espersen

Koszalin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 91 ocen.

Opinie o espersen

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie espersen

Kierownik

Wam w ramach podwyżki to trzeba słownik ortograficzny dać. Jesteście bandą niedorozwojów i traktuje się Was adekwatnie do waszego poziomu jaki reprezentujecie.

Jaijuż
@Jaijuż 16.02.2018 22:34

Przepraszam za błędy słownik poprawiał a edytować nie mogę. Komentarz pisany na szybko..

Pozdro
@Kierownik 15.02.2018 22:54

Co z ciebie za kierownik ? Poniżać swoich pracowników ? Tepaku jeden , upadek firm jest właśnie powodem takich (usunięte przez administratora) jak ty i twoje grono pajacu

Desperat

Abstrahując od całości wypowiedzi: Z całą pewnością niezamierzenie... Inteligentny Pan "Kierownik", przyznał jednak swoim niedorozwiniętym pracownikom rację, że nędznie zarabiają i mają dużo pracy... Więc chyba jednak tak nędznie opłacani pracownicy mają prawo być sfrustrowani...

Zouza

Yhy

Pracownik

Ciekawi mnie dlaczego"wywołany do tablicy "milczy? Brak odwagi, brak honoru czy kompletny bufon??????

do kierownika idioty

"Nie ma nic gorszego niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję."Ten cytat jest adekwatny do ,niektórych pracowników na wyższych stanowiskach. Panie/Pani kierownik nie każdy w życiu miał szanse na to by zdobyć wykształcenie, Panu/Pani to się udało, ale czy to powód aby obrażać swoich podwładnych ? TO co Pan/Pani napisał jest wręcz dobitnym przykładem cytatu powyżej. TO MY zwykli, szarzy pracownicy ( niektórzy po studiach) pracujemy na pensje Pana/Pani i osób na wyższych stanowiskach.Jeśli my więcej zarabiamy ,więcej wydajemy w sklepach bo jest nas na to stać.Jeśli zwykły szary człowiek mało zarabia, mało kupuje.Szarych ludzi jest więcej ,więc to my napędzamy gospodarkę .Jeśli nas nie stać, nie kupujemy,jeśli nie kupujemy ,sklep nie zamawia,jeśli nie zamawia produkcja nie ma zamówień.Nie ma zamówień, nie ma pracy.Zwalnia się ludzi, obcina pensje.I to nie liczy się tylko Espersenu , ale większość firm branży spożywczej i nie tylko.Więc proszę o większy szacunek dla nas "bandy niedorozwojów " od "bandy wykształconych idiotów". Jeszcze jedno zastanawia mnie, który kierownik jest tak "serdeczny''do swoich pracowników? Obstawiam że to jakiś PAN kierownik z 1 zmiany od Pana Jarka .Jeśli uwzględnimy godzinę dodania komentarza, bo w tym czasie raczej nie Pani Halina lub inny kierownik z jej zmiany ,bo byli akurat w pracy, no chyba że znaleźli chwilę na wyrażenie swojej opinii na temat pracowników w bardzo cywilizowany sposób jak przystało osobę po studiach.Jestem ciekawa co na to by powiedzieli Pana/Pani przełożony? A może by tak wysłać albo wydrukować i rzucić do skrzynki ten post.

Pracownik
@do kierownika idioty 16.02.2018 13:34

Można wysłać maila, ale jestem przekonany, że do Pana Pawła informacja na temat tego wpisu i tak dotarła nawet pocztą pantoflową, Tylko co może z tym fantem zrobić? Raczej nic.

Jaijuż
@Pracownik 16.02.2018 17:30

Nie robią nic z żadną opinią to raz a dwa- chyba nie sądzicie że tą wypowiedź pisał któryś kierownik? A jeśli tak to zgodnie z ich zasadami szacunku dla drugiego człowieka powinien zostać zwolniony dyscyplinarnie nawet prawda? Więc może warto było by wystąpić o dane delikwenta?

Ojtam

Szanowny kierowniku...pracownicy za przeproszeniem srają do własnego gniazda? A ile czasu za przeproszeniem srali Ci kierownicy,którzy okradali firmę? Wstyd !My analfabeci...mamy się douczyć angielskiego? Wam ten angielski opłacają! My mamy podnosić kwalifikacje? Nie mamy jak skoro Wy ustawiacie między sobą stanowiska po koleżeńsku. I to dzięki Wam i Waszemu podejściu jest w tym zakładzie (usunięte przez administratora) .

Maria

Tak mi was wszystkich szkoda,ja już nie muszę tego co Wy przechodzić bo już tam nie pracuję,a pamiętam jaka byłam załamana jak po 9 latach mnie zwolnili.Teraz jestem taka szczęśliwa że to właśnie tak się stało.Pomijając kierowników ,problemem jest to że przy tak ciężkiej pracy ludzie nie są w stosunku do siebie życzliwi(dokuczają sobie,fałszywie oskarżają,donoszą na innych do kierownika,do brygadzistki-żeby tylko im było dobrze).Często nie widzą w tym nic złego i uważają to za normalne,a przecież to jest grzech.Czy kierowniczka,brygadzistka,ościarka itp. powinna wiedzieć,że najważniejsze to być dobrym człowiekiem.

Pracownik

Zgadzam się co do błędów ortograficznych, natomiast nie rozumiem jak"wykształcony " Kierownik może zamieszczać wpisy w tak mało inteligentnej formie. W Espersenie doliczyłbym się trzech /mogę się mylić/Kierowników tzw.normalnych czyli życzliwych, wymagających ale wymagających w granicach rozsądku i potrafiących widzieć interes firmy jak również problemy i kłopoty swoich podwładnych.Jestem/a być możliwe, że już byłem/pracownikiem Espersena i wpis takiego pseudo kierownika/świadomie pisane z małej litery/bardzo mnie boli.Dobrze by było aby jego przełożeni mogli to przeczytać i dojść do takiego delikwenta i wyciągnąć wnioski i konsekwencje służbowe, ale niestety wiem, że jest to niemożliwe.Pozdrawiam wszystkich upokorzonych współpracowników.

Zuźka

Zamiana kierowników była prostym posunięciem, żeby łatwiej pozbyć się ludzi.Czy ktoś umie mi wytłumaczyć dlaczego przybywa stanowisk kierowniczych, przybywa instruktorek, szkołą nowe brygadzistki a ościary zwalniają lub pezeżucają. Dla nas nie ma pieniędzy a dla nich są. Dlaczego nie zaczną od siebie. W kilka miesięcy zrujnowało firmę i ludziom życie. Powinni za to odpowiedzieć ale oni mają ludzi gdzieś bo mają zapewnione ciepłe posadzki w Espersen Koszalin.

Togikyd

Dlaczego zabieraja osciary na maszyne nowa niech wezma ukrainki co mowia tam nie pujdzie tam nie pujdzie gadaja glupio biech stana i one robia a dziewczyny z osci niech robia swoje a nie zabieraja co dobrze robia porcje a tak jest jakis balagan masakra jakas .

Rcipbdsehh

Brygadzistki z almara trzy które nic zrobić nie potrafią to porażka polątają się o wlasne nogi. Kolejne z marela kaleki Kaska ta co wszystko wie najlepiej taka najmądrzejsza uwaza sie za nie wiadomo kogo warczy na wszystkich a kiedy ma stanąć sama na porcję to marudzi a jak tak to bezczelnie stanie i doklada rybę zeby leciała szybko najlepiej to jedna na drugą niech nakłada boże co za babsztydl przemadrzala jak kwoka dewota nawet nie potrafi nic ustawic na tym marelu chodzi tylko i szpieguje kto co powiedział aby ktogos (usunięte przez administratora) Boże kobieta bez zasad moralnych. Leci do kierownika aby siebie wybielić to jest naiwność. Dobrze że zakonczylam tam pracę nikomu nie polecam dzialu marel nie kiedy tam jest brygadzistką kaska. Ludzie zwolnijcie ją i to jak najszybciej.

Gość
@Zarobiony 31.01.2018 21:27

A za nia powinne wylecieć kolejne brygadzistki, grzeja (usunięte przez administratora) na grzejnikach lub sie podpieraja na lokciach, wredne zaklamane zmije! z resztą Kaśka z osci nie lepsza! Kibel nic wiecej!

mąż jednej z pracownic
@Rcipbdsehh 03.01.2018 16:16

weźcie się za robotę, a nie tylko płakać umiecie. nigdzie nie jest lekko i nikt nikomu kasy za darmo nie da. jak w każdej pracy zawsze są i będą jakieś brygadzistki i kierowniczki. jak komuś nie pasuję to zawsze może odejść.

anonymous

Opinie zakladu zenada ! Zaklad spadł na psy ! Zarobki szkoda gadac, praca w zimnym i brak szacunku ! Szybciej , szybciej ! Same stancie i róbcie a nie (usunięte przez administratora) grzejecie w Budach !

Lalka

Najgorsza zmiana pani Haliny. Nie chodzi tu o pracowników ale o brygadzistki instruktorki i sama Panią Haline. Nie żałuję że z tamtąd odeszłam.☺️☺️

ZZZ...dgi..aha

Espersen brak szacunku dla ludzi, tyle lat pracy i dziękują bo umowa się skończyła. Firma w kryzysie itp, tym co włażą w tyłek to dostają umowę na stałe, A reszta idzie na próg. Zaniżają stawki ludziom którzy naprawdę ciężko tam pracują, a brygadzistki, instruktorki dostają podwyżkę i ciekawe za co???!!!!!! za stanie pod grzejnikiem??? coś się zapytać nigdy nic nie wiedzą a niby taką strasznie ciężką pracę wykonują. TYLKO że to my ościujemy i to my jesteśmy całym sercem całego tego systemu, bo jak nie będzie ościujących to i brygadzistki i instruktorki nie będą potrzebne. a na razie to traktują nas jak śmieci i przerzucają na royala, a dużo niższe pieniądze. Tylko że jak widać to ludzi nie przybywa do pracy tylko wręcz przeciwnie. Więc jeszcze trochę a naprawdę nie będzie komu tam robić. A Pani Halina niech też trochę przystopuje bo to nie jest poligon ani jednostka wojskowa, tylko ludzie którzy przyszli do pracy i chcą zrobić swoje i im należy się szacunek.Awans w firmie tylko jak masz układy albo jesteś z rodziny, inaczej nie masz szans nie ważne ile się pracuję i jak dobrym pracownikiem jesteś. Tam i tak jesteś NIKIM...!!!!

dlaczego
@ZZZ...dgi..aha 11.02.2018 21:05

Dokładnie zero szacunku co się porobiło masakra w tej firmie , ale jak widać menadżer i dyrektor te opinie opisane tutaj mają gdzieś dlaczego .Zakrywają się złą sytułacią na rynku , ale że zła atmosfera jest przez kierowniczkę Ha.... to nie widzą tego czy nie chcą .A nikt osobiście nie pudzie na skargę do dyrektora bo zaraz by ta osoba miała przechlapane i pożegnała się z pracą wiec niech tutaj zaglądną bo skoro można się tu wypowiedzieć na forum a niema reakcji ze strony Dyrektora to co coś jest nie tak i mają gdzieś nas i dalej czekamy reakcje a najlepiej zmianę kierowniczki . Nie jesteśmy murzynami na polu tylko pracownikami .

Porażka

Ha ! Co pisza ponizej zgadzam sie w 100% . ale sluchajcie Espersen ma isc pod mlotek. Wszystko bylo zaplanowane. Royal wykupili za grosze teraz przerzucaja Was tam za grosze. A na Espersen juz jest kupiec. Takze witajcie w bylym Royalu terazniejszym Espersenie.

Jaijuż
@Porażka 10.02.2018 09:15

Gdyby mieli już kupca to tylko byłoby lepiej dla pracowników najprawdopodobniej ponieważ moglibyśmy liczyć na zmianę na lepsze. Nie sądzę żeby była to prawda. Firma ma ogromne problemy i to widać. Każdy drży ze strachu zarówno przed Haliną jak i dniem następnym. Kierowniczki nie zmienią i musicie się z tym pogodzić bo jak na moje oko została ona wybrana by "wyeliminować" nadmiar... Choć mogę (i lepiej żeby tak było) się mylić

rafi

też słyszałem o sprzedaży espersen za dużo więcej niż kupili Royal biznes to biznes..

New

Dostalem propozycje wlasnie tam mam isc we wtorek na szkolenie.tylko ze przez.agencję.jak sie dowiem jak tam jest to ci napisze nijaka.

zrozpaczony pracownik

W Espersenie pracuje ładne parę lat (około 6)cały czas na "ościach". Zawsze lubiłam swoją pracę, ale to co się ostatnio dzieje to jakaś porażka. Boję się iść do pracy , bo nie wiem co mnie może spotkać. Przerzucanie pracowników do royala, obniżenie dniówek....mobing ze strony nowej kierowniczki ,bo tego nie można inaczej nazwać(ciągła kontrola,czepianie się o wszystko,jakieś dziwne jej zasady,straszenie że jeśli będzie zwrot z powodu ości, to będziemy tą rybę sprawdzać za darmo..no ludzie proszę ..jeśli nie można zostawić ani jednej ości to po co są te listy z normą ości, można by wiele jeszcze wymieniać ...a napewno coś jeszcze dojdzie do tej listy w przeciągu czasu jakim ta Pani będzie nadal kierownikiem).Jedyne co możemy zrobić aby zakończyć ten cyrk na kółkach, to się postawić..niech nas posłuchają co mamy do powiedzenia.Zwracam się z prośbą do koleżanek i kolegów z pracy. STRAJKUJMY PÓKI MOŻEMY i PÓKI JEST NAS JESZCZE WIELU, bo z każdym dniem jest nas coraz mniej...

.......
@zrozpaczony pracownik 08.02.2018 15:32

Zgadzamy sie tylko ciekawe czy menadzer i Dyrektor wogule tu zagladaja i czytaja lubia chyba takich kierownikow niech zrobia glosowanie to bedzie najlepsze o zmiane kierownika Popieramy .

Nijaka

Hmmm....tu jest opisany tylko filet...a wiadomo ze jest jeszcze MC donald. ...jak tam jest?

Klamka

A to że ludzi wysyłają do rojalu to jest porażka. To chyba tam powinni zatrudnić pracowników a nie z espersenu czlowiek nie wie kto wyleci tam pierwszy chyba pół pracowników sie stresuje aż sie nie chce do pracy przychodzić bo nigdy nie wiadomo co się stanie. Chyba jak każdy przyzwyczaił się do espersenu, zmiany, ludzi a tam co znowu wszystko od początku uczyć się wszystkiego, poznawać ludzi. Coraz więcej ludzi tam wysyłają zacznie sie znowu lista i co? Człowiek będzie chodził i sie bał ze tam poleci i nie ma prawa głosu czy chce tam iść czy nie ma iść i koniec. Niby miało to być na tydzien okazało się ze miesiąc lub na stałe i dlatego nie ma pracowników przez taką atmosferę i poszanowanie pracowników. Później sie dziwnia ze ludzie sie zwalniają. Niedługo to sami staną i będą robić. Dalej nikt z tym nic nie robi. Nasze zdanie sie nie liczy.

Poco naco

Co sie dzieje w Espersenie co chwile zmiany wiecej zadzacych bedzie jak pracujacych .Napewno zle ze sa zmiany kierownikow poco naco w innych firma niema czegos takego .Napewno jak bedzie sie dzialo w tej chwili przez te zmiany kierownikow a menadzer tego nie widzi moze tu przeczyta .Ze od niedawna zle sie dzieje przez zmiane kierownikow zle to wplywa na psychike ludzi my przychodzimy pracowac a nie denerwowac sie masakra jest przez te zmiany .Dzieki nam produkty sa robione a jezeli tak bedzie jak od odstatnich dni przez zmiany to duzo bedzie zwolnien nie na espersenie sie swiat konczy .Moze dyrektor wezmie do sie to i wruci wszystko tak jak bylo wczesnie i bedzie sie chcialo do pracy przychodzic bo jak narazie to jest porazka jakas .A jeat juz coraz mniej ludzi i nuema chetnich i niebedzie przez takie zmiany kierownikow .Do wiadomisci .

....
@Poco naco 05.02.2018 16:51

Oby byla reakcja .

anonymous

Prosze powiedziec, ile zarabia pracownik na produkcji na roznych dzialach i ile pracownicy biurowi np ksiegowosc lub logistyka? Podajcie ile sie "wyciaga" w Espersenie??

OnA.

Skąd w was ludzie tyle jadu i zawiści? Bo jesteście anonimowi? Nie dziwcie się że atmosfera w zakładzie nie zawsze jest fajna, skoro tak plujecie jadem. Nie każdego trzeba lubić ale z każdym trzeba nauczyć się współpracować, bo to nie my sobie wybieramy współpracowników tylko nam dobierają, Zanim zaczniemy osądzać wszystkich dookoła najpierw spójrzmy na siebie, może się okazać że wcale nie jesteśmy lepsi od tych których tak surowo oceniamy.

Bsjwowkw

Co wy za głupoty wypisujecie na temat kierownik Bogusi? Najlepsza kierowniczka jaka jest to Bogusia to Kierownik Halina jest jak zmora wiecznie bez humorku jak jej coś nie pasuje to czepia się wszystkich po kolei nie ma na kim się wyżyć w domu to robi to w pracy na pracownikach każdy z nas jest człowiekiem. Wiecznie jej mało kilogramów pogania te dziewczyny jak może na koniec dowala im skrzynki gdzie zostały 2 min do końca pracy to jest normalne? Chora baba. Mówią na nią mamusia? Chyba te lizuski które co 5min do niej biegają. Kobieta bez zasad moralnych. Brygadzistka Kaśka jest wyrozumiała o co nie poprosisz to pomoże. Bogusia Boże kobieta złote serce widać że wie na czym polega życie jest bardzo życiowa i otwarta. Pozdrawiam.

miki
@Bsjwowkw 10.01.2018 20:12

Niema co zazdroscic Kierowniczce ,Kierownikom naprawde niech se pracuja taka ich rola musza robic swoje i tyle jak to kierownik .Niezazdroscimy nasi Mezowie ,faceci maja wiecej miesiecznie wyplaty jak kierownicy naprawde a chadza dumni glowa w chmurach itp ... Naprawde niezazdroscimy wam bo niema czego .

Aneta

Chcę Wam przypomnieć, że to forum nie służy do oceniania pracy innych pracowników tylko gromadzenia wyłącznie merytorycznych opinii o firmach jako pracodawcach. Nie mogą m.in. obrażać innych i zawierać słów niecenzuralnych. Proszę Was o przestrzeganie przeznaczenia tego miejsca. W związku z tym proszę Was o napisanie kilku słów o aktualnych warunkach zatrudnienia jakie mogą zostać zaproponowanej osobie ubiegającej się o pracę w espersen.

ktoś

widzę zabolała co niektórych prawda :) winny zawsze sie tłumaczy,w końcu ktoś napisał prawde gratuluję

zbyt długo w tej firmie

espersen najgorsza praca jaka jest.Jak liżesz tyłek kierownikom lub brygadzistkom to ma masz dobrze.Zawsze mówili,ze Halina jest najgorsza nieprawda gorsza jest Boguska,zrobiła się taka dama.....taka sama jej wafel Kaśka patrzeć na nia niemoge. Cokolwiek się ich zapytać to chamsko odpowiadają,brygadzistka Aśka wiecznie ja wszystko boli,Ewka drze mordę.ZEro pojęcia o pracy i rybie,kierownictwo tępe jak noże na ościach,same układy-układziki,zero szacunku do pracownika a sami kiedyś tak zaczynali.cdn......

Tosia
@zbyt długo w tej firmie 19.12.2017 12:33

Pani Halina nie jest i nigdy nie była najgorszym kierownikiem .Jeśli ktoś uważa że konsekwentność oraz zdyscyplinowane zmiany z którą współpracuje i za którą odpowiada przed przełożonymi to jest w wielkim błędzie .Wszyscy mówią na Halinke MAMA !!!!!!. .Jak trzeba to opier....Ale mam do niej wielki szacunek za to jakim jest kierownikiem i człowiekiem.Buziaki dla mamy Haliny i powodzenia na zm.Bogusi .

anonymous
@zbyt długo w tej firmie 19.12.2017 12:33

pewnie z ciebie byl albo jest pracownik jak z koziej (usunięte przez administratora) traba jak chcesz to mozemy sobie pogadac co cie boli a odemnie to sie odwal jak bedziesz miala tyle lat pracy jak ja to pogadamy ty pewnie wiecznie na l 4a jak mnie cos boli to niepatrz i nienactawiaj uchaiwez sie do roboty a najlepiej przejrzyj sie w lustrze czy jestes taka bez skazy

pracownica

Banda cwaniaków którym wiecznie coś nie tak. Brygadzistki podpierają ściany to prawda , sa bezczelne i nie mile. Praca dla osób z nerwami na wodzy . Atmosfera pomiędzy pracownicami tragiczna. Tworzą " kolonie" kilku osobowe i portafia wprost się z kogoś śmiać. Zero szacunku dla drugiego człowieka. Kierownicy hmm.... zależy jakie maja dni. Jednego dnia jest pięknie miło drugiego dnia lepiej się nie pokazywac. Zarobki ??!!! Hahaha jak będziesz zapiepszal az ci ręce w tylek wejda to zarobisz inczej slabo. Na L4 jak pójdziesz, wracasz po chorobowym do pracy to jesteś ofiara z którą można robić co sie chce, za kare nawet mozesz robic 8h na serwisie czyli na miotle. Ludzie nie mili opryskliwi. Nie polecam pracy w Espersenie.

Dziubaj
@pracownica 14.10.2017 09:53

Analfabeta... - wiemy kto...

Tosia

Przestanie biadolić i oczerniać firmę i przełożonych.Przecież nikt nikogo na siłę nie trzyma w tej firmie.

Maria

Pracowałam prawie 10 lat,straciłam nie tylko zdrowie fizyczne ,ale również psychiczne.Oczywiście mnie zwolnili gdy gdy wysiadły mi stawy i nie mogłam już tak ciężko pracować.Nie polecam pracy w tym zakładzie zwłaszcza młodym osobom(nie marnujcie sobie zdrowia).Teraz już doszłam do siebie ale trwało to bardzo długo(jestem szczęśliwa że nie pracuję w espersenie).

anonymous

Dziadostwo nic wiecej. Zaklad pracy bez szacunku do czlowieka. Jak by Hitler zyl to by wszystkich na pierwszy rzut na wyszyszych stolkach powykanczal. Rzygac sie chce ta firma Pawel

Juventino

Ja pracowałem tam przez pół roku i bardzo sobie chwale tą firme. Owszem może są tam jakieś układy czy układziki, ale to w każdym zakładzie tak jest i taka prawda. Po prostu ludzie zawsze narzekają,bo wiecznie coś im źle. Jak sie pracuje i robi swoje to nikt sie nie czepia. Pracowałem na magazynie, ale na popołudnie jak nie było pracy to różnie nas rzucali i jakoś problemu nigdy nie miałem, bo chciałem po prostu pracować, a nie stać i plotkować o (usunięte przez administratora) marynie od tego były przerwy. Jedyny problem miałem z jedną brygadzistką, ale ona ma naprawde coś z głową i uważa się za o wiele lepszą niż zwykły pracownik. No, ale niestety tak to jest jak ktoś wyżej sra niż (usunięte przez administratora) ma. Mowa tu o "Pani" Dzidzi czy jak jej tam mówią???? A tak jak pisałem wyżej, że generalnie było spoko. Bardzo dużo fajnych ludzi poznałem i chętnie bym z nimi flaszeczke obalił ????

smerfetka27194

@mała 25 Co Ty za głupoty piszesz? Nawet nie da się tego czytać taka zafascynowana nimi jesteś? Latasz wiecznie za brygadzistkami, a nie wiadomo kogo udajesz nawet z głupim pytaniem nie do rzeczy za nimi biegniesz, bo to wiecznie nie tak, bo tamto, bo sramto, a potrafisz obgadywac im tylek i to nieźle, więc nie rozumiem po co z Siebie robić głupka. Myślisz, że tą opinią zabłysnęłaś i dostaniesz punkty za opisanie super brygadzistek dzięki czemu na ości nie będziesz chodzić?

Aneta

Na stronie internetowej espersen możecie zapoznać się z ofertami pracy m.in. na stanowisko pracownika produkcji (ręczna i maszynowa obróbka ryb) Pracodawca zapewnia szeroki pakiet świadczeń socjalnych i pakiet medyczny. Co wchodzi w skład takiego pakietu? Możecie podzielić się swoją wiedzą na ten temat? @dzidka w swoim poście piszesz o testach. Jakiego rodzaju to są testy, co mają na celu sprawdzić?

dzidka

O kant rozbić te testy na marelu. Nie są one obiektywne, bowiem są one prowadzone przez osoby z tego samego działu. Jednym się wpisuje co się chce,a drugim nie do kajeciku i na tej podstawie są ludzie oceniani. Czyli nic nowego. Jak zwykle kliki były, są i będą. Jeśli ma być obiektywnie to takie oceny powinny przeprowadzać osoby spoza działu, a kierownik i tak trzyma stronę brygadzistek. Wszyscy powinni być traktowani jednakowo.

Tolerancja

Espersen - zakład specjalny ,zamkniety ... Po tym jak tam ludzie ze soba nawzajem postepuja i przelozeni tyle z tego wnioskuje. Jednym slowem nie polecam tego zakladu ! Zero szacunku jakies pomocy czegokolwiek .

Marek

Niestety to wszystko jest prawda,pracowałem tam 9 lat zero szacunku dla ludzi i ich pracy,praca ponad siły wiecznie mało!!! A brygadzistki grzeją się na kaloryferach i śmieją.A większość z nich pracowała na taśmie i płakała jaka to zła praca jest i mają dość..., ale po awansie... jak się nie podoba to zmień pracę taką odpowiedż dają! Omijajcie tę firmę szerokim łukiem!!Pozdrawiam.

wieloletni.pracownik

Nie trzeba obserwować, samo rzuca się w oczy...

xxxxx

Jedno mnie zastanawia....widzicie jak brygadzistki podpierają ściany...kierownicy mają złe dni...jaka jest atmosfera między pracownikami itp.....Moje pytanie brzmi..kto wykonuję Waszą pracę,jeśli w tym czasie obserwujecie innych????? Z tego co wiem praca w Espersenie jest akordowa i płacą za przerób...no ale jak się obserwuję innych no to przerób niestety jest niski i wtedy można narzekać i szukać winnych w Kierownikach,brygadzistkach,koleżankach, w atmosferze jaka panuję....ale może czas zacząć od siebie.....

kkotek

Nie polecam wyzysk a teraz nawet nie chcą nam płacić

anonim

(usunięte przez administratora)

a bo tak

a pakowanie czemu nie opisane?

lalunia1258

nikomu nie polecam pracy w firmie espersen zero szacunku do ludzi i zrozumienia. kierownictwo to jakas porazka szczegonie Pani Bogumiła ...ludzie uciekajcie z tamtad to nie jest praca dla normalnych ludzi. chorowac nie mozna nawet jak ktos ma dzieci to musi sie tlumaczyc z tego dlaczego dzieci mu choruja a po rozwiazaniu umowy o prace nie ma mozliwosci powrotu juz pozniej do tej firmy... mozna by tak caLA KSIEZKE O TYM NAPISAC. nikomu nie polecam pracy tam . a najwazniejszy powod to nie szanowanie pracownikow.

anonymous
@lalunia1258 03.08.2017 10:26

pewnie wiecznie bylas na l4 i krociutko pracowalas h2ozgadnij kto wiecej cie niebylo jak bylas i dopiero zaczelas prace coz z ciebie za pracownik

Aneta

@Mała 25 dziękuję za odpowiedź. To dobra informacja, że można liczyć na benefity. Mogłabyś powiedzieć jeszcze coś o tym jak wygląda sama praca w firmie? Rozumiem, że Ty poznałaś jak ona wygląda w dwóch działach Espersen. @ościara mogłabyś powiedzieć coś więcej o tym systemie pracy?

ościara
@Aneta 18.07.2017 10:47

tydzień na rano tydzień na po południe. po pierwszej zmianie soboty pracujące (ale nie zawsze) - i nie są obowiązkowe ale opłaca się bo są płacone "setki"

ościara

Witam. Chciałam polecić Wam pracę w tej firmie. Politykę mają czasami kiepską ale generalnie w pracownika mocno ona nie uderza. Zarobki jak na Koszalin są na prawdę ok - ciekawy system premii i dodatków. Dodatkowo system pracy tydzień na tydzień - bajka.

wieloletni.pracownik

Żeby tylko to.Są jeszcze inne tematy. Trzeba brygadzistkom przynosić ciasta, cukierki, żeby stać na danych stanowiskach, a jak masz trochę honoru to niestety będziesz lądować na gorzej opłacanych stanowiskach. Co tu dużo mówić, rządzą kliki i sitwy. Jeśli jesteś gnidą to ta praca jest akurat dla ciebie. Pozdrawiam.

Aneta

@wieloletni.pracownik Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w espersen. Na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy?

wieloletni.pracownik

Brawo!!! Jeśli chcesz pracować w Espersenie to tylko silna psychika cie uratuje. Firma tak przeszkoliła kierowników, jak udupić pracownika i wycisnąć wszystkie soki z niego. Dobro firmy ponad wszystko. Jeśli lubisz pracować ponad siły to polecam tę firmę.

aga

wtam staram się o pracę w espersen proszę o opinię

aga

wtam staram się o pracę w espersen proszę o opinię

Miśka

@Aneta nie wiem czy często są te imprezy. Byłam na jednej latem w zeszłym roku. Niby fajnie ale patrząc na wynoszenie jedzenia w reklamówkach to może zamiast tej imprezy dać ludziom bony na żywność. A warunki zatrudnienia jak na Koszalin to chyba standardowe. Ale młoda jestem więc niedługo wylot do UK bo za tą samą pracę dostanę troszkę więcej ;).

Zostaw opinię o espersen - Koszalin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie espersen