logo FM Logistic

FM Logistic

Mszczonów

Opinie o FM Logistic

kamera 2016-09-19 20:43
bardzo ciekawe sądząc po ogłoszeniu zapowiada się płatna praktyka absolwencka w transporcie międzynarodowym u was, ciekawe jednak ile ona jest płatna.
Broy 2016-11-14 18:10
A ile mozna zarobic na produkcji jako pracownik? Obiecali mi 1750 na poczatek. To osiagalna kwota ?
Niezdecydowany 2016-12-04 12:34
Serio jest tam aż tak źle? Czego mógłbym się spodziewać, po pracy na magazynie? Znam jednego gościa, który pracuje w magazynie tej firmy w Lućmierzu i mocno chwalił te pracę, mówił o zarobkach rzędu 3-4 tysiące netto i możliwości wyboru zmian (w jego przypadku głównie nocki). Pytam, bo nie wiem czy do końca mogę ufać, a wpaść w robotę w ciemno to też nic dobrego.
1
s 2016-12-09 14:42
Nie wiem czy ktoś to już zauważył ale jak tylko pojawi się wpis na temat fm dotyczący oszustw na przewoźnikach wpis natychmiast znika.
3
FM 2016-12-09 16:04
Nasz kierownik nad wszystkim czuwa , nie poZwoni aby stała sie krzywda dojnej krowie za unijne pieniadze .
Suma sumarum. dobrze wykonuje prace bo nie jak on to kto?
Zwróć uwagę ze tych wpisów jest mało , wszyscy zadowoleni , co maja robić , jedni przeinwestowali i musza spłacać leasingi drudzy latają dziurę z piaskarni czy sieci sklepów a inni z pola
1
piloty 2016-12-14 20:15
w fm w fabryce marzeń rządzi spedytor a na czele jest KLAUDUSIA
2
piloty 2016-12-15 13:58
witam przewoznikow trzeba cos dzialac zeby ich w k....c robia co chca oni twierdza ze mamy dobrze mamy ich naczepy i robote czy ktos dostal kare za nie zdane papiery na czas bo ja tak chory system naczepy mialy robic 85% makro a reszte spedycyjne zeby zjechac na mzsczonow i ladowac makro AAAAAAAAAAAAA jedzemy 85%spedycje a15% makro spedytor ne ma pojeca gdzie jest samochod jezeli ktos chce z nimi pracowac to odradzam obiecanki cacanki aaaaaaaaaaaaa ....... co ...... pozdrawiam wszystkich w k........ przewoznikow
5
bankructwo 2016-12-15 15:42
panowie naganiacze dlaczego na spotkaniach mowice takie klamstwa tyczy sie to do ADAMA i RESZTY same klamstwa a potem nie odbiera telefo.
6
bankructwo 2016-12-15 17:10
nina nina jestes jeszcz na fm odezwij sie trzeba zrobic strajk zbiorowy bo jest kilka chetnych osob kto jest chetny niechaj pisze
7
Kik 2016-12-15 22:07
przewoźnik powiem ci krótko : Tomasz ma na ciebie i innych podobnych dziadów transportowych co ładują pod rampami na magnesach kompletnie wywalone. On nie bedzie zniżał sie do twojego poziomu. On ma za zadanie jak najwięcej zarobić dla FM czyli jeszcze bardziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takich dziadów jak ty.
2
s 2016-12-16 08:49
jestem obiecałam sobie, że nie odpuszczę i tak będzie nie jestem przewoźnikiem już z rok ale zemsta będzie, kto ma ochotę się dołączyć zapraszam piszcie zrujnowani@o2.pl
i od razu zaznaczam
TO SIĘ TYCZY FM-OWCÓW
NIE PISZCIE DO MNIE I NIE PODSZYWAJCIE SIĘ POD PRZEWOŹNIKÓW NIC WAM TO NIE DA !!!!!!
5
a 2017-01-13 20:15
Zachęcam do pisania na e-mail zrujnowani @o2.pl jest nas już dużo czym więcej tym lepiej.
2
nick 2017-01-23 13:57
co tak tajemniczo, pisz otwarcie, z imienia i nazwiska,skad i gdzie oszukuje , w jaki sposob,
1
s 2017-02-21 22:15
czyżby w fm - ach coś się poprawiło, że tak cicho tu się zrobiło ???? Czy może przewoźnicy są już tak wyczerpani, że nie mają siły się wypowiadać na forum.
Nick 2017-02-27 21:44
Te VOLVO pod FM emem jeżdżą ?
1
Leon 2017-02-28 19:17
Tak dokładnie kolego, ciagaja naczepy Fma, czesto laduja makro i smieja sie ze najlepsze trasy maja bo sa elastyczni. Po ch....j te przepisy jak maja to w dupie i lekcewaza prawo. A pajac adas cieszy sie ze wezma kolejna naczepe.
2
Agnieszka 2017-03-01 10:28
Pojawiły się nowe oferty pracy! Znajdziecie je na portalach ogłoszeniowych. Firma oferuje wiele ciekawych stanowisk, któreś szczególnie przykuło Waszą uwagę? :)
Nick 2017-03-01 19:14
Tak Agnieszko, szczególnie to , zatrudnimy kierownika spedycji krajowej i międzynarodowej , oraz spedytorów ,
Agnieszka 2017-03-02 09:55
@Nick, będziesz aplikował? :)
Nick 2017-03-02 20:52
Agnieszko . Co za język . Aplikował
Nick 2017-03-02 21:05
Agnieszko . Co za język . Aplikował
1
Agnieszka 2017-03-06 12:03
@Nick to jak, zamierzasz? :)
Agnieszka 2017-03-06 13:09
A jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej na temat firmy i tego, co aktualnie się w niej dzieje - koniecznie zapoznajcie się z zakładką 'aktualności' na głównej stronie internetowej FM Logistic http://www.fmlogistic.pl/Media/Aktualnosci
Agnieszka 2017-03-07 11:22
@Nick dziękuję za taką szczegółową ocenę.
nick 2017-03-07 13:50
Nie ma za co Agnieszko , mam nadzieje ,ze ta ocena pomoze innym zrozumiec czym rozni sie urojona rzeczywistosc korporacyjna od rzeczywistosci szarych mas.
2
Agnieszka 2017-03-07 14:05
@nick może być przydatna dla innych użytkowników.
Rynek 2017-03-08 10:24
Agnieszko,

