FAMUR SA
2 436 1025 5 1

Opinie o FAMUR SA

Filtruj opinie po kryteriach:

Kalin40
 Rekomendacja

Na jakie zarobki może liczyć monter w famurze ? I jak z pracą jest tam. Opłaca się przyjąć.

Pomocna?
TakNie
Aleksander
 Opinia
@Kalin40 16.06.2019 16:19

Firma FAMUR wymaga od potencjalnych kandydatów na stanowisko montera wykształcenia średniego technicznego umiejętność czytania rysunku technicznego oraz ogólnej wiedzy z budowy maszyn. Informacje te widnieją w obecnie aktywnym ogłoszeniu na to stanowisko. Widzę, że zainteresowało Cię to stanowisko, dlatego ciekawi mnie, czy spełniasz powyższe wymagania?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Skrawek
 Opinia

Mam dla Szanownych Państwa kilka pytań odnośnie pracy: Czy zatrudnienie jest bezpośrednio pod Famurem? Czy praca jako operator CNC jest trudna, ciężka? Może być osoba do przyuczenia? Jaka atmosfera panuje w pracy? Praca jest na 3 zmiany? Jakie wynagrodzenie na początek?

Pomocna?
Tak5Nie
Ktoś
 Opinia
@Skrawek 03.05.2019 19:21

Cześć- na ta chwile nie opłaca się pracować w famurze- wprowadzili dużo niekorzystnych zmian- do tego praca w weekendy, grafik na dwa miesiące. Jeśli jesteś singlem spoko, jeśli masz rodzine to cię żona z domu wyniesie. Z kim nie rozmawiam to każdy myśli o zmianie pracy. Żyjemy w czasach gdy pracowników brakuje i się o nich dba, a nie na odwrót...

Pomocna?
Tak5Nie
Laki
 Opinia
@Ktoś 12.05.2019 10:48

Masz mylne info kolego????

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia
@Ktoś 12.05.2019 10:48

Piszesz o jakichś niekorzystnych zmianach, jakie zaszły w firmie FAMUR - czy możesz napisać coś więcej na ten temat? Rozumiem, że masz jakieś porównanie - fajnie, gdybyś napisał o tym w tym wątku. To pewnie ciekawe dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy w firmie FAMUR.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kojot151
 Opinia

Zastanawia mnie co myślicie o dziale UR w kato?

Pomocna?
Tak1Nie1
Krufam+Nafam+zapomnialem
 Opinia
@Kojot151 12.10.2018 18:47

chyba wlasciciel zaplacil za usuniecie zlych opini na (usunięte przez administratora) gdyz zniknal caly watek dot pracy w tej wspanialej firmie

Pomocna?
Tak6Nie
RFS
 Opinia
@Krufam+Nafam+zapomnialem 16.10.2018 13:07

Jako informatyk uważam, że jest to świetny pomysł na biznes. Założyć stronę z opiniami o pracodawcach, a potem zbierać od właścicieli PLN'y za usunięcie niepochlebnych. Dzięki. Rozważę to.

Pomocna?
Tak7Nie
Malarz
 Opinia
@RFS 16.10.2018 23:47

Jako malarz uważam, że się mylisz. Dlaczego pracodawcy, który zatrudnia ponad tysiąc ludzi miałoby zależeć na tym jakie są o nim opinie wśród pracowników? Większość z tych osób, które narzekają i tak zostaną w famurze. Druga część i tak do famuru przyjdzie, tylko dlatego, że jest to moloch jeśli chodzi o przemysł ciężki i na pewno lepiej wygląda kilka lat pracy w Famurze niż w garażu wujka Sama. To nie jest mechanik, który żyje z klientów jednostkowych i dla którego każda opinia może być niszcząca.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krufam+Nafam+cos tam 3 bylo
 Opinia
@Krufam+Nafam+zapomnialem 16.10.2018 13:07

sorry pomylilem sie sa opinie dalej tylko serwery daja d...y

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krufam+Nafam+cos tam 3 bylo
 Opinia
@RFS 16.10.2018 23:47

pomysl bardzo dobry tylko serwery musza byc za granica bo tak to policja oraz inne sluzby beda non-stop gnebic bo ludzie sa imbecylami i sie z imienia i nazwiska przezywaja

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Raflik 18
 Opinia
@Malarz 17.10.2018 07:28

Witam mam pytanie podobno są przyjęcia malarzy jakie warunki ile można wyciągnąć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia
@Raflik 18 02.01.2019 18:12

Ok 16/17 brutto

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia
@RFS 16.10.2018 23:47

Czasami jeszcze specjalnie dodawaj negatywne komentarze, szantażując pracodawcę że jak nie wykupi to nic z tym nie da rady zrobic.

