tym napisać, ponieważ kilka osób na forum na pewno będzie zainteresowanych tym aspektem.

Paulo

Podobno nie wszyscy dostali podwyżki. Prawda to?

z
@Paulo 28.09.2018 20:05

Masz na myśli jakieś konkretne działy?

Hanna

@Key Account Manager, Coraz więcej firm zaczyna ujawniać zarobki jeszcze przed właściwym etapem rekrutacji. Firmy doskonale wiedzą, że transparentność jest jednym z warunków dobrej przyszłej współpracy. Może warto zadzwonić do firmy Olimp Laboratories i zapytać o interesujące Ciebie kwestie? W ten sposób będziesz miał pełny obraz stanowiska, na które aplikujesz.

Key Account Manager

Key Account Manager: 1. jaka podstawa netto - na rekę? 2. Jak wygląda system premiowy? 3. Jakimi samochodami poruszają się KAM? 4. Czy można je użytkować prywatnie, jak wyglądają opłaty, czy są jakieś limity? 5. Jaka panuje atmosfera, czy z kierownikami można się dogadać? Dzięki :)

Hanna

@przyszły pracownik, Czy próbowałeś zadać to pytanie bezpośrednio do firmy? Coraz częściej działy rekrutacji pomagają kandydatom i odpowiadają na pytania związane z warunkami pracy. Może tak jest również w firmie Olimp Laboratories? Co sprawiło, że zainteresowałeś się akurat tą firmą? Czy słyszałeś o niej jakieś pozytywne opinie?

Don
@Hanna 03.09.2018 09:36

Jeśli są tu pracownicy, byli lub obecni, którzy oprocz wylewania żali albo ślepego bronienia pracodawcy mogą pomóc w zorientowaniu się w temacie, to niech pomogą, nikt nie spodziewa się że pozna stawki, ale specyfika pracy jest zapewne bardzo różna na wydziałach.

vg

Napisze ktoś o warunkach pracy i zarobkach na produkcji ?

P
@vg 17.08.2018 06:39

Zależy wszystko na jakim dziale.

przyszły pracownik
@P 19.08.2018 00:20

Jakie sa dodatki oprócz stawki godzinowej?

Hanna

@Paz, co rozumiesz pod stwierdzeniem, że nie jest lekko? Czy możesz napisać jak wygląda typowy dzień pracy w firmie Olimp Laboratories? Czy to praca w systemie zmianowym gdzie pracownik ma wpływ na ustalany grafik? Niektórzy z kandydatów zaglądają na forum GoWork.pl żeby zdobyć informacje o swoim przyszłym pracodawcy.

Nowy

Jak wygląda praca na nawazalni?

Paz
@Nowy 24.08.2018 12:13

Przyjdź i zobacz. Leko napewno nie jest

Wystraszony

Czy ktoś wie co wzbudza dość częste alarmy na terenie zakładu w Zawadzie? Czy tam są jakieś zagrożenia pożarowe? Najbliżsi mieszkańcy nie mają powodu do niepokoju?

Jacek
@Wystraszony 23.08.2018 18:44

Co pewien okres organizowane są szkolenia ppoż, wraz z próbnymi alarmami. Ma to na celu utrzymanie pełnej gotowości personelu, oraz służb ratowniczych. Pozdrawiam

Wiktor

Olimp Laboratories ma opinię dobrego pracodawcy i może trzeba zacząć doceniać pracę w takim miejscu?

Romana
@Wiktor 10.08.2018 18:57

Wiktor ... ale po poniższych wpisach to nie wyglada tak oczywiste jak piszesz. Jesteś tam jakąś szychą?

Boomberman

Z zewnątrz wszystko ładnie pięknie, w środku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dezorganizacja i jeden wielki syf... Można szybko się zorientować kto jest protegowanym i ma na wszystko.... Atmosfera do bani, 3/4 pracowników najchętniej porzuciło by tutaj pracę. Niech tak robią dalej a za niedługo olimp splonie ! Nie polecam pracy w tej firmie. Moja opinia na podstawie tego co się dzieje na produkcji.

Cincin
@Boomberman 08.04.2017 12:06

Czy tam są jakieś zagrożenia pożarowe ??? Czemu ma płonąć?

Gutek

Firma z opinią dobrego pracodawcy ma wymagania i pewnie nie każdy chętny może się tu dostać!

Romana
@Gutek 24.05.2018 09:58

A te dobre opinie to gdzie można znaleźć?

Sylwester

Dlaczego firma szuka w całej Polsce PH??Pytam bo jestem zainteresowany

Cincin
@Sylwester 21.06.2018 10:22

Chyba w okolicy już się na nich poznali

Romana

Dzień Dobry Czy do tego Olimpu są jakieś przyjęcia? Słyszałam że tam jakieś wapno mielą czy coś... to jest bezpieczna praca na długie lata?

Zostaw opinię o Olimp Laboratories Sp z o.o. - Dębica

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olimp Laboratories Sp z o.o.