PPH AMG

Adres: Słupska 18, 84-300 Lębork

NIP: 8411500292 KRS: 0000050700

PPH AMG
2 135 508 5 1

Opinie o PPH AMG

Filtruj opinie po kryteriach:

Arczi
 Opinia

35 stopni celcjusza sprzyja udarowi cieplnemu.bóle glowy ,nudnosci ,zawroty...itd .praca na wysokosci ...tylko czekac na tragedie...uzupełnianie płynów nic nie pomaga poniewaz organizm domaga sie glukozy...Nie chce marudzic za wiele ale naprawde na hali jest ciezko wysiedziec temp.zewnetrzna + cieplo od spawania...przegiecie .na sama mysl o tym skwarze glowa mnie boli

Pomocna?
Tak1Nie
Towarzysz Jan Winnicki
 Opinia
@Arczi 05.06.2019 07:46

Tak jest ciepło jest ciężko,ale wiecie co w tej sytuacji musimy zrobić!?My w tej sytuacji musimy się trzymać...

Pomocna?
TakNie1
ARCZI
 Opinia
@Towarzysz Jan Winnicki 06.06.2019 05:13

Tak trzymac sie ....chybs kontenera zeby nie zdechnac

Pomocna?
TakNie
Jarząbek wacław
 Opinia

Łubu dubu,łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu!niech żyje nam!!!to pisałem ja X.X....bo w zeszłym tygodniu nie pisałem bo byłem chory.mam zaświadczenie od lekarza....tak mniej więcej wygląda ten zakład...nawet wystrój iście z PRL..robisz wariatów z ludzi...

Pomocna?
Tak1Nie
Arczi
 Opinia

Ci co łaża i nie maja uciazliwej pracy na ktorych pensje my zasowamy siedza sobie w klimatyzowanych pomieszczeniach .a na hali ducha mozna wyzionac .Obiecywana klimatyzacja byla .przecierz tu zdechnac mozna .przy takich temperaturach ...woda chwile postoi i zaraz ciepla .gdzie jest gawron cielak...ten bhp-owiec sie nadaje o kant du##py rozbic.w takich warunkach powinny byc zarzadzane dodatkowe przerwy...organizm goraczki dostaje ...3 dni upalow do tego temperatury przy spawaniu .bedziemy padac jak kafki...od picia wody to brzuchy bola az bo ile mozna jej pic ...i nic to nie daje

Pomocna?
TakNie
1
End riu
 Opinia

Ta buteleczka jest do oddawania moczu zebyscie po kiblach nie latali za dużo

Pomocna?
TakNie
Czcigodny Jorge
 Opinia
@End riu 03.06.2019 09:32

Za mały otwór na mojego fiuta...

Pomocna?
TakNie
Śmiałek
 Opinia

Ot wymyślił głąb godzinowo urlop Pracujesz np 6 godzin chcesz szybciej iść to masz 2 godziny urlopu i tak korzystasz z godzin aby dopełnić całe 8 h urlopu nazbierasz trochę tych godzin to ci wyjdzie np w miesiącu 21 dni pracy plus dodatkowo możliwe że nawet 4 dni tobie wyjdzie razem masz25 dni obecności w pracy zgadza się czy źle to policzyłem. Ten zakład to jakiś absurd

Pomocna?
Tak1Nie3
Wafel w lakierkach
 Opinia
@Śmiałek 30.05.2019 13:21

Bo to są tak zwani doradcy oni siedzą na(usunięte przez administratora) i kombinują jak tu uprzykszec pracę teraz wymyślili bidon na wodę a ja się pytam gdzie Rodo

Pomocna?
Tak1Nie1
Wałek
 Opinia
@Wafel w lakierkach 30.05.2019 23:16

Bucu z Rodo . NIe pomyślałeś że jak Bidon będzie opisany imieniem i nazwiskiem to go na hali ci nie zajumają ? Pomyśl trochę prostaku !

Pomocna?
TakNie1
Kilof
 Opinia
@Wałek 31.05.2019 19:15

A kto by chciał to zajumać prostaku chyba taki jak ty Buc

Pomocna?
Tak2Nie
Cinek nie
 Opinia
@Śmiałek 30.05.2019 13:21

Pisząc to w tej chwili jestem najebany.ale z twego posta nic nie kumam choćbym był trzeźwy jak ta lala...popraw trochę bo sam temat jest ok...

Pomocna?
TakNie
On
 Opinia
@Wałek 31.05.2019 19:15

Może dzisiaj dostaniesz czapeczke. Dekielek się niezagrzeje, jak się postarasz może i koszulkę z logo dostaniesz.Fetyszysta się znalazł, a firma na butelkę mineralnej sepi.