Ważne jest co mówi rynek i liczy się opinia zewnętrznych obserwatorów. Nie można być sędziom w swojej sprawie. Każdy przedstawia swój sukces na swój strój. Rzeczywistość może być jednak inna. Czasami warto spojrzeć na to z innej strony. Pamiętaj " Pucha kroczy przed upadkiem".
Rynek 2017-03-08 10:27
Zawsze byliśmy pewni Carrefour. Teraz już go nie mamy w 70%. ID powoli i skromnie temat zamyka.
Agnieszka 2017-03-08 10:33
Oczywiście. Ile ludzi, tyle opinii :) Dla zainteresowanych - FM Logistic wczoraj zamieściła nowe oferty pracy!
Nick 2017-03-08 19:05
Rynek
Powinien tak , łatwo mowić trudniej zrobić , nie mnie oceniać politykę FM , ale jak obserwuje u czytam o innych firmach logistycznych , to tego w FM nie rozumie,.
Zainwestowali w czyste toalety w nowych budynkach , zamiast w prace i telematyke,
Ładunków swoich maja może 40/50% reszta to giełda lub totolotek , ceny za fracht duża cześć poniżej kosztów ,
I jak tu można budować , to jest wyższa szkoła jazdy,
2
Agnieszka 2017-03-09 11:18
Jeżeli chcecie być na bieżącą ze wszystkimi aktualnościami - zapraszam do odwiedzania strony internetowej firmy http://www.fmlogistic.pl/Media/Aktualnosci
nota prawna 2017-03-24 16:07
Szanowni Państwo,

FM Polska Sp. z o.o. apeluje o rozważne wyrażanie opinii dotyczących działalności firmy oraz jej pracowników. Osoby pomawiające firmę FM Polska Sp. z o.o. powinny liczyć się z możliwymi sankcjami prawnymi za naruszenie dobrego imienia FM Polska Sp. z o.o.

Dział Prawny
nota prawna 2017-03-24 16:09
Szanowni Państwo,

FM Polska Sp. z o.o. apeluje o rozważne wyrażanie opinii dotyczących działalności firmy oraz jej pracowników. Osoby pomawiające firmę FM Polska Sp. z o.o. powinny liczyć się z możliwymi sankcjami prawnymi za naruszenie dobrego imienia FM Polska Sp. z o.o.

Dział Prawny
Przewoznik 2017-03-24 17:43
Szanowny Dziale Prawny

Słusznie zauważyłeś , ze wyrażenie opini. o pracy Waszego sektora spedycyjnego nie są pozytywne , ale czy nieprawdziwe?
Proszę. zapoznać sie dokładnie z umowa. która. przewoźnik podpisał i chodźmy o zapisie o płaceniu za każdy przejechany kilometr, nagminne zaniżanie kilometrów mimo zwracanie uwagi nie jest dobrym posunięciem , jest to niezgodne z umowa ,
Odnośnie sankcji to trochę przesada , skoro nie wywiazujecie sie z umowy , podpisaliśmy obopólna umowę o współpracy ,
Proszę zapoznać sie z tymi uwagami w tych postach a pózniej jeśli są niesłuszne , piszcie o
notach prawnych , myślicie rzeczywistością FM a nie firm , z którymi podobno współpracujecie ,
Trochę pokory i zrozumienia dla przewoźnika , któremu tak jak Wam zależy aby FM rósł w sile razem z nim
Z poważaniem
8
Przewoznik 2017-03-24 18:30
Broniąc dobrego imienia FM brońcie także firm , które Was reprezentują i dobrze pracują , myśle ze w dużym stopniu zapracowały na Wasz wizerunek.
Ale jeśli chce sie być Zosia Samosia
To nasuwa sie taka myśl ....

„Wielu ludzi jest zajętych poszukiwaniem lepszych sposobów robienia rzeczy, które w ogóle nie powinny być zrobione. Odkrywanie lepszego sposobu czynienia rzeczy bezużytecznej nie jest postępem.
Henry Ford
7
Agnieszka 2017-04-03 11:07
Słyszeliście o Programie Future Moves oferowanym przez FM Logistic? Więcej informacji znajdziecie pod linkiem: http://www.fmlogistic.pl/Kariera/Program-Future-Moves
nick 2017-04-03 16:03
Agnieszko
to czysty belkot w wykonaniu FM, to mam czekac jeszce dwa lata az wymienicie menedzerow w spedycji,
wiesz jakie sa koszty takiego oczekiwania, nie macie jakiegos przyspieszinego kursu.
3
przewoznik 2017-04-03 16:16
Szanowny Dziale Prawny
wiem ,ze to forum nie jest do rozstrzygania pewnych spraw ale ostatnia prosilem Was o zainteresowanie sie nieprawidlosciami z Waszej/ Fm/u strony . Czy podjęliście jakies kroki ,odnosnie wyjasnienia spraw, jeszcze nie dostalem od Was rekompensaty za zaniżone kilometry.
dziekuje za zainteresowanie.
4
WłodekZ 2017-04-10 08:54
Pracuje dla FMa już dobre 2 lata i powiem szczerze że jestem tu pierwszy raz. Z wpisów można wywnioskować że albo się ktoś na firmę uparł albo jakaś konkurencja chce jej zaszkodzić. Poczytajcie sobie ostatnie komentarze
Agnieszka 2017-04-10 11:13
@WłodekZ, a jak oceniasz pracę w tym miejscu?
WłodekZ 2017-04-11 09:43
FIrma jest naprawdę w porządku. Choć nie powiem żeby nie miała swoich problemów. Generalnie to jest kolos z wszystkimi problemami które mają firmy tego typu i z wszystkimi problemami. ALe jak zawsze, ktoś widzi to jako atut a ktoś inny jako problem. Ale ja zawsze powtarzam że jak się komuś nie podoba firma to zawsze może zmienić.
Agnieszka 2017-04-11 11:12
@WłodekZ, dziękuję za Twoją opinię. Dla zainteresowanych - na stronie firmy możecie znaleźć aktualne oferty: http://www.fmlogistic.pl/Kariera/Aktualne-Oferty-Pracy
Agnieszka 2017-04-11 11:56
@ssss, w żaden sposób nie współpracuję z firmą FM Logistic. Jestem redaktorem GoWork.pl O moim zadaniu możesz dowiedzieć się więcej klikając w ikonkę mikrofonu przy moim nicku. Chętnie również poznaję Waszą opinię na temat pracy w tym miejscu. A Ty jakie masz doświadczenia?
Piong 2017-04-11 22:48
Coście się tak do FML przyczepili ostatnio, nie rozumiem zupełnie. Firma jak firma, kwiatów nie sypią przede mną jak wchodzę ale kurde znowu też nie ma co psów wieszać.
Leon 2017-04-16 11:56
Czerwone volva na CLI...
Agnieszka 2017-04-19 14:15
@kolejny oszukany, może najlepszym rozwiązaniem będzie skontaktowanie się z firmą bezpośrednio z tej sprawie?
2
MaX 2017-04-20 12:23
Ludzie, co za obrzucanie błotem. Macie problem idzcie do firmy a nie na fora internetowe. Inaczej znaczy to że nie chcecie rozwiązać problemu tylko zrobić komuś syf i jak to o was świadczy?
2
bongo 2017-04-24 14:03
Jeżdżę z nimi 4 lata. NIgdy nie miałem problemów. Polecam
1
Przewoznik 2017-04-24 16:04
Bongo a jak z kilometrami , zgadzają sie , jeśli tak to nie możesz być przewoźnikiem , jeśli nie to o ile niezgadzają sie ?
TRSTransPro 2017-04-26 09:35
Ja pracowałem dla firmy przez 4 lata. Teraz mam coś swojego. Powiem tak, te 4 lata to była szkoła życia bo nie powiem że było łatwo dla Fm jeździć. Z drugiej strony teraz na swoim czuje się dużo bardziej pewnie i naprawdę z perspektywy tych lat doceniam to doświadczenie.
Zostaw swoją opinię o FM Logistic - Mszczonów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FM Logistic