PPH AMG

Lębork

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 80 ocen.

Opinie o PPH AMG

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPH AMG

Dogystyle

A co to jest mobbing?

Ja tu pracuję
@Dogystyle 13.04.2018 05:03

Googl odpal ciemna maso nie pal głupa bo pomyślą że dałna masz

Nick

Kiedyś to się z przyjemnością szlo do pracy i w soboty i po godzinach.....teraz to się rzygać chce jak człowiek widzi ten bajzel lizodupstwo oszukanstwo i złodziejstwo ...

Ja tu pracuję
@Nick 13.04.2018 22:31

Masz rację nie ma co komentować tych cwaniakow co na chorobowym są też bym się ich szybko pozbył siedzą po niecałe pół roku i blokują urlopy innym

Cyc

Wiadomość dla tych co by chcieli pracować w AMG nie ma 3 5zl brutto to pic na wodę ludzie mają po 11zl lub 13zl nie dajcie się w konia robić jedno wielkie oszustwo i banda cwaniakow wykorzystujących słabość pracowników jesteście dmuchani z każdej strony. OMIJAĆ JAK NAJDALEJ TEN ZAPCHLONY ZAKŁAD NIE DLAWAS TA PRACA POZDRAWIAM PIJAKOW I (usunięte przez administratora) Z AMG

Only truth.

Witam. Ja od siebie mogę dodać, że sama robota w tej firmie nie jest tragiczna. Skoro ktoś ma zawód: spawacz, monter, ślusarz czy podobny - to chyba wiedział na co się pisze. Pieniążki - owszem, akord - jest to niestety bardzo zje***a sprawa, ale jak to się mówi - ile zrobisz, tyle zarobisz - choć można sobie mniej więcej ŚREDNIO samemu dojść do tego jaka będzie wypłata. Terminowość jak najbardziej w porządku, możliwość dorobienia? Wg. mnie - super. Tu widziałem że dużo osób też wypowiadało się w kwestii materiału - niestety, zgadzam się z tym całkowicie. Trzeba CZĘSTO i GĘSTO biegać samemu po materiał - MIMO TEGO, że nie masz prawa opuszczać swego stanowiska pracy - tj. hali na której pracujesz. Ale niestety, na to wpływu nie ma - chcesz zarobić -> zapier**lasz samemu po owy materiał. Socjal? Cóż... Nie będę tego komentował. Co jeszcze można dodać? Atmosfera w owej firmie jest przyjazna, większość (NIE WSZYSCY) są wyrozumiali dla nowych którzy nie łapią do końca co i jak, zawsze pomogą jeżeli zachodzi potrzeba. Firmę mogę ocenić na stopień bardzo dobry pod względem współpracowników (pomocy), pod względem zarobków (terminowości) i pod względem czasu pracy. (Robisz swoje osiem godzin i nic Cię nie interesuje, idziesz do domu - kropka.) Jeżeli chodzi o punkty z poprzednich opini - w kwestii "lizodupstwa" nie będę się wypowiadał ponieważ już to zrobili za mnie. Pozdrawiam.

Only truth.
@Next 22.02.2018 13:29

No dziwne, żeby przychodziły inne mordy skoro Ci sami ludzie ciągle tam robią. Ale owszem, czasami jest to aż PRZEZABAWNE, święto nie święto - sobota trzeba na zlecenie.

merkawa

Gdyby nie ten chory akord to by było całkiem całkiem.Można przyłożyć się do dokładności i jakości bo jest czas.Ale jak będziesz się starał to na wypłatę 1600pln.Lepiej tłuc kichę.

Monteluppi
@merkawa 04.03.2018 14:27

Strach do pracy przychodzic skoro tylu pijanych gosci jest na produkcji....sa suwnice maszyny ciezkie rzeczy boje sie prezesie...

Agnieszka

@Cinek ale dlaczego? Przecież każdy ma prawo się tutaj wypowiadać, w tym również ja. @Piotr a w jakim okresie dostaje się te bony? Są to bony świąteczne od firmy PPH AMG dla pracowników? Widzę, że narzekasz a brak socjalu, ale wiesz, że niektóre firmy nie mają nawet bonów, więc to jest zawsze jakiś dodatkowy benefit.

św.mikołaj
@Agnieszka 29.12.2017 10:19

Agnieszka tu ziemia .Bony św.od firmy jako prezent?no super.Prezes jest wielkoduszny.Jego łaska niema granic.

Adam

Epidemia grypy w zakładzie a ten prezesik zabiera bony, premię i wszelkie nagrody. Zastanów się Pan lepiej z takim podejściem to za okupacji nie było

Tadeusz Flak

Do Pani Agnieszki podając się za metafora tej strony pytanie ma, a brzmi ono tak Gdzie się podział komentarz o 3 wspaniałych który był tu zamieszczony myślę że wie Pani o tym dobrze jak i inni Proszę o natychmiastową odpowiedź Z POWAŻANIEM Tadeusz Flak

Nie ważne

Kosa to człowiek z działu mechanika i nosi okulary tak się w kopać człowieku chyba polecisz na zbity pysk

Agnieszka

@Tadeusz Flak to może czas o tym w firmie porozmawiać, że to niesprawiedliwe, że osoby nie przykładające się do pracy mają lepsze warunki niż osoby, które się starają. @Only truth. czyli sama w sobie firma jest ok?

Only truth.
@Agnieszka 30.01.2018 09:35

Zależy co dla kogo jest "ok". Jeden pracownik ma takie wymagania - drugi ma inny, każdy kto będzie zainteresowany ową firmą - niech poczyta sobie tutaj komentarze i sam sobie odpowie czy mu to wszystko odpowiada czy też nie.

Agnieszka

@Tadeusz Flak nie wnikam, tylko chcę uczestniczyć w dyskusji, by wydobyć z waszych wypowiedzi jak najwięcej informacji o firmie PPH AMG dla użytkowników zainteresowanych pracą. Taka jest moja rola jako moderatora forum gowork.pl. Skoro uważasz, że tylko niewielu pracowników potrafi dobrze pracować to czemu firma nie chce ich "wymienić" na bardziej pracowite i zmotywowane osoby?

Tadeusz Flak
@Agnieszka 15.01.2018 10:47

Proste n i e ma takich frajerów jak są to fachowcy a tu co jest u nie których to sam g,,, j i zastanawiam się czemu Ci co robią najgorzej najwięcej zarabiają

Maldiwy

Gdybyś tak orał w niemczech jak w amg spałbyś na kokosach.Ten akord to jest chory wszystko na twojej głowie .Częsta pogoń za elementami .Totalny brak organizacji pracy.Juz nie wspomnę o połamanych podestach i drabinach bo to normalka.Jak spadniesz zapytają a kto kazał ci na to wchodzic i pozamiatane.Socjal to kpina

Kuczynski
@Maldiwy 03.01.2018 12:59

Ale szefowi wcale nie zależy na tym żebyś ty uczciwie pracował jemu to na rękę że niektórzy się zwalniają albo chorują...więcej roboty dla kolesi zostaje....tu jest problem prezesie...zwróć uwagę na na zlecenia.....

nick

Co mnie roz... To ze ludzie chorują na zawołanie i przez takich nie można nawet jednego dnia urlopu wykrzesać.Dlatego zwracam się do Prezesa o szczególną uwagę i rozwiązanie umowy pracy z takimi cwaniakami

szklorz
@anonymous 28.12.2017 16:18

Tu masz racje chlopie...ale to nie wina prezesa bo on nie wie o wielu rzeczach ktore sie dzieja na produkcji...

anonim

(usunięte przez administratora)

Piotr
@SIOSTRA 30.09.2016 12:25

pierdu pierdu ,3200 bedziesz zarabiał tak wyglada ogłoszenie spawacza i taka gadka jest na rozmowie kwalifikacyjnej , po podpisaniu umowy która jest tylko fikcja zarabiasz w pierwszych miesiacach najnizsza krajowa 1380 i z tego jeszcze ci upier.....la składke na ubezpieczenie zapierd...jak osioł na skrobaku .... sieroty???? jest nas w AMG coraz mniej ,lepiej nie bedzie socjalu praktycznie zero . rzuca ci bony na 450 zł i to twoj socjal na cały rok ., Tu nie wazny jest człowiek tylko aby kontener zjechał ,Istny sajgon ,kierowników nasrane a syf jakich mało widziałem co gorsza jesli o tym mowisz otwarcie to kazdy wszystko zmienia czyli nic .... (usunięte przez administratora) Z KTÓREGO TRZEBA UCIEKAĆ.pewnie ze nie ma na poczatku kokosów ale 1600 na poczatek to i tak dobrze ... Młody babij -aby kase zbierac a ludzi ma za woły do roboty .nie licz na nic przyjmujac sie tam bo w Biedrące bedziesz miał lepiej

witek

Czemu od was taki gnój wychodzi???oglądam te kontenery co na aucie stoją i rzygac się chce!!!inne zakłady z Lęborka potrafią zrobić jakoś lepiej .......ktoś to kupuje???

Korba
@witek 07.09.2016 20:00

gnuj wychodzi bo gnuj płacą:)))akord ,jakbym pieknie spawał to na sól by mi brakło .na chorobowe tez nie warto chodzic bo ci całą premie urabia .młodzi uciekaja szybko bo rece im w dupcie wchodza od skrobania .albo kładziesz sznurki ,i masz na zycie albo ładne spoiny i najnizsza krajowa .tak to wyglada .Jednym słowem dostajesz kontener masz go wyspawac i nikogo nie interesuje to ze nie masz dokumentacji czesci itp .rać sobie .wiecej biegasz nisz spawasz .a automaty to kazdy zyje swoim zyciem .szkolenia sa o tyle dobrze ,jest papier .robi za podkład dla słuzb w razie wypadku ,mało wazne ze pogadanka trwała 2-3 godziny a powinno byc 16 godz. 16.wiec czego tu oczekiwac ,Akord haha człowieku jedynie sie opłaca w soboty przychodzic to zarobisz .w dni powszednie za zapierdalanie warunki i utrate zdrowia za 150 zł dziennie to nie wiem czy to takie dobre,dadza ci szmaty ogrodniczki i spawaj, popalony cały na ciele

Agnieszka

@Witek i doświadczyłeś tych układów? To poważny zarzut. Możesz przytoczyć jakieś przykłady, udowodnić, że naprawdę tak się dzieje w firmie PPH AMG?

Cinek
@Agnieszka 05.12.2017 15:01

Agnieszka zejdź z forum

Witek

Za dużo układów ukladzikow Ja tobie ty mi.....

Agnieszka

@bolszewik a co się zmieni w technologii produkcji w PPH AMG? @Lojalny nie możesz nikogo obrazić na forum publicznym, które ma regulamin: http://www.gowork.pl/regulamin Takie wpisy mogą zostać usunięte przez administratora forum. Możesz powiedzieć co jest powodem obrażania innych?

Agnieszka

@OPZZ skoro się rozbudowuje to może chce poszerzyć swoją działalność, a nie zamknąć aktualny zakład. Czy ktoś z aktualnych pracowników może się wypowiedzieć na ten temat?

bolszewik
@Agnieszka 28.09.2017 11:05

Poszerzyć? Nie. AMG będzie pracować jak pracowało i pracuje. Nowy obiekt tego nie zmieni. Ludzie są potrzebni zawsze. Starzy się wykruszają a młodych mało. Natomiast zmieni się nieco w technologii produkcji.

Agnieszka

@OPZZ ale z perspektywy byłego pracownika możesz powiedzieć, że to dobre miejsce pracy? Takie kwestie jak terminowość wypłat i dorobienie sobie są ważne w dzisiejszych czasach. A ktoś z aktualnych pracowników może wypowiedzieć się czy nadal tak jest w PPH AMG?

OPZZ
@Agnieszka 20.09.2017 09:48

Witam serdecznie. Oczywiście że tak jak to się mówi do wszystkiego mażna się przyzwyczaić, możliwe że jeszcze wrócę o ile będzie miejsce i zapotrzebowanie. Z tego co słyszałem AMG rozbudowuje się w całkiem nowym miejscu Lębork wschód,. A co z starym zakładem będzie nie wiadomo.

Agnieszka

@OPZZ czyli generalnie poleciłbyś pracę w PPH AMG? Czy ten akord ją dyskwalifikuje? Opowiedz więcej na ten temat, bo firma PPH AMG ma aktualnie 3 oferty pracy na: handlowca, spawacza i konstruktora http://www.amg.pl/16-121-produkt.html i myślę, że może osoby zainteresowane tą ofertą zaciekawić.

OPZZ
@Agnieszka 29.08.2017 08:49

Witam czy bym polecił nie wiem bo sam już tam nie pracuję Na pewno wynagrodzenie jest na czas Możliwość dorobienia na zlecenie ale sam kiedyś chciałem przyjść do pracy ale nie ciągle te same osoby mogą inni nie Ogólnie. Oceniam na db+

psik

uuu kosa.....uwazajcie na kose

Kosa

A pracownicy nie akordowi to gorsi jacyś!?też pracują i nie chorują a jakoś nikt nagrody im przyznać nie chce....

OPZZ

Praca w AMG Lębork jaka jest- -przemiła -wspaniała -fascynująca -pasja A co na minus to -ten jeden jedyny jeb... A K O R D ,brak sił ręce opadają -

obserwer

I jak rozwiązano u was kwestie obowiazkowych szkoleń BHP w soboty?

Broda
@Palkarz 03.04.2017 21:17

Masz na myśli tych dwóch?

Agnieszka

Proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat pracy w PPH AMG.

kgbUk

Ile go work.pl bierze kasy za usunięcie komentarza a gdzie demokracja i prawda

Robot
@kgbUk 14.03.2017 22:46

Widać pisowskie macki sięgają aż tutaj

Byly

Poczytajcie sobie co wam się należy za szkolenie BHP sobotę.....

Janek

byłem na stronie tej firmy i........Fajną mają zakładkę : KARIERA

waszka

heeheh kupcie se maść na ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gamonie

Zostaw opinię o PPH AMG - Lębork

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPH AMG