DB Schenker

Zabrze

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 571 ocen.

Opinie o DB Schenker

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DB Schenker

logostyk

Zaraz , zaraz , kolego, to jest nie duża, ale bardzo duża firma, działa na rynku europejskim,w Polsce od paru lat, obsługują duże firmy, to nie firma kurierska, duże dostawy logistyczne, więc jakie baraki i jaka spalona ziemia

Mumia

Co słychać w firmie? Jakieś nowe tematy?

Tomasz

DB Schenker to fajna firma i jesli komuś nie odpowiada może ja zmienić!

Roma

NIE POLECAM! Ubiegam się o pracę w DB Schenker byłam na spotkaniu - spotkanie jak do pracy w Wersalu, a tak na prawdę do do kitu firma, umawiają się i nie oddzwaniają. Są bardzo niesolidni i zarozumiali a jeszcze słyszę tu, że nie płacą?

Tomasz

Mam wrażenie , że wiele osób piszących na tym wątku nie dorosło do pracy w tak dużej firmie jaka jest DB Schenker

takie są fakty

szukacie odpowiedzi na pytania, to źle trafiliście. To forum służy do wylewania frustracji przez pisiorów zwiących się katolikami a w rzeczywistości naćpanych tchórzy i kablarzy . Tu najważniejsze jest kogoś obrazić i komuś dojebać. A wszystko to anonimowo więc hulaj dusza. Szkoda waszego czasu na czytanie tych kretynizmów. Tutaj merytorycznie nie pogadacie.

luki

Przebrnąłem z trudem przez cztery ostatnie strony tego niemerytorycznego bełkotu.... Plotkarz, pani grill, impreza..... i kilka pytań bez odpowiedzi, ludzi zainteresowanych pracą w firmie. Ale kicha.

Tomaszek

Czy możecie pisać jaśniej co się u was dzieje? Mam zamiar aplikować i zastanawiam się o co chodzi w tych wpisach?

fut

Wielu z tych kafarów,co to są mocni po znajomości i w grupie na jednego nowego ,to na zewnątrz zasikani różowi marcepankowi chłoptasie,z techno parady równości,więc nie dziw się że boją się badań.Ale po za zakładem życie ich weryfikuje,płaczą jak małe dziewczynki z pluszowym misiem ,bo mu ucho odpadło.Taka jest prawda.Teraz już wiesz czemu się boją,bo są nieudolnymi nie udasami. Bo pani ma strzykawkę.

Karol

Niektórzy są jakoś tak bardzo przewrażliwieni albo mają coś na sumieniu? Boicie się badań ale przecież to norma!!

dddooo

O ludzie ,jakiś Ty bojażliwy,już nic nie powiem ,bo jeszcze nie uśniesz w nocy.Gorsze od zabawy z zapałkami.Nie panikuj.Wiadomo o kogo wam chodzi,skrupulatne badania lekarskie + badania psychotechniczne,można spróbować coś że mobing.Kumasz,nie.Wysokościówki nie,nie u was ,choć ja sobie zrobiłem 250.

Tomaszek

To chyba nie jest ani dziwne ani w żadnej mierze wycelowane przeciwko pracownikom, że wymagają badań różnych w zależności od rodzaju pracy. Żeby tylko wszyscy pracodawcy byli tacy poukładani to byłoby znacznie mniej wypadków w pracy. Ja firmę chwalę.

Aleks

Firma nie ma aktualnych ofert pracy? Taka cisza jest w firmie i nic się nie dzieje? Może ktoś słyszał o pracy w firmie?

remek

chcę od razu powiedzieć o przewoźnikach takim jak FHU Waldemar Strupiechowski Karczewiec 16 Wierzbno jeśli ktoś zdecyduje się pracować z nimi, a tam u nich 3-4 firmy pod tym adresem to będzie wielki błąd. dawali im nie raz pracę w stronę rosji, ale minęło 6 miesięcy i zaczęły się skargi na to, że ładunek został częściowo otwarty i kradzieży .pracowali u nas 7 firm, a problem jest tylko z nimi. na nasze prośby co to wyjaśnić one z grubsza powiedzieli że jest to problem naszego magazynu. takich kłamców jeszcze muszę poszukać jak oni. nie wiem jak się z nimi pracuje schenker ale tam sytuacja nie jest lepsza. na dzień dzisiejszy z ich dostawą na rosję mamy 17 skarg . to tak jeśli ktoś z spedytorów to przeczyta to niech wie wcześniej, że jego reputacja może czekać.

matys_ik

na NJ6 Zofiówka pracuje taka pani zwrotnicza gosia,która przeszła z NJ2 jastrzębia. proszę uwazajcie na nią. plotkuje gorzej niż obchodowy. strasznie oczernia swoich przełozonych używajac pod ich adresem inwektyw . również intersuje sie życiem innych, bez skrupółów donosi n awszystkich. wspólczuje kierownikowi arkowi, że ma taka gnide u siebie. Nie chciałby pan wiedzieć co ona o panu mówi, jakie sprawy panu przypisuje. oczywiscie o innych pracownikach też mówi paskudne obelzywe rzeczy. powinniscie zrobic wszystko, żeby TO COŚ usunąć z oddziału.

lilo
@matys_ik 05.09.2017 21:41
na NJ6 Zofiówka pracuje taka pani zwrotnicza gosia,która przeszła z NJ2 jastrzębia. proszę uwazajcie na nią. plotkuje gorzej ni...

pewnie też nasz gosiaczek chodzi na pogrzeby, obcych ludzi żeby dramat bliskich zmarłemu osób zobaczyć z bliska...potem wszystkich obgadać ze szczegółami. znamy ją dobrze to taki typ kobiety, która jakby mogła to bliźniemu nawet do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by zajrzała.

lilo
@matys_ik 05.09.2017 21:41
na NJ6 Zofiówka pracuje taka pani zwrotnicza gosia,która przeszła z NJ2 jastrzębia. proszę uwazajcie na nią. plotkuje gorzej ni...

pewnie też nasz gosiaczek chodzi na pogrzeby, obcych ludzi żeby dramat bliskich zmarłemu osób zobaczyć z bliska...potem wszystkich obgadać ze szczegółami. znamy ją dobrze to taki typ kobiety, która jakby mogła to bliźniemu nawet do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by zajrzała.

Tomasz

Szukając pracy dowiedziałem się, że DB Schenker ma opinię dobrego pracodawcy. Dlatego właśnie aplikowałem i sprawdzimy.

Anatol

Widzę, że DB Schenker ma duże potrzeby kadrowe? Brak ludzi!

Olek

Trudno jest się dowiedzieć na tym forum coś o pracy w firmie. Może ktoś podpowie nowemu jak tu jest miedzy ludźmi?

Zenek

Jaka jest przyczyna tak długiej listy ofert pracy? Powiększają firmę czy jakiś nowy projekt? Interesuje mnie praca w firmie.

anonim

(usunięte przez administratora)

KTOŚ

Za bezpodstawne oczernianie grozi ci sprawa cywilno-prawna. W niedługim czasie otrzymasz pismo z terminem pierwszej rozprawy.Stanie się to jak tylko rozpracujemy twoje IP. Myślisz że na forum masz prawo mieszać ludzi z błotem.Mylisz się.Do zobaczenia niebawem.

pasztetowy szejk
@KTOŚ 11.08.2017 21:07
Za bezpodstawne oczernianie grozi ci sprawa cywilno-prawna. W niedługim czasie otrzymasz pismo z terminem pierwszej rozprawy.St...

Rozwiązać to technicznie i zapłacić,a nie nakręcaniem sobie wzajemnie uszu i straszenie się sądem. To kompletnie nie ma sensu,szkoda nerwów. Po takim zabiegu technicznym okaże się kto naprawdę chce pracować a kto nie,tylko potrzebuje na tuning do esioka, typu gładkie sliki kartoflaki(dobrze spala kapcie),spojler z ławki z parku + kosz w kształcie pingwina ,felgi z bizona(szeroka stal,poler, kolorowe wentle),orurowanie wod-kan +atest (klatka mad max),lampy z krzyżem +stredo,podświetlany spód ,wysoki rozrząd z płaską krzywką i zaturbić śrubowo,puste zawory,strumienica z wiadra,wolny wydech z głową węża(podświetlane oczy),szpera do driftu(dobrze kręci bączki w kartoflach),obszywany taboret z frędzlami z kompletu od dojarki , itd.Taki wiejski hod rod,wyrywasz każdą.

Agent

DB Schenker ma ostatnio dość długą listę ofert pracy, dlaczego?

Luuuzik

Witam Powiedzcie mi ile w tym prawdy jest, ze Db Cargo chce całkowicie sie wyciwac z kopalń na śląsku i specjalnie przegrywa przetargi?

anonim

(usunięte przez administratora)

Tomasz

Nie ma to jak pracować w dobrej firmie. Nawet imprezy integracyjne macie, tylko pozazdrościć. A jak atmosfera w pracy? Kiedyś pracowałem w firmie i tak dopytuję.

Jeszcze DB
@mmo 01.08.2017 13:20
Jak bawiliście się super,to bardzo dobrze,tak trzymać.Bo w życiu trzeba się czymś zawsze kierować, mmm...... np. można też pas...

Czytaj uważnie "między wierszami" pasztetowa grillowa była

mmo
@Jeszcze DB 01.08.2017 17:01
Czytaj uważnie "między wierszami" pasztetowa grillowa była

kurcze,......dobry jesteś,to jest lepsze od mojego skupu

Atolek

Wesołych pisarzy mamy na tym wątku! Ale jak słyszę to imprezy firma organizuje? Musi być fajnie skoro to robią.

Tomasz

Szkoda, że DB Schenker nie ma aktualnie nowych ofert.

Zof
@dddooo 21.07.2017 22:25
Czyli kto,proszę konkretniej.Bo nie jestem w temacie.I nie pitol mi tu że nie było tej pani.Ale lecisz w .........

A tak?!?!?! Była ona zawsze jest A podwyżki też były resztę sobie dopowiedz

dddooo
@Zof 23.07.2017 08:25
A tak?!?!?! Była ona zawsze jest A podwyżki też były resztę sobie dopowiedz

A chaaaa!!!!! A więc to tak,yymmmmm......Hmmm.Dobrze,dooobrze!! Z reklamówką po wypłatę w miedziakach,hmmm,taczka lepsza.Wesoły ślimak z grila, klapki kubota z tostera jak ruski wafel do piwa,tornister tekturowy z pasztetową firmową i winami od wolnych handlarzy,no tak to ja rozumię.Ruch w interesie musi być,no!!!Tak trzymać.

Tomasz

Czy DB Schenker ma jakieś oferty za granicą poza Bukaresztem? To jest fajna firma i można tu nieźle zarobić?

Zdesperowany

Chcialem sie przyjac do pracy w szkole jako nauczyciel historii nie przyjeli mnie dlaczego????---nie mialem wyksztalcenia-a przeciez interesuje sie historia od dziecka Ludzie chca sie przyjac do DB nie maja wyksztalcenia, ale interesuja sie koleja-i co??? Sa kierownikami GDZIE TU SPRAWIEDLIWOSC Pytam gdzie ma sie przyjac osoba z wyksztalceniem kolejowym???? Do DB jej nie przyjmą?????

Tomasz

Mam zamiar aplikować na dyspozytora i słyszałem sporo dobrego o firmie. Widzę, że tu też ludzie oceniają ich dobrze, zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony.

Tomasz

Widziałem w ostatniej ofercie pracę dla pracownika magazynu logistycznego we Wrocławiu. Czy ktoś mógłby podpowiedzieć coś o robocie? Czy w miarę godziwe zarobki można dostać? Jak się generalnie pracuje w firmie?

Tomasz

Mam pytanko, czy był ktoś na robocie w Bukareszcie? Czy można tam zarobić? Jakie dają mieszkania? Czy dojazd gwarantuje DB Schenker? Jaki język jest wymagany przy tym wyjeździe? Na jaki okres piszą umowy?

Bor

Hura hura tez ich znamy, co prawda inny oddzial ale Pani grill i obchodowy plotkarz znany jest oj znany znany Pani grilll nie zrobi grillaa, bo pada Pan plotkarz dalej plotkuje -coz teraz ma na co nowy Zarzad maja ooooo nienie nie- ladnie panie obchodowy tak mowic na pracodawcow, nie -ladnie Jesli chodzi o DB Cargo smiem stwierdzic zarobki dobre ,praca jest nic tylko sie przyjmowac.

bea
@DB 22.06.2017 13:41
Ale sie rozkrecilo, fakt jest taki obchodowy jest jest na wszystkich wszystkich plotkuje wejdzie na jedna nastawnie mowi o dyz....

Nie piszcie tu o JSK to inna Firma PANA D.wszyscy znaja i wiedza, ze chce zostac kierownikiem na Zofiowce, dziwne przeciez pracuje w innej Firmie.Plotkarzu prosze Cie nie obrazaj naszych wladz!!!!!!!!!!!!

saaaam
@bea 23.06.2017 10:49
Nie piszcie tu o JSK to inna Firma PANA D.wszyscy znaja i wiedza, ze chce zostac kierownikiem na Zofiowce, dziwne przeciez pra...

podejrzewam że jego możliwości w zostaniu kimś to turbo dyno men ,szybko plotkuje i biega ,no i ma własny skup ślimaków,bo zusa już mu płacą .Ślimaki po burgundzku,w sam raz na grill,przyrządza znana wam kucharka .

Toma

Czy naprawdę nie można napisać coś pozytywnego o firmie?

was
@Nikt 14.06.2017 15:52
Hmmm dosc ciekawa historia, u Nas na oddziele z kier. smieje sie tylko slynna Pani grilll ii obchodowy znany z plotek i plotec...

Dziękuję kolego,ale jakbyś wtedy zobaczył to dzieło od środka (miałem tą nieprzyjemność),to powiem wprost zrobiło mi się nie dobrze,k..byłem w szoku .Bardzo droga lekcja,zupełnie nikomu nie potrzebna,aż przykro to wspominać, kosmos. A dla innych hahaha. Przecież na renomę pracuje się wiele lat i to jak ciężko.Ilu zwykłych też dostało rykoszeta,cóż życie.Nikomu z was tego nie życzę.Oczywiście tam swojaczki cebulaczki przetrwały,no cóż, nie każdy ma wieprzka w wannie,pole, albo k.... większościowy pakiet akcji skupu ślimaków ważny cały maj i zasiada z sołtysem w podwórkowej radzie nadzorczej .Niektórzy chcieli tylko pracować,no to było się na kim wyładować,życie.

was
@was 14.06.2017 23:39
Dziękuję kolego,ale jakbyś wtedy zobaczył to dzieło od środka (miałem tą nieprzyjemność),to powiem wprost zrobiło mi się nie do...

Teraz pomyśl przychodzisz na wydział,spotyka cię przełożony wyznacz ci robotę ,ok,idziesz dalej a tu następny i daje ci coś innego masz robić to i na koniec ktoś jeszcze inny, rób co innego.Ty mówisz do nich, ale tych innych jest nieważne,rób to.Nie roztroisz się ,na dodatek bez części i narzędzi ,nawet jakbyś się schował to cię znajdą cebulaki no i masz frytki nie wiedząc o tym. Oni wszyscy też się kłócą i nie lubią,a ty dostajesz za któregoś lub rykoszetem.Poszczególne załogi też się nie lubią.Nie lubią cię i innych ,bo tak.A ty jesteś obcy ,bez znajomości i jeszcze nie masz pola ani wieprzka w wannie,do odstrzału przez cebulaczków.U was panie Nikt to są dosłownie anioły,przy tamtych.Idziesz z drugim na robotę który cały czas obrabia ci tyłek i nie możesz nic zrobić,jesteś przydzielony i koniec,znajomych brak.Póżniej głosowanko i dostajesz laurkę,małpy się odwracają i odchodzą z bananem,już takiego nie znają.A twój szef zamiast cię jakoś ratować ,albo ci jakoś pomóc , woli pewnie bawić się zabawkami, tak,cóż każdy ma jakiś hobby,a takie barbi, to słyszałem że są naprawdę drogie rzeczy.Tak panie HOho i hejho,jak się nami opiekowałeś, co?. Inwestycja.Tam był wtedy kompletny brak kontroli nad wszystkim,prosze wyciągnąć wnioski i nie powtarzać tego błędu.Nie warto,szkoda normalnych ludzi.Ale jak już mówiłem sprawiedliwość zatriumfowała.

was

No i teraz sami sobie odpowiedzcie na pytanie,kto u was pracuje? No ( usunięte przez administratora ). kto?No może któryś zabłyśnie co?A jak się ta firma ma rozwinąć,chyba jak papier toaletowy razem z wami i wam podobrymi .Kto trzyma takich ludzi?, no jak za prl,tak właśnie jest ,więc nie pitol mi tu jeden z drugim znajomku bo ciebie zostawili,a innych nie, tylko idż do innego zakładu ,albo spróbuj sam przeżyć bez kolesi to zobaczysz jak jest barbiszonku jeden z drugim.( usunięte przez administratora )A powiem to po waszemu,żeby nie zrozumieli, ignoranci.

wicemistrz nadgodzin

a dać mu być kierownikiem...wtedy se zrobi całe mnóstwo nadgodzin i wszystkie soboty do zapłaty:)

Pani Grill

NJ4

dod
@dod 14.07.2017 13:56
Wnioskuję z tego że jest to człowiek który nic za bardzo nie potrafi,ale ma wielkie ambicje i parcie na władzę i pochlebstwa.Cz...

A, a na nogi od biurka można założyć stare relaksy,albo kozaki i złapać trytytką.

dddooo
@dod 16.07.2017 17:20
A, a na nogi od biurka można założyć stare relaksy,albo kozaki i złapać trytytką.

Czyli cisza,coś mi się zdaje że zawsze będziecie się kłaniać i płakać w pampersa.I to rozróżnia mężczyzn od chłopców z różowymi puszystymi kaczuszkami na żółtej tacce z rzeżuchą. Dobranoc ,...........................słodziutkie nieudaski. Nie mam pytań.

Pan Grill

Pani grill i pani grill ale nikt nie wazy się powiedzieć kto to? czyżby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pełne strachu?

Nikt

NJ??

bool
@Nikt 01.06.2017 09:15
NJ??

tego nie wiem,ale ci co to wiedzą są posikani i zachowują się jak dziewczynki z misiem.Łeeeee.Boją się jej i dobrze im tak.

Adam

Czytam te posty i mam wrazenie ze pani grill pracuje u mnie na oddziele nj 6

Tomasz

Pracuję w DB Schenker i nie rozumiem myślenia osób tu pracujacych!

dzielny odkurzacz
@Zo 30.05.2017 06:38
21 wiek, a my dalej w epoce kamienia Np.jestes szefem i tolerowalbys donosicieli??? Rozwoj podniesienie kwalifikacji- Podobn...

Punkt widzenia ,zależy od punktu siedzenia,wynagrodzenia,otoczenia i wodogłowia oraz mentalności przeważnie prl,czyli,(k)cosmos w trampkach na koturnie.Tacy już moim zdaniem są,ale nic mi do tego ,WOLNO IM.Czy tolerował bym donosicieli, zależy z jakimi ludżmi bym współpracował,jeśli z normalnymi to nie byli by potrzebni,zbędny etat.Jeśli zaś ze śmierdzielami, to niech się gryzą i ścierają,jest rozrywka.Podwyżkę? Cel uświęca środki,na zimne się dmucha,ale w waszym przypadku......nie mnie to osądzać.Skąd wiesz że tego nie ma u ciebie na oddżele?Masz jakiś dowód,nie możesz mieć,bo i jak.Prawda jest jaka jest zagranica przysyła pulę za zrobioną robotę i dzielta sie.Faktycznie podejrzewam że jest to praca w sam raz dla wielu z was.Ale nic mi do tego,a myśleć mi wolno.Pitagorasy i nobliści.Hahahahaha.

dzielny odkurzacz
@dzielny odkurzacz 30.05.2017 14:22
Punkt widzenia ,zależy od punktu siedzenia,wynagrodzenia,otoczenia i wodogłowia oraz mentalności przeważnie prl,czyli,(k)cosmo...

I jeszcze ostatnie,kable i donosiciele byli i będą zawsze ,a ten który brzydzi się takimi musi być sprytniejszy od nich .To proste.I nie dać się złapać ani sprowokować.Papa.

Eda

Ciekawe gdzie idą pieniądze które nie są przydzielane dla pracowników, które są wyliczane z ich brutta do tak zwanych podwyżek? Podejrzewam, że dzielą się nimi dyrektorzy w postaci premii. A przecież z ich brutta nie wylicza się procentu na podwyżki bo są na kontraktach? Zwykłe złodziejstwo na osobach które nie dostały nic.

Abc

Mam pytanie gdzie macie warsztaty lub gdzie naprawiacie te maszyny???co z ubraniami roboczymi firma daje czy trzeba mieć swoje

Ala

Racja nowi dostają więcej, a starszym pracownikom się odmawia podwyżek. Jakoś nie pamiętam aby DB po wejściu do Polski dało podwyżkę. Bo podwyżka dotyczy wszystkich , a takiej nie było. Nie licząc ograbienia przy przeliczaniu stawek w Układzie Zbiorowym podpisanym przez niereprezentatywne związki rzucają ochłapy, które nawet nie wyrównały inflacji licząc oczywiscie stan od wejścia DB do Polski. Gro kasy idzie na tych co mają umowy zakontraktowane. Ile takich osób? Jakoś nikt nie pyta. Bo kontrakt nie wchodzi w widełki Układu Zbiorowego. Premie dla kontraktowców to już inna bajka, a raczej gorzka rzeczywistość. To prawdziwe DB

Tomasz

Jeśli wielu jest świadomych , że firma to korpo i to nie jest dobre miejsce do pracy, moje pytanie brzmi po co zatrudniacie się? Firma wymaga i to jest powód tych opinii.

Cichy czlowiek

Przyjmuja ludzi przez agencje a pracownicy ktorzy sa pod db cargo zarabiaja mniej, mimo temu ze ktos pracuje 5 lat to i tak nowy ma wiecej nie ma zadnej sprawiedliwosci przyjdzie nowy i zarabia wiecej od kogos kto juz 5 lat robi lub wiecej to jest glupota

Sławek

Jestem byłym pracownikiem - odszedłem w 2017 roku. Praca moja była niefizyczna. Moim zdaniem DB typowa korporacja z walką o przetrwanie na stołkach, ale jednocześnie z myśleniem typowym dla rozbudowanych administracyjnie molochów - im więcej ludzi na dziwnych stanowiskach tym "lepiej" wizerunkowo, ale w praktyce jest tak, że nie ma kto robić roboty. Spychologia powszechna. Być może dlatego, że wiele osób jest po prostu niekompetentnych. Przychodzą do DB jako odrzut z innych firm i udają, że się znają. Jako starzy wyjadacze wiedzieliśmy, co kto potrafi. Ile można to znosić i tolerować? Warunki socjalne powiedziałbym, że poniżej przeciętnych. Słabo dba się o ludzi, co praktycznie widać na każdym szczeblu - szkolenia, inwestycje przez tyle lat, ale jak ludzie odchodzą, to nie ma ich CZYM zatrzymać. Wiadomo, że zatrzymać mogą tylko większa kasą. A tu raczej preferują podejście "jest milion ludzi za bramą", którzy będą pracować w DB, bo to przecież potentat na rynku i prestiż. Ale nie wiedzą, że o DB mówi się, że to Dolina Biedy.

abc

mam pytanie ,myslę o pracy w db schenker i chciałbym wiedzieć gdzie są warsztaty ? czy warto starac sie o przyjęcie i czy są wogóle przyjęcia??? jakie proponują warunki finansowe czy jest w firmie socjal? ktoś coś powie ? dzieki

Tomek

DB Schenker jest tak znaną firmą, że nie trzeba ich prezentować na forum, gdyż ich działalności sama się prezentuje. Pracuję tu od lat i widzę jak firma się cały czas rozwija. Dla pracowników to bardzo ważny sygnał, że jest dobrze i mamy stabilizację w pracy.

Benek

Czy to możliwe że DB Schenker nie ma zupełnie nowych ofert pracy? Świetna firma międzynarodowa , może ktoś coś wie?

Tomasz

Czy oby na pewno nie można powiedzieć coś dobrego o firmie? Czy może niektórzy są inspirowani do robienia wpisów na forum? Ja zawsze mówię, że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma. Może są jakieś problemy ale uważam, że trzeba je rozwiązywać a nie wypisywać na forum.

Tomasz

Pracuję w DB Schenker już wystarczająco długo żeby wyrobić sobie zdanie i to dobre zdanie. Zawsze mówię, że nie każdy nadaje się do pracy w firmie i taka jest prawda.

Zostaw opinię o DB Schenker - Zabrze

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DB Schenker