brak logo

Dino Polska

Krotoszyn

Opinie o Dino Polska

monia 2017-01-08 20:22:22
dokładnie a jeszcze jak się trafi kierowniczka z aspiracjami królowej to już w ogole przerabane.pozdrawiam dino w trablicach kolo Radomia
7
ALEjak 2017-01-08 21:04:21
Zimno, że szok. Ja co drugi dzień z gorączka leżę i to właśnie jest dbanie o pracownika..
4
Ona 2017-01-08 22:35:03
Tak jest strasznie zimno ale kto się tym przejmuje...
nie pomyślą o tym że to wpływa na niekorzyść sklepu wszędzie w sklepach ciepło a w Dino można zamarznąć... klienci w kurtkach przychodzą a narzekają jak jest zimno i dziwią się jak tak może być... chyba by to trzeba gdzieś zgłosić bo na sklepie będzie około 10 stopni!!!
4
IK 2017-01-08 23:19:00
Trudno wytrzymać fakt ze Pani kierownik kazała wziąć sie do pracy a nie wysiadywać ciagle w biurze ! A wszyscy dobrze wiedzą że byłaś w tym b. dobra. No przecież dostałaś awans ! Miejsce każdego kierownika młodszego jest przecież w biurze....
5
Aska 2017-01-08 23:42:16
Nareszcie skończą sie baje na sklepie !
2
Stały klient 2017-01-09 09:58:52
Widzę, że fakt iż ktoś się wykazuje i może awansować bardzo zabolał inną pracownice, skoro oczernia w ten sposób. Jako częsty klient nie zauważyłem aby kto kolwiek nie wywiązywał się z obowiązków, także pani kierownik lub zastępca, ponieważ cały czas widać że wykładają towar na sklepie razem z innymi. Jedyne zastrzeżenie to fakt że na dziale mięsnym można stać i się zanudzić, ponieważ Pani (blondynka) która tam obsługuje, wychodząc do rozkładania towaru i widząc że klient czeka, nie spieszy się aby przyjść i obsłużyć. Trzeba iść poprosić i jeszcze poczekać, aż skończy wykladanie jakiegoś towaru i dopiero przyjdzie. Ogólnie obsługa bardzo miła i uczynna. A tak na marginesie, każdy może się wykazywać i awansować, tylko trzeba chcieć.
10
Pogromca 2017-01-09 12:14:08
Powiem tak...w Dino nie ma właściwego nadzoru BHP....A pan Marcin G. zamiasta zająć się tematem nie wypłacania nadgodzin, przekroczeń czasu pracy, i warunkami w jakich pracują wszystkie pracownice gdzie jest zimno jak nie wiadomo co, siedząc na kasie przy drzwiach to woli uprawiać prywatę i przysyłać jakieś młode nie doświadczone i nic nie wiedzące osoby którymi się wysługuje....ktoś powinien się tym zająć może jak prezesik nie ma czasu to Inspekcja Pracy da rade na zmasowanych kontrolach
8
iii 2017-01-09 12:38:20
To prawda, zgadzam sie z tym
1
Dzimunio 2017-01-09 12:53:58
Co do Pani Bożeny (blądynki) właściwą osobą na właściwym miejscu obsługuje mięsny profesjonalnie nie można jej niczego zarzucić
2
Osaczony/a 2017-01-09 15:29:17
Klient !! Depreche to ty masz bo ci baba albo chłop nie d... a nie z pracy w ktorymkolwiek Dino w Polsce.
2
magda 2017-01-09 15:56:57
witam. napisze mi ktos jak wyglada praca na magazynie dino w krotoszynie ??????? dzieki z gory
R 2017-01-09 17:08:13
To nieludzkie żeby na marketach było tak zimno że aż klienci się skarżą! W żadnym innym markecie pracownice tak nie marzną. Znów widać jakie jest podejście do pracownika.
13
SzabuBaba ooo Baba 2017-01-09 22:24:55
Bożenka z mięsnego w Trablicach to extra pracownik. Właściwa osoba na właściwym miejscu. Jest zaangażowana w to co robi i daje całą siebie. Potrafi doradzić klientom, sama tego doświadczyłam. Mało tego, nie zauważyłam żeby kiedykolwiek była nadąsana, albo opryskliwa, czego nie można powiedzieć o innych. Pani Bożenko niech się Pani trzyma. Oni Wszyscy wtykają Pani szpilki, to nie ludzie to wilki.
3
lulu 2017-01-10 06:43:50
Ciekawe dlaczego ma najwieksza sprzedaz na miesie skoro taka niby zla jest.
1
Członek zarządu 2017-01-10 10:21:40
Witam! Proszę pracowników w całym kraju o większą efektywność pracy i zapowiadam większą kontrole na sklepach. To przykre co klienci czytaja na wasz temat. Oczerniacie sie wzajemnie i wiem, że nie wszyscy są kompetentni w swoich obowiazkach. Pod ty kontem będą egzaminy na sklepach. Pozdrawiam
1
Pogromca 2017-01-10 15:54:44
Członek Zarządu - heheheh....jak osoba nie znająca zasad pisowni języka polskiego pisząc w poście cytuję "kontem" koniec cytatu ... może obejmować takie stanowisko - to wszystko tłumaczy, skąd taki bur..l w Dino.
Jeśli jesteś faktycznie odpowiedzialny (a) z ramienia zarządu to zacznij kontrolę od wewnątrz, tych przydup..ów co nic nie robią.....a to że klienci się skarzą na zimno w marketach to też wina pracowników, kierowników marketów? Czy wasza broszka.....Za Marcinka z BHP się weźcie, niech ruszy swoje 4 litery i posiedzi na kasie przez kilka godzin przy drzwiach....bo czas na prywaty to on ma....i klepie kapuchę z sklepów Franczyznobiorców Dino, wystarczy sprawdzić kto im dokumenty robi, a inne sklepy z których zarobku nie ma to są głęboko w poważaniu....
11
Ja21 2017-01-10 16:11:59
Zacznijcie od tego, żeby lepiej płacić za tak ciężką pracę. Żadnej motywacji za marne 1500 zł nikomu nie zależy na tym, żeby było dobrze. I tak nigdy nie ma żadnej pochwały tylko same pretensje!!! A wy sobie ludzie wymyslacie kontrolę haha śmiechu warte, popracujcie w Dino na kasie mięsnym i na środku przez tydzień to zobaczycie jak to jest!!!!
8
Pogromca 2017-01-10 16:32:35
zgadzam się w 101%...a zgadnij gdzie jego żona robi ;) i w którym biurze siedzi ;) Żal się robi jak się wychwala tym co osiągnął na ludzkich plecach...gdyby nie ci wszyscy pracownicy to pewnie by dziś na sortowni śmieci pracował. On w ogóle w kontakcie z drugim człowiekiem podczas rozmowy pokazuje swoją wyższość i jest tylko kolejnym pracownikiem, zwykłym szaraczkiem który w momencie postawienia w drzwiach z papierkiem pożegnalnym z Dino, nikt za nim nie zapłacze i może zapomnieć że ktokolwiek stanie za nim murem, chyba że żona, ale to chyba zrozumiałe.
Życie nie takie historie pisze i prędzej czy później (ale pewnie prędzej ) zostanie mu wszystko wynagrodzone, bo znajdzie się jakaś życzliwa osoba co powie za dużo tam gdzie nie trzeba...choćby z zawiści o traktowanie, a jak nie wiadomo o co chodzi to zapewne chodzi o to samo ja zawsze ;)
4
lulu 2017-01-10 16:55:13
Trzeba media powiadomic bo takie rzeczy dzieja sie na prawde.i jeszcze ma czelnosc straszyc..co to za kontrole ktore nie zwracaja uwagi na rzeczywiste problemy ludzi.wystarczy poczytac opinie..to jakies chore..
4
lulu 2017-01-10 16:59:58
Przykre to jest to ze "czlonek zarzadu"robi bledy w pisowni.to nawet smieszne nie jest.
3
Ona. 2017-01-10 17:17:49
Bardzo dobry pomysł. Jeżeli komuś ta praca nie odpowiada, powinien z niej zrezygnować a nie wypisywać bzdury na koleżanki lub kolegów z pracy. Zapewne na każdym z naszych marketów sa ludzie , którzy nie przepadają za sobą- jak wszędzie gdzie pracuje większa liczba osób . Sposób w jaki o sobie piszą świadczy o ich poziomie intelektualnym. Uważam też, że osoby wypisujące tu swoje opinie o jakimś markecie logują się pod różnymi nicami i wygląda to tak jakby wojnę na słowa toczył cały zespół danego marketu a w rzeczywistości tak nie jest. Bywa też ,że były pracownik mści się na swoim kierowniku i reszcie załogi, która jego zdaniem mogła przyczynić się do zwolnienia Go z pracy. Przykre jest to co się tu czyta.
A klienci? Jeżeli przychodzą to znaczy, że są zadowoleni. Bo dla dobrego handlowca klient powinien być najważniejszy.
5
dingo 2017-01-10 19:59:37
Zgaduję, że żonę upchnął w kadrach.
Też nie mam wątpliwości, że jak go kiedyś wywalą nikt nie będzie za nim tęsknił, nastąpi wręcz dzika radość pracowników magazynu. Ciekawe czy takim ludziom większą satysfakcję daje okłamanie podwładnego czy dostawcy towaru. W żadnej szanującej się firmie we Wrocławiu, Poznaniu czy trójmieście na pewno by miejsca dla siebie nie znalazł, tylko w takim małym miasteczku jak Krotoszyn.
Czy nadal każe ludziom robić badania lekarskie w ich wolne od pracy dni, żeby im za te dni nie płacić?
7
mala 2017-01-10 20:32:15
Niskie temperatury na sklepie i magazynie!! 3bezrekawniki na sklep dla pan z kas!!! 1kurtka dla wszystkich na sklep!!! Ludzie co za firma gdzie my pracujemy???co na to sanepid dzial bhp pip??? Piszecie jedna na druga ze ona taka a tamta taka, a może by się tak zastanowić nad polepszeniem warunków w naszej pracy?? Tak nie może być żeby robili sobie z nami co chca!!są jakies zasady, chociażby normy-czy to jest zgodne z prawem aby pracować w 9stopni na kasie??mam juz dosyć tego!!!chce pracować ale nie w takich warunkach!!zwierzęta sie lepiej traktuje niz ludzi w Dino!!!
7
Ona 2017-01-10 23:10:17
Dokładnie popieram!! U nas na sklepie jest 5 stopni!! klienci mówią że im zimno ale kogo to obchodzi!!
6
iii 2017-01-10 23:20:22
co prawda, to prawda.
pozdrawiam
Pogromca 2017-01-11 08:04:06
Ja już dawno o tym myślałem, tylko czy ludzie chcieliby się wypowiedzieć.....ale zawsze mogą zasłonić twarz i zmienić głos jeśli chodzi o telewizję, bo na lokalne gazety nie ma rady, po prostu są układy i każda osoba wypowiadająca się anonimowo była by ujawniona "przez przypadek". Mają po prostu swoje wtyki....proponował bym podesłać link do tego forum bądź innych for do jakiś gazet ogólnopolskich, telewizji regionalnych ewentualnie dalej...im bardziej by się sprawę nagłośniło, tym mniejsze plecy i poparcie by mieli w swoim gronie i każdy by się odsunął....a to by znaczyło że wtedy może by się coś ruszyło....
3
Pogromca 2017-01-11 08:13:46
Oczywiście że przy nim w biurze pracuje.....okienko w okienko ;) a temat badań jest też do ogarnięcia....wystarczy kontrola z PIPu aby sprawdzili daty na badaniach i wolne pracowników....porównując te dwie rzeczy i tak dostaną nakaz do zapłaty za ten dzień....a pan Łukasz A. powinien wtedy dostać mandat na siebie, za kantowanie pracowników. Tylko zastanawia mnie fakt, czy ludzie są nie świadomi tego że nie powinni robić badań w swoim własnym prywatnym czasie (na urlopie) - bo im dział BHP nie przekazał takiej informacji z nie rzetelności, czy po prostu się boją o pracę - Bo jeśli się boją to znaczy że są w jakiś sposób zastraszani lub mobingowani, a to już sprawa dla organów ścigania.
3
Pogromca 2017-01-11 08:27:17
Powiem tak, jakaś lipa z tą odzieżą...ciekawe że normy się zmieniły ;) hehehehe, teraz Dino wydaje na sklep odzież roboczą, a nie na pracownika?!hehehehehe...to się narobiło....ciekawe jak wyglądają normy odzieżowe w Dino. I znowu BHP nawaliło...tylu BHPowców szukają na ogłoszeniach, za chwile tyle samo co kasjerów, a nic z tego nie wynika i wcale nie jest lepiej....wręcz przeciwnie - kolejne darmozja..y do brania kasy za nic....
Reasumując - mamy problem z temperaturą na sklepie, odzieżą roboczą i wykonywaniem badań lekarskich w wolnym czasie (prywatnym)....czy jest coś jeszcze co Was trapi??Bo chyba wezmę się za te tematy od tak z czystej przyjemności i podeślę kilku osobom i instytucją .......
6
Pogromca 2017-01-11 09:42:26
Szanowni moi drodzy koledzy i koleżanki...powiem tak - został utworzony email specjalnie dla Was...tzn. jeśli macie problemy związane z pracą w "zaszczytnej" sieci tzn. tak jak wcześniej wspominaliście : temperatura na sklepie, badania wykonywane w dniu wolnym od pracy, wydawanie odzieży ochronnej na sklep a nie pracownika itp., tematy to proszę kierować na emaila - zajmę się tym bo widzę że coraz to gorzej się dzieje.....wszelkie sugestie i problemy "mile widziane" bo krypto związki zawodowe które niby działają dla was tak naprawdę nie działają jak potrzeba. Jednym słowem wielka LIPA ;)

Mój email : pogromca.pogromca@vp.pl
4
iii 2017-01-11 09:43:32
Wiem, że kamizelki maja być dla wszystkich pracujących w Dino. Kurtki tylko 3 na cały sklep i dostaną je tylko te osoby, co najczęściej maja styczność z "wychodzeniem" na zewnątrz po towar, tylko, zapomnieli, że kasjerka, która jest ciągle na tzw 1, zimą też wychodzi na zewnątrz po wózki. Jak się siedzi na 1, to jest zimno, bo klienci ciągle wchodzą i wychodzą, a kasa jest na wprost wejścia, nie ma żadnych "wiatrołapów" i w duży ruch jesteśmy narażeni na marznięcie. Z dala słychać śmiech kierowniczki i innych osób "pracujących" , bo nam zimno, a im nie. Jeszcze przydałby się Sanepid, mimo łapek, kilkakrotnie widziałam biegające myszy koło mięsnego. A co do badań, to faktycznie karzą robić w dzień wolny od pracy, a Pani kierownik i jej przy...sy robią je w dniu pracy, gdzie tu sprawiedliwość?!
Ona 2017-01-11 09:53:03
U nas żadnych kurtek ani kamizelek jak na razie niema!!! Pewnie przyjdą jak się ociepli!! To jest jakaś kpina w ogóle kto mądry robi drzwi tak blisko kasy!! Klienci pakują zakupy a drzwi się otwierają to jest chore!! W żadnym innym sklepie niema czegoś takiego!! Nowe sklepy są budowane a wszystko takie beznadziejne!!
7
Obserwator 2017-01-11 12:05:32
A w Zdunach mamy Dino gdzie się czeka w kolejce do kasy tak długo że usnąć idzie 15 -20 osób i jedna kasjerka dobrze że chociaż sympatyczna . A w oddalonym o 2 km Cieszkowie to spotkałem się z taką kolejką do kasy jak za komuny :-) ludzie co się tam dzieje. I głupota totalna jaką zauważyłem (tylko geniusz mógł wpaść na taki pomysł) przekładanie z półki na półkę z tyłu do przodu . Wystarczy przecież takie produkty które schodzą najwięcej pozostawić na paletach . Nie sztuką jest się narobić , sztuką jest dobrze zrobić , się nie narobić a zarobić . A tu każdy się zemną zgodzi ,kluczem do sukcesu jest dobra ekipa a dobra ekipa to zgrana ekipa łącznie z kierownikiem sklepu który się wstawi za pracownikami i nikogo nie faworyzuje a tak często jest . Mam kilku znajomych pracowników Dino i jak ktoś narzeka to mówię krótko" pokaż rozpiskę rozpiska prawdę Ci powie ;-))) " i może ktoś nie wierzyć ale porównując trzy ostatnie miesięczne rozpiski wiadomo wszystko . Pozdrawiam




Obserwator 2017-01-11 12:58:21
Klienci przychodzą bo niektóre towary macie taniej albo dobry dział z mięsem a pani zapewne jest kierowniczkom albo kierownika przydupasem tak zwanym "czopem " dodam iż nigdy nie byłem pracownikiem tego marketu jak i zresztą żadnego innego ale widzę co się tam u was wyrabia ! Kilka dziewczyn odeszło do konkurencji i widać że zaczęły wreszcie ŻYĆ uśmiechają się itp, pracując w dino w ich oczach było widać bul . Nie mówię że tak jest w każdym dino . Ale w Cieszkowie tak było . A najlepsze jest to że tam są kamery które zauważą nie zamknięte żaluzje od papierosów a nie widzą że dziewczyna nie była na przerwie , zmienili ją 45 min przed końcem pracy tłumacząc się że nie miał jej kto zmienić . Nie wiem czy to wina kierowniczki czy systemu ale ludzie nie dajmy się zwariować .
5
Crazy 2017-01-11 16:25:32
Czytać się już nie chce tych śmieci które tu wypisujecie. Kto was trzyma w tej firmie. Za przeproszeniem jak się nie podoba to wypad. Tyle ofert pracy na rynku . Zawsze można sobie poprawić. Teraz to pracodawca zabiega o pracownika. A wywody typu bo Bożenka miała nie taką minę a od Stasi czuć potem. - poziom jak w Dlaczego ja lub Trudne sprawy. Patologia z parodią. W każdej firmie coś nie trybi. Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził. Poziom jaki sobą reprezentujecie urąga człowieczeństwu. Żenada. Myślę że gdyby nie było możliwości anonimowego wpisu ten post byłby pusty. Jak zresztą większość z Was. Pozdrawiam inteligencję jeśli takowa tu istnieje
5
Pogromca 2017-01-12 07:54:15
wnioskuję po wpisie że pracujesz w Dino....nie wiem na jakim stanowisku, i wcale mnie to nie obchodzi....aczkolwiek można by domniemywać że w centrali ;) bo inaczej poparłeś (aś) byś wiele rzeczy o których się tu pisze. Po to są właśnie takie fora aby ludzie nie dali się nabierać słodkim gadkom o świetnej pracy i złotych górach....fakt jest taki jaki jest....ludzie pisząc posty anonimowo (ty również - bo przecież nie podpisałeś (aś) się - a taki wywód na ten temat zrobiłeś (aś) mogą wyrazić swoją wolną opinie - do czego zresztą mają prawo jak każdy - a Ty próbujesz im tą wolność ograniczyć / zabrać / zdusić - typowe działanie dla DINO ;)
Masz oczywiście rację że w każdej firmie coś nie trybi, i tu się z Tobą zgodzę - to fakt, ale w tej akurat firmie to bardzo dużo rzeczy nie gra i nikt nie reaguje, ludzie na sklepach się boją, są zastraszani, a często jest to ich jedyna praca, w zależności od miejscowości - wiem z doświadczenia bo (i tutaj Ci podpowiem) zjeździłem (am) wszystkie placówki swego czasu ;) zgłaszałem (am) sprawy gdzie trzeba i zawsze były olewane. Miałem(am) tą możliwość zmiany pracy na ooooo wiele lepszą, ale gro z tych ludzi nie ma takiej możliwości. Wszelkie spory i pomówienia wychodzą też między innymi z nacisku na kontrole gazetkową, itp. gdzie coraz to więcej ludzi przyjeżdża z kontroli i czeka tak długo aż klient ściągnie coś z półki żeby zrobić zdjęcie i się wykazać w centrali przed przełożonym, bo ja market na którym był ma wszystko w porządku to wysyła się za dwa dni kolejną osobę z kontroli żeby tylko ujeb..a kierownika, załogę .... to są fakty, i każdy to potwierdzi niestety....
10
Crazy 2017-01-12 16:10:52
Nie do końca zrozumiałeś mój wpis. Ale od początku. Fakt. Jestem pracownikiem Dino. Nie pracuję w Centrali tylko na markecie średnioobrotowym a w miesiącach świątecznych wysokoobrotowym. Nie ma miesiąca aby nie było zwolnień urlopów na żądanie - mniej lub bardziej uzasadnionych. Rotacja pracowników wielka. Każda praktycznie nowo zatrudniona osoba na początku ok a po upływie okresu próbnego ściema na całego. Stosunek i podejście do pracy seksualne. Kierownik dwoi się i troji aby zazębić grafik. Do czego zmierzam. Tak na prawdę to pracownicy budują atmosferę w miejscu pracy. Ich podejście i zaangażowanie procentuje a czas weryfikuje. Sami tak na prawdę pogarszamy sobie warunki pracy właśnie przez takie zachowanie. Mój kierownik w ubiegłym tygodniu zgłosił fakt zimna na markecie KR i na następny dzień co godzinę chodził i sprawdzał temperaturę na markecie. Klima na full , na magazynie również ,kurtyna w drzwiach na full każdy grzejnik na full . Dywanik grzejny na kasę Ciepła herbata dla kasjera na kasę. I co z tego że nie wolno. Było zimno i tyle. Nikt nikomu za to głowy nie urwie. Czy ktoś pisząc tu o niskiej temperaturze coś zrobił więcej niż wylewanie pomyj na całą Polskę? Nie sądzę. Założeniem tego forum nie było też szkalowanie kadry zarządzającej czy też Kasi Stasi czy Bozenki. Miała to być opinia o pracodawcy. Nie każdy kierownik to gamoń i leser. Do tego bez szkoły. Takie generalizowanie jest nieobiektywne. A dział kontroli? No cóż. Ma do wykonania swoją pracę. Tak jak kasjer czy kierownik. Za to mu płacą. A co do braku możliwości zmiany pracy nie do końca się z tobą zgadzam. Zawsze jest jakaś alternatywa. To nie te czasy. Wiem że góra czyli Liderzy i wyżej są bardzo mało odporni na krytykę i postawę rozczeniową ale w dzisiejszych czasach żaden pracodawca nie może pozwolić sobie na nagminne łamanie przepisów czy też praw pracowniczych. Tak jak wspomniałam we wcześniejszym wpisie dziś to pracownik dyktuje warunki a nie pracodawca. Handel niestety to ciężka branża. Wszyscy pracownicy sieciowek są delikatnie mówiąc robieni w bambuko. Kapitalizm. Ale z takim podejściem nic nie zdziała jedna z drugą. Czasem wystarczy pomyśleć a czasem być odrobinę sprytniejszym.
6
Pogromca 2017-01-12 16:44:14
hehehehe...jest w tym wiele racji, po części udało Ci się mnie przekonać ;) nawet polubiłem (am) Twój wpis ;) Każdy z nas ma trochę inny punkt widzenia, a mianowicie podejście do tematu...a dlaczego, a to dlatego że pracowałem (am) w centrali, i na co dzień miałem (am) styczność z pracownikami w wielu marketach....stad też te tematy są mi bliskie...wiem jak wygląda praca w centrali i kto liże 4 litery komu....i podobnie na marketach. Racja w tym że część sporów, pomówień czy zachowań w pracy z czegoś wynika - z zazdrości, z nieróbstwa, czy też jakiś innych powodów...ale spirala nakręcana jest od środka....
Dlatego nie ma takich samych osób, i bardzo dobrze, bo by człowiek zwariował, a na każdym markecie znajdzie się jakaś gwiazda rozgwiazda ;)
1
Crazy 2017-01-12 18:03:38
Hahaha
Crazy 2017-01-12 18:17:02
Cieszę się że chociaż po części trafiły do Ciebie moje argumenty. Wszystko to co napisałam tak na prawdę poparte jest moim doświadczeniem . Typ pozytywnym jak i przykrym . Z niejednego pieca chleb jadłam i pracowałam z wieloma osobami , zrożnicowanymi zespołami. Ile ludzi tyle charakterów. Czasem jednak warto nabrać dystansu , nawet do siebie i wyciągnąć coś pozytywnego z rad zwłaszcza jeśli dawane są w dobrej wierze. To na prawdę trudna branża. Wiem . Brzmi to jak jakieś dyrdymały. Ale z doświadczenia wiem że bycie dyplomatą czasem pomaga. Wrzucanie hejtu nic tu nie wnosi. Pusty suchy ziejący wulgaryzmem post nic nie da niczego nie zmieni nikomu nie pomoże. A jak to mówią w kupie siła. Polacy niestety tak mają plują jadem i narzekają.
2
Klient 2017-01-12 19:30:45
Mądrych wypowiedzi aż miło się czyta.
1
Crazy 2017-01-12 19:42:06
Dziękuję. Od razu tu przyjemniej.
1
Crazy 2017-01-12 20:20:38
I wychodzi na to że jednak to Dino samych imbecyli i nieuków na Marketach nie zatrudnia. Znam sporo osób może co prawda tylko ze swojego regionu ale na prawdę są to ludzie z którymi można pogadać o wszystkim i o niczym. Doradzą pomogą wesprzą. Ciężki czasem los robola. , ciężki kraj, ciężkie czasy, kraj targany miesięcznicami, zdrajcami, paskudną zimą i do tego odwiedził nas dziś Diter a jutro piątek 13. Warto rozmawiać wyrzucić z siebie wszystko co złe , tą niepozytywnà energię gdzieś rozgrzmocić. Ale róbmy to z szacunkiem do siebie ale przede wszystkim dla innych. I nie dajmy się zwariować. Nie Dino. Pozdrawiam cieplutko moje koleżanki z centralnej części woj. Lubuskiego
3
iii 2017-01-13 07:31:15
Czyżby "FZ" ? Albo "FG"? A ile tam zarabiacie, pytam sie, bo jakbym miała sie przeniesc, to chciałabym wiedzieć.
Pozdrawiam
Magda 2017-01-15 09:47:19
Wiesz co , ja pracowałam kilka lat w Biedronce. Przeniosłam się do Dino i pracuje już prawie rok. Powiem Ci że nie żałuję swojej decyzji. Wszędzie trzeba pracować. Ja wychodzę z założenia że skoro się zatrudniam to po to aby wykonywać swoją pracę najlepiej jak potrafię bo ktoś mi za to daje wynagrodzenie na które tak naprawdę sama się zgodziłam. Denerwują mnie wpisy typu -za te marne grosze. Jeżeli dla kogoś marne, to po co się zatrudnia niech się zwolni i zrobi miejsce dla osoby która będzie chciała zarabiać te marne grosze. Takie właśnie jest moje zdanie.
8
Crazy 2017-01-16 12:49:58
Zarobki zależą tak na prawdę od sklepu. Na premiowanym nie narzekamy. Zresztą nasze kierownictwo jak na razie krzywdy nie daje nam zrobić i nie ma miesiąca bez premii.
1
Goya939. 2017-01-16 20:17:38
Myślę że, ta opinia jest napisana nie przez "stałego klienta" A przez "stałego pracownika" z Trablic.heh
1
Sobek... 2017-01-16 20:36:23
I tu sie zgodze kolezanka bozenka daje rade i szkoda tylko ze osoby ktore sie staraja dostaja po dupie a ten kto chodzi podpierdziela do zajebistej kierowniczki to nosi korone na glowie tylko zeby takie sluchanie moze sie odbic na kierowniczce zwalnia naprawde zaradne osoby bedzie zapewne tego zalowac taka asia z miesnego tez kobieta byla super. Byla tam taka jedna najmadrzejsza wiecej cwana mozna by bylo powiedziec na kazdego gadala a sama taka swieta i pracowita i tylko codzienne marudzenie oj ale mi sie nie chce dzisiaj ... Ilonka k mega pracownik roku hehe
1
Dinusie 2017-01-21 18:54:00
Czy w Dino macie juź piece do pieczenia bułek?kto je obsługuje? i czy jakieś szkolenia były jak obsługiwać
ona 2017-01-21 19:25:00
szkolenia? pfff postawili, pokazali jak sie włącza-wyłącza i tyle
Ja21 2017-01-23 12:59:29
Piec jest akurat w tym wszystkim najłatwiejszy. Kwestia nauczenia ;) nam też tylko pokazali na szkoleniu jak się włącza i wyłącza, ale dwa razy się wzięłam za pieczenie bułek i chlebka i mam w małym palcu, nie ma się czego bać :)
Zostaw swoją opinię o Dino Polska - Krotoszyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska