brak logo

Herbapol S.A. Wrocław

Wrocław

Opinie o Herbapol S.A. Wrocław

anonim 2011-02-05 22:57:12
masz rację takiego raju jak w herbapolu nie ma nigdzie
sibi 2011-02-12 23:24:49
Ciekawe jak długo pociągną na rynku po tym jak konkurencja ich wyprzedza zawsze o krok? Poza tym z roku na rok coraz mniejsze zyski, choć dyrekcja robi wszystko,aby szaraczki o tym nie wiedzieli.Poza tym nie rządzą tam prezesi, a związki zawodowe i ich prymitywni liderzy, którzy ledwo co potrafią sie podpisać, ale dużo lubią mówić.Ale nawet jak się zapiszesz do związków,to nic cie nie ochroni,jesli będziesz na nich nastawać i coś zmienic. Pracy tam nie znajdziecie, tylko ciotki, synowie, mamy, córki itp.Kasa bardzo dobra, a nic sie nie robi (3 razy dziennie kawa, przecież się należy nie?)Ogólnie firma pełna prymitywów i pijaczków, mało wykształconych, żeby łatwo było nimi rządzić,zastraszać i pokazywać gdzie się podpisać. Można pospać w robocie po wczorajszym.
4
teli 2011-02-17 20:02:38
Następna zazdrośnica się znalazła i żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ściska że o pracy w herbapolu może pomarzyć.... a ty prymitywie po jakiej szkole jesteś że oczerniasz ludzi tam pracujących? Zazdrość ludzka nie zna granic i uważaj bo wszystko to obróci się przeciwko tobie,ale wydaje mi sie że już się obróciło...
teli 2011-02-18 19:56:42
a ty sibi już tyle lat bezrobotna jesteś że czepiasz się herbapolu?widzę ze tu zaglądasz nie pierwszy raz ,i bardzo dobrze że nie pracujesz w tym zakładzie nie potrzeba tam szczurów twojego pokroju,nie dziwi mnie fakt że o dobrej pracy możesz sobie pomarzyć i oby tak do końca twego złośliwego żywota;)
anonim 2011-07-08 17:44:51
niektórzy pracownicy na stanowisku aststenta i starszego asystenta chodzą w brudnych fartuchach, często strasznie pogniecionych, lubią mieć tłuste włosy
serg 2011-07-17 00:47:49
a od kiedy to buraku asystent czy starszy asystent chodzi w fartuchu? nie masz się widze do czego (usunięte przez administratora) żal mi takich zawistnycjh ,psychicznie chorych ludzi
aa 2011-07-28 21:35:16
W zależności od wydziału, przełożonego można pracę znieść i czekać długoo na awans (jak skończą się znajomki wpływowych osób). Dość wysokie pensje na szeregowych stanowiskach przy niskim poziomie wykształcenia nie związanym z chemią czy biotechnologia obrazują ciekawy klimat tam panujący. Manipulowanie informacjami, brak motywowania, brak wymiany informacji między działami, charakterystyczny folklor i przyzwyczajenia cechują te miejsce. Szkoła życia.
sibi 2012-01-14 21:52:14
Bezrobotna nigdy nie byłam, a w pracy mam stanowisko specjalisty, więc myślę,że to ty człowieku jestem mini mini prymitywny :-( razem z Herbapolem.Ale cóż tam najwazniejsza jest kasa, bo tam nawet sprzątaczka zarabia 1800zł.,a ledwo co podpisać się potrafi.
1
werr 2012-01-20 22:17:19
zapomniałeś sie pochwalić że twój znajomy juz tam nie pracuje
1
inness 2012-01-20 22:23:28
specjalistą to ty jesteś ale od robienia parówek,marne masz też info dotyczące zarobków sprzątaczek poniewasz zarabia DUUUŻo więcej niż ci sie wydaje,ty pewnie na tych swoich parówkach to takiej kwoty w życiu nie widziałaś,inaczej nie czepiałabyś sie HERBAPOLU
rez 2012-01-28 17:10:32
(usunięte przez administratora) KASA i KASA ,DOBRE ZAROBKI i.t.d,jak tak strasznie malutko zarabiasz albo brak ci środków do życia to udaj sie do MOPS-u albo do kościoła tam otrzymasz jakieś dary albo coś na ząb,z tego głodu i nędzy ciągle czepiasz sie Bogu ducha winnego Herbapolu;-( przecież on nie jest nic winnien że jesteś jakimś nieudacznikiem,.
ap 2012-02-12 15:00:19
Jakie są tam zarobki na początek na produkcji? Proszę o szczerą odpowiedź.
1
Jane 2012-03-13 02:04:16
Pytanie do osób pracujących w Herbapolu (Wroclaw).Chciałabym odbyć tam praktyki,jednakże,by się na praktykę dostać trzeba zdać test.Chciałam zapytać czy wystarczy znać zioła podane na stronie Herbapolu (podstawowe),by mieć jakieś pojęcie.Oraz jakie metody instrumentalne są wykorzystywane oraz jakich obliczeń dokonują Państwo w Herbapolu?w przypadku tworzenia preparatów ziołowych,leków?Byłabym wdzięczna za odpowiedź (teraz nie tak latwo dostać się na praktyki).Bardzo proszę o odpowiedz tutaj bądź na maila:jane2011[eto].vp.pl
8
gosc 2012-03-31 19:06:13
anonim - 2011-02-05 22:57:12

masz rację takiego raju jak w herbapolu nie ma nigdzie
Witam serdecznie, prosze o wiecej informacji : na jakich stanowiskach zatrudniaja ? Moze ktos posiada namiary kontaktowe osoby zajmujacej sie rekrutacja ,
Dziekuje i pozdrawiam
Bogumila
7
aśka 2012-09-10 11:09:56
Jak na razie jest w miarę
gość 2012-09-11 13:44:31
Mam pytanie. Czy można odrabiać staż w laboratorium ?
kot 2013-07-21 07:22:21
od roku w firmie zrobiło si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero dodatków, premii.
Nie polecam
1
anka 2013-07-31 20:44:28
co ten idiota tam powyzej (usunięte przez administratora) za glupoty? wszystko jest w porzadku,podwyzki,premie,socjale itd
gai 2013-10-14 22:00:03
Jak się pracuje w Herbapolu Wrocław ? wydaje się że ok
6
gość 2013-12-02 15:32:19
Herbapol to miła firma,tylko czy rzeczywiście do pracy można dostać się tylko po znajomości?Dlaczego firma nie umieszcza żadnych ofert pracy i informacji o rekrutacji,chociaż zatrudnia kandydatów?Widzę komentarze negatywne i pozytywne o tej firmie i wielkie oburzenie na temat komentarzy negatywnych.Tylko czy uczciwa firma postępuje w ten sposób,że zatrudnia albo swoich znajomych albo znajomych znajomych bez rekrutacji nie dając szansy ludziom z zewnątrz?(piszę tu o konkretnym stanowisku,nie wiem jak jest w przypadku zatrudniania sprzątaczek)
mir 2013-12-13 20:07:40
widzę ze urwałaś się z choinki i to już dość dawno temu a od kiedy to w Polsce porządną pracę dostaje sie z ogłoszenia w gazecie? zejdz na ziemie ,wszystkie posady w porządnych firmach dostaje sie po znajomosci a ty czepiasz sie herbapolu, bo tacy niedzisiejsi ludzie nie swiadomi realiów życiowych nie są raczej potrzebni w jakiej kolwiek firmie,skąd ty sie urwałeś lub urwałaś?
2
pracownik 2013-12-17 21:26:18
Prosze wykazac sie wieksza inicjatywa w szukaniu pracy, aktualnie Herbapol Wroclaw na swojej stronie WWW w zakladce praca ma otwarte 4 procesy rekrutacyjne, na: kierownika dzialu medycznego, asystenta w laboratorium doswiadczalnym, przedstawiciela aptecznego i pracownika telecentrum. Moim zdaniem, najlepszy pracodawca we Wroclawiu, Powodzenia.
8
Ludek 2014-06-04 17:13:40
ten cały Herbapol szkoda czasu na zainteresowanie tą "działalnością gospodarczą"
2
pop 2014-07-02 13:07:02

Co z tego że są ogłoszenia na Państwa stronie i tak zatrudniane są osoby po protekcji, szkoda tylko ,że te ogłoszenia wprowadzają ludzi w błąd
pracownik 2014-07-03 19:43:09
Na jakiej podstawie wyciagasz takie wnioski? Czy aby na pewno sa one poparte faktami? Herbapol Wroclaw zatrudnia ludzi ktorzy przede wszystkim sa fachowcami w swojej dziedzinie. Jezeli sa oni poleceni przez swoich pracownikow to tym lepiej, w trudnych czasach trzeba sie wspierac. Zawsze jednak organizowany jest 2-3 etapowy konkurs na dane stanowisko. Zawsze decyduje wiedza i doswiadczenie. W przypadku kluczowych stanowisk czesto w rekrutacji bierze udzial zewnetrzna firma doradcza. Jezeli swoja opinie napisales na podstawie swoich doswiadczen swiadczy to tylko o tym ze nie byles w gronie najlepszych. Nie win za to firmy. Pozdrawiam i powodzenia w rekrutacji.
5
Eli 2014-11-14 10:53:33
Byłam na rozmowie rekrutacyjnej i potwierdzam kompetencje tej Firmy w zatrudnianiu pracowników z zewnątrz. Proces rekrutacyjny bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, z natury nie umiem za dobrze się "sprzedać", ale pytania były konkretne, rzeczowe i doprowadziły do sytuacji, że wiele mogłam o moich kwalifikacjach i doświadczeniu powiedzieć, wyszłam zadowolona mimo bardzo intensywnej i długiej rozmowy rekrutacyjnej.
2
Eli 2015-01-23 20:41:32
to jedna z ostatnich firm z zasadami i uszanowaniem praw pracowniczych, zarobki nieprzeciętne, dużo lepsze niż w Hasco, umowa o pracę, książeczka sanepidowska przy kontakcie z produkcją, pozdrawiam
dario 2015-03-05 16:21:09
@Zizu, hej, a możesz mi napisać na jakie stanowisko aplikowałeś i po jakim czasie się właściwie odezwali? W ogóle to gdzie znalazłeś ich ogłoszenie i w jaki sposób aplikowałeś? Bo ja sie zastanawiam, czy nie lepiej zawieźć im moje CV osobiście, zamiast mailem, wiem, że to czasem lepiej wygląda. Pozdrawiam.
1
bezrobotna 2015-04-09 13:41:43
Ciekawe kto dostał pracę na stanowisku laborant osoba sprzątająca?Czy ktoś z zewnątrz czy po znajomości?Jak ktoś wie niech napisze.
szukam pracy 2015-04-24 21:03:17
Jestem zainteresowana praca w firmie herbapol,ale mam pytanie czy wogle są jakieś przyjęcia na pracownika produkcji.wiem ze jest ciężko .pozdrawiam.
pracownik 2015-05-06 18:07:22
Proszę nie narzekać tylko zacząć przeglądać stronę www.herbapol.pl, zakładka kontakt -> oferty pracy. Aktualnie mamy dwie oferty zatrudnienia: na stanowisko mechanik maszyn i urządzeń produkcyjnych (nabór trwa jeszcze do 8.05.2015) oraz młodszy specjalista ds. medycznych (nabór do 10.05.2015). Mimo wszystko powodzenia w szukaniu pracy.
1
Luis 2015-06-08 10:00:11
Ten cały Herbapol to taka przechowalnia dla znajomych, ręka rękę myje. Rozmowa kwalifikacyjna,to jakaś pomyłka ludzie bredzą o jakości i etyce pracy a wystarczy zobaczyć jak wyglądają tam pomieszczenia pracownicze etc. Czas zatrzymał się tam ze 40 lat temu. W głowach jak i we wszystkim. ładnie ten cały Herbapol się prezentuje na kolorowym pudełku herbaty w niskiej klasie markecie. Ludzie nie dajcie sobie wmówić, ze to firma przyszłościowa- tonąca barka i tyle . Pozdrawiam wszystkich szukających tam zatrudnienia idźcie gdzieś indziej szkoda czasu na tą jak ktos napisał wyzej działalność gospodarczą.
7
Angela 2015-06-11 21:53:30
Luis, Herbapol nie jest dla Ciebie, jakość i etyka to nie złote klamki.. Proponuję Ci stanowisko obsługi salonu mebli leżankowych, ewentualnie salony piękności.. Buźka!
1
xxx 2016-02-05 22:14:58
Witam. Chcialabym się zapytać czy są przyjęcia na pracownika produkcji? I jeżeli można wiedzieć jaj jest stawka proponowana na początek. Dzięki pozdrawiam
dawny pracownik 2016-03-18 11:29:14
patologia, wieś, buractwo, firma szuka w ogłoszeniu elektryka, za marne 3 000 brutto a faktycznie stanowisko jest utrzymanie ruchu nie tylko elektryka, Drodzy państwo utrzymanie ruchu na rynku kosztuje od 4000 do 6000 brutto na początek, czyste złodziejstwo i oszukaństwo ale tym się zajmie inspekcja pracy powodzenia !!!!!!!!!! niech napiszą w ogłoszeniu ze szukają alkocholika
5
amonimowo 2016-05-10 20:37:16
Zakład nr2 - produkcja-
Mobbingowanie pracowników przez Szefa produkcji Pana T.F jest uwłaczający godności każdego człowieka. Poniżanie, głupie żarcki, podważanie kompetencji, wyzywanie, krzyk, grożenie... nawet sprawa ze związkami nie pomogła, bo Pani prezes dobra koleżanka, zamiast wywalić szkodnika który niszczy nas pracowników zafundowała mu szkolenie z trenerem personalnym za grubą kasę. Efektów brak, a jego bezkarność pogłębia się... czy ten człowiek nie widzi jak bardzo jest zły? Jego traktowanie ludzi doprowadziło do inspekcji farm, grożącej zamknięciem wydziału, bo były pracownik chciał się zemścić... Jeżeli to teraz czytasz, przejrzyj na oczy i albo się zmień, albo się zwolnij i daj nam pracować w normalnych warunkach.
12
anonim 2016-05-13 21:00:18
Nestety ,ale podwładni kierownika T.F. doskonale wiedzą co to mobbing i doświadczają go regularnie. Rozumiem, że w cywilizowanym świecie w dużym zakładzie, może być to ciężkie do pojęcia, ale taka jest niestety prawda.
Ponadto to nie wykształcenie świadczy o kulturze osobistej człowieka i co za tym idzie o sposobie w jaki traktuje współpracowników.
7
gal 2016-05-19 16:33:00
Niestety, ale muszę potwierdzić to że sposób w jaki jesteśmy traktowani przez niego jest poniżej krytyki. Przykre...
6
gnębiona 2016-06-05 10:26:18
ot to i pan T.F odpisał sobie.szanowny panie wykształcenie wyższe ma co drugi burak w PL, to nie problem.
Mam nadzieję że w niedalekiej przyszłości zatrudnią nowego kierownika Zakładu, profesjonalistę i pokaże Panu miejsce w szeregu, nie pozwoli gnębić ludi przez takiego prostaka z wykształeceniem wyższym jak Pan Panie drogi.
8
apogeum 2016-06-08 20:26:38
Doskonale wiem co to jest mobbing, a ze strony T.F osobiście doświadczyłem takich form mobbingu jak: nieuzasadniona krytyka, wyśmiewanie, nieodpowiednie żarty, obraźliwe gesty, sarkazm, publiczne krytykowanie wyglądu, taktyka pomniejszenia kompetencji, taktyka poniżania, taktyka utrudniania wykonywania pracy.
11
były pracownik 2016-06-09 22:40:13
Ludzie dajcie spokój chłopakowi, weźcie sie za robotę zamiast flirtować i szmacić się po kątach. takiego bałaganu i dziadostwa nie widziałem nigdy. Pretensje zawsze maja najwieksze lesery, zwrocisz uwage to już mobing.jak dla mnie atmosfera jest spaprana przez zaklamanych, leniwych ludzi, ktorzy nie potrafia mowic prawdy tylko obrabiają dupe i tworza intrygi.Wy wszyscy biedacy. prawda jest taka ze jestescie rozpieszczoną banda darmozjadow, ktorym wszystko sie nalezy. z taka polityka nie wroze zakladowi dlugiego zywotu. w koncu padnie i pojdziecie do innego zakladu, tam korporacja pokaże co znaczy praca, a mobing pana T.f. to bedzie dla Was miłe wspomnienie. radze wezcie sie do roboty bo za to wam placą (i to zdecydowanie a dużo)
2
również "były" pracownik 2016-06-10 22:15:06
"dajcie spokój chłopakowi"? Co Ty w ogóle piszesz? Należę do osób które w pracy ciężko zasuwają, a od tego "chłopaka" moja osoba doświadczyła samych złych zachowań. To prawda że ludzie lenie i nic się nie da z nimi zrobić, ale zarządca TF to wzór najgorszych praktyk z wysokiej półki!!!
9
lobaso 2016-06-16 05:39:24
Na jaki adres mailowy można wysłac swoje CV?
1
alojzy 2016-06-22 20:41:19
przyliże się znowu do Pani Prezes i pewnie on zostanie kierownikiem tej rozbijającej się łodzi... brak słów...
12
pracownik 2016-09-25 19:26:41
Ogłoszenia się pojawiają, niestety trudno się dostać wszystko po układach. Nie ma się co dziwić wynagrodzenie super, socjal niezły i nie narobisz się jak w korporacji, luz bluz i dziwczyny łatwe na zakładzie nr 2 można się odprężyć w przerwie, luz bluz , Ameryka :)
1
Wiking 2016-09-26 20:55:08
Zakompleksieni prostacy widzę że też tam pracują, a mianują się pracownikami. Na miejscu pracodawcy przejrzałbym IP kompa z którego to pisano i wywalił klienta dyscyplinarnie za szarganie opinii firmie żądając przy okazji odszkodowania. Poza tym obejrzyj sobie 13 Wojownika chodzi mi o tą scenę gdzie padają słowa - "dżentelmen o tych sprawach nie rozmawia". Przyda Ci się w przyszłości, gdy będziesz witał żonę wychodzącą z biurowca. Chcesz mieć zaufanie sam bądź w porządku. Moja rada pozostań singlem. Po co masz obarczać Twą partnerkę zachowaniem typa, któremu zginęła lewa półkula mózgu a prawa poszła jej szukać.
2
gosc 2016-09-26 21:22:22
" Na miejscu pracodawcy przejrzałbym IP kompa z którego to pisano i wywalił klienta dyscyplinarnie za szarganie opinii firmie żądając przy okazji odszkodowania"

rozbawiłeś mnie do łez.
3
Arek 2016-09-27 12:54:39
Skoro dają ogłoszenia do sieci to raczej nie szukaja nikogo po układach jak twierdzisz poza tym lepiej mieć kogoś z polecenia w zespole, tez.
2
wiking 2 2016-11-26 23:12:04
wiking obruszyłaś się jakbyś była jedną z nich:0 zabawne. a może lepiej niech pracodawca zainstaluje kamery i zobaczy kto jak pracuje, kto bąki zbija:)
Ciemnogród.
3
Wiking 2016-11-29 17:48:44
Wiking 2 - masz problemy z rozróżnianiem rodzajów - męskich i żeńskich. Wynika to dysleksji czy z szalejącego "genederyzmu"? Jako pracodawca (dla jasności: w innej branży i w innym krańcu Polski) nie muszę instalować kamer. Czasami po porostu musimy zatrudnić ludzi do prac prostych i niezbędnych, prac które zajmują od 20 do 40 procent czasu z całego dnia pracy. Tylko po co trąbić na całą Polskę co Wy tam wyprawiacie w tych chwilach z wolnym przebiegiem. Tamten klient zachowywał się jakby go kobieta rzuciła i się mści. Wasze romanse w pracy, czy zdrady małżeńskie są na rękę nam pracodawcom i dlatego je tolerujemy. Pracownicy romansujący w pracy są wydajniejsi i sami proszą się o nadgodziny. A jak już rozwalą sobie małżeństwo to i za półdarmo do śmierci będą robić, wszak co innego im pozostanie jak nie używać życia puki go staje.
Uprzedzając dalsze komentarze na które nie będę już odpisywał, czytam czasami co znajomi w pracy wyrabiają ;-), i jak Polska długa i szeroka wszyscy robią to samo.
2
Zostaw swoją opinię o Herbapol S.A. Wrocław - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Herbapol S.A. Wrocław