Olimp Laboratories Sp z o.o.

Dębica

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 200 ocen.

Olimp Laboratories Sp z o.o.
4 200 6 1

Opinie o Olimp Laboratories Sp z o.o.

lab

Witam, orientuje się ktoś czy firma będzie poszukiwać pracowników do laboratorium?

Giga

W Labsie jakiś czas temu było naprawdę ok. Wiem bo pracowałam tam wiele lat. Teraz nadeszła ERA MARKETINGOWYCH FACHOWCÓW przez duże H. Ludzie bez pojęcia. Zero kreatywności. Wodomejstwni na najwyższym poziomie. Chłopaki z dziki graficznego zasypywani są badziewiem które mają robić - BO TAK! Zero analizy krytycznej, researchu z głową, zero szacunku personalnego. Nie sądziłam, że ta firma może tak nisko upaść w tym względzie. Uważam, że oracuje tam kilku wybitnych grafików ze świetnym warsztatem, między innymi Irek którego prace bardzo doceniałam. Pracował też Marek B. który mega fajnie łączył wizję w szerokim marketingu. Chłopaki się wybijali. I co? I nic. Marek już tam nie pracuje a realizację Irka idą w piach. Tak to wygląda. Słyszałam nawet, że Mirek odszedł. To już jaja. Najcenniejsi pracownicy z WIZJĄ albo już odeszli albo mają taki zamiar. Wielka szkoda bo firma z mega potencjałem. Zarząd jest naprawdę ok. To ludzie z klasą i chcący płacić. Są manipulowani jednak przez głupoli których gadka marketingowa przysłania brak kompetencji. Pozdrawiam, G.

Marek Ban
@Giga 14.10.2018 19:28

(usunięte przez administratora), jak chcesz wrocic do OL napisz do nich a nie rób sie wielkim obrońcom uciśnionych - ps - zobacz kopie projektow, ktore zrobiles dla innych firm na bazie OL.

Hanna

@Damian, opinie klientów na forum GoWork.pl są również cenne, ale przypominam, że rozmawiamy w tym miejscu o warunkach pracy w firmie Olimp Laboratories. Czy jesteś pewien, że twoją nietolerancję spowodowały te składniki, może zależne to było od przyjętych ilości?

Damian

Od odżywek i suplementów, już wiele lat temu nabawiłem się nietolerancji pokarmowych na mleko i jajka, ponieważ zażywałem kiedyś odżywki białkowe, a potem z albuminy jaj. Szkoda zdrowia, już lepiej jeść twaróg, albo mięso. Poza tym, naturalni sportowcy, nie potrzebują dużo białka. Nadmiar białka wręcz jest bardzo szkodliwy dla wątroby i prowadzi do obtłuszczenia.

Hanna

@z, czy udało Ci się dowiedzieć czegoś nowego na temat podwyżek w firmie Olimp Laboratories? Czy wszyscy pracownicy je otrzymali czy wyłącznie poszczególne działy? Może to tylko początek pozytywnych zmian w firmie. Warto o tym napisać, ponieważ kilka osób na forum na pewno będzie zainteresowanych tym aspektem.

Paulo

Podobno nie wszyscy dostali podwyżki. Prawda to?

z
@Paulo 28.09.2018 20:05

Masz na myśli jakieś konkretne działy?

Hanna

@Key Account Manager, Coraz więcej firm zaczyna ujawniać zarobki jeszcze przed właściwym etapem rekrutacji. Firmy doskonale wiedzą, że transparentność jest jednym z warunków dobrej przyszłej współpracy. Może warto zadzwonić do firmy Olimp Laboratories i zapytać o interesujące Ciebie kwestie? W ten sposób będziesz miał pełny obraz stanowiska, na które aplikujesz.