Pomocna?
TakNie
gość
 Opinia

Witam wczoraj byłem świadkiem rozmowy (usunięte przez administratora)z jednym z pracowników chłopie za takie wulgarne odzywki ja bym Ci wypłacił z liścia na miejscu nawet z utratą pracy kim ty jesteś człowieku kto dał Ci prawo tak wyzywać pracowników , Mówie wam ze następnym razem jak to usłyszę takie odzywki do pracownika od razu w ry _j

Pomocna?
Tak10Nie
proAMG
 Opinia
@gość 16.05.2019 12:07

Pic polega na tym ze w starym zakladzie byl podzial na dwa (usunięte przez administratora) jeden czysty i zdyscyplinowany gdzie ladu i porzadku pilnowal wilk i chudy olowek. totalnie zero szacunku dla ludzi. natomiast ten drugi o mniejszej dyscyplinie i porzadku ale za to kierownictwo doswiadczone . w nowym zakladzie wszyscy pod jednym dachem wiec trzeba pokazac kto jest nie potrzebny . Prezesik liczy zera na koncie wiec ma to gdzies jak sie ludzi traktuje no chyba ze sie nagra jednego barana jakie odzywki ma i cos sie zmieni

Pomocna?
Tak3Nie
Mkplus
 Opinia
@gość 16.05.2019 12:07

No jest to dosyć przykry facet....najchętniej stałby z batem i poganiał..na dłuższą metę nie dałbym rady z nim wspolpracowac

Pomocna?
Tak5Nie
Arczi
 Opinia

Jak dla mnie to baby jestescie i tyle.cale zycie robicie w strachu i placzecie tu w necie po kontach.cwaniaczki tylko miedzy soba potraficie byc glosni na tematy pracy.jak przekupy na rynku jeden drugiemu tylek smaruje .A w prost kierownictwu malo kto powie co mysli .z drugiej strony to co wymysla latorosl z udzialami w firmie to jest juz dno.technolog spawalnictwa .jeszcze sie przejedzie :))na swoim wielkim mniemaniu . Z przodu deska z tyłu deska

Pomocna?
Tak6Nie
Psiajegomać
 Opinia
@Arczi 17.05.2019 04:41

Faktycznie technolog spawalnictwa(żal)...jak i ten drugi w gumowych rękawiczkach....i każde chce być mądrzejsze.....

Pomocna?
Tak2Nie1
Kiła
Nazwa działu: Nowa hala
 Opinia

Kur złapałem w toalecie grzyba lub kiłe na hali przecinarki ktoś roznosi (usunięte przez administratora) po toaleta h uważajcie zgłoszenie poszło do sanepidu i czekam na kontrolę. Uważajcie panowie jeden z naszych kolegów ma syfa i zaraża innych jeśli jesteś też zainfekowany daj znać lapka w górę lub odpisz na komentarz pozdrawiam

Pomocna?
Tak8Nie
1234
 Opinia
@Kiła 09.05.2019 22:27

Coś w tym jest i nie przyjemna sprawa

Pomocna?
Tak2Nie
Olof
 Opinia
@Kiła 09.05.2019 22:27

Trypla może złapałeś?

Pomocna?
Tak1Nie
Paspartu
 Opinia

Dajesz ludziom wolne do odpracowania a kierownicy sadyści chudy ze swoim przydupasem ludzi namawiają do przyjścia więc coś tu jest nie tak prezes...ci dwaj zachowują się jakby to ich zakład był....nie widzisz tego!??

Pomocna?
Tak3Nie1
Art. 8. 1. Ustawy o ZFŚŚ
 Opinia

Wysokość wpłat na ZFŚS wynosi na jednego zatrudnionego 37,5% wysokości przeciętnego wynagrodzenia, a jeśli pracownik wykonuje prace w szczególnych warunkach to 50%. Odpis na zakładowy fundusz świadczeń socjalnych dla pracownika młodocianego jest znacznie niższy i wynosi 5%, 6% lub 7% w zależności od roku nauki. Pracodawca może zwiększyć odpis na fundusz socjalny o 6,25% na emeryta lub osobę niepełnosprawną lub o 7,5% na każdego pracownika, jeśli utworzy żłobek bądź klub dziecięcy. Odpis na ZFŚS wykonuje się w ratach. Pierwszą trzeba zapłacić do 31 maja i musi wynieść minimum 75% odpisu podstawowego. Pracodawca wpłaca pieniądze na specjalny rachunek bankowy służący jedynie do tego celu. Jeśli to zrobi w terminie, może zaliczyć odpis do kosztów uzyskania przychodu. Żeby nie było że pracownik jest głupi gdzie inwestuje Babij nasz fundusz socjalny lub gdzie dostaje fałszywe faktury R U N O W O

Pomocna?
TakNie1
boryna
 Opinia
@Art. 8. 1. Ustawy o ZFŚŚ 15.04.2019 13:09

i co teraz olewamy piknik zakładowy

Pomocna?
Tak2Nie
Admin
 Opinia
@Art. 8. 1. Ustawy o ZFŚŚ 15.04.2019 13:09

Na forum tylko potraficie gadac .tyle wam napisze .brak wam jaj ...trzesiecie gaciami na mysl o zmianie pracy.postawcie sie albo zasowajcie .albo w prawo albo w lewo.jesli macie zamiar pisac i nic z tym nie robic to umilknijcie.i robcie dalej na warunkach jakie sa...proste .albo na wozie albo pod wozem.jest was tylu tu na forum a w pracy zadnego ...ktory by sie wychylil .godzisz sie na to .nie odzywasz sie .nie walczysz o swoja godnosc.to zapierniczaj i gęba w kubeł

Pomocna?
Tak1Nie1
.I.
 Opinia
@Admin 16.04.2019 23:47

Kozak widzę się znalazł podaj namiar to Ci miskę oklepie .

