brak logo

Herbapol S.A. Wrocław

Wrocław

Opinie o Herbapol S.A. Wrocław

inness 2012-01-20 22:23
specjalistą to ty jesteś ale od robienia parówek,marne masz też info dotyczące zarobków sprzątaczek poniewasz zarabia DUUUŻo więcej niż ci sie wydaje,ty pewnie na tych swoich parówkach to takiej kwoty w życiu nie widziałaś,inaczej nie czepiałabyś sie HERBAPOLU
1
rez 2012-01-28 17:10
(usunięte przez administratora) KASA i KASA ,DOBRE ZAROBKI i.t.d,jak tak strasznie malutko zarabiasz albo brak ci środków do życia to udaj sie do MOPS-u albo do kościoła tam otrzymasz jakieś dary albo coś na ząb,z tego głodu i nędzy ciągle czepiasz sie Bogu ducha winnego Herbapolu;-( przecież on nie jest nic winnien że jesteś jakimś nieudacznikiem,.
ap 2012-02-12 15:00
Jakie są tam zarobki na początek na produkcji? Proszę o szczerą odpowiedź.
2
Jane 2012-03-13 02:04
Pytanie do osób pracujących w Herbapolu (Wroclaw).Chciałabym odbyć tam praktyki,jednakże,by się na praktykę dostać trzeba zdać test.Chciałam zapytać czy wystarczy znać zioła podane na stronie Herbapolu (podstawowe),by mieć jakieś pojęcie.Oraz jakie metody instrumentalne są wykorzystywane oraz jakich obliczeń dokonują Państwo w Herbapolu?w przypadku tworzenia preparatów ziołowych,leków?Byłabym wdzięczna za odpowiedź (teraz nie tak latwo dostać się na praktyki).Bardzo proszę o odpowiedz tutaj bądź na maila:jane2011[eto].vp.pl
10
gosc 2012-03-31 19:06
anonim - 2011-02-05 22:57:12

masz rację takiego raju jak w herbapolu nie ma nigdzie
Witam serdecznie, prosze o wiecej informacji : na jakich stanowiskach zatrudniaja ? Moze ktos posiada namiary kontaktowe osoby zajmujacej sie rekrutacja ,
Dziekuje i pozdrawiam
Bogumila
8
aśka 2012-09-10 11:09
Jak na razie jest w miarę
gość 2012-09-11 13:44
Mam pytanie. Czy można odrabiać staż w laboratorium ?
kot 2013-07-21 07:22
od roku w firmie zrobiło si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero dodatków, premii.
Nie polecam
3
anka 2013-07-31 20:44
co ten idiota tam powyzej (usunięte przez administratora) za glupoty? wszystko jest w porzadku,podwyzki,premie,socjale itd
gai 2013-10-14 22:00
Jak się pracuje w Herbapolu Wrocław ? wydaje się że ok
7
gość 2013-12-02 15:32
Herbapol to miła firma,tylko czy rzeczywiście do pracy można dostać się tylko po znajomości?Dlaczego firma nie umieszcza żadnych ofert pracy i informacji o rekrutacji,chociaż zatrudnia kandydatów?Widzę komentarze negatywne i pozytywne o tej firmie i wielkie oburzenie na temat komentarzy negatywnych.Tylko czy uczciwa firma postępuje w ten sposób,że zatrudnia albo swoich znajomych albo znajomych znajomych bez rekrutacji nie dając szansy ludziom z zewnątrz?(piszę tu o konkretnym stanowisku,nie wiem jak jest w przypadku zatrudniania sprzątaczek)
1
mir 2013-12-13 20:07
widzę ze urwałaś się z choinki i to już dość dawno temu a od kiedy to w Polsce porządną pracę dostaje sie z ogłoszenia w gazecie? zejdz na ziemie ,wszystkie posady w porządnych firmach dostaje sie po znajomosci a ty czepiasz sie herbapolu, bo tacy niedzisiejsi ludzie nie swiadomi realiów życiowych nie są raczej potrzebni w jakiej kolwiek firmie,skąd ty sie urwałeś lub urwałaś?
2
pracownik 2013-12-17 21:26
Prosze wykazac sie wieksza inicjatywa w szukaniu pracy, aktualnie Herbapol Wroclaw na swojej stronie WWW w zakladce praca ma otwarte 4 procesy rekrutacyjne, na: kierownika dzialu medycznego, asystenta w laboratorium doswiadczalnym, przedstawiciela aptecznego i pracownika telecentrum. Moim zdaniem, najlepszy pracodawca we Wroclawiu, Powodzenia.
8
Ludek 2014-06-04 17:13
ten cały Herbapol szkoda czasu na zainteresowanie tą "działalnością gospodarczą"
3
pop 2014-07-02 13:07

Co z tego że są ogłoszenia na Państwa stronie i tak zatrudniane są osoby po protekcji, szkoda tylko ,że te ogłoszenia wprowadzają ludzi w błąd
2
pracownik 2014-07-03 19:43
Na jakiej podstawie wyciagasz takie wnioski? Czy aby na pewno sa one poparte faktami? Herbapol Wroclaw zatrudnia ludzi ktorzy przede wszystkim sa fachowcami w swojej dziedzinie. Jezeli sa oni poleceni przez swoich pracownikow to tym lepiej, w trudnych czasach trzeba sie wspierac. Zawsze jednak organizowany jest 2-3 etapowy konkurs na dane stanowisko. Zawsze decyduje wiedza i doswiadczenie. W przypadku kluczowych stanowisk czesto w rekrutacji bierze udzial zewnetrzna firma doradcza. Jezeli swoja opinie napisales na podstawie swoich doswiadczen swiadczy to tylko o tym ze nie byles w gronie najlepszych. Nie win za to firmy. Pozdrawiam i powodzenia w rekrutacji.
6
Eli 2014-11-14 10:53
Byłam na rozmowie rekrutacyjnej i potwierdzam kompetencje tej Firmy w zatrudnianiu pracowników z zewnątrz. Proces rekrutacyjny bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, z natury nie umiem za dobrze się "sprzedać", ale pytania były konkretne, rzeczowe i doprowadziły do sytuacji, że wiele mogłam o moich kwalifikacjach i doświadczeniu powiedzieć, wyszłam zadowolona mimo bardzo intensywnej i długiej rozmowy rekrutacyjnej.
2
Eli 2015-01-23 20:41
to jedna z ostatnich firm z zasadami i uszanowaniem praw pracowniczych, zarobki nieprzeciętne, dużo lepsze niż w Hasco, umowa o pracę, książeczka sanepidowska przy kontakcie z produkcją, pozdrawiam
dario 2015-03-05 16:21
@Zizu, hej, a możesz mi napisać na jakie stanowisko aplikowałeś i po jakim czasie się właściwie odezwali? W ogóle to gdzie znalazłeś ich ogłoszenie i w jaki sposób aplikowałeś? Bo ja sie zastanawiam, czy nie lepiej zawieźć im moje CV osobiście, zamiast mailem, wiem, że to czasem lepiej wygląda. Pozdrawiam.
3
bezrobotna 2015-04-09 13:41
Ciekawe kto dostał pracę na stanowisku laborant osoba sprzątająca?Czy ktoś z zewnątrz czy po znajomości?Jak ktoś wie niech napisze.
szukam pracy 2015-04-24 21:03
Jestem zainteresowana praca w firmie herbapol,ale mam pytanie czy wogle są jakieś przyjęcia na pracownika produkcji.wiem ze jest ciężko .pozdrawiam.
pracownik 2015-05-06 18:07
Proszę nie narzekać tylko zacząć przeglądać stronę www.herbapol.pl, zakładka kontakt -> oferty pracy. Aktualnie mamy dwie oferty zatrudnienia: na stanowisko mechanik maszyn i urządzeń produkcyjnych (nabór trwa jeszcze do 8.05.2015) oraz młodszy specjalista ds. medycznych (nabór do 10.05.2015). Mimo wszystko powodzenia w szukaniu pracy.
1
Luis 2015-06-08 10:00
Ten cały Herbapol to taka przechowalnia dla znajomych, ręka rękę myje. Rozmowa kwalifikacyjna,to jakaś pomyłka ludzie bredzą o jakości i etyce pracy a wystarczy zobaczyć jak wyglądają tam pomieszczenia pracownicze etc. Czas zatrzymał się tam ze 40 lat temu. W głowach jak i we wszystkim. ładnie ten cały Herbapol się prezentuje na kolorowym pudełku herbaty w niskiej klasie markecie. Ludzie nie dajcie sobie wmówić, ze to firma przyszłościowa- tonąca barka i tyle . Pozdrawiam wszystkich szukających tam zatrudnienia idźcie gdzieś indziej szkoda czasu na tą jak ktos napisał wyzej działalność gospodarczą.
8
Angela 2015-06-11 21:53
Luis, Herbapol nie jest dla Ciebie, jakość i etyka to nie złote klamki.. Proponuję Ci stanowisko obsługi salonu mebli leżankowych, ewentualnie salony piękności.. Buźka!
3
xxx 2016-02-05 22:14
Witam. Chcialabym się zapytać czy są przyjęcia na pracownika produkcji? I jeżeli można wiedzieć jaj jest stawka proponowana na początek. Dzięki pozdrawiam
dawny pracownik 2016-03-18 11:29
patologia, wieś, buractwo, firma szuka w ogłoszeniu elektryka, za marne 3 000 brutto a faktycznie stanowisko jest utrzymanie ruchu nie tylko elektryka, Drodzy państwo utrzymanie ruchu na rynku kosztuje od 4000 do 6000 brutto na początek, czyste złodziejstwo i oszukaństwo ale tym się zajmie inspekcja pracy powodzenia !!!!!!!!!! niech napiszą w ogłoszeniu ze szukają alkocholika
6
lobaso 2016-06-16 05:39
Na jaki adres mailowy można wysłac swoje CV?
1
alojzy 2016-06-22 20:41
przyliże się znowu do Pani Prezes i pewnie on zostanie kierownikiem tej rozbijającej się łodzi... brak słów...
15
pracownik 2016-09-25 19:26
Ogłoszenia się pojawiają, niestety trudno się dostać wszystko po układach. Nie ma się co dziwić wynagrodzenie super, socjal niezły i nie narobisz się jak w korporacji, luz bluz i dziwczyny łatwe na zakładzie nr 2 można się odprężyć w przerwie, luz bluz , Ameryka :)
4
Wiking 2016-09-26 20:55
Zakompleksieni prostacy widzę że też tam pracują, a mianują się pracownikami. Na miejscu pracodawcy przejrzałbym IP kompa z którego to pisano i wywalił klienta dyscyplinarnie za szarganie opinii firmie żądając przy okazji odszkodowania. Poza tym obejrzyj sobie 13 Wojownika chodzi mi o tą scenę gdzie padają słowa - "dżentelmen o tych sprawach nie rozmawia". Przyda Ci się w przyszłości, gdy będziesz witał żonę wychodzącą z biurowca. Chcesz mieć zaufanie sam bądź w porządku. Moja rada pozostań singlem. Po co masz obarczać Twą partnerkę zachowaniem typa, któremu zginęła lewa półkula mózgu a prawa poszła jej szukać.
5
gosc 2016-09-26 21:22
" Na miejscu pracodawcy przejrzałbym IP kompa z którego to pisano i wywalił klienta dyscyplinarnie za szarganie opinii firmie żądając przy okazji odszkodowania"

rozbawiłeś mnie do łez.
10
Arek 2016-09-27 12:54
Skoro dają ogłoszenia do sieci to raczej nie szukaja nikogo po układach jak twierdzisz poza tym lepiej mieć kogoś z polecenia w zespole, tez.
8
wiking 2 2016-11-26 23:12
wiking obruszyłaś się jakbyś była jedną z nich:0 zabawne. a może lepiej niech pracodawca zainstaluje kamery i zobaczy kto jak pracuje, kto bąki zbija:)
Ciemnogród.
10
Wiking 2016-11-29 17:48
Wiking 2 - masz problemy z rozróżnianiem rodzajów - męskich i żeńskich. Wynika to dysleksji czy z szalejącego "genederyzmu"? Jako pracodawca (dla jasności: w innej branży i w innym krańcu Polski) nie muszę instalować kamer. Czasami po porostu musimy zatrudnić ludzi do prac prostych i niezbędnych, prac które zajmują od 20 do 40 procent czasu z całego dnia pracy. Tylko po co trąbić na całą Polskę co Wy tam wyprawiacie w tych chwilach z wolnym przebiegiem. Tamten klient zachowywał się jakby go kobieta rzuciła i się mści. Wasze romanse w pracy, czy zdrady małżeńskie są na rękę nam pracodawcom i dlatego je tolerujemy. Pracownicy romansujący w pracy są wydajniejsi i sami proszą się o nadgodziny. A jak już rozwalą sobie małżeństwo to i za półdarmo do śmierci będą robić, wszak co innego im pozostanie jak nie używać życia puki go staje.
Uprzedzając dalsze komentarze na które nie będę już odpisywał, czytam czasami co znajomi w pracy wyrabiają ;-), i jak Polska długa i szeroka wszyscy robią to samo.
3
Wiking 2016-12-13 18:49
<< i jak Polska długa i szeroka wszyscy robią to samo. >>

- Obrabiają d... pracodawcy. ;-)
7
Zbulwersowany 2016-12-26 20:39
wiking nie wiem w jakiej branży Ty pracujesz i nie chcę wiedzieć, to jest farmacja a nie jakiś dom publiczny. Tu trzeba myśleć , nie ma czasu na flirt , oczywiście Ci co chcą znajdą. Jesli chodzi o nadgodziny to ten kto pracuje w herbapolu chciałby mieć możliwść czasem popracować w nadgodzinach ale nie po to by uprawiac najstarszy zawód, tylko by wyrobić się z robotą.
śmiech " Pracownicy romansujący w pracy są wydajniejsi i sami proszą się o nadgodziny", ha ha ha dobre
Ja mam już dosyć niewydajnej koleżaneczki , która chce układać życie z żonatymy kolegą, a jak kolega wróci do zony. panieneczka nieobecna w pracy duchem., przyćmiona .
O jakiej wydajności jest mowa?
Wszyscy normalni maja problemy rodzinne, ale większość ludzi pracujących w herbapolu to profesjonaliści i potrafią rozwiązywać problemy poza praca i forum, nie muszą używać do tego rozporka.
praca to nie buuuuu......... ogranijcie się ludzie to jest portal o warunkach pracy, a nie pranie brudów.wiec bradzo proszę piszcie na temat, bo my z plotkami łózkowymi jestesmy na bieżąco w pracy , każdy kto pracuje wie że poczta pantoflowa działa bez zarzutów. Mamy oczy i nie jesteśmy głupi a każdy romans widać gołym okiem czy to w pracy, w czasie integracji czy po pracy podwózka spod mc lu stacji benzynowej. Mamy ubaw w pracy z tych waszych tajnych romansów. To już nudne.
A Ty Wiking może faktycznie już nie pisz tylko skup się na nadgodzinach swoich pracowników i dziwnej motywacji.
Wszystkim pracującym i bezrobotnym życzę Szczęśliwego , lepszego Roku 2017
11
Neonidas 2017-03-10 14:53
Witam Państwa.
Przypadkowo tu trafiłem . Zaintrygował mnie ten temat , ponieważ w pewnym sensie dotyczy on również mnie.
Uważam Viking , że racji to Ty nie masz.
Wszelkiego rodzaju łajdactwo w pracy prawie zawsze przekłada się negatywnie na efektywność pracownika.
Zazwyczaj w pracy , nie myśli on o pracy.
Na przestrzeni wielu lat współpracując z ludźmi zauważyłem , że Ci którzy zdradzają są dwulicowi/fałszywi.
Skoro zdradzasz swoją żonę , to skąd mam wiedzieć , że w sytuacji krytycznej nie zawiedziesz również mnie ?
Będąc przez kilka lat kierownikiem , zauważyłem również , iż właśnie handlowcy o skrzywionym "kręgosłupie moralnym" częściej niż inni , dopuszczali się oszustw w pracy. Właściwie notorycznie.
Oczywiście zdarza się , że żona wiecznie bita i zdradzana przez męża , szuka "pocieszenia u kolegi np. z pracy" - to też trzeba jakoś zrozumieć , ale nie tłumaczyć . Jednak to margines w dzisiejszej kulturze zachodu.
Społeczeństwa się zmieniają.
Zdrady wynikają głównie z demoralizacji chłoniętej przez media i internet.
Świętego z siebie robić nie chcę. Skłamałbym mówiąc , że nie podobają mi się kobiety. Jednak na tym koniec. Nie wyobrażam sobie zdradzić własną żonę. To byłoby podłe.
Ta sama zasada dotyczy pracodawcy.
Oczywiście odrębnym problemem jest to , jak pracodawcy traktują nas.
Nadmienię , że m.in. przez taką postawę , wyleciałem właśnie po kilkunastu latach pracy z dużej firmy.
To z resztą wiele świadczy też o pracodawcy.

No cóż... Szkoda gadać .

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.


2
Wiking 2017-03-10 18:45
Po kilku usuniętych wpisach z tej dyskusji, na koniec mego dnia lubię zajrzeć co nowego się pojawiło.
A tu takie zaskoczenie ;-), pojawił się wpis odnoszący się do tego co napisałem, a nie do tego co zdenerwowany pracownik napisał nie bacząc na słowa. Pracownik który zamiast porozmawiać prywatnie z koleżanką czy kolegą, w swej odwadze popisał się na forum publicznym.

Z mojego doświadczenia - świata pracowników, współpracowników i pracodawców.
1. Uruchomiono badania których cykl trwa 24h, powtórzyć je trzeba 3 x. Konieczna była obsada do nadzoru stanowiska przez cały czas także w nocy, względy bezpieczeństwa nakazywały obsadę dwuosobową. Dzisiaj praktykowane jest że nie wypłaca się nadgodzin, można odebrać je w postaci dodatkowego wolnego w proporcji 1:1. Godzina wolnego za godzinę nadgodzin. Kto przyszedł?
Kto zgodzi się na utratę dodatkowych pieniedzy za nadgodziny?
2. Trzeba kogoś wysłać w delegację na serwis na kilka tygodni. Kto za mniejsze pieniądze pojedzie mąż i ojciec czy pracownik "skrzywiony moralnie"?
Pracodawca wie że jak ma osobę "skrzywioną moralnie" to ona zrobi to za półdarmo.

Pokazano mi kiedyś opracowania mówiące że rodzina oparta na modelu tradycyjnym ma większy przychód niż rodzina oparta na "równouprawnieniu". Wynika to z prostej męskiej dumy, jeżeli wziąłem za coś odpowiedzialność, to chcę by żona i dzieci miały to co najlepszego potrafię im dać. Dzieląc się obowiązkami z kobietą po prosu odpuszczamy, czasami z lenistwa, czasami dla świętego spokoju.
Zaskoczyło mnie to w którą stronę rozwinęła się ta dyskusja. W swym prostym stylu zrugałem jednego sfrustrowanego "pracownika" i zwróciłem uwagę pozostałym (wierzę że uczciwym pracownikom), do czego zdolni są pracodawcy. Wyszła z tego brudna dyskusja, raz na dwa miesiące ktoś dokładał coś głupiego by nie umarła. Po pół roku pojawił się w końcu pozytywny wpis mówiący o rzeczach normalnych. Neonidas nie mogę nic zarzucić Twej wypowiedzi bo z nią się zgadzam.

Pozdrawiam także pracowników Herbapolu, życzę sukcesów zawodowych w zgranym zespole. Za ciężką gramatykę i trochę niezrozumiały wpis pozostało przeprosić, co niniejszym czynię.
plofi 2017-03-15 21:00
Po co ten konkurs na kierownika zakładu? Wiadomo że kandydat jest tylko jeden i to najgorszy jakiego można by na tym stanowisku widzieć.... niestety... ślepi Ci którzy pchają go w górę:/
8
Weronika 2017-03-28 13:03
Wiecie, że firma Herbapol S.A. Wrocław została już wielokrotnie nagradzana? http://herbapol.pl/o-firmie/nagrody/
2
Anioła 2017-04-27 19:59
a jak z jego IP korzysta inna osoba to co?
linie papilarne pozostają czy o co kaman?
2
Wiking 2017-04-28 01:05
Anioła ja myślałem że ten temat został już zakończony? Po co wracać do tego.

Zastanawia mnie dlaczego przedmiotowa firma nie poprosiła o usunięcie tych wpisów?
W międzyczasie gdy trwa ta rozmowa
- dwa razy usunięto zamieszczony wiersz Leopolda Staffa - gwiazda,
- usunięto bardzo niebezpieczny link pozwalający wejść do danych firmy,
a tą dyskusję pozostawiono.

Widocznie cała ta dyskusja służy ku dobremu, osoby którzy w niej uczestniczyły z sobie wiadomych powodów, jak są dumni z wpisów to niech się cieszą bo w dobrej firmie pracują.
A jak im głupio - to też dobrze, pracować dwa razy lepiej i rzetelniej im pozostaje.
Są jeszcze pracownicy którzy czytali a odwagi brakło by zareagować.
Obronić imię pracodawcy, dzięki któremu na chleb jest to problem?
Jak dzieci - znamy swe prawa z obowiązkami gorzej.
Firmy nie zakłada się po to by żywic pracowników, firmę zakłada się po to by przynosiła zyski założycielom. Pracownicy są jej częścią, wykonują pracę za którą należy im się wypłata.
Pracownicy bardzo dobrze pracują w firmie która ich rozumie, motywuje i szanuje.
Wczytajcie się w wpisy - wszystkie były broniące imię zakładu, w nerwach w złościach i bezsilności wyrzucono frustrację w sieć, dlaczego tak, to nie do mnie pytanie.

I naprawdę nie odpowiem czy w tych usuniętych wpisach regulamin został załamany, czy ktoś reżyseruje atmosferę.

Przypatrzcie się konkurencji tam bluzgi i inne takie że aż głupio jak pracownicy niszczą zakład.
Jak już zniszczą i go zamkną, to co wtedy? Żonie i dzieciom wytłumaczą że to przez głupiego pracodawcy będą mieli głodówkę do momentu jak tata znajdzie pracę?
Nie, nie zniszczą go na rynku produktów i konkurencji, zniszczą go od środka -braknie im pracowników za rok za pięć, braknie im rąk do pracy. W ten sposób zamkną swą własną firmę.



Wiking 2017-04-28 01:25
Stanowisko kierownika utrzymania ruchu zostało obsadzone?
Na waszej stronie www była informacja.
Bardzo kusiło, tylko te uprawnienia powyżej 1 KV, człowiek celowo nie wyrabia a wszędzie wymagają. ;-)
Reszta była ok, miałbym się jak pączek w maśle. Chodziłbym do pracy odpocząć, ciężkie wyzwania w życiu cywilnym bym realizował.
Gdyby ten Wrocław był bliżej i te uprawnienia. ;-)

wiaderko 2017-05-24 11:45
wiking skoro nie jesteś z branży po co się tak angażujesz i tracisz energię???? co Cię obchodzą Ci prostacy którzy chwalą się nieudolnie zdradami. w każdym zakładzie są panny i panowie lekkich obyczajów. no cóż jak tu się pochwalił pracownik na zakł nr 2 jest fajnie i przyjemnie i łatwo się zrelaksować. nie ma się co dziwić skoro zatrudniają po znajomości ludzie szukają możliwości pięcia się po drabinie. jedni maja większe plecy drudzy mniejsze, jest wesoło. wszyscy wiemy kto z kim i jak, wybory są różne zależnie od preferencji, nie nam to oceniać dlaczego co niektórzy idą z pasztetnikiem , lubią niech dają i biorą.
nie wasza sprawa jak ktoś jest rozwiazły i liczy na awans przy okazji - to jego sprawa , jak ktoś lubi rozbijac małżeństwa i być tym trzecim cale życie do tego być sławnym na zakładzie daj mu Panie Boże i to też jego sprawa. każdy ma swój rozum , jedni większy drudzy mniejszy a inni wcale.
wiking daj spokój mam wrażenie że jesteś niedowartościowany i chcesz tu zabłysnąć i się lansować.
1
Wiking 2017-05-24 19:06
;-)
Wasze wpisy zaczynają być takie regularne że aż nudno tu się robi. Tak jakby jedna lub dwie osoby pod rożnymi Nickami pisały.
Miesiąc czasu czekałem w którą stronę uderzycie, a tu taki niski poziom. Prymitywna próba prowokacji, powtórka z września oraz zagranie na obrażanie.

Wiaderko - można kojarzyć treść twego wpisu z nickiem? Chodzi mi o to że wiadra są takie, są takie, - są z cienkiej blachy klepane. :-)

Już teraz ciekawi mnie pod jakim nickiem następnym razem się schowasz.
Potrafisz zaaranżować i poprowadzić rozmowę przez kilka miesięcy? Spróbować obronić jakiś wartości?
Czy Twój poziom to tylko odpyskowywanie i obrażanie? I kto tu próbuje się lansować.
Z racji wyjazdu do usłyszenia za rok. Zajrzę do Was za rok.

A tym czasem pozdrawiam pracowników Herbapolu, tych uczciwie pracujących oraz tych jątrzących.
2
Dre 2017-05-25 11:47
To takie filozoficzne jakbym słyszał jednego góru filozofa. Haha. A moze nie wracja na nasze forum za rok filozofie;) bij piane w swoje firmie. A moze Tyjestes w naszej firmie ??? Filozofieeeeee
Funia 2017-06-02 12:43
Może się ktoś wypowiedzieć na temat pracy na magazynie?
Weronika 2017-08-29 09:12
@ready to war a zgłaszałeś komuś wyżej nad kierownikiem jego zachowanie? Może jakaś wspólna skarga na kierownika? Trzeba się szanować i może szef, by większość pracowników wysłuchał i im uwierzył. Jeżeli się na to zdecydujesz to daj znać jak poszło. I czy mógłbyś powiedzieć użytkownikowi @Funia o pracy na magazynie w Herbapol S.A. Wrocław? Myślę, że nie tylko jednemu użytkownikowi przyda się ta informacja, ale również przydadzą się informacje o pracy elektronika, by właśnie go szukają (http://www.gowork.pl/praca/inne;b/legnica;l?oferta_opinie=pracuj.pl5472859).
1
swierzak 2017-09-27 16:11
Jak się zatrudnisz to się dowiesz .
Weronika 2017-10-05 11:44
@swierzak wiadomo, że najlepiej się zawsze przekonać na własnej skórze, ale zawsze warto się dowiedzieć od pracowników, co może nas czekać w Herbapol S.A. Wrocław i czy warto spróbować, czy jednak nie. Czy w takim razie odpowiesz na moje pytania?
Zostaw swoją opinię o Herbapol S.A. Wrocław - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Herbapol S.A. Wrocław