logo Lanwar Cosmetics Sp. z o.o.

Lanwar Cosmetics Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Lanwar Cosmetics Sp. z o.o.

anonim 2009-03-24 14:03:01
witam. właśnie staram się o pracę w firmie Lanwar czy jakieś opinie na temat firmy?
pracowalem 2009-05-03 14:37:31
miła atomsfera, i dobra i ciekawa praca - dla tych co chcą pracowować.
zainteresowany 2009-07-01 20:49:37
Proszę o informacje na temat pracy w Lanwar:
1) wynagrodzenie, premie itd
2) narzędzia pracy itd

Ogólnie co oferują i czy warto!

Będe wdzieczny!

Pozdrawiam
cycata 2014-09-30 22:54:25
Nie polecam szkoda nerwów!!!! Najniższa jaka może być wypłata.
Jedno wielkie (usunięte przez administratora).
kosmety 2015-11-10 21:42:40
Katastrofa, firma ledwie wiąże koniec z końcem. Ten kto napisał o profesjonalizmie chyba upadł na głowę.
gorgia 2015-12-07 09:32:45
Proszę o rzetelną informację o tej firmie. Interesuje mnie praca jako przedstawiciel handlowy. Jaka umowa? Jakie zarobki mniej więcej w widełkach od samej podstawy po niskie i wysokie prowizje. Jakie narzędzia pracy, czy jest samochód? Ogóle warunki Panujące w firmie?
Pravownik 2016-10-09 15:30:59
Szczerze nie polecam firma w Komornikach zostaję zamknięta ludzkie wyrzuceni.
Ludzie którzy pomagali rozwinąć ta firmę po kilkunastu latach pracy zostali zwolnienie że skutkiem natychmiastowym.
Szkoda gadać nie polecam
cygan 2016-10-09 15:35:30
@pracownik ale przecież to firma z Poznania, która sprowadza kosmetyki na pewno nic ci się z tymi Komornikami nie pomyliło?
Staruch 2016-12-05 14:14:43
Co do miejsca to mu się nie pomyliło

"Lanwar Cosmetics Sp. z o. o. Kosmetyczne artykuły, artykuły kosmetyczne
Fabianowska 116, 62-052 Komorniki"

Firma nie musi mieć tylko jedną siedzibę
Zostaw swoją opinię o Lanwar Cosmetics Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lanwar Cosmetics Sp. z o.o.