NaturAvena Sp. z o.o.

Piaseczno

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 61 ocen.

Opinie o NaturAvena Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NaturAvena Sp. z o.o.

Natalia

NaturAvena to spoko firma i może dobrze się stało, że niektórzy już tu nie pracują! Tacy potrafią tylko wszystko niszczyć.

Były pracownik

Ta firma to jedna wielka pomyłka. De**le na kierowniczych stanowiskach i tacy sami jeszcze wyżej. Nikomu nie polecam tam pracować. Firma spada cały czas w dół. Tylko patrzeć jak upadnie.

Monik

Czy NaturAvena Sp. z o.o. ma jakieś nowe oferty pracy? Nie mogę jakoś nic namierzyć a chciałabym aplikować. Jak przebiega rozmowa rekrutacyjna w firmie? Dla mnie bardzo przydatne informacje to takie bezpośrednio od pracowników, oni wiedza jak jest faktycznie.

Były pracownik 2017

Witam, Jestem byłym pracownikiem NaturAvena i chciałem się podzielić swoją opinia. Ogólnie atmosfera bardzo fajna. Miła i sympatyczna. Zarobki zgodne z moimi oczekiwaniami z rozmowy kwalifikacyjnej. Obowiązków dużo ale idzie udźwignąć. Mogłyby być premie za te wysiłki ale wiadomo, nie zawsze jest dane. Trochę się pracowało w naturawenie aż w końcu znalazła mnie sama, lepiej płatna praca. Ogólnie polecam NaturAvene

Iza

@Teresaza co dokładnie jest premia? Co trzeba zrobić, żeby ją dostać? @Zibi czy byłeś na rozmowie w NaturAvena Sp. z o.o.? Jak poszła? Na jakie pytania można liczyć? Czy wymagania są duże? @Obserwator2 czy nie ma żadnych benefitów? Czy jest jakiś socjal?

Teresa

Podstawa wszędzie jest niska i nadrabiamy premią. Wiadomo, że jest to ryzyko ale jeśli nie można inaczej !

Zibi

Chyba niektórzy mają wielką złość do firmy. Słyszałem dobre opinie o firmie i nawet aplikowałem a teraz czytam opinie na forum i zastanawiam sie ile z tego jest prawdy? Mam nadzieję, że niedługo się dowiem.

Obserwator2
@Zibi 18.08.2017 20:45
Chyba niektórzy mają wielką złość do firmy. Słyszałem dobre opinie o firmie i nawet aplikowałem a teraz czytam opinie na forum...

To nie złość tylko fakt. Podejście do pracowników jest marne a do tego zarobki do 2tys oraz mydlenie oczu premią której raczej nigdy nie dostaniesz. Zresztą jak napisałeś sam się przekonasz, powodzenia życzę.

Obserwator 2

Praca jest ale nie polecam. Kierownictwo ma gdzieś pracownika, chcą żebyś robił wszystko za marne grosze i najlepiej się nie odzywał. Premie masz liczoną od zrobionych błędów/WZ plus widzimisię kierownika, którego motto brzmi "nie chce Ci się pracować to się zwolnij i idź tam gdzie będzie Ci się chciało"(czyli jej nie masz). Kierownicy chodzą za czterema literami i czekają na Twoje potknięcia, żeby tylko zabrać premie. Dyrektorzy to samo, magazyn mają głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wieloletnich pracowników zwalniają nawet nic nie proponując i nie pytając dlaczego. Nic dziwnego, że powoli wszyscy odchodzą. Firma może i się rozwija ale magazyn stoi w miejscu.

Bartek

Może ktoś się orientuje czy oferta pracy dla magazyniera jest jeszcze aktualna? Jak się w firmie pracuje? Czy firma ma jakieś specjalne wymagania od kandydata?

Iza

@Nick zdecydowanie lepiej samemu sprawdzić, nie każdemu przypasuje taka praca to racja. Piszesz, że firma cały czas się rozwija. W takim razie czy jest jakaś szansa na dostanie podwyżki po jakimś czasie pracy? Informacja może być ważna dla osób aplikujących.

Nick
@Iza 06.08.2017 22:26
@Nick zdecydowanie lepiej samemu sprawdzić, nie każdemu przypasuje taka praca to racja. Piszesz, że firma cały czas się rozwija...

Zazwyczaj na początku roku są rozmowy o podwyzkach. Na pewno każdy dział ma inne rozmowy. W niektórych działach są dodatkowo dodatki do podstawowej pensji. Wiadomo jak ktoś jest bardzo dobrym i solidnym pracownikiem jest dodatkowo doceniany pod względem finansowym

Nick
@Iza 06.08.2017 22:26
@Nick zdecydowanie lepiej samemu sprawdzić, nie każdemu przypasuje taka praca to racja. Piszesz, że firma cały czas się rozwija...

Zazwyczaj na początku roku są rozmowy o podwyzkach. Na pewno każdy dział ma inne rozmowy. W niektórych działach są dodatkowo dodatki do podstawowej pensji. Wiadomo jak ktoś jest bardzo dobrym i solidnym pracownikiem jest dodatkowo doceniany pod względem finansowym

Franka

Ktoś tu bardzo mądrze napisał, że najlepiej zaczać pracę, jak nie przypadnie do gustu to szukać dalej. Po co wypisywać jakieś złośliwości jak to nic nie zmieni. Zawsze mówię, że praca z hobby to super połączenie.

schenkero

A ja mam wyje*ane jaja na to wszystko

Osoman
@schenkero 25.07.2017 16:19
A ja mam wyje*ane jaja na to wszystko

Wzoooooor ! Nawet moja meme ma

Osoman

co ty pierdo.... czlowieku?! Widać że ktoś z szefostwa bo podlizuje się strasznie ludzie nie czytajcie tych głupot!!!!! Racja sami sprawdźcie a odejdziecie szybko sami bo traktują przedmiotowo każdego

Nick

Najlepiej przyjść i samemu ocenić jak praca wygląda. Każdy ma okres próbny. Jest on tak samo dla pracodawcy jak dla pracownika. Jak komuś firma się nie spodoba, to nieprzedluzy umowy. A co do samej firmy, to warto spróbować swoich sił. Firma się cały czas rozwija. Jeśli chodzi o osoby w niej pracujące to jest różnie. Magazyn jest lepiej zarządzany niż bylo to wcześniej. Wiadomo każdemu coś może nie pasować. Nie da się ukryć, że w firmie największy procent uz i zwolnień chorobowych pochodzi z działu magazynu, widać jacy ludzie tam pracują. W biurze wszystkie działy się rozwijają i są zatrudniane nowe osoby. Tak samo dział handlowy, który cały czas się powiększa. Ostatnio firma weszła ze swoimi produktami do sieci Lidl co pokazuje że się rozwija. Jest już w takich sieciach jak Auchan, Tesco, Stokrotka, Carrefour, Lidl oraz wiele mniejszych sklepów i sieci. Firma ma się dobrze i na pewno będzie dalej się rozwijała i poszukiwała ludzi do pracy. Tylko muszą to być osoby które będą chciały pracować na swój rozwój oraz firmy. A tym którym tak źle w firmie proponuje zmienić ja na lepszą. Jak to mówią zawsze jest lepiej tam gdzie nas niema. Polak jest znany z tego że lubi narzekać. Warto zadać sobie pytanie czy napewno dobrze wykonywalem/uje swoją pracę i przestrzegam zasad, ktore nakreslaja kierownicy, dyrektorzy lub prezesi w firmie.

Maślak

Sądzę, że niektórzy nie moga pogodzić się ze strata pracy w firmie.

Były pracownik
@Maślak 15.07.2017 19:35
Sądzę, że niektórzy nie moga pogodzić się ze strata pracy w firmie.

Sądzę, że niektórzy już za głęboko weszli w d**ę nowym prezesom. Żadna osoba, która odeszła nie żałuję. U konkurencji zdecydowanie lepiej się pracuję.

obserwator

Czytam, te wszystkie opinie i śmiać mi się chce... Odkąd nastąpiła zmiana rządzących, ta firma idzie ale ku dołowi. Może tego nie widać, ale wszystko zawsze zaczyna się kruszyć od środka, od podstaw. Nie mówię tego z sympatii do kogokolwiek, tylko realnie oceniam to co się dzieje. Ci którzy przyszli mają może i ambicje, ale zero pojęcia o czymkolwiek. Na pewno nie o podejściu do pracowników, o traktowaniu ich jak źródła sukcesów tylko jako cyferki, które muszą się zgadzać. " Nie Ty to kto inny " to jest najwidoczniej obecna maksyma funkcjonowania tej firmy. Oczywiście są osoby, które uwielbiają się przymilać i wchodzić w cztery litery władzom firmy. I zachwalając działania, jakie podejmują, jednocześnie szczycąc się, że się jest "prawą ręką" prezesa- tylko dlaczego to samo powtarzała ta jednostka pod poprzednimi władzami? Ot, są ludzie i chorągiewki. Syf jest nie tylko w pionie handlowym, ogólnie w biurze- nie zapominajmy o magazynie. Tam się dzieją cuda :) Kierownicy, mający mniej doświadczenia niż niejedni podrzędni magazynierzy, ale fakt- jest stanowisko to " już nie są zwykli pracownicy". Pozostaje więc, wymyślanie idiotycznych zajęć, nie trzymających się żadnych podstaw logistyki- a tym bardziej logiki. Poziom irytacji zapewne sięga zenitu- ale nie u kierowników- tylko magazynierów, którzy muszą słuchać ich wymysłów. Klikunastu chłopa na magazynie- a oni zamawiają po 4 rolki ręczników papierowych do wycierania rąk, naczyń itd. I te zdziwienia jak się kończą, dosłownie po kilku dniach. Podstawowe narzędzia pracy jak rękawiczki? Są najtańsze, i pochowane po szafkach kierownika, chcesz dostać, to zapisują kiedy i sprawdzają częstotliwość pobierania, bo może za dużo zużywasz. Parodia :) Ogólnie można by napisać książkę o tym co się dzieje w tym miejscu. Z tym podejściem, sposobem relacji pomiędzy magazynierami a kierownikami magazynu, nie umiejętności rozmawiania z "podwładnymi" brak zaangażowania w odpowiednią motywację swoich pracowników, i utrzymywania zdrowych relacji na linii kierownik-pracownik- wszystko powoli będzie się wykruszało. Ci doświadczeni, a w żaden sposób nie docenieni pracownicy będą odchodzić z firmy. Bo tutaj doceniani są Ci, którzy nie mają swojego zdania, i przytakują na wszystko. I są po prostu cicho :) Masz zastrzeżenia? Jakieś uwagi? Nie zgadzasz się z czymś? Pozostaw to dla siebie i się nie odzywaj- wtedy jest idealnie. Wyrazisz swoje stanowisko? Będą Cię na każdym kroku ciągnąć za nogi w dół, bo jesteś przeszkodą. Można się zgadzać z tym co napisałem, można nie- ale tak to wygląda.

Steffi

Mam nadzieję, że po odejściu niektórych pracowników będzie normalna atmosfera do pracy. NaturAvena to dobra firma i nie potrzebuje osób, których z praca nic nie łączy

Monia

Czy NaturAvena ma jakieś nowe ofert pracy dla przedstawiciela?

Iza

NaturAvena wbrew niektórym czuje sie dobrze. Zwolnione osoby chyba chcą odreagować swoje niepowodzenie.

Natalia

Trudno jest wyrobić sobie opinie o firmie. Tak skrajnie różne oceny firmy, sadziłem ,że na forum dowiem się coś więcej ale niestety muszę sam podjąć decyzję.

gość
@Natalia 11.06.2017 18:51
Trudno jest wyrobić sobie opinie o firmie. Tak skrajnie różne oceny firmy, sadziłem ,że na forum dowiem się coś więcej ale nies...

,,muszę sam podjąć decyzję." pisze Natalia. Czy Natalia to nowy pseudonim Pani z HR?

Były pracownik

Odkąd przyszło tych dwóch prezesów "nieogarów" w firmie jest coraz gorzej. Ludzie odchodzą a ci co zostali szukają pracy i na dniach także odejdą.

Natalia

@niezainteresowany Czy masz coś konkretnego na myśli skoro tak piszesz? Podziel sie swoja opinią, może komuś rozjaśnisz wątpliwości na temat firmy? Wiem jednak , że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma. Może warto zawalczyć o firmę zamiast szukać nowej pracy?

Cezary

Mam zamiar aplikować do firmy i jak poczytałem opinie to nic nie wiem!. Tak skrajnie różne wypowiedzi są spowodowane różnym nastawieniem do samej pracy.

Julita

NaturAvena Sp. z o.o. to świetna firma i niech tak trzymają dalej.

Gregorek

Czy w firmie NaturAvena przedstawiciel handlowy ma do dyspozycji samochód, telefon i komputer? Taka fajna firma to pewnie takie wyposażenie jest? A jak przedstawia się wynagrodzenie w jakich widełkach się mieści? Czy jest tu dodatek socjalny a może jakiś inny?

Ekoludek
@Pracownik 19.06.2017 12:58
Drogi Ekoludku, 1. Wzrosty obrotów - czarno na białym przedstawiają co innego niż twierdzisz - chyba, że masz na myśli kontrah...

Pracowniku, 1 czerwca napisałeś że zarobki przedstawicieli są na bardzo fajnym poziomie. 19.06 piszesz już że nie znasz zarobków PH. Ewidentnie gubisz się w zeznaniach. Co do stażu PH to napisz dokładnie ilu ma 5 lat stażu pracy. Jeden handlowiec ma taki staż a większość pracuje od 2 miesięcy ze względu na dużą rotację! W kwestii wyjazdów integracyjnych to proszę Cię - nie pogrążaj się... Wnioskujesz że nie jestem już pracownikiem Naturavena - powiem Ci tylko tyle - zdziwiłbyś się... Na koniec powiem Ci że cała firma trzyma kciuki żebyś zmienił pracę bo już każdy ma Cię dosyć pupilu prezesa. Pozdrawiam. Ps. Jak widzę godziny Twoich postów to już wiem dlaczego firma ledwo ciągnie. Zamiast siedzieć w necie i pisać te bzdury to weź się do roboty. Niech firma ma w końcu jakiś pożytek z Ciebie.

Były pracownik (kolejny)
@eko 13.06.2017 22:44
kontakt z byłymi pracownikami zabroniony pod karą zwolnienia z pracy, jak to możliwe?

Jest to od górne zastrzeżenie prezesów. A ten kto chciałby utrzymywać kontakt po prostu się boji aby nie stracić pracy.

Nikita

@Jacu Jesli niemozliwe to napisz prosze cos wiecej.

Zella

Interesuje mnie praca jako koordynator sprzedaży w Piasecznie, może ktoś dodałby kilka informacji na ten temat? Słyszałam dobre opinie o firmie ale lubię wiedzieć wcześniej z kim rozmawiam. Na jaką rozmowę mam się przygotować, ciężką czy w miarę spoko?

jacu
@Zella 18.04.2017 11:23
Interesuje mnie praca jako koordynator sprzedaży w Piasecznie, może ktoś dodałby kilka informacji na ten temat? Słyszałam dobre...

,,Słyszałam dobre opinie o firmie" to niemożliwe :)

Nikita

Bardzo sie ciesze.. a wiecej konkretow niz "spoko firma z fajnymi ludzmi" ?? :))

Krzysztof

NaturAvena jest spoko firmą z fajnymi ludźmi w pracy.

Nikita

Witam. Czy ktos moglby rzeczowo wypowiedziec sie na temat warunkow pracy ph tj., Wysokosci podstawy oraz czy plany sa wykonalne, narzedzi pracy w tym jakosci samochodu sluzbowego i socjalu? Z gory dziekuje

Pan Karmnik

Negatywne opinie są kasowane, czego się wstydzą? Pani z HR ciężko pracuje nad pisaniem pozytywów, a odpowiedź Pana Karmy oddaje ciepłą i pełną kultury atmosferę panującą w Naturavenie. Wstyd się przyznawać do tej firmy. Nawet u konkurencji są znacznie lepsze warunki...

D

Odkąd przyszło tych dwóch idiotów prezesów to jest tragedia. Nikomu nie polecam.

Pan Karma
@D 03.04.2017 00:16
Odkąd przyszło tych dwóch idiotów prezesów to jest tragedia. Nikomu nie polecam.

Tak się składa, że dzięki tym nowym 2 prezesom firma idzie do przodu i na szczęście poznali się szybko na takich nierobach jak ty Panie "D" - wiem kim jesteś i dla dobra Firmy Ciebie już tu nie ma. Pozdrawiam i powodzenia w dalszej egzystencji lesera. Teraz nie dziwi, że w CV miałeś aż tyle krótkich stażów w różnych firmach...

Natalia

NaturAvena Sp. z o.o. słyszałam dobre opinie i postanowiłam tu startować do pracy. Jestem już po rozmowie i czekam na informacje. Rozmowa była bardzo sympatyczna.

poa

skoro firma ma dwie swoje siedziby to śmiem twierdzić, że da się z nimi dobrze współpracować :)

HR

Witajcie, tu ja, "pani rekruterka", jak mnie niektórzy nazywają. Spieszę z wyjaśnieniem dlaczego, niektóre oferty pracy pojawiają się kilkakrotnie. Powody są różne: 1. głównie dlatego, że rośniemy. W ostatnim roku zatrudnienie wzrosło o 33%. Rynek nam sprzyja, czyli świadomość klientów, że zdrowe odżywianie to podstawa. 2. nie zawsze udaje się znaleźć osobę, która chce np. pracować w Piasecznie, to to dla nas poważne ograniczenie- nasza lokalizacja. 3. Bywa, że kandydat uczestniczy w kilku rekrutacjach jednocześnie... i już myślimy, że znaleźliśmy wymarzonego- a tu nic z tego (dostajemy kosza), wybiera inną ofertę i ma do tego prawo . 4. Niektórzy zwyczajnie nie przechodzą okresu próbnego... niestety do tej grupy najczęściej zaliczają się magazynierzy. To jest dla nas duży problem. Próbujemy budować trwały zespół, potrzebujemy też coraz więcej osób. A tu nowozatrudniony np. permanentnie się spóźnia albo nie przyjdzie do pracy danego dnia bez zapowiedzi... bo ma inne "sprawy na głowie". Są też osoby, na innych stanowiskach, które zwyczajnie nie chcą się rozwijać. A przecież firma się rozwija. Ale aby nie było tak smutno, muszę się pochwalić, że coraz więcej kandydatów po prostu baaaardzo chce z nami pracować. Chce! Czasami aż szkoda, że w konkretnym czasie nie mam więcej miejsc, np. dla tej osoby perfekcyjnej i dodatkowo dla tej, która mogłaby być idealna po małym uzupełnieniu kompetencji- bo jest bardzo zmotywowana. Życzę wszystkim udanych poszukiwań. Najważniejsze, aby podjąć pracę z optymizmem. Ps. Spróbujcie odwiedzić nas w biurze o 16:32 …. Nikogo nie zastaniecie 

MarcinKrysk
@HR 11.03.2016 12:10
Witajcie, tu ja, "pani rekruterka", jak mnie niektórzy nazywają. Spieszę z wyjaśnieniem dlaczego, niektóre oferty p...

Witam. Zgadzam się w 100%. Niestety u nas w kraju Panuje mentalność iż nie zapłać mi ale nie koniecznie muszę coś robić albo oszukam ale nie chce być oszukanym. Niestety nie ważne w jakiej pracy ale trzeba do każdej trzeba podejść z sercem bo inaczej nie ma sensu bo prędzej czy później albo ciebie zwolnią albo samemu się zwolnisz. " Z niewolnika nie ma pracownika". Każdemu należy dać szanse 1,2 może nawet trzecią ale później niestety. Każdy by chciał dostawać określoną sumę pieniędzy a nic nie robić , na tym to nie polega. Jeśli coś zrobisz dobrze i dostaniesz za to wynagrodzenie to wtedy jesteś z siebie dumny. Bynajmniej ja tak mam. Odrazu mówię nie jestem pracownikiem tej firmy ,chodź nie ukrywam że wysłałam CV i branża mnie bardzo interesuje. Pozdrawiam (usunięte przez administratora)

bamol

niepolecam pracy w tym miejscu nieprzyjemni pracownicy w biurze, osoba od wynagrodzen ma pretensje za to ze sie o cos spytalem, poza tym wynagrodzenie znacznie mniejsze niz umowione wczesniej

anonim

(usunięte przez administratora)

były kandydat

Antek - piszesz tak : "z tego co wiem to dobrze płacą i mają całkiem spoko socjale i ubezpieczenie zdrowotne". To ile dokładnie płacą ? Podstawa to.... ? Jaki system premiowy ? i jaki jest ten "spoko socjal? ?? Podziel się wiedzą - no chyba, że tak naprawdę to nie wiesz.... ps. znasz jakąkolwiek firmę z branży eko/bio, która do obsługi regionu warszawskiego potrzebuje więcej niż jednej osoby ?

były kandydat

Ogłoszenie na regionalnego PH na mazowieckie pojawia się trzeci ( 3 ) raz z kolei - więc albo kandydaci tacy słabi i nie mają z czego wybrać, albo też w drugą stronę, czyli oferta firmy zdecydowanie nie powala na kolana i chętni nie podejmują się pracy lub po paru dniach rezygnują z różnych powodów, niekoniecznie wyłącznie finansowych... No chyba, że z samą rekrutacją na jeden etat w tej firmie nie dają sobie rady ;-)

Artman

Aplikuj jak najbardziej bo to fajna firma, która według mojej oceny ma ogromna przyszłość, sporo poczytałem o tym segmencie i wzrosty roczne można robić konkretne, a co do mojej rekrutacji hm zwyczajnie to sie czuje czy pracodawca jest zainteresowany twoimi usługami, moimi niestety nie był, ale warto powalczyć składaj aplikacje :) pozdrawiam

artman

Ja byłem na rekrutacji w tej firmie dwa miesiące temu, pierwszy etap przeszedłem z bardzo miła Panią od rekrutacji, następnego etapu nie przeszedłem już po 3 minutach rozmowy wiedziałem, że kandydat już został wybrany, mimo to walczyłem do końca :p szkoda bo by mieli ponad przeciętnie zaangażowanego pracownika.. pozdrowienia dla Pani rekruter :p

Rekrutacja

Witam, osobiście zajmuję się rekrutacją do Api-Eko. Wczoraj jeden z kandydatów przyznał, że wnikliwie przeczytał opinie o naszej firmie na tym portalu. Postanowiłam sama je zweryfikować. Dziękuję wszystkim za zaangażowanie w ich tworzeniu :) Dla mnie, szczególnie przydatne w procesie rekrutacji są opinie negatywne. To taki rodzaj testu na naprawdę zmotywowanego, potencjalnego pracownika. Jeśli kandydat potrafi racjonalnie ocenić posty (zinterpretować kto je pisze i jaki jest poziom frustracji ich autorów), a następnie stawić się na rozmowę kwalifikacyjną z nadzieją na zatrudnienie- to właśnie takiej osoby szukamy: inteligentnej i chętnej do pracy! Z naszej strony gwarantujemy ZAWSZE TERMINOWE świadczenia, umowę o pracę, rozwój i dobrą atmosferę. Ten się przekona, kto jest dobry. Zapraszam!

***

Jako były pracownik (jeden z wielu, jak można się dowiedzieć)stanowczo odradzam wszystkim nawet myśl o zatrudnieniu się w tym bałaganie. Podpisuje się obiema rękami pod opinią osoby o nicku: "była specjalistka BOK - fakturzystka". Z resztą zapytajcie kogokolwiek z pracowników biura czy magazynu (poza panią, która jest pomagierem prezesa - oczywiście). Nie sądzę, żeby choć jedna opinia była pozytywna, a to wiele świadczy o tej firmie. Stanowczo odradzam !!!!

Renata

Pracuję w tej firmie od początku jej istnienia czyli już 5 lat. Z perspektywy czasu jaki spędziłam w tej firmie mogę rzetelnie ocenić Api-Eko. - Firma powstawała od podstaw bez bazy klientów oraz dostosowanego do rynku produktu. Metodą prób i błędów wprowadzaliśmy nowy asortyment oraz zdobywaliśmy nowych klientów. Obecnie jesteśmy głównym dostawcą produktów do sieci Auchan, Real, Leclerc oraz wielu innych. - Przez 5lat nigdy nie było opóźnienia z otrzymaniem wynagrodzenia, odebraniem urlopu, skorzystaniem ze zwolnienia lekarskiego. - Każdy z handlowców ma do dyspozycji telefon oraz auto służbowe z którego możemy korzystać prywatnie, musimy jedynie prywatnie zatankować. - Pracy jest bardzo dużo, mamy możliwość rozwijania własnych umiejętności i podejmowania samemu wielu decyzji. Z każdą sprawą zawsze można zwrócić się do prezesa. - Tworzymy rodzinny zespół, pomimo różnicy wieku każdy z każdym jest "na Ty". - W każdy poniedziałek w firmie odbywają się spotkania na których omawiamy sprawy handlowe. - Jak w każdej firmie handlowcy rozliczani są na podstawie założonych planów. Mamy 3 progi sprzedaży - im więcej sprzedamy tym więcej zarobimy logiczne. Podstawa+ premia. - Pracę w Api Eko polecam każdemu kto jest ambitny, pracowity, kreatywny zdecydowanie odradzam tym którzy myślą że odbębnią 8 godzin, przesiedzą ten czas na Facebooku, wypija kawkę i wszystko zrobi się same. - Przez 5 lat w firmie zmieniło się wielu pracowników większość została zwolniona za swoją niekompetencję. Zapewne poznałam wszystkich tych którzy tu pracowali a teraz wypisują wszystkie negatywy. - Firma ciągle się rozwija, obecnie poszukujemy handlowca na teren Warszawy oraz pracownika do biura obsługi klienta. Odpowiadam na pytanie dlaczego tak często poszukujemy pracownika do biura obsługi klienta - jedna z dziewczyn awansowała i przejdzie do działu handlowego, druga jest w ciąży. Jeśli ktoś jest pracowity również zostaje doceniony. - Z perspektywy czasu mogę stwierdzić że początki działania firmy były istną "partyzantką" jednak z czasem wypracowaliśmy solidną firmę i z czystym sumieniem mogę polecić pracę w Api-Eko. Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych pracowników.

gość

Witajcie, pracowałem na początku roku w Api-Eko na stanowisku magazyniera. Na brak pracy jak wcześniej ktoś napisał nie można narzekać. Jedynym minusem na magazynie jest kierownik ( gość 50+ palący 3 paczki fajków przez 8 godzin pracy, wychodzący co 10 minut na palenie, strasznie irytujący ) ogólnie na magazyn zatrudniają młodzież która ma się podporządkować starszemu chłopu... Jeżeli ktoś ma małą cierpliwość to nie polecam. Pozdrwo

Michał

Ludzie piszący negatywy to zazwyczaj grupa społeczeństwa której brakuje ewidentnie ogłady (kto nie wie co to ogłada odsyłam do słow. jęz. polskiego). Wszyscy uważają się skrzywdzeni a w lustro to nie łaska spojżeć. Pracuję w spółce siostrzanej do Api - Eko, która mieści się w tym samym budynku. Narzeczona pracuje w Api. Przyglądam się od dłuższego czasu co dzieje się w spółce i nie widzę żadnych podstaw by wygłaszać jakąkolwiek negatywną opinie. Byli pracownicy narzekają na niewypłacalność nadgodzin - w takim razie niech poszukają pracy w urzędzie od 8 do 16. Ten kto mądrzejszy wie że nadgodziny w końcu odbiją się pozytywnie w karierze. Nie ma nic od razu. Pokorne ciele dwie matki ssie. Uwaga! Odkrywam wielką tajemnicę - negatyw = pracownik roszczeniowy (taki który nigdy nie zagrzeje miejsca w jednej spółce, wynika to z jego charakteru) Pozdrawiam wszystkich tych który ptrafią spijżeć w lustro i przyznać się do własnych błędów. Powodzenia!

anonim

(usunięte przez administratora)

mmm
@była specjalistka BOK - fakturzystka 13.10.2014 09:58
aniu, pracowałam tam i twierdzę, że zdecydowanie nie warto: Wymagania: -niezbędna pracowitość i odpowiedzialność, komunikat...

hej, a możesz powiedzieć mniej więcej jakie zarobki i ile czasu tam popracowałaś? aby mieć namiastkę tego jaki jest tam przemiał pracowników.

Amon
@była specjalistka BOK - fakturzystka 13.10.2014 09:58
aniu, pracowałam tam i twierdzę, że zdecydowanie nie warto: Wymagania: -niezbędna pracowitość i odpowiedzialność, komunikat...

Każdy ma Swoje zdanie odnośnie jednej pracy. Jeżeli chcesz sobie posiedzieć i nic nie robić to z pewnością to nie miejsce dla Ciebie, co akurat się sprawdzilo. Proponuję pracę w bibliotece tam jest cisza i spokuj, obecnie mało się dzielę... Jeżeli widzimisiami nazywasz różne pomysły na sprzedaż i biznes to aż się boję Twoich pomysłów, których jak widać nie potraisz zrealizować. Życzę powodzenia na dalszej drodze zawodowej.

Pracownik

Pracuję w firmie od roku i jestem zadowolona. Bardzo fajny i pomocny zespół,pensja zawsze na czas. Prezes z którym zawsze można się dogadać, a jak trzeba zawsze pomoże. Generalnie widać prężny rozwój spółki. Polecam!

Amon

Jestem pracownikiem firmy Api-Eko przeszło 3 lata, i bardzo się dziwie czytając takie negatywne opinie. Atmosfera w firmie jest bardzo dobra, ludzie naprawdę mili a zespół bardzo zgrany. Faktycznie na brak zajęć nie można tu narzekać ale wszystko jest adekfatnie wynagradzane. Niektóre osoby przychodząc do nas pracować poprosu nie przykladają się do swoich obowiązków a tu nie ma czasu na obijanie się, po pierwszych miesiącach widać czy ktoś pracuje rzetelnie czy nie. Osobiście bardzo polecam pracę w tej firmie.

Georgia

Ha! A ja odwrotnie- dostałam propozycję pracy w Api ale dostałam też w innym miejscu, bliżej mojego miejsca zamieszkania (Solec) i za nieco mniejsze pieniądze (niestety) ale coś za coś. Na rozmowie powiedziŁam, że mam 2 letnie dziecko i z pewnością kiedyś jeszcze jedno chcę urodzić i mimo to dostałam propozycję pracy. Mam pozytywne odczucia. Trzymam kciuki za rozwój, bo z tego co widziałam i słyszałam to bardzo się rozwijają. Szkoda, że jeszcze nie stać mnie na życie eko- ale mam nadzieję to się zmieni. Takich jak ja są miliony, więc duża przyszłość przed tą firmą... Kurczę aż mi szkoda.

Miamamma

A ja jestem po rozmowie kwalifikacyjnej. Dokładnie wiedzą kogo szukają, mają plan. Nie znam dobrze Excela a tu była taka potrzeba. Nie wiem co sądzić o tej firmie ale pracownicy jeżdżą służbowymi autami, mają chyba zgrany zespół. Szkoda, bo miałabym blisko do pracy.

Zostaw opinię o NaturAvena Sp. z o.o. - Piaseczno

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NaturAvena Sp. z o.o.