Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TOPEX, Sp. Z.O.O

Pracowałeś w firmie TOPEX, Sp. Z.O.O i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nick - 2012-09-29 13:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To, że zwolnili serwisantów dla sieci i zatrudnili przez firmę pośrednictwa pracy z najniższą krajową, zasługuje na największy szacun. Handlowcy nawet z pełnymi premiami zarabiają gorzej niż magazynier w niejednej firmie. Zwolnienia znienacka - nieważne ile pracowałeś 3 miesiące czy 16 lat. Oczywiście z zachowaniem okresów wypowiedzenia. Polecam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-11-04 19:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie trochę szacunku do pracy i ludzi....Przestańcie oczerniać tą firmę,bo jak dla mnie nie ma w tej chwili podobnej firmy która dba tak o ludzi....nie zarabiamy zle,socjal jest ok,idą na ustępstwa,pensja dobra i na co wy tak narzekacie?wiem wiem mamy to w krwi..ale czy gdzieś wam będzie lepiej?jeśli tak to drzwi stoją otworem...zmieńcie pracę...
POZDRAWIAM AKTUALNY PRACOWNIK
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-11-04 22:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niezły lizus jesteś widzę z tego co słyszałem to premie teraz [usunięte przez moderatora] za co się da za jakieś wyimaginowane normy, pół minuty spóźnienia itd a biuro podwyżki i tacy lizusy jak ty a ci co pracowali i się starali to odpadli, powinno się oceniać za całokształt a nie za jakąś normę to nie wina tych ludzi, że nie zawsze da się ją zrobić chociaż się starali, ja byłem na skanerach i tam to jest pikuś w porównaniu z tym co jest na wydawkach im to dopiero postawili poprzeczkę masakra macie akord a kręgosłupy do wymiany za parę lat, czy wy nie widzicie,że góra was rąbie jak chce dla nich liczy się tylko kasa żeby z was mogli jak najwięcej ściągnać a wasze zdrowie i wysiłek na nic się nie zda a twój socjal już nie długo i to [usunięte przez moderatora], oszczędzają na was, dostajesz pare groszy bo rodziny z tego nie utrzymasz zniszczysz sobie zdrowie, pójdziesz na zwolnienie a jak wrócisz to cie zwolnią bo nie masz prawa chorować a tu co druga laska na macierzyńskim choć to jest typowe dostać umowe zajść w ciąże i pójść na zwolnienie i w taki sposób właśnie idą na łatwizne a inni codziennie w pracy, flaki sobie wypruwają i co miesiąć pensja w dół taka logika na tym świecie, na jakimś zebraniu dyrektorzy powiedzieli,że jest fajnie, że dzięki ludziom te sukcesy a wypowiadając te słowa myśleli sobie ,, mamy was gdzieś jesteście tylko tanią siłą roboczą, nabijacie nam kieszenie a firma będzie rosła\" a wy dostaniecie pare groszy które wystarczą wam do połowy miesiąca ale dalej dajcie sie oszukiwać i w mawiać, że jest fajnie ja już nie mówię o podwyżkach bo za moich czasów ich nawet nie było ale po co upierdzielać z premi skoro firma zarabia miliony to co to dla nich jest te 200, 300 zł dla biednych ludzi, które żałują ale myśląc logicznie jak utną każdemu po 300 zł co miesiąc to będą mieli miliony na nowe inwestycje włąśnie tak was traktują. dlatego wyjeżdzam za granice bo w polsce już się nic nie zmieni!!
zdjecie uzytkownika
Pakownia - 2012-11-24 16:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w tej firmie jakiś czas w dziale konfekcjonowania i wcale nie jest tak źle. Jak się chce "przycwaniaczyć", pościemniać, to wiadomo, że pensja będzie mniejsza. Kierownicy wymagają od niektórych więcej, od innych mniej, ale uwzględniają to przy rozliczaniu wypłat. Brygadziści są po prostu ludźmi i jak się z nimi szczerze porozmawia, bez problemu można znaleźć wyjście z każdej sytuacji; widzą, jeśli ktoś gra fair i szanują to. Owszem, zdarzają się sytuacje absurdalne, jak w każdej firmie. Jednak nie jest to nagminne, i nie odbija się na wszystkich pracownikach. Jeśli ktoś nie stara się, nie szanuje przełożonych i innych pracowników, nie wykonuje poleceń - nic dziwnego, że zostaje zwolniony. A atmosferę w pracy tworzymy sami, więc czego oczekujemy w takiej sytuacji od pracodawcy? Sami tworzymy ten wyścig szczurów, bezsensowny i nikomu niepotrzebny. Góra tak naprawdę ma gdzieś nasze indywidualne wyniki, interesują ich wyniki zespołu. A jeśli zespół ze sobą nie współgra - to wyniki będą gorsze. Proste i logiczne.
Więc zanim zaczniecie obwiniać wszystkich dookoła, spróbujcie najpierw zmienić własny stosunek do pracy i podejście na mniej egoistyczne. Jeśli coś ma być zrobione szybko, to podzielmy się pracą i razem zamknijmy to, co potrzeba, a nie odpychajmy od siebie to, co niewygodne.
zdjecie uzytkownika
aktualny pracownik - 2012-11-24 19:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak najbardziej podpisuje się pod poprzednikiem/niczką...To my tworzymy atmosferę,brygadziści nie wymagają więcej niż powinni,a ludzie są szanowani jak sami się szanują...Jeśli chodzi o pensje,umowy itp. to trzeba się starać,jeśli ktoś pracuje długo,starannie i nie ma mu się co zarzucić to dostanie umowę itd.nie zwolnią go...
zdjecie uzytkownika
pracujący - 2012-11-24 19:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A JA MAM PRETENSJE ZE TOPEX NIE DAJE WSZYSTKIM UMOW...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 20:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu uważanie że przydały by sie zwolnienia w Topex? dobór pracowników jest aż na tak słabym poziomie?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-06 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w TOPEX, Sp. Z.O.O Warszawa dają narzędzia pracy?
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2013-07-06 19:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak oczywiście jesteśmy wyposażeni we wszystko co jest nam potrzebne do pracy,ubrania,nożyki itp.Jak każda firma ma swoje wzloty i upadki,ludzie są różni ale na warunki pracy i pensje ludzie nie powinni narzekać bo czasy są trudne a firma stara się jak może.Przestańcie narzekać na coś na co oni nie mają wpływu.Z roku na rok jest coraz lepiej i nie oszukujmy się mało nie zarabiamy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-26 00:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik czy firma TOPEX Sp.z.o.o daje możliwości rozwoju dla swoich pracowników? czy po dłuższym czasie pracy można tam zarabiać więcej niż na początku?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-27 01:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki i zmiana stanowiska pracy jest zalezna od tego na jakim stanowisku obecnie jestesmy,ale tak jak najbardziej jest mozliwosc zmiany stanowisk ale to juz jets zalezne od nas samych,ciagle sa nowe wolne etaty i rekrutacja wewnetrzna,kazdy chetny moze sie zglosic i probowac....zalezy to od naszych umiejetnosci....oczywiscie ze sa podwyzki ale trzeba sie o nie starac,pytac i pracowac sumiennie...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-27 10:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki i awans tak? Jak najbardziej? Owszem, jeśli ma się odpowiednie znajomości i układy. Po 10-15 latach dobrzy pracownicy zarabiają tyle samo, albo nawet mniej. I Ci dobrzy pracownicy mają małe szanse na awans, bo są zbyt dobrzy, by ich oddać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-22 17:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik a jak wygląda sprawa wynagrodzenia w firmie TOPEX SP.Z.O.O? czy pieniądze są wypłacane na czas?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-08-22 20:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, regularnie, bez opóźnień i problemów
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-08-24 10:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie nie awansowałem,nie jestem zatrudniony przez znajomego,nie posiadam żadnej rodziny w tej firmie...Po porostu sądzę że wynagrodzenie jest w porządku,praca również,pracownicy są różni jak w każdej firmie,ale kierownicy są tu tacy jak w innych firma...Czego wy się spodziewacie?Piszecie że zatrudniają żony itp. ale czy to zle?Twierdzicie że są tam sami znajomi,rodzina czyli wniosek jest jeden,firma jest tak dobra że polecacie ją innym np.najbliższym....

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 23:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto może mi udzielić informacji czy w firmie TOPEX SP.Z.O.O jest szansa aby być zatrudnionym na podstawie umowy o pracę?
zdjecie uzytkownika
PH - 2013-08-29 17:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak. Ja mam umowę od samego początku. Bez żadnej ściemy.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 12:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, a na jakie zarobki mogą u was liczyć PH
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-10-12 19:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poczekajcie jeszcze trochę a zobaczycie co znaczy umowa o pracę w śmiesznej GRUPIE TOPEX bo dla mnie nic z dnia na dzień mogą cię wywalić a [usunięte przez moderatora] magazynu to marionetka [usunięte przez moderatora] któremu mam nadzieję że też się noga niedługo powinie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-10-17 20:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Jak w każdej firmie są różni ludzie, zależy w jakim dziale i na kogo się trafi.
zdjecie uzytkownika
. - 2013-11-25 23:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracodawca godny polecenia.!
zdjecie uzytkownika
Tina - 2014-01-16 15:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2013-07-27 10:47:19]:
Guzik prawda ... ja awansowałam w Topex po 6 mc pracy i wcale nie miałam układów. Przyjechałam zupełnie z innego miasta i byłam rekrutowana przez firmę zewnętrzną. Jak ktoś nie chce albo nie umie awansować to niech nie zwala na firmę albo niech zmieni pracę!
zdjecie uzytkownika
kodak - 2014-06-26 23:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tina - 2014-01-16 15:08:20]:
ale nadal pracujesz właśnie tutaj w Topexie? czy Twoją przygoda z nimi już niestety się skończyła ?
zdjecie uzytkownika
ambitny - 2014-08-28 20:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jakie auto ma PH (jaka marka, osobowe czy wan?), jakie zarobki?
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-09 12:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecacie TOPEX? Moze chociaz macie informacje, czy maja biuro w Warszawie? Nie wiem, czy warto tam aplikowac? Slyszalem, ze jest mozliwosc szybkiego awansu, jesli sie nie mijasz od pracy i wykazujesz duzo checi. Wiem, ze zaraz uslysze, ze "to wszedzie tak jest", ale wlasnie nie koniecznie, dlatego dajcie jakies info
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TOPEX, Sp. Z.O.O
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x