Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TOPEX, Sp. Z.O.O

Pracowałeś w firmie TOPEX, Sp. Z.O.O i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 20:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu uważanie że przydały by sie zwolnienia w Topex? dobór pracowników jest aż na tak słabym poziomie?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-06 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w TOPEX, Sp. Z.O.O Warszawa dają narzędzia pracy?
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2013-07-06 19:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak oczywiście jesteśmy wyposażeni we wszystko co jest nam potrzebne do pracy,ubrania,nożyki itp.Jak każda firma ma swoje wzloty i upadki,ludzie są różni ale na warunki pracy i pensje ludzie nie powinni narzekać bo czasy są trudne a firma stara się jak może.Przestańcie narzekać na coś na co oni nie mają wpływu.Z roku na rok jest coraz lepiej i nie oszukujmy się mało nie zarabiamy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-26 00:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik czy firma TOPEX Sp.z.o.o daje możliwości rozwoju dla swoich pracowników? czy po dłuższym czasie pracy można tam zarabiać więcej niż na początku?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-27 01:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki i zmiana stanowiska pracy jest zalezna od tego na jakim stanowisku obecnie jestesmy,ale tak jak najbardziej jest mozliwosc zmiany stanowisk ale to juz jets zalezne od nas samych,ciagle sa nowe wolne etaty i rekrutacja wewnetrzna,kazdy chetny moze sie zglosic i probowac....zalezy to od naszych umiejetnosci....oczywiscie ze sa podwyzki ale trzeba sie o nie starac,pytac i pracowac sumiennie...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-27 10:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki i awans tak? Jak najbardziej? Owszem, jeśli ma się odpowiednie znajomości i układy. Po 10-15 latach dobrzy pracownicy zarabiają tyle samo, albo nawet mniej. I Ci dobrzy pracownicy mają małe szanse na awans, bo są zbyt dobrzy, by ich oddać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-22 17:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik a jak wygląda sprawa wynagrodzenia w firmie TOPEX SP.Z.O.O? czy pieniądze są wypłacane na czas?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-08-22 20:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, regularnie, bez opóźnień i problemów
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-08-24 10:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie nie awansowałem,nie jestem zatrudniony przez znajomego,nie posiadam żadnej rodziny w tej firmie...Po porostu sądzę że wynagrodzenie jest w porządku,praca również,pracownicy są różni jak w każdej firmie,ale kierownicy są tu tacy jak w innych firma...Czego wy się spodziewacie?Piszecie że zatrudniają żony itp. ale czy to zle?Twierdzicie że są tam sami znajomi,rodzina czyli wniosek jest jeden,firma jest tak dobra że polecacie ją innym np.najbliższym....

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 23:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto może mi udzielić informacji czy w firmie TOPEX SP.Z.O.O jest szansa aby być zatrudnionym na podstawie umowy o pracę?
zdjecie uzytkownika
PH - 2013-08-29 17:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak. Ja mam umowę od samego początku. Bez żadnej ściemy.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 12:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, a na jakie zarobki mogą u was liczyć PH
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-10-12 19:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poczekajcie jeszcze trochę a zobaczycie co znaczy umowa o pracę w śmiesznej GRUPIE TOPEX bo dla mnie nic z dnia na dzień mogą cię wywalić a [usunięte przez moderatora] magazynu to marionetka [usunięte przez moderatora] któremu mam nadzieję że też się noga niedługo powinie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-10-17 20:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Jak w każdej firmie są różni ludzie, zależy w jakim dziale i na kogo się trafi.
zdjecie uzytkownika
. - 2013-11-25 23:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracodawca godny polecenia.!
zdjecie uzytkownika
Tina - 2014-01-16 15:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2013-07-27 10:47:19]:
Guzik prawda ... ja awansowałam w Topex po 6 mc pracy i wcale nie miałam układów. Przyjechałam zupełnie z innego miasta i byłam rekrutowana przez firmę zewnętrzną. Jak ktoś nie chce albo nie umie awansować to niech nie zwala na firmę albo niech zmieni pracę!
zdjecie uzytkownika
kodak - 2014-06-26 23:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tina - 2014-01-16 15:08:20]:
ale nadal pracujesz właśnie tutaj w Topexie? czy Twoją przygoda z nimi już niestety się skończyła ?
zdjecie uzytkownika
ambitny - 2014-08-28 20:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jakie auto ma PH (jaka marka, osobowe czy wan?), jakie zarobki?
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-09 12:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Polecacie TOPEX? Moze chociaz macie informacje, czy maja biuro w Warszawie? Nie wiem, czy warto tam aplikowac? Slyszalem, ze jest mozliwosc szybkiego awansu, jesli sie nie mijasz od pracy i wykazujesz duzo checi. Wiem, ze zaraz uslysze, ze "to wszedzie tak jest", ale wlasnie nie koniecznie, dlatego dajcie jakies info
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-28 18:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"W Grupie Topex uważamy, że podstawą efektywnej pracy i zaangażowania jest dobra atmosfera i wsparcie współpracowników. Wierzymy, że pożądane efekty możemy osiągnąć wyłącznie pracując jako zespół, szanując się nawzajem i dokonując odpowiedzialnych wyborów" Potwierdzacie to, co jest napisane na głównej stronie?
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-12 14:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, te hasła brzmią tak strasznie banalnie, wręcz sztampowo.. i nie wiem czy to prawda czy nie, ale wiem jedno - nie budzą one we mnie pozytywnych uczuć czy zaufania. w ogóle byłoby dobrze, gdyby firma chciała zmienić odrobinę swoją stronę internetową, bo i mało na niej się dzieje i grafikę mogliby poprawić też.
zdjecie uzytkownika
kodak - 2014-12-09 04:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto jak tam same głąby a zarządza nimi nie lepszy dyr.logistyki,który patrzy jakby tu jeszcze zakombinować
zdjecie uzytkownika
suzi - 2015-01-11 15:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kodak - 2014-12-09 04:48:34]:
gdyby to były same głąby to siedziały by teraz w domu i nic nie robiły , a tak to przynajmniej starają się swojemu życiu jakoś dopomóc. Wśród moich znajomych Topex ma całkiem dobrą renomę. Zastanawiałem się sam nad pracą tutaj, ale najpierw potrzebuję informacji choćby o tym na jaką kasę można tu liczyć?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-12 18:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
To wszystko jest zależne od stanowiska.Jeśli chodzi o ludzi z magazynu to każdy ma inną wdl. zaslug....Co konkretnie Cię interesuje?
Jeśli chodzi o opinie tu to fakt jest że są podzielone jak w kazdej firmie znajdzie sie nie jedna osoba której "cos" nie pasuje...

pozdrawiam.
Aktualny zadowolony pracownik
zdjecie uzytkownika
hura - 2015-01-25 21:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szukam pracy i nie wiem jak mam postrzegać tą firmę, wysyłać CV czy też nie....Jak jest na dzień dzisiejszy,jak można opisać atmosferę pracy w firmie i jak wyglada sprawa związana z rozmową kwalifikacyjną czy istnieje wspolpraca solidna pomiedzy pracownikem a pracodawca i wspolpracownikami mozna liczyc na pomoc dziekuje
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-09 14:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi chodzi najbardziej o dział logistyki u nich, jak sprawa wygląda w tym temecie ktoś wie? intereują mnie przede wszystkim zarobki i co taka osoba miałaby robić czyli jakieś obowiązki już onkretne, które jakoś trzeba wypracować, to bym już wybadał co robiłem, na czym się znam, a na czym nie i ocenię czy warto w ogóle wysyłać im moje CV.
zdjecie uzytkownika
======-===Tom - 2015-02-23 18:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hello, czy może ktoś skomentować swoje miejsce pracy ( TOPEX, Sp. Z.O.O) ? Interesują mnie zarobki, bo w obecnej pracy nie mogę liczyć na wiele a rodzina mi się powiększa. Nowa praca najczęściej wiąże się z ciekawymi wyzwaniami, wyższym wynagrodzeniem i bardziej prestiżowym stanowiskiem. Na co moge więc liczyć w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-23 23:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Proszę o bardziej szczegółowe dane.O jakie stanowisko chciałbyś się ubiegać,jakie masz wykształcenie itd.
Jeśli chodzi o prace na magazynie jako pracownik " fizyczny" to mogę udzielić Ci więcej informacji.
Praca zmianowa,zarobki od 2000 tysięcy do 2500 to góra....umowa albo przez Firmę Grupa topex( stała pensja, stała umowa na minimum 5 lat bez żadnych umowy zlecenia chyba ze będziesz chciał pracować w soboty i niedziele) lub umowa przez agencję pracy ( najniższa krajowa + reszta na umowę zlecenie)
zdjecie uzytkownika
hura - 2015-02-24 18:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
2000- 2500 co to za śmieszna kwota wsadż sobie taką pensję w buty
niby Warszawa a płacą jak za zbieranie ziemniaków,w ochronie zarabiają więcej
a tylko śpią,TOPEX schodzi na psy i wcale mnie to nie dziwi z taką logistyką
zdjecie uzytkownika
ewka - 2015-03-20 10:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a czy na pakowaniu nadal pracuje taka wieśniara karolina czy ewelina już nie pamiętam, taka niska chuda mocno szczurowata ;D ?
zdjecie uzytkownika
bart - 2015-03-23 23:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ciekawa to firma, która zwalnia ludzi po wielu latach pracy i wszyscy udają, że nic się nie stanęło - to trochę jak w polskiej piłce, podobieństwo poziomów
Naprawdę nie czujecie niesmaku?

Śmieszna to firma, w której prym wiodą ludzie odkrywający po raz drugi marki dawno już odkryte - i nikt nie widzi, że tego człowieka nie firma interesuje, a tylko budowanie własnego CV
Aż takie zaćmienie Was dopadło?

Smutne to, bo Właściciele firmy zawsze byli ludźmi na poziomie, szkoda, że tak wielką swobodę dali krótkim korpoludkom, gładkoustym karmicielom agencji

A Wam? Co Wam może zrobić korpoludek?
Zabrać może tylko tyle, ile sami oddacie
zdjecie uzytkownika
raper - 2015-03-24 07:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bart - 2015-03-23 23:36:10]:
To jest szok i niedowierzanie, bo chyba wiem o kim mowisz... tez mnie zatkalo, nie tylko mnie...jest to zalosne, ciekawe jak dlugo wlasciciele pozwola na takie zarzadzanie...
zdjecie uzytkownika
wroc - 2015-03-27 21:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [raper - 2015-03-24 07:38:30]:
Tak długo jak cyfra się będzie zgadzać, skąd mają wiedzieć, że Topex już nie ustawia rynku tylko kopiuje Profix i Yato?

Skąd mają wiedzieć przecież rozdmuchany marketing nawet bąka nie puści bez agencji a jak już puszcza to tylko w formie prezentacji ppt

A że bąki są kosztowne to i marże coraz mniejsze, zawsze można trzepnąć śpiewkę o konkurencji, kryzysie, itd
zdjecie uzytkownika
Pssst - 2015-04-20 15:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nadal pracuje szczurowata;) kojarzę takową z widzenia. Łyka każdą ściemę jak pelikan i rozdmuchuje po wszystkich z którymi rozmawia...

Co do firmy to oczywiście, że schodzi na psy...
Zwalniają pracowników z umowami po to aby zatrudnić za miesiąc Ukraińców z agencji za 8zł/h...

Ludzie poważni i myślący logicznie coraz to bardziej czują się nie szanowani.

Nie wspomnę już nawet o kadrze kierowniczej. Ręka rękę myje... Poza tym to wiadomo... interes rodzinny. Nie muszę tłumaczyć o co chodzi. Układy i układziki. Kierownik magazynu wraz ze swoim szwagrem kierownikiem zmiany.
Słabo to wygląda jeśli chodzi ogólnie o uczciwość.

Co do pensji to nie powala. Dyrekcja uważa tą firmę za jedną z większych w Europie a płacą jak w lidze magazynków spożywczych...
Za to samochodów służbowych nie brakuje. Wiadomo że utrzymanie i tankowanie na koszt firmy.

Znajomemu pracy raczej bym tu nie załatwił. A na pewno nie w tym momencie. Kiedyś owszem. Było lepiej. No i może coś się jeszcze zmieni.
zdjecie uzytkownika
berjut - 2015-06-30 16:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś jeszcze potwierdzić, to, że zwalniają ludzi i w ich miejsca zatrudniają innych za stawki rzedu 8 złotych na godzinę. Ja rozumiem pewną potrzeba oszczędności, szukanie różnych rozwiązań, ale jednak po topex się tego zupełnie nie spodziewałem. Zwłaszcza, że ich produkty ciesza się sporym uznaniem.
zdjecie uzytkownika
andy - 2015-07-25 22:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To są same bzdury ,brednie Pan kierownik magazynu Pan logistyk Pan (usunięte przez administratora)to ludzie bardzo w porządku.Warunki pracy są dobre rzadko są tu zwolnienia chyba że z przyczyn pracownika zarobki nie najgorsze
zdjecie uzytkownika
maguś - 2015-07-30 19:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, jak pracownikowi nie chce się pracować, albo znalazł jakąś lepszą pracę to się zwolni, nikt nie mówił , że Topex ma najlepsze warunki, ale te warunki nie są złe, to na pewno należy podkreślić, jeśli zaś chodzi o samą pracę, to nie należy ona do złych, nikt nie narzuca tu swojego zdania i spokojnie można pracować.
zdjecie uzytkownika
psstek - 2015-08-01 10:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andy - 2015-07-25 22:14:29]:
człowieku gzie ty się uchowałeś taki naiwny i komu chcesz się podlizać????wiadomo przecież że dyro z kierownikiem magazynu to jedna lega ręka rękę myje a sam kierownik się obstawił tak rodzinką (szwagier - kier.zmiany a żona w transporcie pod odpowiednią opieką)normalnie firma rodzinna i kto im podskoczy jak prezesi się nie interesują losem zwykłych pracowników i mają ich gdzieś a to co wyprawiają i na co sobie pozwala logistyk z pracownikami(starych dobrych pracowników ze stałą umową przenosi na umowy śmieciowe agencyjne )to się w głowie nie mieści, nic dziwnego że przychodzą ukraińcy za 8zeta
zdjecie uzytkownika
babadok - 2015-08-07 11:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, potrzebuje zasiegnac infromacji o pracy PH ds RT, na jaka podstawe mozna liczyc, jakies sa narzedzia, czy pracodawca daje samochod? bo nigdzie nie moge znalezc info na ten temat a zostalem zaproszony na rozmowe o pracy i nie wiem czy warto tracic kase na paliwo pzdr
zdjecie uzytkownika
kodak - 2015-08-30 04:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy więcej nie zacznę pracy w firmie tylko po tym jak została mi ona zarekomendowana przez jednego ze znajomych. Tak miałem w poprzedniej firmie. Te z kolei sam sprawdziłem w kilku źródłach i się nie przeliczyłem. Dlatego też sam mogę Topexa polecać. Mają do zaproponowania obecnie pracę jako PH .
zdjecie uzytkownika
tapek - 2015-11-04 20:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do pracowników obecnych... czy w Topeksie dają opiekę medyczną typu luxmed, medicower? czy jest karta multisport?
zdjecie uzytkownika
makayla - 2015-11-05 00:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@kodak - ja również słyszałem, że bardzo jest polecane zatrudnienie u nich, więc wcale się nie dziwie Twojej opinii. Kiedyś to mieli oferty pracy na przedstawicieli handlowych, kupców czy młodszych menedżerów marki. Ktoś napisał, że zarobki nie sa najgorsze, to prawda, a atmosfera ulega poprawie, ale czy wypłata jest o czasie? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
cary - 2016-01-16 04:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypłaty są o czasie, nie musisz się o to martwić kochana :) a teraz poszukują do pracy dyspozytora i przedstawiciela handlowego, jak masz ochotę to startuj, bo dają dobre narzędzia dodatkowe i chyba można liczyć na auto
zdjecie uzytkownika
grzybek - 2016-01-18 12:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cary to oczywiste że jak wisi oferta zatrudnienia na przedstawiciela handlowego na całe zachodniopomorskie to naturalnym jest że oferują samochód pracownikom
zdjecie uzytkownika
moloko - 2016-01-20 12:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety @grzybek nie we wszystkich firmach jest to naturalne, na szczęście w topexie wiedzą że jak zadbają o komfort podróży pracownika to zwróci się to w dobrych wynikach sprzedaży.
zdjecie uzytkownika
Wigo - 2016-01-22 13:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No może i nie we wszystkich @moloko ale jednak przyjęte jest, że przedstawiciel handlowy dostaje samochód służbowy. Tutaj tylko kwestia taka czy będzie to jakis zabytek czy może też auto, które jeździ. No i z tego co mi wiaodmo samochody dla ph w Topexie są bardzo dobre i nowe. No w sumie się nie dziwię, bo kto by chciał robić interesy z kimś, kto przyjechał na spotkanie np. maluchem.
zdjecie uzytkownika
toawir - 2016-01-24 13:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@moloko, tutaj nie chodzi o komfort podróży, to normalne narzędzie pracy dl przedstawiciela handlowego i tyle. Jak patrze teraz na ogłoszenie, to jest także telefon. Wynagrodzenie tutaj jednak opiera sie głównie na prowizji.
zdjecie uzytkownika
norg - 2016-01-26 14:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak inaczej przedstawiciele mieliby być motywowani do pracy toawir? Narzędzia topexu są w miarę dobrej jakości także coś zawsze się ukręci, a jak ktoś już ma gadane to problemów na pewno nie będzie. Dodatkowym plusem jest niezła atmosfera.
zdjecie uzytkownika
krystian - 2016-02-08 10:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Chciałbym zapytać na jaką pensje mogą liczyć przedstawiciele handlowi w firmie Topex podstawa + prowizja oraz ogólnie o warunki pracy ponieważ widzę że jest kilka ofert
Z góry dzięki
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
areczek - 2016-02-08 11:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo ciekawe, nie wiedziałem, że Topex poszukuje pracowników. Tu kiedyś wrzucali swoje oferty, ale jak widać, wszystkie poznikały, może na innym forum takie znalazłeś. Słyszałem, że Topex to porządna i godna polecenia firma.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie TOPEX, Sp. Z.O.O!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TOPEX, Sp. Z.O.O

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert