Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kalmet gliwice

zdjecie uzytkownika
koleś - 2014-08-21 23:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak tam u was z działem kontroli jakości, da sie zarobić w tym dziale ? cieżka praca ?
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-08-26 13:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to przyjmuja w koncu do tego kelmetu w gliwicach czy nie ? mnie intersuje obojetnie jaki dzial chociaz najlepiej bym sie czul na kontroli wlasnie tak jak koles. tylko najbardziej mnie intersuja te stawki ktore daja. i nie wiem o co chodzi z tymi W1 i W1. wytlumczcie. pozdrawiam wszystkich i czekam na wiadomosci
zdjecie uzytkownika
SewerynS - 2014-08-27 13:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak z odzieżą dla spawaczy ??? dostaje się ... czy we własnym zakresie ??? nie wiem, czy pytać telefonicznie... czy przynieść swoje arbaity z poprzedniej firmy... dajcie pilnie znać, bym na dzień dobry nie przypajacował
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-28 09:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do konca roku zero ( " 0 " ) przyjec bo nie ma za duzo roboty a o stawki nie pytajcie bo i tak nikt wam prawdy nie powie jak chcesz sie przyjac to skladaj papiery i wszystkiego dowiesz sie na rozmowie a warunki takie jak wszedzie stary sypiacy sie sprzet zeby CZASAMI cos zrobic musisz sam se radzic atmosfera raz dobrze a raz zle z majstrami mozna sie dogadac ( nie z wszystkimi ) na temat kierownika bez komentarza palic na zakladzie nie mozna chyba ze ten elektroniczny...

Pozdro dla Baniaka ;)
zdjecie uzytkownika
Jakub - 2014-08-28 16:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanko:Chciałbym dostać się na kadzie,jaka tam atmosfera,ludzie,robota?Dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
Zwalnia sie - 2014-08-30 10:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz się dostać tylko po miesiącu pracy z smakiem się i tak zwolnień bo nie wytrzymasz w takiej atmosferze pracy gość rozwala cały wydział łazi po hali i pierdzielit ze nie ma roboty i wszystko się rozpierdziala obraża ludzi obiecuje premie a potem nie placi chodźcie do D.B tam będzi normalnie a jak stary nie widzi jakiego ma ddyrektora to razem zgadza światło wiec lepiej się nie przenosi na kadzie
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-09-01 17:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zwalnia sie - 2014-08-30 10:15:01]:
Smak to poker co zrobił z ruthmanem i o szustwem z 159 i premia a to łączenie po hali i gadka żebym poczekał do września to zobaczę jak firma kleka fajny gość gratuluję firmie
zdjecie uzytkownika
smok - 2014-09-06 18:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bartek nie pisz głupot teraz piszesz a tak to chodzileś z kazdym i na każdego gadałęś a teraz wielce obrazony jesteś fałszywy
zdjecie uzytkownika
asterx - 2014-09-06 18:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdzichu ma cię po dziurki w nosie wychodza twoje kłamstewska z godzinami
zdjecie uzytkownika
Zwalnia sie - 2014-09-07 13:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asterx - 2014-09-06 18:15:08]:
Smakowity co ty za brednie tu wypisujesz dobrze wiesz co gadasz ludzia do ucha nic na robiłeś gnoju na i za chwilę tez zostaniesz zweryfikowane a przez ciebie i tak ludzie odejdą bo z takim fachowcem NIKnie wytrzyma
zdjecie uzytkownika
roko koko - 2014-09-07 19:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy piszecie takie głupoty i narzekacie na firme a powiedzcie gdzie jest na slasku firmaze mozna robic godzin ile sie chce niema a dyrektor to spoko gosciu a w nowarze niema okien woda leje a dachu zobaczymy zimą jeszcze ci co odeszli będą wracali tylko kto ich przyjmnie niewiwm hahahhhaha
zdjecie uzytkownika
Zwalnia sie - 2014-09-08 20:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roko koko - 2014-09-07 19:44:23]:
Smakowity masz racjie wszyscy wrócą tylko ciebie zwalnia a do póki pracujesz to będą następni odchodzić
zdjecie uzytkownika
Bartosz Klinkosz - 2014-09-08 21:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc wam wszystkim ciesze sie ze dalej o mnie gadacie widocznie jestem godny uwagi tylko mam prsbe przestancie pisac takie glupoty bo to przykre ale jak sprawia wam to przyjemnosc to piszcie dalej mi to nie przeszkadza a jak ktos ma do mnie problem prosze dzwonic nr macie i kto tu jest falszywy niech odpowie sobie na to pytanie ten gamon co pisze te bzdury ja odeszlem jak czlowiek do konca w pracy bez obrazy i nikomu nic nie utrudnialem jak macie inne zdanie to tel do mnie a nie jak dzieci na internecie :)przykre ale niestety niktorzy faceci jaj nie maja tacy co niki jak pe_da_ly wymyslaja ja nie mam z tym problemu i tak jak juz wspominalem jak ktos ma watpliwosci ze to ja to dzwonic i to jest moje IP bo w domu to pisalem mozna mnie namierzyc :)
zdjecie uzytkownika
smutek - 2014-09-10 14:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ja nawiąże do wcześniejszego wpisu użytkownika, gdzie ktoś napisał, że w tym roku już będzie zero przyjęć. Nikt nie planuje zmienić pracy albo po prostu się zwolnić? chyba, że nawet jak ktos odejdzie to wiecie, że w firmie nie potrzeba na razie dodatkowych osób. sam oiszukjuje już dlugo pracy i ciągle nigdzie nie zatrudniają ; (
zdjecie uzytkownika
anty glupiec - 2014-09-11 21:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [t - 2014-08-13 18:24:14]:
robota lubi takich jak ty ( celowo z małej), proponuje byś sobie zapisał gdzieś ten tekst i za dziesięć lat go ponownie przeczytał...
zdjecie uzytkownika
wolare - 2014-09-13 18:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bartosz Klinkosz - 2014-09-08 21:05:39]:
nie wysilaj sie swoje wiemy
zdjecie uzytkownika
a - 2014-09-14 15:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ smutek - 2014-09-10 14:58:53]:
Obawiam się ze mylisz się bo właśnie mam zamiar się zwolnić zresztą z nie tylko ja nie wytrzymam z smokiem juz ani dnia dłużej ciekawe co typ zrobi za jakiś miesiąc sam będzie spawal i Mont ps co narobił rozwalił wydział w 3miesiace i nikt nie reaguje mógłbym spokojnie dalej pracować ale nie tym najemnikiem który ma wszystko w dupie bordel na wydziale a ty tylko łazisz i gadasz na innych
zdjecie uzytkownika
rr - 2014-09-16 12:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w czoraj byli odwas dwie osoby na próbkach tz w novarze ten z brodą jakos pospawał ale ten wysoki słabiutko i chyba się obrazil
zdjecie uzytkownika
Pan M. - 2014-09-16 20:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha,ale wy tu głupoty piszecie,na kalmecie nigdy nie bedzie porządku ino bajzel i sie nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
rr - 2014-09-16 20:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz z tych dwóch wszyscy się smieją bo próbek nie zdali a tak naprawde w nowarze nikt ich nie chce a i tu mało co zdzichu by ich wyrzucił
zdjecie uzytkownika
daniel - 2014-09-22 17:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak ogólnie spawacze ci co przyszli na próbki słabo pospawali ale to świadczy o waszej firmie i jaki tam poziom reprezentujecie a po drugie nikt z kalmetu nie ma tu wejścia
zdjecie uzytkownika
remik - 2014-09-22 21:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [daniel - 2014-09-22 17:24:25]:
chura
zdjecie uzytkownika
stary wyjadacz z trimetu - 2014-09-24 08:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [t - 2014-08-13 18:24:57]:
Kalmet.....zostawie bez komentarza....ci co ich uczyłem roboty zanim kalmet powstał zrobili mnie w ciu...ze stawką godzinową to raz...dwa to jak składałem wypowiedzenie nastą piła próba przekupstwa o 1zł na h żebym tylko został hahaha...dom wariatów i dodam że tam niema przyszłości jak na większości obozów pracy tego typu.....
zdjecie uzytkownika
Pan M. - 2014-09-24 20:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wy tu bzdury piszecie,hahahha,kalmet to fajny zakład,świetnie sie tam pracuje.
zdjecie uzytkownika
@@@@@ - 2014-09-25 07:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za problem dla tych wiecznie narzekajacych i nosem krecacych znaleźć sobie LEPSZĄ prace?skoro tak zle to nie bądź jeden z drugim ( usunięte przez administratora )tylko się zwolnij. A nie siedzą i jecza po kątach i w necie. Ci co chcą i potrafią pracować pracują.( usunięte przez administratora )co najmniej robią zawsze narzekać beda.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kalmet gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x