Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kalmet gliwice

zdjecie uzytkownika
takianieinny - 2014-07-29 22:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam co do tej Firmy i zarobkach to faktycznie zależy na jaki wydział trafisz
W-1 zarobki na start 9zł-11zł na rękę zależy od zajmowanego stanowiska
W-2 od 12złna rękę na godz praca poniekąd akordowa
Do aro socjialki w KALMECIE JUZ NIE MA ,kiedyś była ale mistrzowie za pracowników podpisali że się zrzekamy na czas kryzysu i od tej pory nie ma
Jak chcesz pracować to popracujesz,i co ważne zapewne jako prywaciarz wypłaty są terminowo pozdrawiam
P.S możliwiść pracy w nadgodzinach :)) oczywiście płaconych po normalnej stawce czyli tyle ile masz na godzinę
zdjecie uzytkownika
spokojny - 2014-08-01 11:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-07-29 22:16:56]:
zgadzam sie z opinia pana ktos faktycznie troche tu robie i jak siegam pamiecia zawsze oszukiwalismy teraz nasowa mi sie taka mysl ze skoro srednio przez ostatnie 3lata zawsze pracowalem nmiej a praca byla lzejsza a teraz odnosze wrazenie ze musze wyspawac 2razy wiecej niz kiedys to do kiedy oszukuje wszystko ma jakies granice ps jak widze te wycieczki kolorowych pan po hali to robic mi sie odechciewa co to ma byc jak wejda na hale to jest ich wiecej niz w naszej brygadzie zaczyna sie robic dziwni
zdjecie uzytkownika
fhhj - 2014-08-06 17:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak kolego zarobisz 5000 ale za 320 godz albo będziesz robił galeria i awansujesz na mistrza :-)
zdjecie uzytkownika
320? no problem - 2014-08-11 19:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e tam dla mnie 320 godzinek to nie jest problem. od czego zalezy gdzie sie trafi na jaki wydzial bo ten W1 czy W2 to calkiem sie roznia stawkami, jakbym pracowal po 300h to faktycznie mozna gruba kase wyciagnac. lubie po prsotu w nadgodiznach pracowac, bo zawsze to dodatkowa kasa. niestety to sie mojemy kierownikowi poprzedniemu nie podobalo wiec teraz musze sprawic sobie nowe zajecie w jakims nowym zakladzie. w ogole sie zastanawiam nad tym co moge robic, bo za duzo mam ochoty do rpacy a nikt tego nei chce wykorzystac.
zdjecie uzytkownika
t - 2014-08-13 18:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W1 czy w2 zależy to od ciebie jak zrobisz z połykiem plus głębokie gardlo to W2 lepsza kasa bo 12 zł a jak normalna gale to W1 oczywiście test godzin na wytrzymałość gardła czyli 320 godz głębokie gardło.Pozdrawiam umyj żeby.
zdjecie uzytkownika
t - 2014-08-13 18:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W1 czy w2 zależy to od ciebie jak zrobisz z połykiem plus głębokie gardlo to W2 lepsza kasa bo 12 zł a jak normalna gale to W1 oczywiście test godzin na wytrzymałość gardła czyli 320 godz głębokie gardło.Pozdrawiam umyj żeby.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-15 21:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,mam pytanie czy mam jakieś szanse na przyjęcie sie do kalmetu,czy fajnie sie pracuje,moze mi ktos podpowiedziedz.
zdjecie uzytkownika
ty!!! - 2014-08-21 19:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Smaku dziwaku przestań pisać głupoty!!!!
zdjecie uzytkownika
koleś - 2014-08-21 23:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak tam u was z działem kontroli jakości, da sie zarobić w tym dziale ? cieżka praca ?
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-08-26 13:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to przyjmuja w koncu do tego kelmetu w gliwicach czy nie ? mnie intersuje obojetnie jaki dzial chociaz najlepiej bym sie czul na kontroli wlasnie tak jak koles. tylko najbardziej mnie intersuja te stawki ktore daja. i nie wiem o co chodzi z tymi W1 i W1. wytlumczcie. pozdrawiam wszystkich i czekam na wiadomosci
zdjecie uzytkownika
SewerynS - 2014-08-27 13:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak z odzieżą dla spawaczy ??? dostaje się ... czy we własnym zakresie ??? nie wiem, czy pytać telefonicznie... czy przynieść swoje arbaity z poprzedniej firmy... dajcie pilnie znać, bym na dzień dobry nie przypajacował
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-28 09:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do konca roku zero ( " 0 " ) przyjec bo nie ma za duzo roboty a o stawki nie pytajcie bo i tak nikt wam prawdy nie powie jak chcesz sie przyjac to skladaj papiery i wszystkiego dowiesz sie na rozmowie a warunki takie jak wszedzie stary sypiacy sie sprzet zeby CZASAMI cos zrobic musisz sam se radzic atmosfera raz dobrze a raz zle z majstrami mozna sie dogadac ( nie z wszystkimi ) na temat kierownika bez komentarza palic na zakladzie nie mozna chyba ze ten elektroniczny...

Pozdro dla Baniaka ;)
zdjecie uzytkownika
Jakub - 2014-08-28 16:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanko:Chciałbym dostać się na kadzie,jaka tam atmosfera,ludzie,robota?Dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
Zwalnia sie - 2014-08-30 10:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz się dostać tylko po miesiącu pracy z smakiem się i tak zwolnień bo nie wytrzymasz w takiej atmosferze pracy gość rozwala cały wydział łazi po hali i pierdzielit ze nie ma roboty i wszystko się rozpierdziala obraża ludzi obiecuje premie a potem nie placi chodźcie do D.B tam będzi normalnie a jak stary nie widzi jakiego ma ddyrektora to razem zgadza światło wiec lepiej się nie przenosi na kadzie
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-09-01 17:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zwalnia sie - 2014-08-30 10:15:01]:
Smak to poker co zrobił z ruthmanem i o szustwem z 159 i premia a to łączenie po hali i gadka żebym poczekał do września to zobaczę jak firma kleka fajny gość gratuluję firmie
zdjecie uzytkownika
smok - 2014-09-06 18:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bartek nie pisz głupot teraz piszesz a tak to chodzileś z kazdym i na każdego gadałęś a teraz wielce obrazony jesteś fałszywy
zdjecie uzytkownika
asterx - 2014-09-06 18:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdzichu ma cię po dziurki w nosie wychodza twoje kłamstewska z godzinami
zdjecie uzytkownika
Zwalnia sie - 2014-09-07 13:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asterx - 2014-09-06 18:15:08]:
Smakowity co ty za brednie tu wypisujesz dobrze wiesz co gadasz ludzia do ucha nic na robiłeś gnoju na i za chwilę tez zostaniesz zweryfikowane a przez ciebie i tak ludzie odejdą bo z takim fachowcem NIKnie wytrzyma
zdjecie uzytkownika
roko koko - 2014-09-07 19:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy piszecie takie głupoty i narzekacie na firme a powiedzcie gdzie jest na slasku firmaze mozna robic godzin ile sie chce niema a dyrektor to spoko gosciu a w nowarze niema okien woda leje a dachu zobaczymy zimą jeszcze ci co odeszli będą wracali tylko kto ich przyjmnie niewiwm hahahhhaha
zdjecie uzytkownika
Zwalnia sie - 2014-09-08 20:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roko koko - 2014-09-07 19:44:23]:
Smakowity masz racjie wszyscy wrócą tylko ciebie zwalnia a do póki pracujesz to będą następni odchodzić
zdjecie uzytkownika
Bartosz Klinkosz - 2014-09-08 21:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc wam wszystkim ciesze sie ze dalej o mnie gadacie widocznie jestem godny uwagi tylko mam prsbe przestancie pisac takie glupoty bo to przykre ale jak sprawia wam to przyjemnosc to piszcie dalej mi to nie przeszkadza a jak ktos ma do mnie problem prosze dzwonic nr macie i kto tu jest falszywy niech odpowie sobie na to pytanie ten gamon co pisze te bzdury ja odeszlem jak czlowiek do konca w pracy bez obrazy i nikomu nic nie utrudnialem jak macie inne zdanie to tel do mnie a nie jak dzieci na internecie :)przykre ale niestety niktorzy faceci jaj nie maja tacy co niki jak pe_da_ly wymyslaja ja nie mam z tym problemu i tak jak juz wspominalem jak ktos ma watpliwosci ze to ja to dzwonic i to jest moje IP bo w domu to pisalem mozna mnie namierzyc :)
zdjecie uzytkownika
smutek - 2014-09-10 14:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ja nawiąże do wcześniejszego wpisu użytkownika, gdzie ktoś napisał, że w tym roku już będzie zero przyjęć. Nikt nie planuje zmienić pracy albo po prostu się zwolnić? chyba, że nawet jak ktos odejdzie to wiecie, że w firmie nie potrzeba na razie dodatkowych osób. sam oiszukjuje już dlugo pracy i ciągle nigdzie nie zatrudniają ; (
zdjecie uzytkownika
anty glupiec - 2014-09-11 21:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [t - 2014-08-13 18:24:14]:
robota lubi takich jak ty ( celowo z małej), proponuje byś sobie zapisał gdzieś ten tekst i za dziesięć lat go ponownie przeczytał...
zdjecie uzytkownika
wolare - 2014-09-13 18:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bartosz Klinkosz - 2014-09-08 21:05:39]:
nie wysilaj sie swoje wiemy
zdjecie uzytkownika
a - 2014-09-14 15:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ smutek - 2014-09-10 14:58:53]:
Obawiam się ze mylisz się bo właśnie mam zamiar się zwolnić zresztą z nie tylko ja nie wytrzymam z smokiem juz ani dnia dłużej ciekawe co typ zrobi za jakiś miesiąc sam będzie spawal i Mont ps co narobił rozwalił wydział w 3miesiace i nikt nie reaguje mógłbym spokojnie dalej pracować ale nie tym najemnikiem który ma wszystko w dupie bordel na wydziale a ty tylko łazisz i gadasz na innych
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kalmet gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x