3.3/5

• Zawada
  • Tchórzew
  • Wygnanów
  • Jeleń
Nagawczyna - Olimp Laboratories Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Dębica
  5. Opinie o Olimp Labs

Opinie o Olimp Labs Dębica

Nie przegap nowości o Olimp Labs!

Lady

09.09.2019 15:44

Czy w najbliższym czasie badą przyjęcia dla kobiet? I czy to prawda że jako kobieta dostanę umowę zlecenie a nie umowę o pracę ?
Izabela

05.06.2019 14:05

Nie wiem, czy pamiętacie, ale Olimp Laboratories jest jednym z czołowych producentów preparatów dietetycznych i suplementów diety na rynku polskim i europejskim. Jednym z najważniejszych narzędzi zarządzania tej firmy jest odpowiednia polityka kadrowa. Starają się tam zapewnić swoim pracownikom bardzo dobre warunki pracy i możliwość osobistego rozwoju, intensywne szkolenia oraz optymalne warunki pracy. Takie warunki mogą bez wątpienia wydać się Wam atrakcyjne, dlatego zachęcam Was do odwiedzenia ich strony, na której znajdziecie informacje o rekrutacji: https://olimp-labs.com/oferty-pracy Jeśli widzicie coś ciekawego dla siebie, to dajcie znać. Czekam!
Tomek

25.07.2019 15:30

A jest jakaś podstawa czy sama prowizja?
Tymczasem

02.09.2019 19:29

W jakim dziale pracujesz? Jakie to słabe jak na propagandę przystało...
Janek

04.08.2019 09:46

Orientuje się ktoś czy jeszcze kogoś potrzebują na magazyn do pustyni czy już jest po rekrutacji?
Agata

24.07.2019 01:42

Witam, czy ktoś z was orientuje się czy Olimp Labs będzie otwierać oddział w Mielcu? Jeśli tak to kiedy orientacyjnie? Bo pewnie wtedy szykują się jakieś przyjęcia
Limo

25.07.2019 10:22

Nie, w Pustyni
A

25.07.2019 15:37

Ja widziałam jakieś tam prace budowlane ale pewnie jak zam życie wezna dotacje i nikogo nie zatrudnia

25.06.2019 21:08

Są jakieś przyjęcia na magazyn?
lab

16.01.2019 16:53

Orientuje się ktoś czy istnieje szansa dostać się na staż do laboratorium?
er

26.02.2019 21:10

Tak, stażyści w Olimp są zawsze mile widziani.
Helka

05.01.2019 21:22

Zna ktoś pana Grzegorza Sz.?
Qeer

02.02.2019 00:04

Ja miałem lepiej
zdegustowany

21.02.2019 06:27

ciężki jest ciężki ...
Izabela

03.02.2019 13:56

Olimp Laboratories zostało nagrodzone Platynową Statuetką w programie „Przedsiębiorstwo Fair Play” 2018. Certyfikat ten przyznawany jest od 20 lat i buduje zaufanie do firm. Przyznawana jest ona przedsiębiorstwom, które coraz większą wagę przywiązują do terminowości, przejrzystych umów, wysokiej jakości, dobrej atmosfery i bezpiecznych warunków pracy. Czy firma Waszym zdaniem zasłużyła na takie wyróżnienie?

03.02.2019 16:16

Brawo
El Chefe

22.01.2019 16:18

Witam Mam 2 konkretne pytania dot,stanowiska PH: 1. Czy można liczyć na zarobki miesięczne pow.4tyś. netto? 2. Czy zatrudnienie jest w miarę stabilne? Wymieniają ludzi co chwila, czy jak się robi robotę to można kilka lat popracować? Z góry dziękuję za odpowiedzi ;)
a.w.

24.01.2019 23:07

Z wynagrodzeniem będzie niebawem krucho. Bo firma drastycznie podniosła ceny na produkty (więc sprzedaż niestety będzie gwałtownie spadać - a szkoda bo produkty bardzo dobrej jakości) natomiast szef marketingu Pan W. W. nie zna się na nim i prowadzi firmę na dno... Trudno będzie sprzedawać produkty bez promocji i dobrej ceny...
RG

28.01.2019 15:26

Starałem się tam o pracę. Byłem na rozmowie z W. i generalnie czuje się bardzo rozczarowany. Bardzo niekompetentna osoba, wręcz miałem wrażenie, że nie wie dokładnie na jakie stanowisko zostałem zaproszony na rozmowę. Sprawiał wręcz wrażenie osoby zmęczonej i takiej która za karę musi ze mną w tej chwili przebywać. Ciągle ziewał, stękał ... masakra nie polecam! Strata mojego czasu!
MirekHandlarz

08.01.2019 11:11

Witam :) Pojawiło się kilka ogłoszeń dla PH może ma ktoś informacje jak wyglądają zarobki PH jakimi jeżdżą autami ? I generalnie jak się pracuję interesuje mnie odpowiedź kogoś kto pracował tam w podobnym pionie ;)
Paulo

22.02.2017 22:12

Witam. Polecam firmę Olimp. Jedyna taka firmę tutaj na Podkarpaciu gdzie traktują pracownika tak jak należy. Odpowiednia płaca, oraz warunki pracy. Nie wykorzystują ludzi tak jak w wiekszosci firm. Gdzie jadą najtańszym kosztem
mejbi bejbi

29.03.2018 19:35

to jak 3,5K co miesiac jest?
HeadShot

05.01.2019 20:54

To popracuj koleżko jeszcze parę lat to zmienisz zdanie... Rygor rygorem i każdy wie na co się pisze pod tym względem przychodząc tu do pracy. Więc uwierz mi że jeszcze mało widziałeś w tej "cudownej" firmie..
Doświadczona

05.12.2018 13:40

Na pewno jeden z lepszych pracodawców w regionie, biorąc pod uwagę warunki, atmosferę i wynagrodzenie za pracę. Zarząd tworzą ludzie na poziomie, którzy potrafią docenić pracownika i nie żałują pieniędzy na wynagrodzenia. Szkoda tylko jednak, że na stanowiskach dyrektorskich/ kierowniczych brakuje ludzi z głową na karku, którzy potrafiliby w pełni wykorzystać potencjał firmy i dane im możliwości i narzędzia. Ale głęboko wierzę w to, że kiedyś to się zmieni, a na stanowiskach tych znajdą się właściwe osoby - przede wszystkim trzeźwo myślące i kreatywne, a nie ludzie piastujący swoje stanowiska z tytułu "zasiedzenia".
Kopeć

28.11.2018 23:26

Czy to prawda ,że olimp produkował bądź nadal produkuje dopalacze? Właściciel ponoć zaszył się w bunkrze,bo ruskie siedzą mu na 4literach...
Bóg honor Ojczyzna

29.11.2018 11:26

Przed Bogiem kolego nawet w bunkrze się nie schowasz! Przyjdzie czas,że każdy z nas stanie z Nim twarzą w twarz........ Bezdomny, prezes, Putin ,donald itd.

Oferty pracy - Olimp Labs

Automatyk Utrzymania Ruchu (k/m)

Pustynia

Specjalista ds. Badań i Rozwoju Produktów Farmaceutycznych (k/m)

Pustynia

Przedstawiciel Handlowy ds. Sieci FMCG

Lublin

Konsultant Medyczny Żywność Specjalnego Przeznaczenia Medycznego (k/m)

Katowice

Specjalista ds. Rejestracji Produktów Leczniczych (k/m)

Rzeszów

Zastępca Głównego Księgowego (k/m)

Nagawczyna

Brightsoul

23.08.2017 22:45

Witam, Zerknąłem tu w poszukiwaniu informacji o zarobkach w farmacji, w szczególności w produkcji (manufakturing). Ile godzin tygodniowo, oraz ile można wyciągnąć na rękę miesiecznie. Obecie pracuję w farmacji w UK (peryferia kraju). Praca spokojna, 42h/tydzień, rocznie 22k funtów (bez nadgodzin) Nadgodziny nielimitowane czyli hulaj dusza ile chce. Duże doświadczenie w produkcji, dispensing, manufacturing, pressing(tabletki). Pełna znajomość GMP, SOP itd. Biegłość w dokumentacji produkcyjnej. Ile można zarobić w Dębicy? I to pytanie zupełnie serio bo słyszałem że w Polsce sie polepszyło.
Brightsoul

07.09.2017 01:41

Nie ma powodu być Ci przykro. W każdej firmie są widełki finansowe na dane stanowisko. I owszem, kompetencje i doświadczenie pozwalają osiągnąć górny zakres limitu, ale poza limit nie wyskoczysz. I ja właśnie pytam o ten zakres. I uwierz mi, mozna się dowiedzieć przybliżonych wartości na forach internetowych. Jeżeli ktoś coś wie, proszę podesłać na: brightsoul(małpa)interia.pl
hr

28.11.2018 12:31

bardzo dobre, otwarte pytanie odnośnie widełek, przedziału, choćby 3-8tys netto itp co by pokazało pozycję Jr i Sr i wpływ doświadczenia. w UK, USA widełki w ofercie są standardem, w Polsce coraz częściej, więc czemu robić sekret i oburzenie o normalne pytanie. Kiedy znamy widełki zarówno nie tracimy czasu HR ani swojego lub odwrotnie ułatwiamy sprawę, nawet jeśli jest możliwość wynegocjowania powyżej widełek czy dodatków, to są one pomocne w rozeznaniu na rynku pozdr
Krzych3006

23.11.2018 13:15

Firm Olimp Laboratories znam od 2001 r ponieważ od tego czasu zacząłem pracować w firmie Wikom Fitness handlującej sprzętem sportowym i suplementami diety i odżywkami , również Olimpu. Ich jakość rosła bardzo szybko i stała się porównywalna z najlepszymi w Europie i na świecie. Ich produkty mają bardzo bardzo dobrze dobrany skład i przyswajalność. Zawsze cieszyły się dużym wzięciem u klientów. Polecam je do zakupu bezinteresownie.
Pedro

06.11.2018 20:54

Po jakim czasie od złożenia cv można liczyć na odpowiedź , telefon?
Pedro

08.11.2018 22:55

Głównie chodzi mi właśnie od zakończonej rekrutacji. W niektórych firmach są to 2 tygodnie, w inny 2 dni. Masz jakieś informacje?
Pedro_

09.11.2018 11:42

Najlepiej zadzwon i zapytaj - szkoda czekac, a moze wlasnie w ten sposob sie przypomnisz i bedziesz mial okazje porozmawiac

06.11.2018 11:08

Czy firma przyjmuje absolwentów studiów chemicznych na staże do laboratorium?
Aartes

04.11.2018 19:43

Czy ktoś orientuje się jakie są zarobki na start na stanowisku specjalisty ds sprzedaży? Jak wygląda atmosfera w firmie ? Ile trzeba czekać na feedback po zakończonej rekrutacji na stronach internetowych? Dzięki za odpowiedź.
Kozak

19.10.2018 23:01

Jak sie ma dział rejestracji leków i export control w olimpie? Ma ktos wiedze, doswiadczenie w tych tematach? Pozdr
lab

18.10.2018 21:16

Witam, orientuje się ktoś czy firma będzie poszukiwać pracowników do laboratorium?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Olimp Labs?

Giga

14.10.2018 19:28

W Labsie jakiś czas temu było naprawdę ok. Wiem bo pracowałam tam wiele lat. Teraz nadeszła ERA MARKETINGOWYCH FACHOWCÓW przez duże H. Ludzie bez pojęcia. Zero kreatywności. Wodomejstwni na najwyższym poziomie. Chłopaki z dziki graficznego zasypywani są badziewiem które mają robić - BO TAK! Zero analizy krytycznej, researchu z głową, zero szacunku personalnego. Nie sądziłam, że ta firma może tak nisko upaść w tym względzie. Uważam, że oracuje tam kilku wybitnych grafików ze świetnym warsztatem, między innymi (usunięte przez administratora) którego prace bardzo doceniałam. (usunięte przez administratora) Chłopaki się wybijali. I co? I nic. (usunięte przez administratora) Tak to wygląda. (usunięte przez administratora) Najcenniejsi pracownicy z WIZJĄ albo już odeszli albo mają taki zamiar. Wielka szkoda bo firma z mega potencjałem. Zarząd jest naprawdę ok. To ludzie z klasą i chcący płacić. Są manipulowani jednak przez głupoli których gadka marketingowa przysłania brak kompetencji. Pozdrawiam, G.
Damian

11.10.2018 22:35

Od odżywek i suplementów, już wiele lat temu nabawiłem się nietolerancji pokarmowych na mleko i jajka, ponieważ zażywałem kiedyś odżywki białkowe, a potem z albuminy jaj. Szkoda zdrowia, już lepiej jeść twaróg, albo mięso. Poza tym, naturalni sportowcy, nie potrzebują dużo białka. Nadmiar białka wręcz jest bardzo szkodliwy dla wątroby i prowadzi do obtłuszczenia.
Paulo

28.09.2018 20:05

Podobno nie wszyscy dostali podwyżki. Prawda to?
z

28.09.2018 22:24

Masz na myśli jakieś konkretne działy?
Key Account Manager

10.09.2018 08:54

Key Account Manager: 1. jaka podstawa netto - na rekę? 2. Jak wygląda system premiowy? 3. Jakimi samochodami poruszają się KAM? 4. Czy można je użytkować prywatnie, jak wyglądają opłaty, czy są jakieś limity? 5. Jaka panuje atmosfera, czy z kierownikami można się dogadać? Dzięki :)

03.09.2018 09:36

@przyszły pracownik, Czy próbowałeś zadać to pytanie bezpośrednio do firmy? Coraz częściej działy rekrutacji pomagają kandydatom i odpowiadają na pytania związane z warunkami pracy. Może tak jest również w firmie Olimp Laboratories? Co sprawiło, że zainteresowałeś się akurat tą firmą? Czy słyszałeś o niej jakieś pozytywne opinie?
Don

03.09.2018 21:43

Jeśli są tu pracownicy, byli lub obecni, którzy oprocz wylewania żali albo ślepego bronienia pracodawcy mogą pomóc w zorientowaniu się w temacie, to niech pomogą, nikt nie spodziewa się że pozna stawki, ale specyfika pracy jest zapewne bardzo różna na wydziałach.
vg

17.08.2018 06:39

Napisze ktoś o warunkach pracy i zarobkach na produkcji ?
P

19.08.2018 00:20

Zależy wszystko na jakim dziale.
przyszły pracownik

29.08.2018 06:12

Jakie sa dodatki oprócz stawki godzinowej?

Kontakt - Olimp Labs

109 lok. C 39-200 Dębica

24.08.2018 12:13

Jak wygląda praca na nawazalni?
Paz

25.08.2018 12:40

Przyjdź i zobacz. Leko napewno nie jest
Wystraszony

23.08.2018 18:44

Czy ktoś wie co wzbudza dość częste alarmy na terenie zakładu w Zawadzie? Czy tam są jakieś zagrożenia pożarowe? Najbliżsi mieszkańcy nie mają powodu do niepokoju?
Jacek

23.08.2018 23:51

Co pewien okres organizowane są szkolenia ppoż, wraz z próbnymi alarmami. Ma to na celu utrzymanie pełnej gotowości personelu, oraz służb ratowniczych. Pozdrawiam
Wiktor

10.08.2018 18:57

Olimp Laboratories ma opinię dobrego pracodawcy i może trzeba zacząć doceniać pracę w takim miejscu?

10.08.2018 19:17

Wiktor ... ale po poniższych wpisach to nie wyglada tak oczywiste jak piszesz. Jesteś tam jakąś szychą?
Boomberman

08.04.2017 12:06

Z zewnątrz wszystko ładnie pięknie, w środku (usunięte przez administratora) dezorganizacja i jeden wielki syf... Można szybko się zorientować kto jest protegowanym i ma na wszystko.... Atmosfera do bani, 3/4 pracowników najchętniej porzuciło by tutaj pracę. Niech tak robią dalej a za niedługo olimp splonie ! Nie polecam pracy w tej firmie. Moja opinia na podstawie tego co się dzieje na produkcji.
Cincin

10.08.2018 19:10

Czy tam są jakieś zagrożenia pożarowe ??? Czemu ma płonąć?
Gutek

24.05.2018 09:58

Firma z opinią dobrego pracodawcy ma wymagania i pewnie nie każdy chętny może się tu dostać!

10.08.2018 19:05

A te dobre opinie to gdzie można znaleźć?
Sylwester

21.06.2018 10:22

Dlaczego firma szuka w całej Polsce PH??Pytam bo jestem zainteresowany
Cincin

10.08.2018 18:57

Chyba w okolicy już się na nich poznali

10.08.2018 18:56

Dzień Dobry Czy do tego Olimpu są jakieś przyjęcia? Słyszałam że tam jakieś wapno mielą czy coś... to jest bezpieczna praca na długie lata?
anonymous

28.02.2018 08:04

Firma to totalne nie porozumienie ciągła inwigilacja kamer. Brygadziści nic nie robią tylko przeglądają kamery. Nawet na jadalni zainstalowane są 2 kamery jak ludzie schodzą na przerwę,kierowniczka ogląda kto z czym ma kanapkę. Po za kasa to Olimp Laps nie prezentuje sobą NIC !!!!!!
Domino

28.02.2018 11:55

Nie stawia się spacji przed znakami interpunkcyjnymi z wyjątkiem myślnika, nawiasu otwierającego i cudzysłowu otwierającego. Co za ludzie, nigdy się nie nauczą...

21.06.2018 23:43

Brygadzisci nie maja dostepu do kamer
Domino

23.02.2018 16:13

Jaka zmianowość obowiązuje w magazynie/magazynach w Nagawczynie a jaka w Pustyni? 3 zmiany, 2 zmiany czy system trzyzmianowy czterobrygadowy?
janusz

10.05.2018 17:22

magazyny 3 zmiana od pn do pt, sobota w zależności od zapotrzebowania...

28.09.2017 11:42

@olo piszesz, że czasem nawet wykształcenie i doświadczenie może nie być wystarczające. Możesz powiedzieć jakie osoby mają największe szansę na dostanie się do firmy?
tito

10.05.2018 00:35

osoby po znajomościach niestety.

15.04.2018 13:42

@LuL, czy jesteś pracownikiem Olimp Laboratories? Byłeś tam zatrudniony? Jeżeli tak to chętnie poznamy Twoją opinię na temat tego pracodawcy. @Kormoran, czy nadal pracujesz w tej firmie? Czy polecasz pracę w tej firmie?
halo

19.04.2018 18:02

A może te osoby który nigdy nie dogodzisz to właśnie osoby z wyższa szkoła tylko płaczą z musza robić fizycznie przecież on taki naumiany, bo po zaocznych?a co do twojego postu niżej to człowiek po zawodowce umie więcej niż taki imbecyl co po studiach co zaliczał semestr x razy widać jak się znasz na ludziach... :D
Xyz

20.04.2018 09:08

Szanowny panie magistrze inżynierze rehabilitowany. Filar gospodarek w każdym państwie na całym świecie tworzą prości pracownicy fizyczni. Efekt próby odwrócenia tego trendu jest widoczna właśnie w Polsce gdy to jakiś czas temu ktoś podjął decyzję o likwidacji szkół zawodowych, a otwieraniu coraz to nowych wydziałów w obecnych i nowo powstałych uczelniach. Efekt jest taki, że na kasach w Biedronce pracują ludzie z wyższym wykształceniem albo nie pracują wcale, bo nic nie umieją. Dopóki na zakładach nie będzie PEŁNEJ automatyzacji dopóty się to nie zmieni. Więc proszę więcej szacunku do "prostych" ludzi bo bez nich nie miałbyś co włożyć do garnka. Ludzie z wykształceniem to powinna być elita narodu tak jak na zachodzie Europy, a nie "sztuka" jak na produkcji
Tomasz

03.04.2018 18:24

Jak komuś nie odpowiada praca w dobrej firmie to przecież może ją zmienić!! A może to konkurencja tak pisze??
LuL

13.04.2018 13:13

Piszą tak nieroby po zawodówce którym nie chce się pracować fizycznie. Trzeba było iść na studia i do biura a nie teraz płakać na warunki pracy i marne pieniądze. Niech oni winią siebie za taki stan rzeczy a nie pracodawców.
krystian

05.12.2017 08:16

Co sądzicie o atmosferze i pracy pod kamerami na produkcji?
Dżejkob

13.10.2017 00:16

Witam. Był ktoś na rozmowach na stanowisko KAM?
G.

08.11.2017 14:34

Witam, Byłem dzisiaj na rozmowie na stanowisko KAM-a w Łodzi. Uważam osobiście że podstawa przy tak dużym terenie i obowiązkach to zwyczajny żart. Na stanowisku KAS-a w jednej z Polskich firm farmaceutycznych zarabiałem ok. 5tys netto + premia Olimp zaproponował za KAM-a 2,5 tys netto plus premia Ok 2,5.... Zapewne znajdą kogoś kto będzie pracował za te grosze. Pozdrawiam
Ona

09.11.2017 11:09

Mi nawet kasy nie zaproponowali, bo sami nie wiedzieli ile. Chyba się wstydzili podać.... Śmiech na sali.

Zostaw merytoryczną opinię o Olimp Labs