brak logo

Heel Polska Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Heel Polska Sp. z o.o.

Anonim 2011-03-13 18:58:30
Lipna praca, niestety trudno wskazać pozytywy pracy w tej firmie.
Anoim 2011-10-02 20:50:30
Drogi Kolego, czy nadal podtrzymujesz swoja opinię?
Lipa Mój Drogi, lipa....
lipa 2012-01-27 20:30:35
Lipa lipa i jeszcze raz lipa, pracuję w heelu od kliku lat i zarabiam 3000 netto, atmosfera do[usunięte przez moderatora] y, z kim gadam to się za głowę łapią. nie polecam, sam szukam innej nfirmy
anonim1 2012-01-27 20:35:45
Pracowałem 5 lat, kiedyś była to fajna spokojna firma. Teraz najgorsza wersja firmy generycznej. Jazda za jazdą. Premia do[usunięte przez moderatora] . teraz za taką samą pracę dostaje kilka tysięcy więcej. Zmieniłem pracę i jestem zadowowolony. Heela nie polecam, chyba ze ktoś potrzebuje się załapać żeby zdobyć doświadczenie. Produkty -maskra.
Anonim3 2012-02-21 18:24:07
Rzeczywiście produkty to już nie jest mocna strona firmy. Najlepsze chwile to te, które byly.

Howgh
z 2012-07-03 02:30:08
prosze o szczera opinie jak sie dzieje teraz w tej firmie - jakie dokladnie leki sa promowane?
prosze o info najlepiej osoby tam pracujace a nie tylko takie ktore wylewaja swoje zale bo pozegnaly sie z firma.

Pozdrawiam
anonimka 2012-11-04 13:31:29
Pracuję jako PM kilka lat, wcześniej nawet spoko, ale teraz duża presja wyników. Promujesz homeopatię do lekarzy, więc jest trudno. Fury to corolki - i co z tego? Duża rotacja, odchodzą niedawno zatrudnieni przedstawiciele. Rozwój - często o tym mowa. Tych co awansowali już pozwalniali. Premie jak wszędzie = brak.
xasqwdwe 2012-11-05 01:15:24
Kochani jak się Wam pracuje w tej firmie?
Czy można liczyć na dłuższą współpracę?
jjk 2012-11-24 10:16:09
6500?, Człowieku, wiem doskonale ze od razu odwalają osoby ktore chcą więcej niz 3000 netto. Firma na skraju bankructwa, szarpie sie zipie. Cyklowki masakra, scenki, mozna opisac we Fakcie, ludzie płaczą. Jazda za jazdą. Tak to jest we firmie ktora tonie. Juz tam na szcżescie nie pracuję. Udało mi się dostac do normalnej firmuy, i chwała bogu.....
kasza 2012-11-28 23:26:58
wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, eldorado odeszło do lamusa,
myśliwy 2012-12-02 08:45:58
szczerze, jak jest obecnie?? warto startować i spróbować?
zenko 2013-03-19 21:39:34
polecam, robota dobra, konkurencja spora ale można powalczyć jeżeli się jeszcze chce
kaczory 2013-05-29 23:56:37
kasa mała, ale ważne że robota jest , 2500 na rękę
errgeeg 2013-06-11 16:07:52
tajemnica służbowa.
juras 2015-01-14 16:54:02
starać się o pracę zawsze warto... Zwróć tylko uwagę na to czy praca tutaj będzie opłacalna. My nie możemy tego stwierdzić. Nie podałeś o jakie konkretnie chodzi Ci stanowisko a od tego właśnie naprawdę dużo zależy. Co do kontaktu z przełożonymi to już wszystko zależy moim zdaniem od indywidualnego widzimisię szefostwa
1
danka 2015-03-19 19:56:23
Wiecie czy pracuje tam jeszcze ten chirurg onkologiczny? chyba wszystkich pozwalniał ale sam się nie wytnie tchórz
3
csdcwdcw 2015-05-06 00:39:59
niestety firma się sypie, przedstawicieli zwalniają, likwidują etaty... cele nie są realizowane, z roku na rok sprzedaże maleją... jaki rezultat - każdy się domyśla.
2
IKA 2015-11-15 10:17:08
PRACOWAŁAM W FIRMIE HEEL KILKA LAT TEMU ATMOSFERA BYŁA BARDZO DOBRA PENSJE TAKIE SOBIE
jvyvjvj 2015-11-15 17:29:09
Odradzam pracy w tej sypiacej się firmie. Firma likwiduje etaty ewentualnie zatrudnia na chwile za niską pensje. Homeopatia niestety kuleje coraz mocniej z roku na rok. Sprzedaż maleją z miesiąca na miesiąc i tylko czekać kiedy właściciel zamknie firmę.
Realistka 2015-11-28 19:02:02
Witam. Pracowałam kilka lat i odradzam dlatego gdyż jest nowy minister zdrowia który jest przeciwko homeopatii,a wymagania firmy rosną a rynek na te preparaty spada
Hubu 2015-11-28 19:06:30
Tez jestem tego zdania co koleżanka. Nie ma ustalonych potencjałów a plany są robione do historycznych wyników czyli są nie realne do zrobienia. Praca tu jest bardziej jako farmaceutyczny niż medyczny
fhvhv 2015-12-03 20:38:10
To dlaczego firma dokonała tylu zwolnień? Było 50 pm jest poniżej 30...
Powolny koniec homeopatii (najdroższy cukier w roztworze) która zupełnie nie działa. ... wstyd to promować repom... współczuję. .. każdy z pracujących tam tak myśli tylko na głos tego nie powie. W dodatku chcą zatrudniać na bardzo niskich podstawach...
fhvhv 2015-12-13 22:51:10
Po prostu pozwalali cześć pm i juz nie szukali kolejnych... firma w rozsypce
Hubu 2015-12-31 07:39:45
Pierwszy raz słyszę ze w Heel jest pakiet socjalny??lekarze nie wierzą w homeopatie i tu ciężka praca nic nie da
Rzeczowy 2016-03-01 11:57:57
Jeśli 5 tys brutto to najlepsze zarobki w branży to komuś sie grubo pomyliło. Nie polecam firmy. Stare rzepy siedzą a tam gdzie jest rotacja to nigdy nie bedzie dobrze. Nie regulacji w aptekach, ludzie przesuwają sobie towar i udają głupa. Firma podobno tam mówią plotki ze przechodzi na własne finansowanie. Plany rok do roku rosną o 20 % a rynek suplementów spadł o 7%. Mowię tu o rynku cukrze w cukrze
Były 2016-03-31 19:38:53
Teraz jest wakat na Rybnik który był najlepszym teren w Polsce a teraz jest w ogonie bo cała sprzedaż była wpychają czyli przesuwana dla kolegów a dziewczyna nowa była 3 miesiące i uciekła i wcale jej nie dziwie sie. Nie połam dla swiżaków a tylko dla sieciowych cwaniaków, tylko kiedy szef Buka obudzi sie ze nie ma recept, bo nawet jak sell uot dostaje to mówi ze sa rotacje pacjentów miedzy terenami
Radzio 2016-03-31 19:45:45
Byłem pracownikiem który bardzo cieżko pracował i dawał z siebie wszystko. Każdego dnia zarzucani mi nie kompetencje gdyż nie mogłem sprzedać leków w aptece mimo iż lekarze twierdzili ze sa przekonani do terapii o której mówiłem i chcieli mnie zwolnili i teraz odszedłem i dowiaduje sie ze jestem w odsprzedaży do pacjenta w czołówce czy ta firma jest normalna mowię że nie i nikomu jej nie polecam i mam na to info i dowody
bbb 2016-09-28 09:14:58
Cos wiecie na temat rekrutacji na Śląsk?
asi33 2016-10-02 05:10:45
To zastępstwo. Ludzie uciekają z tej firmy. Plany wywalone i gps maja wprowadzić. Premie jakie premie.. Bardziej apteczny niż medyczny. Liczy sie tylko akcja apteczna i wrzuty na inny teren. Lekarze tego nie piszą to homeopatia. Ja pracowałem i nie polecam, szkoda czasu.
magdalenk 2016-10-02 14:49:50
jezeli komus pasują warunki pracy i ktoś jest zaowolony z zadan jakie wykonuje to raczej bedzie zadowolonym pracownikiem i nie bedzie szukal sobie innej pracy, w sumie jako przedstawiciel nie ma zle tam?
Zostaw swoją opinię o Heel Polska Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heel Polska Sp. z o.o.