4.2/5

Wizja i Misja

Praca u nas

Rekrutacja

Benefity

5. Opinie o Mille Sapori Plus Sp. z o.o.

Opinie o Mille Sapori Plus Warszawa

Nie przegap nowości o Mille Sapori Plus Sp. z o.o.!

ja

26.03.2025 07:42

bardzo odradzam pracę w tym (usunięte przez administratora) , kadra kierownicza bez kompetencji ,szef transportu - poniżej krytyki ,co mu karzą zrobić to robi ,bez swojego zdania ,całkowicie podporządkowany dyrekcji , ludzie podpi.......jeden drugiego,ogólnie lipa,kierowcy jeżdżą w soboty bo jest mus a na umowie sobót brak ????,nie polecam !!!?

Kamil

30.01.2026 23:54

Zacznijmy od podstaw, bo widzę, że pojęcia zaczynają się tu mieszać. Czy Ty w ogóle wiesz, czym jest mobbing? Bo jeśli za mobbing uznajesz zdania typu „jak ci się nie podoba, idź do kadr”, to informuję – to nie jest ani groźba, ani przemoc psychiczna, tylko wskazanie drogi formalnej. Mobbingiem nie staje się wszystko, co jest dla kogoś niewygodne. Druga sprawa – przeładowane auta. Przyszedłeś do pracy jako kierowca, widziałeś, jaki towar jest wożony, w jakich ilościach i dostałeś jasną informację, że mogą zdarzać się przeładowania. Nikt Cię tu nie wciągnął podstępem. Jeśli uznałeś, że to Ci nie odpowiada – zawsze miałeś wybór. Uszkodzone pojazdy? A teraz szczerze: ile razy Ty albo Twoi koledzy faktycznie zgłosiliście usterki, a ile razy było udawanie, że „samo się zepsuło” albo że „nie zauważyliście”? Gdyby problemy były zgłaszane na bieżąco, auta nie jeździłyby w takim stanie. Zrzucanie całej winy na innych to zwykłe mydlenie oczu. Czystość pojazdów to już w ogóle temat rzeka. Stan paki i kabiny wołał o pomstę do nieba – smród, śmieci wypadające przy otwieraniu drzwi. Ale o tym jakoś w Twojej wersji historii cisza. Łatwiej mówić o bezpieczeństwie niż o własnym podejściu do sprzętu. Historia o tym, że kierownik robił po 32 punkty dziennie, jest prawdziwa – tylko niewygodna dla Twojej narracji. Da się pracować sprawnie, jeśli się pracuje, a nie krąży po Warszawie z nawigacją, robi przerwy „na knajpę” i udaje, że czas sam się rozciągnie. Serwis pojazdów? Tak, to prawda, że firma bazuje na jednym serwisie i to nie zawsze działa idealnie. Ale mówienie o tym dopiero teraz, po fakcie, kiedy wcześniej problem nie był konsekwentnie zgłaszany, jest po prostu spóźnione. Premie – doskonale wiedziałeś, że obowiązuje noszenie butów BHP i odzieży firmowej. Sprzęt był wydany, uwagi były, a mimo to większość miała to zwyczajnie gdzieś. Jeśli ktoś nie przestrzega zasad, to naprawdę nie powinien być zaskoczony, że traci premię. To nie jest kara „znikąd”, tylko konsekwencja. I na koniec – przyszedłeś do pracy, w której obowiązują konkretne zasady. Jeśli ktoś chce je zmieniać, to robi się to rozmową i odpowiedzialnością, a nie graniem ofiary i pisaniem komentarzy po czasie. A jeśli zasady są nie do przyjęcia – zawsze można zmienić pracę, zamiast udawać, że wszyscy dookoła są winni. To nie jest hejt ani atak. To jest odpowiedź na narrację, w której ktoś, mając pełną wiedzę o realiach, nagle próbuje zrobić z siebie męczennika. Pozdrawiam.

huan

21.04.2026 18:38

niczego nie zrobicie , nigdy nie robiliście , wszystko było zamiatane pod dywan. odradzam pracę w tym (usunięte przez administratora) !!!

Były wieloletni

05.02.2026 23:23

Ta firma to kolos na glinianych nogach. Od paru lat równia pochyla w dół jeśli chodzi o poszanowanie pracownika na najniższym szczeblu(kierowca).

22.12.2025 15:46

22.12.2024 16:14

Zastanawiam się nad aplikowaniem do kilku firm i chciałbym je sprawdzić. Czy Państwa firma wprowadziła zalecenia z ustawy o ochronie sygnalistów? Czy kierownicy i dyrektorzy są sprawdzani pod kątem ewentualnej historii związanej np. z (usunięte przez administratora)? To dla mnie niezmiernie ważne kwestie zanim podejmę decyzję o aplikowaniu do konkretnej firmy.

23.12.2024 10:21

Dzień dobry Mamy przygotowany Regulamin zgłoszeń nieprawidłowości. Sygnaliści mogą przysyłać zgłoszenia na adres mailowy [email protected] lub poprzez link zamieszczony na naszej stronie internetowej, który załączamy poniżej. https://millesapori.pl/sygnalista.html

13.08.2025 00:13

Ale czy kierownicy i dyrektorzy są sprawdzani pod kątem ewentualnej historii związanej np. mobbigiem? Tego nadal się nie dowiedziałam
    Nowy pracownik

21.06.2025 14:14

Zostałam bardzo ciepło przyjęta przez zespół, dostałam wszystkie niezbędne narzędzia do pracy i profesjonalnie rozpisany onboarding. Poszukującym nowej pracy polecam tego pracodawcę

03.07.2025 23:37

Jak w każdej firmie na początku wszystko pięknie poczekaj na dalszy rozwój sytuacji .
    Pracuś

07.07.2025 18:34

zauważyłem, że zarząd usuwa wpisy tutaj. Coś jest do ukrycia?

17.04.2025 15:40

08.04.2025 15:53

WYPRAWKA DLA BOBASA

Z przyjemnością informujemy, że wprowadziliśmy nowy benefit dla naszych pracowników. Jest to Karta Podarunkowa do SMYK'a o wartości 1.000 zł w ramach "Wyprawki dla Bobasa".

Karta funkcjonuje od 1 marca, a już skorzystało w niej czterech naszych pracowników, którym serdecznie gratulujemy narodzin dzieciątka i życzymy, żeby rosły duże i zdrowe.

18.12.2024 17:35

Złozyłem dokumenty na kierowcę mam nadzieję ,że dojdzie do finalizacji .Jak ktoś może podpowiedzieć jakie są godziny pracy kierowcy.Pozdrawiam

23.12.2024 16:26

WITAM .Jakie zarobki są jako kierowca na kat b a jakie na na kat. C ?Jak wygląda praca w sobotę i ile jest sobót.?Pozdrawiam Waldemar

17.01.2025 07:54

A kiedy kierowcy dostaną aneksy do umowy? Połowa stycznia, aneksów brak. Przy wypłacie z datą wsteczną?
    Kadir

29.09.2024 21:13

Czy warto jest aplikować do firmy na stanowisko magazyniera i jaka jest atmosfera w tej firmie ?

11.10.2024 09:12

Nie warto , pupilkowanie , sprawdzanie kamer czy się pracuje . Dużo by wymieniać
    Marzena

17.09.2024 06:41

Jeszcze wcześniej wspominaliście o chwaleniu atmosfery a po najnowszych opiniach widzę ze nie każdy może sie o niej jakoś pozytywnie opowiedzieć. faktycznie widać jakieś podlizywanie sie i zabawe w pupilkowanie? Nie trawie czegoś takiego
    Roman

19.09.2024 05:12

I oni tak na luzie przyjmują to ze osoba z wyższego stanowiska chce sobie po prostu odejść? jak dla mnie chociaż podwyżką jakaś powinni próbować zatrzymać no chyba ze każdy i tak jest zastępowalny
    blady

19.09.2024 23:42

a to trzeba spytać zarzadzajacych dlaczego nie zatrzymują dobrych ,doświadczonych ludzi którzy rozumieją i słuchają ludzi .
    jaki

17.09.2024 06:34

nie polecam !!! mało douczony dyrektor operacyjny,nic nie zrobił od 2 lat żeby pracowało się lepiej,w du@ę włazi co raz to kolejnym żeby utrzymać się na stołku a zwykłych pracowników mają za nic ,kierownik floty - porażka ,intrygant i (usunięte przez administratora),ogólnie żenujące towarzystwo ,omijajcie z daleka !!!!
    Tytus

04.06.2024 19:57

Czytam że nie licząc jakiś wyjątkowo trudnych rozstań to są tu osoby chwalące sobie i atmosferę i pracę. I że pracują od lat. To gdyby mi też się tu spodobało to czy dostałbym umowę o pracę na czas nieokreślony i to szybciej niż po 33 miesiącach?

05.06.2024 08:30

Dzień dobry, zawarcie umowy na czas nieokreślony jest sprawą indywidualną, na którą istotny wpływ ma opinia bezpośredniego przełożonego. Z poważaniem, Dział HR Mille Sapori Plus
    Olo

18.06.2024 10:15

Zapomnij.. pierwsza na 3mce, potem rok, potem kolejna..
    To ja

04.06.2024 18:33

Kiedy wypłacają wczasy pod gruszą?

05.06.2024 08:17

Dzień dobry, Firma dofinansowuje wypoczynek ale informacje dotyczące wypłaty tych świadczeń przekazywane są wyłącznie osobom zatrudnionym w naszej firmie. Z poważaniem, Dział HR Mille Sapori Plus
    Domi

25.04.2024 14:05

Dzień dobry, w ogłoszeniu dla młodszego specjalisty ds. jakości i reklamacji została wpisana chęć do uczenia się i rozwijania swoich umiejętności przy czym nie widzę żadnej wzmianki dotyczącej szkoleń organizowanych dla tego stanowiska. Są domyślne?

26.04.2024 15:26

Szanowna Pani/ Panie, Oferta pracy na stanowisku młodszego specjalisty ds. jakości i reklamacji w naszej firmie skierowana jest zarówno do osób, które posiadają już doświadczenie w pracy na podobnym lub tożsamym stanowisku jak i do osób, które zaczynają je dopiero zdobywać ale posiadają wiedzę merytoryczną zdobytą na studiach kierunkowych. Potrzeba szkoleń jest ustalana indywidualnie. W obu przypadkach nowy pracownik zostanie wdrożony i przeszkolony w zależności od posiadanej wiedzy i umiejętności. Z wyrazami szacunku, Dział HR
    Agrb

30.09.2023 09:43

Ja juz tam nie pracuje,po prawie roku męczarni. Przeczekałam zeby tylko w Cv nie miec za duzo zmian. Właściciel wydziera sie na ludzi,rzucanie telefonem o ścianę jak sie wkurzy to norma. Ludzie kradnà sobie mleko z lodówki,bo właściciel nie chce przekazać mleka- ktore ma na magazynie. Żenujące oszczędzanie na pracownikach. Kamery w pokojach- właściciel kontroluje ile zdejmujesz kurtkę czy nie za długo parzysz kawe.,nie mozesz zalogować sie 5 min wczensiej,ani 5 min wczensiej wylogować bo kadry robią drake. Brak szacunku dla ludzi
    Sergio

05.01.2024 15:11

Ile w tej firmie zarabia kierowca ? I ile punktów musi zrobić w ciągu dnia ?

