PPH AMG

Lębork

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 89 ocen.

PPH AMG
2 89 6 1

Opinie o PPH AMG

Ciekawski95

AMG odświeżyło strone www i dodalo wiele cennych nowych informacji - między innymi praca dla spawaczy - 2300 na reke na start przy 8 godzinach pracy dziennie. Nadgodziny 200% platne + zapewnienie uprawnień spawacza + nowa fabryka z nowym systemem ochrony zdrowia i nowy sprzęt dla poprawy jakości pracy. Co o tym myslicie? Brzmi zachęcająco dla "swieżych po szkole". Moze skonczy sie akord. Jest jeszcze jedna firma produkujaca kontenery w Leborku - ROBEX. Socjal, umowa o prace. Bez akordu. Slyszalem ze zarabiaja tam 3500-4000 brutto + szkodliwe + nadgodziny wedlug prawa pracy na konto 50/75/100%. Tez produkuja kontenery, ale takze zbiorniki na szczelnosc pod UDT i konstrukcje specjalistyczne np. wozy strażackie czy zbiorniki dla Microsoft do awaryjnego zasilania serwowni. Zbiorniki na diesel. Bill Gates podobno zamowil od ROBEX zbiornikow na 1.5 mln litrow ropy i idzie sie dogadac dobrze, bo maja roboty od groma. Nowa hala itd. Gdzie lepiej?

M&M
@Ciekawski95 26.09.2018 22:36

Lepiej tam gdzie bedziesz sam zasowal na pensje.bo pary to porazka.jeden zapier.....a a drugi sie opier....a a kasa na pol

M&M
@Ciekawski95 26.09.2018 22:36

Lepiej nie bedzie dopuki czlowiekowi beda zabierac premie za pare dni chorobowego.pozniej sie dziwia ze ludzie zamiast 7 dni na chorobowym byc bo robia w przeciagach i chłodzie to odrazu plan jest taki jesli mi za 4 dni zabieraja miesieczna premie to nie warto wracac do pracy bo to zlodziejstwo jest wiec ciagna chorobowe miesiac. Na nowej firmie beda aneksy do umowy .mozna sie postawic co do zmiany zakwaterowania na samego spawacza i starac sie o szkodliwe.zdrowia za kase nie kupisz.pluca skóra wzrok dostaja po tylku az milo.moze i bedzie lepiej.o wentylacji pomysleli ciekaw jestem czy o przesłonach dla spawaczy też zeby jeden drugiemu po twarzy nie swiecił.porzyjemy zobaczymy.znalesc robote to dzis nie problem????

Canislupus
@Ciekawski95 26.09.2018 22:36

Ja z wami wszystkimi zrobię porządek jeszcze chwila....

Redaktor

W wiezieniu - spędzasz większość czasu w celi 3 na 4 metry. W pracy - spędzasz większość czasu w boksie 2 na 2 metry. W wiezieniu - dostajesz trzy posiłki dziennie. W pracy - masz przerwie tylko na jeden i w dodatku musisz za niego zapłacić. W wiezieniu - w zamian za dobre zachowanie masz dodatkowy czas wolny. W pracy - za dobre zachowanie dostajesz dodatkowa robotę. W wiezieniu - strażnik otwiera i zamyka ci drzwi. W pracy - sam sobie zamykasz i otwierasz drzwi. W wiezieniu - możesz oglądać telewizję i grać w gry video. W pracy - za oglądanie telewizji i za gry możesz wylecieć. W wiezieniu - masz własną ubikację. W pracy - musisz korzystać z jednej z innymi. W wiezieniu - może Cię odwiedzać rodzina i przyjaciele. W pracy - nie wolno Ci z nimi rozmawiać. W wiezieniu - wszystkie twoje potrzeby są opłacane przez podatników. W pracy - musisz opłacać wszystkie koszty związane z twoja pracą, a w dodatku z twoich podatków utrzymuje się więźniów. W wiezieniu - spędzasz większość czasu wyglądając zza krat na Świat i myśląc, jak się stąd wydostać. W pracy - spędzasz większość czasu wyglądając zza krat na Świat i myśląc, jak się stad wydostać. W wiezieniu - możesz do woli czytać zabawne e-maile. W pracy - jak Cię na tym złapią, możesz pożałować. W wiezieniu - strażnicy są często sadystami. W pracy - mówi się na nich: kierownicy. Stały link

Genek

Witam, tak sobie pomyślałem, a wezmę zobaczę ile zarabiają w markecie Biedronka aby porównać pensje i socjal z naszą firmą AMG, a wyszło mi to że lepiej mają w Biedronce,Od 1 stycznia 2018 r. Jeronimo Martins Polska podwyższa pensje pracownikom Biedronki. Ile zarabia kasjer w Biedronce w 2018? Sprzedawca-kasjer po zatrudnieniu otrzyma 3250 zł brutto (2700 zł pensji zasadniczej i 550 zł premii ). Sprzedawca-kasjer w Biedronce po roku pracy zarobi o 100 złotych więcej.socjal to paczki dla dzieci, bony na święta, pakiet medyczny i jeszcze parę innych, a teraz AMG Lębork, pensja akordowa przeciętnie 2200 netto plus premia 1100 (jak nie zawalisz żadnego dnia) bo po trzech dniach np choroby zero premii, teraz socjal, bony świąteczne 400 i 250 (o ile nie przekroczysz chorobowego w zależności od widzi mi się prezesa, co roku inne kryteria w ilości dni) i na tym kończymy socjal.Teraz porównajcie pracę tu i tu, resztę zostawiam do przemyślenia wam drodzy koledzy z AMG Lębork.

Ogorek
@Genek 22.07.2018 10:01

Zacznijmy od tego,że koledzy nie mysla

Magic
@Ogorek 23.07.2018 08:14

Koledzy mysla tyle tylko ze nikt sam łba nie wychyli.musieli by wszyscy powiedziec koniec złodziejstwa i zrobic przestój w robocie puki nie bedzie godnych warunkow dla nas.i tyle.albo beda godne pensje za robote albo nie robimy i niech nas zwalnia na masowa skale. Tyle wam powiem koledzy.czlowuek miesiac zasowa a nigdy nie wie ile zarobi.roboty nie ma to nie placa za to nam .dadza szmelc do spawania- zas odbije sie to nam na pensji- o szkodliwym juz nie wspomne zlodziejski zaklad .PRAWDA JEST TAKA ZE POZWOLILISMY NA TO ZEBY NAS OKRADALI NA KAZDYM KROKU.Starzy pracownivy trzymaja sie rekoma i nogami ale młodzi nie sa naiwni i nie daja sobie dmuchac tyle tylko ze zaklad tak czy siak na nich ma wylane

wspak
@Magic 28.08.2018 05:19

Dokładnie i dodam ze tylko na Abrolach nie wiedza za ile pracują maja was za analfabetów nie do rozwojów mysla ze nie potrafią liczyć jesteście zerem dla prezesa macie zasuwać na innych i na oplaty

Jebacto
@Magic 28.08.2018 05:19

Za dużo przydupasa...na kolanach chodzą prosić o nadgodziny na 3cia rano przychodzą żeby zaliczyć godzin psychole .......wiecie o kim mowa?!

luk
@Jebacto 30.08.2018 05:01

Rozumiem ze tych dwóch łysych zdeterminowanych może nie chodzi im o robotę. Tylko co ukraść wynieść i sprzedac

M&M
@luk 30.08.2018 21:39

Powiem ci luk ze zlodzieji jest cala masa w robocie .kradna jak i starzy tak i mlodzi-zaznacze ze ci co najbardziej sie podlizuja najwiecej wynosza .co lepsza ze sa to smieszne rzeczy jak luski dysze tarcze spawmiksy .dla mnie te osoby niemaja za grosz godnosci .kradna na beszczelnego .pracuja ,dostaja pesje a nie moga kupic sobie bo lepkie raczki maja.brzydze sie takimi ludzmi.Tak prezesie - ci najwspanialsi wynosza najwiecej.ujeba....l bym lapy przy samej d.....i na zbity pysk .na bruk

Wiesław w
@M&M 02.09.2018 08:09

Karuś...lubi (usunięte przez administratora) lizać...a tak po za tym to prezes pozbywasz się nie tych ludzi co trzeba.....złodzieji się pozbądź...

BonusRPK
@Genek 22.07.2018 10:01

porownanie brutto do netto - kolego błysnąłeś niesamowicie

Szalonenozyczki

Zgodnie z z ustawą RODO zarobki są poufne....wiec się pytam jakim prawem byle kierownik wie ile zarabiam?jeszcze raz!

Largo

OFLAGOWAC SIE .POSTAWIC ZASIEKI .I MIEC WYRABANE NA ROBOTE TAK JAK TEN W CUDZYSLOWIU PREZES MA NANAS WYLANE.JAK PRZEZ PARE DNI DOSTANIE PO (usunięte przez administratora) I ZAPLACI KARY ZA NIEDOTRZYMANIE TERMINOW TO MOZE ZACZNIE NAS SZANOWAC I BRAC NA POWAZNIE . TAKIE MOJE ZDANIE ALBO ROBISZ ZEBRANIE Z LUDZMI I NAPISMIE SIE ZOBOWIAZUJESZ DAC NAM LEPSZE WARUNKI I PLACE ALBO .STP PRACY I ZOBACZYMY KTO MA WIECEJ DO STRACENIA.MY MAMY NA RYNKU PRACY ROBOTY W BRUD. NA GODZINOWCE I PIENIADZE PRZYZWOITE .NIE MA KOKOSOW ALE PRACA NA LUZIE .A TU ZAPI.....AMY I TO SAMO MAMY.

M&M
@Largo 02.09.2018 07:52

Te podwyszki to sobie niech w kieszen wsadzi i kobiecie niech da na podpaski ,o ile wystarczy na nie.Zgadzam sie w 100% z toba koleżko

Largo

Coraz gorzej.zas podwyżka o 7 %.to juz chyba moja 8 z rzedu a pensja jak stala tak stoi w miejscu.kiedys jeszcze oplacalo robic Mk.teraz placa grosze tu ci podniesie stawke akordowa a z drugiej strony ci utnie i ciesz sie deb...u .tudzie nie sa idiotami.prezesie zrob zebranie z ludzmi.od kiedy tu pracuje jeszcze ani razu ciebie nie widzialem na oczy.kierownictwo?przecierz to banda sciemniaczy.szwendaja sie po zakladzie a jak sa potrzebni to musze cala firme przeszukac.biora pensje nie za robote tylko chyba za kilometrowke i bezczynnosc.wskazujac problem robia to co ty prezesie....A co mnie to obchodzi...takie sa odpowiedzi .bo mi za to nie placa.pytam sie -to za co im placa?LESERY NA KTÓRYCH TRZEBA ZASOWAC.ROBCIE TAK DALEJ.nie bedzie komu robic.takie sa realia.a pracy jest w brod.mlodzi nie przyjda bo po pierwszych wyplatach leja na ta firme mokrym moczem

Jo
@Largo 21.08.2018 05:18

Racja .i że jeszcze pracują te przekrety

M

Przykra wiadomość dla zakładu ZWALNIAM SIĘ mam dosyć tej roboty z d e b i l a m i idę pracować gdzie indziej za te same pieniądze i bez akordu

Gurudzosz
@M 02.08.2018 16:54

Do mlodziezy:zmieńcie zakład póki czas,tu się niczego nie nauczycie.zostaniecie jedynie pseudofachowcami którym się wydaje że jak szybko zrobią kontener to są najlepsi.tak w ogóle to dziwię się jakim cudem ten zakład otrzymał jakiekolwiek certyfikaty

psiajegomac
@Gurudzosz 05.08.2018 05:20

Właśnie nieźle musieli posolić kasą żeby dostać taki certyfikat LY jak nic z tych rzeczy nie produkują (usunięte przez administratora)

lis

Witam dziś wzięło mnie na wspomnienia i porównałem kwitek z wypłaty z 2013 z tym dzisiejszym 2018 i co jakby można było to bym wkleił ale ten portal na to nie pozwala a szkoda ,wiec co się okazało w 2013 roku zarobiłem więcej niż dziś Z przykrością stwierdzam ze nas dybią na pensjach produkty rosną w górę a pęsje nic dodam te śmieszne ich podwyżki na tablicy 5% są xxx warte oszustwo dla tych co czytają ten komentarz przetrzeć oczy i porównać swoje zarobki z przed lat pozdro

genek
@lis 16.07.2018 09:20

niemożna się nie zgodzić z twoim twierdzeniem, a wygląda to tak dam murzynom podwyżkę z 5 % ale urwę na zapłacie za spawanie kontenera , przecież się nie kapną murzyny to tylko robole nie umieją liczyć a ja wychodzę na fantastycznego pracodawcę ile to ja robię dla pracowników, jaki jestem wspaniały, i temat załatwiony, jak bym miał zliczyć wszystkie podwyżki jakie daje nam prezes to powinienem zarabiać o 60% więcej niż przed paru lat a tu zamiast w górę to w duł .

lis
@genek 16.07.2018 12:57

dokładnie kolego

Smile
@lis 16.07.2018 18:18

A najbardziej nakręcają się popegerowcy

Smyk
@genek 16.07.2018 12:57

Dam też nagrodę za pół roku nienagannej pracy 3% od akordu a przy wypłacie wam odciągnę i tak w kółko w (usunięte przez administratora) ruchani a pegerowcy się cieszą że mogą w sobotę dorobić tylko co?pomyślnie czy ktoś przy zdrowych zmysłach będzie dwa razy płacił za te sama robotę?albo dokładał ? Z czego?z kieszeni prezes wyjmie i da?nie!to i tak są twoje pieniądze...inne zakłady ograniczają pracę po godzinach do minimum a u nas jest na odwrót .rób ile chcesz a zapłacę też ile chcesz a na wypłatę wary w dół...może dotrze to do niektorych

lis
@Smyk 18.07.2018 22:05

własnie ci popegerowcy przychodza w soboty robia lepsza robote za lepsze pieniadze a ty jak przyjdziesz do pracy w poniedziałek obracasz się na pięcie i długa do domu bo zabrakło pracy dla ciebie i dodam ze takze i oni robia sobie wolne bo po co maja przyłazic do pracy w poniedziałek jak nic nie bedzie .

lis
@lis 23.07.2018 10:18

aj to samo napisałem sory nie dopatrzyłem

Uphagen
@lis 23.07.2018 10:18

Jest dokładnie tak jak piszesz,sam kilka razy tego doświadczyłem.ja w piątek o 12ej do domu a dla przydupasa dobra robota na sobotę.poprostu kierownictwo do niczego że pozwalają na takie praktyki.....

Dziady

Za grosz honoru....

Mamtowdupie

Ktoś mądry powiedział"człowiek traci zdrowie żeby zarobić pieniądze,później wydaje pieniądze ażeby to zdrowie odzyskać"tak więc panowie pracujmy dla życia,a nie żyjmy dla roboty....pozdro dla świrow z montażu....

Wieslaw

Zlikwidować akord wszystkim jednakowe pensje i skończy się (usunięte przez administratora) nie na wszystkich i wszystko kierowników wziąć za mordę niech się zajmą robota a nie prywatnymi sprawami akord tylko im jest na rękę bo ty sam pilnujesz roboty łazisz za częściami jak (usunięte przez administratora) a ten jeden z drugim przy kompie siedzi i w ryj ci się śmieje weź se przynieś ci powie weź se poszukaj ci powie to kadra kierownicza jest od tego żeby zapewnić ciągłość produkcji przychodzisz do roboty i masz mieć robotę na stanowisku a nie czekasz aż się namyśla co dać do spawania a czas ucieka nieraz do 8ej albo dłużej to trwa i jak tu akord wyrobic wyjdź prezes do ludzi pogadaj popytaj co i jak bo oni ci mówią że jest dobrze a nie jest (usunięte przez administratora) dobrze przekręt goni przekręt dla jednych nie ma roboty w tygodniu a dla innych ustawia się na sobotę te bardziej płatne jak to mówią ...jeszcze ten tępy tatuś z jeszcze tepszym synem ....o zgrozo!!!!

Robol
@Wieslaw 16.06.2018 08:09

Bez namysłu chodzi ci o Adama i Heńka:)synus wiecznie nie zadowolony.łapy pociete ma żyleta chłopak beret zryty ma jak po orce.wiecznie z ryjem...zas Heniek taki niezaradny-Co ja ci poradze.stały tekst. Dwoje cieląt .jabłko od jabłoni daleko nie spada.ale trafia na swojego.

Robol
@Wieslaw 16.06.2018 08:09

Dobrze ze jeszcze tata za niego mu baby nie obraca.jeden cwok od drugiego lepszy.dwaj kierownicy zasrani

Marian

Pierwszy inwestor w strefie w Mostach jak na gp 24 pisza.Zobowiazanie-zatrudnienie 230 osob i stwozenie 32 nowych stanowisk pracy... panowie koledzy z pracy:)))) UWAGA BABIJ BEDZIE CHCIAL NAS KLONOWAC.Do autobusow naiejscu ludz bym nie wsiadal bo bedzie mial petle w amg na hali .ogrodzenie pod napieciem itp jak za niemca.juz nawet ukrainca sie nie oplaca przyjezdzac ..ale co tu sie dziwic.na starych smieciach jest bajzel -na nowych calkiem zgina i tego Prezesiku ci zycze zebys sie wkoncu nażarł..odbije ci sie czkawką.i te fałszywe mordy .lepiej isc truskawki zbierac na polu.lepsze warunki pracy a tu to (usunięte przez administratora) .skwar nawet woda w smaku jak gnojowica

Opinia
@Marian 11.06.2018 04:38

To zbieraj sobie te truskawki człowieku nic nie umiejacy a co do Gp24 brukowa załamana gazeta pisowską to sobie możesz podetrzeć ale rowa

Maniucha
@Opinia 14.06.2018 07:40

Rowa to mogę toba podetrzeć.Widze ze fachowiec się znalazł .Kolejny dup..o właz.Lubisz to dziw...jak Cie Prezes w kakao jedzie.Kazdy ma swoje upodobania

Lolek

I znowu zaczęło się kończenie roboty po innych.cwaniaki mięso zjedli tobie gnaty zostawili do wyczyszczenia....pół dnia na skrobaku po jakimś majstrze....

Marian

BOŻE ZA JAKIE GRZECHY

Degresyw
@Marian 11.06.2018 04:56

Podziękujcie tym popeegerowcom na abrolach...stawki im obcinają to oni szybciej robią żeby wypłata taka sama była....i jest jak jest...a szefowi gęba się śmieje...

Strachu

Witam i o zdrowie pytam bo ja już ledwo dysze od tej pracy w AMG???? codziennie myślę tylko żeby wyjść całym z pracy bo te warunki jakie są to masakra, a najbardziej mnie denerwują te fałszywe gęby!!! Firma to jakaś komuna jakieś dziwne zasady na abrolach (usunięte przez administratora) pracy, same pijaki w firmie???? nawet zdążyło mi się że odwiedziłem kiedyś warsztat elektryków i mechaników to takie muły że szkoda gadać jak coś mają zrobić to się nie znają i śpią na krzesłach. Weźcie się za robotę nieroby bo wam premie zabiorą

Ewa
@Strachu 05.06.2018 22:31

Pracując kilkanaście lat u tego pracodawcy ,na dzień dzisiejszy zarabiam mniej niż nowy psik po pół roku...Chyba tylko dlatego że to kolega kierownika....tu coś jest nie tak prezesie....

Nowy

Jakby tu zgnoic ten zakład pensja na czas jest reszta to (usunięte przez administratora) przyjmują zwierzaków i po dwóch czy trzech miesiącach chcą z nich zrobić fachowców ha ha ha, Ludzie nikt na was nie będzie zapiera. Chyba że sam Babiej i spółka Materiał ISO żenada rdza goni rdzę i pociete jak w przeczkolu nie mówiąc o zaginaniu cud że coś z tego wychodzi . Mógłbym tu dużo więcej pisać ale nie da się brak czasu właśnie ktoś zaje. mi lewar

Cyc
@Nowy 01.06.2018 08:18

To nie zakład temu winien a ludzie w nim pracujący....chorują do piątku żeby w sobotę na zlecenie się załapać ...dwa tygodnie na urlopie a w soboty na zlecenie...dwa tygodnie na urlopie i codziennie za zlecenie aby tylko szef był zadowolony...co wy z siebie robicie?!co drugi zgięty wpół albo kulawy aby szef poklepał....szanuj się jeden z drugim bo jak nie ty sam to nikt cię nie uszanuje.....zdechniesz w robocie to nekrolog ci na tablicy powiesza wydrukowany przez sekretarke...pozdro dla dwójki przypalow z abbrolli....ide lezec

Marian

Rdza to pikus. Nie ma to jak po plazmie poprawiac spoiny ze szejsc razy . No bo po h... oczyscic spawacz da rade .pozniej przyjdzie jeden z drugim z kontroli jakosci i ci swieci latarka .tu dziurka tam dziurka a zdaza sie ze spoiny wszedzie jak gabka.a ty rob 6x te same spoiny za te same pieniadze

Zapi....alać

Tyle mozecie wszyscy .jak murzyni na reszte nierobów(smerfy ) .pozdro dla dupciowlazow h...o lizow i kapusi szwa na du..e.w robocie ryje otwierajcie.a nie jezyka w gebie zapominacie.huku robicie i tyle z tego wasze.zapi....lac jak perszingi na wysokosci lamperi a jajka z potu kartonami podcierajcie.smerfa sie nie poca bo maja swoich ludzi do lizania

Rocco

Z ostatniej chwili 28 st na hali praca akordowa wspaniale pot szczypie po oczach genitalia mokre nie mówiąc o rowku tylko u nas w amg taki klimat czy w iinych zakładach też tak mają fajnie

Deepthroat
@Rocco 28.05.2018 10:45

W innych zakładach nie mają akordu to jakiś PRLowski system

lauda do largo

Masz gościu racje "AMG"to rzeżnia zero szacunku dla robola masz (usunięte przez administratora) i o nic nie pytać.Zero bezpieczeństwa po byle czym włazisz na wysokość i się modlisz aby się nie zwalic.Ubranie nadaje sie do zmywaka.Nawet głupiej wody ci żałują bo trzeba zapłacić a robol może obejśc bez wody

Łysymonter
@lauda do largo 22.05.2018 12:08

Szef ma swoich przydupasow uhahanychi nic nie poradzimy....spróbuj podskoczyć to będziesz dostawał gorsze roboty żebyś tylko nie zarobił

Bo ty to wiem
@Łysymonter 22.05.2018 15:13

Nie wiem o kogo chodzi tu pało nie narzekaj i mniej pij mniej problemów będziesz miał

Robol

Ja może z innej beczki do tych co piszą komentarze piszcie w swoim imieniu a nie kolegów i nie podszywajcie się pod nich dziękuję pozdrawiam i miłej jeszcze pracy do 14

Pracus

Nie mam pojęcia czemu narzekacie praca jest kasa też dorobić można ale rozumiem was że K... NIE wszyscy mają tak dobrze i powinniście dobrać się do d UP kolegą co was w h robią, a są tacy ich się pozbyć i zaraz klimat lepszy tych cwaniakow i partaczy Chciałbym dodać odnośnik do cwaniaka prezesa że umów o pracę się nie zmienia spawacz to spawacz ślusarz to ślusarz

Nie robie

Biorę się za robotę,... Kolejny poranek w amg. Kolejna walka o przetrwanie i życie dosłownie lepsze niż szkoła przetrwania. I te drabiny połamane. Urwał się nie ma z czego robić. A do podestów to wo)ła trzeba bo takie poręczne lekkie są i na h... Te kółka jak tak czy siak to nie jedzie szarp się jak cep. I jak tu być trzeźwy, no jak panie prezesie..? Tylko się nałoic, bez znieczulenia nie dam rady tu robić... No bo się nie da... Ni hu... Muszę sete walnąć... pocalujta mnie w d... I tyle wam powiem... Zlodzieje

nicky lauda

w amg dobrże jest zarobki jak w niemczech praca przyjemna personel cudowny git miód malina

azazal
@nicky lauda 13.05.2018 18:46

widać po twoim poziomie jaki jesteś obeznany z ortografią, jeszcze raz do szkoły bo jej chyba nie ukończyłeś.

Nie robie
@nicky lauda 13.05.2018 18:46

To ładnie Ci w głowie namieszali. Zarobki jak w Niemczech hahaha. Co ty cpasz. Daj trochę... Ty to chyba Niemcy z Rumunia pomyliłeś choć tam pewnie lepsze warunki są też niż w amg

Ohoho
@nicky lauda 13.05.2018 18:46

Jednym z warunków przyjęcia do pracy na produkcji powinien być niski iloraz inteligencji....człowiek mało inteligentny więcej robi ....

Nie robie
@Ohoho 23.05.2018 05:24

Ta firma nie ma przyszłości. A w tej nowej będzie gorszy Sajgon niż za czasów II wojny światowej wziąść granat i wszystko wyp.... W powietrze szefuncio nawet się pokwapil przyjechać do tego syfu, ten jego uśmiech to bym mu plazma. Zobaczymy jak długo to pociągnie przy takim stanie rzeczy. Nie ma bata to musi się posypać, tu nikt nie przyjdzie. Współczuję tym co do usr.... Śmierci tam zostają bo gdyby nie powiązania rodzinne to ulice by zamiatali

Nie robie
@Ohoho 23.05.2018 05:24

Jest miód i malina robota. Dobrze ze mało ostrych krawędzi jest bo bym już dawno się po chlastal. Jeden już się chciał ale mu chyba nie poszlo

Largo

Nick lauda-chyba ci się wątki pomyliły. Amg i Niemcy hahah firmę ul raczej można porównać do Chin, robisz za grosze produkt masowo nic ci się nie należy, chyba że pod stolikiem będziesz dziobal to zobaczysz Niemcy, na rozmowie ci musieli niestwozonych rzeczy do nagadac, ładnie Ci mózg wyprali. W Chinach i przynajmniej ludzi do pracy maja, tu w amg do tylko kretyni są bez perspektyw na życie. Ludzie wkoncu powinni ukrocic ten proceder. Wyłączyć maszyny i domagać się lepszych warunków. To by może wkoncu do babija dotarło, ale to już nie moja broszka. Panowie na skalę masowa was nie zwolni. Razem może zrobicie w tej firmie porządek. No chyba że niemac ie jaj i wszystko wam pasuje. Zdrówka życzę wam, póki je jeszcze macie

Largo

Autobusy w Lęborku obklejone, ludziska Babij to ma poczucie humoru, całe szczęście miasto ma z tego polewke. Mógł się przykleić w w prost że szuka jeleni do pracy. AMG LĘBORK tak zaklamanej i wyzyskujacej, mało tego niezorganizowanej w firmy nie widziałem.niby zatrudniają spawacz, a w umowie wpisują ślusarz - spawacz żeby nie płacić szkodliwego, podpisz umowę a za miesiąc będziesz płakał, za co rachunki opłacić, jak dasz rade akord wyrobić to zarobisz w miarę tylko na chorobowe nie chodź bo wypłata to najniższa krajowa +premia uznania (która jest połowa wypłaty) Przestrzegam w wszystkich zainteresowanych ta firma, szkoda waszego zdrowia. Nawet jeśli tylko chcecie złapać doświadczenie Dajcie sobie spokój bo zrazicie się na całe życie. To co ludzie mówią o tej firmie to w 100% jest prawdą. Przekonałem się w na własnej skórze. Do dnia dzisiejszego pluje sobie w brod

Largo

Autobusy w Lęborku obklejone, ludziska Babij to ma poczucie humoru, całe szczęście miasto ma z tego polewke. Mógł się przykleić w w prost że szuka jeleni do pracy. AMG LĘBORK tak zaklamanej i wyzyskujacej, mało tego niezorganizowanej w firmy nie widziałem.niby zatrudniają spawacz, a w umowie wpisują ślusarz - spawacz żeby nie płacić szkodliwego, podpisz umowę a za miesiąc będziesz płakał, za co rachunki opłacić, jak dasz rade akord wyrobić to zarobisz w miarę tylko na chorobowe nie chodź bo wypłata to najniższa krajowa +premia uznania (która jest połowa wypłaty) Przestrzegam w wszystkich zainteresowanych ta firma, szkoda waszego zdrowia. Nawet jeśli tylko chcecie złapać doświadczenie Dajcie sobie spokój bo zrazicie się na całe życie. To co ludzie mówią o tej firmie to w 100% jest prawdą. Przekonałem się w na własnej skórze. Do dnia dzisiejszego pluje sobie w brodę. Pozdrawiam i nie polecam.

Avalon

Znow kolejny dzien w robocie. Jak bede mial szczescie wroce calo do domu w jednym kawalku.

Navalon
@Avalon 16.05.2018 05:21

Racja i znów patrzeć na te fałszywe mordy....

Avalon

Tu w amg burdelo bum bum.wyzysk.syfon jakich mało, ludzie to h...,kierownictwo to cielaki,kazdy robi co chce i jak chce,z małpą się szybciej dogadasz i załatwisz sprawy . Facet na sztaplarce chyba na kierownika bedzie startowal blizej emerytury i kolejny bialy beret w firmie zryty.nic nie zalatwisz gown...o zarobisz (usunięte przez administratora) trzeba na premie bo bedzie najnizsza krajowa .soclal to piknik jakbys karkowki i kielbasy w domu nie mogl zjesc.ze tak powiem impreza dla ubogich (usunięte przez administratora) jak murzyn za kielbase i 600 zl bonow rocznie.co drugi w firmie to na podwojnym gazie pracuje,jesli masz zdrowa trzustke to polecam firme, tu mozna wszystko.wyśpisz sie na etacie kierownika w kanciapie u gory, jako sztaplarkowy codziennie wycieczki w plenerze,jako szlifierz rece wejda ci w dup..e.najlepsza fucha w tej firmie to montazysta ci to maja kompletnie wszystko gleboko.(usunięte przez administratora) chronionej.jak cie amg nie zabije to cie wzmocni.no chyba ze trafisz pod kola pijanego sztaplarkowego ewentualnie kontener cie zabije.praca w stresie az strach wchodzic na teren firmy .spia chleja i czlowiekowi w ryj sie smieja.pozdrawiam spioszka heń.ka.po diabla ty w tej robocie jestes?szwendac sie bo cielaki to raczej wybieg maja na łace.a pospas mozesz w domu

azazal

Witam, w tej znakomitej firmie AMG , czytając te wszystkie komentarze nie sposób się nie zgodzić z większością komentarzy są trafne, jako firma ogólnie AMG to (usunięte przez administratora) zero organizacji pracy, w tej firmie nawet pan co jeździ na wózku widłowym czuje się jak kierownik, socjal bardzo słabiutki można powiedzieć że raczkuje, brygadziści lepszą prace przydzielają tym co wchodzą w tyłek, nie wspominając o synku A...mie, którego tatuś faworyzuje, szefostwo nie ma pojęcia co się dzieje na halach, ogólnie nie polecam tej firmy, zarobki dla młodych nieopłacalne, dla tych co pracują trochę to w miarę ale trzeba zapier....ć .

Ataman
@azazal 08.05.2018 12:43

Oj ten pan na wózku to tak ale ma DUZE PoParcie u szefa czy jak tam teraz go zwa

Pawlus
@azazal 08.05.2018 12:43

To trafne zdanie było bez wątpienia te cały kierownik to skąd go wytrzasneli na płocie wisiał i czekał aż go przyjmą dziwny facet bardziej pasuje na jakiegoś ciecia do ochrony takie moje zdanie jest.

Zostaw opinię o PPH AMG - Lębork

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPH AMG