brak logo

Dino Polska

Krotoszyn

Opinie o Dino Polska

laleczka 2017-05-27 08:53
@ja komuś przeszkadzają negatywne wypowiedzi !

Robiłam po 10h lub 11 codziennie przez kilka dni i zrezygnowałam a przy wypłacie okazało się że wypłata jest liczona proporcjonalnie a nie za przepracowany dzień ! wypłata była mniejsza o 250 zł!! Poprostu złodziejstwo !!!
3
laleczka 2017-05-27 08:55
liczą proporcjonalnie wypłaty śmiech na sali !
3
klient 2017-05-29 06:57
Ewentualnie mała korekta jej umowy na (Sprzątaczka)
krystek 2017-05-29 09:14
i co z tego ze jest ich więcej niż lidla jeżeli zadnego nie w mazowieckim wszystkie sa na zachodzie polski wstyd szczycą się wielkoscia a nie maja jednego sklepu w najważniejszym miescie polski czyli stolicy dziwna firma
1
dinus 2017-05-30 18:56
a ja lubie ta prace..narzekaja ci którym sie nie chce robic..wiadomo najgorsze sa kontrole i ten stres czy wszytsko jest itp ale praca jak wszedzie,,nie ma nigdzie miodów
3
Maja 2017-06-04 08:56
Hej- pracuję tak samo jak inni,nie przestrzega się rozpoczęcia godzin pracy ani zakończenie,totalne dno,ale też zależy to od kierownika,jaki kierownik takie zasady,własne !wygląda na to że nie którzy kierownicy mają się ponad przepisy,no cóż- życie!
5
WERKA 2017-06-04 09:20
Oto potwierdzenie już nie jedno- że winę za to jak pracownicy oceniają pracę w Dino jest kierownik,ponieważ każdy idąc do pracy zna swoje zadanie,wykonuje je sumiennie,ale cóż ważniejsze dla kierowniczki są ploteczki za plecami tych co sumiennie pracują bo się ich nie lubi z różnych powodów,i ciężko dociec z jakich.
15
dinus 2017-06-07 10:34
to w jakim dino pracujesz?jak kierownik moze odpowidac za to kiedy jego pracownicy wychodza z drugivh zmian?jak sie ktos nie wyrabia to wychodzi po godzinach ..jak wazniejsze sa fajki czy siedzenie na zapleczu..
1
gość 2017-06-08 13:16
Od niedawna podjęłam prace w tej filii i muszę powiedzieć , że jak czytałam wcześniej opinie to myślałam że były naciągane-ale widzę ze to prawda. U nas zaczęła się prywata tzn. pani kierownik daje polecenia siedząc w biurze nie wychodząc z niego a my-pracownicy zapie......za nią. Zamiast zajmować się rzeczami bardziej potrzebnymi niż pierdołami było by bardziej korzystniejsze niż to co nam karze robić na domiar tego za nie wykonanie polecenia wystawia uwagi, jak tego było by mało to dzwoni ciągle na wolnym albo przed pracą i zmienia sobie grafik jak jej się podoba nie ważne czy ty masz swoje plany czy nie musisz być na jej zawołanie 24h nie masz wolnego musisz siedzieć pod telefonem. Funkcyjne też nie lepsze nie potrafią zastąpić na każdym stanowisku z mięsnego dziewczyny muszą na przerwie obsługiwać klientów nie wiem czy tak można ale ani pani kierownik ani funkcyjne a nawet zastępca trochę dziwna sprawa że tylko kasjerki muszę być wielofunkcyjne a reszta nie. Dziwie się ze nikt z kierownictwa nie zrobił jeszcze porządku .Jak tak dalej pójdzie to cała obsada złoży wypowiedzenie .
11
Tomi 2017-06-08 15:16
Pozdrawiam nie mile dziewczę Emilie z Dino pokrzywnica , kasjerka obsługuje jak by chciała a nie mogła, cieszę się że byłem tam raz i nigdy na pewno już tam nie przyjadę. ..
1
jarek 2017-06-11 13:18
towar bieze sie od odub nie zmiennych smaku co zmienil boczek smak rydzyny dochowajcie marki
marek 2017-06-11 13:28
czy jadł ktoś boczek surowy z dino '' SAMA SÓL'' pozdrawiam kierowniczke z dino na niemodlinskiej w opolu ''ALINKĘ''
miriamnam 2017-06-11 23:38
a kroczącą inwentaryzację ma zrobić jedna osoba i skontrolują ją 2 albo 3 osoby, to dopiero paranoja. Te 2 czy 3 osoby mogły by zamiast kontrolować zrobić tę inwentaryzację i była by bez pomyłek. To przecież lepsi ludzie , którzy się nie mylą, bo nie mają akordu na czas
8
klient 2017-06-12 23:58
jestem stałym klient na Pabianickiej w dino jak sie zachowuje kierowniczka tym markecie pomstę do nieba wiecie jej zle ona robi najlepiej narzeka na pracowników slysze jak sie do nich odzywa ze to zle zrobie tego nie zrobili jakas masakra wspólczuje tym pracownika.
8
zrozpaczony 2017-06-15 16:55
kontrole szybkie gazetkowe..chore...zamaist skupic sie na swoich obowiazkach latasz i myslisz czy nikt nie wapadnie i nie zabiora ci kasy za "zła"kontrol..to jest paranoja dosłownie.z kazdym dniem z coraz mniejszym entuzjazmem wstaje do pracy..bez tych darmozjafów kontrolerow byłoby super bo praca nie jest zła.czy góra nie widzi ze przez takie uprzykrzanie nam zycia traci pracownikow?
14
Filip 2017-06-15 17:29
Ciągle wzrosty. Dino prężnie zalewa rynek.Ale jakim kosztem. Zmniejszenia kosztów stałych.Czyli minimalna ilość pracowników bo przecież jedna osoba może robić za dwóch. o zarobkach nie mówię bo każdy wie że osoba na danym stanowisku w innej firmie zarabia o niebo więcej. Brak socjalu. nie wspomnę o bonach na święta. tak traktowanie pracownika prowadzi do wiekszego zarabiania pieniedzy. Wszystko w tym temacie. jakby mogli to jeszcze mocniej by ucinali ale kwestia czasu jak coś wymyślą.
24
Teddy 2017-06-15 23:52
lubię zakupy w Dino maja fajne kierowniczki na niektórych sklepach, z fajnym biustem. Jest na czym oko zawiesić. Dobry asortyment blisko
gosia 2017-06-16 18:47
mieszkam w Szczecinku i jestem częstym klientem sklepu Dino, brak kultury ekspedientek , mówię dzień dobry nikt nie odpowiada ,podstawowe warzywa nie są dokładane , po godz. 15,00 rzadko można kupić ciepłe bułki , wogóle jakaś masakra, często czynna jedna kasa a kolejka duża, dzisiaj byłam ok godz. 17,00 by kupić mięso i nie kupiłam bo pani powiedziała , że umyła maszynkę do mięsa bo mieliła słoninę i mi łopatki nie może zmielić. Nie mówię o wszystkich ekspedientkach tego sklepu bo są dwie panie , które zawsze są miłe , uśmiechnięte i same pierwsze mówią dzień dobry. Ja pracuję też za marne pieniądze i czasami po godzinach , ale staram się być miła dla ludzi.
3
dinonek 2017-06-24 21:19
Na jaki czas są podpisywane umowy o prace. Teraz w czerwcu kończy mi sie umowa, która trwala rok.
pracownik 2017-06-24 22:29
Nie rozumiem połowy opinii. W naszym markecie pracujemy po 8 godzin dziennie 5 dni w tygodniu i oczywiście nie zawsze po trzy niedziele w miesiącu. Pani kierownik w biurze siedzi tylko przez niecałe 2 godziny robiąc zamówienia. Później zapiernicza między półkami przy towarze równo z nami. Jak poszła na dwa tygodnie urlopu to wszyscy tylko czekali kiedy wróci. Kontrole oczywiście są ale zawsze wypadają w miarę pozytywnie . Czasami zdarzają się gorsze dni ale tak jak wszędzie jest to dopuszczalne. Premie dostajemy po równo oczywiście wytłumaczenie jest zawsze kto ile za co. Oczywiście pracujemy też w nadgodzinach o których jesteśmy poinformowani wcześniej oraz mamy wytłumaczenie jaka jest potrzeba tych nadgodzin. Każda nadgodzina jet wypłacana. W naszym markecie my pracownicy tworzymy zgraną grupę i pomagamy sobie nawzajem. Oczywiście przerwy też nie są liczone ze stoperem jeżeli mam potrzebę kilka razy w ciągu pracy wyjść i się napić albo ugryźć coś w locie to też nikt mi za to głowy nie urywa. Ludzie istnieją markety w których, wiem osobiście, że panie z kas mają zakaz wychodzenia do toalety. Nie dajmy się zwariować tym wszystkim narzekaniom że w dino jest tak źle i nie dobrze. Zacznijmy od pytania po co ktoś idzie do pracy? Po to żeby postać i wyglądać czy pracować? Generalnie podsumowując wszystko zależy od kierownika. Jeżeli kierownik jest ogarnięty i LUDZKI to wtedy w pracy też jest dobrze.
Pozdrawiam kasjer-sprzedawca
12
Dinopracownica123 2017-06-25 13:20
Ja chciałam zapytać czy funkcyjne mają wyższą pensje, a jeśli tak to o ile. I czy mogą mnie zmusić żebym nią była?? Bo szczerze mówiąc przeraża mnie to trochę.
1
Kuba 2017-06-26 19:10
Ile zarabia się na rękę na godzinę?
Góra gaduła 2017-06-28 00:45
Kasjer funkcyjny zarabia tyle samo co zwykły kasjer i ma masę dodatkowych obowiązków. Odradzam. Sama jestem na wypowiedzeniu ciągle dostaje zmiany na popołudnie zamiast o 22.15 wychodzę nawet o 23...
Jako kasjer interesuje Cię tylko piwo, kasa, alkohol, papierosy, ściąganie lub dokładanie gazet no i mycie podłogi w obrębie kas.
Jako funkcyjna na umowie masz kasjer sprzedawca tą samą wypłatę. Jesli nie masz szczęścia i 3 osoby na zmianie to: siedzisz na kasie, podmieniać na przerwę mięso i kasę, fejsujesz caly sklep, myjesz robisz zwroty prasy, pieczywa, pojemników, konwój, rozliczenie zmian, liczenie sejfu, umycie i zamiatanie sklepu. Zwroty na kartę. Żale klientów, fv. I masę innych rzeczy. NIEZGADZAJ SIENA BYCIE FUNKCYJNA!
11
Klient 2017-06-29 10:12
Ja pozdrawiam całe Dino w Miłkowicach a szczególnie panią nową na stoisku mięsnym ta pani nadaje się do pracy w drogerii bo tam właśnie potrzebują ludzi z żółwim tempem a to pakowanie wędlin przy kasie rozlatujących się to mistrzostwo dobrze że kasjerki są ogarnięte w temacie.Pozdrawiam serdeczniej i będę obserwować dalej.
1
Marcel 2017-06-29 12:15
Witam.
Czy na waszych sklepach też jest polityka zatrudnienia po rodzinie? W Żarowie personel ucieka dzwiami oknami nawet kierownictwo sklepu. Rządy Pani regionalnej i jej przydupasów pogratulować. Debile są ok a mądrzy to gnoje. Przynajmniej konkurencja się ucieszy.
Pozdrawiam.
4
Bezproblemowy 2017-06-29 20:11
Cześć.
Wiecie jak sprawdzić w programie PosServer czy kasjerzy prawidłowo przyjmują butelki po piwie tzn kiedy przyjmują na wymiane, a kiedy przyjmują tylko puste butelki.
Angela 2017-06-29 21:12
Nikt Cię nie może zmuszać do niczego a szczególnie do awansu a kasa ta sama. Zmuszać można ale kłania się kodeks pracy.
2
Nnn 2017-07-05 10:53
Mnie za to zmuszaja do bycia kierownikiem i zastepca na nowych marketach w mojej okolicy, w tej chwili jestem mlodszym i mam duza wiedze ale ze wzgledow zdrowotnych mowilam ze nie a pani regionalna wpisuje mnie i zmusza eh.. na swoim markecie zastepowalam kierowniczke wielokrotnie robilam wszystko co ona a nic z tego nie mialam nawet egzaminu nie bylo kiedy zdac tak przez 1,5 roku jestem w plecy moje 100 zl miesiecznie do wyplaty...
2
karooolaaaa 2017-07-06 23:15
Czy ktoś mądry jest mi w stanie powiedzieć ile powinna dostać na rękę osoba funkcyjna i młodszy zastępca oraz czy jest coś takiego jak premia pomimo że market nie jest w czołówce i nie przynosi jakichś pokaźnych dochodów zaznaczam że jest to dwuletni market. Ponieważ od szychy się niczego nie dowiem.
No job 2017-07-07 09:47
Złe miejsce na ten post. Dostajesz deklaracje w umowie o tym ze informacja o zarobkach nie wyjdzie poza firmę. Funkcyjny to taka sama płaca i umowa jak u sprzedawcy, zastępca ma 100zl więcej ale jeśli czegoś nie zrobi to i tego nie dostanie ????
W moim mniemaniu to nie jest awans tylko przykry obowiązek. Ja niewiedzac co mnie czeka zgodziłam się. Teraz żałuję, bo obcieli nam etaty i robię za dziesięciu jak głupia , i jeszcze słucham głupich uwag...
Niepolecam...
4
Gość 2017-07-11 09:43
Po roku następna umowa do marca 2019 . Teraz są nowe przepisy i 3 umowa nie jest umową na czas nieokreślony lecz trzeba przepracować 33 lub 36 miesiecy8
1
Przyszła 2017-07-11 19:26
Jestem ciekawa jak pracuję się w markecie Dino w Jeleniej Górze ???? Czy ktoś ma jakieś informacje na ten temat ? Bo szukają często w obydwu sklepach
Gosc 2017-07-12 16:21
super wypowiedź p.kierownik powodzenia
1
Olek 2017-07-14 22:07
Czy w Krot też macie 5 s jak w Piotrkowie?Niby oszczędności ale na tę 3 gwiazdy idzie kilkanascie tys.zł miesięcznie a chodzą i sprawdzają kurze w regałach.Może warto zatrudnić kilka osób zamiast nich do sprzątania i będzie błysk w magazynie?Wyrzucanie w błoto pieniędzy,i ludzie przez nich odchodzą z pracy
3
julkaxx 2017-07-16 11:44
Funkcjonowanie marketu Dino w Hucie Starej B pozostawia bardzo wiele do życzenia.
Kadra pracownicza jest naprawde nieprzyjemna, pracownice na forum sklepu obgadują klientów. Są nieprzyjazne i nieprofesjonalne.
Starałam się o prace na stanowisku wykładania towaru, złozyłam CV, które zostało zaakceptowane pomino mojego wieku, który nie przykroczył lat 18, następnie zostałam skierowana na badania w celu wyrobienia książeczki sanepidowskiej, badania wykonałam, zapłaciłam 99zł, udałam się do lekarza medycyny pracy, a następnie pojawiłam się w sklepie, aby "dogadać szczegóły" rozmowa sie kleiła dopóki nie napomknęłam o mojej nieletności, szanowna pani kierownik jawnie wyśmiała mnie w oczy i twierdziła, że zaszła pomyłka, bo nieetnich nie przyjmują, chociaż wcześniej mój wiek został wcześniej zaakceptowany. Czy tak powinna wyglądać współpraca między pracowawca a pracownikiem?
Dodam, że zmarnowałam tylko czas i cenne pieniądze, a książeczka leży na półce. Czuję się ośmieszona i zbulwersowana sytuacją panującą w markecie.
1
Koło 2017-07-18 15:30
Dino porażka dajcie sobie spokój na prawdę kto może niech omija ta pracę z daleka dają do podpisu dokumenty których nie powinno być jak np. BHP śmiech na sali wiadomo kto pracuje lata to procedury zna ale po raz pierwszy spotkałam się z tym że dokumenty się podpisuje za nim zostanie się przeszkolonym na danym stanowisku . Na zmianie po 3 osoby albo 2 plus kierownik który udaje że coś robi . Ludzie nie dajcie się na brać na stawki plus premie STANOWCZO NIE POLECAM !!!!!!
13
kodiak 2017-07-18 21:59
Jestem bacznym obserwatorem Dino Praszka (widzę z okna co się dzieje na tyłach sklepu). Muszę powiedzieć że dziwi mnie to co się tam dzieje. To było gdzieś miesiąc temu. Jedna pani całe popołudnia rozmawiała przez telefon, inne zaś co chwila na fajce. Wchodzę do sklepu a tam nie ma jak przejść, bo wszędzie pełno palet. Oprócz kasjerki nie ma innych pracownic. Na półce pusto. No ale jak ma być towar skoro ekipa jest z tyłu. Mam sklep pod nosem a muszę chodzić dalej...
3
iii 2017-07-19 01:51
W Kargowie jest to samo.
Nn 2017-07-19 11:14
Mam pytanie, jezeli w umowie mam miejsce wykonywania pracy dana miejscowosc market to czy moga mnie zmusic do delegacji na inne markety ? Poza tym mam w umowie kasjer sprzedawca a mam wykonywac obowiazki zastepcy na tych marketach bez zadnych dodatkow.. nikt ze mna nie rozmawial na ten temat dowiaduje sie od kolezanek z pracy. Ja mowie nie a oni swoje psychika mi siada nie wiem juz co robic :( nie jestem mobilna co prawda daleko nie mam do drugiej miejscowosci ale nie dosc ze za pelnienie nowyxh obowiazkow nic mi nie dadza to zabiora 200 zl dodatku lokalozujacego ktory obecnie mam w tej pracy.
1
Sts 2017-07-19 11:17
Czy wie ktoś o której godzinie rozpoczyna się druga zmiana?
Lola 2017-07-19 15:31
O 14:15
nic 2017-07-20 05:55
do 1 miesiąca można oddelegować pracownika bez jego zgody, powyżej miesiąca musisz się zgodzić. Dodatek powinnaś otrzymać, również zwrot kosztów dojazdu.
Gość 2017-07-20 06:42
Prawda....Zaczynając pracę w Dino najlepiej zrezygnować z życia osobistego i być cały czas pod telefonem, grafik zmienia się tak często że nie na szans zaplanować swoje wolne dni...
7
Gość 2017-07-20 06:48
Funkcyjna nie ma żadnych dodatkowych za to pieniędzy,traktowana jest jak normalny pracownik
2
Byla pracownica 2017-07-20 08:51
U nas funkcyjna robiła więcej i bardziej była zorientowana we wszystkim niż zastępca a miała mniejszą wypłatę. No ale w Dino tak jest że ci co nic nie robią więcej zarabiają a inni musz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic nie mają. Pracowałam rok w Dino i mogłabym dużo wymieniać. Na szczęście mam inną pracę, gdzie doceniają pracownika i każdy pracuje równo.
5
Gość 2017-07-22 06:41
To gdzie to Dino jest?
1
lala 2017-07-23 21:51
Witaj. To tak jak u nas jeszcze troche i mogą zamknąć Dino????
Pracownica 2017-07-24 13:47
Jak wygląda premia na waszych marketach? Bo u nas niema.
Piter 2017-07-24 18:18
FAJNE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sa za kasami w tym Dino aż sie tam chce zakupki dla żonki robic :) no powiem szczerze miło miło ....POLECAM !!!!!
Dino 27 2017-07-26 19:51
Witam, czy ktoś w ostatnim czasie miał egzamin na młodszego zastępcę, trudne są pytania czego one dotyczą? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Dino Polska - Krotoszyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska