PPH AMG

Lębork

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 80 ocen.

Opinie o PPH AMG

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPH AMG

Agnieszka

@Tadeusz Flak nie wnikam, tylko chcę uczestniczyć w dyskusji, by wydobyć z waszych wypowiedzi jak najwięcej informacji o firmie PPH AMG dla użytkowników zainteresowanych pracą. Taka jest moja rola jako moderatora forum gowork.pl. Skoro uważasz, że tylko niewielu pracowników potrafi dobrze pracować to czemu firma nie chce ich "wymienić" na bardziej pracowite i zmotywowane osoby?

Tadeusz Flak
@Agnieszka 15.01.2018 10:47

Proste n i e ma takich frajerów jak są to fachowcy a tu co jest u nie których to sam g,,, j i zastanawiam się czemu Ci co robią najgorzej najwięcej zarabiają

Agnieszka

@Cinek ale dlaczego? Przecież każdy ma prawo się tutaj wypowiadać, w tym również ja. @Piotr a w jakim okresie dostaje się te bony? Są to bony świąteczne od firmy PPH AMG dla pracowników? Widzę, że narzekasz a brak socjalu, ale wiesz, że niektóre firmy nie mają nawet bonów, więc to jest zawsze jakiś dodatkowy benefit.

Tadeusz Flak
@Agnieszka 29.12.2017 10:19

A Pani kim tu jest i tak w wszystko wnika Ogólnie zakład jest do d u.. Z bonami robią na w h.. Niczym PiS to raz a z kierowników pojęcie o robocie to może ma jedna osoba reszta to wylazi D.. Y i donosiciele kolesiostwo AMG wielki zakład ISO czym może on tak naprawdę się pochwalić pracownikami? Sprzętem? Socjalem? Jest tylko garstka ludzi która potrafi coś zrobić dokładnie o reszcie nie ma co pisać bo fikcja nie warto

Maldiwy

Gdybyś tak orał w niemczech jak w amg spałbyś na kokosach.Ten akord to jest chory wszystko na twojej głowie .Częsta pogoń za elementami .Totalny brak organizacji pracy.Juz nie wspomnę o połamanych podestach i drabinach bo to normalka.Jak spadniesz zapytają a kto kazał ci na to wchodzic i pozamiatane.Socjal to kpina

Kuczynski
@Maldiwy 03.01.2018 12:59

Ale szefowi wcale nie zależy na tym żebyś ty uczciwie pracował jemu to na rękę że niektórzy się zwalniają albo chorują...więcej roboty dla kolesi zostaje....tu jest problem prezesie...zwróć uwagę na na zlecenia.....

nick

Co mnie roz... To ze ludzie chorują na zawołanie i przez takich nie można nawet jednego dnia urlopu wykrzesać.Dlatego zwracam się do Prezesa o szczególną uwagę i rozwiązanie umowy pracy z takimi cwaniakami

anonymous
@Olo 30.05.2017 05:22

A kto bedzie pracować w akordzie jesli wieczymencie . kontener do wyspawany . i co z tego ze podgoniłes z robota jak pół dnia latasz i sie prosisz o reszte czesci i kazdy ma to gdzies. A kasa komu ucieka ????Tobie bo stoisz z robota wiec przyjezdzasz i nawet nie wiesz jaką dniówke otrzymasz .a za przestoje z winy pracodawcy nikt ci nie zaplaci .Mozesz gadać jak do ściany ale kazdy olewa to od szefostwa po kadre kierownicza .

szklorz
@anonymous 28.12.2017 16:18

Tu masz racje chlopie...ale to nie wina prezesa bo on nie wie o wielu rzeczach ktore sie dzieja na produkcji...

anonim

(usunięte przez administratora)

pracus
@SIOSTRA 30.09.2016 12:25

Jasne ze tak nie ma takich wyplat jak 1600 zl W tym zakładzie i w tej branży pracownicy zarabiaja najlepiej w leborku mimo ze maja akord

Piotr
@SIOSTRA 30.09.2016 12:25

pierdu pierdu ,3200 bedziesz zarabiał tak wyglada ogłoszenie spawacza i taka gadka jest na rozmowie kwalifikacyjnej , po podpisaniu umowy która jest tylko fikcja zarabiasz w pierwszych miesiacach najnizsza krajowa 1380 i z tego jeszcze ci upier.....la składke na ubezpieczenie zapierd...jak osioł na skrobaku .... sieroty???? jest nas w AMG coraz mniej ,lepiej nie bedzie socjalu praktycznie zero . rzuca ci bony na 450 zł i to twoj socjal na cały rok ., Tu nie wazny jest człowiek tylko aby kontener zjechał ,Istny sajgon ,kierowników nasrane a syf jakich mało widziałem co gorsza jesli o tym mowisz otwarcie to kazdy wszystko zmienia czyli nic .... (usunięte przez administratora) Z KTÓREGO TRZEBA UCIEKAĆ.pewnie ze nie ma na poczatku kokosów ale 1600 na poczatek to i tak dobrze ... Młody babij -aby kase zbierac a ludzi ma za woły do roboty .nie licz na nic przyjmujac sie tam bo w Biedrące bedziesz miał lepiej

witek

Czemu od was taki gnój wychodzi???oglądam te kontenery co na aucie stoją i rzygac się chce!!!inne zakłady z Lęborka potrafią zrobić jakoś lepiej .......ktoś to kupuje???

malenki
@witek 07.09.2016 20:00

Gnój to ty robisz a wyroby które z chadza są warte tysiące a ty lamusie to możesz jedynie pomarzyć o takich pieniadzach

Korba
@witek 07.09.2016 20:00

gnuj wychodzi bo gnuj płacą:)))akord ,jakbym pieknie spawał to na sól by mi brakło .na chorobowe tez nie warto chodzic bo ci całą premie urabia .młodzi uciekaja szybko bo rece im w dupcie wchodza od skrobania .albo kładziesz sznurki ,i masz na zycie albo ładne spoiny i najnizsza krajowa .tak to wyglada .Jednym słowem dostajesz kontener masz go wyspawac i nikogo nie interesuje to ze nie masz dokumentacji czesci itp .rać sobie .wiecej biegasz nisz spawasz .a automaty to kazdy zyje swoim zyciem .szkolenia sa o tyle dobrze ,jest papier .robi za podkład dla słuzb w razie wypadku ,mało wazne ze pogadanka trwała 2-3 godziny a powinno byc 16 godz. 16.wiec czego tu oczekiwac ,Akord haha człowieku jedynie sie opłaca w soboty przychodzic to zarobisz .w dni powszednie za zapierdalanie warunki i utrate zdrowia za 150 zł dziennie to nie wiem czy to takie dobre,dadza ci szmaty ogrodniczki i spawaj, popalony cały na ciele

Agnieszka

@Witek i doświadczyłeś tych układów? To poważny zarzut. Możesz przytoczyć jakieś przykłady, udowodnić, że naprawdę tak się dzieje w firmie PPH AMG?

Cinek
@Agnieszka 05.12.2017 15:01

Agnieszka zejdź z forum

Witek

Za dużo układów ukladzikow Ja tobie ty mi.....

Agnieszka

@bolszewik a co się zmieni w technologii produkcji w PPH AMG? @Lojalny nie możesz nikogo obrazić na forum publicznym, które ma regulamin: http://www.gowork.pl/regulamin Takie wpisy mogą zostać usunięte przez administratora forum. Możesz powiedzieć co jest powodem obrażania innych?

Agnieszka

@OPZZ skoro się rozbudowuje to może chce poszerzyć swoją działalność, a nie zamknąć aktualny zakład. Czy ktoś z aktualnych pracowników może się wypowiedzieć na ten temat?

bolszewik
@Agnieszka 28.09.2017 11:05

Poszerzyć? Nie. AMG będzie pracować jak pracowało i pracuje. Nowy obiekt tego nie zmieni. Ludzie są potrzebni zawsze. Starzy się wykruszają a młodych mało. Natomiast zmieni się nieco w technologii produkcji.

Agnieszka

@OPZZ ale z perspektywy byłego pracownika możesz powiedzieć, że to dobre miejsce pracy? Takie kwestie jak terminowość wypłat i dorobienie sobie są ważne w dzisiejszych czasach. A ktoś z aktualnych pracowników może wypowiedzieć się czy nadal tak jest w PPH AMG?

OPZZ
@Agnieszka 20.09.2017 09:48

Witam serdecznie. Oczywiście że tak jak to się mówi do wszystkiego mażna się przyzwyczaić, możliwe że jeszcze wrócę o ile będzie miejsce i zapotrzebowanie. Z tego co słyszałem AMG rozbudowuje się w całkiem nowym miejscu Lębork wschód,. A co z starym zakładem będzie nie wiadomo.

Agnieszka

@OPZZ czyli generalnie poleciłbyś pracę w PPH AMG? Czy ten akord ją dyskwalifikuje? Opowiedz więcej na ten temat, bo firma PPH AMG ma aktualnie 3 oferty pracy na: handlowca, spawacza i konstruktora http://www.amg.pl/16-121-produkt.html i myślę, że może osoby zainteresowane tą ofertą zaciekawić.

OPZZ
@Agnieszka 29.08.2017 08:49

Witam czy bym polecił nie wiem bo sam już tam nie pracuję Na pewno wynagrodzenie jest na czas Możliwość dorobienia na zlecenie ale sam kiedyś chciałem przyjść do pracy ale nie ciągle te same osoby mogą inni nie Ogólnie. Oceniam na db+

psik

uuu kosa.....uwazajcie na kose

Kosa

A pracownicy nie akordowi to gorsi jacyś!?też pracują i nie chorują a jakoś nikt nagrody im przyznać nie chce....

OPZZ

Praca w AMG Lębork jaka jest- -przemiła -wspaniała -fascynująca -pasja A co na minus to -ten jeden jedyny jeb... A K O R D ,brak sił ręce opadają -

obserwer

I jak rozwiązano u was kwestie obowiazkowych szkoleń BHP w soboty?

Palkarz
@obserwer 29.03.2017 05:06

W żaden sposób nie rozwiązano..A wszystko przez tych pajacow nienasyconych co za jednym razem zaliczyli szkolenie i zlecenie...No ale ktoś na to pozwala...

Broda
@Palkarz 03.04.2017 21:17

Masz na myśli tych dwóch?

Agnieszka

Proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat pracy w PPH AMG.

kgbUk

Ile go work.pl bierze kasy za usunięcie komentarza a gdzie demokracja i prawda

Robot
@kgbUk 14.03.2017 22:46

Widać pisowskie macki sięgają aż tutaj

Byly

Poczytajcie sobie co wam się należy za szkolenie BHP sobotę.....

Janek

byłem na stronie tej firmy i........Fajną mają zakładkę : KARIERA

waszka

heeheh kupcie se maść na ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gamonie

elsim

Co po niektórzy to potrafi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizać aby tylko figura zostac....takich lubią...

Łowca kurczaków
@elsim 22.12.2016 15:58

No! jeden koleś w białym kasku to bardzo szybko się dolizał :-)

poszkole
@Łowca kurczaków 23.12.2016 12:46

On to lubi...i oni tez....

witek

Dziwny jest ten zakład ze kierownikiem zostaje człowiek po nie skończonej szkoły BUDOWLANEJ Czy brak już ludzi wykształconych by podjąć pracę na tym stanowisku?

Nawigator :)

A ten dupowłaz z orlim nosem dalej tam pracuje???

anonim

(usunięte przez administratora)

nick

To się nie zastanawiaj tylko zadzwoń i zapytaj

nick

PROSTE DAJ SOBIE SPOKÓJ Z TYM ZAKŁADEM .Napisałem specjalnie dużymi

gruby

Witam jeśli macie możliwość to jak najdalej od tego molocha , wiem co mówie pracowałem tam połowe swojego życia . Pozdrowionka dla starych pracowników :)

Sylas

Jeśli masz inną możliwość trzymaj się z dala od tego zakładu. Wiem o czym mówię ,pracowałem tam dwa lata.

toztoszok

A czym ty sie szczycisz?że ci płacą 1600zl na czas....a uj...bany jesteś od stóp po czubek glowy....szanuj się trochę..

nikon

TA do zakladu nie ma co sie czepiac placą na czas jet ok ,ale za to ludzie sa po prostu 3litery takiego bydła zakłamanego jak tam robi to jeszcze nie widziałem sami na siebie donoszą mało tego złodziejstwo na kazdym kroku kolega koledze mase zapier... .

smart

Co za syf co za bajzel zabić sie idzie o organizacji nie wspomne a ciągle mało mało szybciej szybciej i kontener poprawiany tydzień czasu przez stado ludzi bo nieszczelny brrr....rzygac się chce

pan józek

a kto to ten azor ?

magnum

Walić azora co mu zostalo zanim wyleci ?Mieszał w betoniarce tak dlugo dopóki sam do niej wpadł.Wogóle o czym my gadamy ta firma to tworzy podobne azory taki ma chrakter.Kasa ponad wszystko liczy się tylko i wyłącznie tam nie ma innych wartosci.Zysk zysk zysk a ludzie aby nie zdechli i mieli sily do roboty.Amen.

krzys

Nie wkur....ia was ten azor?paleta się pod nogami jak wściekły....

Łask do mmagnum

Powiem Ci że przydałoby się co niektóre paniusie wymienić na lepsze i młodsze bo tym starym przydałoby się trochę kultury

Łask sluchuj

Była swego czasu młoda dziewczyna na zastępstwo za te stare pudło i była po studiach jakiś tam

Łask do mmagnum

Nie ciekawe która to była pani po studiach twoim zdaniem kto Ci ten bajer wcisnął

magnum

ktoś wyżej napisał że zarobki zależą od wksztalcenia etc.myślę ze nieznasz realiow w amg kible sprzątała pani po studiach

Bolo

Nie ma się co dziwić większość pracowników kradnie nawet trzonek od miotły, najwięcej kradną ci najstarsi bo młody to się jeszcze boi, a co do zakładu Yes ok

do zarazy

PO co na kuronia wystarczy AMG na jedno wychodzi.

Zaraza

Ty kaszubie z nowej wsi lub lebienia sam chciałeś jeden z drugim akord to teraz morda w kubeł niepodoba się to won na Kuronia

magnum do troli

Ja nie mówię o tej konkurencji w leborku bo to tolna klapa.Czasy się zmienia pogadamy.ajeżeli chcecie prawdy popracujcie tydzien gdzieś na hali tych dużych kontenerów w akordzie za rentę,Zapraszam .Pprzedzam lewar sporo waży i włazić trzeba wysoko po drabinie bez szczeebla.Zresztą ludzie odchodzą maja dość!!!!!!

magnum

Można zaklinać rzeczywistosć ale pytanie ile dziś powinien zarabiać człowiek w polsce.Parytet to najnizsza+premia uznaniowa.I większosc firm na tym bazuje,konkurencja w takiej miescinie to jak ceny paliw n a.róznych stacjach czyli zadne.Wiadomo kto zarabia.Na razie

NIKI

ogolnie nie jest zle to nie wiem czemu nażekają praca jest etat jest pieniądzę są to w czym rzecz nie rozumiem .Ja tam sobie chwale tyle ze ludzie to .... nie bede konczyl.

odpowiedż
@NIKI 26.11.2015 10:06

jest dobrze moze byc tylko lepiej lub gorzej ale to przyszłość,a co do ludzi warcholow kaszubów i pegerowców trzeba sie pozbyc mozna sypnąc nazwiskami ale to były wstyd dla nich choc oni maja to gdzies jeszcze ich nie rozpracowalem ale myślę ,że maja jakies uklady Ogólna ocena to 4 do piątki troche brakuje- pozdrawiam

tadek

Piszac tak jak piszecie sami z siebie robicie pizdy ... tak wam zle to zmiencie prace

krzych

Hmm generalnie kazda z osob piszaca tutaj jest lamusem strasznym... jestescie specjalistami, dobrymi spawaczami, super monterami.... nie podoba wam sie zmiencie prace .... jestescie specjalistami od kierowania ... zaluz wlasna firme i kieruj.... chcesz byc kierownikiem bo sie znasz na tym to wysli cv do roznych firm i bedziesz miał prace napewno cie przyjmą... jestes madry ogarniety i dobrze spawasz jedzdo norwegi i zarabiaj kase .....angielski napewno znacie wszyscy i sie odnajdziecie napewno ;) . ktos kogos tam trzyma????? Jetes dorosły???? Zmien prace !!!!!

babcia

przede wszystkim pozbyc sie UKRAINCOW to co oni robią to jakis zart czy ten prezes nie widzi ze najwiekszy gnoy to oni robią a innym się obrywa .I jedno co mnie smieszy to ze są jakies punkty karne jeszcze troche i prawko zabiorą co za szopka

wnuczek

widze ze cala rodzinka prwie w komplecie zwolnic tych starych pegerowcow bo zament sieja i szkodza zakladowi czy ten wasz szefuniu nie widzi ze to tylko oni maja najwiecej do powiedzenia

dziadek

co niektorzy zostali awansowani na tak zwanych brygadzistow no zesz najwieksi partacze podpier....e z duzym pyskiem,a ten gucio z abzesow to ma chorobe stolca twardego,chlopaki powodzenia

ciocia

Ten to dokładnie sobie to stanowisko wylizał....od początku w dziobal...

wujcio

A co to za lizodup został kierownikiem na absetzach ?

Zostaw opinię o PPH AMG - Lębork

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPH AMG