Pomocna?
Tak2Nie1
Admin
 Opinia
@.I. 19.04.2019 08:46

Podaj swoj namiar .i zebys sie nie zdziwil.

Pomocna?
TakNie2
Babij
 Opinia

A co ja sobie bede wami glowe zakszatal.macie cale zaplecze do dyspizycji.oni sa tu w firmie od tego.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ksiądz Kalisz
 Opinia
@Babij 12.04.2019 11:52

Jaki analfabeta

Pomocna?
Tak3Nie
Malolepszy
 Opinia
@Babij 12.04.2019 11:52

Wszyscy narzekacie na smród na to na tamto ale do roboty w sobotę to mało se nóg nie polamiecie hipokryci ciemniaki zakłamane...(usunięte przez administratora)wstrzymaj te soboty zlecenia na dwa m-ce... stać cię na to...a zobaczysz jak będą prosić o nadgodziny....że jeszcze na to nie wpadles

Pomocna?
TakNie2
M&M
 Opinia
@Malolepszy 12.04.2019 23:31

6 osob bedzie blagac .reszta ma wyrabane w te soboty

Pomocna?
Tak1Nie
Milonek
 Opinia
@M&M 13.04.2019 09:51

I te sześć osób najwięcej krzyczy...można rzucić nazwiskami ale i tak wiecie o kogo chodzi....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maciek
 Opinia

Po mieście jeździ autobus z napisem AMG nowa fabryka praca dla spawaczy (usunięte przez administratora)zatrudniają a po trzech miesiącach wyrzucają z pracy bo tak to można określić.. Pamietajcie nowi pracownicy którzy są przyjmowani na próbę to ściema a wy jesteście członkami tej weryfikacji gdzie Pan Babij przedstawia że nabór w ciąż trwa (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pawel
 Opinia

Gdzie sa aneksy.pora zatrzymac produkcje na jakis czas ...mamy dosc .zmiany na pismie nie slowne .chcemu zobaczyc regulamin wewnetrzny .koniec mobingu zstraszania i robienoa z nas taniej sily roboczej .niekbto bledne kolo wkoncu sie zatrzyma

Pomocna?
Tak3Nie
kochaj albo rzuc
 Opinia
@Pawel 12.04.2019 10:53

aneksy dostali ale biale dzbany zeby 5 gwiadek dawac na gowork. buhahahahahahahah

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Babij
 Opinia
@kochaj albo rzuc 12.04.2019 11:34

Aneksy bedą.tylko to trwa ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Babij
 Opinia

Czego wy jeszcze chcecie.Macie najlepsze warunki na calym powiecie.Ciagle ulepszamy firme.dostaliscie pieniadze na 8swieta...kuocie sobie ze dwie flaszki a za reszte kielbase.Wesołych swiąt .na swieta noworoczne nic nie dostaniecie. I tyle ...rozwój firmy tez mnie kosztuje a jak wam sie nie podoba drzwi otwarte...naxwasze miejsce jest dziesieciu.

Pomocna?
TakNie2
LordWader
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Negatywne opinie na temat tej firmy piszą frustraci, którzy myśleli, że są cwani, a zostali sprowadzeni na ziemię. Myśleli jedynie jak zarobić, żeby się nie narobić, a tak się nie da. Jak w każdej firmie, zwłaszcza prywatnej trzeba robić i jak w każdej, bywa lepiej lub gorzej. Mimo to są w niej ludzie, którzy pracują od kilku lat i pamiętają jak się ona rozwijała. Gdyby było tak źle jak piszą niektórzy, to pewnie by tam nie siedzieli.

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
proAMG
 Opinia
@LordWader 11.04.2019 20:25

ty biały dzbanie, twierdzisz ze prawie 500 osob z Leborka sie myli. siedzisz sobie w klimatyzowanym pokoiku i glupa palisz. przenies sie na hale na 8h i pozniej wsadz palec do nosa zobaczysz jaki czarny wyjdzie i to nazywasz rozwojem, chyba niedorozwojem ale waszym. liczysz na premie do "bijeba"

Pomocna?
Tak6Nie
Mila
 Opinia
@LordWader 11.04.2019 20:25

A kto miał by pisać kasjerka z Lidla ksiądz z parafii z Koszalina? Jesteś upośledzony społecznie od włazwnia mu w (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
Weteran
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@LordWader 11.04.2019 20:25

Pracuję ponad dekadę nie tylko młodzi "frustraci" piszą, weterani też mają dosyć. Biały kask na dekiel i jaki ja ważny, ludzi macie w d...e. Stare g...o opakowane w nowy papierek nadal śmierdzi, zmieniła się lokalizacja-pozatym niewiele!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kochaj albo rzuc
 Opinia
@LordWader 11.04.2019 20:25

jedno to trzeba Tobie przyznac nasze kochane amg potrafi sprowadzac na ziemie jak malo kto...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ubek
 Opinia
@LordWader 11.04.2019 20:25

