PPH AMG
2 90 6 1

Opinie o PPH AMG

CHCIAŁBYŚ WIEDZIEĆ

Wy tam zarybiacie 4 tysiące podobno dlaczego się nie pochwalicie macie najleprze zarobki w Lęborku z tego co słyszałem w ostatnią sobotę tzn w dniach otwartych tylko narzekacie

Admin
@CHCIAŁBYŚ WIEDZIEĆ 12.12.2018 08:30

Dobrze napisane .Podobno.Miałobyć lepiej niż na słupskiej,realia są inne,zapraszam do naszego teamu i sam się gościu przekonaj .

CHCIAŁBYŚWIEDZIEĆ
@Admin 13.12.2018 05:09

Ja nie muszę ja to widzę robicie kasę ze hej jeden drugiemu pies nie potraficie sie nawet zorganizować tylko narzekacie ,każdy Coś biadoli i tylko to na was stać banda nie do rozwojów . Zrób Postaw Się

Admin
@CHCIAŁBYŚWIEDZIEĆ 13.12.2018 08:37

I pisze to osoba która nie potrafi nawet porzadnie sklechcić zdania.Oszczędz sobie upokorzenia.Postaw się?Bo co?Tobie brakuje jaj?

CHCIAŁBYŚWIEDZIEĆ
@Admin 14.12.2018 05:13

Czepiasz sie co piszę. Jestes zerem w tym zakładzie siejesz tylko smród i jęczysz ze CI zle jak ci sie nie podoba to won baranie A po jaja do biedronki bo Ty ich napewno nie masz.

Admin
@CHCIAŁBYŚWIEDZIEĆ 14.12.2018 12:58

A to chyba że swojego doświadczenia wzioles przykład. Współczuję traumy, nie każdy przezywa emocje w taki sam sposób jak ja twoja wypowiedź wyżej. Współczuję Ci, kto by pomyślał ze tak cię firma dotknela

HwdB amg

Dostałem wypłate.Po dodaniu bonów światecznych wyjdzie suma sumarum jak normalna wypłata.czyli o sume bonów przelew niższy...bez komentarza

płaskownkibylejaki
@HwdB amg 10.12.2018 15:38

Tobie dali mnie nie a i tak obcięli o te twoje czterysta teraz daj mnie te dwieście chciaż

CHCIAŁBYŚWIEDZIEĆ

Witam pracuję już trochę, ale nowa hala produkcyjna i dwie przerwy zachwyca mnie .Co prawda są małe nie dociągnięcia które da się poprawić na pewno i nie ma co narzekać mamy fabrykę na bardzo wysokim poziomie i standardzie wielkie brava dla PREZESA I ZARZĄDU za tak godziwe warunki pracy i życzę PRCOWNIKĄ dobrych zarobków ,podnoszenia kwalifikacji i wytrwałości pozdrawiam (dziękuję za zbędne komentarze KN)

Mario
@CHCIAŁBYŚWIEDZIEĆ 05.12.2018 22:17

Jak narazie to jest jak na wojnie .wszystkiego brakuje

willy
@CHCIAŁBYŚWIEDZIEĆ 05.12.2018 22:17

Ile ci zapłacili za taką opinię i ile wypiłeś ? Komentarze są zbędne FAKT ! Wszyscy pracownicy wiedzą że tym zakładem powinny się zainteresowac odpowiednie organy !!!!!!!!

M&M
@willy 11.12.2018 10:41

Organy sa opłacone .Jedynie ludzie w tym zakładzie coś zmienią.Wiekszosc stęka tylko pod nosem i godzi sie z tym co jest .Bałagan ,krentactwo,akord który niepokrywa sie z realiami,bo do k....nędzy jak pracować w akordzie jesli niema płynności ...wiecej oczekiwania na materiał,badź na to aż łaskawie zalatwia materiał.Oni maja czas bo na godzinówce a ty dziennie w AKORDZIE,PODKRESLAM "W AKORDZIE"tracisz od 2-3 godzin bo kombinujesz jak z gów..a ulepic kontener i zarobic normalna dniówke

chciałbyświedzieć
@willy 11.12.2018 10:41

och jakie to organy masz na myśli mały niedorozwinięty człeku oświeć jaśnie Pana

Pseudo monter

Szef do pracownika-Miarka się przebrała! Zwalniam pana! Pracownik-Jestem mile zaskoczony,szefie,bo zawsze myslałem że murzynów i niewolników się sprzedaje.

