Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kalmet gliwice

zdjecie uzytkownika
320? no problem - 2014-08-11 19:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e tam dla mnie 320 godzinek to nie jest problem. od czego zalezy gdzie sie trafi na jaki wydzial bo ten W1 czy W2 to calkiem sie roznia stawkami, jakbym pracowal po 300h to faktycznie mozna gruba kase wyciagnac. lubie po prsotu w nadgodiznach pracowac, bo zawsze to dodatkowa kasa. niestety to sie mojemy kierownikowi poprzedniemu nie podobalo wiec teraz musze sprawic sobie nowe zajecie w jakims nowym zakladzie. w ogole sie zastanawiam nad tym co moge robic, bo za duzo mam ochoty do rpacy a nikt tego nei chce wykorzystac.
zdjecie uzytkownika
t - 2014-08-13 18:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W1 czy w2 zależy to od ciebie jak zrobisz z połykiem plus głębokie gardlo to W2 lepsza kasa bo 12 zł a jak normalna gale to W1 oczywiście test godzin na wytrzymałość gardła czyli 320 godz głębokie gardło.Pozdrawiam umyj żeby.
zdjecie uzytkownika
t - 2014-08-13 18:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W1 czy w2 zależy to od ciebie jak zrobisz z połykiem plus głębokie gardlo to W2 lepsza kasa bo 12 zł a jak normalna gale to W1 oczywiście test godzin na wytrzymałość gardła czyli 320 godz głębokie gardło.Pozdrawiam umyj żeby.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-15 21:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,mam pytanie czy mam jakieś szanse na przyjęcie sie do kalmetu,czy fajnie sie pracuje,moze mi ktos podpowiedziedz.
zdjecie uzytkownika
ty!!! - 2014-08-21 19:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Smaku dziwaku przestań pisać głupoty!!!!
zdjecie uzytkownika
koleś - 2014-08-21 23:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak tam u was z działem kontroli jakości, da sie zarobić w tym dziale ? cieżka praca ?
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-08-26 13:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to przyjmuja w koncu do tego kelmetu w gliwicach czy nie ? mnie intersuje obojetnie jaki dzial chociaz najlepiej bym sie czul na kontroli wlasnie tak jak koles. tylko najbardziej mnie intersuja te stawki ktore daja. i nie wiem o co chodzi z tymi W1 i W1. wytlumczcie. pozdrawiam wszystkich i czekam na wiadomosci
zdjecie uzytkownika
SewerynS - 2014-08-27 13:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak z odzieżą dla spawaczy ??? dostaje się ... czy we własnym zakresie ??? nie wiem, czy pytać telefonicznie... czy przynieść swoje arbaity z poprzedniej firmy... dajcie pilnie znać, bym na dzień dobry nie przypajacował
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-28 09:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do konca roku zero ( " 0 " ) przyjec bo nie ma za duzo roboty a o stawki nie pytajcie bo i tak nikt wam prawdy nie powie jak chcesz sie przyjac to skladaj papiery i wszystkiego dowiesz sie na rozmowie a warunki takie jak wszedzie stary sypiacy sie sprzet zeby CZASAMI cos zrobic musisz sam se radzic atmosfera raz dobrze a raz zle z majstrami mozna sie dogadac ( nie z wszystkimi ) na temat kierownika bez komentarza palic na zakladzie nie mozna chyba ze ten elektroniczny...

Pozdro dla Baniaka ;)
zdjecie uzytkownika
Jakub - 2014-08-28 16:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanko:Chciałbym dostać się na kadzie,jaka tam atmosfera,ludzie,robota?Dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
Zwalnia sie - 2014-08-30 10:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz się dostać tylko po miesiącu pracy z smakiem się i tak zwolnień bo nie wytrzymasz w takiej atmosferze pracy gość rozwala cały wydział łazi po hali i pierdzielit ze nie ma roboty i wszystko się rozpierdziala obraża ludzi obiecuje premie a potem nie placi chodźcie do D.B tam będzi normalnie a jak stary nie widzi jakiego ma ddyrektora to razem zgadza światło wiec lepiej się nie przenosi na kadzie
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-09-01 17:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zwalnia sie - 2014-08-30 10:15:01]:
Smak to poker co zrobił z ruthmanem i o szustwem z 159 i premia a to łączenie po hali i gadka żebym poczekał do września to zobaczę jak firma kleka fajny gość gratuluję firmie
zdjecie uzytkownika
smok - 2014-09-06 18:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bartek nie pisz głupot teraz piszesz a tak to chodzileś z kazdym i na każdego gadałęś a teraz wielce obrazony jesteś fałszywy
zdjecie uzytkownika
asterx - 2014-09-06 18:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdzichu ma cię po dziurki w nosie wychodza twoje kłamstewska z godzinami
zdjecie uzytkownika
Zwalnia sie - 2014-09-07 13:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asterx - 2014-09-06 18:15:08]:
Smakowity co ty za brednie tu wypisujesz dobrze wiesz co gadasz ludzia do ucha nic na robiłeś gnoju na i za chwilę tez zostaniesz zweryfikowane a przez ciebie i tak ludzie odejdą bo z takim fachowcem NIKnie wytrzyma
zdjecie uzytkownika
roko koko - 2014-09-07 19:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy piszecie takie głupoty i narzekacie na firme a powiedzcie gdzie jest na slasku firmaze mozna robic godzin ile sie chce niema a dyrektor to spoko gosciu a w nowarze niema okien woda leje a dachu zobaczymy zimą jeszcze ci co odeszli będą wracali tylko kto ich przyjmnie niewiwm hahahhhaha
zdjecie uzytkownika
Zwalnia sie - 2014-09-08 20:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roko koko - 2014-09-07 19:44:23]:
Smakowity masz racjie wszyscy wrócą tylko ciebie zwalnia a do póki pracujesz to będą następni odchodzić
zdjecie uzytkownika
Bartosz Klinkosz - 2014-09-08 21:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc wam wszystkim ciesze sie ze dalej o mnie gadacie widocznie jestem godny uwagi tylko mam prsbe przestancie pisac takie glupoty bo to przykre ale jak sprawia wam to przyjemnosc to piszcie dalej mi to nie przeszkadza a jak ktos ma do mnie problem prosze dzwonic nr macie i kto tu jest falszywy niech odpowie sobie na to pytanie ten gamon co pisze te bzdury ja odeszlem jak czlowiek do konca w pracy bez obrazy i nikomu nic nie utrudnialem jak macie inne zdanie to tel do mnie a nie jak dzieci na internecie :)przykre ale niestety niktorzy faceci jaj nie maja tacy co niki jak pe_da_ly wymyslaja ja nie mam z tym problemu i tak jak juz wspominalem jak ktos ma watpliwosci ze to ja to dzwonic i to jest moje IP bo w domu to pisalem mozna mnie namierzyc :)
zdjecie uzytkownika
smutek - 2014-09-10 14:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ja nawiąże do wcześniejszego wpisu użytkownika, gdzie ktoś napisał, że w tym roku już będzie zero przyjęć. Nikt nie planuje zmienić pracy albo po prostu się zwolnić? chyba, że nawet jak ktos odejdzie to wiecie, że w firmie nie potrzeba na razie dodatkowych osób. sam oiszukjuje już dlugo pracy i ciągle nigdzie nie zatrudniają ; (
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-09-11 21:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
anty glupiec - 2014-09-11 21:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [t - 2014-08-13 18:24:14]:
robota lubi takich jak ty ( celowo z małej), proponuje byś sobie zapisał gdzieś ten tekst i za dziesięć lat go ponownie przeczytał...
zdjecie uzytkownika
wolare - 2014-09-13 18:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bartosz Klinkosz - 2014-09-08 21:05:39]:
nie wysilaj sie swoje wiemy
zdjecie uzytkownika
a - 2014-09-14 15:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ smutek - 2014-09-10 14:58:53]:
Obawiam się ze mylisz się bo właśnie mam zamiar się zwolnić zresztą z nie tylko ja nie wytrzymam z smokiem juz ani dnia dłużej ciekawe co typ zrobi za jakiś miesiąc sam będzie spawal i Mont ps co narobił rozwalił wydział w 3miesiace i nikt nie reaguje mógłbym spokojnie dalej pracować ale nie tym najemnikiem który ma wszystko w dupie bordel na wydziale a ty tylko łazisz i gadasz na innych
zdjecie uzytkownika
rr - 2014-09-16 12:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w czoraj byli odwas dwie osoby na próbkach tz w novarze ten z brodą jakos pospawał ale ten wysoki słabiutko i chyba się obrazil
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: obiecanki cacanki jak wyżej
okres próbny na średniej stawce ( oczywiście stawka ma być zmieniona po okresie próbnym - hahahahhahah na bank ) + premia ( masz ją na umowie ale nikt Ci nie powie że na okresie próbnym nie ma premii :)
Pytania: brak jakich kolwiek pytań tylko próbka (pachwina 5mm lub wielościegowa, przetop i ewentualnie pion) oceniana przez spawalnika ( to jest akurat jeden z bardziej w porządku pracowników tej firmy)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-09-16 20:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Pan M. - 2014-09-16 20:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha,ale wy tu głupoty piszecie,na kalmecie nigdy nie bedzie porządku ino bajzel i sie nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
rr - 2014-09-16 20:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
teraz z tych dwóch wszyscy się smieją bo próbek nie zdali a tak naprawde w nowarze nikt ich nie chce a i tu mało co zdzichu by ich wyrzucił
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kalmet gliwice

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy kalmet gliwice?
Zadaj pytanie
alert