Trochę tu robię.ani razu nie byłem w runowie.i nie będę impreza dla ubogich .kiełbasa karkówka.przekupieni ludzie 4 pakiem.drogi ten zjazd integracyjny.przez cały rok tyle AMG nam nakradnie pozabierać że na wczasy poza granicami Polski nie jednego by było stać.Runowo.serdela karkówka i 4pak.Babij wypchaj się ta kiełbasa tym socjalem i nazryj się w końcu bo wiecznie ci mało ....serdela wam wszystkim w oko.obwas białe karakany też pamiętam ...nieroby smierdzonce.Ludzie dajcie się dalej....za 4 paczka .Łatwo was kupić. Jeszcze trochę kontenera będziecie się trzymać ...kasa... A na starość tyłka sobie nie będziecie umieli wytrzeć.Ba .... Na papier was nie będzie stać.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia
@LordWader 11.04.2019 20:25

Ile osob by bylo za zatrzymaniem produkcji na jakis czas i pistawienie swoich postulatow tak z ciekawosci pytam .??? Emotka z usmiechem prosze .

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia
@LordWader 11.04.2019 20:25

Tovwy jestescie cwaniaki .wojujcie dalej.my przegralismy nie jedna bitwe w tym zakladzie ale cierpluwosc nam sie konczy.Duzo potrafimy zniesc.Moge wam zagwarantowac ze Wojne wygramy my.Chcecie ???Wojujcie dalej.zobaczymy kto ma wiecejvdo stracenia kroiliscie nas nie raz..teraz na nas pora skroic was raz a porzadnie.nie wypuscimy nic z hali a terminami kontraktow sie wy martwcie i placie kary umowne

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
malami
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@LordWader 11.04.2019 20:25

Dziarmaga Ty Pało frajerska, (usunięte przez administratora) . Komentarze takie, jak powyższe(albo temu podobne) piszą biurokraci, albo... (usunięte przez administratora) Tyle w temacie.

Pomocna?
TakNie
Marcin Wyszkowski
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pozdrawiam wszystkie osoby piszące na tym forum i nie mające odwagi podpisać się prawdziwym imieniem. Kozaki w necie, piz.. W świecie ????????????

Pomocna?
Tak9Nie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zbigniew
 Opinia
@Marcin Wyszkowski 16.03.2019 18:28

Kozak to ty chyba jesteś czy dupolis myślę że przyjdzie i na ciebie czas kazaku o nazwisku zmyślonym piszesz tu parę komentarzy i podpisujesz się różnymi nickami jesteś żałosny Kozak pf. Pozdro jeleniu

Pomocna?
Tak2Nie8

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin Wyszkowski
 Opinia
@Zbigniew 18.03.2019 23:02

To wejdź do kadr i zapytaj o mnie łosiu. Chętnie się z Tobą spotkam ale brak ci odwagi by podać tu swoje nazwisko i tym się różnimy.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Suty
 Opinia
@Marcin Wyszkowski 19.03.2019 17:38

To wyjdź na hale i na głos się przedstaw i powiedział opinie....

Pomocna?
Tak1Nie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mała czarna
 Opinia
@Marcin Wyszkowski 19.03.2019 17:38

Nawet tu jest straszenie.czyli wszystko w standardzie.

Pomocna?
Tak5Nie8

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia
@Marcin Wyszkowski 16.03.2019 18:28

Choc do nas ...kozaczku z neta

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

POniższe opinie to chyba dotyczą zwolnionych lub tych którzy się tam do pracy nie dostali bo to całkiem fajna firma i nie ma wyścigu szczurów. Atmosfera przyjazna, place ok. Faktycznie trzeba pracować za samo przychodzenie i stanie przy maszynie nie płacą.

Pomocna?
Tak10Nie7
anonim
 Opinia
@Marcin 24.03.2019 09:02

I otóz to za stanie nie placa a jak stoje to z winy organizacji pracy .brak czesci ...tu masz racje .za stanie nie placa .w akordzie sa braki a kasa nie leci za wasze ulomne sprawy organizacyjne .5 gwiazdek dla ciebie.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
robota
 Opinia

Jeżeli chodzi o pracę mozna sie przyzwyczaic to jeszcze zależy od tego na jakim dziale pracujesz.Najgorsza robota pod kazdym względem jest na abbrolach (usunięte przez administratora) totalny ,za wszystkim trza łazic,,smród z malarni jest nie do wytrzymania pytam się o zdrowie spawaczy .Z zarobkami bym nie przesadzał za taką harówę szału niema,wystarczy się opytać na zewnątrz

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia
@robota 31.03.2019 07:37

Ty sie nie przyzwyczailes ty poprostu poddales sie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie3
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolek
 Opinia

I ty się dziwisz czemu i dlaczego ludzie tu piszą bo w tym zakładzie nie ma z kim o tym porozmawiać jak się Wychylisz to najlepiej się zamknij bo Ciebie zwolnią.(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Prawda zawsze boli... Jakoś inne firmy nie mają takiego "hejtu" lub mają go mniej(albo więcej), może ich kadra "białych kasków" to czyta i bierze sobie te wypowiedzi do serca. Ps. AntyGoWork, masz rację. W AMG: - nie ma równych i równiejszych - kontenery do spawania są poskładane w tolerancji - za L4 nie zabiera się premii - kończysz jedną prace i już dostajesz następna, nie czekasz i nie chodzisz za nią... - po hali poruszają się sztaplarki akumulatorowe - powietrze jest czyste i jonizowane - lakiernia jest całkowicie odizolowana i jej nie czuć - blachy do spawania nie są pordzewiałe itd itd...

