Staffer Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Staffer Sp. z o.o.

skor 2013-09-10 14:32:27
Gdzie jest siedziba firmy Staffer w Łodzi ??
Staffer 2013-10-03 16:35:05
W sprawie nawiązania współpracy proszę o kontakt telefoniczny pod nr 664475401.
Staffer 2013-12-06 12:52:16
Droga Konkurencjo bardzo dziękujemy za wyrażenie swojej opinii. Ceny jakie oferujemy, a co za tym idzie stawki wynagrodzeń, są odpowiedzią na potrzeby naszych Klientów. W nawiązaniu do naszych Pracowników, to chcielibyśmy podkreślić, że wierzymy w ludzi, których charakteryzuje chęć do nauki i zaangażowanie, do tego dodajemy nasze doświadczenie i cykl szkoleń, poprzez co dysponujemy wspaniałym personelem. Jesteśmy dumni z naszego Zespołu i z naszej oferty, która cieszy się powodzeniem na rynku warszawskim.

Pozdrawiamy i życzymy równie owocnych sukcesów!
lolo 2014-01-10 11:04:31
Staffer jest spoko jeśli jesteś studenciakiem albo dopiero co zawitałeś do Warszawy nie masz żadnego doświadczenia ani perspektyw, dostaniesz umowę o prace i z wszystkimi się tam dogadasz, choć w hotelach może być już różnie, bo jeśli nie masz doświadczenia to te psełdo szkolenia nie pozwolą Ci go zdobyć, wtedy musisz liczyć się z niemiłymi uwagami starszych pracowników i pracowników hotelu, ale jesli już pójdziesz kilka razy w jakieś miejsce, jesteś w miarę ogarnięty i ludzie się na Tobie poznają to jest już luzik. Z tym że pamiętajcie tak naprawdę na początku nie jesteście kelnerami, nikt w hotelach was zresztą tak nie traktuje mimo że tak do was mówią, w takiej pracy jesteście podawaczami, nie łudźcie się, że zostaniecie dzięki takiej pracy barmanami i somelierami, po prostu praca na start a później szukajcie czegoś innego, nie siedźcie tam za długo i pamiętajcie o swojej godności i o tym że potraficie robić coś lepszego.
2
Kasia 2014-02-05 17:04:39
Ja pracuje w firmie od 2 lat. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Sama mogę zapisywać się na zmiany, dodatkowo często dostaje telefony z wolnymi zmianami. Poznałam kilka fajnych miejsc w Warszawie.
POLECAM !!!
xxzzxx 2014-02-26 17:42:49
nie polecam..pracowałam rok, za taka robotę np w sofitelu lub novotelu level 1 dostaje 8 zl? porażka..rozumiem luźne bankiety siedzenie i polerowanie szkła, ale nie ponad 1000 śniadań w novotelu. idziesz do hotelu na zmiane, nie wiesz czegos, jestes pierwszy raz?nikogo to nie obchodzi (usunięte przez administratora)
1
CENDROWSKI 2014-03-19 23:49:36
pracuje w staffer od miesiaca pracuje mi sie dobrze fajni ludzie przewaznie. organizacja spoko i zachecam pozdrawiam; M.P ;0
1
jess 2014-06-25 20:40:04
Czy osoba kończącą 18 lat w listopadzie tego roku może zacząć u Was pracę ?
1
Staffer 2014-06-26 13:33:01
Staffer przyjmuje do pracy wyłącznie osoby, które ukończyły 18 rok życia. Serdecznie zapraszamy w listopadzie:)
kk 2014-07-22 13:52:12
Jakie konkurencyjne firmy polecasz?
Staffer 2014-08-01 09:42:48
Firma Staffer nigdy nie umawia pracowników na dzień próbny za który nie płaci. Każdy przepracowany dzień przez pracownika zostaje wliczony do wynagrodzenia. Jeżeli chodzi o dzwonienie w ostatniej chwili wynika to z tego, że inny pracownik w ostatniej chwili zrezygnował ze zmiany. Jeżeli firma Staffer sama dzwoni do swoich pracowników proponując pracę to chyba nie jest nic złego...
on34 2014-08-29 20:06:36
STAFFER TO baza cwaniaków którzy nie dość że pobierają kase za szkolenie i konto internetowe to jeszcze wysyłają przypomnienia o 24.00 dodatkowo rezygnując ze wsółpracy cały czas wydzwaniają czy nie jestem chętny do pracy a najgorzej w przypadku sprawozdań za godziny pracy - mają zdolność do skrócenia czasu pracy nawet o 2 godziny - lepiej patrzcie co podpisujecie bo oszustów i cwaniaków nie brakuje
1
1337 2014-09-18 19:50:46
Gdzie kolega zarobil 40zl? Bo na pewno nie w stafferze przez 8godzin pracy. Chyba, ze dostales kare za opierdzielanie sie siedzac na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak jak to wyzej opisales.
Na pewno nie bede szukal pracy u kogos, kto nie ma swojej domeny
1
1337 2014-09-18 19:53:27
Nastepny kombinator. PRacuje tu 1,5 roku i jakos nigdy nie mialem problemow. Moze dlatego ze zawsze mam odpowiedni stroj i jestem na czas. Jak ktos sie spoznia po 2 godziny, to nic dziwnego, ze Ci potracili kase.
Trudno, abys szkolenie kelnerskie dostal za darmo. Idz do konkurencji, tam jest szkolenie za darmo, tylko ze po takim szkoleniu klienci Cie wysmieja.
Nikt nigdy mi nie skrocil godzin pracy ot tak sobie.
Staffer 2014-09-18 20:05:34
Firma Staffer nikogo nie zmusza do pracy. Rodzaj pracy każdy wybiera sam. Warunki zatrudnienia, wynagrodzenie, ilość pracy jest przedstawiana przed podpisaniem umowy. Skracanie lub wydłużanie zaplanowanego czasu pracy wiąże się z przesunięciami imprez które obsługujemy. Pobieranie opłaty za szkolenia kelnerskie w wysokości 30 zł to znacznie mniej niżeli warte jest takie szkolenie, dodatkowo koszt takich szkoleń w innych firmach jest znacznie wyższy. Przypominamy, że czas pracy to nie jest wstępny harmonogram zmiany, tylko faktycznie przepracowane godziny - za które zawsze jest wypłacone wynagrodzenie na czas.
W razie pytań lub wątpliwości zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z firmą:)
1337 2014-09-18 20:11:05
Z tego co wiem, to hotel w ktorym ja pracuje zatrudnia w ten sposob czesc pracownikom. Maja wtedy co prawda umowwe zlecenie, ale za to zarabiaja wiecej bo hotel moze im wiecej dac. No i nadgodziny maja platne, ja niestety musze je odbierac
ewe 2014-10-13 18:05:08
Czy jest jakaś minimalna ilość godzin do wyrobienia na miesiąc?
STAFFER 2014-10-14 11:52:20
Firma Staffer nie wymaga wypracowania danej ilości godzin w miesiącu. Każdy pracuje tyle ile może.
Na każdy e-mail jest odpowiedź. Sprawy administracyjne są wyjaśniane od poniedziałku do piątku. Każdy kto ma wątpliwości co do wypłaty - prosimy o kontakt pod odpowiednim adresem e-mail (wszystkie adresy można znaleźć na naszej stronie internetowej w zakładce "przydatne kontakty").
2
Staffer 2014-10-15 11:59:35
Przy podpisywaniu umowy wiedziałaś ile będziesz zarabiała na levelu 1. Sama wybierasz sobie zmiany na jakich pracujesz nikt nie zmusza pracować w weekendy i na zmianach wieczornych. Jeżeli szukasz pracy od poniedziałku do piątku od 8 do 16 to zapisuj się na takie, a nie inne zmiany.
alicia 2014-10-16 14:26:55
witam. Czytając te opinie nie jestem pewna czy w tej samej firmie pracuję o której tu mowa. W Staffer w którym pracuję jest super. Admosfera extra, ludzie fajni. Oczywiście spora rotacja bo nie każdy niestety nadaje się do tej pracy. Taki, który myśli że przyjdzie postoi trochę i dostanie pieniążki nie ma szansy bytu tutaj. Ja polecam. Dobry sposób na dorobienie sobie w wolnych chwiach, bo to ja decyduje kiedy chcę pracować. Zarobki też OK. Wiadomo, że jeśli przychodzisz "zielony" to od razu nie dostaniesz dużej kasy, ale spokojnie swoją pracą możesz sobie zapracować na podwyżkę. A tych którzy potrafią tylko narzekać pozdrawiam i życzę im powodzenia.
