3.3/5

• Zawada
  • Tchórzew
  • Wygnanów
  • Jeleń
Nagawczyna - Olimp Laboratories Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Dębica
  5. Opinie o Olimp Labs

Opinie o Olimp Labs Dębica

Nie przegap nowości o Olimp Labs!

30.06.2022 12:57

Jak wygląda praca przy produkcji batonów czy to 3 zmiany ile godzin bo słyszałem że po 12 jaka płacą ?
mag

21.07.2022 07:52

Można pracować po 12 godzin.
Abcd

25.05.2022 10:55

Witam, czy trwają jakieś przyjęcia dla kobiet na produkcje?

25.05.2022 14:00

Witam. W ramach prowadzonych rekrutacji zatrudniamy zarówno kobiety, jak i mężczyzn. W przypadku zainteresowania pracą, prosimy o przesłanie CV drogą mailową na adres: [email protected] . Informujemy także, że nie odpowiadamy na wszystkie oferty.
Ona

14.06.2022 13:56

Zaproponowano mi oferte na pakowanie i na 3 miesiace. Porazka
Nerwica

01.06.2022 21:20

Witam wszystkich. To co się dzieje teraz jest nie porażką taka rotacja w obsadach na maszynach zmiana stanowisk. Do tego pracownicy którzy chcą rządzić innymi. Prowokowanie do kłutni ludzi.
Świat w tym roku nie będzie

17.05.2022 14:52

Warunki pracy dobre, czysto, atmosfera spoko. Minusy to system 4 brygadowy, i pieniądze. Troszeczkę powyżej 3 to bardzo mało nie mówiąc już o premii. Targedy, targety i targety podkręcone ma maxa
Arek

14.05.2022 07:20

Czy jakikolwiek pracownik Olimpu został poinformowany , że pracuje w szczególnych i szkodliwych warunkach pracy bo takowe są w zakładzie? Kiedy była kontrola na tych stanowiskach i zrobione pomiary?
Nickname

28.04.2022 23:41

Prace w eksporcie omijać szerokim łukiem. Rotacja taka że się w głowie nie mieści. Tylko targety ważne, a handlowiec odpowiada za wszystko, nawet za to że auto nie przyjechało na czas bo złapało gumę. Natomiast praca w innych działach to kopalnia złota, nikt za nic nie odpowiada. Firma excel, wszystko w excelach. Biurokracja nie z tej ziemi.
Nickname

12.05.2022 19:52

Przeczytaj jeszcze raz że zrozumieniem
Kiuhger

12.05.2022 20:00

Przeczytaj jeszcze raz że zrozumieniem. Serio wszędzie zarządza się tej skali firmami Excellu xD
Abc

11.05.2022 12:09

Dzień dobry. Czy dostał się ktoś do tej firmy wysyłając CV i bez znajomości ? Próbuje już kilka razy i nigdy nikt nawet nie zaprosił mnie na rozmowę , dlatego pytam jak można dostać się do tej firmy ?

25.01.2022 16:20

Słyszałem że w tej Nagawczynie taka sielanka jest na nocach Muzyka gra na pół zakładu

26.01.2022 19:42

Podobno nie każdy sobie może pozwolić na takie udogodnienia zależy od lokalizacji zakładu i nadzorującego u nas np nie wolno.

26.01.2022 20:24

Wszystko zależy od zarządzajacego i lokalizacji oddziału Bo u nas nie wolno widocznie nie wszyscy są równi.

10.01.2022 18:59

Jakie odczucia po podwyżkach? Wszyscy zadowoleni?

16.01.2022 21:17

Podwyżki ??? to było pokrycie inflacji. No ale cóż na to mozemy poradzić.
brzydki

23.12.2021 19:25

Wesolych Świąt ;) ŚLICZNIE tutaj piszecie ;)gud dżob
Mario

21.12.2021 23:08

Premia 179 brutto tylko za to że byłeś na urlopie
Wspólnik

23.12.2021 00:35

Urlop to wymiar pracy pracownika należy mu się nikt nie wie czemu jest zabierana premia . Chorobowe to co innego.
Nowa

05.11.2021 22:49

Witam czy są przyjechać na produkcję ? I czym dokładniej zajmują się kobiety na produkcji ? Jaką stawkę można dostać i czy jest trudno się dostać do Olimp zawada
Ona

18.12.2021 20:35

Zastanawiam sie czy jest opcja dostac sie tam bez znajomosci?
Stary

09.12.2021 16:16

Co to za polityka firmy? Lepiej dać młodemu najniższą krajową plus parę złotych premi niż doświadczonemu podwyżkę? Inflacja zaraz 10 % Paliwo cena masakra. Wszystko drożeje . A nam nic ???
Haha

16.12.2021 10:40

Inflacja wysoka to trzeba oszczędzać a nie jakieś podwyżki się marzą, i tak nie odejdziesz to nie narzekać tylko do roboty :D

Oferty pracy - Olimp Labs

Automatyk Utrzymania Ruchu (k/m)

Pustynia

Specjalista ds. Badań i Rozwoju Produktów Farmaceutycznych (k/m)

Pustynia

Przedstawiciel Handlowy ds. Sieci FMCG

Lublin

Konsultant Medyczny Żywność Specjalnego Przeznaczenia Medycznego (k/m)

Katowice

Specjalista ds. Rejestracji Produktów Leczniczych (k/m)

Rzeszów

Zastępca Głównego Księgowego (k/m)

Nagawczyna

Kasa

09.12.2021 16:05

Od maja obiecywali podwyżki . W ten sposób traci się pracowników . A doświadczonych coraz mniej . Firmę tworzą ludzie. A w Olimp się ich nie szanuje.
Zawiedziony

08.12.2021 20:56

Jak zwykle na obiecankach się skończyło. Po co było robic ludziom nadzieje ze bedzie podwyżka i jak zwykle zrobić z ludzi (usunięte przez administratora) Szkoda gadać. Co sie dzieje z tym Olimpem. Brak słów
Franek

21.11.2021 16:36

Akcja kasowanie wpisów trwa .... Czego sie boicie? Prawdy?

22.11.2021 00:18

Co się stało? Co znów skasowano?
noname

21.11.2021 12:46

Witam, jak mniej więcej plasują się zarobki na stanowisku "Przedstawiciel Handlowy", oraz jak wygląda współpraca z firmą Olimp na powyższym stanowisku? Jakie benefity? Plusy? Minusy?

10.11.2021 08:23

Obiecanki macanki. Podwyżek brak . (usunięte przez administratora)

11.11.2021 22:27

Taka prawda coraz gorzej brak szacunku. Jeśli będzie podwyżka to pewnie o tyle co najniższa krajowa.
Mariusz

09.11.2021 21:12

Nie ma co Olimp to firma z perspektywą, nie tylko można się tu rozwijac, awansować, ale szczególnie dobrze zarobić, widać to po październikowej wypłacie... Ceny coraz wyższe, w Olimpie zarobki coraz niższe... Jest przyszłość!

10.11.2021 08:26

Awans w olimpie ???????????? Podwyżki hahahahahahaha. Obiecują a głupi lidze się cieszą. Nic nie ma i nic nie będzie
Ali

01.11.2021 17:11

Czy aktualnie są przyjęcia do pracy na produkcji ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Olimp Labs?

23.10.2021 04:22

Nikt

24.10.2021 02:50

No kogo takiego tam znalazłeś mężczyznę kobietę? Pochwal się odkryciem
zainteresowany

20.10.2021 11:03

Witam, jakie są różnice pracy miedzy magazynierem w olimp labs a w nutrifarmie ? To jest praca w tym samym centrum ? Można prosić o normalna odpowiedz dzieki

21.10.2021 10:34

Dzień dobry, Praca w Olimp Labs dotyczy magazynu surowców, praca w Nutrifarm gotowego produktu i jest zlokalizowana w Centrum Logistycznym w Pustyni. Pozdrawiamy
Zainteresowana

11.10.2021 15:51

Dzień dobry :) Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna w firmie Olimp Labs? I ile czeka się na odpowiedź po rozmowie ?
Życie

05.10.2021 18:50

Małomiasteczkowi ludzie.
hmmmm

06.10.2021 10:05

No ale Dębica do małe miasto przecież.
Wieśniak

10.10.2021 11:45

Brygadziści kierownicy wszyscy są zakompleksionym małymi człowieczkami. (usunięte przez administratora)
Zainteresowany

02.10.2021 08:31

Dzień dobry. Czy są autobusy pracownicze?
Ania

27.08.2021 14:01

Czy w 2021 r przewidziane są podwyżki płac pracowników fizycznych?

02.09.2021 20:16

Bardzo dobre Pytanie, Może ktoś z kadr publicznie wypowie się kiedy można się spodziewać podwyższenia wynagrodzenia. Obowiązków przybywa, pracowników brakuje na zmianach. Wszystko drożeje chcemy godnie żyć.

26.09.2021 22:55

Czemu nie ma odpowiedzi z profilu PRACODAWCA? Nawet nie zapraszają do kadr na rozmowę.

Kontakt - Olimp Labs

109 lok. C 39-200 Dębica

Zimowanie

25.09.2021 15:09

Na przezimowanie temperatura odpowiednia
Zimowanie

25.09.2021 15:08

Na przezimowanie temperatura idealna ????
max

23.09.2021 18:48

Ciepło macie w zimie na produkcji? Przyszedł bym na te kilka miesięcy :)
Ciekawa

13.09.2021 22:53

Dzień dobry, chciałabym zapytać o prace przedstawiciela handlowego w dziale fmcg. Ostatnio pojawia się kilka ogłoszeń w tym na województwo świętokrzyskie. Czy jest ktoś w stanie opisać ogólne warunki oraz atmosferę w pracy?
Brudna pała

29.08.2021 22:53

Jakie realne pensje są na produkcji . Czy są jakieś systematyczne podwyżki inflacyjne itp ?
zxc

02.09.2021 22:41

Od dłuższego czasu brak jakichkolwiek podwyżek. Podobno nie ma z czego.
Brudna pała

07.09.2021 16:47

Czyli ile można realnie zarobić ?
zainteresowana pracą

24.08.2021 10:31

Witam ! Czy jest szansa pracy na produkcji dla kobiety? gdzie najlepiej złożyć CV ? z góry dziękuje za odp

13.07.2021 14:25

Czy pracodawca ma prawo przeprowadzać ankiety czy ktoś się szczepił, czy chcę, nie chce się zaszczepić w firmie czy na własną rękę czy może nie chcę się szczepić. Co znów kombinują.
Lokalny

13.07.2021 21:22

O znów będzie się działo na Profilu Olimp

22.08.2021 15:50

Początek najniższa. Po paru latach może 3.5kzl

24.06.2021 10:55

Jaka jest stawka na start na produkcji???
Status

20.08.2021 22:53

Podstawa + premie i nocki , Nic więcej na poczatek nie dostaniesz
Ania

22.08.2021 15:49

Najnowsza krajowa
Rich Gaspari

18.04.2021 06:09

Śmieszą mnie te opinie od lat jak to jest źle i ludzie się powinni cieszyć że pracują za minimalną a tymczasem w krajach UE czy USA zarobki są kilka razy większe i jakoś się dalej opłaca. Jedźcie choćby do Irlandii i zobaczcie ile dalej jest tam mimo pandemii ofert pracy. Biznes suplementów to bardzo dochodowa dziedzina z kilkukrotnym przebiciem w stosunku do ceny surówców. Równocześnie fakt jest to branża mało stabilna z dużą konkurencją, szybko zmieniająca się. Wiele znanych firm na świecie z tej branży już nie istnieje, pojawiają się nowe. W dobie pandemii wcale sprzedaż nie spadła bo wiele ludzi ćwiczy w domach i kupuje suplementy diety. Wielu patrzy na cenę dlatego rynek zdobywa firma KFD, podoba mi się też świetny marketing tej firmy, promocja i reklama w internecie. Mają świetną ekipę popularnych youtuberów którzy promują KFD. Nie można też znaleźć negatywnych opinii pracowników o tej firmie.
biegam

20.08.2021 23:35

swietna ekipa sterydziarzy a nie sportowcow

04.05.2021 10:24

Czy w Olimp Labs zaszły jakieś zmiany od momentu pojawienia się ostatnich opinii?

10.08.2021 11:58

Szanowni Państwo, Internet jest miejscem, gdzie łatwo jest napisać wszelkiego rodzaju opinie. Jeżeli uważa Pan/Pani , że wynagrodzenie nie jest odpowiednie w stosunku do wykonywanej pracy zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z pracownikiem Działu Organizacyjno-Pracowniczego. Proponujemy wysłanie maila na adres [email protected] i umówienie się na indywidualne spotkanie.
Nowy

16.08.2021 23:09

Pracuje tu od niedawna ale niektórzy mówią że nawet upominając się o coś to przeważnie wszystko się zgadza. Narazie liczy się dla mnie że podstawa się zgadza, zobaczę jak będzie dalej.
nicki

18.07.2021 10:15

Otworzyli już tę drugą fabrykę olimp?
nick

24.06.2021 08:12

widze ze jest prowadzona reklrutacja na produkcje ale nigdzie nie ma informacji jaka stawka. ile na początek płacicie?
Kinga

29.05.2021 07:50

Witam, chciałabym zapytać czy jako firma farmaceutyczna zatrudnia dużo farmaceutów? Czy istnieje potencjał do rozwoju oraz czy aktualnie prowadzone są rekrutacje na takie stanowiska? Ponadto jak dużego doświadczenia oczekuje firma? Na co należy zwrócić uwagę chcąc rozpocząć współpracę?

06.05.2021 09:00

Cześć, chce Was zapytać jakie są warunki dla Przedstawiciela Farmaceutycznego. Chodzi mi o to ile jest wizyt, czy są GPS , jakie auta, jakie benefity itp. Bede bardzo wdzięczny za informacje zwrotna. Pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o Olimp Labs