Pomocna?
Tak8Nie
Mortadela i smalec
 Opinia
@Olek 05.04.2019 09:11

Wszystko jest cacy ...tylko blagac na kolanach o taka prace .i dorobisz sie pracujac tam. -pylicy -garba na starosc:oile dożyjesz -kalectwa Sprawy organizacyjne sa wysylane przez w trybie uproszczonym czyli przez wi-fi dokumentacja dolaczona w załaczniku standardowo. Odezwiesz sie to cie docenia w dobrym znaczeniu tego slowa oczywiscie daje 10 gwiazdek na 5 mozliwych .Chyba podpisze lojalke na dożywocie.Bo gdzie bede mial tak dobrze jak nie pod skrzydlami AMG. Skierowane do potencjalnych pracownikow-zadna firma w Lęborku wam takich profitow nie zapewni .cieplo sie robi bedzie jeszcze troche kielbacha w runowie bo nas nie stac na grilowanie .juz masz plus szef cie podbuduje serdelką zebys mógl sumiennie pracowac i efektywnie .doceni cie premia "uznaniową" same plusy. Brawo Ty.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mortadela i smalec
 Opinia
@Bolek 05.04.2019 08:06

Szkoda ze nie mozna pracowac 14 godzin dziennie .glupia ustawa ogranicza czas pracy.tak bym w granicach 9 -10 tys zarabial...a tak mam tylko 7 tys robota na luzie .bez stresowo .ludzie zyczliwi az sie chce robic ...w tygodniu sobie mozna odpoczac i sie nie przejmowac .nadgonisz w sobote.ludzie blagaja zeby przyjsc .a sa i tacy ze by w niedziele robili.jeszcze troche to co wydala beda spożywac w teybie obiegu zamknietego.zaklad pracy chronionej.kazdy kazdego.reka raczke myje

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia
@Bolek 05.04.2019 08:06

Nie ma sensu rozmowa. Jak grochem o sciane.Jedynie mocne uderzenie i postawienie sie cala grupa nas murzynow ich obudzi...Niech zobacza jak to jest jak ktos ma wszystko w nosie.Przyjsc do pracy na swoje stanowiska 8 godzin przestać az nie zmienia tego co sie tu dzieje latami.zobaczcie ile juz nakradli .tak ich nauczylismy .ile jeszcze to bedzie trwalo...???robota nie jest zla,ale sa zmiany potrzebne ktore nie chca przejsc nam przez gardlo.jak tak dalej bedzie to psycha siadzie do reszty...Nie maja wstydu ....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stefan N.
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Największą zaletą tej pracy to ludzie, na których można polegać. To że czasem jest spięcie to kwestia tego, że wszystkim zależy. Ale na pewno nie ma wyścigu szczurów i presji, a tym bardziej toksycznej atmosfery ! Pracuje w AMG od kilku lat i mam wrażenie, że to co się tu wypisuje to jakieś informacje z księżyca. Poza tym dziś to praca szuka człowieka a nie odwrotnie i jak jest źle zawsze jest wybór. Mam wrażenie że większość negatywnych opinii jest wystawiona przez pracowników, którym podziękowano za współpracę i trzeba było gdzieś wylać swoją frustrację.

Pomocna?
Tak2Nie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
On
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Najwięcej narzekają takie nieroby jak ty, mistrz spawalnictwa po kursie internetowym. Niechce się robić droga wolna...........

Pomocna?
TakNie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Yolo
 Opinia
@Stefan N. 09.04.2019 18:36

Tak oczywiscie byli pracownicy chca walczyc o lepsze warunki ....takie bajki mozesz pisac i opowiadac dziecią w domu..frustracja dobre .atmosfera jest dobra po miedzy pracownikami nie powiem ale tylko pomiedzy pracownikami z najnizszego szczebla. Relacja pomiedzy pracownikiem a kierownikiem szefostwem to tak jak do obrazu a obraz ani razu.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Yolo
 Opinia
@On 10.04.2019 08:21

Nieroby jak ja....ciekaw jestem czy tez tak gadasz jak cie kroja ze wszystkiego co wypracujesz a uznanie masz wypracowane i to ci sie nalezy bez zadnego proszenia sie.no chyba ze lubisz byc krojony na tysiace to zycze ci udanego rozwoju w tej firmie .takich jeleni tam potrzeba wiecej

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Yolo
 Opinia
@Stefan N. 09.04.2019 18:36

Stefan chodz do mnie to pogadamy ze soba po za terenem pracy bo zygac mi sie chce jak jeden z drugim fajansiazem logo AMG oczyszczaja i pisza nie prawde .przez takich jak ty nic w tym zakladzie sie nie zmienia.(usunięte przez administratora).no chyba ze to próba wybicia sie na wyzsze stolki.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pro AMG
 Opinia
@Stefan N. 09.04.2019 18:36

