brak logo

kalmet gliwice

Gliwice

Opinie o kalmet gliwice

Kalmet 2016-08-28 09:03
Jacku G. zostaniesz bohaterem na tym forum za te głupkowate wpisy jak twój ryj
4
Wściekły 2016-08-28 09:22
Święta prawda ponieważ rozmawiasz na hali jak z najlepszymi kolegami a potem na forum ich opisujesz.....jesteś poprostu tchurzem bo boisz sie powiedziec im to w twarz bo wiesz że ryjek by cie zabolał
4
Spokojny 2016-08-28 11:37
Na ruthmanie robił to samo na jednej zmianie pracował a drugą obmawiał.Koleś niepoważny
6
zwykły 2016-08-28 11:40
Jacku G.? Buuahahaaa! Ale to też niezły gwiazdor.Na kadziach są sami "najlepsi"! Buuahahaaa!
5
Spokojny 2016-08-28 14:02
Najlepszy ha haaaa
3
Kalmet 2016-08-28 14:10
Przyszli by z kadzi na ruthmana i po tygodniu by ich stary zwolnił he he he
5
nikt 2016-08-29 06:52
Wszyscy jesteście tacy wspaniali fachowcy szkoda tylko że reklamacji tyle jest i jakoś nie widać efektów tej waszej fachowosci
3
123 2016-08-29 11:09
Jeśli nie znasz prawdy to nie rozpowiadaj bzdur! Sebastian odszedł bo jego luba tak chciała, tyle w tym temacie. Sam nie chciał odchodzić ale nie miał wyboru :| Próbowali go zatrzymać ale nie było jakichkolwiek szans. Teraz pracuje gdzieś poza Śląskiem i chyba nie jest to lepsze wyjście, prawda?
2
Kumaty 2016-08-29 14:47
Dobry zament robił i nic wiecej
2
nara 2016-08-29 17:18
Dwa dni tu pracowałem i odszedłem okropna atmosfera zresztą z tych dni to jak mi załatwił spawarki to uchwytu nie było nie polecam pracy
3
p 2016-08-30 07:37
Jakiś można tu dostać stawkę za spawacza
i czy trzeba się narobic
1
nik 2016-08-30 13:32
Ok 20zł można dostać praca jest ok
Ślepy 2016-08-30 14:03
25zł jak bedziesz uczciwie pracował i do tego nadgodziny dobrze płatne..
1
Rft 2016-08-30 21:08
Ja obecnie mam 27zł i jak zrobie 400godzin to z premia mam 15 tys takze mozna zarobic w kraju
4
Milbon 2016-08-31 20:52
Wysyłają za granice ale na poprawki.
400 h w firmie ??Nawet jeśli to dzięki takim firmy płacą mniej ludziom dla których liczy się rodzina,jakieś hobby.
4
zen 2016-09-03 20:24
ludzie!pracowalem w tej firmie swego pieknego czasu i jak to wszystko czytam to przychodzi mi na mysl tylko jedno-jestescie albo nie normalni albo czubkami albo jedni i drugie
2
yui 2016-09-04 21:05
27 ZŁ NA GODZINE CO TY ZA GŁUPOTY WYPISUJESZ W KALMECIE NAJWYSZA STAWKA 205 ZŁ I TO MAJA ZE DWIE OSOBY
3
TIG 2016-09-04 21:09
JAK ONI SPAWAĆ NIE UMIEJĄ LEPIEJ JAKBY W NOVARZE ZOSTALI
Kalmet 2016-09-05 09:39
Na kadziach nikt nie umie spawac he he chyba ze raki to ja
2
Tig 2016-09-05 09:56
Panowie i tu się zwłaszcza tyczy spawaczy bo to oni głównie tu pisza głupoty powiem a raczej napisze -JAK WAM PRACA NIE ODPOWIADA TO PROSZĘ SIĘ ZWOLNIĆ
Met 2016-09-06 09:10
15 zł na start.
2
loki 2016-09-09 17:49
Generalnie to nie polecam Ci tej pracy ja właśnie będę zmieniać przede wszystkim właściciele cechują się całkowitym brakiem szacunku go swoich pracowników zwłaszcza tych którzy jeszcze coś tam robią śp tego bałagan organizacyjny i mocno nie kompetentną kadra zarządzająca dlatego z miesiąca na miesiąc jeast coraz gorzej
pl 2016-09-11 08:07
Płacą bardzo mało jak nie musisz to się nie pchaj bo i tak nie wytrzymasz i się zwolnisz
Lolek 2016-09-19 13:02
A jak z nadgodzinami? Są wypłacane co miesiąc? Czy jest dłuższy okres rozliczeniowy? Jaki?
pójdę boso 2016-10-01 07:40
Magazynierow nie za to monterów i spawaczy jak najbardziej bo po wczorajszym wystąpieniu Pana dyrektora pewnie na polecenie Starego to w tym burdelu nie ma sensu pracować to ciągle zmiany mieszanie kombinowanie jak tu oszukać ludzi na stawkach jest nie do wytrzymania czysty cyrk a tak serio totalny brak zarządzania widać że kadra się posypala dlatego trzeba odejsc
ko 2016-10-01 19:34
Nie bij piany zwalniasz się ok reszcie daj spokój i byle do 10 wypłata będzie i pasuje
1
123 2016-10-10 20:29
Daj przykład i pierwszy złóż wypowiedzenie ;)
i 2016-10-12 11:59
Zaraz będę przyjęcia na prezesów zwłaszcza bo za mało po biurach ich tam siedzi a człowiek wiecznie za mało słyszy i za wolno
pa pa 2016-10-21 07:20
Szansę to ja sobie dam bo odchodzę nie będę tyral na tą całą śmieszną rodzinkę i ta bandę z administracji która potrafi tylko sciemniac a materiału i sprzętu jak nie było to nie ma już nie wspomnę o organizacji firma się rozlatuje
3
ko 2016-10-23 18:19
Prawda jest taka że właściciel od kilku lat systematycznie zwalnia najlepszych ludzi a zatrudnia cwaniaków na produkcji totalne zero teraz jak widzę że po firmie się kręci pan rektor i pan z kopexu to już ręce opadają wiem że dzieciom tego nie zostawi bo wiadomo czemu bp to max ale takich gości ściągać katastrofa
serag 2016-10-28 19:22
a ty sebie do piet nie dorastasz a dom na kredyt to kazdy moze jestes bardzo inteligetny
4
premia 2016-11-10 17:57
I poraz kolejny premia obiecana i premia zebrana w tej firmie nigdy się już nic nie zmieni zawsze człowiek jest oszukany
2
stary 2016-11-12 18:53
Naiwniaku pewnie nowy jesteś
2
Spokojny 2016-11-17 11:55
Premia byla ale dla tych którzy uczciwie pracuja.Nara
2
opi 2016-11-19 05:50
To ja się pytam jakimi kryteriami jest przyznawana skoro każdy twierdzi że nie dostał co to jest ten akord czemu nie ma 50 i 100 płaconych przecież to jest nie zgodne z prawem
4
Nicpoń 2016-11-20 11:28
Kolego jak Ci praca nie odpowiada to sie zwolnij a jak Ci sie marza 50 i 100 to sobie kup w monopolowym lub szukaj pracy państwowej.
1
ja 2016-11-21 10:19
Tylko nie kolego nie pasuje mi że nie ma płaconych nadgodzin i dlatego pójdę za twoją radą i oczywiście że się zwolnie ostrzegano mnie przed podjęciem pracy tutaj i wszystko się sprawdziło chaos bałagan to tu codzienność i jeszcze te kombinacje i nie jasności ps te teksty typu monopolowy świadczą o twoim poziomie a nie o tym że stawiam zapytanie i uczciwą opinię firmie Nie Polecam
4
Spawacz -spadachroniaz 2016-11-21 17:33
W tej firmie jest od wieczny problem z materiałem 3miesiące wszystko Ok a nagle nie na materialu i ludzie nie mają co robić a firma zatrudnia do bior nowych ludzi na wiosnę zabieram się z kalmetu 50 i 100 tek nie płacą a to jest ich obowiązek
3
plac 2016-11-21 17:45
a ja mowie i wiem co mowie ze ci ludzie powinni byc zwolnieni bo nic nie robia tylko plotkuja jak stare baby i starego w c...a robia
pikolo 2016-11-21 20:31
Tak pracusiu Ty jesteś pierwszy do zwolnienia więc tu nie krzycz bo ta firma to już totalne dno przez takich jak Ty panuje taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a Stary kręci nas jak chce ale ja już nie dlugo
3
szkoda 2016-12-09 18:59
Zgadzam się Stary roznudowal administrację i potem takie barany jak Ty piszą że niby produkcji ale szkody jakie zrobił Stary z synkim już się nie da odkręcić wszystko się wali zwłaszcza tam gdzie jeszcze robię czemu a w tamtym roku jakoś się ukladalo
2
123doszkoły! 2016-12-14 10:40
Połowa ludzi tutaj to chyba analfabeci, nawet nie potraficie skleić dwóch konkretnych bezbłędnych zdań, najpierw nauczcie się poprawnie pisać a następnie zacznijcie się wypowiadać!
1
bez szkoły 2016-12-14 14:36
A druga połowa siedzi w biurach i nic nie robi co gorsze przeszkadza bo w firmie coraz gorzej roboty coraz mniej to ciekawe po jakiej Ty jesteś szkole zresztą sądząc po tym co tu się wyprawia to ohp na produkcję się nie zalapiesz
1
bronek 2016-12-16 18:00
Pracuje 3 miesiąc i ostatni oszustwo za oszustwem jakieś akordy nie jasne zasady płacenia wypłat zero organizacji kierownictwo chyba z przystanku zatrudnione zero wiedzy straszna firma już nie wspomnę że nigdy nie ma materiału i nikogo to nie obchodzi więc mnie też nie będę robił na darmozjadow ps proponuje synowi Pana szefa prysznic żel pod prysznic i rexone
2
ciekawy 2016-12-17 09:29
Czy aby u Was nie pracował dyrektor Andrzej ? Teraz jest u nas w Oknoplast i robi się coraz gorze, więc nie wiemy czy to lekarz, który przychodzi na rok i uzdrawia czy grabarz, który...?
Zdzichu 2016-12-17 09:57
Andrzej N. pracował już w niejednym zakładzie i każdy z nim na czele szedł na dno. Gość demolka i antytalencie. Spec od wszystkiego czyli od niczego... Powinien co najwyżej ulice zamiatać, może tam by udało mu się nic nie zepsuć !
1
Nick 2016-12-24 11:50
Z moich obserwacji wynika że Andrzej N był bardzo dobrym dyrektorem nie stety dostał do pomocy Krzysztofa K który jak wszyscy wiemy to jednostka mało inteligentna ojciec dał mu trochę władzy no zapewne myślał ze jest z racji nazwiska stworzony do czegoś więcej niż np robienie za ciecia na bramie bo generalnie takie ma kompetencje reasumujac to on jest odpowiedzialny za rozpad produkcji
1
Zdzichu 2016-12-28 20:17
Ciekawy jestem kto wystawia taką pochlebną opinie Andrzejowi N. - pewnie sam Andrzej :-) Owszem Krzysiu współpracował z Andrzejem ale jeśli chodzi o poziom jednego i drugiego to Andrzej za bardzo od Krzysia nie odstaje. Na plus Andrzeja to że jest bardziej kulturalny i zna się trochę na kontroli jakości, ochronie środowiska i bhp bo tylko w tym fachu chwilkę popracował i coś z tego liznął. Z resztą nie bez powodu nazywany był w Kalmecie dyrektorem od okularów ochronnych bo głównie tylko to go interesowało i na to tylko zwracał uwagę na czele ze swoim kolegą Prezesem. Wystarczy popatrzeć na historię CV Andrzeja i fakty mówią same za siebie, w żadnym zakładzie nie zagościł na dłużej. Jak można chwalić się osiągnięciami, jeśli pracuje się w zakładzie po pół roku do roku i zmienia się firmę a samo poznanie dokładnie zakładu zajmuje o wiele dłużej...
2
piast 2016-12-29 13:27

To ja mam pytanie naczym w takim układzie zna się Krzysztof no mi się wydaje ze jakby tata nie dał pracy to kolega pracowały na stanowisku Ferdek Kiepski
3
tarzan 2016-12-30 14:10
Spoko poukladal produkcjie teraz pouklada po biurach ojciec to powinien go dyscyplinarnie pogonić z firmy za te wszystkie szkody jakie wyrządził przez te lata a w pakiecie dozucic kłamców jendrusia i firmę co tylko potrafią sztuczne afery i płoty po biurach kręcić
3
Zostaw swoją opinię o kalmet gliwice - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kalmet gliwice