Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe Robex Sp. z o.o.

Lębork

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 22 ocen.

Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe Robex Sp. z o.o.
5 22 6 1

Opinie o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe Robex Sp. z o.o.

Łukasz

@anonymous z Twojej wypowiedzi wynika, że jesteś ich pracownikiem. Czy posiadasz informacje na temat aktualnych rekrutacji w firmie Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe Robex i czy zechciałbyś się podzielić wskazówkami z forumowiczami, odnośnie tego, na co rekruterzy przede wszystkim zwracają uwagę i jaka atmosfera w tej firmie panuje?

Olek

Słyszałem, że to świetny pracodawca, czy potrzebujecie ludzi?

anonymous
@Olek 16.07.2018 18:31

Jezeli jestes fachowcem, masz reke do spawania albo jestes monterem co zna biegle rysunek techniczny na pewno znajdizesz tutaj miejsce. Praca na etat, dobry social, pieniadze na czas. Jezeli wykonujesz swoje obowiazki dobrze na pewno Ciebie docenia.

Feliks

Ta firma jest bardzo dobrym pracodawcą. Oby więcej takich było!!!

wal ek
@Feliks 07.05.2018 11:32

ty chyba sie najadłeś za dużo dżemu takie głupoty wypisujesz ktos ty wogle jest cieć z bramy czy normalny pracownik gościu przez ten zakład wpadłem tylko w długi z których było cieżko sie wykaraskac moze teraz macie lepiej ale i tak szefowie to jacyś z pola wzięci zero znajomości w materiale i produkcji i romanse gonia romanse

Administrator

Wiesz jak wyglądają zarobki w Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe Robex Sp. z o.o.? Podziel się swoją opinią. Może okazać się bardzo cenna!

Administrator

Zawsze warto po zakończeniu współpracy z firmą dodać małe podsumowanie współpracy. Czy Ty jesteś taką osobą i chcesz się wypowiedzieć o swojej historii w Przedsiębiorstwo Produkcyjno – Usługowe „ROBEX”?

Administrator

A czy macie jakieś doświadczenia jeśli chodzi o pracę w firmie Przedsiębiorstwo Produkcyjno – Usługowe „ROBEX”? Czy firma zapewnia benefity?

Lucek
@Administrator 23.02.2018 09:04

Premia kwartalna, prywatna opieka medyczna, szkodliwe, tansze ubezpieczenie na zycie. Cala kwota na konto.

Anonim

Bardzo dobra firma. Dobry social. Pieniądze na czas. Miła atmosfera w pracy.

lucek
@Anonim 05.02.2017 10:26

Bzdura pijaki i alkoholiki tam pracują a w dodatku psychiczni

wikary
@lucek 18.04.2017 10:42

Zgadzam się w stu procentach a kadra kierownicza ledwo co podstawówkę skoczyła i to chyba zaocznie takie tempe półmózgi ze szkoda słowa A ten cały Mietek to jakiś psychiczny debiloz nie znajacy się na produkcji szkoda gadać.

Slobodanmilosevc
@lucek 18.04.2017 10:42

Jak w amg

Mihi95
@Slobodanmilosevc 22.12.2017 21:22

W amg samozatrudnienie. Zabieranie sobie roboty. Tutaj umowa o prace. Zarobki przyzwoite jak na Lebork :-)

Xxx

Zule

paproch

W końcu jest strona gdzie mogę opisać ten zakład cyt. Placili na raty wyplata nawet 4razy wplywala na konto Nadgodziny na lewo na naliczali do średniej z 3 miesięcy Zupy regeracyjne zamiast posiłki barszczyk w słoiczkach Az w końcu ktoś tym się zają i doniósł Praca pod wpływem mobingowym i pszeslodowanym zero współpracy młodych ze starszymi Kierownicy pożal się Boże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lepiej traktowali ludzi niż oni I ta przymusowa kawa za ktora trzeba odpracować 1godzine Wiele tu pisać ale szkoda się rozpisywać książkę można by było napisać Ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pijaństwo monogania i wiele innych

eu-a
@paproch 19.04.2017 11:19

Do administratora czytałem wcześniej ten komentarz i nie widziałem słów nie cenzuralnych wic o co chodzi . Widzę ze go worek.pl sam potrzebuje pomocy Pozdrawiam pijaczków z Robex

Zostaw opinię o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe Robex Sp. z o.o. - Lębork

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe Robex Sp. z o.o.