(usunięte przez administratora) mozecie wybielac swoja fantastyczna fabryke i tak nikt kto ma szacunek do siebie tu nie przyjdzie chyba ze juz jest tu przez zasiedzenie i nie wiele do emerytury zostalo. a skoro informacje ktore piszemy wysysamy z ksiezyca to chyba pracujesz na portierni i nie wiesz co dzieje sie w srodku :) 3mta sie chlopy

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mila
 Opinia
@Stefan N. 09.04.2019 18:36

Ty chyba Milosz ten zakład z firmą pogrzebową jakie dbanie o pracownika Żadne i nigdy nie dbał bo ma to w (usunięte przez administratora) Takiego skanery to Lębork nie widział choć plotki są że jest gorszy h od starego (szacunek dla ojca)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Król
 Opinia

Krótko i na temat pracodawca to (usunięte przez administratora) społeczna

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mazurek
 Opinia

Ja to mam obsesję na ten zakład a najlepszy to sam właściciel dybiący wszystkich na całego gdzie nie patrzeć tam dybie tu dybie co zarobisz lub masz dostać dybie ciebie na każdym rogu od tego dybania to mu ciąży bo na boki się kołysze Dybiasz nad dybiarzy jeszcze trochę a mu Nobla dadzą za jawne dbanie I co z tym dybiarzem zrobić myślę że i jego ktoś wydybie i się skończy Dybanie raz na zawsze

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
merkawa
 Opinia

Zbudowaną nową halę niby z 21w.tylko trudno zrozumiec jak to możliwe że jest tak ie zapylenie i smród lakieru.Lakiernia tuż przy stanowiskach spawalniczych,kto na to wpadł?Może dla właścicieli to nieistotne lecz zdrowie pracowników to też istotny element działalności firmy.Wielu zadaje sobie pytanie co sie dzieje z funduszem socjalnym?dla mnie to kpina ,ochłap.Na pocieszenie dodam,że w większości firm prywatnych jest tak samo.ale to nie żadne pocieszenie.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
FilozofzAbrolli
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Zdania są bardzo podzielone, jako pracownik fimy chce sprostować kilka rzeczy. Po pierwsze wg mnie jest to bardzo dobra firma na start. Nie ma chatki bez łatki. Jak dla mnie można w dobrej atmosferze wkraczać na rynek pracy. Nie znam instytucji na którą by ktoś nie narzekał... Mysle też, że nie widzę tu sensu dla społecznego ostracyzmu i takiego jadu, wobec rzeczy, które wedle teamu którego to dotyczy, w którym zadziały się sprawy niekoniecznie pożądane, zostały w jakiś sposób wyjaśnione i nie powinny być tak roztrzasane. Potrzeba czasu na naprawienie pewnych spraw... ale na pewno nie wpływa to tak bardzo na to by uznawać firmę, aż tak beznadziejną... Nikt nikogo nie trzyma tutaj na siłę..

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rozbawiony
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@FilozofzAbrolli 10.04.2019 20:46

Tak bardzo dobra firma, (usunięte przez administratora) Fikcyjna wentylacja hali z20m ciężko poznać kto idzie, jak zjawy we mgle.Kopcace sztaplarki, jeżdżące w kółko bo sztaplarkowi co 15min jadą na papierosa, otwarte bramy, przeciągi że jaja urywa może ktoś to lubi.... Slabiutkie oświetlenie oczy nam wykończy niektórzy mają swoje latarki na końcu drogi kontenera zrobią zniego Mercedesa AMG. Brawo! Najważniejsze że jutro Piatunio jakoś doczekamy w cieplutkich, pachnących biurach. Bardzo dobra firma na start!!!!!! ????????

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolek
 Opinia

Jedno magiczne słowo Fundusz Socjalny co się z nim dzieje w tym zakładzie?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PIS-IOL
 Opinia
@Bolek 06.04.2019 08:27

Fundusz zobaczysz jak(usunięte przez administratora) siodlo.twoj fundusz w runowie masz co roku az do znudzenia .to twój caly socjal i bon na 400 zl.chyba ze byles 4 dni na.l4 to zajumaja ci .i (usunięte przez administratora)bedziesz mial do powiedzenia

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PIS-IOL
 Opinia
@Bolek 06.04.2019 08:27

(usunięte przez administratora) regulamin wewnetrzny(usunięte przez administratora)gotowka.caly opis tej firmy nic dodac nic ujac

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Polubowny
 Opinia
@PIS-IOL 09.04.2019 13:17

Tu się wszystko zgadza...jedno chorobowe na kilka lat i trzy razy karany jesteś...taki mamy regulamin...ale regulamin wam spawać nie będzie...i zmienia miny jak po hali chodzicie szefy...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ByłyPracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Solidny pracodawca. Polecam współprace. Wszystko stabilnie, bez kręcenia, tak jak powinno byc. Każdemu kto wchodzi na te forum zastanawiając się czy jest to dobry pracodawca, z czystym sumieniem mogę polecić pracę tam. Można się czuć bezpiecznie, a na zarobki nie ma co narzekać. Cała ekipa jest zgrana. Narzekają Ci co nie chcą pracować. Na ładne oczy nigdzie nie dostaniecie pieniędzy

Pomocna?
Tak13Nie16
3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hehe
 Opinia
@ByłyPracownik 20.03.2019 17:44

Taka idealna praca ... super .uczciwa to czemu zes sie zwolnil ???bzdury wypisujecie i tyle . Pewnie szew na (usunięte przez administratora) wam kazal w kadrach te komentarze pisac . Juz wam calkiem biale kaski na banie siada.....

Pomocna?
Tak4Nie8
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hehe
 Opinia
@Hehe 23.03.2019 12:53

Jedyna osoba co robi cokolwiek w tym zakladzie to Wolf.fakt jakis tam dystans trzyma ale jak potrzeba to wszystko zalatwi...a jak ktos cos schrzani to nie ma ze boli maja poprawiac i tyle a nie wszystko spada na spawaczy.na gilotynach zle utna spawacz zaleje .montaz zle zlorzy.spawacz wstawki porobi . Nie zamontuja czegos .spawacz sobie wstawi .a 100 % wiedza jak sobie w karte pracy wpisac. Spawacze sa tu na straconej pozycji .murzyni i tyle i przyjdzie ci jeden z drugim z latarnia i tu odprysk tam odprysk...jak montaz nie czysci po sobie to spawacz wyczysci gluty 1 cm a nawet i wieksze parchy zostawiaja.jak by ustawili maszyny sobie dobrze to nie gnoili by tak .kontener jeszcze przez spawacza nie tkniety a juz ma dziury powypalane i usyfiony jak by 4 mlodych spawalo.

Pomocna?
Tak5Nie3
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Samsung
 Opinia
@Hehe 23.03.2019 13:01

Największy (usunięte przez administratora) ty masz mózg używasz go czasem jak ty masz nazwisko przedstaw się a zostaniesz odpowiednio nagrodzony jakie dziury montaż dostaje blachy z laseru powypalane otwoeki na wregi i na łączenie blach z blachą tu nie ma mowy o dziurach materiał pierwsza klasa nie to co inni. RUSZ TE SWOJE CZTERY LITERY I DO EOBOTY

Pomocna?
Tak2Nie11

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Hehe 23.03.2019 12:53

A ty czemu dalej tam pracując hejtujesz anonimowo na forum ? Pieniążki bierzesz a za plecami obgadujesz tchórzu ? Przedstaw się jak takiś kozak . SZEW kolego to ty masz na spodniach . Do podstawówki wróć i naucz się pisać :)

Pomocna?
Tak7Nie2
Hehe
 Opinia
@Samsung 24.03.2019 08:30

Wasze hefty to na wylot przechodza potraficie nasrac na kontenerze i tyle. Gdzie niespojrzysz to narzygane pod wiencem pod zaczepem wszedzie po waszym dociaganiu parchy.i seby chociaz to bylo dociagniete....

Pomocna?
Tak5Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hehe
 Opinia
@Marcin 24.03.2019 09:06

Szew na d....e.bezmózgu czyraj ze zrozumueniem

Pomocna?
Tak2Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zbyniorangutan
 Opinia
@Hehe 23.03.2019 13:01

Bo? Aczk? Rrok? Anonim? Niewiarygodne tak pisać o samym sobie to trzeba zbadać i wyjaśnić?

Pomocna?
Tak1Nie1
Kosa
 Opinia
@ByłyPracownik 20.03.2019 17:44

Rozpedz się a ściana cię sama znajdzie...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hehe
 Opinia
@zbyniorangutan 02.04.2019 10:05

Ile premi wiecej dostajesz za osładzanie wizerunku firmy??? Pochwal sie moze i ja zaczne slodzic.Nowi nie sa glu..pi maja oczy i to kwestia czasu z reszta slysza co sie dzieje maja uszy...dostana wyplate pierwsza przetrzymaja 3 miechy i zobaczymy ich plecy skierowane ku wyjsciu.Przedstaw sie kozaczku albo wyraz swoja opinie na hali...to cie ludzie żywcem zjedza

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hehe
Nazwa działu: Montaż
 Opinia
@Samsung 24.03.2019 08:30

Szkoda ze nie mozna tu dodawac zdjec .to bym pokazal te wasze skladanie (usunięte przez administratora).przy wiencu tez wypalasz otwory laserowo haha dobre czy pradem 5/4 dla mnie byliscie i bedziecie cwl.paprakich jakich malo na swiecie. W amg najgorsza zbieranina z ulicy pozbierana badz bezposrednio z pod sklepu...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Admin
 Opinia

Zeby nie bylo ze tylko hejt pisze.wyplaty sa na czas to plus w tej firmie.inna kwestia jest taka ze nigdy niewiesz ile jej dostaniesz:) no i akord super sprawa nieograniczone możliwosci zarobkowe...na zaswiadczeniach nawet po 6 tys . Ale papier przyjmnie wszystko reszty domyslcie sie...jak bylo tak jest...i bedzie zmiany tak nam obiecywanych przed przenosinami na wielenska nie widac co gorsza zdrowie dostaje bardziej po tylku niz na slupskiej.super hiper wentylacja i lakiernia robi swoje.przekroczone normy hałasu z reszta co tu pisac.zapraszam chetnych naiwnych mlodych pracusiow.zacznijcie od wlazenia w tylki.i sie nie odzywajcie bo wam sie nic nie nalezy.orac tyle macie...

