logo FM Logistic

FM Logistic

Mszczonów

Opinie o FM Logistic

Nick 2016-07-26 20:08
Zaradny to ty nie jesteś
Także tej pracy nie będziesz miał
Nie , możesz przed wjazdem na magazyny
Tak gdzie wisi płachta z zaproszeniem przewoźników , rozdawać kawę , jako reklama
Skierniewice 2016-08-25 18:15
A ja chcialem zapytać czy są juz ciepłe posiłki które mialy być na 100% od drugiej polowy 2014 roku
Krzysiek 2016-09-02 12:22
jezdzisz dalej u nich?
Nick 2016-09-05 19:22
Bystry to ty nie jesteś
Czyli zostaje ci renta inwalidzka,
Kod choroby 1347 analfabetyzm wtórny ,
Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem
2
Nick 2016-09-05 19:29
Serio ciepłe posiłki A na przerwie kierowniczka łaskę robiła
1
Nick 2016-09-15 16:36
Kris , serdeńko, zrypany umyśle ,to nie tu szukaj tylko w temacie dla kierowników FM
1
Nick 2016-09-19 10:17
Jesli czytając poprzednie posty nie dowiedziałaś sie nic o firmie to nie mam za co przepraszać , myślenie słabe
FM tez nie rozumie wielu podstawowych rzeczy
1
Nic 2016-09-19 19:33
Mateusz
Jak jesteś obrotny facet to dasz rade , wiele osób tam pracujących nie jest błyskotliwych a pracują tam bo musza
A osoby rekrutujące wyuczone schematu korporacyjnego powtarzają jak papugi bez zrozumienia rzeczywistości , są trybami maszyny i tylko nimi pozostaną , niewolnikami czyichś poleceń
Jak czujesz sie wolny to nie idź tam ,po jakimś. Czasie mózg ci sie zlasuje
2
kamera 2016-09-19 20:43
bardzo ciekawe sądząc po ogłoszeniu zapowiada się płatna praktyka absolwencka w transporcie międzynarodowym u was, ciekawe jednak ile ona jest płatna.
Broy 2016-11-14 18:10
A ile mozna zarobic na produkcji jako pracownik? Obiecali mi 1750 na poczatek. To osiagalna kwota ?
Niezdecydowany 2016-12-04 12:34
Serio jest tam aż tak źle? Czego mógłbym się spodziewać, po pracy na magazynie? Znam jednego gościa, który pracuje w magazynie tej firmy w Lućmierzu i mocno chwalił te pracę, mówił o zarobkach rzędu 3-4 tysiące netto i możliwości wyboru zmian (w jego przypadku głównie nocki). Pytam, bo nie wiem czy do końca mogę ufać, a wpaść w robotę w ciemno to też nic dobrego.
1
s 2016-12-09 14:42
Nie wiem czy ktoś to już zauważył ale jak tylko pojawi się wpis na temat fm dotyczący oszustw na przewoźnikach wpis natychmiast znika.
2
FM 2016-12-09 16:04
Nasz kierownik nad wszystkim czuwa , nie poZwoni aby stała sie krzywda dojnej krowie za unijne pieniadze .
Suma sumarum. dobrze wykonuje prace bo nie jak on to kto?
Zwróć uwagę ze tych wpisów jest mało , wszyscy zadowoleni , co maja robić , jedni przeinwestowali i musza spłacać leasingi drudzy latają dziurę z piaskarni czy sieci sklepów a inni z pola
1
piloty 2016-12-14 20:15
w fm w fabryce marzeń rządzi spedytor a na czele jest KLAUDUSIA
2
piloty 2016-12-15 13:58
witam przewoznikow trzeba cos dzialac zeby ich w k....c robia co chca oni twierdza ze mamy dobrze mamy ich naczepy i robote czy ktos dostal kare za nie zdane papiery na czas bo ja tak chory system naczepy mialy robic 85% makro a reszte spedycyjne zeby zjechac na mzsczonow i ladowac makro AAAAAAAAAAAAA jedzemy 85%spedycje a15% makro spedytor ne ma pojeca gdzie jest samochod jezeli ktos chce z nimi pracowac to odradzam obiecanki cacanki aaaaaaaaaaaaa ....... co ...... pozdrawiam wszystkich w k........ przewoznikow
4
bankructwo 2016-12-15 15:42
panowie naganiacze dlaczego na spotkaniach mowice takie klamstwa tyczy sie to do ADAMA i RESZTY same klamstwa a potem nie odbiera telefo.
6
bankructwo 2016-12-15 17:10
nina nina jestes jeszcz na fm odezwij sie trzeba zrobic strajk zbiorowy bo jest kilka chetnych osob kto jest chetny niechaj pisze
7
Kik 2016-12-15 22:07
przewoźnik powiem ci krótko : Tomasz ma na ciebie i innych podobnych dziadów transportowych co ładują pod rampami na magnesach kompletnie wywalone. On nie bedzie zniżał sie do twojego poziomu. On ma za zadanie jak najwięcej zarobić dla FM czyli jeszcze bardziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takich dziadów jak ty.
2
s 2016-12-16 08:49
jestem obiecałam sobie, że nie odpuszczę i tak będzie nie jestem przewoźnikiem już z rok ale zemsta będzie, kto ma ochotę się dołączyć zapraszam piszcie zrujnowani@o2.pl
i od razu zaznaczam
TO SIĘ TYCZY FM-OWCÓW
NIE PISZCIE DO MNIE I NIE PODSZYWAJCIE SIĘ POD PRZEWOŹNIKÓW NIC WAM TO NIE DA !!!!!!
5
oszukany 2017-01-09 01:47
Uwaga 99% tego co tu piszą to prawda chcesz do fm lepiej do kasyna większe szanse na zarobek. W tym roku jak napisałem rezygnację to robią ze mną co chcą brak roboty tylko ci co magnes kładą to jadą ja spadam rok przeżyłem w fm 10 lat z życia stracone przez nerwy
2
a 2017-01-13 20:15
Zachęcam do pisania na e-mail zrujnowani @o2.pl jest nas już dużo czym więcej tym lepiej.
1
nick 2017-01-23 13:57
co tak tajemniczo, pisz otwarcie, z imienia i nazwiska,skad i gdzie oszukuje , w jaki sposob,
1
s 2017-02-21 22:15
czyżby w fm - ach coś się poprawiło, że tak cicho tu się zrobiło ???? Czy może przewoźnicy są już tak wyczerpani, że nie mają siły się wypowiadać na forum.
Nick 2017-02-27 21:44
Te VOLVO pod FM emem jeżdżą ?
1
Leon 2017-02-28 19:17
Tak dokładnie kolego, ciagaja naczepy Fma, czesto laduja makro i smieja sie ze najlepsze trasy maja bo sa elastyczni. Po ch....j te przepisy jak maja to w dupie i lekcewaza prawo. A pajac adas cieszy sie ze wezma kolejna naczepe.
2
Agnieszka 2017-03-01 10:28
Pojawiły się nowe oferty pracy! Znajdziecie je na portalach ogłoszeniowych. Firma oferuje wiele ciekawych stanowisk, któreś szczególnie przykuło Waszą uwagę? :)
Nick 2017-03-01 19:14
Tak Agnieszko, szczególnie to , zatrudnimy kierownika spedycji krajowej i międzynarodowej , oraz spedytorów ,
Agnieszka 2017-03-02 09:55
@Nick, będziesz aplikował? :)
Nick 2017-03-02 20:52
Agnieszko . Co za język . Aplikował
Nick 2017-03-02 21:05
Agnieszko . Co za język . Aplikował
1
Agnieszka 2017-03-06 12:03
@Nick to jak, zamierzasz? :)
rynek 2017-03-06 12:48
FM powoli traci klientów. Mondelez odchodzi za parę miesięcy. Wedel będzie przetarg. Pewnie także wygra Hopi. Beiersdorf wygrany na minus 20. Auchan także czas na zmiany. Będzie przetarg. Został Mars ale Raben nie wybaczy Beiersdorf. Michelin także stracili. To sukcesów nie widać.
2
Agnieszka 2017-03-06 13:09
A jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej na temat firmy i tego, co aktualnie się w niej dzieje - koniecznie zapoznajcie się z zakładką 'aktualności' na głównej stronie internetowej FM Logistic http://www.fmlogistic.pl/Media/Aktualnosci
Nick 2017-03-06 23:16
I o to tu chodzi , aby firmy takie jak FM w czasach tzw "wolnej" nieuczciwej , dumpingowej konkurencji. padały
Popoki jeszcze dokładają do interesu. A maja z czego. Narazie funkcjonują
Urojona korporacyjna rzeczywistość. , w której znajdują sie pracownicy tej firmy , nie pozwala na dostrzeżenie rzeczywistości ogólnie pojętej ,
Globalizm korporacyjny musi paść żal tylko tych młodych ludzi , którym obiecują karierę w logistyce. A nie wiedza , ze szklanego sufitu. Z takim myśleniem nie nie przebija. , i cały czas bedą manipulowani , proponują przewoźnikom to czego sami by nie wzięli , urojona rzeczywistość
4
Agnieszka 2017-03-07 11:22
@Nick dziękuję za taką szczegółową ocenę.
nick 2017-03-07 13:50
Nie ma za co Agnieszko , mam nadzieje ,ze ta ocena pomoze innym zrozumiec czym rozni sie urojona rzeczywistosc korporacyjna od rzeczywistosci szarych mas.
2
Agnieszka 2017-03-07 14:05
@nick może być przydatna dla innych użytkowników.
Rynek 2017-03-08 10:24
Agnieszko,

Ważne jest co mówi rynek i liczy się opinia zewnętrznych obserwatorów. Nie można być sędziom w swojej sprawie. Każdy przedstawia swój sukces na swój strój. Rzeczywistość może być jednak inna. Czasami warto spojrzeć na to z innej strony. Pamiętaj " Pucha kroczy przed upadkiem".
Rynek 2017-03-08 10:27
Zawsze byliśmy pewni Carrefour. Teraz już go nie mamy w 70%. ID powoli i skromnie temat zamyka.
Agnieszka 2017-03-08 10:33
Oczywiście. Ile ludzi, tyle opinii :) Dla zainteresowanych - FM Logistic wczoraj zamieściła nowe oferty pracy!
Nick 2017-03-08 19:05
Rynek
Powinien tak , łatwo mowić trudniej zrobić , nie mnie oceniać politykę FM , ale jak obserwuje u czytam o innych firmach logistycznych , to tego w FM nie rozumie,.
Zainwestowali w czyste toalety w nowych budynkach , zamiast w prace i telematyke,
Ładunków swoich maja może 40/50% reszta to giełda lub totolotek , ceny za fracht duża cześć poniżej kosztów ,
I jak tu można budować , to jest wyższa szkoła jazdy,
1
Agnieszka 2017-03-09 11:18
Jeżeli chcecie być na bieżącą ze wszystkimi aktualnościami - zapraszam do odwiedzania strony internetowej firmy http://www.fmlogistic.pl/Media/Aktualnosci
leon 2017-03-15 21:53
Szanowni koledzy, tak jak wy wszyscy jestem oszukany przez Adama B i wciągnięty zapiskami w wir FMowskich zapisków w umowie. Jestem osobą która takim chuj.... m jak on nie odpuszcza i nawet gdybym miał ponieść za to karę to zemszcze się. Proszę wszystkich oszukanych o przesyłanie zgłoszeń na panstwowpanstwie@polsat.com.pl DAMY RADE !!!!!
5
oszukany przewoznik 2017-03-16 03:48
Wszystkich pokrzywdzonych zapraszam do kontaktu, razem możemy więcej nie ma naco czekać. Proszę przesyłajcie na podany adres mailowy kontakt z imieniem i nazwiskiem (w celu uniknięcia trutnia z mszczonowa, wymóg konieczny), mamy kancelarię która poprowadzi, a i kontakty w odpowiednich służbach. Czekam na Wasze zgłoszenia : stoposzustomfm@wp.pl
4
Oszukany1 2017-03-20 15:20
Podbijam temat - poszukuję przewoźników, którzy zostali oszukani przez firmę FM w Mszczonowie. Takich, którzy na każdej trasie mieli obcinane kilometry, takich którzy zostali obciążeni przez nich. W pojedynkę ciężko z nimi wygrać, możę razem uda nam się zebrać siły?

kontakt: bialystoktransport123@gmail.com
2
oszukany przez FM 2017-03-22 22:18
Uwaga okazja do zerwania umowy z FM bez konsekwencji. Jeśli jesteś prewoznikiem dostałeś dziś sms o odmowie terminowego wypłacenia pieniędzy co jest w brew umowie i można ja rozwiazac
nota prawna 2017-03-24 16:07
Szanowni Państwo,

FM Polska Sp. z o.o. apeluje o rozważne wyrażanie opinii dotyczących działalności firmy oraz jej pracowników. Osoby pomawiające firmę FM Polska Sp. z o.o. powinny liczyć się z możliwymi sankcjami prawnymi za naruszenie dobrego imienia FM Polska Sp. z o.o.

Dział Prawny
nota prawna 2017-03-24 16:09
Szanowni Państwo,

FM Polska Sp. z o.o. apeluje o rozważne wyrażanie opinii dotyczących działalności firmy oraz jej pracowników. Osoby pomawiające firmę FM Polska Sp. z o.o. powinny liczyć się z możliwymi sankcjami prawnymi za naruszenie dobrego imienia FM Polska Sp. z o.o.

Dział Prawny
Przewoznik 2017-03-24 17:43
Szanowny Dziale Prawny

Słusznie zauważyłeś , ze wyrażenie opini. o pracy Waszego sektora spedycyjnego nie są pozytywne , ale czy nieprawdziwe?
Proszę. zapoznać sie dokładnie z umowa. która. przewoźnik podpisał i chodźmy o zapisie o płaceniu za każdy przejechany kilometr, nagminne zaniżanie kilometrów mimo zwracanie uwagi nie jest dobrym posunięciem , jest to niezgodne z umowa ,
Odnośnie sankcji to trochę przesada , skoro nie wywiazujecie sie z umowy , podpisaliśmy obopólna umowę o współpracy ,
Proszę zapoznać sie z tymi uwagami w tych postach a pózniej jeśli są niesłuszne , piszcie o
notach prawnych , myślicie rzeczywistością FM a nie firm , z którymi podobno współpracujecie ,
Trochę pokory i zrozumienia dla przewoźnika , któremu tak jak Wam zależy aby FM rósł w sile razem z nim
Z poważaniem
Przewoznik 2017-03-24 18:30
Broniąc dobrego imienia FM brońcie także firm , które Was reprezentują i dobrze pracują , myśle ze w dużym stopniu zapracowały na Wasz wizerunek.
Ale jeśli chce sie być Zosia Samosia
To nasuwa sie taka myśl ....

„Wielu ludzi jest zajętych poszukiwaniem lepszych sposobów robienia rzeczy, które w ogóle nie powinny być zrobione. Odkrywanie lepszego sposobu czynienia rzeczy bezużytecznej nie jest postępem.
Henry Ford
Zostaw swoją opinię o FM Logistic - Mszczonów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FM Logistic