logo FM Logistic

FM Logistic

Mszczonów

Opinie o FM Logistic

Agnieszka 2017-04-03 11:07
Słyszeliście o Programie Future Moves oferowanym przez FM Logistic? Więcej informacji znajdziecie pod linkiem: http://www.fmlogistic.pl/Kariera/Program-Future-Moves
nick 2017-04-03 16:03
Agnieszko
to czysty belkot w wykonaniu FM, to mam czekac jeszce dwa lata az wymienicie menedzerow w spedycji,
wiesz jakie sa koszty takiego oczekiwania, nie macie jakiegos przyspieszinego kursu.
4
przewoznik 2017-04-03 16:16
Szanowny Dziale Prawny
wiem ,ze to forum nie jest do rozstrzygania pewnych spraw ale ostatnia prosilem Was o zainteresowanie sie nieprawidlosciami z Waszej/ Fm/u strony . Czy podjęliście jakies kroki ,odnosnie wyjasnienia spraw, jeszcze nie dostalem od Was rekompensaty za zaniżone kilometry.
dziekuje za zainteresowanie.
5
WłodekZ 2017-04-10 08:54
Pracuje dla FMa już dobre 2 lata i powiem szczerze że jestem tu pierwszy raz. Z wpisów można wywnioskować że albo się ktoś na firmę uparł albo jakaś konkurencja chce jej zaszkodzić. Poczytajcie sobie ostatnie komentarze
Agnieszka 2017-04-10 11:13
@WłodekZ, a jak oceniasz pracę w tym miejscu?
WłodekZ 2017-04-11 09:43
FIrma jest naprawdę w porządku. Choć nie powiem żeby nie miała swoich problemów. Generalnie to jest kolos z wszystkimi problemami które mają firmy tego typu i z wszystkimi problemami. ALe jak zawsze, ktoś widzi to jako atut a ktoś inny jako problem. Ale ja zawsze powtarzam że jak się komuś nie podoba firma to zawsze może zmienić.
Agnieszka 2017-04-11 11:12
@WłodekZ, dziękuję za Twoją opinię. Dla zainteresowanych - na stronie firmy możecie znaleźć aktualne oferty: http://www.fmlogistic.pl/Kariera/Aktualne-Oferty-Pracy
Agnieszka 2017-04-11 11:56
@ssss, w żaden sposób nie współpracuję z firmą FM Logistic. Jestem redaktorem GoWork.pl O moim zadaniu możesz dowiedzieć się więcej klikając w ikonkę mikrofonu przy moim nicku. Chętnie również poznaję Waszą opinię na temat pracy w tym miejscu. A Ty jakie masz doświadczenia?
Piong 2017-04-11 22:48
Coście się tak do FML przyczepili ostatnio, nie rozumiem zupełnie. Firma jak firma, kwiatów nie sypią przede mną jak wchodzę ale kurde znowu też nie ma co psów wieszać.
Leon 2017-04-16 11:56
Czerwone volva na CLI...
2
Agnieszka 2017-04-19 14:15
@kolejny oszukany, może najlepszym rozwiązaniem będzie skontaktowanie się z firmą bezpośrednio z tej sprawie?
2
MaX 2017-04-20 12:23
Ludzie, co za obrzucanie błotem. Macie problem idzcie do firmy a nie na fora internetowe. Inaczej znaczy to że nie chcecie rozwiązać problemu tylko zrobić komuś syf i jak to o was świadczy?
3
bongo 2017-04-24 14:03
Jeżdżę z nimi 4 lata. NIgdy nie miałem problemów. Polecam
1
Przewoznik 2017-04-24 16:04
Bongo a jak z kilometrami , zgadzają sie , jeśli tak to nie możesz być przewoźnikiem , jeśli nie to o ile niezgadzają sie ?
3
TRSTransPro 2017-04-26 09:35
Ja pracowałem dla firmy przez 4 lata. Teraz mam coś swojego. Powiem tak, te 4 lata to była szkoła życia bo nie powiem że było łatwo dla Fm jeździć. Z drugiej strony teraz na swoim czuje się dużo bardziej pewnie i naprawdę z perspektywy tych lat doceniam to doświadczenie.
Maciek 2017-04-27 08:06
Przyjmują ludzi? Są jakies nowe nabory? słyszałem że wartościowa firma.
Logistyk67 2017-04-28 10:22
Jak tak czytam te smuty, które tu niektórzy opisują to naprawdę mi się słabo robi. Jeździłem już dla kilku firm więc pozwólcie, że wypowiem się z pozycji kogoś kto ma już swoje lata i przejeżdżone kilometry. Jak Wam tak bardzo FM Logistic nie pasuje to popróbujcie pojeździć dla konkurencji i powiedzcie mi gdzie jest lepiej? Wszystkie duże firmy dają takie same albo porównywalne możliwości, wieszanie psów na jednej jest tak samo bezpodmiotowe, jak wieszanie psów na całej branży.
Agnieszka 2017-04-28 10:32
@Maciek, a jakie stanowisko Cię głównie interesuje? Na stronie internetowej FM Logistic możesz znaleźć aktualne oferty pracy w Polsce: https://www.join-us.fmlogistic.com/job/list-of-jobs.aspx#ancrecontenu
Nick 2017-04-30 10:18
Czytajac Twoja odpowiedz nie robi mi sie slabo, ma prawo byc Ci slabo, bo wiek /jak sadze rocznik 67/ i przejechane kilometry sklaniaja do tego stanu. Czlowiek cale zycie sie uczy i niedouczony umiera.
Dam CI przyklad: kiedy idziesz do sklepu i placisz za towar wlasnymi ciezko zarobionymi pieniadzmi spedzonymi w szoferce , to oczekujesz , ze bedzie dobry, i nie pojdziesz do konkurencji jesli bedzie zly , nieodzyskujac swoich pieniedzy, czyz nie tak.? majac dowod wplaty.
3
Nick 2017-04-30 10:26
Moze powiesz dla kogo teraz pracujesz, chetnie przeniase sie tam, skoro pierwsze 4 lata Twojej pracy w FM nazywasz szkola zycia, to jak poradzisz sobie w dalszym zyciu.
1
Nick 2017-04-30 10:39
Ooooo
zmasowany atak KOD eFemu`, chwala Wam za to .ze bronicie wlasnej
firmy, Logistyk67, Maciek, TRSTransPro, bongo, MaX,Piong, WłodekZ, ale mala uwaga,te propagandowe teksty zamiencie w czyny.
4
bubu 2017-05-04 11:46
WIdzę, że koleszka ma grubo na pieńku z firmą. Co ci zrobili że tak ciśniesz? Chyba wszyscy jesteśmy ciekawi. Skoro to forum to podziel się
bubu 2017-05-04 11:49
Dobre, następny intelektualista. "Jak ci się nie podoba w firmie to jesteś OK, ale jak czasem miał byś inne zdanie to masz syf w głowie". Ludzie, ja rozumiem że można mieć różne zdanie nt. pracodawcy, ale proszę o elementarną inteligencję.
1
Macross 2017-05-04 13:51
Ładnie się znowu robi syf na goworku. Ludzie opanujcie się z tymi wyzwiskami bo sam hejt tu się przelewa a chyba nie o to chodzi tylko o rzetelną wymianę doświadczeń.
Przewoznik 2017-05-04 15:01
Siemasz bubu blyskotko
Ułatwię ci zrozumienie
nteligencja (od łac. intelligentia - zdolność pojmowania, rozum) – zdolność do postrzegania, analizy i adaptacji do zmian otoczenia. Zdolność rozumienia, uczenia się oraz wykorzystywania posiadanej wiedzy i umiejętności w sytuacjach nowych. Cecha umysłu warunkująca sprawność czynności poznawczych, takich jak myślenie, reagowanie, rozwiązywanie problemów.
O elementarnej nie słyszałem , może dasz jakiś tips
Ciekawy jesteś co zrobili koledze ze tak ciśnie
Rozumiem cię ze , przecież wszystko jest napisane , ale żeby umieć czytać ze zrozumieniem potrzebna jest inteligencja językowa
Narka bubu
Jaka fajna masz ksywkę !!!! Multikulti
1
bubu 2017-05-04 16:24
Przewoznik, czy też przewiznik, nie wiem jak się zwracać do ciebie przyjacielu (chyba musisz jednak mi dać te korepetycję z inteligencji językowej).
Powiedz szczerze- pracujesz dalej w firmie i się skarżysz, bo zbyt mało w tobie z prawdziwego faceta żeby rzucić tą robotę, czy też wolisz zostać w tej pracy i narzekać jak "stara baba" bo za mało w tobie z prawdziwego faceta ?
Przewoznik 2017-05-04 16:41
Bubu prawdziwy facecie , kto tak cię nazwał , chłopcy co lubią inaczej ,
Czytaj , czytaj , czytaj ,
PS
Tylko nie w pracy , zajmij sie szukaniem ładunków , cały czas stoję i czekam
1
Krzysiek 2017-05-04 21:32
Hej, chciałem się dowiedzieć czegoś na temat pracodawcy. Czy ktoś mi może powiedzieć coś na temat benefitów w przypadku pracy biurowej ?
Agnieszka 2017-05-05 09:19
@PanPatyk, dlaczego uważasz, że powyższe opinie nie dotyczą firmy FM Logistic? Uargumentuj swoją wypowiedź.
PanPatyk 2017-05-05 10:22
Jak tylko oddacie mój komentarz Agnieszko
Gosc 2017-05-09 17:53
Jakie sa zarobki i warunki w fm mszczonow jako magazynier
Kanalia 2017-05-09 21:14
Gosciu idz na spotkanie to sie dowiesz ;)
3
Mendelejev 2017-05-10 15:07
Czy są jakieś nowe przyjęcie w Mszczonowie? Ktoś tu pisał coś o magazynie
Princessa 2017-05-15 06:46
Nie jest tak źle z tą firmą, ludzie są w porządku (pomagają). Wymagania są dość wysokie bo firma chce mieć wysoki poziom, więc jak się nie wyrabiasz z kolejnych zadań to rozwiązują umowę i widziałam to kilka razy na oczy i uważam że w każdym przypadku to była dobra decyzja.
Agnieszka 2017-05-16 11:18
@Princessa to dobrze, że jesteś zadowolona z pracy w FM Logistic. Co mogłabyś napisać więcej o pozytywnych aspektach pracy w tym miejscu? Co przede wszystkim cenisz sobie w pracy? Czekamy na Twoją opinię.
Princessa 2017-05-17 19:24
Dla mnie przede wszystkim jest ważne wynagrodzenie. Jestem młodą osobą bez dużego doświadczenie więc co tu dużo gadać, liczy się kasa. Miałam już kilka staży więc wiem jak firmy żerują na młodych ludziach którzy próbują złapać jakąś robotę. Tutaj raz, że jestem traktowana jak człowiek a nie jak siódmej kategorii stworzenie które nic nie potrafi i ma tylko pożyć kawę ale jeszcze dostałam przyzwoite wynagrodzenie na start. Po drugie, firma naprawdę liczy sie na rynku i to tez jest super że nie pracuję w jakimś krzaku.
1
Pistacja 2017-05-24 22:09
Firma to takie korpo po Polsku, co jednym pasuje a innym nie. Nie zawężają tak specjalizacji co jest dobre po przy wachaniach rynkowych, zmianie cen usług czy utracie klienta ludzie nie wylatują z firmy jak liście z drzew. Mnie odpowiada, że nie jestem jakimś tam trybikiem w wielkiej organizacji, chociaż kierownik ci odpowie po ludzku "dzień dobry" na korytarzu.
Maciek_666 2017-05-31 12:20
Hej, dojeżdza kto do Mszczonowa od strony Grodziska i ma miejsce w aucie, jestem zainteresownay wpsolnymi dojazdami, prosze o info.
Tadek 2017-06-07 08:19
ja dojeżdżam, mamy kilka osób na pokładzie. Pisz na priv. sebedel998@o2.pl
Włodzimierz 2017-06-09 16:43
Wilki Szacun dla firmy za skuteczne pozbywanie sie pracowników którzy przyszli tu dla ciepłej posadki i jak to się mawia- pierdzenia w stołek.
2
KrzysztofP 2017-06-12 08:28
WItam. Drodzy Państwo, bardzo interesuje mnie opinia aktualnych i byłych pracowników dot. firmy FM Logistic. Miałem okazje poczytać wpisy i nie ukrywam że znalazłem tutaj negatywne jaki i bardzo pozytywne wypowiedzi. Czy ktoś może mi przybliżyć trochę swoje odczucia dot. pracy? Interesuje mnie szczególnie praca biurowa.
Kataryna 2017-06-12 21:20
Co cie interesuje kolego?
KrzysztofP 2017-06-14 15:55
Głównie standard pracy. FM Logistic ma dobrą markę na rynku. Dużo czytałem na forum, podpytywałem znajomych. Chciałem jednak też zapytać bezpośrednio jak jest od środka. Będę wdzięczny za dobre rady i jakieś przestrogi.
1
Kataryna 2017-06-16 08:43
To powiem tak, koledzy nie kłamią. NIe chce tu robić firmie dodatkowej reklamy bo każdy może mieć swoja opinię ale ja jestem szczęśliwa. Dbają tu o pracownika i standard pracy, bo o to pytałeś. Przekonaj się zresztą sam, ja nigdy nie kumałam tych ludzi którzy szukają pracy i podpytaują jak się pracuję. Popracuj sam i zobaczysz, nie będzie pasować to poszukasz czegoś innego.
1
Wojtek95 2017-06-16 16:14
Polecam pracę w FM Logistic.
QWERTY 2017-06-21 10:26
Przymierzałem się do tej firmy jakiś czas. Poczytałem sobie komentarze, kilka artykułów jest w sieci. Polecam poczytać.
Szczepko 2017-06-21 12:30
Mam pytanie i prośbę jednocześnie o kilka informacji. Chcę aplikować na stanowisko specjalisty ds. analiz logistycznych, czy coś podpowiecie ? Czy można tu godziwie zarobić? Jaka jest atmosfera w pracy?
B.M.C 2017-06-21 12:32
Firma kozak płacą grosze wymagają wszystkiego wymyśla Ci normę nie możliwa do zrobienia więc premia się nie zobaczy , a na dodatek jak nie ma pracy na magazynie bo są takie okresy jest notoryczne odylanie do domu więc albo i zrobisz to lub oddasz urlop bo oni tak chcą, nadgodziny tylko i wyłącznie do odbioru bo nie zapłacą za nie
Mendez 2017-06-22 11:52
co to znaczy firma "kozak"? tak z semantycznej ciekawości się pytam, bo spotkałem się z firmą "krzakiem", firmą "warzywem" ale z "kozakiem" jeszcze nie ?
Cobra 2017-06-23 08:29
No kozak, jak to, nie wiesz co to kozak? Taki z wąsami i łysą głową. Jak zostajesz zatrudniony to musisz wychodować sumiastego wąsa i golą ci głowę.
1
Zostaw swoją opinię o FM Logistic - Mszczonów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FM Logistic