2
mati 2014-10-18 21:29:31
również pracuję od blisko roku w stafferze i na nic nie narzekam, pieniądze się zgadzają, płacone są na czas, z nikim i z niczym problemów nie mam. Grafik internetowy - super sprawa, bo w każdym tygodniu inaczej mam zajęcia zorganizowane i sam mogę sobie wybrać kiedy pracuje.nie widzę żadnych negatywów.
kika 2014-10-19 11:12:48
Rozpoczynam z nimi właśnie współpracę, idę na szkolenie. Wszystko wygląda dobrze, warunki umowy (podpisałam ją dopiero) korzystne. Napisze niedługo co i jak.
1
ew 2014-10-24 14:11:24
Czy potrzeba jest książeczka sanepidu? Jeśli tak czy jest możliwość, żeby wyrobić ją po podpisaniu umowy?
1
Staffer 2014-10-27 13:41:04
Książeczka sanepid jest wymagana do pracy w gastronomii, można ją wyrobić po podpisaniu umowy.
Staffer 2015-01-06 12:33:55
Bardzo dziękujemy za wyrażenie Swojej opinii. Wspomniane zachowanie jest jak najbardziej niedopuszczalne. Powyższa sprawa została już przekazana do kadry zarządzającej w celu weryfikacji.
2
mir 2015-01-28 13:36:04
Pracuję tam od lata,wiadomo praca jak praca,raz jest lepiej raz gorzej.Pracowałem wcześniej w b.kingu,jeśli chodzi o gastronomie, ale tam nie wytrzymałem zbyt długo.Na początku było mi ciężko ogarnąć wszystkie te miejsca w których pracowałem i ludzi,ale potem było już lepiej.Ogólnie poznałem tam dużo fajnych osób i nauczyłem się wielu nowych rzeczy,pieniądze są zawsze na czas, czasami nawet wpadnie jakiś napiwek, słyszałem nawet,że ktoś dostał 500 euro podczas imprezy.Teraz jest trochę mniej pracy bo nic się nie dzieje,ale to dobrze bo mam teraz sesje.Pozdrawiam
hornet 2015-02-07 00:54:07
Jeśli oczekujecie, że w Stafferze będziecie brać pieniądze za nic, stanie z rękami w kieszeniach, miganie się od pracy to nie macie w tej firmie, ani całej gastronomii czego szukać. KAŻDY ma szansę awansować na lvl 3, wystarczy nie być idiotą, nie mieć 'wywalone' na to co się robi. W Krakowie mamy świetną ekipę gdzie zawiazalem świetne znajomości a nawet przyjaźnie. Przyjechałem do Krakowa, Staffer mnie przygarnal, teraz zarabiam przyzwoite pieniądze bo się staram. Spójrzcie tylko co można wyczytać z tych negatywnych komentarzy : lubi zarabiać siedząc i aktywna praca mu nie odpowiada inny narzeka że go poganiaja (to nie wina Staffera tylko klienta) nigdy nie dostałem nawet 1zl mniej niż się spodziewałem. Uczciwa, zdrowa firma ze świetną atmosferą
2
muzzy 2015-02-11 18:56:39
Witam czy korzystanie z konta internetowego w firmie Staffer jest płatne?
1
Staffer 2015-02-12 10:36:08
Korzystanie z konta internetowego Staffer jest bezpłatne.
Perspektywy 2015-02-17 23:00:49
Znajoma dostała pełny etat w jednym z hoteli, dzięki stafferowi, polecam.
1
Staffer 2015-03-02 10:06:40
Witam,
Jeżeli ktokolwiek ma jakiekolwiek zastrzeżenia co do kompetencji osób pracujących w biurze Staffer oraz co do ich awansu na te stanowiska zapraszam do bezpośredniego kontaktu z Kadrą Zarządzającą Staffer, w celu przedstawienia Swoich wątpliwości co do konkretnej osoby. Dla informacji Pani Marta pracuje w oddziale Krakowskim Staffer od 2012 roku. Jeżeli chodzi o brak kompetencji z naszej strony z powodu rzekomego braku biura, hmm... wydaje mi się, że to jednak nie o Naszą firmę chodzi. Biuro posiadamy :) Jak i również sale szkoleniową (w niektórych miastach szkolenia robione są bezpośrednio u Naszych Klientów). Stawki po jakich jest liczone wynagrodzenie oraz system levelowy, który obowiązuje w Staffer jest przedstawiany na spotkaniu rekrutacyjnym przed podpisaniem umowy - co za tym idzie - osoba podpisująca umowę godzi się na pracę na stanowisku kelner, zmywak czy kucharz po określonej stawce.
1
Staffer 2015-03-25 10:55:56
Wynagrodzenie zależy tylko i wyłącznie od ilości przepracowanych godzin w miesiącu. Oferujemy pracę w różnych miejscach na terenie Warszawy, Serocka, Łodzi, Krakowa, Wrocławia oraz Katowic. Każdy znajdzie coś dla siebie. Pracę w Staffer można traktować jako stałą oraz jako dorywczą. Wszystko zależy od Waszej dyspozycyjności oraz ilości zleceń od Naszych Klientów.
Zdegustowana 2015-05-08 08:47:14
Brawo! To chyba nie doczytała w umowie podpunktu o zakazie konkurencji :D
xxx 2015-06-08 12:12:28
jakie firmy są konkurencja dla firmy Staffer?
1
Karolina 2015-08-27 15:51:22
Pracuje w Staffer od kilku miesięcy. Jestem ogólnie bardzo zadowolona, na początku się trochę obawiałam bo nigdy nie miałam doświadczenia na stanowisku kelnerki ale jestem pozytywnie zaskoczona:) POLECAM:) Fajni ludzie, na zmianach w hotelach czasem ciężko jak to w tego typu pracy ale pracuje kiedy chce nikt mnie nie zmusza. Ja pracuję dorywczo ale jest mnóstwo osób, które wyrabiają etaty.
Kraków 2015-09-03 17:39:24
Firma jak firma. Nie ma co się dziwić, że w outsourcingu zarabiają wyłącznie menadżerowie, bo tak jest wszędzie, ale jeśli ktoś nie ma czasu na etatową pracę, trzeba się na to godzić. Stawki nie za wysokie, ale wypłaty zawsze na czas i tyle ile trzeba. Łatwy awans jeśli ktoś tylko chce i fajna atmosfera w pracy(nie spotkałam się z brakiem szacunku, a koledzy w pracy zawsze chętnie pomagają sobie nawzajem). Krakowscy konsultanci (z innymi styczności nie miałam) są zawsze do dyspozycji i raczej starają się rozwiązywać wszelkie problemy polubownie. System internetowy wymaga zdecydowanie poprawy.
krk 2015-09-05 23:59:51
Na plus bardzo elastyczny grafik i możliwość zapisywania się na zmiany tylko wtedy kiedy się chce. Stawki niestety dosyć niskie, ale coś za coś. Atmosfera pracy w miarę ok.
krk 2015-09-06 14:38:58
jedyny ogromny plus to elastyczny grafik.
za większą stawkę + duże napiwki (który w stafferze się nigdy nie zobaczy) znalazłem pierwszą lepszą pracę na rynku, bez poniżania ze strony menadżerów i osób "bardziej doświadczonych" + trzeba się prosić o jedzenie, które niby miało być zapewnione (zazwyczaj go po prostu nie ma)
1
Karol 2016-02-24 12:27:42
Śmieszą mnie nie które wypowiedzi.. Większość wypowiadających się to pewnie osoby które nie czytają umowy i są pospolitymi cwaniakami, których nie raz miałem dość na zmianach (zły uniform, podejście do pracy zerowe,miganie się przed pracą,wyjadanie z bufetów i cały czas narzekanie na stawkę).

Dodatkowo samemu się decyduje o swoim grafiku i godzinach(dlatego nie rozumiem osób które narzekają na kary za nie przyjście) + wypłata zawsze jest na czas (wiadomo były czasami niejasności w wypłacie ale po skontaktowaniu się z Stafferem było wszystko wyjaśniane i zaległość została regulowana). Byłem fair w stosunku do nich i oni są fair dla mnie. Polecam jak najbardziej dla Studentów. Pzdr
4
anonim 2016-05-09 18:26:05
mam wazne pytanie, spodobala mi sie praca w jednej resturacji ze staffera i chcialabym sie tam zatrudnic bezposrednio. czy jest jakis zapis o konkurencji, ze sama tam nie moge pracowac przez jakis czas. to dla mnie bardzo wazne. proszę o odpowiedż
Staffer 2016-05-10 10:05:09
Witam,

Zapraszamy do zapoznania się z umową lub bezpośredniego kontaktu z biurem Staffer.
ola 2016-07-04 13:33:18
Jak to wyglada wgl, gdzie trzeba wejsc do hotelu oni wszystko tlumacza? Czy jest jakas przebieralnia czy trzeba przyjsc juz ubranym do hotelu?
Joan 2016-07-12 16:12:15
Stanowczo ODRADZAM! Dużo by pisać ale szukają naiwniaków, młodych ludzi co to za bardzo nie podskoczą. Stawki śmieszne. Przykład z WAW. Pracownicy pracowali po 14/16 godz. na dobę!!! Rano bez śniadania, bez żadnej przerwy, pierwszy posiłek dopiero późnym wieczorem. I tak 3 dni. "Opiekunowie" grup- szkoda gadaći. Zastanówcie się czy chcecie tak pracować?
3
Megi 2016-07-13 12:13:43
zdecydownie ODRADZAM!
Po wyjeździe na NATO do Warszawy wyszło szydło z worka, praca po 14-18h a było obiecane max 12! Do pracy przychodziliśmy na głodzie i o śniadaniu można było pomarzyć! Na obiad same resztki po gościach, które znikały w momencie i reszta już nie miała czego jeść. Niemiła, napięta atmosfera. Zatrudniają młodych, naiwnych ludzi, którzy nie podskoczą albo nie upomną się o swoje! Ja w takich warunkach nie mam zamiaru pracować, BEZNADZIEJA ;)
1
@sportowiec 2016-08-10 15:39:20
W stafferze pracowalem niedługo bo tylko 2 miesiące, ale zdążyłem doświadczyć wielu nieporozumień i stresowych sytuacji. Atmosfera w pracy była całkiem niezła, obsługa w biurze staffer też starała się rozwiązać problemy, jednak nie rekompensuje to strasznego bałaganu i nieogarnięcia w systemie i dokumentach. (usunięte przez administratora) Ogólnie rzecz biorąc zdecydowanie nie polecam!!! Można się tylko zestresować!!!
3
fisz 2016-09-29 14:27:31
Polecam bardzo krakowski oddział Staffera! Dobra płaca, baardzo elastyczne godziny pracy (zawsze można się dogadać), dużo fajnych miejsc i różnorodność pracy.
Atmosfera rodzinna, nie ma wyścigu szczurów. Na zmianach oprócz (nie zawsze!) ciężkiej pracy, dużo śmiechu.
Staffer 2016-09-30 13:55:58
@wer
Oferty pracy w naszej firmie są aktualne cały rok. Zapraszamy do aplikacji przez naszą stronę i-sign.staffer.com.

Pozdrawiamy, Staffer
zkrakowa 2016-09-30 17:36:13
Staffer cały czas prowadzi rekrutację, a zleceń jest cała masa :)
23ert 2016-09-30 22:29:32
no tak tak jak już napsiali gdzie takich ofert można szukac to w sumie trzeba po protu sledzic tamta strone i na pewno ktoś cos dla sibie znajdzie i tyle :)
emd 2016-10-30 16:00:52
Daj spokój. Biorą wszystkich tu trzeba się postarać żeby cię nie wzięli
Zostaw swoją opinię o Staffer Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Staffer Sp. z o.o.