Pomocna?
TakNie
Anonim
 Opinia

WITAM ILE MOŻE ZAROBIC SPAWACZ MAG POZDRAWIAM

Pomocna?
Tak1Nie
Karolina
 Opinia
@Anonim 29.05.2019 15:41

Nie wiem, ile dokładnie zarabia osoba na stanowisku spawacza MAG w FAMUR. Ale znalazłam na ich stronie informacje, że swoim pracownikom zapewniają: pakiet socjalny, kartę sportową, specjalistyczne szkolenia, pakiet medyczny i wiele innych. Tutaj znajdziesz więcej przydatnych informacji: https://famur.com/kariera/ Dostałeś już może propozycję pracy w tej firmie, czy poczekasz z aplikowaniem, aż dowiesz się wszystkiego o tym pracodawcy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonimowy
 Opinia

Witam, jakie stawki na początek dla serwisantów?

Pomocna?
Tak3Nie
Karolina
 Opinia
@Anonimowy 19.05.2019 09:21

Musimy cierpliwie poczekać aż jakiś obecny pracownik firmy FAMUR przekaże Ci informacje, dotyczące tamtejszego wynagrodzenia dla serwisantów. Widziałam na ich stronie: https://famur.com/kariera/dolacz-do-nas/ , iż poszukują aktualnie Serwisantów urządzeń górniczych przodkowych, a także Serwisantów pod ziemią. Które z tych stanowisk Cię w większym stopniu interesuje?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Misiu
 Opinia
@Anonimowy 19.05.2019 09:21

5500-6500 brutto zależnie od kwalifikacji

Pomocna?
Tak1Nie
Ramzes
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam. Ostatnio widziałem ogłoszenie na bilbordzie budynku ze przyjmują do pracy. Ktoś interesował się pracą tam? Może ktos pracujący wypowie się rzetelnie na temat warunków, stawek itp. Proszę o informacje , pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie
Ktoś
 Opinia
@Ramzes 16.04.2019 19:43

Jeśli jesteś zdolny szukaj dalej ????‍♀️

Pomocna?
TakNie
MAG 135
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam. Pytania do spawaczy: - czy pośrednicy są w firmie? - spawacz na DG ile może zarobić 160 g. - namiary na pośrednika dobrego można prosić poz.

Pomocna?
Tak3Nie
Nikii
 Opinia

Dziwna firma każda cały czas karzą sprzątać a jak już przyjdzie do pracy to masz tak pracować żeby nie na brudzić ¿¿¿ale gdy nie da się inaczej ¿¿¿ więcej sprzątania niż pracy do której się przyjmujesz. Zakład cały o kamerowany jak mennica kamera nawet patrzy nawet jadalnię. Dziwna firma jak ktoś ma zapędy na sprzątanie to polecam -ja podziękowałem.

Pomocna?
Tak5Nie
nowy
 Opinia
@Nikii 11.04.2019 09:52

to ile za te sprzatanie tam płacą?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawy
 Opinia

Witam ostatnio pojawiły się oferty pracy we Farancji pod ziemią kombajniści ,górnicy itp czy ktoś coś wie na ten temat ? Czy warto się tym zainteresować . Jakieś opinie ? Próbowałem się skontaktować z firmą ale cały czas tylko sekretarka z wyborem języka i dalej nic.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia
@Ciekawy 07.03.2019 15:17

możesz bezpośrednio kontaktować się z kadrami (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
elmutek
 Opinia

Panowie i Panie , proszę o prawdziwe info, na jakie wynagrodzenie można liczyć jako serwisant ?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Malarz
 Opinia
@elmutek 18.07.2018 15:59

Nie wiem jak w tej chwili, ale z tego co pamiętam mieli po 3-4.5 , ale musisz wiedzieć, że jesteś wtedy wołem, który ma być wyeksploatowany do upadku. Jedno z bardziej niewdzięcznych stanowisk.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hajer ze Staszica
 Opinia
@Malarz 31.07.2018 21:23

Lekko 5k można mieć przy 10 zjazdach i średnio 10-15 nadgodzinach.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ByłySerwisant
 Opinia
@Hajer ze Staszica 17.11.2018 20:38

Potwierdzam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia
@Hajer ze Staszica 17.11.2018 20:38

Wspominasz o nadgodzinach - czy są one wymagane przez pracodawcę, czy może jedynie dla chętnych osób? Napisz proszę, czy stawka jest wtedy wyższa i bardziej korzystna dla pracownika. A czy mógłbyś wyjaśnić również, o jakich konkretnie zjazdach mówisz? Pamiętaj, że zaglądają tu osoby, które dopiero poszukują pracy, dla nich taka informacja nie jest jasna. Czy ogólnie jesteś zadowolony z warunków zatrudnienia w FAMUR?

Pomocna?
TakNie1
j.
 Opinia
@Hanna 20.01.2019 12:50

pytasz co to zjazdy to chyba lepiej ogrodnictwo.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Takisobie
 Opinia
@j. 12.02.2019 18:26

Bystrzacho,ta pani jest tylko moderatorem tego forum.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mariolka
 Opinia

Witam, Chciałbym zasięgnąć opinii na temat Pani B.Z odpowiedzialnej za obszar finansów Famur. Jakim jest przełożonym - można liczyć na jej wsparcie czy raczej odwrotnie ?

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gosc
 Opinia
@Mariolka 08.11.2018 18:16

Na wsparcie nie masz co liczyc - same asapyi zero komunikatywnosci.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:)
 Opinia
@Mariolka 08.11.2018 18:16

Wymagająca, mądra, wzbudza szacunek, kobieta z klasą. Da się lubić, tylko trzeba znaleźć do niej właściwe podejście. Bardzo miło wspominam pracę z panią prezes.

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gosc
 Opinia
@:) 24.01.2019 22:31

Nie zgadzam sie z ta opinia, zastanow sie dlaczego pion finansowy ma taka rotacje pracownikow.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia
@Gosc 29.01.2019 00:17

FAMUR wspiera poszerzanie wiedzy również przez dofinansowywanie nauki na studiach licencjackich, inżynierskich, magisterskich, podyplomowych, czy nawet MBA. Wydajesz się osobą, która dobrze zna firmę, więc może napiszesz, jak odbywa się to w praktyce? Jakie wymagania należy spełnić, aby otrzymać te dofinansowanie? Czy każda osoba może się o nie starać, czy tylko wybrane osoby?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
teo

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

prężna solidna i biska lokalizacja za wsze chciałem tam pracować

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Czy ktoś wie ile zarabiają pracownik serwisu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
krufam
 Opinia
@anonymous 18.09.2018 11:44

zapytaj sie jeszcze 7 razy to bedzie razem 10 i wowczas moze ktos ci odpowie a tak na powaznie wyslij cv, idz na rozmowe, zatrudnij sie to sie dowiesz a nie pytaj sie glupkowato

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@krufam 19.09.2018 07:03

No toto wypowiedź godna ciebie. Dzięki za głupotą odpowiedź :)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ogarnijcie się ludzie
 Opinia
@anonymous 19.09.2018 10:52

Jaką głupią odpowiedź, połowa pytań to o zarobki i jaka praca. Właśnie na rozmowie się wszystkiego dowiecie. Poczytajcie jeszcze parę głupich opinii i kolejna w miarę dobra firma do której nie wyślecie CV. Bo wolicie czytać pierdoły w internecie i rzucać się o jakieś usunięte komentarze. I to ludzie jak sądzę z wykształceniem i doświadczeniem zawodowym.

Pomocna?
TakNie
Antoni
 Opinia
@Ogarnijcie się ludzie 11.01.2019 10:17

Masz inne zdanie na temat pracy w firmie FAMUR od tego, co zostało przedstawione w tym wątku? Ja chciałbym dowiedzieć się, jak przebiega rozmowa rekrutacyjna do pracy w tej firmie? Składa się ona z jednego etapu, czy może należy również rozwiązać test sprawdzający naszą wiedzę teoretyczną? Mam nadzieję, że uzyskam od Ciebie odpowiedź na to pytanie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia

Witam A jaka stawkę może liczyć operator maszyn?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Raflik 18
 Opinia

Witam podobno są przyjęcia malarzy jakie warunki jaka płaca

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pytający88888
 Opinia

Witam. Zauważyłem ze cały czas pojawia się ogłoszenie na technologa. Taka rotacja na tym stanowisku? Nadmiar obowiązków? Wielkie oczekiwania? Kasa?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Pytający88888 04.11.2018 13:04

Również jestem zainteresowany tą opinią, ale również ogólnie jakie zarobki jako technolog i pokrewne w dziale technicznym.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jacek
 Opinia

Chciałbym się podzielić moją opinią z właścicielem lub osobą odpowiedzialną za magazyn w Waszej Firmie na Boya Źeleńskiego. Jestem kurierem i cyklicznie dostarczam do Was towar. Niestety muszę z przykrością stwierdzić, że mam dość niemiłe relacje z pracownikami magazynu. Osoby te są zawsze bardzo "zapracowane, zajęte" i trzeba się naprawdę uzbroić w cierpliwość, żeby rozładować przywieziony towar. Jak każdy kurier jestem rozliczany z dowiezionego towaru i chciałbym zrobić to możliwie szybko, lecz pracownicy magazynu zdaje się, że robią się wyjątkowo złośliwi gdy chcemy ich trochę pospieszyć. Sytuacja taka zdarza mi się praktycznie za każdym razem. Nadmieniam, że magazyn na Armii Krajowej działa bez zarzutu i można tam spotkać ludzi uśmiechniętych i życzliwych.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zawsze Uśmiechnięty )))))))
 Opinia
@Jacek 08.11.2018 18:14

Dzięki !!!! Uśmiechnięty z Armii Krajowej 51 :)))))))

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rudi
 Opinia

UR to jeden wielki cyrk zapraszamy

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szpak12
 Opinia
@Rudi 07.11.2018 01:34

Dlaczego tak uważasz? Chyba w głównej siedzibie jest najlepsze ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
.joł.
 Opinia

Jaka płaca na stanowisku operatora CNC?

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Typo
 Opinia

Jakie sa zarobki na stanowisku kontrolera jakosci? Prosze o konkretna odpowiedz. Dzieki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pele
 Opinia
@Typo 08.07.2018 02:18

Bardzo rozpięte - z tego co się orientuję to od 2200zł netto do około 4k zł, ale nie wiem jak tam ma kierownik i Ci wyżej.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Pele 22.08.2018 21:11

4k chyba zartujesz pracownik z 25letnim stazem z nadgodzinami wyciaga max 3,5k

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pele
 Opinia
@anonymous 13.09.2018 08:45

To, że ma 25 lat stażu i doświadczenie wcale nie znaczy, że ma najwyższą stawkę. Weź pod uwagę jego przyzwyczajenie do tępa pracy oraz prawie zerową znajomość komputera nie mówiąc już o innych czynnikach i przyzwyczajeniach i nie robić przykrości tu wieloletnim pracownikom.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bbbaaaassssseee
 Opinia

Jak tam mają się pracownik serwisu czy ktoś może opisać

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Bbbaaaassssseee 10.09.2018 12:12

Czy ktoś coś wie o pracownikach serwisu i ile zarabiają

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Igor
 Opinia

Może zamiast tak narzekać bez końca to porozmawiamy o zaletach firmy? Może ktoś słyszał , że FAMUR to wielokrotnie nagradzana z różnych tytułów firma? Nikt na siłę nie trzyma w firmie i zawsze można zamieć na inną tylko bez gwarancji , że będzie lepiej !