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olek
 Opinia
@Hehe 24.03.2019 21:17

a co obchodzą hefty i źle przygotowane detale potencjalnego nowego pracownika. Chyba nic jak jest dobry spawacz to sobie poradzi a zły sam się wyeliminuje. Natomiast nędzne warunki pracy i zabieranie premii za 3 dni L4 itd już bardziej.

Pomocna?
Tak2Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mała czarna
 Opinia
@Olek 03.04.2019 09:24

A to go obchodzi ze wiecej czasu poswieca na połatanie tego.na godzinówce moga byc szpary po 10 cm. Ale nie w akordzie wiec jak montaż .gilotyny spartacza robote to nie ponosza zadnych konsekwencji .a spawacz jest w plecy przez partaczy bo zamiast spawac 2 godz to robi kontener pół dnia.nie zapominaj ze to akord ...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Gdyby ktoś zauważył to na każde zapytanie odnośnie jakiejkolwiek firmy znajdują się osoby nastawione tylko negatywnie. Nikt kto ma dobre zdanie o pracodawcy czy atmosferze w zakładzie nie będzie się wypowiadał bo praca mu w głowie a nie siedzenie w internecie i gnojenie wszystkiego co popadnie. Pewnie w każdej firmie jest coś co może się nie podobać, ale z tego co wiem to jeszcze chyba nikt nie znalazł pracy wymarzonej w 100%. Ja aktualnie pracuję w AMG i powiem szczerze, że nie jest źle. Fakt, roboty jest dużo ale chyba lepiej tak niż siedzieć w domu i liczyć na cud. Co do wypłaty to jak na człowieka który zaczynał bez doświadczenia w tej branży to byłem mile zaskoczony.

Pomocna?
Tak4Nie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zbyniorangutan
 Opinia
@Andy 28.03.2019 16:54

Byłeś mile tak bardzo zaskoczony bo nie przyjęli Cibie do pracy ,byłeś za wolny po prostu i nie nadawałeś się nawet do czyszczenia czy do sprzątania no same plusy -BŁAZE_N do KWADRATU

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Admin
 Opinia
@zbyniorangutan 02.04.2019 09:57

Twoj nick mowi sam za siebie.ORANGUTAN

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olek
 Opinia

Czytam te opinie od jakiegoś czasu i sądzę , że jestem w stanie w 80% powiedzieć czy opinie napisał ktoś z produkcji czy jakiś padawan prezia. Gdyby o mojej firmie było tyle opinii negatywnych to bym coś z tym zrobił. Ale jak się ma garstkę wiernych owieczek (usunięte przez administratora), że jest dobrze a nas na hali można gazować to później przekłada się na jakość. I tak (usunięte przez administratora) ze słupskiej przeniesiony został na wileńską, ładnie opakowany tak aby z zewnątrz ładnie się prezentował. Niestety nasze problemy pozostały. Co do pracowników to wiadomo są skrajności i zachowania na ile się pozwala natomiast białe kaski wiemy kto chowa się za plecami taty i prezia. Nasze błędy wypominane i zabierana jest kasa a białych błędy zamiatane pod dywan. Często nawet góra o nich nie wie. Co do osób które twierdzą, że pisze się anonimowo to wiadomo co robi się z pracownikami mówiącymi prawdę... Bez względu czy coś się zmieni czy też nie miłej pracy życzę.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NickFury
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Niektórzy to jak cokolwiek ich wkurzy, to od razu paluszkami w klawiaturke, ze źle i niedobrze. A ja tam jestem pozytywny człowiek i nie bede sie sapał, bo nie mam o co. polecam to podejście, tak sie duzo łatwiej zyje i pracuje !

Pomocna?
Tak2Nie3
zbyniorangutan
 Opinia
@NickFury 30.03.2019 08:59

Następny z wybujałą wyobrażnią obłąkani siedzą w tych biurach macie tam specjalny antykryzysowy sztab

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zdzisław
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jestem pracownikiem w AMG już od ponad kilku lat. Jestem bardzo zadowolony z pracy w tym obiekcie. Super atmosfera, sympatyczni, pomocni pracownicy z innych wydziałów. Jest to obiekt z perspektywami na przyszłość, ciągle się coś powiększa, przekształca czyli jednym słowem mówiąc rozwija pełną parą :) Mamy co jakiś czas kursy, szkolenia... Pracodawcy bardzo dbają o dobro, lepsze funkcjonowanie i rozwój obiektu. Są w każdej sytuacji można podejść zapytać się o zdanie, opinię a nawet pomoc są także bardzo wymagający, ale przecież nie ma się czemu dziwić w końcu dbają o dobro własnej firmy. Są też kierownicy różnych działów, na których też można zawsze liczyć w każdej sprawie. Pensja zawsze jest na czas, jeszcze nie zdarzyło mi się żadne opóźnienie, dodatkowo za dobra i wydajną prace otrzymujemy premię. AMG to dobre miejsce pracy.

Pomocna?
Tak4Nie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zbyniorangutan
 Opinia
@Zdzisław 31.03.2019 13:32

Nie wiem jak Ty przeszedłeś badania okresowe (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o PPH AMG - Lębork

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej