3.3/5

• Zawada
  • Tchórzew
  • Wygnanów
  • Jeleń
Nagawczyna - Olimp Laboratories Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Dębica
  5. Opinie o Olimp Labs

Opinie o Olimp Labs Dębica

Nie przegap nowości o Olimp Labs!

juzniepracujewpodkarpaciu

29.08.2020 10:46

Właściciel firmy jest w pierwszej 50-tce najbogatszych Polaków, a dla was nie ma na podwyżki? :D Zachęcam jednak do wyjazdu na Zachód, tu istnieje coś takiego jak kultura pracy, o której na zakaukaziu podkarpackim nic nie wiedzą :/
Alfabet

20.08.2020 21:22

Pozdrawiam ambitnych dwóch Januszy z produkcji. Chodzą już o was legendy :)
Lolek

26.08.2020 08:41

Ale żeby dwóch na jednej maszynie i tej samej zmianie to chyba nie znajdzie na całym Olimpie
Jurij

26.08.2020 11:54

Im już nic nie pomoże taki sposób bycia .

05.08.2020 09:39

Informator

08.08.2020 23:08

Który to taki ambitny technolog tam jest jakieś inicjały?
Sterylny

28.07.2020 10:24

Ale te poronione tarcze w każdym zakładzie powinny działać tak samo np. Firma która w sędziszowie robi części do samolotów za każdy dzień postoju płaci pracownikowi 75% wynagrodzenia A olimp nie płaci nic wysyłają Cie na wolne i w (usunięte przez administratora) to mają
Ten typ

28.07.2020 23:00

W koncu ktos doniesie i skontrolują czy pracownicy sa na terenie zakladu czy w domu Jak przedłużà to życzliwi się znajdą na pewno
Informator

18.07.2020 21:35

Czy to prawda że jeśli od sierpnia nie będzie podwyżek to ludzie będą się masowo zwalniać. Ludzie mówią ze czuja się (usunięte przez administratora) Pracowali 3 miesiące na 100% w wymiarze godzin 80%. Zabrano im wszystko premie, Urlop ten płacony 80% do tego zabrano 3 dni urlopu ze względu na tarczę. Magazyn podobno pracuje w weekend bez możliwości odbioru wolnych dni przysługujących z tarczy (wypłata oczywiście 80 %)
Tcdgv

22.07.2020 18:23

No tak Urlopu nie dostaną bo nie i tyle a w soboty biegają za 50% Niestety sami tak nauczyli kierownikow
Gfcg

27.07.2020 18:50

I jak z tą tarczą? Biorą i dalej będą was wyzyskiwać czy jednak boją sie kontroli odnosnie wybrania dni wolnych i urlopu?
Tragedia

13.07.2020 20:18

Wypłata tragedia wysyłają ludzi na bezpłatne urlopy w każdym miesiącu po tygodniu lub po dwa tygodnie w miesiącu. Nie dość że pieniądze słabe to jeszcze ta atmosfera brygadziści to kpina nie wiem co oni tam robią żaden pojęcia nie ma o niczym a mieszają ludzi z błotem. O pewnym kierowniku to nie ma co nawet wspominać za robotę by się wziął a nie ludzi rozliczał z toalety czy z napicia się wody . Nie polecam tej firmy
Magazynier 234

11.07.2020 08:42

Jak to jest że koledzy z magazynu tutaj narzekają a na firmie każdy mówi jak mu to dobrze
Magazynier 222

12.07.2020 07:24

Obudza się jak odejdziemy z pracy. Na Olimpie świat się nie kończy.
Tarcza

07.07.2020 12:33

Będą kontrole w sprawie tarczy antykryzysowej Olimp powodzenia ...
tr

08.07.2020 06:11

Super

01.07.2020 07:50

magazynier nr 122

02.07.2020 17:37

polecam przyjść na magazyn i pracować na 3 zmiany za marne grosze a nie siedzieć za biurkiem i dyrygować
Magazynier 111

02.07.2020 19:55

Tym bardziej praca z domu biuro

26.06.2020 17:09

Olimp Labs = (usunięte przez administratora). Prezesi zgarnęli grube miliony, a ludzi wysłali na urlopy bezpłatne, tarcza antykryzysowa, a magazyn nie nadąża z zamówieniami. Co wy tam osły jeszcze robicie! Ja bym się dawno zwolnił. Nota bene dziękuję z całego serca żeście mnie nie przyjęli.

27.06.2020 14:43

Dobry pomysł. Zostanę pracodawcą i będę dymał ludzi jak zarząd olimpu.
Nickoman

02.07.2020 07:33

Widocznie że swoimi predyspozycjami byś się tam zmarnował. I dlatego rekruterzy uznali że szkoda chłopa i Cię nie przyjęli haha

25.04.2020 22:07

@Ty a to jest pewne z tymi zwolnieniami?
Pracuś

04.06.2020 12:17

ktoś musi zarobić na nowe inwestycje
Nie

17.06.2020 07:47

Patrząc na niektórych to i konie są..

11.06.2020 11:38

Będą może przyjęcia na produkcję w najbliższym czasie ?
A

14.06.2020 12:39

Pewnie będą bo jak teraz poobcinali pensje to wielu pracownikom niepodobna się praca na dosłownie najniższa krajowa!
Ktoś

09.06.2020 09:54

Nie polecam tej firmy robią ludzi w balona na każdym kroku...!

Oferty pracy - Olimp Labs

Automatyk Utrzymania Ruchu (k/m)

Pustynia

Specjalista ds. Badań i Rozwoju Produktów Farmaceutycznych (k/m)

Pustynia

Przedstawiciel Handlowy ds. Sieci FMCG

Lublin

Konsultant Medyczny Żywność Specjalnego Przeznaczenia Medycznego (k/m)

Katowice

Specjalista ds. Rejestracji Produktów Leczniczych (k/m)

Rzeszów

Zastępca Głównego Księgowego (k/m)

Nagawczyna

Rafcio

06.06.2020 07:12

Taki mają kryzys że w nawet w sobotę na dwie zmiany pracuja

06.06.2020 07:03

Nie polecam tej firmy pieniądze od państwa za tarcze antykryzysową biorą a ludzi wysyłają na urlopy bezplatne! Widać jak dbają o pracowników...
SzK

01.06.2020 14:06

Witam, czy aktualnie są przyjęcia do pracy, albo jest szansa żeby w najbliższym czasie pojawiła się oferta pracy? Chodzi głównie o produkcję, magazyny itp. Z góry bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
Marco

03.06.2020 08:46

Również nie polecam, tam panuje jedna wielka obłuda przełożonych w stosunku do pracowników.
Zainteresowana

14.04.2020 20:35

W marcu pojawiła się oferta pracy na sekretarkę. Czy jest to oferta na zastępstwo czy na stały etat? Czy ktoś wie jak wygląda praca na tym stanowisku w tej firmie?
Byla_Pracownica

27.05.2020 12:44

Nie wiem co masz na myśli z(usunięte przez administratora), ale oczywistym jest, że sekretariat to wizytówka Firmy i często pierwszy kontakt z nią, więc muszą w nim obowiązywać wysokie standardy kultury osobistej i procedury.
olo

30.05.2020 23:42

Jedna osoba jest taka tylko rozpustna ale to przez przypadek się dowiedziałaś :)
Ty

22.04.2020 11:57

od kiedy ruszają zwolnienia ?
Kierownik

27.05.2020 12:03

Chyba zatrudnianie nowych - obserwujcie Olimp na Pracuj.pl
Me

06.05.2020 16:58

Jak wygląda praca na utrzymaniu ruchu jako elektromechanik?

29.11.2019 11:37

Jakiś czas temu byłem na rozmowie na PH ds. detalu. Osoba rekrutujaca była nieprzygotowana do prowadzenia tej rozmowy. Sama ta rozmowa dziwny maila charakter. Wyglądało to tak, jakbym chciał się zatrudnić o przedsiębiorcy, który prowadzi jednoosobowa działalność gospodarczą... Brak profesjonalizmu. Gdyby decyzja była pozytywna o przyjęciu, na pewno bym tam nie poszedł.
Szef

29.11.2019 16:55

Czyżby rekruter poznał się na tobie? Żale wylewasz bo nie zostałeś zatrudniony? Próbuj dalej, ale nie oczerniaj ludzi w sieci, karma wraca.
olek

26.03.2020 16:59

a moze rekruter byc cienki i nieprzygotwany . Pomysl nad tym wieśniaku na jednego strzała

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Olimp Labs?

nick

26.03.2020 16:56

Widac znow szukaja przedstawiciela handlowego na szzczecin. ten kieronik czy dyrektorek cos cienki jest , nie dość ze zwrostu nie ma to jeszcze zadnego wyczucia co do ludzi nie ma .Załosne. Co 4 miesiące nowe rekrutacje.Amator
Adax

17.07.2019 18:09

Są jakieś wolne etaty na produkcji lub magazynie bez znajomości kogoś z biur?
????

14.03.2020 19:35

Przy słabszym miesiącu jak np luty to jak 2400 wyjdzie to jest dobrze
alek12

21.03.2020 02:02

gipsu z magazynu ?:D
Ciekawy

28.10.2019 02:39

CZY MOŻNA JEŹDZIĆ AUTEM FIRMOWYM W WEEKENDY PRYWATNIE OKOŁO 300 KM? BEZ INFORMOWANIA PRZEŁOŻONYCH?
alek12

21.03.2020 01:59

tak, możesz zapinać śmiało do świnoujścia i na zakopane , wracasz , tankują pod korek i walisz na Berlin i Prage.
Rys

04.02.2020 10:11

Kiedy otwierają dalsza część zakładu.?

25.12.2019 21:57

Czy ktoś wie jakie będą podwyżki od stycznia 2020?
Zdegustowany

15.01.2020 07:06

A co ci do tego na co prezesi wydają SWOJE pieniądze? Tobie ktoś zagląda do portfela?
Rozczarowany

31.12.2019 09:01

No jak nie będzie podwyzek to zwolni się parę etatów na produkcji

Kontakt - Olimp Labs

109 lok. C 39-200 Dębica

Zainteresowana

03.12.2019 17:15

Jestem zainteresowana praca w Olimp na produkcji lub magazynie. Jak wygląda praca na tych działach i jakie są zarobki tak naprawde?
kina

08.12.2019 09:55

radzę poczytać opinie wcześniej

01.11.2019 11:54

Nie polecam, bardzo ciężka praca na produkcji trzeba chodzić w kombinezonie zero kontaktu ze światem na magazynie tak samo , wszędzie pełno kamer i norm do wyrobienia, zero szkoleń podnoszących kwalifikacje wymagają od pracownika 120% przy czym nic nie dają. Rotacja pracowników straszna , No i te zarobki ... po nowym roku najniższa...
Sada

15.11.2019 22:53

Dokładnie tak jest. Mobbing na każdym kroku..
J

On lubi sobie wypić

30.10.2019 13:13

Kaczor

02.11.2019 01:03

Rzeczywiście jakiś mały, wygląda jak trzeci bliźniak Kaczyńskich
Nowy

28.10.2019 18:25

Jak pracuje się jako handlowiec, czy jest nacisk ,zastraszanie ? Czy da się normalnie pracować i wracać spokojnie do domu?
Tyran

28.10.2019 19:05

Trzeba pracować! Ciężko pracować! Jeśli myślisz że pojeździsz sobie 5-6 godzin i wynik sie zrobi, to czas wstawać, pobudka, koniec tego pięknego snu. Załóż sobie swoją firme to zobaczysz jak się pracuje i spokojnie wraca do domu
nowy

28.10.2019 20:34

chyba nie zrozumiales pytania,wiec powielam jeszcze raz pytanie proszę o rzetelna dokladna odpowiedz
Ricci

28.10.2019 04:28

Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na stanowisko przedstawiciel handlowy, o co pyta dyrektor? Jakie są minusy firmy oraz jakie są plusy
Nowy

28.10.2019 02:41

Ile zarobi początkujący przedstawiciel handlowy w firmie fcmg, tak wtem podstawa 3 tys netto ale ile mniej więcej wyjdzie z zadaniami itd? Proszę o odpowiedź
Rocco

25.10.2019 17:06

Mam pytanie jeśli chodzi o przedstawiciela FMCG...3 tys brutto czy netto ? fabia kombi czy zwykla? jakie sklepy odwiedza się i ile ich jest dziennie mniej więcej,czy można korzystać z auta bez problemu w weekendy bez własnych opłat i jak wygląda rekrutacja z dyrektorem i jakie pytania są ? Bardzo proszę o rzetelną podpowiedz
Szef

25.10.2019 18:46

Najlepszy samochod - sluzbowy. Kasa netto, co Cie brutto obchodzi. Fabia jak fabia, chyba na Uberze nie chcesz nią jeźdIć???? Sklepów w zaleznosci od rejonu 5-10 dziennie. Aplikujesz?
Rocco

26.10.2019 18:50

Pewnie
Janek

26.09.2019 19:26

Co się dziej na nawazalini w nagawczynie że taka rotacja pracowników, każdy kto przychodzi zachwile znika
Najszybszy

23.10.2019 13:44

chodzi o to ze sie im nie chce robic:)

25.10.2019 22:41

To same nieroby tam pracują?

22.10.2019 11:06

Dzięki. A na jakie widełki zarobków można liczyć na tym stanowisku?
Kadry

22.10.2019 12:51

Podstawa + premia 3000-6000 pln

21.10.2019 14:33

Hej, Jaka jest flota samochodowa na stanowisku: Przedstawiciel Handlowy ds. Sieci FMCG? Dzięki :)
Fabia

21.10.2019 15:39

Skoda fabia

15.10.2019 21:52

Są jakieś wolne etaty w biurach?
Bados

02.10.2019 16:19

Witam mam pytanie związane z rekrutacja na konsultanta medycznego w firmie Olimp.? Czy jest ktoś kto może napisać więcej informacji niż jest w ogłoszeniu pozdrawiam
nowynick

13.03.2019 15:25

Zależało mi na tym, by tu pracować, odbyłem rozmowę kwalifikacyjną na dział produkcji, stres spowodowany dużym wrażeniem jakim na mnie zrobiła firma zablokował mi możliwość wykazania się umiejętnościami interpersonalnymi, z którymi wcześniej nigdy dotąd na innych rozmowach kwalifikacyjnych nie miałem problemu. Miałem dostać zapewnioną odpowiedź telefoniczną w ciągu dwóch dni...cisza. Czy można za rok jeszcze raz startować?

05.09.2019 12:53

No jednak firma olimp nawet na produkcję ma wymagania nie zatrudnia się tutaj ludzi z ulicy,trzeba sobą coś reprezentować
Tik Tok

10.09.2019 15:11

Masz rację nie zatrudnia cię z ulicy bez poparcia kogoś kto już wcześniej tam pracuje.

Zostaw merytoryczną opinię o Olimp Labs