Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TOPEX, Sp. Z.O.O

Pracowałeś w firmie TOPEX, Sp. Z.O.O i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 23:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto może mi udzielić informacji czy w firmie TOPEX SP.Z.O.O jest szansa aby być zatrudnionym na podstawie umowy o pracę?
zdjecie uzytkownika
PH - 2013-08-29 17:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak. Ja mam umowę od samego początku. Bez żadnej ściemy.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 12:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, a na jakie zarobki mogą u was liczyć PH
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-10-12 19:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poczekajcie jeszcze trochę a zobaczycie co znaczy umowa o pracę w śmiesznej GRUPIE TOPEX bo dla mnie nic z dnia na dzień mogą cię wywalić a [usunięte przez moderatora] magazynu to marionetka [usunięte przez moderatora] któremu mam nadzieję że też się noga niedługo powinie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-10-17 20:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Jak w każdej firmie są różni ludzie, zależy w jakim dziale i na kogo się trafi.
zdjecie uzytkownika
. - 2013-11-25 23:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracodawca godny polecenia.!
zdjecie uzytkownika
Tina - 2014-01-16 15:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2013-07-27 10:47:19]:
Guzik prawda ... ja awansowałam w Topex po 6 mc pracy i wcale nie miałam układów. Przyjechałam zupełnie z innego miasta i byłam rekrutowana przez firmę zewnętrzną. Jak ktoś nie chce albo nie umie awansować to niech nie zwala na firmę albo niech zmieni pracę!
zdjecie uzytkownika
kodak - 2014-06-26 23:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tina - 2014-01-16 15:08:20]:
ale nadal pracujesz właśnie tutaj w Topexie? czy Twoją przygoda z nimi już niestety się skończyła ?
zdjecie uzytkownika
ambitny - 2014-08-28 20:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jakie auto ma PH (jaka marka, osobowe czy wan?), jakie zarobki?
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-09 12:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Polecacie TOPEX? Moze chociaz macie informacje, czy maja biuro w Warszawie? Nie wiem, czy warto tam aplikowac? Slyszalem, ze jest mozliwosc szybkiego awansu, jesli sie nie mijasz od pracy i wykazujesz duzo checi. Wiem, ze zaraz uslysze, ze "to wszedzie tak jest", ale wlasnie nie koniecznie, dlatego dajcie jakies info
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-28 18:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"W Grupie Topex uważamy, że podstawą efektywnej pracy i zaangażowania jest dobra atmosfera i wsparcie współpracowników. Wierzymy, że pożądane efekty możemy osiągnąć wyłącznie pracując jako zespół, szanując się nawzajem i dokonując odpowiedzialnych wyborów" Potwierdzacie to, co jest napisane na głównej stronie?
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-12 14:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, te hasła brzmią tak strasznie banalnie, wręcz sztampowo.. i nie wiem czy to prawda czy nie, ale wiem jedno - nie budzą one we mnie pozytywnych uczuć czy zaufania. w ogóle byłoby dobrze, gdyby firma chciała zmienić odrobinę swoją stronę internetową, bo i mało na niej się dzieje i grafikę mogliby poprawić też.
zdjecie uzytkownika
kodak - 2014-12-09 04:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto jak tam same głąby a zarządza nimi nie lepszy dyr.logistyki,który patrzy jakby tu jeszcze zakombinować
zdjecie uzytkownika
suzi - 2015-01-11 15:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kodak - 2014-12-09 04:48:34]:
gdyby to były same głąby to siedziały by teraz w domu i nic nie robiły , a tak to przynajmniej starają się swojemu życiu jakoś dopomóc. Wśród moich znajomych Topex ma całkiem dobrą renomę. Zastanawiałem się sam nad pracą tutaj, ale najpierw potrzebuję informacji choćby o tym na jaką kasę można tu liczyć?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-12 18:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
To wszystko jest zależne od stanowiska.Jeśli chodzi o ludzi z magazynu to każdy ma inną wdl. zaslug....Co konkretnie Cię interesuje?
Jeśli chodzi o opinie tu to fakt jest że są podzielone jak w kazdej firmie znajdzie sie nie jedna osoba której "cos" nie pasuje...

pozdrawiam.
Aktualny zadowolony pracownik
zdjecie uzytkownika
hura - 2015-01-25 21:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy i nie wiem jak mam postrzegać tą firmę, wysyłać CV czy też nie....Jak jest na dzień dzisiejszy,jak można opisać atmosferę pracy w firmie i jak wyglada sprawa związana z rozmową kwalifikacyjną czy istnieje wspolpraca solidna pomiedzy pracownikem a pracodawca i wspolpracownikami mozna liczyc na pomoc dziekuje
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-09 14:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi chodzi najbardziej o dział logistyki u nich, jak sprawa wygląda w tym temecie ktoś wie? intereują mnie przede wszystkim zarobki i co taka osoba miałaby robić czyli jakieś obowiązki już onkretne, które jakoś trzeba wypracować, to bym już wybadał co robiłem, na czym się znam, a na czym nie i ocenię czy warto w ogóle wysyłać im moje CV.
zdjecie uzytkownika
======-===Tom - 2015-02-23 18:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hello, czy może ktoś skomentować swoje miejsce pracy ( TOPEX, Sp. Z.O.O) ? Interesują mnie zarobki, bo w obecnej pracy nie mogę liczyć na wiele a rodzina mi się powiększa. Nowa praca najczęściej wiąże się z ciekawymi wyzwaniami, wyższym wynagrodzeniem i bardziej prestiżowym stanowiskiem. Na co moge więc liczyć w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-23 23:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Proszę o bardziej szczegółowe dane.O jakie stanowisko chciałbyś się ubiegać,jakie masz wykształcenie itd.
Jeśli chodzi o prace na magazynie jako pracownik " fizyczny" to mogę udzielić Ci więcej informacji.
Praca zmianowa,zarobki od 2000 tysięcy do 2500 to góra....umowa albo przez Firmę Grupa topex( stała pensja, stała umowa na minimum 5 lat bez żadnych umowy zlecenia chyba ze będziesz chciał pracować w soboty i niedziele) lub umowa przez agencję pracy ( najniższa krajowa + reszta na umowę zlecenie)
zdjecie uzytkownika
hura - 2015-02-24 18:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000- 2500 co to za śmieszna kwota wsadż sobie taką pensję w buty
niby Warszawa a płacą jak za zbieranie ziemniaków,w ochronie zarabiają więcej
a tylko śpią,TOPEX schodzi na psy i wcale mnie to nie dziwi z taką logistyką
zdjecie uzytkownika
ewka - 2015-03-20 10:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a czy na pakowaniu nadal pracuje taka wieśniara karolina czy ewelina już nie pamiętam, taka niska chuda mocno szczurowata ;D ?
zdjecie uzytkownika
bart - 2015-03-23 23:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawa to firma, która zwalnia ludzi po wielu latach pracy i wszyscy udają, że nic się nie stanęło - to trochę jak w polskiej piłce, podobieństwo poziomów
Naprawdę nie czujecie niesmaku?

Śmieszna to firma, w której prym wiodą ludzie odkrywający po raz drugi marki dawno już odkryte - i nikt nie widzi, że tego człowieka nie firma interesuje, a tylko budowanie własnego CV
Aż takie zaćmienie Was dopadło?

Smutne to, bo Właściciele firmy zawsze byli ludźmi na poziomie, szkoda, że tak wielką swobodę dali krótkim korpoludkom, gładkoustym karmicielom agencji

A Wam? Co Wam może zrobić korpoludek?
Zabrać może tylko tyle, ile sami oddacie
zdjecie uzytkownika
raper - 2015-03-24 07:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bart - 2015-03-23 23:36:10]:
To jest szok i niedowierzanie, bo chyba wiem o kim mowisz... tez mnie zatkalo, nie tylko mnie...jest to zalosne, ciekawe jak dlugo wlasciciele pozwola na takie zarzadzanie...
zdjecie uzytkownika
wroc - 2015-03-27 21:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [raper - 2015-03-24 07:38:30]:
Tak długo jak cyfra się będzie zgadzać, skąd mają wiedzieć, że Topex już nie ustawia rynku tylko kopiuje Profix i Yato?

Skąd mają wiedzieć przecież rozdmuchany marketing nawet bąka nie puści bez agencji a jak już puszcza to tylko w formie prezentacji ppt

A że bąki są kosztowne to i marże coraz mniejsze, zawsze można trzepnąć śpiewkę o konkurencji, kryzysie, itd
zdjecie uzytkownika
Pssst - 2015-04-20 15:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nadal pracuje szczurowata;) kojarzę takową z widzenia. Łyka każdą ściemę jak pelikan i rozdmuchuje po wszystkich z którymi rozmawia...

Co do firmy to oczywiście, że schodzi na psy...
Zwalniają pracowników z umowami po to aby zatrudnić za miesiąc Ukraińców z agencji za 8zł/h...

Ludzie poważni i myślący logicznie coraz to bardziej czują się nie szanowani.

Nie wspomnę już nawet o kadrze kierowniczej. Ręka rękę myje... Poza tym to wiadomo... interes rodzinny. Nie muszę tłumaczyć o co chodzi. Układy i układziki. Kierownik magazynu wraz ze swoim szwagrem kierownikiem zmiany.
Słabo to wygląda jeśli chodzi ogólnie o uczciwość.

Co do pensji to nie powala. Dyrekcja uważa tą firmę za jedną z większych w Europie a płacą jak w lidze magazynków spożywczych...
Za to samochodów służbowych nie brakuje. Wiadomo że utrzymanie i tankowanie na koszt firmy.

Znajomemu pracy raczej bym tu nie załatwił. A na pewno nie w tym momencie. Kiedyś owszem. Było lepiej. No i może coś się jeszcze zmieni.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TOPEX, Sp. Z.O.O

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TOPEX, Sp. Z.O.O?
Zadaj pytanie
alert