brak logo

Lucky Union Foods

Goleniów

Opinie o Lucky Union Foods

pracująca 2016-03-01 09:57
Nie rozumiem waszego narzekania. Idźcie do innych zakładów na parku pracować za 1400 zł! Praca wcale nie jest ciężka, jak ktoś chce pracować to pracuje. Nigdzie nie jest idealnie. Wszędzie ten sam syf. Jak chcecie lepsze warunki to nie w Polsce, niektórzy zapomnieli w jakim kraju pracują. I nie czepiajcie się Tajek one i tak odwalają za Was robote i są do dyspozycji 24 na dobe. Jakbyście były takie świetne to one mogłyby spokojnie jechać do domu. A jeśli chodzi o operatorów to stawki zdecydowanie za małe. Który facet utrzymujący rodzine chciałby pracować na tym stanowisku? W efekcie operatorów tak naprawde nie ma. A "kierownicy" dwoją się i troją żeby to wszystko ogarnąć, po czym i tak dostaną opierdziel od dyrektora. Ciekawa jestem jak tak długo zdołamy kuleć. Bo plany na 3 linie są ale organizacji wcale..
3
pracownica88 2016-03-02 15:48
Pracujaca - tutaj nie chodzi o narzekanie na Tajki. One zapierdxzielaja bo musza. u nich jest zupełnie inna kultura. Niektóre nie maja prawa się odezwac. mi osobiście jest ich szkoda. zal ze sa tak pomiatane. ale coz tego się nie zmieni. Warunki jakie sa takie sa. pracuje tam już pare lat. chodzi o może o to ze tam nikt nie slucha ludzi. nie mA kto. bo jeżeli się postawi to wyleci. krótka pilka. a male podwyżki by się przydaly i szkolenia i dawanie szansy na nauke.
2
ooo 2016-03-02 19:07
tajki sa git wszystko jest git a poreszta szkoda gadac:) pracująca nie pisz ,ze w praku jest tylko praca za 1400 zł bo jest i praca za 3 tys i mniej sie narobisz tylko ,ze juz pozajmowane wszystko
1
Suchy szczurek 2016-03-02 21:06
ooo 1400 zł to poniżej 350 euro ale pamiętajcie że to i tak dużo dla naszych azjatyckich przyjaciół dlatego proszę przyzwyczajcie się do takich stawek nie piszcie mi tu o premiach 13 stkach i kasie za nadgodziny panie suchar za nawet 450 euro to możesz miec pan zbieracza kartofli a nie operatora zakład gdzie kiero jest operatorem hehe podziwiam panią kierownik mistrzostwo świata reszta nie wie o co chodzi pozdrawiam fana forum pana ss z azji
2
Pracownica22 2016-03-07 03:22
pracownica88 a może to Ty byłaś kiedyś operatorem na maszynie??? czy tylko tak sobie piszesz????....
1
pracownica88 2016-03-07 22:29
Pracownica 22 a moze ja nadal pracuje. Nie nie jestem operatorem i szczerze nie chcialabym nim byc. Wole prace bez zbytnio duzych obowiozkow. A to jest stanowisko chyba wydaje mi sie odpowiedzialne.
1
pracownica88 2016-03-11 06:50
Makrel a po co ci informacja na jakim stanowisku pracuje?
edek 2016-03-11 13:24
tez tam pracuje i nie narzekam.
Pracujaca 2016-03-11 21:56
Makrel. Oni się tak Sprzeczaja o stanowisko operatora na produkcji. Jak chcesz to proszę bardzo. Ale to ty będziesz miał na głowie wszystko będzie sie psuło i będą stawać taśmy. Będą się drzec na ciebie. Nie będzie to wina maszyn tylko twoją.
lalaa 2016-03-12 13:44
Swiete slowa.
łooona 2016-03-13 17:26
Operatorzy mają tak samo przesrane jak pakowaczki. Jak maszyny zawodzą to i paluszki idą paskudne i nie można ich ładnie pakować. Stąd tyle odpadów, zwrotów. Szkoda że dyrektor produkcji tego nie widzi. Przecież ta kupa złomu nie byla od lat rzetelnie przeglądana i remontowana. Wszystko skrzypi, skacze , drga. Hałas niesamowity. Pomiary natężenia hałasu są zakłamane. Pomiar powinien odbywać się gdy maszyny są włączone a kilka razy widzialam ze kierownik mierzyl natezenie jak jedna linia miala przerwe. Bardzo dużo zaniedban ze strony kierownika utrzymania ruchu. Szkoda, że nie ma tam dobrego kierownictwa bo to mógłby być fajny zakład.
1
Pakowaczka 2016-03-13 18:00
łoona. Masz rację z tymi paluszkami co lecą. Nie da się tego pakować. Wszystko się w rękach rozwala strasznie się gniota jak je pakujemy w woreczki. Najgorzej jest jak tak leci cały czas i robi się zapas to wtedy pretensje bo dużo i po godzinach się zostanie. Mogli by coś z tym zrobić bo człowiek nie idzie do pracy sie denerwować tylko pracować.
elcia 2016-04-03 09:53
Witam. Kiedys tam pracowalam i tam byl totalny syf. Ale w sumie robilam tylko 2 miesiace. Jak jest teraz? Moze ktos wyrazic swoja opinie. Zastanawiam sie nad praca tam ale nie wiem czy nie bedzie znowu tak jak bylo.
pracujaca 2016-04-03 10:37
Nie wiem co to znaczy, że panował tam syf.. Pracuje tam juz dlozszy czas i mam dobre zdanie o tym zakladzie. Jedyny minus to planowanie produkcji w oparciu o nadgodziny. Zaklad sie rozwija, planowana jest trzecia linia produkcyjna, pieniadze socjalne. Wyplaty- to zalezy od stawki. Jezeli sie nie chodzi na chorobowe to wydaje mi sie, ze 1600 zł to takie minimum ktore sie zarabia. Oczywiście nikt już nie ma złudzeń ze rządzą tam Tajlandczycy. Ja osobiscie polecam sprobowac i sie nie zniechecac po kilku dniach pracy. Bo przewaznie jest tak, ze nowe osoby przychodza na dzien lub dwa ( zdarza sie ze zaraz po szkoleniu wychodza) i psuja opinie. A tak naprawde nic o LUF euro nie wiedza. Pozdrawiam.
elcia 2016-04-03 10:51
Syf-mam na mysli ze ludzie mieli gdzies wszystko nie chcialo i m sie tlumaczyc nowym osobom. Brygadzisci tez wcale za mili nie byli. Dlatego chcialam sie dowiedziec jak jest teraz. Dzieki za pozytyw.
pracująca 2016-04-04 13:02
To zależy na jaką brygadzistke się trafi... Teraz jest bardzo dużo nowych osób na każdej zmianie więc kierownicy i brygadziści a takze starsi pracownicy muszą nowym tłumaczyć, pokazywać i ich uczyć.
Zorientowany 2016-04-08 23:15
Jeśli chodzi o produkcję to już tłumaczę: Praca na 3 zmiany, przerwa 20 minut, koniec pracy po 8h i 5'. Zasady: szkolenie BHP + stanowiskowe. Dostajesz firmowe ubranie (prać nie trzeba) - zajmuje się tym firma zewn. Praca przy produkcji paluszków surimi, pakowanie wg ustaleń klienta (odbiorcy). Temat zarobków (tajemnica handlowa) ale po dobrze przepracowanym okresie jest szansa na socjal (święta) i ewentualnie 13-tki (w zależności od tego ile się przepracowało). Nad Tobą czuwa Brygadzista i Kierownik produkcji. Tyle temacie.
Jeśli chodzi o Mechanika Utrzymania Ruchu - podobnie ;)
Szkolenia: BHP, maszyn i pewnie jeszcze inne techniczne. Praca na 3 zmiany po 8h, ubrania (inne) firmowe, walizka z narzędziami i najlepiej być na każde wezwanie w ciągu kilku sekund. W przypadku poważnej awarii maszyn/y stoi cała linia i się robią "zapasy", dzięki którym pracownicy produkcyjni muszą zostać po godzinach.
Mam nadzieję, że pytanie zadowala.
Pozdrawiam ;)
Zorientowany 2016-04-08 23:26
Jeśli chodzi o produkcję to już tłumaczę: Praca na 3 zmiany, przerwa 20 minut, koniec pracy po 8h i 5'. Zasady: szkolenie BHP + stanowiskowe. Dostajesz firmowe ubranie (prać nie trzeba) - zajmuje się tym firma zewn. Praca przy produkcji paluszków surimi, pakowanie wg ustaleń klienta (odbiorcy). Temat zarobków (tajemnica handlowa) ale po dobrze przepracowanym okresie jest szansa na socjal (święta) i ewentualnie 13-tki (w zależności od tego ile się przepracowało). Nad Tobą czuwa Brygadzista i Kierownik produkcji. Tyle temacie.
Jeśli chodzi o Mechanika Utrzymania Ruchu - podobnie ;)
Szkolenia: BHP, maszyn i pewnie jeszcze inne techniczne. Praca na 3 zmiany po 8h, ubrania (inne) firmowe, walizka z narzędziami i najlepiej być na każde wezwanie w ciągu kilku sekund. W przypadku poważnej awarii maszyn/y stoi cała linia i się robią "zapasy", dzięki którym pracownicy produkcyjni muszą zostać po godzinach.
Mam nadzieję, że pytanie zadowala.
A i jeszcze jedno odnośnie syfu - to jest praca przy produkcie spożywczym, więc higiena i sterylność musi być!
Pozdrawiam ;)
lala 2016-05-19 17:44
Bardzo dobrze powiedziane, dziewczyny pracujące przy cfs nawet nie mają jak wyjść do toalety ,a tamci latają co chwilę zeby zapalić..
niejestemrobotem 2016-05-19 18:02
Praca generalnie nie najgorsza, są nieraz lekkie zgrzyty pomiędzy pracownicami , co do premii to są lekkie niedociągniecia, pracując tam po 3 miesiącach nie widziałam w wypłacie zadnej premii. Co do pakowania , jak się maszyna zepsuje robi się zapas co z tego wynika trzeba zostawać po godzinach.
Z Kiero da się dogadać. Ogólnie czysto bez żadnego syfu, w końcu to praca przy żywności.
obeznana 2016-06-09 16:12
Premie zabierają mimo tego, że człowiek pracuje za trzech. Za błędy kierowników płacą ludzie. Odpady, brak organizacji ( Pani Joanna jedyna ogarnięta kobieta w tym zakładzie) Już nawet nie ma kto zastępować do toalety. Ostatnio kobiecie nie pozwolili wyjść, napić się wody. Ukraina opanowała zakład. Wykorzystują ich do nadgodzin. W nocy ukrainki wracają na nogach do Goleniowa. Wyzysk i jeszcze raz wyzysk. Standardowo nadgodziny obowiązkowe codziennie 20 min do 30 min.. Ludzi nie ma a zapas sam sie nie wyrobi. Dziewczyny od pakowania mają w rękach schorowane stawy. Żeby dostać dzień urlopu trzeba informować kierownika z miesięcznym wyprzedzeniem. Teraz okres urlopów wiec z wolnym przynajmniej do wrzesnia trzeba sie pożegnać. Na szczescie nie pracuje na produkcji. Podziwiam ludzi którzy tam pracują bo czasami nawet nie mają włączonej klimatyzacji . Nie wiem jaka sytuacja musiałaby mnie zmusić, żeby sie tam zatrudnić.
do 2016-06-10 11:58
to po co piszesz jak tam nie pracujesz
ona 2016-06-12 23:30
Racja ,paluszki leca beznadziejne dlatego tyle odpadow ,zapasów,zle ustawione transportery mechanicy to jedna wielka ściema po co oni tam wogóle są _sama sie zastanawiam a Pan H. to juz wogóle bierze kase za nic!!!
3
On3838 2016-10-08 20:16
Nie polecam. Wyzysk. Małe pieniądze a praca bardzo ciężka.
1
Nick 2016-10-08 20:22
I masę Ukraińców którzy nic nie rozumieją
1
Pracownik 2016-10-08 20:42
Do toalety tylko na przerwie. Przerwa czasami po 2 godz pracy a pozniej 6 godzin martwisz się żeby nie narobić w majty bo nie ma kto Cię zmienić. Raz byłam u pani Asi na zmianie i tylko ona się ludźmi przejmuje i pyta czy wszystko ok.
2
Kika 2016-10-11 06:24
Chyba w biurze bo na produkcji stawki minimalne a praca bardzo ciężka
1
Fiaa 2016-10-11 18:45
Social? Na święta ok300zl + słabe paczki dla dziecci. Miała być imreza firmowa w tym roku nie było! Miały być karnety- nie ma! A może z naszymi zużytymi kregosupami mamy ochotę iść na basen się zrelaksować. Niestety za małe pieniądze zarabiamy żeby sobie na to pozwolić i czekamy na ten social i czekamy i czekamy........
3
Brak 2016-10-12 15:41
Prywatna opieka medyczna, karty sportowe, zniżki, wyjazdy, wczasy pod gruszą ha ha to NIE u nas! U nas tylko ciężka praca i zero przyjemności
3
Zorientowany 2016-10-12 19:28
He he, ale forum się rozszalało odnośnie socjalu :)
Serio? Socjal? Paczki na święta, OK. Dodatkowy pieniądz na święta? OK. Wypłaty regulaminowe. Terminowość wypłacalności nawet 7. jeśli to wypada piątek. Atmosfera - zależy u kogo i na której zmianie. Ogólnie warunki OK, jak to przy spożywce.
Są wzloty i upadki. Moje odczucia to 50/50. Z kasą "nigdy" nie przewalili. Co, kto zarobił, tyle zostało wypłacone. Drugiej takiej firmy nie znajdziecie ;)
Ona 2016-10-17 10:18
@ zorientowany, no racja :)
Ciekawe że na temat socjalu wszyscy się rozpisują pod koniec roku... Oczywiście nic się nie podoba, wszystkiego za mało, a później wszystkim głupio jak przychodzi co do czego..
1
szczera 2016-10-20 23:37
Natomiast ja, pracowalam w firmie gdzie byl wiekszy socjal.. Moim zdaniem nie socjal powinien być atutem firmy w ktorej pracuje. Godna płaca. A w LUF ie tego brakuje. Praca ciezka i monotonna, bardzo wymagająca. Ale co może o tym wiedzieć dyrektor produkcji skoro pojawi sie na hali kilka razy dziennie na 10 min... Uchybień ze strony dyrekcji bardzo duzo, co odbija sie na wynikach produkcji. "Górze" powinno dać do myślenia dlaczego tak im tródno o pracownikow a z kolei do innych zakladow ciezko ze dostac.. I wierzcie mi to nie jest wina socjalu... Moja opinia, bo o to w tym portalu chodzi.. Można zarobić, aby przetrwać a o przyjemnosciach ( nawet z socjalu) zapomniec. Firma nie daje szans rozwoju. Zadnych dodatkowych szkoleń, kursów itp. Nie inwestuja w pracownika. Nie ma sie co dziwić, Azjatycka firma. Dla nich pracownik powinien miec dwie ręce ( nie wazne, ze lewe) i pracowac, pracowac i jeszcze raz pracowac...
11
Niepolecam 2016-12-07 15:24
Zero szacunku dla drugiego człowieka, ciężka praca za marne pieniądze- Zgodzę się że wypłacane regularnie. Premie zabierane za byle co. Zmuszanie do nadgodzin po ciężkim tyg. Wyzysk w biały dzień i do tego masa ludzi z Ukrainy nie mówiąca po polsku. Socjal:jednorazowy karnet, parę groszy na święta nie adekwatne do ciężkiej pracy
9
ciekawska 2016-12-08 16:26
Czy ktoś może mi wyjaśnić co to jest odpowiedzialność zbiorowa? Pani w biurze nie potrafiła. Jak to ma się w rzeczywistości? Nie rozumiem też dlaczego stawka oczywiście najniższa krajowa jest rozbita na wynagrodzenie miesięczne i premie? Co trzeba zrobic zeby otrzymac dodatkową premie za pakowanie? Czy pakownia ma taka premie?
4
Pani z biura 2016-12-09 10:44
To zapraszamy Panią ciekawską do biura. Pani z biura wie i chętnie odpowie na to pytanie.
1
Phi 2016-12-16 07:18
Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase. Odpowiedzialnosc zbiorowa jest po to, zeby zabrac wszystkim a nie tylko jednej osobie. Wiecej oszczedza. Logiczne, prawda? Premie za pakowanie maja tylko te dziewczyny ktore pracuja na produkcji, nie byly na chorobowym i nie braly urlopu na zadanie. Kierownik typuje osoby ktore jego zdaniem najlepiej pakuja. Max mozna dostac 250 zl. Ale marne szanse otrzymac taka premie. Trzeba pakowac jak robot ;-)
1
Cyc 2017-01-06 21:35
Praca w święta!!! Czy to aby nie jest łamanie prawa?Ludzie nie bądźcie naiwni nie dajcie robić się w ch....ja.
4
Phi 2017-01-08 15:54
Ludzie są durni nie znają swoich praw i wierzą we szystkie głupoty jakie im kierownik produkcji z dyrektorem sprzedadzą. Nikt się z nimi nie liczy.
Na szczęście Okręgowy Inspektorat Pracy w Szczecinie przyjął zgłoszenie o łamaniu praw..
7
Zgi 2017-01-09 22:00
Najgorsza firma do jakiej w życiu trafiłam. Nie Polecam!
4
NIEJESTEMROBOTEM 2017-01-11 06:00
Czy ty czytasz co Ty piszesz ???? "Drugiej takiej firmy nie znajdziecie ;)" czytając Twoje wypowiedzi można się załamać i rozpłakać. Kolejne "Terminowość wypłacalności" człowieku to jest obowiązek każdej firmy nie faworyzuj tego ponieważ podpisujecie z ludźmi umowę na której jasno jest zawarte do którego dnia miesiąca, pieniądze muszą wpłynąć na konto pracownika. Wszystkie duże firmy na GPP tego przestrzegają. Lecimy dalej "Z kasą nigdy nie przewalili" jeżeli by to zrobili to prawda prędzej czy później wyjdzie na jaw i od tego są instytucje sądowe więc przestrzegam przed tym. "Dodatkowe pieniądze na święta" i "socjal"
można to podpiąć pod jedno i wszystkich firmach waszego ( gabarytu ) jest to standardem. Co tam jest dalej u Ciebie napisane hmmm " Paczki na święta" no gratulacje ludzie zamiast paczek woleliby godziwe miesięczne wynagrodzenie, Oni nie są robotami i pracują fizycznie nie grzeją ciepłego stołka w biurze jak Ty pisząc "Ty" mam na myśli wyższe stanowisko z racji tego że bronisz tego całego przedsięwzięcia i starasz się ukryć prawdę a ona widoczna jest gołym okiem. Zacznij podejmować racjonalne decyzje jeżeli nie masz takiej władzy i wpływów a prawdopodobnie tak jest to wyciągnij wnioski co tutaj ludzie piszą i przekaż to ZARZĄDOWI. Pomyśl nad różnego rodzaju odstresowaniem ich od tej harówki i hałasu.
Karty MULTISPORT, MULTIBILET, zaproszenia dla rodzin np. do Teatru , mecze Pogoni Szczecin, itp.
Mamy 2017r. i jeżeli zarabiacie mniej niż 2000 zł na rękę to woła o pomstę do nieba to jest minimalne minimum. Przede wszystkim godziwe wynagrodzenie to jest podstawowy punkt i słuchajcie ludzi wiem że macie z tym problem ale ludzie to nie są maszyny.
AAAA i już na koniec jeżeli uważasz że wszystko jest dobrze i tak świetnie to przeczytaj o ile potrafisz nawet ostatnią stronę tego i zdania wyrwane z kontekstu.
"Max mozna dostac 250 zl. Ale marne szanse otrzymac taka premie. Trzeba pakowac jak robot ;-)"
"Praca w święta!!! Czy to aby nie jest łamanie prawa?Ludzie nie bądźcie naiwni nie dajcie robić się w ch....ja."
"Najgorsza firma do jakiej w życiu trafiłam. Nie Polecam!" -----> tutaj nie mogłem się powstrzymać od komentarza. Nie tylko TY droga koleżanko, nie tylko Ty przykre ale prawdziwe. Dobrze dalej.
"Zero szacunku dla drugiego człowieka, ciężka praca za marne pieniądze"
" Zmuszanie do nadgodzin po ciężkim tyg. Wyzysk w biały dzień "
Wystarczy już tej prawdy? dodam tylko że to jedna strona i nawet nie cała a jest ich aż 5 łącznie około 281 opinii jak myślicie jakich :). Prawda jest taka że nikt tego nie wymyślił i bardzo dobrze że istnieją fora takie jak te gdzie pracodawca nie ma wpływu na obiektywne opinie ludzi i nie może ich usuwać co więcej zamiatać niechcianej prawdy pod dywan. Wszyscy ludzie przed podjęciem pracy powinni zasięgnąć opinii na temat pracodawców na między innymi tego typu forach aby nie być rozczarowanym jak w tym wypadku. Jeszcze raz proszę o szacunek dla ludzi to nie maszyny pozdrawiam.
9
AZJA 2017-01-11 06:13
Nie po raz pierwszy i ostatni ten zakład już był zgłaszany za łamanie praw do Państwowej Inspekcji Pracy mam dokumenty z przeprowadzonej kontroli w biurku :).
4
Haha 2017-01-19 22:22
W tej firmie nie ma szans na jaki kolwiek rozwoj zawodowy tak jak pieknie opisuja to w ofertach pracy. Syf syf syf wszystko robione pod kontrole weterynarz audyty sprzatanie mycie po godzinach w weekendy tylko dlatego ze ma byc kontrola wszystko smierdzi. Zmuszanie pracownika do nadgodzin jak sie nie godzisz wylatujesz .. I dziwia sie ze nie maja pracownikow operatorow?? Socjal smieszny. O kartach sobie przypomnieli jak zaczeto pisac na forum o trzynastkach w tamtym roku to samo . Zaloze sie ze w tym roku nie bedzie trzynastego bo sie nie wyrobili z produkcja mimo ze to nie wina produkcji ktora zapieprza od poniedzialku do niedzieli tylko od osoby odpowiedzialnej za plan produkcyjny ktora jak widac nie swieci kompetencjami do wykonywania tej czynnosci :)
9
Xdeee 2017-01-20 13:11
Firma smiech na sali. Zmuszanie biurowych do prac na produkcji. Musisz siedziec na nadgodzinach bo jak nie zrobisz to co bylo do zrobienia nie masz prawa wyjsc a na produkcji siedzisz po 5 godzin. Biuro dzieli sie na lepszych i gorszych. Gorsi ida na produkcje lepsi mimo pracy kilka lat nie wiedza nawet jak ona wyglada. Pozdrowienia ciesze sie ze w koncu znalazlam lepsza prace gdzie mnie szanuja i robie to za co mi placa.
4
Blahaha 2017-01-24 23:22
Jak dla mnie to biuro powinno w Ogóle robić na produkcji zobaczyli by co to jest praca A nie tylko grzeją te swoje stołki. Oj takie plany ze trzy linę będą i co spowrotem dwie zmiany A ludzi nie ma. Oj biedny ten zakład.
1
Zła 2017-01-30 15:52
W d...e sobie wsadźcie te oceny!
2
Cyc 2017-02-03 20:43
Pytania do ludzi którzy już zrobili karierę w tej firmie i zapominają o zwykłym "Kowalskim". Jaki jest sens tworzenia sztucznej premii która z podstawą tworzy najniższą krajową pensję? Jeżeli z jakiś powodów nie zostanie ona wypłacona to i tak jest waszym obowiązkiem wyrównać pracownikowi pensję do wysokości najniższej krajowej (może powodem są jakieś dziadowskie oszczędności na nadgodzinach których "defakto" i tak nie powinniście wypłacać bo wspaniałomyślnie fundujecie ludziom na umowie o prace równoważny czas pracy, zresztą nie wiadomo po co?)
Czy znacie potrzeby i oczekiwania swoich pracowników?Co oferujecie w zamian za ciężką pracę?
Czy istnieje jakiś jasny i wszystkim znany system wynagradzania za pracę na każdym stanowisku?
Dlaczego od początku istnienia firmy nie ma rady zakładowej składającej się choćby z kilku pracowników produkcji?(kadrowa, kierownik czy brygadzista to wątpliwy przedstawiciel załogi). I na koniec, nawet zwierzęta człowiek karmi o jednej porze a w tej firmie przerwa na posiłek to zawsze jedna wielka niewiadoma................?! Już najwyższy czas przeprowadzić jakieś reformy, wszystkim wyjdą one na dobre, trzeba tylko umieć odróżnić oszczędności od skąpstwa i wyzysku.
3
Ciekawska 2017-02-08 09:57
Cyc czyli dobrze rozumiem? Jezeli zarabiam srednio 1650 brutto i mam 350 brutto premii rególaminowej to moje nadgodziny liczone są nie z kwoty 2000 zl brutto tylko 1650 brutto? To by wyjaśniało dlaczego mało zarabiamy na nadgodzinach. W kadrach nam mówią, że im mamy więcej nadgodzin tym wiecej płacimy podatku i w konsekwencji zarabiamy mniej...
Porponowałabym zebranie z kadrami i omówienie tego tematu.
Cyc 2017-02-08 12:23
Tak właśnie jes to liczone i czym więcej dni roboczych w miesiącu tym mniej wychodzi na godzinę ( przykładowo miesiąc ma 21 dni 1650 dzielimy przez 168 godzin i wychodzi nam stawka na godzinę w tym miesiącu 9,80zł odpowiednio w soboty i godzinach nocnych razy 2 czyli 19,60zł , oczywiście wszystko to jest brutto).
1
lalala 2017-02-08 13:50
Byłam w kardach i wcale tak się nie liczy.
Cyc 2017-02-08 14:38
Uwierzyłaś na piękne oczy ? To nie jest wyźsza matymatyka wystarczy odcinek od wypłaty i można samemu przeliczyć.
2
Zostaw swoją opinię o Lucky Union Foods - Goleniów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lucky Union Foods