Pomocna?
Tak16Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Malarze
 Opinia
@Igor 18.10.2017 18:37

Powiedz mi co pracownika interesuje nagroda tytułowa firmy, pracownik chce zarobić, chce być dobrze traktowany bez tego nie ma motywacji do pracy i bez tych wymienionych wyżej spraw firma nie będzie dobra firmą dla pracownika.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Malarz
 Opinia
@Malarze 05.06.2018 15:16

Firma - korporacja, nie polega na tym by motywować pracowników, a po to by zapewniać zarobek korporantom. Nie wiem czy można narzekać na to jak firma wygląda. Każda korporacja jest taka sama, czasem pracownik dostanie więcej w firmach, których korzenie są bardziej socjalistyczne. Jednak w większości firm człowiek musi sam zapracować na dobre granty. Najpewniejsze jest założenie własnej działalności, tylko to znowu nie jest dla zwykłych pracowników, bo jeśli ktoś nie miał na tyle "szału" by poradzić sobie w firmie (i narzeka na wszystko) to i w tym przypadku by się nie udało.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
MIREK36
 Opinia

Witam.Mam kilkunastoletnie doświadczenie na stanowisku elektromontera.Na jaką stawkę można liczyć w Famurze bo z tego co się orientuję to jest ogłoszenie na to stanowisko?.Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Welnes
 Opinia
@MIREK36 31.05.2018 07:11

Musisz ostro negocjować. Na dzień dzisiejszy mają straszne braki elektryków, dużo się zwolnili. Możesz wynegocjować na początek 26zl brutto

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
cnn
 Opinia
@Welnes 06.06.2018 20:36

Braki ? Gdzie ? Nikt sie nie zwolnił. Stawka ok. 20zł

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Malarz
 Opinia
@MIREK36 31.05.2018 07:11

Jeśli nic się nie zmieniło to elektromonter miał na rękę trochę poniżej najniższej krajowej. Było to bodaj 1.8 tys na rękę. Jeśli chcesz się nauczyć to polecam, jeśli coś umiesz to poszukaj lepszej propozycji.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
prezes
 Opinia

na rozmowie to oni sa bardzo madrzy a jak sie sami zatrudniali to nie potrafili odroznic freza od gwintownika

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dramat
 Opinia
@prezes 14.05.2018 07:32

No niedoczekanie, że ktoś się czegoś uczy po rozpoczęciu pracy. Pewnie najlepiej jakby jeszcze tak z 20 lat uczyli się rozróżniać te gwintowniki i frezy to może by zyskali w oczach pracowników na hali. Jestem tu tylko przelotem z kompletnie innej branży, ale takie komentarze jak ten zawsze mnie bawią. Jak się całe życie przesiedziało bez większych ambicji to z nieba nie spadnie stołek za biurkiem specjalnie dla kogoś z takim wypaczonym podejściem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pocahontas
 Opinia
@Dramat 30.06.2018 16:40

to jak jestes przelotem motylu i nie wiesz o co kaman to lec sobie i sie nie wypowiadaj. poza tym nie masz paszportu...polsatu hehe chodzilo o to ze te madrale wymagaja teraz bog wie czego a jak sami przychodzili to nic nie umieli dobrze ze jeden z nich idzie do zabrza. bedzie lepiej czy gorzej?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Malarz
 Opinia
@prezes 14.05.2018 07:32

Coś w tym jest. Rzucenie w głównym oddziale haseł technicznych w stosunku do maszyn czy technologii powodowało, że były nadmiernie powtarzane często nawet mam wrażenie, że bez sprawdzenia ich definicji chociażby w internecie, na który kadra zarządzająca poświęca większość dnia. Proste pytanie, czym różni się napęd od falownika? No wiadomo - tym, że napęd jest droższy, abstrahując jednak, że jest to jedno i to samo. Zamiana fraz czujnik na sensor także skutkowała skołataniem myśli o osób z wyższym wykształceniem. Dosyć zabawne rozmowy o zagadnieniach technicznych do czasu pojawienia się osoby, którą uważali za bardziej "obeznaną", wtedy rozmowy cichły by przypadkiem ktoś ich nie wyśmiał za podstawowe braki wiedzy.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

@Daniel, czy napiszesz coś więcej o Famur? Rozumiem, że jesteś pracownikiem firmy? Opinie dotyczące warunków zatrudnienia w firmie, to bardzo cenne wskazówki dla osób rozważających pracę w tym zakładzie. Wiecie jak wygląda poziom wynagrodzenia w przedsiębiorstwie? Dysponujecie informacjami na temat benefitów pozapłacowych?

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gowork
 Opinia
@Hanna 21.05.2018 09:50

jest 955 opini na ten temat a wy wkolko jedno i to samo zadajcie te swoje glupkowate pytania. zakladam ze tak debilny moze byc tylko automat

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Daniel
 Opinia

Taka firma nie zwalnia bez powodu!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
karlik
 Opinia
@Daniel 17.05.2018 17:30

tys widziol famur na slypia? chlopie nie wypowiadej sie jak nie wiysz o co biego

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kontrloer
 Opinia

Jak wygląda praca kontroli. Jakie stawki i warunki. Posiadam VT PT MT. Jak wygląda rozmowa. Warto składać papiery

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tobiasz
 Opinia

Sposób przeprowadzania rozmów kwalifikacyjnych w tej firmie na poziomie dna. Pan bardzo zniechęcający , nie przyjemny i skutecznie potrafiący udowodnić Ci, że jesteś nikim , mimo że masz dobre kwalifikacje i ambicje . Owszem trzeba mieć twardy tyłek i odporność na takich ludzi, ale w przypadku rozmowy kwalifikacyjnej o pracę podejście tego Pana jest nie na miejscu . Szkoda , bo firma tylko na tym straci

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
fantomas
 Opinia
@Tobiasz 06.04.2018 10:51

pewnie miales do czynienia z kierownikiem produkcji co nie tak dawno awansowal nie wiem ktory gorszy ten co jest czy ten co byl obaj po jednych pieniadzach z republiki kolesi (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Malarz
 Opinia
@fantomas 07.04.2018 08:38

Obaj są strasznymi karierowiczami i ludźmi, którzy często się ośmieszają, stąd pewnie ich podejście do osób, które rekrutacją. Znam ich z trochę innego "poziomu" i trochę rozumiem czemu próbują dopingować swoje ambicje kosztem kandydatów.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
furioza famuroza
 Opinia
@Tobiasz 06.04.2018 10:51

beda zatrudniac cie przez kilka miesiecy w kilkuetapowej rekrutacji a jak im cos nie spasuje to cie zwolnia z dnia na dzien bez swiadczenia pracy wszystko pieknie ktos opisal na podawanym juz tu konkurencyjnym portalu miejmy nadzieje ze powroci ktos stworzyl podobny portal www.najgorszapraca.pl ale mu nie wyszlo bo skopiwal opinie z innych portali dotyczacych danego zakladu i powstal groch z kapusta

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zenek
 Opinia

Wie ktos jak sie pracuje w bulk transport systems?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia

Miałem "przyjemność" udziału w procesie rekrutacji w tej firmie jakiś czas temu. Spodziewałem się rozmowy na poziomie i z należytą kulturą. Zamiast tego jasno pokazano mi miejsce w szeregu, a osoby rekrutujące (szef produkcji oraz kierownik jakości) z niebywałą przyjemnością okazywały fakt, że wiedzą coś, czego nie wiem ja. Było to niezwykle poniżające. Firma również nie wywiązała się z jednej kwestii, na której mi zależało, a o którą wielokrotnie się upominałem. Do dnia dzisiejszego bezskutecznie. W ocenie potencjalnego kandydata do pracy całość przedstawiła się niezwykle zniechęcająco, a przecież na stronie firma jest opisana w samych superlatywach. Widać niesłusznie. Niestety tą firmę wykreśliłem z miejsc, w których chciałbym kiedyś podjąć zatrudnienie.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ktos
 Opinia
@Ja 09.05.2018 20:05

szkoda ze znikla (mam nadzieje ze chwilowo) strona www.pracadokitu.com gdyz tam byla cala prawda o tej firmie. niejeden kandydat moglby wowczas uniknac rozczarowania. pieknie to opisuja firme tylko na zewnatrz (internet, gazetki, reklamy etc) wiem co mowie bo tam pracowalem. o osobach wymienionych na rozmowie tez tam bylo wszystko opisane

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o FAMUR SA - Katowice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej