brak logo

Palisander

Białystok

Opinie o Palisander

osoba po rozmowie kwalifikacyjnej 2011-03-25 09:16
Tak jak wszystkie firmy na Podlasiu przyszłym pracownikom z wyższym wykształceniem po kilkumiesięcznym stażowym za 700 zł oferuje 1000 zł z groszami. A niestety za 1100 pracuje u mnie sprzątaczka na osiedlu... i nie wiem czy ma nawet średnie.
Podlaska niewolnicza rzeczywistość doprowadzająca nawet nie do łez, ale do śmiechu że szukają takich naiwniaków!!!
2
on 2011-03-25 09:22
taa, też się nieźle później w domu uśmiałem, kolejna [usunięte przez moderatora] podlaska firma
3
aaa 2012-10-15 13:31
odswiezam temat. jak obecnie przedstawia sie praca w firmie?
kiks 2013-04-04 12:22
Zarobki może nie powalają, ale nie oszukujmy się w Białymstoku ciężko o wysokie zarobki na poziomie np. Warszawy. Czyli podsumowując podlaski standard. Pozytyw taki, że pensja zawsze na czas, a nawet przed czasem bo zgodnie z umową termin mają do 10, a kasa zawsze jest na koncie pierwszego dnia roboczego miesiąca. Poza tym nie ma ciągłego stresu i niewiadomej czy cię nie zwolnią. No chyba ze się sam postarasz.
1
Damian 2013-05-17 12:36
Zależy do którego działu trafisz. Zarobki dla magistra 1200zł na rękę. Atmosfera - czujesz że nic nie możesz, a roboty tyle że można by 24h
5
Anatol Puszczyglon 2014-09-22 13:32
Anonim, tak jest możliwość
1
inessq 2015-02-12 13:32
wybieram sie na staz finansowy do tej firmy, moze ktos moglby sie podzielic jakimis wskazowkami czy warto tam isc jak wyglada praca i czy oferuja zatrudnienie i jakie warunki ?/
1
gal anonim 2015-02-18 21:58
Masz na myśli staż z Urzędu pracy? Po takim stażu zawsze jest zatrudnienie.
Jak ktoś się sprawdza to raczej zostanie. Kasa na pewno nie powala, ale to tak jak wszędzie.
1
klara 2016-05-23 19:21
A na jakim stanowisku cię ta kasa interesuje? Kierunek umysłowy czy fizyczny?
1
Goryl 2016-06-20 19:59
kierunek fizyczny bo umysł coś nie tęgi, choć tam ponoć dyrektory same i też nie pokształcone wysoko
1
wiecznie zły chłop 2016-07-14 12:10
Jeśli chodzi o pracę jako magazynier, cóż kolorowo to nie jest czasem można się poczuć jak na budowie. Pada deszcz / śnieg słońce pali - pracujesz jak leje mocny deszcz to dają się czasem schować w jakieś zadaszenie by dalej jakoś w miarę pracować jeśli pada znośnie nazwijmy to " mżawką " to zakładasz płaszczyk i robisz w deszczu po 8 h minimum - można robić więcej jak kto chce. Umowa zlecenie na początek, umowa o pracę - musisz zdać egzamin z materiałoznawstwa co mnie rozśmieszyło bo poczułem się jak w szkole brakuje by jeszcze oceny wstawiali do dziennika za każdy dzień pracy. Do pracy przychodzisz 15 min przed 6 rano tylko po to by mieć przerwę praca za 9 zł z groszami , zakaz palenia w czasie pracy, zakaz trzymania przy sobie np kupka z kawą postawionego gdzieś pod ręką co dla mnie jest śmieszne to samo zjeść kanapkę między jednym asortymentem a drugim z tego co mi się o uszy odbiło nawet zdjęcie koszulki w upał jest karane, cóż tu więcej powiedzieć da się zasnąć nawet na stojąco oglądając każdy asortyment np podporę czy nakrętki. Atmosfera sztywna ale stabilna
1
magazynier 2016-07-15 19:49
jest.
2
3e4ry 2016-07-15 21:54
@magazynier no to cale szczescie lepiej sie upewnic bo wiadomo jak to jest w ogloszeniu czasem jest co innego i w rzeczywistosci tez niestety co innego ale tutaj widac ze faktycznie solidna firma jest
5
ciekawa 2017-08-02 09:26
Aktualnie poszukują Kierownika Działu Utrzymania Ruchu - ktoś wie co stało się z obecnym i z czym wiąże się tak naprawdę to stanowisko ?
Iza 2017-08-21 12:10
@ciekawa chyba już został nowy znaleziony. Ale teraz są poszukiwani pomocnicy magazyniera i KONSERWATOR SZALUNKÓW http://www.palisander.com.pl/kariera/. Firma Palisander oferuje satysfakcję z pracy, rozwój osobisty i jasną ścieżkę awansu. Czy są tu pracownicy tej firmy, którzy mogliby zweryfikować słowa pracodawcy? Pomogłoby to w podjęciu decyzji o aplikacji wielu osobom.
marcin 2017-09-09 06:56
proacowalem w kilku firmach, ta wypada najlepiej. wyplata zawsze na czas, na konto, zadnych "platnosci pod stolem". na swieta kilka zl tez wpadnie jako bonus.dodatkowo pracodawca wprowadzil teraz pakiety medyczne dla wszystkich. ja osobiscie polecam.
1
Iza 2017-09-14 08:58
@marcin masz rację to są dobre cechy pracodawcy. A czy inni pracownicy również są zadowoleni ze współpracy z Palisander? Możecie powiedzieć również o swoich doświadczeniach? Każda dodatkowa opinia może komuś pomóc w podjęciu decyzji o aplikacji.
Zostaw swoją opinię o Palisander - Białystok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Palisander