Biały kask

A ja byłem w nowej firmie i...nie wszystko złoto co się świeci. Na zewnątrz ładnie a w środku....tak samo jak w starej - bałagan i nieład i nie wierzę że coś się zmieni na lepsze.Stare śmieci w nowym koszu.

M&M
@Biały kask 11.12.2018 18:50

Podzielam .Zero organizacji .Czyli dalej robimy w standardzie,ładnie nas ograbili na święta ale jak pozwalamy tak mamy.

Cargo

Alkomat powinien byc w tej firmie na porzadku dziennym.szczególnie na drugiej zmianie.zataczaja sie jak swi..nie na fajrant i jak tu ma byc dobrze.co piaty jest albo pod wpływem albo na mocnym kacu.najwieksze libacje sa w gronie montażu. Ale na takie sprawy sa przymykane oczy .do czasu az komus zas łape przytnie badz zabije.drugs zmiana żadzi -niech zyje majorka i rozpusta.dmuchanko to u nas jednorazowa rutyna,chwila trzezwosci zabrane premie a jak chlali w pracy tak chleja.

redaktor
@Cargo 17.10.2018 05:18

A żeś się rozpisał, chyba czas starać się o korepetycje z j.polskiego.

Cargo
@redaktor 17.10.2018 19:54

Ty najmniejszy krzykaczu ze ci sie o 5 rano chce wstawać.

Plosepana
@Cargo 17.10.2018 05:18

Nie pasuje to won do kalisza

Agnieszka
@Plosepana 22.10.2018 05:09

Proszę byście zachowali kulturę wypowiedzi na forum. Jeśli w firmie, dzieją się rzeczy, które nie są zgodne z prawem, poinformujcie o tym szefostwo. Takie wpisy mogą być potraktowane jako poważne oskarżenia, a co za tym idzie mogą mieć konsekwencje prawne. Powiedzcie nam, jakie benefity pozapłacowe mogą otrzymać pracownicy AMG?

redaktor
@Agnieszka 21.11.2018 23:05

Benefity, a co to, w AMG nie ma takiej definicji....

M&M
@Agnieszka 21.11.2018 23:05

Szefostwo ma swich ludzi od tego tz zaplecze logistyczne ktore robi co chce i jak chce.Szefa interere tylko zyski.to co z ludzmi sie dzieje jak sa nagradzani ,czy stoja w akordzie czy pracuja...kogo by to obchodzilo...za braki i dezorganizacje w firmie płaca pracownicy.Akord-jak wypracowac godna pensje jesli na wszystko sie czeka ,badz samemu sie biega,tu 10 min tam 10 min i dzień zleci, a dniowka z akordu na 4 paka wystarcza.Jestesmy murzynami ,kazdy jeden z nas ...Zmiany w firmie jakieś widać-bedzie jeszcze wieksze koko-bongo niż jest ...Ta firma nie jest przystosowana do prac AKORDOWYCH.Nie potrafia ciąglosci robót ogarnąć ...Tylko pytanie z czyjej kieszeni ubywa?Bo napewno nie z szefostwa.

Agnieszka
@redaktor 22.11.2018 09:27

Synonimem tego słowa są także dodatki lub świadczenia pozapłacowe. Pracownicy swoje dodatki pozapłacowe mogą otrzymać, jak sama nazwa wskazuje oprócz podstawowej pensji. Rodzajami takich dodatków są: bony towarowe, prywatna opieka medyczna, finansowanie lub współfinansowanie szkoleń i kursów, bezpłatne posiłki, czy też karty wstępu do obiektów sportowych. Czy aby na pewno żadne z tych (lub innych) benefitów nie występują w AMG?

Redaktor
@Agnieszka 02.12.2018 21:27

Pani Agnieszko to był sarkazm, no niestety w AMG nie ma, są jedynie bony świąteczne ale o nich szkoda się rozpisywać, pozdrawiam

Ja

Koledzy szał swiąteczny się zbliża .Wesołych Świat wam życze ,spokoju odpoczynku i trzeźwości.Tylko nie szalejcie za bardzo i nie snujcie wielkich planów na świeta tak żeby te 400-200 zł.wam starczyło.Jakieś pierożki z biedronki, chipsy i trunek dla ubogich .Na tyle nas firma docenia i szanuje.W skali roku najwyższy bon w przeliczeniu na dni to całe 0,91 gr .Trzeci z najwiekszych zakładów w L-ku.Rok w rok ta sama kpina.przykre

redaktor
@Ja 24.11.2018 08:46

oj przykre, tak nas cenią, a my dalej nic z tym nie robimy,pozwalamy na takie traktowanie, pozdrawiam i życzę również wesołych świąt Pani Agnieszce również .

Biadol
@Ja 24.11.2018 08:46

Jak ci za mało to nie bierz. Innym się przyda. A przy okazji, to 4stówki to nie jest mało w porównaniu z innymi firmami.

Ja
@Biadol 01.12.2018 18:48

To sie ciesz.Jak tak lubisz ...dziadowac i brac ochłapy.zorietuj sie najpierw w temacie gdzie jakie premie ,robex ,spomel itd a pózniej sie wypowiadaj.pewnie jestes jednym z tych co czarny jęzor ma i włosy miedzy zębami

Migrant
@Biadol 01.12.2018 18:48

Takie coś mógł napisać tylko Wolf ta sprzedajna (usunięte przez administratora)....uważajcie na niego koledzy...mnie już może cmoknac w gwiazdkę.....

napoleon

Zła opinia Amg chodzi po mieście bardzo zła nawet szkoda sobie strzelić jezyk żeby parę słów wulgarnych na wrzucać

Ciekawski95

AMG odświeżyło strone www i dodalo wiele cennych nowych informacji - między innymi praca dla spawaczy - 2300 na reke na start przy 8 godzinach pracy dziennie. Nadgodziny 200% platne + zapewnienie uprawnień spawacza + nowa fabryka z nowym systemem ochrony zdrowia i nowy sprzęt dla poprawy jakości pracy. Co o tym myslicie? Brzmi zachęcająco dla "swieżych po szkole". Moze skonczy sie akord. Jest jeszcze jedna firma produkujaca kontenery w Leborku - ROBEX. Socjal, umowa o prace. Bez akordu. Slyszalem ze zarabiaja tam 3500-4000 brutto + szkodliwe + nadgodziny wedlug prawa pracy na konto 50/75/100%. Tez produkuja kontenery, ale takze zbiorniki na szczelnosc pod UDT i konstrukcje specjalistyczne np. wozy strażackie czy zbiorniki dla Microsoft do awaryjnego zasilania serwowni. Zbiorniki na diesel. Bill Gates podobno zamowil od ROBEX zbiornikow na 1.5 mln litrow ropy i idzie sie dogadac dobrze, bo maja roboty od groma. Nowa hala itd. Gdzie lepiej?

M&M
@Ciekawski95 26.09.2018 22:36

Lepiej tam gdzie bedziesz sam zasowal na pensje.bo pary to porazka.jeden zapier.....a a drugi sie opier....a a kasa na pol

M&M
@Ciekawski95 26.09.2018 22:36

Lepiej nie bedzie dopuki czlowiekowi beda zabierac premie za pare dni chorobowego.pozniej sie dziwia ze ludzie zamiast 7 dni na chorobowym byc bo robia w przeciagach i chłodzie to odrazu plan jest taki jesli mi za 4 dni zabieraja miesieczna premie to nie warto wracac do pracy bo to zlodziejstwo jest wiec ciagna chorobowe miesiac. Na nowej firmie beda aneksy do umowy .mozna sie postawic co do zmiany zakwaterowania na samego spawacza i starac sie o szkodliwe.zdrowia za kase nie kupisz.pluca skóra wzrok dostaja po tylku az milo.moze i bedzie lepiej.o wentylacji pomysleli ciekaw jestem czy o przesłonach dla spawaczy też zeby jeden drugiemu po twarzy nie swiecił.porzyjemy zobaczymy.znalesc robote to dzis nie problem????

Canislupus
@Ciekawski95 26.09.2018 22:36

Ja z wami wszystkimi zrobię porządek jeszcze chwila....

Agnieszka
@Canislupus 15.10.2018 05:14

Co masz na myśli? Twój wpis brzmi jak groźba a na takowe nie ma miejsca na forum GoWork.pl. Nawet jeśli nie masz tego na myśli to pamiętaj, że któryś z użytkowników lub osób trzecich może czuć się zagrożony. Dlatego też warto pisać na forum w taki sposób, by nikt nie miał wątpliwości co do intencji Twojego komentarza. Zapoznaj się ponownie z regulaminem serwisu: https://www.gowork.pl/regulamin Wpisy, które nie są zgodne z regulaminem mogą zostać usunięte.

Nick

Weszlem z ciekawosci na tą stronke i prawde powiedziawszy chyba nie ma zadnego komentarza z którym bym się nie zgodził.sama prawda !!!a co sie uśmiałem to moje.szkoda źe to nic nie zmienia

Agnieszka
@Nick 23.10.2018 10:14

Wspomniana "stronka" to forum Opinii o Pracodawcach GoWork.pl. Jest tutaj wiele różnych komentarzy. W tym też takie, które zawierają skrajne opinie. Czy zatem aby na pewno zgadzasz się ze wszystkimi opiniami na forum? Doprecyzuj proszę swój wpis.

Redaktor

W wiezieniu - spędzasz większość czasu w celi 3 na 4 metry. W pracy - spędzasz większość czasu w boksie 2 na 2 metry. W wiezieniu - dostajesz trzy posiłki dziennie. W pracy - masz przerwie tylko na jeden i w dodatku musisz za niego zapłacić. W wiezieniu - w zamian za dobre zachowanie masz dodatkowy czas wolny. W pracy - za dobre zachowanie dostajesz dodatkowa robotę. W wiezieniu - strażnik otwiera i zamyka ci drzwi. W pracy - sam sobie zamykasz i otwierasz drzwi. W wiezieniu - możesz oglądać telewizję i grać w gry video. W pracy - za oglądanie telewizji i za gry możesz wylecieć. W wiezieniu - masz własną ubikację. W pracy - musisz korzystać z jednej z innymi. W wiezieniu - może Cię odwiedzać rodzina i przyjaciele. W pracy - nie wolno Ci z nimi rozmawiać. W wiezieniu - wszystkie twoje potrzeby są opłacane przez podatników. W pracy - musisz opłacać wszystkie koszty związane z twoja pracą, a w dodatku z twoich podatków utrzymuje się więźniów. W wiezieniu - spędzasz większość czasu wyglądając zza krat na Świat i myśląc, jak się stąd wydostać. W pracy - spędzasz większość czasu wyglądając zza krat na Świat i myśląc, jak się stad wydostać. W wiezieniu - możesz do woli czytać zabawne e-maile. W pracy - jak Cię na tym złapią, możesz pożałować. W wiezieniu - strażnicy są często sadystami. W pracy - mówi się na nich: kierownicy. Stały link

Genek

Witam, tak sobie pomyślałem, a wezmę zobaczę ile zarabiają w markecie Biedronka aby porównać pensje i socjal z naszą firmą AMG, a wyszło mi to że lepiej mają w Biedronce,Od 1 stycznia 2018 r. Jeronimo Martins Polska podwyższa pensje pracownikom Biedronki. Ile zarabia kasjer w Biedronce w 2018? Sprzedawca-kasjer po zatrudnieniu otrzyma 3250 zł brutto (2700 zł pensji zasadniczej i 550 zł premii ). Sprzedawca-kasjer w Biedronce po roku pracy zarobi o 100 złotych więcej.socjal to paczki dla dzieci, bony na święta, pakiet medyczny i jeszcze parę innych, a teraz AMG Lębork, pensja akordowa przeciętnie 2200 netto plus premia 1100 (jak nie zawalisz żadnego dnia) bo po trzech dniach np choroby zero premii, teraz socjal, bony świąteczne 400 i 250 (o ile nie przekroczysz chorobowego w zależności od widzi mi się prezesa, co roku inne kryteria w ilości dni) i na tym kończymy socjal.Teraz porównajcie pracę tu i tu, resztę zostawiam do przemyślenia wam drodzy koledzy z AMG Lębork.

Ogorek
@Genek 22.07.2018 10:01

Zacznijmy od tego,że koledzy nie mysla

Magic
@Ogorek 23.07.2018 08:14

Koledzy mysla tyle tylko ze nikt sam łba nie wychyli.musieli by wszyscy powiedziec koniec złodziejstwa i zrobic przestój w robocie puki nie bedzie godnych warunkow dla nas.i tyle.albo beda godne pensje za robote albo nie robimy i niech nas zwalnia na masowa skale. Tyle wam powiem koledzy.czlowuek miesiac zasowa a nigdy nie wie ile zarobi.roboty nie ma to nie placa za to nam .dadza szmelc do spawania- zas odbije sie to nam na pensji- o szkodliwym juz nie wspomne zlodziejski zaklad .PRAWDA JEST TAKA ZE POZWOLILISMY NA TO ZEBY NAS OKRADALI NA KAZDYM KROKU.Starzy pracownivy trzymaja sie rekoma i nogami ale młodzi nie sa naiwni i nie daja sobie dmuchac tyle tylko ze zaklad tak czy siak na nich ma wylane

wspak
@Magic 28.08.2018 05:19

Dokładnie i dodam ze tylko na Abrolach nie wiedza za ile pracują maja was za analfabetów nie do rozwojów mysla ze nie potrafią liczyć jesteście zerem dla prezesa macie zasuwać na innych i na oplaty

Jebacto
@Magic 28.08.2018 05:19

Za dużo przydupasa...na kolanach chodzą prosić o nadgodziny na 3cia rano przychodzą żeby zaliczyć godzin psychole .......wiecie o kim mowa?!

luk
@Jebacto 30.08.2018 05:01

Rozumiem ze tych dwóch łysych zdeterminowanych może nie chodzi im o robotę. Tylko co ukraść wynieść i sprzedac

M&M
@luk 30.08.2018 21:39

Powiem ci luk ze zlodzieji jest cala masa w robocie .kradna jak i starzy tak i mlodzi-zaznacze ze ci co najbardziej sie podlizuja najwiecej wynosza .co lepsza ze sa to smieszne rzeczy jak luski dysze tarcze spawmiksy .dla mnie te osoby niemaja za grosz godnosci .kradna na beszczelnego .pracuja ,dostaja pesje a nie moga kupic sobie bo lepkie raczki maja.brzydze sie takimi ludzmi.Tak prezesie - ci najwspanialsi wynosza najwiecej.ujeba....l bym lapy przy samej d.....i na zbity pysk .na bruk

Wiesław w
@M&M 02.09.2018 08:09

Karuś...lubi (usunięte przez administratora) lizać...a tak po za tym to prezes pozbywasz się nie tych ludzi co trzeba.....złodzieji się pozbądź...

BonusRPK
@Genek 22.07.2018 10:01

porownanie brutto do netto - kolego błysnąłeś niesamowicie

Szalonenozyczki

Zgodnie z z ustawą RODO zarobki są poufne....wiec się pytam jakim prawem byle kierownik wie ile zarabiam?jeszcze raz!

Largo

OFLAGOWAC SIE .POSTAWIC ZASIEKI .I MIEC WYRABANE NA ROBOTE TAK JAK TEN W CUDZYSLOWIU PREZES MA NANAS WYLANE.JAK PRZEZ PARE DNI DOSTANIE PO (usunięte przez administratora) I ZAPLACI KARY ZA NIEDOTRZYMANIE TERMINOW TO MOZE ZACZNIE NAS SZANOWAC I BRAC NA POWAZNIE . TAKIE MOJE ZDANIE ALBO ROBISZ ZEBRANIE Z LUDZMI I NAPISMIE SIE ZOBOWIAZUJESZ DAC NAM LEPSZE WARUNKI I PLACE ALBO .STP PRACY I ZOBACZYMY KTO MA WIECEJ DO STRACENIA.MY MAMY NA RYNKU PRACY ROBOTY W BRUD. NA GODZINOWCE I PIENIADZE PRZYZWOITE .NIE MA KOKOSOW ALE PRACA NA LUZIE .A TU ZAPI.....AMY I TO SAMO MAMY.

M&M
@Largo 02.09.2018 07:52

Te podwyszki to sobie niech w kieszen wsadzi i kobiecie niech da na podpaski ,o ile wystarczy na nie.Zgadzam sie w 100% z toba koleżko

Largo

Coraz gorzej.zas podwyżka o 7 %.to juz chyba moja 8 z rzedu a pensja jak stala tak stoi w miejscu.kiedys jeszcze oplacalo robic Mk.teraz placa grosze tu ci podniesie stawke akordowa a z drugiej strony ci utnie i ciesz sie deb...u .tudzie nie sa idiotami.prezesie zrob zebranie z ludzmi.od kiedy tu pracuje jeszcze ani razu ciebie nie widzialem na oczy.kierownictwo?przecierz to banda sciemniaczy.szwendaja sie po zakladzie a jak sa potrzebni to musze cala firme przeszukac.biora pensje nie za robote tylko chyba za kilometrowke i bezczynnosc.wskazujac problem robia to co ty prezesie....A co mnie to obchodzi...takie sa odpowiedzi .bo mi za to nie placa.pytam sie -to za co im placa?LESERY NA KTÓRYCH TRZEBA ZASOWAC.ROBCIE TAK DALEJ.nie bedzie komu robic.takie sa realia.a pracy jest w brod.mlodzi nie przyjda bo po pierwszych wyplatach leja na ta firme mokrym moczem

Jo
@Largo 21.08.2018 05:18

Racja .i że jeszcze pracują te przekrety

M

Przykra wiadomość dla zakładu ZWALNIAM SIĘ mam dosyć tej roboty z d e b i l a m i idę pracować gdzie indziej za te same pieniądze i bez akordu

Gurudzosz
@M 02.08.2018 16:54

Do mlodziezy:zmieńcie zakład póki czas,tu się niczego nie nauczycie.zostaniecie jedynie pseudofachowcami którym się wydaje że jak szybko zrobią kontener to są najlepsi.tak w ogóle to dziwię się jakim cudem ten zakład otrzymał jakiekolwiek certyfikaty

psiajegomac
@Gurudzosz 05.08.2018 05:20

Właśnie nieźle musieli posolić kasą żeby dostać taki certyfikat LY jak nic z tych rzeczy nie produkują (usunięte przez administratora)

lis

Witam dziś wzięło mnie na wspomnienia i porównałem kwitek z wypłaty z 2013 z tym dzisiejszym 2018 i co jakby można było to bym wkleił ale ten portal na to nie pozwala a szkoda ,wiec co się okazało w 2013 roku zarobiłem więcej niż dziś Z przykrością stwierdzam ze nas dybią na pensjach produkty rosną w górę a pęsje nic dodam te śmieszne ich podwyżki na tablicy 5% są xxx warte oszustwo dla tych co czytają ten komentarz przetrzeć oczy i porównać swoje zarobki z przed lat pozdro

genek
@lis 16.07.2018 09:20

niemożna się nie zgodzić z twoim twierdzeniem, a wygląda to tak dam murzynom podwyżkę z 5 % ale urwę na zapłacie za spawanie kontenera , przecież się nie kapną murzyny to tylko robole nie umieją liczyć a ja wychodzę na fantastycznego pracodawcę ile to ja robię dla pracowników, jaki jestem wspaniały, i temat załatwiony, jak bym miał zliczyć wszystkie podwyżki jakie daje nam prezes to powinienem zarabiać o 60% więcej niż przed paru lat a tu zamiast w górę to w duł .

lis
@genek 16.07.2018 12:57

dokładnie kolego

Smile
@lis 16.07.2018 18:18

A najbardziej nakręcają się popegerowcy

Smyk
@genek 16.07.2018 12:57

Dam też nagrodę za pół roku nienagannej pracy 3% od akordu a przy wypłacie wam odciągnę i tak w kółko w (usunięte przez administratora) ruchani a pegerowcy się cieszą że mogą w sobotę dorobić tylko co?pomyślnie czy ktoś przy zdrowych zmysłach będzie dwa razy płacił za te sama robotę?albo dokładał ? Z czego?z kieszeni prezes wyjmie i da?nie!to i tak są twoje pieniądze...inne zakłady ograniczają pracę po godzinach do minimum a u nas jest na odwrót .rób ile chcesz a zapłacę też ile chcesz a na wypłatę wary w dół...może dotrze to do niektorych

lis
@Smyk 18.07.2018 22:05

własnie ci popegerowcy przychodza w soboty robia lepsza robote za lepsze pieniadze a ty jak przyjdziesz do pracy w poniedziałek obracasz się na pięcie i długa do domu bo zabrakło pracy dla ciebie i dodam ze takze i oni robia sobie wolne bo po co maja przyłazic do pracy w poniedziałek jak nic nie bedzie .

lis
@lis 23.07.2018 10:18

aj to samo napisałem sory nie dopatrzyłem

Uphagen
@lis 23.07.2018 10:18

Jest dokładnie tak jak piszesz,sam kilka razy tego doświadczyłem.ja w piątek o 12ej do domu a dla przydupasa dobra robota na sobotę.poprostu kierownictwo do niczego że pozwalają na takie praktyki.....

Dziady

Za grosz honoru....

Mamtowdupie

Ktoś mądry powiedział"człowiek traci zdrowie żeby zarobić pieniądze,później wydaje pieniądze ażeby to zdrowie odzyskać"tak więc panowie pracujmy dla życia,a nie żyjmy dla roboty....pozdro dla świrow z montażu....

Wieslaw

Zlikwidować akord wszystkim jednakowe pensje i skończy się (usunięte przez administratora) nie na wszystkich i wszystko kierowników wziąć za mordę niech się zajmą robota a nie prywatnymi sprawami akord tylko im jest na rękę bo ty sam pilnujesz roboty łazisz za częściami jak (usunięte przez administratora) a ten jeden z drugim przy kompie siedzi i w ryj ci się śmieje weź se przynieś ci powie weź se poszukaj ci powie to kadra kierownicza jest od tego żeby zapewnić ciągłość produkcji przychodzisz do roboty i masz mieć robotę na stanowisku a nie czekasz aż się namyśla co dać do spawania a czas ucieka nieraz do 8ej albo dłużej to trwa i jak tu akord wyrobic wyjdź prezes do ludzi pogadaj popytaj co i jak bo oni ci mówią że jest dobrze a nie jest (usunięte przez administratora) dobrze przekręt goni przekręt dla jednych nie ma roboty w tygodniu a dla innych ustawia się na sobotę te bardziej płatne jak to mówią ...jeszcze ten tępy tatuś z jeszcze tepszym synem ....o zgrozo!!!!

Robol
@Wieslaw 16.06.2018 08:09

Bez namysłu chodzi ci o Adama i Heńka:)synus wiecznie nie zadowolony.łapy pociete ma żyleta chłopak beret zryty ma jak po orce.wiecznie z ryjem...zas Heniek taki niezaradny-Co ja ci poradze.stały tekst. Dwoje cieląt .jabłko od jabłoni daleko nie spada.ale trafia na swojego.

Robol
@Wieslaw 16.06.2018 08:09

Dobrze ze jeszcze tata za niego mu baby nie obraca.jeden cwok od drugiego lepszy.dwaj kierownicy zasrani

Marian

Pierwszy inwestor w strefie w Mostach jak na gp 24 pisza.Zobowiazanie-zatrudnienie 230 osob i stwozenie 32 nowych stanowisk pracy... panowie koledzy z pracy:)))) UWAGA BABIJ BEDZIE CHCIAL NAS KLONOWAC.Do autobusow naiejscu ludz bym nie wsiadal bo bedzie mial petle w amg na hali .ogrodzenie pod napieciem itp jak za niemca.juz nawet ukrainca sie nie oplaca przyjezdzac ..ale co tu sie dziwic.na starych smieciach jest bajzel -na nowych calkiem zgina i tego Prezesiku ci zycze zebys sie wkoncu nażarł..odbije ci sie czkawką.i te fałszywe mordy .lepiej isc truskawki zbierac na polu.lepsze warunki pracy a tu to (usunięte przez administratora) .skwar nawet woda w smaku jak gnojowica

Opinia
@Marian 11.06.2018 04:38

To zbieraj sobie te truskawki człowieku nic nie umiejacy a co do Gp24 brukowa załamana gazeta pisowską to sobie możesz podetrzeć ale rowa

Maniucha
@Opinia 14.06.2018 07:40

Rowa to mogę toba podetrzeć.Widze ze fachowiec się znalazł .Kolejny dup..o właz.Lubisz to dziw...jak Cie Prezes w kakao jedzie.Kazdy ma swoje upodobania

Lolek

I znowu zaczęło się kończenie roboty po innych.cwaniaki mięso zjedli tobie gnaty zostawili do wyczyszczenia....pół dnia na skrobaku po jakimś majstrze....

Marian

BOŻE ZA JAKIE GRZECHY

Degresyw
@Marian 11.06.2018 04:56

Podziękujcie tym popeegerowcom na abrolach...stawki im obcinają to oni szybciej robią żeby wypłata taka sama była....i jest jak jest...a szefowi gęba się śmieje...

Strachu

Witam i o zdrowie pytam bo ja już ledwo dysze od tej pracy w AMG???? codziennie myślę tylko żeby wyjść całym z pracy bo te warunki jakie są to masakra, a najbardziej mnie denerwują te fałszywe gęby!!! Firma to jakaś komuna jakieś dziwne zasady na abrolach (usunięte przez administratora) pracy, same pijaki w firmie???? nawet zdążyło mi się że odwiedziłem kiedyś warsztat elektryków i mechaników to takie muły że szkoda gadać jak coś mają zrobić to się nie znają i śpią na krzesłach. Weźcie się za robotę nieroby bo wam premie zabiorą

Ewa
@Strachu 05.06.2018 22:31

Pracując kilkanaście lat u tego pracodawcy ,na dzień dzisiejszy zarabiam mniej niż nowy psik po pół roku...Chyba tylko dlatego że to kolega kierownika....tu coś jest nie tak prezesie....

Nowy

Jakby tu zgnoic ten zakład pensja na czas jest reszta to (usunięte przez administratora) przyjmują zwierzaków i po dwóch czy trzech miesiącach chcą z nich zrobić fachowców ha ha ha, Ludzie nikt na was nie będzie zapiera. Chyba że sam Babiej i spółka Materiał ISO żenada rdza goni rdzę i pociete jak w przeczkolu nie mówiąc o zaginaniu cud że coś z tego wychodzi . Mógłbym tu dużo więcej pisać ale nie da się brak czasu właśnie ktoś zaje. mi lewar

Cyc
@Nowy 01.06.2018 08:18

To nie zakład temu winien a ludzie w nim pracujący....chorują do piątku żeby w sobotę na zlecenie się załapać ...dwa tygodnie na urlopie a w soboty na zlecenie...dwa tygodnie na urlopie i codziennie za zlecenie aby tylko szef był zadowolony...co wy z siebie robicie?!co drugi zgięty wpół albo kulawy aby szef poklepał....szanuj się jeden z drugim bo jak nie ty sam to nikt cię nie uszanuje.....zdechniesz w robocie to nekrolog ci na tablicy powiesza wydrukowany przez sekretarke...pozdro dla dwójki przypalow z abbrolli....ide lezec

Marian

Rdza to pikus. Nie ma to jak po plazmie poprawiac spoiny ze szejsc razy . No bo po h... oczyscic spawacz da rade .pozniej przyjdzie jeden z drugim z kontroli jakosci i ci swieci latarka .tu dziurka tam dziurka a zdaza sie ze spoiny wszedzie jak gabka.a ty rob 6x te same spoiny za te same pieniadze

Zapi....alać

Tyle mozecie wszyscy .jak murzyni na reszte nierobów(smerfy ) .pozdro dla dupciowlazow h...o lizow i kapusi szwa na du..e.w robocie ryje otwierajcie.a nie jezyka w gebie zapominacie.huku robicie i tyle z tego wasze.zapi....lac jak perszingi na wysokosci lamperi a jajka z potu kartonami podcierajcie.smerfa sie nie poca bo maja swoich ludzi do lizania

Rocco

Z ostatniej chwili 28 st na hali praca akordowa wspaniale pot szczypie po oczach genitalia mokre nie mówiąc o rowku tylko u nas w amg taki klimat czy w iinych zakładach też tak mają fajnie

Deepthroat
@Rocco 28.05.2018 10:45

W innych zakładach nie mają akordu to jakiś PRLowski system

lauda do largo

Masz gościu racje "AMG"to rzeżnia zero szacunku dla robola masz (usunięte przez administratora) i o nic nie pytać.Zero bezpieczeństwa po byle czym włazisz na wysokość i się modlisz aby się nie zwalic.Ubranie nadaje sie do zmywaka.Nawet głupiej wody ci żałują bo trzeba zapłacić a robol może obejśc bez wody

Łysymonter
@lauda do largo 22.05.2018 12:08

Szef ma swoich przydupasow uhahanychi nic nie poradzimy....spróbuj podskoczyć to będziesz dostawał gorsze roboty żebyś tylko nie zarobił

Bo ty to wiem
@Łysymonter 22.05.2018 15:13

Nie wiem o kogo chodzi tu pało nie narzekaj i mniej pij mniej problemów będziesz miał

Robol

Ja może z innej beczki do tych co piszą komentarze piszcie w swoim imieniu a nie kolegów i nie podszywajcie się pod nich dziękuję pozdrawiam i miłej jeszcze pracy do 14

Zostaw opinię o PPH AMG - Lębork

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPH AMG