25.04.2024 13:47

Szanowna Pani/Panie, Dziękujemy za podzielenie się swoimi przemyśleniami na temat pracy w naszej firmie. Jesteśmy zasmuceni, że doświadczenia, które Pani/Pan opisuje, różnią się od standardów i wartości, które staramy się promować w Mille Sapori. Chcielibyśmy wyjaśnić kilka kwestii, aby rozwiać wszelkie wątpliwości dotyczące naszej praktyki biznesowej i kultury pracy. Przede wszystkim, pragniemy zapewnić, że zarówno właściciel firmy, jak i kadra zarządzająca, zawsze dążą do zachowania profesjonalizmu i etyki w każdym aspekcie naszej działalności. Wszelkie doniesienia o niewłaściwym zachowaniu są dla nas powodem do refleksji i, jeśli to konieczne, do wprowadzenia odpowiednich działań naprawczych. Co do kwestii dostępności produktów spożywczych, chcielibyśmy podkreślić, że pracownicy mają swobodny dostęp do zaplecza socjalnego, w tym do produktów spożywczych. Regularnie zaopatrujemy nasze kuchnie w podstawowe produkty, aby zapewnić komfort naszym pracownikom. Dodatkowo, pragniemy przypomnieć, że wszyscy pracownicy mają możliwość korzystania z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych, który oferuje szeroki zakres wsparcia, od dopłat do wypoczynku po różnego rodzaju pomoc materialną w sytuacjach życiowych. Jeśli chodzi o system monitoringu, pragniemy poinformować, że stosowanie kamer w miejscach pracy jest powszechnie przyjętą praktyką, mającą na celu zapewnienie bezpieczeństwa wszystkich pracowników oraz ochronę mienia firmy. Kamery nie są wykorzystywane do inwigilacji pracowników, a jedynie w celu zapobiegania i reagowania na potencjalne zagrożenia. Jesteśmy otwarci na dialog i chętnie odpowiemy na wszelkie pytania oraz rozwiejemy wątpliwości, które mogą się pojawić. Wierzymy, że otwarta komunikacja jest kluczem do budowania zdrowego środowiska pracy, które odpowiada na potrzeby wszystkich pracowników. Z poważaniem, Dział HR Mille Sapori
    @pracownik

04.04.2024 08:00

Jestem pracownikiem firmy Mille Sapori Plus w oddziale Warszawskim od grubo ponad roku. Piszę do osób, które na podstawie tych krzywdzących opinii zastanawiają się czy warto ubiegać się o stanowisko „xyz” - warto! Firma ciągle się rozwija, codziennie stajemy przed różnymi wyzwaniami ale dostajemy też cenne wskazówki od przełożonych. Ludzie tu pracują latami. Oczywiście - są negatywne komentarze (prawdopodobnie byłych pracowników -nie wnikam każdy przeżywa swoje rozstanie z firmą jak chce) ale pokażcie mi profil firmy która nie ma negatywnych komentarzy? Nie ma takich. Tu pracuje ogrom ludzi, którzy nie zamierzają zmieniać pracy. Ale jak to bywa - jak ci się dobrze pracuje to nie łazisz po stronach i nie opisujesz jak Ci jest miło i przyjemnie, ale piszę ten komentarz w obronie swojego pozytywnego miejsca pracy.
    Obecny pracownik

02.04.2024 08:55

Pracuję w tej firmie już ponad 4 lata. Wypłata zawsze na czas, miła, koleżeńska atmosfera, dużo dodatkowych świadczeń. Wszystko ok.
    Przestroga

14.01.2024 13:55

Z racji aktualnego ogłoszenia na przedstawiciela handlowego (doradce klienta) na region: Łódź, łódzkie należy tu przekazać kilka ważnych kwestii dotyczącego tego stanowiska i pracy w Łodzi. Na początek: - brak możliwości korzystania z auta służbowego do celów prywatnych (pupilki mogą tankować w piątek i poniedziałek). - auto: Tipo wersja podstawowa z ogromnym przebiegiem... (oczywiście jest rozmowa, że będzie wymiana floty - kłamstwo). - brak laptopa - oferty na starym ipadzie - brak narzędzi do oferowania, wieczna walka z kierownikiem o rabat jaki by człowiek nie zaproponował to jest źle - atmosfera... tragedia niestety, koleżeństwo jakieś dziwne układy, układziki... - baza spadkowa bez szans na rozwinięcie jej o nowych bardzo trudno z racji najwyższych cen na rynku. Jeżeli trafisz nowego klienta to okazuje się że i tak jest zarezerwowany do najstarszego stażem pracownika. Na rozmowie obiecują Ci złote góry, rzeczywistość jest po podpisaniu umowy o pracę i rozpoczęciu pracy w terenie. Zanim pójdziesz na rozmowę mocno się zastanów i dopytaj opinii ludzi - warto! Szkoda czasu, firma rodzinna ludzie bardzo mało obiektywni odklejeni od rzeczywistości jakby konkurencji nie było na rynku.
    ?????

11.03.2024 12:37

Czyli reszta argumentów została obalona jeśli do nich się nie odniosłeś/aś. Więc wniosek jest taki że bezpodstawnie kłamiesz odnośnie warunków pracy. Nie napisałam że w Łodzi ktoś robi milionowe obroty, ale w innych oddziałach - to chyba świadczy o tym że nie jesteśmy najdrożsi na rynku.

02.04.2024 08:50

Przy okazji tego komentarza pragnę przypomnieć, że wszyscy pracownicy mają możliwość zgłaszania swoich uwag dotyczących pracy, zwłaszcza z oddziałów terenowych, do przedstawicieli pracowników lub bezpośrednio do działu HR. Szkoda, że Przestroga nie skorzystał/a z takiej możliwości w trakcie zatrudnienia.

23.03.2024 07:04

Hej, widzę ze regiony pod względem handlu oceniacie. jeden z wątków dotyczy Łodzi. A co ze Szczecinem? To mój rejon i właśnie jest na niego oferta. Widełek rzecz jasna nie podają, więc jest tu może ktoś kto oceniłby jaki jest obrót i czy warto się angażować?

02.04.2024 08:30

Widełki nie są podawane ze względu na część wynagrodzenia w postaci premii, która uzależniona jest od wyników. Pracują u nas przedstawiciele handlowi, którzy w każdym miesiącu otrzymują max. wymiar premii. Budżety ustalane są dla każdego oddziału oddzielnie tak, żeby były możliwe do zrealizowania. Zapraszam do aplikowania, wszystkie szczegóły zostaną przekazane na rozmowie rekrutacyjnej.
    Luna

08.03.2024 19:21

Oddział Krakòw to kompletne nieporozumienie , brak poszanowania klienta, dyrektor oddziału ordynarny i leniwy, nie szczędzący lekceważącego tonu. Życzę wszystkiego dobrego I poszanowania klienta ,konkurencja nie śpi..

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mille Sapori Plus?

Kontakt - Mille Sapori Plus Sp. z o.o.

Kazimierza Gierdziejewskiego 7 02-495 Warszawa

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
    Klient

08.03.2024 19:13

Cudowny oddział z dramatycznym kierownikiem. Kamilu jesteś upośledzony,możesz śmiało emw6stapic o grupę.

04.02.2024 06:42

Czy widełki do oferty dla kierowcy zostały dodane dopiero teraz niedawno? Ludzie pytali o zarobki, a są wpisane jako od 5,5 do 6,5 tys. jest tu może ktoś kto aktualnie jeździ? czy te pieniądze można uznać jakkolwiek za adekwatne do wykonywanej pracy?
    Dobra praca

29.02.2024 15:02

Witam Darek z czego wiem to na100% można się dogadać że wszystkimi osobami. Jak z kierowcami, kierownikiem i też z osoba zarządzająca flota. Tylko trzeba rozmawiać i słuchać co się mówi do konkretniej osoby. A więc wynika z tego że nie każdy potrafi. Powodzenia

04.03.2024 07:59

To prawda że można się dogadać ze wszystkimi ale problem jest dużo głębszy a to nie jest miejsce na takie wywody. Nie polecam!!!
    freelancer

22.02.2024 13:03

Mam pytanie o oferty pracy w marketingu, zauważyłam nową ofertę, czy ktoś może mi doradzić czy warto? jak wygląda marketing i zakres pracy? nie widzę żadnej ich reklamy w TV ani digital więc pewnie są za mali albo nie ma budżetów? Strona www też słabiutka. W komentarzach widzę odpowiedzi z kadr więc poproszę o jakieś info czy B2B jest możliwe?

29.02.2024 13:51

Działamy w sektorze HoReCa. Naszymi klientami są więc restauracje, hotele i firmy cateringowe, stąd działania marketingowe nastawione na taki rodzaj odbiorców. Rekrutacja na stanowisko specjalista ds. marketingu jeszcze trwa, zapraszam do aplikowania, na rozmowie kwalifikacyjnej zostaną omówione wszystkie interesujące Panią kwestie.
    Kamil

14.08.2023 11:46

Ja pracuje powyżej 3 lat, Jestem zadowolony, atmosfera jest miła, praca ciekawa, jest ogólnie na luzie. Nie jest to korporacja, co dla niektórych ma plusy i minusy. Szkoleń nie ma, ale zaczynają się zmieniać na plus atrakcje dla pracowników. Kasa zawsze w terminie i jakieś bonusy przed świętami zawsze. Tak sobie mysle jeszcze, ze ta dziewczyna ze specdycji co dodala komentarz, ze żle jej się pracowało: dziewczyna dostała prace, nie sprawdziła się, podziękowali jej a ona żale wylewa w Internecie. I ten komentarz, ze któs mówił w innym języku niż ona. Dziewczyno, jak Ty mówisz w innym języku: ukraińskim i Polacy nie rozumieją, to nikt nie wystawia Ci opinii w internecie. Mega to słabe. Nie rozumiem tego, że ktoś dostaje pracę i tylko ma oczekiwania a nic od siebie. Ja jestem zadowolony i nie szukam nowej pracy.
    prals

07.12.2023 14:46

Mega to słabe? Dziewczyna po-polsku rozmawiała w pracy.A reszta nikogo nie dotycze. Po-włosku rozmawiać w polskiej firmie - to jest słabe i chore

29.02.2024 13:30

@prals Nasza firma to międzynarodowe środowisko. Centrala znajduje się we Włoszech. W warszawskim oddziale są pracownicy, którzy w związku z wykonywanymi obowiązkami używają wyłącznie języka włoskiego lub angielskiego.

31.01.2024 18:02

Pracowałam tam z Kilkoma wspaniałymi ludźmi , właściciel firmy zawsze dotrzymywał słowa , jeśli ktoś był w potrzebie nigdy nie zostawił bez pomocy . Wynagrodzenie zawsze wpływało na czas . Życzę wszystkim osobą pracującym w firmie , były pomocne i szczere wszystkiego co najlepsze i dziękuję za to co było dobre.... Wszystko kiedyś się kończy, aby coś nowego mogło się zacząć .
    Drejk

05.01.2024 15:13

Ile zarabia kierowca w firmie ? I czy duż ma punktów ?
    Lublin

19.09.2023 13:04

Nie polecam pracy w tym miejscu. Nie dostałem wypłaty na czas, utrudniony kontakt z kierownikiem Duża ilość nadgodzin za które są wypłacane groszowe pieniądze nie zgodne z prawem + sama praca nie jest odpowiednio wynagradzana
    krl

01.10.2023 20:03

w krakowie tez ta sama sytuacja: wiecznie zle wyliczone pensje i nadgodziny

03.10.2023 08:42

@Agata praca w naszej firmie to różne stanowiska i różne systemy zmianowe. Zapraszam do bezpośredniego kontaktu z działem kadr. Odpowiemy na wszystkie pytania dotyczące warunków zatrudnienia. Firma nigdy nie spóźniła się z wypłatą wynagrodzenia z tytułu umów o pracę, na podstawie których zatrudniamy ok. 90%, resztę stanowią umowy cywilno-prawne. Opóźnienia mogą zdarzać się jedynie z tytułu świadczenia usług w ramach umowy zlecenia, bo zdarzają się sporadyczne przypadki, że trzeba coś wyjaśnić. Zapraszam do kontaktu bezpośrednio z działem kadr poprzez naszą stronę internetową www.millesapori.pl/kontakt
    Kabhxsb

02.10.2023 15:41

(usunięte przez administratora)ludzi z pieniędzy na porządku dziennnym. Praca w nadgodzinach i nigdy nie widzisz za to kasy
    Graźka

01.08.2023 16:36

Kilka lat temu pisano tu o prowizji 3% od obrotu dla przedstawiciela handlowego, czy to się zmieniło od tego czasu? Może zwiększyli to troszkę? Są też dodatkowe premie za realizację zadań w danym miesiącu? Ogólnie to w necie napisali też o obowiązku pozyskiwaniu nowych klientów, dla mnie to jasne. A czy od firmy dostałabym na początek również pod opiekę obecnych klientów, aby też nie startować tak zupełnie z niczym?

03.08.2023 15:20

Zapraszamy do aplikacji na wybraną rekrutację. W trakcie spotkania wyjaśniamy kwestie związane z zatrudnieniem i systemem premiowym.

26.04.2023 13:29

Pomimo zapewnień o informacji zwrotnej w kwestii rekrutacji, bez względu na jej wynik niestety nikt nie odpowiada :) Nie wiem po co zapewniać, lepiej już nic nie mówić

27.04.2023 11:23

Dzień dobry, informację o zakończonym procesie i decyzji wysyłamy do Kandydatów na koniec miesiąca. Serdecznie prosimy o cierpliwość.

10.03.2022 09:22

Czy rotacja pracowników w Mille Sapori Plus Sp. z o.o. na Doradca Klienta jest duża? Znowu ukazało się ogłoszenie 11 października na Pracuj.pl. Czy to pracownicy odchodzą z firmy, czy są zwalniani?

13.02.2023 12:38

Stale się rozwijamy stąd często prowadzone są rekrutacje na publikowane stanowiska. Rotacja nie jest naszą praktyką. Wielu pracowników jest z nami od wielu lat. Serdecznie zachęcamy do aplikowania na publikowane ogłoszenia.
    ...

19.03.2023 10:11

Sami odchodza
    Adrian Wrocław

16.03.2022 17:25

Uważać lepiej na tą firmę. Gdyby ktoś szukał tam pracy, to zapisywać wszystko dwukrotnie i prosić o podpis pod każda obietnicą bądź słowami dyrektorki tej firmy. Nawet związane obietnice które są potem wstawione na umowie nie obowiązują tej firmy gdyż znajdą jakiś sposób na wybielenie siebie. (usunięte przez administratora) z premii

13.02.2023 12:39

Obie strony (pracodawca i pracownik) są zobowiązane do przestrzegania zapisów umowy. Taką mamy praktykę i zawsze tych zasad przestrzegaliśmy. Uważamy, że zapisując wszystko jednokrotnie w umowie, można czuć się u nas bezpiecznie. :)

24.10.2022 10:37

Na co się nastawić w trakcie rekrutacji w Mille Sapori Plus Sp. z o.o.? Umieścili kilka ogłoszeń na Pracuj.pl.

13.02.2023 12:38

Na otwartą i ciekawą rozmowę w dobrej atmosferze. Czekamy na naszych kandydatów. ????
    NIE PRACUJ TAM !!!

23.10.2022 18:51

Nie polecam pracy jako Doradca Klienta Ds. Wina na terenie całej Polski. Nie polecam z prostego powodu - Dyrektorem tej kategorii jest stara, zgorzkniała i smutna osoba, która postanowiła, że jej podwładni przeżyją jej menopauzę razem z Nią. W efekcie tego mamy do czynienia z mobbingiem (szykowany jest już pozew zbiorowy byłych pracowników wobec tej Pani) - musisz przygotować się na niesprawiedliwe i kłamliwe ocenianie Twojej osoby już na początku pracy. Tak naprawdę w krótkim okresie zwolnili się najlepsi pracownicy firmy w tej kategorii - osoby uznane i cenione w branży - w Warszawie zespół praktycznie nie istnieje bo działania tej Pani doprowadziły do zwolnień. Każdy dzień pracy w tej firmie uzależniony jest od humorów tejże Pani - dziwię się, że ją jeszcze tam trzymają.
    Też były

29.10.2022 16:15

W punkt!

13.02.2023 12:37

Każda opinia ma dla nas znaczenie, bo tylko słuchając innych możemy stawać się lepsi. Ale w tym przypadku mówimy o komentarzu pełnym nieuprawnionych inwektyw. Jest nam przykro z powodu tego komentarza, ponieważ nasza Dyrektor jest nie tylko świetnym fachowcem, ale też miłą i serdeczną osobą.

07.09.2022 13:40

Kadra zarządzająca kompletnie nie docenia pracowników ani ich nie szanuje. Ludzie z dużą wiedzą i poczuciem humoru uciekają stąd. Wyjątkiem jest Dyrektor Sprzedaży, który jako jedyny potrafi słuchać i rozmawiać z pracownikiem. Dział HR robi co może aby poprawić komfort pracy, ale niestety zarząd skutecznie im to uniemożliwia. Awans w strukturach firmy praktycznie nie istnieje (marginalne przypadki).

13.02.2023 12:33

Przykro nam czytać taką opinię. Działamy tak, by każdy czuł się szanowany i miał poczucie, że może się u nas rozwijać. Zawsze staramy się, by ścieżka kariery wyglądała tak, że pracownik za dobre wykonywanie obowiązków jest doceniany w formie podwyżki, premii czy awansu (takich przypadków w firmie naprawdę nie brakuje).

13.02.2023 12:35

Ciągle się rozwijamy. Dlatego prowadzimy wiele rekrutacji zewnętrznych jak i wewnętrznych. Przy wyborze kandydatów kierujemy się tymi samymi zasadami: cenimy kompetencje, doświadczenie i potencjał. Gwarantujemy, że nasi pracownicy za dobrze wykonywaną pracę są odpowiednio wynagradzani i mogą liczyć na podwyżki oraz premie.????

07.04.2021 11:09

Czy Mille Sapori Plus Sp. z o.o. zapewnia kartę multisportu?
    Zgoda

01.02.2023 11:46

Potwierdzam, płatne są tylko "dniówki" - za nadgodziny nikt nie wypłaca. Jak jest mało pracy, zmuszanie do urlopu. A jak dużo to robisz za długo 8h+

13.02.2023 12:30

Tak :)
    Były kierowca

11.08.2021 11:17

Nie polecam tego "(usunięte przez administratora)pracy" praca codziennie po 12h często po 14-16 czyli wyjeżdżasz o 6 wracasz o 23-24. Pracownicy zmuszani są do łamania przepisów prawa pracy oraz BHP. Wypłacanie wypłaty"pod stołem" brak wypłacania nadgodzin oraz pracy w soboty zgodnie z kodeksem pracy. Samochody niesprawne technicznie brudne zaniedbane. Nielegalni pracownicy z Ukrainy bez badań oraz umowy. Sprawa została zgłoszona do odpowiednich instytucji oddział Kraków.
    un sapore

13.10.2021 16:09

no już nie przesadzaj że jako przedstawiciel z kilkuletnim stażem pracujesz po 13 godzin, bo sprowadza się to do zbierania zamówień i od czasu do czasu na wizycie u nowego klienta, a najczęściej: wyjazd, kawa u klienta i gdzieś w zacisznym miejscu telefony i wklepanie zamówień do systemu, a z drugiej strony 3% od obrotu... to przy takiej kasie można i 13 godzin pracować
    Devu

14.06.2022 14:14

Pracować można, ale trzeba wiedzieć za co , 240 godzin w miesiącu to 1.5 etatu . Proponowane wynagrodzenie to 3600 net. To jest 15 zł / godz. Sami sobie odpowiedzcie jak atrakcyjna jest oferta pracy w tej firmie .
    kandydatka

25.03.2022 19:22

dzień dobry, czy ktoś może się podzielić opinią o pacy w księgowości?;)
    Papco

20.03.2022 18:24

Witam. Jak wygląda praca jako magazynier w Krakowie ? Jakie kierownictwo ma podejście do pracownika? Jak wygląda wypłata netto i godziny pracy w tygodniu i weekendy?
    nowa_ja

07.02.2022 19:28

Witam. Pojawiło się ogłoszenie Specjalisty d.s windykacji w Warszawie. Może ktoś więcej opowiedzieć o pracy w Warszawie na Gierdziejewskiego? widze wkomentarzach , że w 2020 też szukali na to stanowisko do pracy
    Xyz

12.02.2022 08:12

Byłem na rozmowie prace na to stanowisko w 2020 jak dopiero to stanowisko tworzyli, od tamtej pory widziałem już 4 albo 5 razy tą ofertę pracy, także chyba nie za ciekawie
    nowa_ja

13.02.2022 10:50

Dziękuję

Zostaw merytoryczną opinię o Mille Sapori Plus Sp. z o.o.