Key Account Manager

Key Account Manager: 1. jaka podstawa netto - na rekę? 2. Jak wygląda system premiowy? 3. Jakimi samochodami poruszają się KAM? 4. Czy można je użytkować prywatnie, jak wyglądają opłaty, czy są jakieś limity? 5. Jaka panuje atmosfera, czy z kierownikami można się dogadać? Dzięki :)

Hanna

@przyszły pracownik, Czy próbowałeś zadać to pytanie bezpośrednio do firmy? Coraz częściej działy rekrutacji pomagają kandydatom i odpowiadają na pytania związane z warunkami pracy. Może tak jest również w firmie Olimp Laboratories? Co sprawiło, że zainteresowałeś się akurat tą firmą? Czy słyszałeś o niej jakieś pozytywne opinie?

Don
@Hanna 03.09.2018 09:36

Jeśli są tu pracownicy, byli lub obecni, którzy oprocz wylewania żali albo ślepego bronienia pracodawcy mogą pomóc w zorientowaniu się w temacie, to niech pomogą, nikt nie spodziewa się że pozna stawki, ale specyfika pracy jest zapewne bardzo różna na wydziałach.

vg

Napisze ktoś o warunkach pracy i zarobkach na produkcji ?

P
@vg 17.08.2018 06:39

Zależy wszystko na jakim dziale.

przyszły pracownik
@P 19.08.2018 00:20

Jakie sa dodatki oprócz stawki godzinowej?

Hanna

@Paz, co rozumiesz pod stwierdzeniem, że nie jest lekko? Czy możesz napisać jak wygląda typowy dzień pracy w firmie Olimp Laboratories? Czy to praca w systemie zmianowym gdzie pracownik ma wpływ na ustalany grafik? Niektórzy z kandydatów zaglądają na forum GoWork.pl żeby zdobyć informacje o swoim przyszłym pracodawcy.

Nowy

Jak wygląda praca na nawazalni?

Paz
@Nowy 24.08.2018 12:13

Przyjdź i zobacz. Leko napewno nie jest

Wystraszony

Czy ktoś wie co wzbudza dość częste alarmy na terenie zakładu w Zawadzie? Czy tam są jakieś zagrożenia pożarowe? Najbliżsi mieszkańcy nie mają powodu do niepokoju?

Jacek
@Wystraszony 23.08.2018 18:44

Co pewien okres organizowane są szkolenia ppoż, wraz z próbnymi alarmami. Ma to na celu utrzymanie pełnej gotowości personelu, oraz służb ratowniczych. Pozdrawiam

Wiktor

Olimp Laboratories ma opinię dobrego pracodawcy i może trzeba zacząć doceniać pracę w takim miejscu?

Romana
@Wiktor 10.08.2018 18:57

Wiktor ... ale po poniższych wpisach to nie wyglada tak oczywiste jak piszesz. Jesteś tam jakąś szychą?

Boomberman

Z zewnątrz wszystko ładnie pięknie, w środku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dezorganizacja i jeden wielki syf... Można szybko się zorientować kto jest protegowanym i ma na wszystko.... Atmosfera do bani, 3/4 pracowników najchętniej porzuciło by tutaj pracę. Niech tak robią dalej a za niedługo olimp splonie ! Nie polecam pracy w tej firmie. Moja opinia na podstawie tego co się dzieje na produkcji.

Cincin
@Boomberman 08.04.2017 12:06

Czy tam są jakieś zagrożenia pożarowe ??? Czemu ma płonąć?

Gutek

Firma z opinią dobrego pracodawcy ma wymagania i pewnie nie każdy chętny może się tu dostać!

Romana
@Gutek 24.05.2018 09:58

A te dobre opinie to gdzie można znaleźć?

Sylwester

Dlaczego firma szuka w całej Polsce PH??Pytam bo jestem zainteresowany

Cincin
@Sylwester 21.06.2018 10:22

Chyba w okolicy już się na nich poznali

Romana

Dzień Dobry Czy do tego Olimpu są jakieś przyjęcia? Słyszałam że tam jakieś wapno mielą czy coś... to jest bezpieczna praca na długie lata?

Hanna

@Gutek, czy mógłbyś napisać nieco więcej o wymaganiach firmy, a tym samym o ograniczeniach w dostępie do niej? Jak to wygląda w praktyce? Jakie warunki trzeba spełniać, aby w ogóle sens miało aplikowanie do tej firmy?

anonymous

Firma to totalne nie porozumienie ciągła inwigilacja kamer. Brygadziści nic nie robią tylko przeglądają kamery. Nawet na jadalni zainstalowane są 2 kamery jak ludzie schodzą na przerwę,kierowniczka ogląda kto z czym ma kanapkę. Po za kasa to Olimp Laps nie prezentuje sobą NIC !!!!!!

Domino
@anonymous 28.02.2018 08:04

Nie stawia się spacji przed znakami interpunkcyjnymi z wyjątkiem myślnika, nawiasu otwierającego i cudzysłowu otwierającego. Co za ludzie, nigdy się nie nauczą...

Ja
@anonymous 28.02.2018 08:04

Brygadzisci nie maja dostepu do kamer

Andrzej

Podpowiedzcie czy prowadzą aktualnie rekrutacje i na jakie stanowisko?

Domino

Jaka zmianowość obowiązuje w magazynie/magazynach w Nagawczynie a jaka w Pustyni? 3 zmiany, 2 zmiany czy system trzyzmianowy czterobrygadowy?

janusz
@Domino 23.02.2018 16:13

magazyny 3 zmiana od pn do pt, sobota w zależności od zapotrzebowania...

Hanna

@olo piszesz, że czasem nawet wykształcenie i doświadczenie może nie być wystarczające. Możesz powiedzieć jakie osoby mają największe szansę na dostanie się do firmy?

tito
@Hanna 28.09.2017 11:42

osoby po znajomościach niestety.

Hanna

@LuL, poziom wykształcenia nie jest miarą oceny pracownika. Każdy ma prawo mieć własne zdanie i swoje wymagania względem pracodawcy. Nasze forum służy do dzielenia się swoimi uwagami na temat warunków zatrudnienia i jeżeli zamieszczona opinia jest zgodna z regulaminem forum Gowork.pl ( https://www.gowork.pl/regulamin ), może tu pozostać. @halo, czy chciałbyś dodać coś na temat pracy w Olimp Laboratories? Czy uważasz ze pracownicy mogą tam liczyć na dobre warunki zatrudniania? @Xyz, jakie jest Twoje zdanie na temat pracy w tej firmie? Czy jest to twoim zdaniem konkurencyjny pracodawca?

Hanna

@LuL, czy jesteś pracownikiem Olimp Laboratories? Byłeś tam zatrudniony? Jeżeli tak to chętnie poznamy Twoją opinię na temat tego pracodawcy. @Kormoran, czy nadal pracujesz w tej firmie? Czy polecasz pracę w tej firmie?

LuL
@Hanna 15.04.2018 13:42

Nie jestem i nie byłem zatrudniony w firmie Olimp Laboratories. Po prostu znam się na ludziach. We wszystkich zakładach pracy jest tak samo. Pracownicy fizyczni to w przytłaczającej większości osoby bez wykształcenia wyższego i w 90% osoby z wykształceniem zawodowym, którym nigdy nie dogodzisz. Niestety, ale takie są fakty i nie ma co zakrzywiać rzeczywistości.

halo
@LuL 17.04.2018 19:24

A może te osoby który nigdy nie dogodzisz to właśnie osoby z wyższa szkoła tylko płaczą z musza robić fizycznie przecież on taki naumiany, bo po zaocznych?a co do twojego postu niżej to człowiek po zawodowce umie więcej niż taki imbecyl co po studiach co zaliczał semestr x razy widać jak się znasz na ludziach... :D

Xyz
@LuL 17.04.2018 19:24

Szanowny panie magistrze inżynierze rehabilitowany. Filar gospodarek w każdym państwie na całym świecie tworzą prości pracownicy fizyczni. Efekt próby odwrócenia tego trendu jest widoczna właśnie w Polsce gdy to jakiś czas temu ktoś podjął decyzję o likwidacji szkół zawodowych, a otwieraniu coraz to nowych wydziałów w obecnych i nowo powstałych uczelniach. Efekt jest taki, że na kasach w Biedronce pracują ludzie z wyższym wykształceniem albo nie pracują wcale, bo nic nie umieją. Dopóki na zakładach nie będzie PEŁNEJ automatyzacji dopóty się to nie zmieni. Więc proszę więcej szacunku do "prostych" ludzi bo bez nich nie miałbyś co włożyć do garnka. Ludzie z wykształceniem to powinna być elita narodu tak jak na zachodzie Europy, a nie "sztuka" jak na produkcji

Tomasz

Jak komuś nie odpowiada praca w dobrej firmie to przecież może ją zmienić!! A może to konkurencja tak pisze??

LuL
@Tomasz 03.04.2018 18:24

Piszą tak nieroby po zawodówce którym nie chce się pracować fizycznie. Trzeba było iść na studia i do biura a nie teraz płakać na warunki pracy i marne pieniądze. Niech oni winią siebie za taki stan rzeczy a nie pracodawców.

Paulo

Witam. Polecam firmę Olimp. Jedyna taka firmę tutaj na Podkarpaciu gdzie traktują pracownika tak jak należy. Odpowiednia płaca, oraz warunki pracy. Nie wykorzystują ludzi tak jak w wiekszosci firm. Gdzie jadą najtańszym kosztem

Grrr
@Paulo 22.02.2017 22:12

To nie wiem na jakim stanowisku pracujesz że masz takie dobre zdanie ale na dole na produkcji to pracownika traktują jak murzyna w latach kolonizacji. A wykorzystanie wychodzi im idealnie. Premie uzależnione od widzi mi się pewnej pani i pewnego pana. Jak jesteś dupowlazem to jest ok, gorzej jak masz swoje zdanie. Całe kierownictwo obrabiarek du.. na każdym kroku za plecami. Większość ludzi to trzymają tu jeszcze jakieś zarobki ale kto tylko znajdzie coś innego to nawet sie niezastanawia. No i oczywiście jjeszcze nieustanna inwigilacja z kmer która jest w kazdym rogumienia. Pozdrawiam

Kormoran
@Grrr 13.01.2018 19:02

jaka inwigilacja ?, człowieku to jest farmacja i pewne rygory tego wymagają chyba . Pracuję od 1,5 roku na oddziale w Pustyni , bardzo dobre warunki i przyjemna atmosfera wśród młodych ludzi ,jeśli wykonujesz pracę rzetelnie to żyć nie umierać

mejbi bejbi
@Paulo 22.02.2017 22:12

to jak 3,5K co miesiac jest?

Administrator

Jak aktualnie kształtuje się sytuacja Olimp Laboratories Sp z o.o. na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, związane m.in. z wynagrodzeniem mogą okazać się bardzo istotną wskazówką dla osób pochodzących z Dębica i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania zatrudnienia.

krystian

Co sądzicie o atmosferze i pracy pod kamerami na produkcji?

Dżejkob

Witam. Był ktoś na rozmowach na stanowisko KAM?

Portugal The Man
@Dżejkob 13.10.2017 00:16

Właśnie był ktoś na rozmowie na KAM-a ?

G.
@Portugal The Man 05.11.2017 23:48

Witam, Byłem dzisiaj na rozmowie na stanowisko KAM-a w Łodzi. Uważam osobiście że podstawa przy tak dużym terenie i obowiązkach to zwyczajny żart. Na stanowisku KAS-a w jednej z Polskich firm farmaceutycznych zarabiałem ok. 5tys netto + premia Olimp zaproponował za KAM-a 2,5 tys netto plus premia Ok 2,5.... Zapewne znajdą kogoś kto będzie pracował za te grosze. Pozdrawiam

Ona
@G. 08.11.2017 14:34

Mi nawet kasy nie zaproponowali, bo sami nie wiedzieli ile. Chyba się wstydzili podać.... Śmiech na sali.

Zostaw opinię o Olimp Laboratories Sp z o.o. - Dębica

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olimp Laboratories Sp z o.o.