Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe Robex Sp. z o.o.
5 35 6 1

Opinie o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe Robex Sp. z o.o.

Anonim

Bardzo dobra firma. Dobry social. Pieniądze na czas. Miła atmosfera w pracy.

lucek
@Anonim 05.02.2017 10:26

Bzdura pijaki i alkoholiki tam pracują a w dodatku psychiczni

wikary
@lucek 18.04.2017 10:42

Zgadzam się w stu procentach a kadra kierownicza ledwo co podstawówkę skoczyła i to chyba zaocznie takie tempe półmózgi ze szkoda słowa A ten cały Mietek to jakiś psychiczny debiloz nie znajacy się na produkcji szkoda gadać.

Slobodanmilosevc
@lucek 18.04.2017 10:42

Jak w amg

Mihi95
@Slobodanmilosevc 22.12.2017 21:22

W amg samozatrudnienie. Zabieranie sobie roboty. Tutaj umowa o prace. Zarobki przyzwoite jak na Lebork :-)

NIKODM
@Anonim 05.02.2017 10:26

Chyba w biurze jak prezes ma dobry humor to jest miła atmosfera albo jak ktoś w biurze ma urodziny imieniny i przyniesie ciasto totalna bzdura

dziadek
@lucek 18.04.2017 10:42

Bez przesady a ni nie jestem psychiczny ani nie jestem pijakiem pracuje wiele wiele lat jak i wielu moich kolegów to że ktoś pije i jest nie odpowiedzialny pracując pod wpływem to fakt możesz go tak nazywać ale nie stawiaj wszystkich w jednym szeregu inna sprawa jeśli ktoś pije dostaje nagany raz drugi trzeci będąc brygadzistą zostaje zwolniony dyscyplinarnie nie raz po czym wraca jak gdyby nigdy nic na swoje stare stanowisko to jest patologiczne i źle wpływa na morale załogi widocznie zarządowi zakładu to pasuje taka nagroda za picie ale są to na szczęście sporadyczne przypadki które dotkliwie tkwią jak drzazga w palcu zwyczajnych sumiennych pracowników

anonymous
@Anonim 05.02.2017 10:26

Co ty chłopie piszesz tytaj nigdy przez ostatnie lata nie było pieniędzy na czas poza może ostatnim rokiem... A ten Pan Adamcz....szkoda gadać... Nie wróżę przyszłości...

anonymous
@wikary 18.04.2017 22:53

Ten nowy.... spawalnik to chyba śpi jak spoiny sprawdź... Chyba nie wie gdzie jest..

Do anonymus
@anonymous 10.10.2018 20:19

Nie pisz bzdur. Wypłaty są od paru lat na czas, żadnych opóźnień nie ma

tymek
@Do anonymus 11.10.2018 14:42

Od paru a ile lat ludzie musieli czekać na swoje pieniądze prawdziwy powód do dumy brawo szkoda że marnie płacicie i nie doceniacie ludzi

Tomek
@Mihi95 23.12.2017 09:58

Przyzwoite zarobki to chyba w burze u boku prezesa albo rodzinka tak zwanego mistrza produkcji z pieczątki ale nie z papierów

xyz
@anonymous 10.10.2018 20:20

Masz racje nowy kontrolny z choinki sie urwal

Nowaki
@lucek 18.04.2017 10:42

Zgadzam się a szef to cwaniak do potegi

Bożena
@Nowaki 27.10.2018 18:39

@Nowaki Rozumiem, że osoba Szefa Przedsiębiorstwa Produkcyjno-Usługowego Robex może Ci nie pasować, ale pamiętaj, iż tu nie wolno o nikim pisać w tak niepochlebny sposób. Chętnie poznalibyśmy Twoje zdanie odnośnie warunków zatrudnienia, jakie tam oferują. Macie dostęp do świadczeń socjalnych?

Obserwator
@dziadek 10.10.2018 16:50

Pijacki i patologiczny zakład w który udaje że nie ma problemu.

Bożena
@Obserwator 20.11.2018 00:45

W sposób bardzo bezpośredni opisałeś aktualną kondycję Przedsiębiorstwa Produkcyjno-Usługowego Robex. Zastanawiające jest to, z czego wynika Twoja niechęć wobec tego pracodawcy. Dobrze byłoby, jakbyś trochę rozwinął swoją poprzednią myśl. Jesteś tam w ogóle zatrudniony?

Łukasz

@mistrz Bycie docenianym za swoją pracę jest bardzo ważne, bo sprawia, że chcemy wykonywać ją jeszcze lepiej. Szkoda zatem, że w Przedsiębiorstwie Produkcyjno-Usługowym Robex nie można na to liczyć. Piszesz, iż jesteś już zatrudniony tam kilkanaście lat, dlatego sporo wiesz na temat funkcjonowania tej firmy. Na jaką umowę mogą liczyć nowo zatrudnione osoby - mają od pierwszego dnia umowę o pracę, czy niekoniecznie?

mistrz
@Łukasz 12.10.2018 12:04

Tak co do umów nie ma zastrzeżeń umowa normalnie od pierwszego dnia zatrudnienia tyle że na cas określony po kilku latach umowa na stałe lecz zarobki i cała reszta tak jak w opisach wcześniejszych szału nie ma powiedział bym jak na dzisiejszy standard życia mizerniutko Prezesa nie obchodzi ta kwestia takie odnoszę wrażenie tak jak i 99 % załogi produkcyjnej

Bożena
@mistrz 12.10.2018 17:29

@mistrz A zatem dobrze, że Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe Robex daje swoim pracownikom poczucie stabilności, dając taki rodzaj umowy. Z kolei jednym wysokość wynagrodzenia może odpowiadać, innym już nie. Ale skoro twierdzisz, iż zarobki są tam raczej średnie, to może będzie to odpowiednie miejsce pracy dla osób, które chcą sobie tylko dorobić - jak sądzisz?

AG

A... Widze że z Eko tytaj przyszli ale oni to się to naszego spawania nie nadają..

Hejkus

Odradzam....

Xxx

Zule

Brygadzista
@Xxx 25.06.2017 00:00

ŻULE to raczej zbyt obraźliwe słowo ale sknery to już prędzej jak świat długi i szeroki każdy w świecie ci to powie że holender to nic więcej jak zwyczajny szkot europy Mam nadzieję że kiedyś Pan Prezes się obudzi z ręką w .......... jak będzie za późno i zostanie całkiem sam ze swoją piękną firmą bez fachowców

Feliks

Ta firma jest bardzo dobrym pracodawcą. Oby więcej takich było!!!

wal ek
@Feliks 07.05.2018 11:32

ty chyba sie najadłeś za dużo dżemu takie głupoty wypisujesz ktos ty wogle jest cieć z bramy czy normalny pracownik gościu przez ten zakład wpadłem tylko w długi z których było cieżko sie wykaraskac moze teraz macie lepiej ale i tak szefowie to jacyś z pola wzięci zero znajomości w materiale i produkcji i romanse gonia romanse

do wal ek
@wal ek 16.07.2018 18:30

W długi to się wpada tylko z własnej winy i głupoty.

Dylan
@do wal ek 08.10.2018 08:11

Jak się kiedyś dostawało wypłatę w 4 ratach a banki chcą płynne dochody to jak ktoś żyje od 1 do 1 za niską stawkę i do tego kredyty opłaty mieszkanie odsetki to bardzo łatwo spaś w dół więc więcej wyrozumiałość bo to chamska odpowiedz cytuję " W długi to się wpada tylko z własnej winy i głupoty " albo nie masz pojęcia o pracy w firmie robex albo siedzisz za biureczkiem u boku prezesa który miał za nic czy ktoś ma na życie czy nie tak było przed laty jak chcesz coś powiedzieć to niech to jest prawda a nie jakieś głupia odzywka szczeniacka

PIOTREK

Nie ma (usunięte przez administratora) sam prezes łazi po hali z notesem i obserwuje pracownika dosłownie patrząc mu na ręce nie ma cię na stanowisku już adnotacja do kajecika i o premii zapomnij człowiek boi się iść do ubikacji socjalne warunki średnie za mała szatnia jak na 150 osób część przebiera się w baraku stołówka też malutka a co do ubikacji to 6 na cały zakład dla pracowników to idiota zauważy że to spore uchybienia mało tego idąc do biura prezesa mijamy ubikację pracowników zapach niekiedy powala takimi warunkami socjalnymi chwali się robex żałosne kro robi ubikacje koło biura brak dobrej organizacji logicznego myślenia wszystko to mówi samo za siebie Brawo

mistrz

Pracuje kilka naście lat i nigdy nie widziałem by prezes pochwalił kogoś za prace niech nie mówi świetnie wystarczy dobra robota zawsze nadąsany nie zadowolony burczy coś po swojemu pod nosem wiecznie mu mało wiecznie źle

paproch

W końcu jest strona gdzie mogę opisać ten zakład cyt. Placili na raty wyplata nawet 4razy wplywala na konto Nadgodziny na lewo na naliczali do średniej z 3 miesięcy Zupy regeracyjne zamiast posiłki barszczyk w słoiczkach Az w końcu ktoś tym się zają i doniósł Praca pod wpływem mobingowym i pszeslodowanym zero współpracy młodych ze starszymi Kierownicy pożal się Boże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lepiej traktowali ludzi niż oni I ta przymusowa kawa za ktora trzeba odpracować 1godzine Wiele tu pisać ale szkoda się rozpisywać książkę można by było napisać Ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pijaństwo monogania i wiele innych

eu-a
@paproch 19.04.2017 11:19

Do administratora czytałem wcześniej ten komentarz i nie widziałem słów nie cenzuralnych wic o co chodzi . Widzę ze go worek.pl sam potrzebuje pomocy Pozdrawiam pijaczków z Robex

Lampas
@paproch 19.04.2017 11:19

Kiedys byly czarne chmury nad tym zakladem, ale nie ma tego co by na dobre nie wyszlo, bo od 2014 nie ma opozinien. Nadgodziny pelne na konto zliczane w kazdy miesiac z karty magnetycznej. Zupy jak zupy, dostajesz posilek z cateringu, raz lepszy raz gorszy, zalezy od kucharza na zmianie ;p Ogolnie to mam w (usunięte przez administratora) te posiłki i tak nie lubie zup ;p Ale za to masz wode krople BesKitu butelkowana za darmo w nieskonczonej ilosci ;p Mobing hm... czasami jest presja jak klient naciska na przyspieszona wysylke. Ale to chyba wszedzie tak jest :/ A co do starych, hmm.... zalezy do jakiej brygady trafisz.

Tango
@Lampas 06.10.2018 10:11

Nawąchałeś się czegoś z czego ty bierzesz ten optymizm z otwartej farby na malarni człowieku mobbing jest i to na początku dziennym chyba nie pracujesz na produkcji tylko w biurze i robisz tu jakieś dobre wrażenie pod publikę jak wytłumaczysz uderzenie kogoś w twarz wulgarne słowa jeśli ci się nie podoba to WYPIE..... rzucanie telefonem pracownika i wiele innych nie będę wypisywał by nie narażać indywidualnych osób na nie przyjemności niech buro się zastanowi nad tym że jest nas tam 150 osób i każdy widzi co się dzieje i zawsze znajdzie się ktoś kto będzie miał odwagę np napisać coś tu pozdrawiam i nie pisz głupot tylko prawdę nie ubarwiaj czegoś co i tak jest szare

Administrator

Wiesz jak wyglądają zarobki w Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe Robex Sp. z o.o.? Podziel się swoją opinią. Może okazać się bardzo cenna!

Damian
@Administrator 07.06.2018 09:15

Bardzo niskie zarobki wręcz słabe prokurent boi się prezesa przez to obietnice jakie składa ludziom o podwyżki spełzają na niczym w cało kształcie wychodzi że jest bardzo nie słowny i nie godny zaufania . Kolejna sprawa jeśli chodzi o zarobki to prezesowi i reszcie elity będącej grupą doradczą prezesa wydaje się chyba że płacą bardzo dobrze albo wręcz najlepiej na rynku pracy naszego regionu ale prawda jest taka że nie patrzą na koszty życia inflacje itp sprawy i ludzie pracujący wiele lat mają bardzo niskie stawki mam nadzieje że kiedyś prezes przejrzy na oczy i dotrze do niego jak traktuje ludzi i jak ich docenia chciał bym też żeby uświadomił sobie jedno ile doskonałych fachowców przez jego upór i brak chęci zatrzymania może nawet skąpstwo stracił bezpowrotnie szkoda fajnie było by mieć dobrego prezesa przychylnego dla ludzi takiego który by wiedział jak ciężki kawałek chleba wypracowują ludzie jacy poświęcają swój czas w jego firmie i nie patrzył na wszystkich jak na złodziei i maszyny bo każdy ma swoje tempo pracy nie jesteśmy robotami więcej realizmu i wsłuchania się w ludzi to klucz do sukcesu a nie do porażki

Olek

Słyszałem, że to świetny pracodawca, czy potrzebujecie ludzi?

anonymous
@Olek 16.07.2018 18:31

Jezeli jestes fachowcem, masz reke do spawania albo jestes monterem co zna biegle rysunek techniczny na pewno znajdizesz tutaj miejsce. Praca na etat, dobry social, pieniadze na czas. Jezeli wykonujesz swoje obowiazki dobrze na pewno Ciebie docenia.

DAMIAN
@Olek 16.07.2018 18:31

Dobrze że słyszałeś zapraszam przyjdź do pracy przekonaj się jak prezes nad tobą będzie stał non stop i patrzył na ręce i wtedy szybko zmienisz wpis tu taj powodzenia życzę

Damian
@anonymous 17.07.2018 18:29

Jeśli jesteś fachowcem szukaj pracy w firmie gdzie ciebie do cenią to nie robex

Łukasz

@Lampas Dobrze, że firma Robex powoli wychodzi na prostą. Wspominasz o nadgodzinach - są one obowiązkowe, czy niekoniecznie? Niepokoi mnie to, że wspominasz o mobbingu - każda forma i przejaw tego zjawiska nie powinny mieć miejsca. Jak na to reagujecie?

Lampas
@Łukasz 06.10.2018 10:28

Nie ma mobbingu, jest presja czasu jak w kazdym zakladzie. Czasami na spokojnie, a czasami samochod czeka i trzeba skonczyc. Nadgodziny nie są obowiązkowe, ale lepiej doceniaja pracownika co robi ponad te 168h w miesiacu. Soboty to raczej standard, ale czy to kara? Kazdy dostaje za sobote kase z nadwyzka aniezeli w dni robocze.

Łukasz

@Lukas98 Widać, że jesteś bardzo zainteresowany podjęciem pracy w Robex. A czy posiadasz w ogóle jakiekolwiek doświadczenie zawodowe? Stawiasz już niewątpliwie konkretne pytania, na które, niestety, nie potrafię Ci odpowiedzieć. Z uwagi na to, iż niewiele osób bierze tu udział w dyskusji, proponuję Ci, żebyś skontaktował się bezpośrednio z firmą i dopytał o te szczegóły: https://www.robex.pl/html/kontakt.html Powodzenia!

Lukas98

Podobno szukaja ludzi do pracy. Slyszalem od kolegi spawacza, ze maja bardzo duzo pracy i mozna zarobic na nadgodzinach. Praca dla monterow, spawaczy, szlifierzy. Ile w tym prawdy? Slyszalem, ze fajna rozwoja praca. Czy mozna sie nauczyc i sprawdizc jako spawacz? Podobno do spawania dużo konstrukcji specjalistycznych np. zbiorniki na rope do zasilania awaryjnego serweroni. Czy to prawda? Odbierane na szczelnosc przez zewnetrznych inspektorow. Spawanie pod szczelnosc i pod magnetyki. Slyszalem od kolegow tez, ze spawa sie wozy strażackie czy też agregaty do zasilania wibromłotów - podobno bardzo restrykcyjna specjalistyczna praca, ostra kontrola - fajnie, lubie wyzwania i uczyć się na swoich błędach. Czy warto tutaj przyjsc? Podobno można zarobić 3500 brutto + szkodliwe + wynagrodzenie zgodnie z prawem pracy w systemie 50/75/100% za nadgodziny w zależności od okoliczności i wszystko na konto. To duży plus jak dla mnie. Podobno też można odnowić różnorodne uprawnienia spawalnicze. Czy to prawda? Brzmi zachęcająco. Lubie wyzwania i jeżeli są zarobki za 8 godzin w granicach 2500-2800 netto + pracujace soboty - na pewno sie zjawie z CV :-) Potwierdzcie info. Szukam pracy gdzie rozwine sie jako spawacz/ monter. Wiele dobrego slyszalem o tym zakladzie. Podobno bardzo sie poprawilo na przestrzeni kilku lat i maja bardzo duzo pracy. Nowa hala, nowe specjalistyczne konstrukcje, coraz wieksze wymagania jakościowe i coraz lepsi fachowcy. Pozdrawiam, Lukasz z okolic Leborka.

Łukasz

@anonymous z Twojej wypowiedzi wynika, że jesteś ich pracownikiem. Czy posiadasz informacje na temat aktualnych rekrutacji w firmie Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe Robex i czy zechciałbyś się podzielić wskazówkami z forumowiczami, odnośnie tego, na co rekruterzy przede wszystkim zwracają uwagę i jaka atmosfera w tej firmie panuje?

Administrator

Zawsze warto po zakończeniu współpracy z firmą dodać małe podsumowanie współpracy. Czy Ty jesteś taką osobą i chcesz się wypowiedzieć o swojej historii w Przedsiębiorstwo Produkcyjno – Usługowe „ROBEX”?

Administrator

A czy macie jakieś doświadczenia jeśli chodzi o pracę w firmie Przedsiębiorstwo Produkcyjno – Usługowe „ROBEX”? Czy firma zapewnia benefity?

Lucek
@Administrator 23.02.2018 09:04

Premia kwartalna, prywatna opieka medyczna, szkodliwe, tansze ubezpieczenie na zycie. Cala kwota na konto.

Zostaw opinię o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe Robex Sp. z o.o. - Lębork

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe Robex Sp. z o.o.