logo Lanwar Cosmetics Sp. z o.o.

Lanwar Cosmetics Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Lanwar Cosmetics Sp. z o.o.

anonim 2009-03-24 14:03
witam. właśnie staram się o pracę w firmie Lanwar czy jakieś opinie na temat firmy?
pracowalem 2009-05-03 14:37
miła atomsfera, i dobra i ciekawa praca - dla tych co chcą pracowować.
zainteresowany 2009-07-01 20:49
Proszę o informacje na temat pracy w Lanwar:
1) wynagrodzenie, premie itd
2) narzędzia pracy itd

Ogólnie co oferują i czy warto!

Będe wdzieczny!

Pozdrawiam
cycata 2014-09-30 22:54
Nie polecam szkoda nerwów!!!! Najniższa jaka może być wypłata.
Jedno wielkie (usunięte przez administratora).
5
kosmety 2015-11-10 21:42
Katastrofa, firma ledwie wiąże koniec z końcem. Ten kto napisał o profesjonalizmie chyba upadł na głowę.
5
gorgia 2015-12-07 09:32
Proszę o rzetelną informację o tej firmie. Interesuje mnie praca jako przedstawiciel handlowy. Jaka umowa? Jakie zarobki mniej więcej w widełkach od samej podstawy po niskie i wysokie prowizje. Jakie narzędzia pracy, czy jest samochód? Ogóle warunki Panujące w firmie?
Pravownik 2016-10-09 15:30
Szczerze nie polecam firma w Komornikach zostaję zamknięta ludzkie wyrzuceni.
Ludzie którzy pomagali rozwinąć ta firmę po kilkunastu latach pracy zostali zwolnienie że skutkiem natychmiastowym.
Szkoda gadać nie polecam
4
cygan 2016-10-09 15:35
@pracownik ale przecież to firma z Poznania, która sprowadza kosmetyki na pewno nic ci się z tymi Komornikami nie pomyliło?
Staruch 2016-12-05 14:14
Co do miejsca to mu się nie pomyliło

"Lanwar Cosmetics Sp. z o. o. Kosmetyczne artykuły, artykuły kosmetyczne
Fabianowska 116, 62-052 Komorniki"

Firma nie musi mieć tylko jedną siedzibę
Iwona 2017-03-13 13:30
Pracujesz w firmie Lanwar Cosmetics? Chętnie usłyszymy jak wyglądają oferowane warunki zatrudnienia. Jakie benefity mają zapewnione pracownicy?
mierny 2017-04-07 17:42
Nie polecam patologia a zarobi szkoda gadac
3
Iwona 2017-04-10 10:07
@mierny co wpływa na Twoją opinię na temat firmy? Jakie sytuacje masz na myśli?
Spakon 2017-04-10 22:52
Nie polecam. Umowa to smieciowka( zlecenie), co miesiąc nowa lub jej brak. Brak premii, nadgodziny płatne jak za normalną stawkę godzinowa. Zarobki slabe, 8-9zl netto na godzinę, bez premii. Na magazynie pracuje się średnio 10-11 godzin, nie raz nawet 14-15. Brak szacunku dla pracownika, sam syf, zdanie zmienia się tam co 5 minut, zero organizacji. Opinia dodana przez osobe ktora tam pracowała.
3
Iwona 2017-04-11 11:20
@Spakon jak dawno tak właśnie wyglądały warunki pracy w firmie? Co uważasz, że w firmie warto zmienić, by pracowało się lepiej?
Zostaw swoją opinię o Lanwar Cosmetics Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lanwar Cosmetics Sp. z o.o.