brak logo

Dino Polska

Krotoszyn

Opinie o Dino Polska

xn 2016-10-24 18:08:47
Czy ja gdziekolwiek napisałam że mam problem ze szkoleniem? Także pracuję w firmie 4 rok na stanowisku kierowniczym. W poprzednich firmach zajmowałam stanowiska kierownicze i w jednym przypadku był to sklep szkoleniowy. Na moim markecie mam bardzo pracowite i zgrane dziewczyny, które awansują na wyższe stanowiska na nowe markety. Niestety wiem co się dzieje w regionie , jak duży jest problem znaleźć pracowników. Prześledziłam Twoje posty i jak dla mnie jesteś osobą, która bardzo chętnie obraża innych np: (tępa wypowiedź, małe rozumki, syfiarz itp). U mnie osoba z takim podejściem do trudnych pracowników , na pewno by nie pracowała. Zapamiętaj, każdemu pracownikowi jaki by nie był, należy się szacunek - o którym Ty najwyraźniej nie masz pojęcia. Mam nadzieję że na wyższe stanowisko nie awansujesz, ponieważ aby być dobrym kierownikiem trzeba mieć w sobie pokorę i szacunek do ludzi.

15
nina 2016-10-25 10:58:26
Dziewczyny maja przerabane na takim markecie gdzie Ty pracujesz ja jestem mlodszym ale w zyciu nie chialabym pracowac na Twoim markecie wykonczylabym sie psychicznie .Trzeba z ludzmi wspolpracowac a nie ich ponizac i gnebic ,jestes tylko funkcyjna a nie kierownikim
4
gggggg 2016-10-25 15:52:04
ja pracuję w Legnicy nie jest lekko na jednym sklepie osoby które prowadzą zmianę piją sobie kawkę z panami z solidu jest okropnie na każdym sklepie zarobki są liche
1
XXX 2016-10-28 22:06:14
Jeżeli w Twoim przypadku praca z "trudnymi" pracownikami polega na "głaskaniu" po głowie, to nie dziwię się, że pracownicy odchodzą. Bo osobiście też wolała bym być chwalona za nic nie robienie niż przez całą zmianę pracować na 10 biegu i nic z tego nie mieć. Sztuką jest dobrze wytłumaczyć "trudnemu" pracownikowi na czym rzecz polega, pokazać nawet i 100 razy, jak daną czynność wykonać, aż w końcu zrozumi.

Jeżeli ktoś twierdzi, że jestem złym człowiekiem w stosunku do innych pracowników, to chyba nie wie na czym polega praca. Osoba funkcyjna, tak na dobrą sprawę, w markecie nic nie może. Zawsze głos decydujący ma Kierownik Markeu. A to, w jaki sposób oceniam opinie osób wypowiadających się na forum, raczej nie ma powiązania z pracą na markecie. Po prostu osłabiają mnie wypowiedzi osób, które tak jak wcześniej pisałam, pracują, bo tak. Zero ambicji, zero poświęcenia ze swojej strony... pogratulować tylko za to, że jesteście i nic nie robicie. Aaa... i jeszcze pani Kierownik - pochwała za to się należy.

Kolejny wątek - zarobki. Ile w tym momencie wynosi najniższa krajowa? Pracownik marketu dostaje wynagrodzenie właśnie w tej wysokości? Czy zatrudniając pracowników przekazywane są inne informacje, żeby mieć teraz, po raz kolejny, pretensje? Od stycznia sytuacja się zmieni, ponieważ rząd podnosi stawkę najniższej krajowej. Jestem tylko ciekawa, po jakim czasie i do kogo znowu będą skierowane zażalenia... NO PRZECIEŻ DO FIRMY DINO! Ach, brak mi słów...
1
XXX 2016-10-28 22:17:38
W sytuacji, kiedy rzeczywiście jest, tak jak piszesz, mamy przecież monitoring. Dlaczego się tym nie poslużycie? Dlaczego zawsze jest tak, że jak mamy jakiś problem, to lepiej się denerwować i wygłaszać niewiadomo jakie opinie, niż bić do celu? Monitoring, to nie jest tylko obrona firmy, ale przede wszystkim nasza... wiec nie wachaj się jej użyć.

Podając przykłady urzędu (praca państwa) lub mechanika (prywaciarz) niestety nie przekonasz mnie w swoich przemyśleniach. Spójrz może na inne firmy, które zajmują się handlem żywności - czy tam jest inna sytuacja? Nie... Wiec albo pogodzisz się z obecną sytuacją, albo niestety będziesz wrednym sprzedawcą odpychajacym ludzi od siebie.
1
XXX 2016-10-28 22:21:44
Widocznie masz słabą psychę ;-) hahaha! Sory, nic innego nie przyszło mi na myśl czytając tą opinie ;-) masz racje... znasz mnie, wiesz jak pracuję i jak traktuję ludzi, bo przeczytałeś/aś to w kilku komentarzach, które Ci się nie spodobały.
1
iii 2016-10-29 17:08:16
akurat klienci mnie cenia, zawsze sie usmiechaja i rozmawiaja ze mna, niekiedy mowia ze za mna tesknili jak wracam po wolnym, nie wyganiam ich, jak przychodza o 21,59 pytaja sie czy mozna, to mowie prosze bardzo i wcale nie jestem wredna. Chodzilo mi tylko, ze w innych instytucjach tez jak przyjdzie interesant minute przed zamknieciem, to tez sie denerwuja ludzie i tez z niechecia przyjmuja i tyle. Wlasnie mam dobra psychike i zapraszam do mojego sklepu w odwiedziny, zeby mnie poznac, a dopiero stwierdzic, czy jestem wrednym sprzedawca. Pozdrawiam
2
Miss 2016-11-01 16:53:08
Witam mówię o Dino w Lgota Wielka. Ja nic nie mam do ludzi z uposledzeniem z całym szacunkiem ale pani Maria na kasie to już chyba przesada, obsługuje jak za kare nie chce sie w kolejce wogule czekać, kto takich ludzi zatrudnia na takie stanowisko, przesada gdzie w tym przypadku szefostwo ma oczy, masakra
4
Tragedon 2016-11-02 22:33:40
Typowa zmiana na 14:15 ruch niesamowity, dużo pracy a tylko 3 osoby na zmianie i oczywiście na następny dzień co? Z*****a to nie zrobione to nie posprzątane regaly nie sfejsowane towar nie dolozony... Ja się pytam kiedy ?! Jak 3 osoby mają ogarniać taki nawał obowiązków klient za klientem ale oczywiście to ty jesteś najgorszy/a bo nie wypelniles obowiazkow...
15
Anna 2016-11-05 22:09:20
Kierowniczka z Jadowa to jakaś totalna pomyłka !!! Nie kompetentna, nie zna procedur, pozorant.
1
Sla 2016-11-05 22:13:55
To fałszywy człowiek, na takich trzeba uważać, a najlepiej innych ostrzegać przed takim człowiekiem.
3
Lila 2016-11-07 17:06:29
Pracowałam króciutko.Moje zaskoczenie było wielkie kiedy zobaczyłam ten bałagan w Dino w Dlutowie.Kiedy chciałam zrobić porządek za kasą i zapytałam pani zastępcy kierowniczki co zrobić z batonikami nijak mającymi się do towaru przy kasach od razu wiedziałam że nadepnelam pani na odcisk.Zemsta była szybka.Nikt nic nie mówi jaki ma się zakres obowiązków.Przychodzisz jesteś i musisz się ruszać żeby nie stać.Ogólny marazm w którym tkwią szlachetne panie z Pabianic i pobliskich osad.A ja trafiłam się z jeszcze innego miasta bez kompleksów.Postanowiłam że nie będę pracowała w bałagnie, gdzie towar leciał na głowę a przy kasie był cały arsenał drobiazgów nie do sprzedaży.Stosunki między Paniami od biedy ale zastępca kierownika do usunięcia. STOSUNEK do człowieka dramat.Zachowanie ze szkoły podstawowej. ZASTANÓW się dobrze ochotniku czy chcesz pracować za najniższą krajową.Ile więcej dostaniesz to nikt nie wie.Pozdrawiam.
1
Justyna 2016-11-07 17:57:29
Dino DZIERZGOŃ największa TRAGEDIA jaką widziałam ... Kierowniczka która, kłamała na każdym kroku ludzi w biedronce, teraz kopie dołki ludziom w dino. Czy dino nie widzi kogo zatrudnia? Brak doświadczenia, brak rozumu, brak wszelkich kwalifikacji. Pracowałam z nią w biedronce, żal mi tych ludzi w dino. Kasjerki na żywca obgadują klientów jeszcze zanim ci nie zdążą odejść od kasy. Sklep jest mały i wszystko słychać, ktoś kto tam chodzi na codzien jest obgadywany, że nie ma co w domu robić tylko ''przyłazi'' codziennie. LUDZIE! Ja myślałam, że to dobrze gdy zyskuje sklep ''stałego'' klienta! a Tym czasem w DINO DZIERZGOŃ CZŁOWIEK ZOSTAJE OBGADANY OD GÓRY DO DOŁU PRZEZ BEZCZELNE KASJERKI.
5
Dinowka 2016-11-09 08:23:35
Witam a ja mam pytanie odnośnie podwyżki podstawy czy to jest plus premia bo jeśli nie to trzeba będzie się pożegnać bo będziemy zarabiać mniej
3
emilia 2016-11-11 15:26:18
Może mi ktoś wyjaśnic za co są premie? Jestem zastępcą w jednym z din i nie mogę się doprosić kierownika o wytłumaczenie. Premia1, premia 2? Za co?
dinomaniak 2016-11-11 22:48:14
Hej Dinusie czy będa jakieś bony na święta?
Czy zakład ma zfśs? Jak pracuje sie w wigilie i sylwestra?
maja 2016-11-11 23:39:50
Premia 1 jest przydzielana od kierownika za działy świeze a premia 2 jest premia od utargow, jezeli jestes zastepca to dostajesz tez 100 zl zazrobione utargi w miesiacu (100% obrotu) a takze dostajesz premie od kierownika regionalnego
kasjerka 2016-11-13 07:08:57
z tego co wiem to ta premia to tak zwany dodatek 200zl i 100 zl za kasjera.ale warunek jest taki ze trzeba pracowac caly miesiac by moc na nia zasluzyc.to wychodzi gdzies ok 1800zl zwykly kasjer dostaje.o bonach na świeta nic mi nie wiadomo.moze ktos cos wie wiecej?
becia174 2016-11-15 22:54:38
brawo
becia174 2016-11-15 23:05:26
Też chciałabym się dowiedzieć coś na temat bonów świątecznych?Dajcie znać
Dinusia 2016-11-16 10:08:29
Ponoc ma byc tak jak w tamtym roku 100zl za rok pracy 200 za dwa lata itd
mmfrico 2016-11-16 12:29:11
Mam pytanie dlaczego zlikwidowana fundusz socjalny?
:-/ 2016-11-17 18:37:15
Masakra kto wymyślił sylwester do 21 brak słów!!!! Jesteśmy ludźmi nie tanią siłą roboczą!!!! Mamy rodziny i życie
13
landrynka 2016-11-17 23:15:47
Witam pracuje w dino w siekierczynie atmosfera jest normalne nie do wytrzymania kierowniczka jest mlodsza ode mnie o kilka lat na przerwe żeby pójść decyzja należy do kierowniczki kto ma iść przerwa 15 minut 8 godzin pracy i zakaz wyjscia na papierosa teraz to już nie chce mi się nawet rano wstać na samą myśl o tym ze nie ma nikogo normalnego
5
Kicia 2016-11-19 23:15:14
Dino trablice fatalne warunki pracy,ludzie traktowani jak smiecie ,falszywy personel,sklep przez niektore osoby wogole nie ogarniety a nie wspomne o przyjeciach....wiekszosc osob pracujacych tam to rodzina kierowniczki.... Sklep fatalnie zarzadzany....
4
emilia 2016-11-21 18:44:19
Jako zastepca nie mam placonyc nadgodzi? I nie mam rowniez premi lokalizacyjnej? :-( jiz mlodszy zastepca ma chyba lepiej ode mnie.
scoott 2016-11-22 20:01:58
Hej mam pytanko czy starannie przebieracie warzywniak? Bo co odłozylam do odpisu spowrotem wraciło na stoisko.
To w koncu starac sie czy zacząć to olewać.
emilia 2016-11-23 08:45:28
Starac sie. Ja mam zawsze problem z pieczarkami:-
emi 2016-11-23 10:19:09
ja staram sie dobrze przebierac warzywniak.zasada taka czego ty sama nie kupisz to odpisujesz.klient kupuje oczami przedewszystkim.
Klient 2016-11-23 22:38:11
Pewnie tam pracowałas .zostalas zwolniona i dlatego tak piszesz o dziewczynach i sklepie
6
Novva 2016-11-25 15:44:22
Czy moze mi ktos wyjasnic ja wyglada szkolenie za zastepce kierownika??? Ile trwa szkolenie w Krotoszynie i czy oni pokrywaja koszt pobytu tam???
XXX 2016-11-25 17:21:48
WITAM MOZE KTOS Z SZEOSTWA TO PRZECZYTA CHODZI O TE PREMIE ROCZNE A MIANOWICIE NAPEWNO WIELU JEST PRACOWNIKÓW KTÓRZY MAJA ZAJECIA KOMORNICZE WIEC PREMIA PÓJDZIE DO KOMORNIKA A MOZZE DALO BY RADY PRZYZNANIE PREMI W BONACH DINO I KASA BY ZOSTAŁA W FIRMIE
1
P 2016-11-26 19:33:21
W ŻYCIU NIE SPOTKAŁEM SIĘ Z BARDZIEJ WYRAFINOWANYM KANTEM NIŻ PODCZAS ROZMOWY Z PANAMI PREZESAMI. OBAJ PANOWIE KŁAMALI Z SZEROKIMI UŚMIECHAMI NA USTACH. I NIE MIAŁO TO NIC WSPÓLNEGO ZE STRATEGIĄ ROZMÓW, CZY TEŻ SPRYTEM. W MOJEJ OCENIE BYŁO TO NAJZWYKLEJSZE KŁAMSTWO
wszechświatek 2016-11-26 20:18:33
ja jestem klijentem dino niemodlinska i jestem bardzo zadowolony tam z obsługi w szczegulnosci z marka a i kierowniczka bardzo mila
O WIERZE I NEUROLOGI ,ZADAJMY PYTANIE, CZY LEPIEJ LEKCJA Religi PLUS NAUKA O SZTUCZNYM ODDYCHANIU, CZY LEPIEJ Poświęcić Więcej LEKCJI NA SZTUCZNE ODDYCHANIE JAK BY CHCIELI Ateiści .A MIANOWICIE JEST TAK JAK SOBIE NIE BŁOGOSŁAWISZ NAUKI TO Z Receptorów MASZ POZBYWANIE Się CO Węgiel I TLEN, KTÓRY DAJE Pewność SIEBIE I Możliwość LEPSZEGO W Pewności SIEBIE NAUCZONEGO Się ZADANIA UCZONEGO I JAK NIE BŁOGOSLAWISZ NAUKI Z DUCHEM Świętym TO POZBYWA Się I Z Receptorów PH FOSFOR I Wodór Który DAJE OCHOTY Mówienia I Działania Przekładania NAUCZONYCH Zadań ,WIEC JEST Też PRAWO FIZYCZNE ŻE OSOBY BEZ Trujący NIE WIERZĄCE W BOGA NIC NIE Odkryły I TAK HISTORIA NAUKI ŚWIADCZY O TYM FAKCIE ZE WSZYSTKIE ODKRYCIA DOKONAŁY OSOBY W Wieże I TEZ TE PRZED JEZUSEM O NAUCE I Postępie INTELEKTUALNYM Świadczyły OSOBY WIERZONCE W BOGA I TYLKO Z NIMI Postęp TO SA OSOBY MYŚLĄCE MĄDRZE I TYLKO ONI I TAK JEST DO TERAZ ,A I Odwagę BY TE DZIECI WYKONYWAŁY PIERWSZĄ POMOC MAJĄ TYLKO OSOBY W Katolicyzmie UJENTE BO SA I KWARKI DUSZY GDZIE ZAPISYWANA JEST Pamięć I W KWARKU KAŻDY MA SWOJE PASMA I ONE SIĘ Rozjeżdżają I W POMYŁCE Różnych CESZEK Życia JAK TAKI Błony NASTĄPIŁ I WTEDY JAK PASMA DUSZY SIE Rozjeżdżają JEDEN OD DRUGIEGO W KWARKU DUSZY TO Następują SŁABOŚCI SZATANA CZYLI NIEŚMIAŁOŚĆ WSTYD,LĘKI FOBIE NERWICE Bezsilności NIEUMIEJĘTNOŚCI APATIE I DEPRESJE I NIE KREATYWNOŚCI CZYLI NIEWOLNIKIEM DLA KATOLIKA STAJE SIĘ BO JEST WOLA CZYN I NIEWOLA CZYLI NIE KREATYWNOŚĆ SŁABOŚCI SZATANA,A PASMA ZJECHAĆ SIĘ MOGĄ TYLKO POPRZEZ Spowiedź Świętom I PO ZAPRZESTANIU ZŁEGO ZACHOWANIA WEDLE UCZESTNICTWA W Życiu KATOLICKIM I DWA RAZY W ROKU MODLENIA SIĘ .WIEC DZIECKO Modlące MA Możliwość W ODWADZE Przeżywać NAUCZONE ZADANIE I WTEDY Z PRZYJEMNOŚCIĄ SIE JEMU PODEJMIE A I WIE Że NIEOMYLNĄ OSOBĄ JEST SIE WTEDY GDY SIĘ WIE Że JEST SIE OMYLNYM I Błędy SIE POPEŁNIA I UCZY SIĘ NA NICH ..Wspierając ŻYDA Ateistę GROZI NAM STWARDNIENIE ROZSIANE CO WYNIKA Z NEUROLOGI WYNAGRADZANIA DOBRA I KARY DLA CIAŁA BO Umierają Mitochondria SPALANIA FOSFOLIPIDÓW I BRAK JEST FOSFORU WE KRWI Z KTÓREGO ORGANIZM ROBI Hemoglobinę I ONA TA HEMOGLOBINA Występuje W KRUDSZYM ŁAŃCUCHU CO POWODUJE PROBLEMY Z CIŚNIENIEM I GĘSTOŚCIĄ KRWI ORAZ TA KRÓTKA Hemoglobina JEST ENZYMEM Który ROZBIJA W APARACIE GOLGIEGO Pięciu ATOMOWY GLIN W SWEJ STRUKTURZE NA JEDEN ATOM GLINU NA ALUMINIUM A WOLNE ALUMINIUM WCHODZI NA ENZYM Cetero WARTOŚCIOWY CUKIER Który Krąży PO DNA I NA NIM REPLIKUJE SIE RNA I TAMUJE GO WIEC RNA NIE MORZE SIE Replikować NA Cetero WARTOŚCIOWYM CUKRZE ENZYMU Krążącym PO DNA BO NA NIM JEST ALUMINIUM I WTEDY KOMÓRKA UMIERA Z BRAKU BIAŁEK I INNYCH Braków FUNKCJI Które ZAPEWNIAŁO RNA I TA Mitochondria SPALANIA FOSFOLIPIDÓW UMIERA WEDLE Neuroprzekaźnika SERCA CZYLI Neuroprzekaźnika TOLERANCJI LUB NIE A JEST TYM NEUROPRZEKAŹNIKIEM Acetylocholina I JAK Toleruje SIE Ateistę TO Postępuje STWARDNIENIE ROZSIANE U Chrześcijanina W NORMALNOSCI CZYLI UBYTEK Mitochondria Następuje WTEDY MU PO STU RAZACH Zajęciu SIE TYM PROBLEMEM I Dziesięciu SEKUNDACH Trwania ZAGADNIENIA LUB W Miłosierdziu JAK JEST Rokujący ZE NA SWOIM Błędnie UCZENIA SIE I Służeniu ZŁU NP SPRZYJANIU ATEIŚCIE I OCZEKUJE ZMIANY SWOJEGO ZACHOWANIA TO WTEDY W Rozczytaniu DO 1000 RAZY PO Dziesięć SEKUND TRWANIA ZAGADNIENIA BO PO TYM CZASIE Planie Następne RAZY Zajęcia SIE TYM ZAGADNIENIEM Następuje OBUMIERANIE Mitochondria SPALANIA FOSFOLIPIDÓW A DZIECI NASZE W WIERZE ALE NIE Praktykujące KATOLICKIE W PUL Srogości TRAKTUJE NIEKIEDY I TO Pięćdziesiąt RAZY JEST PODJECIE TEGO ZAGADNIENIA PO CZYM ODCHODZI Neuroprzekaźnik I UMIERA MITOCHONDRIA A OSOBY KTÓRE GRZESZEK Chcą CZYNIC CZYLI Źle TRAKTUJE W SROGOŚCI BO TAK Podważa SWOJE INTENCJE DOBRO CZYNIENIA I NP Przejdzie KOŁO DZIECKA OD CIOCI W TAKICH INTENCJACH TO Będzie SIE Zastanawiał CZY JE NIE ZABIJE BO SWOJE INTENCJE DOBRO CZYNIENIA CHCENIA Podważył CZY Dotykając SZYJKI DZIEWCZYNY Będzie ROZWARZAL CZY JEJ NIE UDUSI A TAK JAK DOBRZE CHCE Czynić TO Najwyżej JESTEM OSOBOM BLONDZACA I WIEM Że DOBRZE Życzę DLA TEGO DZIECKA.A W Srogości JAK Sądzę TO Dziesięć RAZY MORZE PODJĄĆ ZAGADNIENIE NA Dziesięć SEKUND KARZDE PO CZYM UMIERA MITOCHONDRIA I SADZE BO Rozróżniam DOBRO OD ZŁA W Ujęciu BIBLIJNYM CHODZIŁO TYLKO O SADZENIE W Niesprawiedliwościach SADOWYCH . Z KOLEI NA Neuroprzekaźniku Noradrenalinie UMIERA SPALANIA TŁUSZCZU I JEST WTEDY GO ZA Dużo W ORGANIZMIE I Odkłada SIE W TKANKACH TŁUSZCZOWYCH I BRAK DOBREGO Z NIEGO SPALANIA HOLESTEROLU Z KTÓREGO TWORZY SIE BUDULEC BŁONY KOMÓRKOWEJ FOSFOLIPID W SIATECZCE PLAZMATYCZNEJ I Komórki I ORGANELE SA POMNIEJSZONE A Noradrenalina JEST Neuroprzekaźnikiem ODPOWIEDZIALNYM ZA Opiekę DOMU I RODZINY I Należy I Uderzyć OSOBE KTÓRA NAPOMNIENIA NIE SŁUCHA NP NIE Bluźnij ŻYDZIE JEZUSA BY Być ZDROWYM NA CIELE I UMYŚLE Z KOLEI Według NEUROLOGI WYNAGRADZANIA CIAŁA NA Neuroprzekaźniku GLUTAMINIANIE I GABE CZYLI DOBRYCH Zachowań SEXUALNYC
wszechswiatek 2016-11-26 20:24:15
jestem klijentem dino niemodlinska w opolu i jestem zadowolony bardzo z załogi w szczegulnosci z marka a i z kierowniczki ..O WIERZE I NEUROLOGI ,ZADAJMY PYTANIE, CZY LEPIEJ LEKCJA Religi PLUS NAUKA O SZTUCZNYM ODDYCHANIU, CZY LEPIEJ Poświęcić Więcej LEKCJI NA SZTUCZNE ODDYCHANIE JAK BY CHCIELI Ateiści .A MIANOWICIE JEST TAK JAK SOBIE NIE BŁOGOSŁAWISZ NAUKI TO Z Receptorów MASZ POZBYWANIE Się CO Węgiel I TLEN, KTÓRY DAJE Pewność SIEBIE I Możliwość LEPSZEGO W Pewności SIEBIE NAUCZONEGO Się ZADANIA UCZONEGO I JAK NIE BŁOGOSLAWISZ NAUKI Z DUCHEM Świętym TO POZBYWA Się I Z Receptorów PH FOSFOR I Wodór Który DAJE OCHOTY Mówienia I Działania Przekładania NAUCZONYCH Zadań ,WIEC JEST Też PRAWO FIZYCZNE ŻE OSOBY BEZ Trujący NIE WIERZĄCE W BOGA NIC NIE Odkryły I TAK HISTORIA NAUKI ŚWIADCZY O TYM FAKCIE ZE WSZYSTKIE ODKRYCIA DOKONAŁY OSOBY W Wieże I TEZ TE PRZED JEZUSEM O NAUCE I Postępie INTELEKTUALNYM Świadczyły OSOBY WIERZONCE W BOGA I TYLKO Z NIMI Postęp TO SA OSOBY MYŚLĄCE MĄDRZE I TYLKO ONI I TAK JEST DO TERAZ ,A I Odwagę BY TE DZIECI WYKONYWAŁY PIERWSZĄ POMOC MAJĄ TYLKO OSOBY W Katolicyzmie UJENTE BO SA I KWARKI DUSZY GDZIE ZAPISYWANA JEST Pamięć I W KWARKU KAŻDY MA SWOJE PASMA I ONE SIĘ Rozjeżdżają I W POMYŁCE Różnych CESZEK Życia JAK TAKI Błony NASTĄPIŁ I WTEDY JAK PASMA DUSZY SIE Rozjeżdżają JEDEN OD DRUGIEGO W KWARKU DUSZY TO Następują SŁABOŚCI SZATANA CZYLI NIEŚMIAŁOŚĆ WSTYD,LĘKI FOBIE NERWICE Bezsilności NIEUMIEJĘTNOŚCI APATIE I DEPRESJE I NIE KREATYWNOŚCI CZYLI NIEWOLNIKIEM DLA KATOLIKA STAJE SIĘ BO JEST WOLA CZYN I NIEWOLA CZYLI NIE KREATYWNOŚĆ SŁABOŚCI SZATANA,A PASMA ZJECHAĆ SIĘ MOGĄ TYLKO POPRZEZ Spowiedź Świętom I PO ZAPRZESTANIU ZŁEGO ZACHOWANIA WEDLE UCZESTNICTWA W Życiu KATOLICKIM I DWA RAZY W ROKU MODLENIA SIĘ .WIEC DZIECKO Modlące MA Możliwość W ODWADZE Przeżywać NAUCZONE ZADANIE I WTEDY Z PRZYJEMNOŚCIĄ SIE JEMU PODEJMIE A I WIE Że NIEOMYLNĄ OSOBĄ JEST SIE WTEDY GDY SIĘ WIE Że JEST SIE OMYLNYM I Błędy SIE POPEŁNIA I UCZY SIĘ NA NICH ..Wspierając ŻYDA Ateistę GROZI NAM STWARDNIENIE ROZSIANE CO WYNIKA Z NEUROLOGI WYNAGRADZANIA DOBRA I KARY DLA CIAŁA BO Umierają Mitochondria SPALANIA FOSFOLIPIDÓW I BRAK JEST FOSFORU WE KRWI Z KTÓREGO ORGANIZM ROBI Hemoglobinę I ONA TA HEMOGLOBINA Występuje W KRUDSZYM ŁAŃCUCHU CO POWODUJE PROBLEMY Z CIŚNIENIEM I GĘSTOŚCIĄ KRWI ORAZ TA KRÓTKA Hemoglobina JEST ENZYMEM Który ROZBIJA W APARACIE GOLGIEGO Pięciu ATOMOWY GLIN W SWEJ STRUKTURZE NA JEDEN ATOM GLINU NA ALUMINIUM A WOLNE ALUMINIUM WCHODZI NA ENZYM Cetero WARTOŚCIOWY CUKIER Który Krąży PO DNA I NA NIM REPLIKUJE SIE RNA I TAMUJE GO WIEC RNA NIE MORZE SIE Replikować NA Cetero WARTOŚCIOWYM CUKRZE ENZYMU Krążącym PO DNA BO NA NIM JEST ALUMINIUM I WTEDY KOMÓRKA UMIERA Z BRAKU BIAŁEK I INNYCH Braków FUNKCJI Które ZAPEWNIAŁO RNA I TA Mitochondria SPALANIA FOSFOLIPIDÓW UMIERA WEDLE Neuroprzekaźnika SERCA CZYLI Neuroprzekaźnika TOLERANCJI LUB NIE A JEST TYM NEUROPRZEKAŹNIKIEM Acetylocholina I JAK Toleruje SIE Ateistę TO Postępuje STWARDNIENIE ROZSIANE U Chrześcijanina W NORMALNOSCI CZYLI UBYTEK Mitochondria Następuje WTEDY MU PO STU RAZACH Zajęciu SIE TYM PROBLEMEM I Dziesięciu SEKUNDACH Trwania ZAGADNIENIA LUB W Miłosierdziu JAK JEST Rokujący ZE NA SWOIM Błędnie UCZENIA SIE I Służeniu ZŁU NP SPRZYJANIU ATEIŚCIE I OCZEKUJE ZMIANY SWOJEGO ZACHOWANIA TO WTEDY W Rozczytaniu DO 1000 RAZY PO Dziesięć SEKUND TRWANIA ZAGADNIENIA BO PO TYM CZASIE Planie Następne RAZY Zajęcia SIE TYM ZAGADNIENIEM Następuje OBUMIERANIE Mitochondria SPALANIA FOSFOLIPIDÓW A DZIECI NASZE W WIERZE ALE NIE Praktykujące KATOLICKIE W PUL Srogości TRAKTUJE NIEKIEDY I TO Pięćdziesiąt RAZY JEST PODJECIE TEGO ZAGADNIENIA PO CZYM ODCHODZI Neuroprzekaźnik I UMIERA MITOCHONDRIA A OSOBY KTÓRE GRZESZEK Chcą CZYNIC CZYLI Źle TRAKTUJE W SROGOŚCI BO TAK Podważa SWOJE INTENCJE DOBRO CZYNIENIA I NP Przejdzie KOŁO
wszechświatek 2016-11-26 20:25:46
DZIECKA OD CIOCI W TAKICH INTENCJACH TO Będzie SIE Zastanawiał CZY JE NIE ZABIJE BO SWOJE INTENCJE DOBRO CZYNIENIA CHCENIA Podważył CZY Dotykając SZYJKI DZIEWCZYNY Będzie ROZWARZAL CZY JEJ NIE UDUSI A TAK JAK DOBRZE CHCE Czynić TO Najwyżej JESTEM OSOBOM BLONDZACA I WIEM Że DOBRZE Życzę DLA TEGO DZIECKA.A W Srogości JAK Sądzę TO Dziesięć RAZY MORZE PODJĄĆ ZAGADNIENIE NA Dziesięć SEKUND KARZDE PO CZYM UMIERA MITOCHONDRIA I SADZE BO Rozróżniam DOBRO OD ZŁA W Ujęciu BIBLIJNYM CHODZIŁO TYLKO O SADZENIE W Niesprawiedliwościach SADOWYCH . Z KOLEI NA Neuroprzekaźniku Noradrenalinie UMIERA SPALANIA TŁUSZCZU I JEST WTEDY GO ZA Dużo W ORGANIZMIE I Odkłada SIE W TKANKACH TŁUSZCZOWYCH I BRAK DOBREGO Z NIEGO SPALANIA HOLESTEROLU Z KTÓREGO TWORZY SIE BUDULEC BŁONY KOMÓRKOWEJ FOSFOLIPID W SIATECZCE PLAZMATYCZNEJ I Komórki I ORGANELE SA POMNIEJSZONE A Noradrenalina JEST Neuroprzekaźnikiem ODPOWIEDZIALNYM ZA Opiekę DOMU I RODZINY I Należy I Uderzyć OSOBE KTÓRA NAPOMNIENIA NIE SŁUCHA NP NIE Bluźnij ŻYDZIE JEZUSA BY Być ZDROWYM NA CIELE I UMYŚLE Z KOLEI Według NEUROLOGI WYNAGRADZANIA CIAŁA NA Neuroprzekaźniku GLUTAMINIANIE I GABE CZYLI DOBRYCH Zachowań SEXUALNYCH DOMU I RODZINY W SEXIE Następuje CUKRZYCA I AJCHAJMER ZA ZDRADY PEDOFILSTWO CZYLI UMIERA MITOCHONDRIA SPALANIA CUKRU I JEST ZA MAŁO Cztero wartościowego CUKRU Powstałego Z RESZTY Cukrów NIE SPALONYCH W Komórce I ROZCZEPIANEGO ZA BŁONĄ  Komórkowa PRZEZ Insulinę NA PIECIO A POTEM NA Cztery WARTOŚCIOWY CUKIER Który JEST ENZYMEM  Krążącym PO DNA I NA Którym REPLIKUJE SIE RNA A JAK GO NIEMA TO Komórka UMIERA I Następuje CUKRZYCA, BO W KRWIOBIEGU JEST ZA Dużo CUKRU BO NIE MA Mitochondria SPALANIA GO APROPO INSULINA Mieści SIE Pomiędzy Komórkami A NIE W KRWIOBIEGU DZIAŁA ,,I Następuje CUKRZYCA Więcej MACIE NA MOIM KANALE NA YOU TUBIE ,,,,,,, BOZE JEHOWA I FIZYKI CZY CHEMI CZYLI NP ZE Glicerynę ROBI SIE Z CUKRU Przykładem OBECNEJ Głupoty JEST CERN BO TWIERDZA ZE Puszczają PROTONY I JE Zderzają A Puszczają ATOMY METALICZNE KTURE SA Złożone Z KILKUNASTU Atomów NIEMETALICZNYCH DANEGO ATOMU I ON SIE ATOM METALICZNY Złota MORZE Rozpaść NA ATOMY NIEMETALICZNE Złota A Puszczają ATOMY BO SAMI Mówią Że PIŁUJA Złoto I JE Puszczają TAM DRUGIM DOWODEM NA DEBILIZM Osób Niemodlących JEST TO I FAKT Że ONE SAME Tworzą FIZYKE JAKA IM PASUJE BY Być UZNANYM A TYM DRUGIM DOWODEM JEST TEZ TO ZE ODKRYTO UROJONE ELEKTRONY I PROTONY Doświadczalnie NIBY ODKRYTO LAMPE ELEKTRONOWA ZE ONA PUSZCZA ELEKTRONY LUB PROTONY I TAK W CERN JE UROJONE Puszczają A SIE POMYLILI BO Wzięto Fiolkę W LATACH OKOŁO 1800 I UCZYNIONO Prężnie W NIEJ NIBY PRUŻNIE BO DO DZIŚ Nikt Próżni NIE UZYSKAŁ WIEC Było TAM WIELE ATOM ÓW METALICZNYCH I NIEMETALICZNYCH W FIOLCE I PRZEPUSZCZONO PRZEZ NIĄ Prąd ELEKTRYCZNY I W LUKU Zaczęła Świecić I PRZYŁORZONO DO FIOLKI MAGNEZ Który ODCHYLAŁ ŁUK DO SIEBIE A Z TEGO POWODU ODCHYLAŁ ŁUK BO Z LUKU PRZYCIĄGAŁY SIE ATOMY METALICZNE DO MAGNEZU I NIEMETALICZNE W MNIEJSZEJ SILE I WYWNIOSKOWALI ZE TO MUSZA Być ELEKTRONY ZAMIAST ATOMY METALICZNE CO W PRZESTRZENI Pomiędzy GWIEZDNEJ SPRUBOWANO CZY PRZERWA W OBWODZIE Będzie SWIECIC BO TAM Próżnia I Miało BYĆ WIELE Elektronów A Prąd NIE Płynął WIEC NIE MA I W TAKIEJ FIOLCE I ELEKTRONÓW SWOBODNYCH Mój Kształt ATOMU Znajdziecie NA MYM KANale na kanale boze jehowa you tub na moim profilu na you tube macie dwa napedy do mojego star treka i ufo,
Xxxx 2016-11-26 20:48:42
Gdyby nie te małe rozumki jak zostały nazwane przez bardzo wyrozumiałego klienta pracownicy, to byś baranie z głodu zdech!
3
klient Śląsk 2016-11-27 16:46:19
Ludzie pracownicy idą święta Sylwester kto może niech bierze w te dni np urlop na źadani opieki kto może to chorobowe dardzo dobry okres zedy PANI KIEROWNICZKI I REGIONALNE zakasaly rękawki i do roboty .Bo nikt z pracownikiem się nie liczy nawet w ten bardzo świąteczny dzień
9
Piotr 2016-11-27 21:06:57
Pracownicy Dino w Janowcu to grono zagorzałych przydupasow mówię o starych pracownikach wchodzą placem si supy Pani kierownik a ona takie grono uwielbia. Panie ekspedientki taką Pani Beata Anna obsługując klienta znajomego Nie zważając na klientów urządzają sobie pogawędki Nie ważne że następny klienta się śpieszy. Gdzie jest kierownik .ręce opadają na tamtych pracowników
1
pracownik Żory 2016-11-28 16:44:39
mili moi trzeba by był sobie uświadomic najpierw temat kierowniczek w tej sieci sklepów a mianowice o ich wykształceniu czy o jakimkolwiek doświadczeniu przecież żeby wdrapac sie tam na te stanowisko wystarczy tak naprawdę być Judaszem i poprostu delikatnie mówiąc donosicielem a te tak zwane panie kierownik to w większosci panie co z biedą pokączyly podstawówki a szczytem mozliwosci bylo skaczyc szkołe zawodową tak tak takie są przykre fakty
4
zgorszony 2016-11-29 12:52:59
Zapraszam do DINO SULĘCINEK tam wczoraj koło godz 14 siedziała na kasie pani z miną taką, że bez kija nie podchodź , do której podeszła klientka po papierosy z przerażeniem słuchałem tego co owa pani miała do powiedzenia . Na początek "nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie jeszcze Ty , dzisiaj mam już wszystko w D...E " potem dopiero się rozwinęła
dziękuję za zakupy i za tak sympatyczną obsługę strach podejść do kasy!!!
loli 2016-11-29 20:33:12
Hej. Mam pytanie. Czy w dino przyjmują osoby do pracy, które uczą się zaocznie (zjazdy co 2 tygodnie)? Czy jest możliwość podjęcia pracy na 3/4 etatu? Bardzo proszę o odpowiedź. W moim mieście szukają teraz kasjerow i zastanawiam się nad wysłaniem cv
1
iii 2016-11-30 13:20:19
Tak, u nas została zatrudniona osoba, która się uczy zaocznie, dostała normalny etat, tylko zgłasza kiedy ma zjazdy, szkołe i prosi o wolne czy np 2 zmianie. Wszystko zależy od kierownika.
marcin85 2016-12-03 01:34:16
Witam chciałbym przekazac ze w markecie dino w siekierczynie na Dolnym Śląsku szkoda się fatygowac do pracy kierowniczka jest wobec swoich pracowników nie fer wymagająca traktuje pracowników jak śmieci każdy się jej boi młoda guwniara nie ma szacunku do nikogo w tej miejscowości i w tym sklepie jest mobing przez kierowniczke człowiek się stara a ona tylko potrafi się wyzywać na pracowników zakaz palenia papierosów gdzie jest przerwa 15 minut nawet nie można na 5 minut zapalić telefonu tez nie można mieć zero kontaktu z rodziną do mnie skakala do wczoraj wkoncu to ja wybuchlem i zbaraniala pracownicy są zastraszeni wiadomo każdy się boi o pracę ale przecież jesteśmy tylko ludźmi zasuwssz 8 godzin dziennie za najniższą krajową wyjść z pracy tylko kiedy pani kierownik pozwoli uniknąć nas od 6.15 do 14.15 pracuje się ale wychodzi się dopiero jak będzie zgoda hańba
9
ner 2016-12-05 18:27:42
Na stanowiska kierownicze w większości przypadków awansuje się osoby zaangażowane w swoją pracę. Nie wykształcenie decyduje czy dana osoba się nadaje ale jej predyspozycje. W tej chwili edukacja spadła na psy i każdy tuman może uzyskać wyższe wykształcenie, co nie dowodzi że jest osobą inteligentną.Znam kilka osób z wykształceniem zawodowym, które przewyższają swoją inteligencją nie jedną osobę z wykształceniem wyższym. Jeżeli chodzi o kierowniczki z Żor to wiem że mają wykształcenie średnie(poprzednie miały wyższe). Natomiast jeżeli tak chętnie oceniasz innych, to co można powiedzieć o Twoim wykształceniu, oceniając wpis pełen błędów. Pisze się skończyć a nie skączyć, pokończyły a nie pokączyć nie mówiąc już o stosowaniu znaków interpunkcyjnych. Czyli rozumiem że Ty nie skończyłaś nawet szkoły podstawowej.
5
leszek 2016-12-08 11:50:55
Tylko niech firma nie oczekuje od pracownikòw że nie będzie nadgodzin i niech za nie płaci a ni trzeba wpisywać godzinę 22 15 a wychodzi się 22 40 przez takich klijetów. Firma dużo obiecuję a mało robi no zobaczymy czy firma wynagrodzi to poświęcenie pracownikòw i zobaczymy jak w tym roku wynagrodzi pracownika na święta bo opieprzać to karzdy potrafi a za dobrą pracę nie ma wynagrodzenia
2
widziałem 2016-12-08 17:43:11
Dino gorzów wlkp na wawrowie otwarte od 6:00 a dostawca pieczywa czeka na oddanie pieczywa do 6:20 bo kierownictwo z pracownikami przychodzom na 6 :10 i jeszcze palom papieroska co to ma znaczyć
Pracownik 2016-12-09 16:19:43
Właśnie dostałam odcinek z wypłaty za miesiąc listopad i zaskoczona jestem kwotą tak zwanej nagrody, czyli stażowego. Rok temu za każdy rok przepracowany w Dino otrzymałam 100 brutto, a w tym roku nie kumam, bo kwota jest dużo niższa. Pytanie, z czego to wynika...?
Pracownik 2016-12-09 16:23:51
I jak wyszło w tym roku??? Też 100 zł od roku przepracowanego???
klientka 2016-12-10 20:09:06
Witam chcialabym z ubolewaniem wyrazic swoją opinie o stoisku miesnym w Dino w Milkowicach kiedy widzę jedna pania obslugujaca na mięsie to krew mi się gotuje pani tam pracuje chyba za karę albo przez przypadek , wszystko robi w żółwim tempie bo mogę do tego to porównać,brak slow pytam ? Co na to jakis kierownik inne panie sobie radzą Obsluga mila czysto schludnie, ludzie zrobcie coś .... Czesc ludzi podchodzi do stoiska i się od!ala nie dziwię się sama też tak zrobię kiedy zobaczę tę panią. Obsluga na kasach przemila czy nie można tak .Pozdrawiam Milkowiczanka.
Zostaw swoją opinię o Dino Polska - Krotoszyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska