PPH AMG

Lębork

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 83 ocen.

PPH AMG
2 83 6 1

Opinie o PPH AMG

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPH AMG

Dziady

Za grosz honoru....

lis

Witam dziś wzięło mnie na wspomnienia i porównałem kwitek z wypłaty z 2013 z tym dzisiejszym 2018 i co jakby można było to bym wkleił ale ten portal na to nie pozwala a szkoda ,wiec co się okazało w 2013 roku zarobiłem więcej niż dziś Z przykrością stwierdzam ze nas dybią na pensjach produkty rosną w górę a pęsje nic dodam te śmieszne ich podwyżki na tablicy 5% są xxx warte oszustwo dla tych co czytają ten komentarz przetrzeć oczy i porównać swoje zarobki z przed lat pozdro

Smyk
@genek 16.07.2018 12:57

Dam też nagrodę za pół roku nienagannej pracy 3% od akordu a przy wypłacie wam odciągnę i tak w kółko w (usunięte przez administratora) ruchani a pegerowcy się cieszą że mogą w sobotę dorobić tylko co?pomyślnie czy ktoś przy zdrowych zmysłach będzie dwa razy płacił za te sama robotę?albo dokładał ? Z czego?z kieszeni prezes wyjmie i da?nie!to i tak są twoje pieniądze...inne zakłady ograniczają pracę po godzinach do minimum a u nas jest na odwrót .rób ile chcesz a zapłacę też ile chcesz a na wypłatę wary w dół...może dotrze to do niektorych

Mamtowdupie

Ktoś mądry powiedział"człowiek traci zdrowie żeby zarobić pieniądze,później wydaje pieniądze ażeby to zdrowie odzyskać"tak więc panowie pracujmy dla życia,a nie żyjmy dla roboty....pozdro dla świrow z montażu....

Wieslaw

Zlikwidować akord wszystkim jednakowe pensje i skończy się (usunięte przez administratora) nie na wszystkich i wszystko kierowników wziąć za mordę niech się zajmą robota a nie prywatnymi sprawami akord tylko im jest na rękę bo ty sam pilnujesz roboty łazisz za częściami jak (usunięte przez administratora) a ten jeden z drugim przy kompie siedzi i w ryj ci się śmieje weź se przynieś ci powie weź se poszukaj ci powie to kadra kierownicza jest od tego żeby zapewnić ciągłość produkcji przychodzisz do roboty i masz mieć robotę na stanowisku a nie czekasz aż się namyśla co dać do spawania a czas ucieka nieraz do 8ej albo dłużej to trwa i jak tu akord wyrobic wyjdź prezes do ludzi pogadaj popytaj co i jak bo oni ci mówią że jest dobrze a nie jest (usunięte przez administratora) dobrze przekręt goni przekręt dla jednych nie ma roboty w tygodniu a dla innych ustawia się na sobotę te bardziej płatne jak to mówią ...jeszcze ten tępy tatuś z jeszcze tepszym synem ....o zgrozo!!!!

Robol
@Wieslaw 16.06.2018 08:09

Dobrze ze jeszcze tata za niego mu baby nie obraca.jeden cwok od drugiego lepszy.dwaj kierownicy zasrani

Marian

Pierwszy inwestor w strefie w Mostach jak na gp 24 pisza.Zobowiazanie-zatrudnienie 230 osob i stwozenie 32 nowych stanowisk pracy... panowie koledzy z pracy:)))) UWAGA BABIJ BEDZIE CHCIAL NAS KLONOWAC.Do autobusow naiejscu ludz bym nie wsiadal bo bedzie mial petle w amg na hali .ogrodzenie pod napieciem itp jak za niemca.juz nawet ukrainca sie nie oplaca przyjezdzac ..ale co tu sie dziwic.na starych smieciach jest bajzel -na nowych calkiem zgina i tego Prezesiku ci zycze zebys sie wkoncu nażarł..odbije ci sie czkawką.i te fałszywe mordy .lepiej isc truskawki zbierac na polu.lepsze warunki pracy a tu to (usunięte przez administratora) .skwar nawet woda w smaku jak gnojowica

Maniucha
@Opinia 14.06.2018 07:40

Rowa to mogę toba podetrzeć.Widze ze fachowiec się znalazł .Kolejny dup..o właz.Lubisz to dziw...jak Cie Prezes w kakao jedzie.Kazdy ma swoje upodobania

Lolek

I znowu zaczęło się kończenie roboty po innych.cwaniaki mięso zjedli tobie gnaty zostawili do wyczyszczenia....pół dnia na skrobaku po jakimś majstrze....

Marian

BOŻE ZA JAKIE GRZECHY

Degresyw
@Marian 11.06.2018 04:56

Podziękujcie tym popeegerowcom na abrolach...stawki im obcinają to oni szybciej robią żeby wypłata taka sama była....i jest jak jest...a szefowi gęba się śmieje...

Strachu

Witam i o zdrowie pytam bo ja już ledwo dysze od tej pracy w AMG???? codziennie myślę tylko żeby wyjść całym z pracy bo te warunki jakie są to masakra, a najbardziej mnie denerwują te fałszywe gęby!!! Firma to jakaś komuna jakieś dziwne zasady na abrolach (usunięte przez administratora) pracy, same pijaki w firmie???? nawet zdążyło mi się że odwiedziłem kiedyś warsztat elektryków i mechaników to takie muły że szkoda gadać jak coś mają zrobić to się nie znają i śpią na krzesłach. Weźcie się za robotę nieroby bo wam premie zabiorą

Ewa
@Strachu 05.06.2018 22:31

Pracując kilkanaście lat u tego pracodawcy ,na dzień dzisiejszy zarabiam mniej niż nowy psik po pół roku...Chyba tylko dlatego że to kolega kierownika....tu coś jest nie tak prezesie....

Nowy

Jakby tu zgnoic ten zakład pensja na czas jest reszta to (usunięte przez administratora) przyjmują zwierzaków i po dwóch czy trzech miesiącach chcą z nich zrobić fachowców ha ha ha, Ludzie nikt na was nie będzie zapiera. Chyba że sam Babiej i spółka Materiał ISO żenada rdza goni rdzę i pociete jak w przeczkolu nie mówiąc o zaginaniu cud że coś z tego wychodzi . Mógłbym tu dużo więcej pisać ale nie da się brak czasu właśnie ktoś zaje. mi lewar

Cyc
@Nowy 01.06.2018 08:18

To nie zakład temu winien a ludzie w nim pracujący....chorują do piątku żeby w sobotę na zlecenie się załapać ...dwa tygodnie na urlopie a w soboty na zlecenie...dwa tygodnie na urlopie i codziennie za zlecenie aby tylko szef był zadowolony...co wy z siebie robicie?!co drugi zgięty wpół albo kulawy aby szef poklepał....szanuj się jeden z drugim bo jak nie ty sam to nikt cię nie uszanuje.....zdechniesz w robocie to nekrolog ci na tablicy powiesza wydrukowany przez sekretarke...pozdro dla dwójki przypalow z abbrolli....ide lezec

Marian

Rdza to pikus. Nie ma to jak po plazmie poprawiac spoiny ze szejsc razy . No bo po h... oczyscic spawacz da rade .pozniej przyjdzie jeden z drugim z kontroli jakosci i ci swieci latarka .tu dziurka tam dziurka a zdaza sie ze spoiny wszedzie jak gabka.a ty rob 6x te same spoiny za te same pieniadze

Zapi....alać

Tyle mozecie wszyscy .jak murzyni na reszte nierobów(smerfy ) .pozdro dla dupciowlazow h...o lizow i kapusi szwa na du..e.w robocie ryje otwierajcie.a nie jezyka w gebie zapominacie.huku robicie i tyle z tego wasze.zapi....lac jak perszingi na wysokosci lamperi a jajka z potu kartonami podcierajcie.smerfa sie nie poca bo maja swoich ludzi do lizania

Rocco

Z ostatniej chwili 28 st na hali praca akordowa wspaniale pot szczypie po oczach genitalia mokre nie mówiąc o rowku tylko u nas w amg taki klimat czy w iinych zakładach też tak mają fajnie

Deepthroat
@Rocco 28.05.2018 10:45

W innych zakładach nie mają akordu to jakiś PRLowski system

lauda do largo

Masz gościu racje "AMG"to rzeżnia zero szacunku dla robola masz (usunięte przez administratora) i o nic nie pytać.Zero bezpieczeństwa po byle czym włazisz na wysokość i się modlisz aby się nie zwalic.Ubranie nadaje sie do zmywaka.Nawet głupiej wody ci żałują bo trzeba zapłacić a robol może obejśc bez wody

Bo ty to wiem
@Łysymonter 22.05.2018 15:13

Nie wiem o kogo chodzi tu pało nie narzekaj i mniej pij mniej problemów będziesz miał

Robol

Ja może z innej beczki do tych co piszą komentarze piszcie w swoim imieniu a nie kolegów i nie podszywajcie się pod nich dziękuję pozdrawiam i miłej jeszcze pracy do 14

Pracus

Nie mam pojęcia czemu narzekacie praca jest kasa też dorobić można ale rozumiem was że K... NIE wszyscy mają tak dobrze i powinniście dobrać się do d UP kolegą co was w h robią, a są tacy ich się pozbyć i zaraz klimat lepszy tych cwaniakow i partaczy Chciałbym dodać odnośnik do cwaniaka prezesa że umów o pracę się nie zmienia spawacz to spawacz ślusarz to ślusarz

Nie robie

Biorę się za robotę,... Kolejny poranek w amg. Kolejna walka o przetrwanie i życie dosłownie lepsze niż szkoła przetrwania. I te drabiny połamane. Urwał się nie ma z czego robić. A do podestów to wo)ła trzeba bo takie poręczne lekkie są i na h... Te kółka jak tak czy siak to nie jedzie szarp się jak cep. I jak tu być trzeźwy, no jak panie prezesie..? Tylko się nałoic, bez znieczulenia nie dam rady tu robić... No bo się nie da... Ni hu... Muszę sete walnąć... pocalujta mnie w d... I tyle wam powiem... Zlodzieje

nicky lauda

w amg dobrże jest zarobki jak w niemczech praca przyjemna personel cudowny git miód malina

Nie robie
@Ohoho 23.05.2018 05:24

Jest miód i malina robota. Dobrze ze mało ostrych krawędzi jest bo bym już dawno się po chlastal. Jeden już się chciał ale mu chyba nie poszlo

Largo

Nick lauda-chyba ci się wątki pomyliły. Amg i Niemcy hahah firmę ul raczej można porównać do Chin, robisz za grosze produkt masowo nic ci się nie należy, chyba że pod stolikiem będziesz dziobal to zobaczysz Niemcy, na rozmowie ci musieli niestwozonych rzeczy do nagadac, ładnie Ci mózg wyprali. W Chinach i przynajmniej ludzi do pracy maja, tu w amg do tylko kretyni są bez perspektyw na życie. Ludzie wkoncu powinni ukrocic ten proceder. Wyłączyć maszyny i domagać się lepszych warunków. To by może wkoncu do babija dotarło, ale to już nie moja broszka. Panowie na skalę masowa was nie zwolni. Razem może zrobicie w tej firmie porządek. No chyba że niemac ie jaj i wszystko wam pasuje. Zdrówka życzę wam, póki je jeszcze macie

Largo

Autobusy w Lęborku obklejone, ludziska Babij to ma poczucie humoru, całe szczęście miasto ma z tego polewke. Mógł się przykleić w w prost że szuka jeleni do pracy. AMG LĘBORK tak zaklamanej i wyzyskujacej, mało tego niezorganizowanej w firmy nie widziałem.niby zatrudniają spawacz, a w umowie wpisują ślusarz - spawacz żeby nie płacić szkodliwego, podpisz umowę a za miesiąc będziesz płakał, za co rachunki opłacić, jak dasz rade akord wyrobić to zarobisz w miarę tylko na chorobowe nie chodź bo wypłata to najniższa krajowa +premia uznania (która jest połowa wypłaty) Przestrzegam w wszystkich zainteresowanych ta firma, szkoda waszego zdrowia. Nawet jeśli tylko chcecie złapać doświadczenie Dajcie sobie spokój bo zrazicie się na całe życie. To co ludzie mówią o tej firmie to w 100% jest prawdą. Przekonałem się w na własnej skórze. Do dnia dzisiejszego pluje sobie w brod

Largo

Autobusy w Lęborku obklejone, ludziska Babij to ma poczucie humoru, całe szczęście miasto ma z tego polewke. Mógł się przykleić w w prost że szuka jeleni do pracy. AMG LĘBORK tak zaklamanej i wyzyskujacej, mało tego niezorganizowanej w firmy nie widziałem.niby zatrudniają spawacz, a w umowie wpisują ślusarz - spawacz żeby nie płacić szkodliwego, podpisz umowę a za miesiąc będziesz płakał, za co rachunki opłacić, jak dasz rade akord wyrobić to zarobisz w miarę tylko na chorobowe nie chodź bo wypłata to najniższa krajowa +premia uznania (która jest połowa wypłaty) Przestrzegam w wszystkich zainteresowanych ta firma, szkoda waszego zdrowia. Nawet jeśli tylko chcecie złapać doświadczenie Dajcie sobie spokój bo zrazicie się na całe życie. To co ludzie mówią o tej firmie to w 100% jest prawdą. Przekonałem się w na własnej skórze. Do dnia dzisiejszego pluje sobie w brodę. Pozdrawiam i nie polecam.

Avalon

Znow kolejny dzien w robocie. Jak bede mial szczescie wroce calo do domu w jednym kawalku.

Navalon
@Avalon 16.05.2018 05:21

Racja i znów patrzeć na te fałszywe mordy....

Avalon

Tu w amg burdelo bum bum.wyzysk.syfon jakich mało, ludzie to h...,kierownictwo to cielaki,kazdy robi co chce i jak chce,z małpą się szybciej dogadasz i załatwisz sprawy . Facet na sztaplarce chyba na kierownika bedzie startowal blizej emerytury i kolejny bialy beret w firmie zryty.nic nie zalatwisz gown...o zarobisz (usunięte przez administratora) trzeba na premie bo bedzie najnizsza krajowa .soclal to piknik jakbys karkowki i kielbasy w domu nie mogl zjesc.ze tak powiem impreza dla ubogich (usunięte przez administratora) jak murzyn za kielbase i 600 zl bonow rocznie.co drugi w firmie to na podwojnym gazie pracuje,jesli masz zdrowa trzustke to polecam firme, tu mozna wszystko.wyśpisz sie na etacie kierownika w kanciapie u gory, jako sztaplarkowy codziennie wycieczki w plenerze,jako szlifierz rece wejda ci w dup..e.najlepsza fucha w tej firmie to montazysta ci to maja kompletnie wszystko gleboko.(usunięte przez administratora) chronionej.jak cie amg nie zabije to cie wzmocni.no chyba ze trafisz pod kola pijanego sztaplarkowego ewentualnie kontener cie zabije.praca w stresie az strach wchodzic na teren firmy .spia chleja i czlowiekowi w ryj sie smieja.pozdrawiam spioszka heń.ka.po diabla ty w tej robocie jestes?szwendac sie bo cielaki to raczej wybieg maja na łace.a pospas mozesz w domu

azazal

Witam, w tej znakomitej firmie AMG , czytając te wszystkie komentarze nie sposób się nie zgodzić z większością komentarzy są trafne, jako firma ogólnie AMG to (usunięte przez administratora) zero organizacji pracy, w tej firmie nawet pan co jeździ na wózku widłowym czuje się jak kierownik, socjal bardzo słabiutki można powiedzieć że raczkuje, brygadziści lepszą prace przydzielają tym co wchodzą w tyłek, nie wspominając o synku A...mie, którego tatuś faworyzuje, szefostwo nie ma pojęcia co się dzieje na halach, ogólnie nie polecam tej firmy, zarobki dla młodych nieopłacalne, dla tych co pracują trochę to w miarę ale trzeba zapier....ć .

Pawlus
@azazal 08.05.2018 12:43

To trafne zdanie było bez wątpienia te cały kierownik to skąd go wytrzasneli na płocie wisiał i czekał aż go przyjmą dziwny facet bardziej pasuje na jakiegoś ciecia do ochrony takie moje zdanie jest.

Buldog

Właśnie pokazał nam jaki to prezes jest wielkoduszny w majówkę pazerna ćma . Śmieszą mnie te reklamy na autobusach po co one i dla kogo nie czaje ludzie niepracujacy w AMG lębork wiedzą więcej niż ci co tam pracują to są jakieś kokones

HWDSE

Widzę że jak prawdę się opisuje to zaraz usuwane są komentarze....

Dogystyle

A co to jest mobbing?

Ja tu pracuję
@Dogystyle 13.04.2018 05:03

Googl odpal ciemna maso nie pal głupa bo pomyślą że dałna masz

Nick

Kiedyś to się z przyjemnością szlo do pracy i w soboty i po godzinach.....teraz to się rzygać chce jak człowiek widzi ten bajzel lizodupstwo oszukanstwo i złodziejstwo ...

Ja tu pracuję
@Nick 13.04.2018 22:31

Masz rację nie ma co komentować tych cwaniakow co na chorobowym są też bym się ich szybko pozbył siedzą po niecałe pół roku i blokują urlopy innym

Cyc

Wiadomość dla tych co by chcieli pracować w AMG nie ma 3 5zl brutto to pic na wodę ludzie mają po 11zl lub 13zl nie dajcie się w konia robić jedno wielkie oszustwo i banda cwaniakow wykorzystujących słabość pracowników jesteście dmuchani z każdej strony. OMIJAĆ JAK NAJDALEJ TEN ZAPCHLONY ZAKŁAD NIE DLAWAS TA PRACA POZDRAWIAM PIJAKOW I (usunięte przez administratora) Z AMG

Only truth.

Witam. Ja od siebie mogę dodać, że sama robota w tej firmie nie jest tragiczna. Skoro ktoś ma zawód: spawacz, monter, ślusarz czy podobny - to chyba wiedział na co się pisze. Pieniążki - owszem, akord - jest to niestety bardzo zje***a sprawa, ale jak to się mówi - ile zrobisz, tyle zarobisz - choć można sobie mniej więcej ŚREDNIO samemu dojść do tego jaka będzie wypłata. Terminowość jak najbardziej w porządku, możliwość dorobienia? Wg. mnie - super. Tu widziałem że dużo osób też wypowiadało się w kwestii materiału - niestety, zgadzam się z tym całkowicie. Trzeba CZĘSTO i GĘSTO biegać samemu po materiał - MIMO TEGO, że nie masz prawa opuszczać swego stanowiska pracy - tj. hali na której pracujesz. Ale niestety, na to wpływu nie ma - chcesz zarobić -> zapier**lasz samemu po owy materiał. Socjal? Cóż... Nie będę tego komentował. Co jeszcze można dodać? Atmosfera w owej firmie jest przyjazna, większość (NIE WSZYSCY) są wyrozumiali dla nowych którzy nie łapią do końca co i jak, zawsze pomogą jeżeli zachodzi potrzeba. Firmę mogę ocenić na stopień bardzo dobry pod względem współpracowników (pomocy), pod względem zarobków (terminowości) i pod względem czasu pracy. (Robisz swoje osiem godzin i nic Cię nie interesuje, idziesz do domu - kropka.) Jeżeli chodzi o punkty z poprzednich opini - w kwestii "lizodupstwa" nie będę się wypowiadał ponieważ już to zrobili za mnie. Pozdrawiam.

Only truth.
@Next 22.02.2018 13:29

No dziwne, żeby przychodziły inne mordy skoro Ci sami ludzie ciągle tam robią. Ale owszem, czasami jest to aż PRZEZABAWNE, święto nie święto - sobota trzeba na zlecenie.

merkawa

Gdyby nie ten chory akord to by było całkiem całkiem.Można przyłożyć się do dokładności i jakości bo jest czas.Ale jak będziesz się starał to na wypłatę 1600pln.Lepiej tłuc kichę.

Monteluppi
@merkawa 04.03.2018 14:27

Strach do pracy przychodzic skoro tylu pijanych gosci jest na produkcji....sa suwnice maszyny ciezkie rzeczy boje sie prezesie...

Zostaw opinię o PPH AMG - Lębork

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPH AMG