Espersen

Koszalin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 160 ocen.

Espersen
2 160 6 1

Opinie o Espersen

Zainteresowny

Jak obstawiacie kto bedzie nowym kierownikiem działu polędwic? Chodzą różne pogłoski jednakże oficjalnej informacji na ten temat brak. Na szatnich tylko szepty .. zero wycieków kto skakał podanie ? Az dziwne heh a moze szyj(usunięte przez administratora)

Sas
@Zainteresowny 08.10.2018 23:29

Kierownikiem powinien zostac ktos z zewnątrz zrobiłby porządek na tym dziale

AG
@Sas 10.10.2018 23:48

A co masz do tego działu. Ludzie dwoja się i troją na poledwicach aby sprostac oczekiwanią. To nie z działem polędwic trzeba zrobic porządek a z osobami funkcyjnymi. Nie zdajecie sobie sprawy,jak obecnie jest ciężko na tym dziale. Dzieczyny naprawdę wykonują okropnie ciężka prace . Ktos kto jak ja przygląda sie ich pracyna codzien moze tylko wywnioskować,że dziewczyny na poledwich robią kawał dobrej i owocnej pracy

ssaaa
@AG 25.10.2018 08:32

Hmmmm, z osobami funkcyjnymi ciekawe a może z niektórymi osobami na dziale. Moim zdaniem to nie oni są winni tylko co nie które osoby pracujące na tym dziale, pracuje na tym dziale od siedmiu lat i nie narzekam. Dotychczas wszyscy mieli nas gdzieś, a teraz te osoby funkcyjne jak to napisałaś potrafią podziękować za naszą ciężką pracę i docenić to. A jak ci nie pasuje to zawsze możesz zmienić dział albo po prostu się zwolnić nikt cię tam nie trzyma na siłę. Ci co na tym forum piszą to nie mają odwagi powiedzieć tego w twarz i na głos na hali, są tylko najmądrzejsze na tego typu forach i na szatniach oraz kantynach.

amanda
@ssaaa 25.10.2018 21:41

Prawda to nie osoby funkcyjne są winne tego wszystkiego tylko pewne grono ludzi, też pracuje na tym dziale i nie narzekam na osoby funkcyjne. Mogę śmiało powiedzieć że teraz jest o wiele lepiej niż za czasów H......., teraz jest spokój mniej zamieszania i nie ma problemu z osobami zarządzającymi idzie szybciej i łatwiej się dogadać niż kiedyś. Popieram osobę powyżej, jeśli ci nie pasuje to się albo przenieś na inny dział lub zwolnij. Właśnie przez takie osoby jak ty zaczyna robić się chaos, a tylko przez to, że prawda w oczy boli i nie możesz się z tym pogodzić. Na dzień dzisiejszy nie chciała bym zmieniać nic a szczególnie osoby funkcyjne bo w końcu jest dobrze. I zwracam się szczególnie do osób, które oczerniają cały czas osoby funkcyjne powiedzcie to wszystko im w oczy a nie za plecami i na tego typie forum wypisujecie, jesteście poprostu tchużami dzieciakami nie ma cie odwagi powiedzieć to w oczy......

Pppp
@amanda 26.10.2018 00:23

Ludzie ogarnijcie się!!! Wszędzie trzeba pracować a nie tylko ploty wam w głowie. Popieram dwie powyższe wypowiedzi .Funkcyjni są spoko, nie krytykujcie ich gdyż to jest naprawdę ciezki kawałek chleba. Na dziale jest ciężko to fakt, każdy narzeka .ale zamiast siebie wspierać, pomagać, współpracować ze sobą to bzdury wypisujecie.

Emilka
@Zainteresowny 08.10.2018 23:29

Jest wolność słowa i nikt nie zabrania nikomu szeptać lub rozmawiać w szatni najlepiej pozakładajcie podsłuch lub kamery , chyba Halinka najlepiej wasz problem rozwiąże,ona zna sposoby....

holender 26

Firma espersen to mordor ,mają limit dni kiedy możesz być chory jeśli przekroczysz takowy limit zostajesz zwolniony.Ludzie tam pracujący oddają siebie a jak zachorujesz przestaje być potrzebny nie polecam.

kin

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zwiększyć płace

Na wypowiedzeniu

Rekrutację prowadzą 365 dni w roku... jak nie masz żadnej godności i szacunku dla siebie zapraszamy....

Sas
@Na wypowiedzeniu 22.08.2018 12:30

A moze na kierownika? Obecnie poszukuja

Antyd
@Sas 13.09.2018 12:05

Haha na kierownika Polędwic ,jeden tłuścioszek ma juz na te stanowisko ochote. Hmmm ?

Tres
@Antyd 08.10.2018 23:23

Nie nadaje się masakra jak go wybiorą

Anonim
@Antyd 08.10.2018 23:23

Nie gorzej jak pani z grubą cztero literowa, z marela ta ma dopiero parcie na te stanowisko. Wybiła się po przez lizanie każdy wie czego, i robi to nadal jaķ jej koleżanki

Tres
@Anonim 12.10.2018 01:45

Wszyscy siebie warci. Tragedia, wstyd dla zakladu jak wybiora któreś z nich...

anonim

(usunięte przez administratora)

Gonzo z marela

Jeśli jesteś murzynem lubiącym dostać w pracy istny wpierdziel za kilka stówek wiecej od najnizszej krajowej - to tak, przyjmą Cię z otwartymi rękoma.

Lech

Cały czas szukają ludzi do pracy. Ale jak narazie więcej ucieka niż przychodzi.

CiociaDobraRada

Radziłabym poczekać ze złożeniem CV do espersenu aż określą nowe warunki finansowe

Nieoplacasie
@CiociaDobraRada 25.09.2018 13:19

Odpowiadając - w nowym systemie wynagrodzeń nie polecam

Karol polędwice....
@Gonzo z marela 23.09.2018 18:00

Średnia krajowa to ok.1500 zl.w espersenie raczej te 2200 masz gwarantowane...dla mnie te "pare stowek"robi różnicę. Dla chcącego nic trudnego....

Liliana ????
@Karol polędwice.... 28.09.2018 00:22

Jasne warunki pracy i w końcu praca bezstresowa! Tak- to na to czekałam ja i większość dziewczyn na ościowaniu ????. Te co płaczą że miały więcej i że wciąż im mało niech cieszą się że każdy oko przymykał do tej pory na ich jawne oszustwo i lanie na maxa wody bo już dawno mogły wylecieć na zbity..???????? Żeby jednak nie lać tylko miodem to dodam że jeszcze mogliby wziąć się za te wszystkie funkcyjne stanowiska instruktorów, brygadzistów ( trochę dużo ich) czy panie od pseudo jakości(?)! No i projekt " shark"... - czemu dotyczy tylko nas? A Was wszystkich na górze nie??

Liliana
@Liliana ???? 28.09.2018 21:02

Te wszystkie pytajniki to minki -różne co by nie było wątpliwości.

dorcia
@Liliana ???? 28.09.2018 21:02

@Liliana???? ......taka święta jesteś? i nie pomagałaś sobie w pracy? tam każda jest uczciwa,ale jak przyjdzie do do czego to z boku widać jak każda kombinowała jedna mniej druga więcej...jasne warunki pracy??? ile razy nas w konia zrobili? jedynie co do brygadzistek itp. się z tobą zgadzam

koraa
@dorcia 28.09.2018 21:17

za 2000 to już da się znaleźć pracę ,tylko trzeba poszukać ...a nie w tym syfie,wilgoci,hałasie o 200 zł więcej...szkoda zdrowia

Liliana
@dorcia 28.09.2018 21:17

I co? Odpowiadała Ci taka praca? Uda się albo nie? Fakt- niektórym pasuje taka praca , ale to może lepiej ubrać kominiarkę i iść w miasto na włamy to prawie to samo ( kradzież).

dorcia
@Liliana 28.09.2018 21:30

a to że czasem giną skrzynki? a że naliczanie jest co chwile zmieniane na naszą niekorzyść?złe sortowanie ryba straszna do ościowania,zamrożona porozrywana ...nie ma jak osiągnąć procentu ....to nie jest okradanie pracownika?...pracuje tam kilka lat i żadnej świętej nie widziałam,która sobie nie pomaga....nawet teraźniejsze kierownicy,brygadziści sobie w ten sposób pomagały...... gdyby ryba była taka jak kiedyś ....ba marzenie...nie trzeba było kombinować

marek

Super aż chce się pracować i fajna pensja 2550netto polecam

koraa
@marek 08.09.2018 14:14

buhhahaha jakoś w to nie wierze

Lech
@marek 08.09.2018 14:14

Cieszmy się taką pensją. Po nowych stawkach może już tak kolorowo nie być.

Fakt
@marek 08.09.2018 14:14

Razem z nadgodzinami haha haha????

Kama

Koleżanki i koledzy co sądzicie o nowej stawce którą nam proponują ?

Xxx
@Kama 26.08.2018 19:00

Jaka stawka??

Jako
@Kama 26.08.2018 19:00

Ja myślę, że należy poczekać jak będzie to wyglądało w praniu. A Wy?

Xlm
@Xxx 26.08.2018 23:12

Stawka 17.80 brutto plus premia za obecność plus premia bonus ( oczywiście jak to z takimi premiami bywa są albo i nie ma zawsze coś się znajdzie aby jej nie dać pracownikowi )

zmęczona

Przerwy podmiankowe to porażka. Człowiek chodzi nieregularnie na przerwy,a przez to podupada na zdrowiu. Ale co tam ludzie, cyferki się liczą... Jak będą nadal takie przerwy to trzeba będzie chodzić na zwolnienia lekarskie, bo człowiek nie wyrobi. Lepiej niech się nie wygłupiają z takimi przerwami.

Janusz

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Może ktoś słyszał czy prowadzą rekrutację?

anonymous
@Janusz 21.08.2018 21:22

Prowadzą

Tiramisss

Jak to brygadzistki twierdzą że są ,,nietykalne,,. A gdy działy nie działają ciekawa co robia przez 8h i za to im się płaci jak mają się wziąść za robotę kleją głupa jak mogą. I tego nikt nie widzi

Xxxx

Dniowki nie podniosa tym co zapieprzają, ale na duże wyplaty i podwyzki dla brygadzistek których już jest od zaj...... to ich stać. Jedynie to na osciach ok duzo ludzi duza Hala to ze 3 brygadzistki ok po co te kolejne albo na almar, marel az po 3 jak chcecie zaoszczędzić to dajcie je na taśmę płacić im za stanie i obgadywanie ludzi a pracownika sie nie docenia. Co tu dużo pisać jak w tej firmie i tak nic sie nie zmienia. Pozdrawiam

Pomocny

Chciałbym powiedzieć że menadżerka Ali..... lata po tej hali i nie wiem co się dzieje wokół niej a wielka pani z niej i się rządzi ja by była dyrektorem masakra

AF

Napisze mi ktos prawde ile sie tu zarabia? Pytam bo zaoferowali mi 4tys na reke tz z tymi premiami ma mi wyjsc tyle .Myslicie ze ktos mnie w jajo robi? Mieszkam daleko od Koszalina i boje sie zaryzykowac

Xxxx
@AF 24.07.2018 13:26

Na ręke góra 2500 zl z premia,szukaja ludzi bo nikt nie chce tam pracować w takich warunkach .

Bo nie
@AF 24.07.2018 13:26

Hahaha dobre

prawda
@AF 24.07.2018 13:26

jak zrobisz 300 godz w miesiacu to moze zarobisz

Xxx
@prawda 30.07.2018 19:44

Nie ma takiej możliwości żeby tyle zarobic no chyba ,ze pod biurkiem????

Aneta

@olej tą prace dzięki za informacje. Z Waszych relacji faktycznie nie wygląda to najlepiej. Czy podobne sytuacje związane z postojem i innymi kwestiami z nimi związanymi zdarzały się również w przeszłości? Jak firma tłumaczy się z takiego obrotu sprawy, czy odpowiednio komunikuje się z pracownikami w tej sprawie?

Oszuści

Oszukali ludzi z postojem. Jak wiadomo musielismy odrobic te dni ktore byly przymusowo wolne i do tego zabrali ludziom pieniazki z wyplaty bo podobno za malo odrobilismy hahah smiech na sali. Do tego bardzo duzo ludzi nie wroci po urlopie bo wiecej zarobi ochroniaz w budce niz ktos kto zasowa w espersenie. Klamia ludzi na kazdym kroku. Nie mowia jaka bedzie przyszlosc firmy. Plotki chodza ze espersen z mieszka I jest juz sprzedany. Stawka 12.50 na godzine i chca robic 100 ton dziennie. Brawo espersen , robcie tak dalej a sami bedziecie zapier...

obiektywna
@Oszuści 07.07.2018 22:27

O jakim oszustwie Ty piszesz ? Wystarczyło posłuchać i zrozumieć to o czym była mowa przed postojem. Stawka 12.50 ? Skąd masz takie informacje ? Ludzie zacznijcie rozumieć to co się do Was mówi !!! Przecież jasno było powiedziane, że to tylko podstawa, do której dojdą dodatki. To nawet nie jest najniższa krajowa więc nie mogą nam tyle płacić !!! Ja nie twierdzę, że jest ostatnio super w naszej firmie, bo bywało lepiej, ale bez przesady. Są miejsca dużo gorsze. Atmosferę w większości tworzymy my, a nakręcacie się bardzo negatywnie. Często zamiast sobie pomagać to robicie sobie nawzajem pod górkę. Ludzie spójrzcie czasami trochę krytycznie na samych siebie. Zajmujecie się plotkami i na tej podstawie wyrabiacie sobie skrajne opinie. Sprzedaż firmy ? To po co te wszystkie zmiany w ostatnim czasie? Znowu plotka, ale co tam kolejny powód do siania zamętu się znalazł.

Nie. Wiem
@obiektywna 09.07.2018 11:12

Pisząc o oszustwie ma w zupełności rację ze względu na to, iż mieli odpuścić to co nie zostało odrobione oraz miała być możliwość wzięcia urlopu czyż nie? Tymczasem jak ktoś był w sobotę na urlopie to i tak mu zabrali 96 zł (jakoś tak) a Ci którzy nie odrobili z 1 zmiany o tak mieli zabrane te pieniądze. I czy to nie jest oszustwo? 12.5 podstawy owszem, dodatki owszem, ale na jakich zasadach dodatki nie powiesz? Dobrze wiesz, że premia od kierownika to bzdura! A jeśli tego nie wiesz to znaczy, że jesteś jedną z tych, którzy głęboko siedzą kierownictwu w 4 literach! Atmosfere tworzymy my ale i nasi przełożeni, którzy zbyt przyjaźnie, ostatnimi czasy, do nas nastawieni nie są.

PrawdaBoli
@obiektywna 09.07.2018 11:12

Kilka tygodni wcześniej też nie miało byc postoju a jakoś wszyscy już o tym wiedzieli i co przyszlo do czego? Zebranie firmy Duńczyk oznajmia ze będzie postój o i teraz właśnie jest przykład jak kierownictwo ma ludzi głęboko gdzieś ;> Kierownictwo dawno wiedziało ze bedzie postoj i co mowili na zebraniach działów? ..nic mi na ten temat nie wiadomo" trochę śmieszy mnie twoja wypowiedź najezdzanie bo tak to mozna określić na pracownikow nie na kierownictwo ktore zawsze jest powiadomione o czyms duzo duzo wczesniej. Albo ..serdelku" jestes brygadzista/ka albo osoba ktora lubi donosic na swoich współpracowników i wchodzić głęboko w 4 litery przełożonych. I te zdanie ..sa miejsca duzo gorsze" i tutaj sie pytanie skad Ty możesz wiedzieć jak np jest w Nordglass biedronce itp itd. Tak jak mówiłem pewnie najwieksza/y informator/ka brygadzistow bądź i kierownictwa :)

PrawdaBoli

Co mozna powiedzieć o espersen? Kilka lat wstecz byly lepsze czasy większe zarobki ludzie sami przychodzili w soboty aby zarobic jeszcze wiecej a teraz? Postój byl lecz to bylo na zasadach ludzi z biura. Zastraszyli ludzi ze jesli na to sie nie zgodza to będą musieli pozwalniac pracowników. Byla podwyżka i co z tego jeśli za ten postój nie wychodzilo nawet 70zl na czysto >.< Szukają gdzie tylko zaoszczędzić wiec oczywiste ze skupiają sie na zwykłych pracownikach bo brygadzistki zwlaszcza Kaska ze zmiany Bogusi musi sprawdzać (usunięte przez administratora) czy grzejniki są ciepłe. Nie polecam zwłaszcza młodym osobą tam pracy chyba ze na okres 3 miechy aby tylko dorobić i uciekać. Także akcje z wypadkiem przy pracy gdzie BHPowcy nie chca uznawac wypadku. Najlepiej to wgl tam nie składać podania. To co pisza na fb i swojej stronie to kłamstwa.

Ktoś.......
@PrawdaBoli 18.07.2018 16:15

Uważam, że espersen niebawem upadnie. Niebyl to zły zakład,wyplata była dość dobra mimo ciężkiej pracy ale oszukalisci nas z tym postojem.Zawsze postój był płatny bo że niepotrafiliscie zapewnić nam pracy to już nie nasza wina. Przez takie zagrywki straciliscie dużo ludzi, którzy naprawdę chętnie pracowali i chcieli tu pracować. Niedługo sami menadżerów staną na taśmach bo ludzi nie przybędzie a wręcz przeciwnie coraz więcej odejdzie. Więc państwo menadżerowie przemyśle czy warto tak nas oszukiwać bo wy też będziecie musieli poszukać sobie pracy

PrawdaBoli
@Ktoś....... 19.07.2018 15:44

Dlatego już tam nie pracuje najlepsza decyzja jaką mogłem zrobić :) Jedynie to szkoda mi osob ktore pracuja tam bardzo dlugo posiadają kredyty i niestety muszą pracować w tej firmie. Chodzi tutaj dokładnie o starsze osoby które wiedzą o tym że trudno będzie im znalesc prace w koszalinie. Zamiast szukać w zwykłym pracowniku oszczędności bo to jest najgorsza rzecz jaką mozna uczynić powinni zmniejszyć ilość osób w biurze ilosc brygadzistow po co ich tylu nie wystarczy 1 osoba na dany dział? Po co postawili jakieś śmieszne kontenery na biura na przeciwko szatni i zaraz je zabrali? Co w biurach juz nie ma miejsca? Osoby które takie pomysły wymyślają powinni sami z własnej woli wejść na hale i popracować przez kilka dni wtedy zapewne by doszli do wniosku ze trzeba bardziej myslec o ludziach. To tyle.

Aneta

Czy możecie napisać trochę jaśniej, o jakim postoju mówicie? Widzę, że ta kwestia budzi kontrowersje wśród pracowników espersen. Osoby zainteresowane rekrutacją do pracy w Koszalinie mogą być obecnie zdezorientowane. Czy możecie opisać, jak wygląda obecna sytuacja firmy oraz dodatkowo napisać kilka wskazówek, na temat procesu rekrutacyjnego?

olej tą prace
@Aneta 16.07.2018 13:14

kazali siedzieć w domu ,była mowa że zapłacą, potem kazali odrabiać ( ale mówil że może być tak że tego nie będziemy robić),a na końcu nie wszyscy odrabiali ....jednym słowem w (usunięte przez administratora) robią...tak jak z premią na urlop, miała być większa niż w tamtym roku tak obiecali...banda oszustów

Wiki

Jaką macie atmosferę w pracy? Warto aplikować?

Grazka
@Wiki 04.07.2018 11:24

Atmosfera grobowa nie aplikuj

wtf

Śmiech na sali,Espersen na swoim facebook'u ,nie potrafi odpowiedzieć na negatywne komentarze ze strony pracowników, tylko od razu je usuwa.Prawda boli,jakby mogli to tu też pewnie większość komentarzy by usunęli.

Bzdury

Pracuje w Espersenie i nie mam 2500 na rękę tylko 2200zł z czego 220 zł to jest premia za obecność. Teraz dniowki pospadaly to juz nawet tyle nie bedzie.

adam

Witam nie wiem kto to wypisuje ale pokażcie mi fabrykę w koszalinie gdzie na produkcji zarobki są powyżej 2500 netto pozdrawiam

kora
@adam 26.06.2018 13:09

Na pewno nie w espersen. Za taką stawkę jaką tam proponują,wole pracować ,gdzie indziej.

Cotygadasz
@adam 26.06.2018 13:09

2500 teraz zarobisz jak pod biurko kierownikowi wejdziesz chyba bo inaczej to ja nie wiem jak

dawno.............

szkoda słów to co tam się wyprawia ale to prawda lizy (usunięte przez administratora) przetrwają czyli brygadzistki.Nie na Espersenie się świat kończy za takie zarobki jak teraz tam płacą to wszędzie się znajdzie pracę i nie w takim kołchozie.ZDROWIE TEZ SIĘ LIPCZY. Jak patrzę na brygadzistki jak liżą Halinie (usunięte przez administratora) to aż mi ich żal ale niedługo to firma upadnie jak tak będziecie traktować ludzi i brygadzistki też stracą tak dobrze dochodową pracę wypracowaną za nic.p.s.tyczy się to do brygadzistki Joanny i Ewy

Brygadzista
@dawno............. 29.05.2018 15:13

Brygadzistka

Małgosia
@dawno............. 29.05.2018 15:13

Może nie Tyle co Pani Asia ,bo naprawdę jest serdeczna i ciepła osoba problemem jest Ewka ,ktora ma pracownikow za nic a siebie za kogoś lepszego . Przykre jest to poniewaz nie tak dawno ,sama stała lała wode i waliła osci..

księgowa

A jaka atmosfera jest w biurze/ księgowości ? Pojawiła się teraz oferta pracy na księgową i zastanawiam się czy aplikować.

Bartek

Konkurencja tak mocno inspiruje do pisania?

Obi

Myślę że głównym problem tej firmy na obecną chwilę stały sie po pierwsze zarobki bo wiadomo ze jak sie dobrze zarobi to i praca lepiej idzie. A po drugie niewykfalifikowa kadra kierowników i brygadzistek. To są ludzie nie przygotowani na zarzadzanie ludzmi. Wybrani po znajomosci na te stanowiska wiec nie umieją tego robic co przekłada się na pracę bo jest wielki bałagan. Sami nie wiedzą co robić.

Jola

Wkrótce za 12,50 nawet Ukraincy nie będą chcieli pracować, zakład totalna porażka!!!

Furjat
@Jola 09.06.2018 10:45

Pewnie za 12.50 sami niech robią.

Lololololo
@Furjat 10.06.2018 02:06

Ukraińcy już nie chcą robić za takie pieniądze po urlopie wróci marna część ludzi. Ciekawa kto wtedy będzie robił. To jest śmieszne wypłata 2100zł/2200zl z premią?

BzH
@Jola 09.06.2018 10:45

Macie złe informacje Ukrainki pracują za 18.50

Olga

Może trzeba się zabrać za sumienną pracę i nie będzie narzekania?

Pracownik
@Olga 04.06.2018 18:27

Ty jesteś z natury taka głupia czy tylko udajesz?

Kathy
@Olga 04.06.2018 18:27

Nikomu nie zazdroszczę ale co robią brygadzistki gdy Almar i Marel nie ,,idzie"?To są dopiero cyrki

dobreczasyminely
@Olga 04.06.2018 18:27

sumiennej pracy i tak nikt nie docenia a właśnie narzekają Ci co sumiennie pracują bo inni mają to w dddddd

Prawda

Już nie długo nie będzie firma miała ludzi do pracy w wszyscy zaczynają uciekać pytanie dlaczego?

Spostrzegawczy
@Prawda 18.05.2018 17:37

Dlaczego? Ludzie mają coraz mniej płacone, kierownictwo i brygadzisci faworyzuja niektórych pracowników. Jednym wolno wszystko a inni nawet nie mogą się odezwać. Pupilki kierowników maja obiecane lepsze stanowiska w zamian za donoszenie na swoich "kolegów i koleżanki". Ot cała filozofia zakładu. Umiesz lizać co trzeba to ciebie kryzys się dotknie.

Prawda
@Spostrzegawczy 24.05.2018 19:43

Nie jestem pracownikiem tej firmy pracuję tam moja żona i wiem że tam się źle dzieje z postojowym Was załatwili nie potrzebnie odrabialiscie w soboty teraz chcą zlikwidować akord i dac stawkę godzinowa 12,50 a ja się pytam jak to przecież stawka obowiązuje 13,70 powiem wam szczerze jak się nie będziecie trzymać razem to możecie sobie szukać pracy w innej firmie!

Ojtam

Brygadzistki na osciowaniu u Jarka są najlepsze! Zwlaszcza Pani Mirela! Najlepsza w szybkim bieganiu z donosami do biura! Wyprzedza wszystkich i ze wszystkim! Nawet z rzęsami biegła do biura a kierownik patrzył na nią jak na kosmite! Ale i to Pan Jarek w końcu ukróci bo On takich ludzi bardzo nie lubi! Czuję się PONAD wszystkimi! Barbara, Krystyna i Gosia - są bardzo w porządku bo nie traktują się jak lepsze, Mirela nie pasuje do tego grona.

XXXX
@Ojtam 25.04.2018 04:59

Jak p.Mirella do tego stanowiska doszła wszyscy wiemy. Nie była dobrą ościarką wiec postanowiła źle mówić na swoje koleżanki z taśmy. Donosiła na nie do p.Haliny, a teraz to samo robi u p.Jarka Jak ona spojrzy kiedyś w oczy swojemu synowi gdy ten zapyta "Mamo jak zostać brygadzistom "w rodzinnej firmie? Synku podkładaj kłody pod nogi bliźnim. A Pan Bóg patrzy i czeka.... On jest sprawiedliwy i czeka...przypomni jej o tych wszystkich krzywdach jakie uczyniła po to by wylansować się na krzywdzie bliźnich. P.Mirello mam nadzieję że już niedługo pani to zrozumie

Luk
@XXXX 01.05.2018 16:07

Mirella jest żałosna, pozjadała wszystkie rozumy, szczerzy zęby tylko do kierowników myśląc że coś tym ugra, jak dla mnie to osoba na złym stanowisku. Nie chciało się chodzić do szkoły a chce się mieć dobrze płatne stanowisko żenada!!!

Bongo
@Luk 18.05.2018 08:20

Bo to właśnie dla tego stanowiska szczeży te zęby matołku. Z wiedzą kuleje i czymś nadrobić musi :-)

????

Było by dobrze gdyby panie miały trochę szacunku do koleżanek ,ale tak nie jest . wyzywają , obgadują , śmieją się jedna z drugiej o poniżaniu nie wspomnę.mało tego donoszą do brygadzistek ,a same nie są święte.Wiecznie im mało gdyby mogły to wlazly by do kieszeni innym.Gdyby im obniżyć stawkę godzinową to pewnie by wyszly z siebie i oddały co mogły żeby wszystkim tylko nie im zabierać

Zostaw opinię o Espersen - Koszalin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Espersen